Kitartast a jovo hethez es soha tobbet ne keljen kezelesre jarnod
Reditke
Vervetel nagyon rosszul hangzik
Mindenkinek koszi meg egyszer az eggyutterzest
Ez meg kimaradt az elozo hozzaszolasombol
Tcis
2005.11.13 22:59
2005.11.13 23:18
Látom szomszédok nálatok is érdekes fazonok, nekünk szerencsénk van, mert a mellettünk lévő néni apáca, így szinte a hangját nem lehet hallani, viszont velünk nem jártak jól a házban lakók, mert ha a két gyerek beindul akkor azt hetedhét határon túl is lehet hallani.
Mit rajzolsz, ez valami hobbi?
Jó választás volt a felső emelet, legalább a fejetek felett biztosan nem fog kopácsolni senki.
Egy ideig reménykedtem hátha legalább a nővéremnek lesz egy kislánya, akit majd lehet fésülgetni, de neki is 2 fia van, és heteken belül megszületik a harmadik fia is.
2005.11.13 23:22
, de sajnos nálam ez azon is múlik, hogy ismétlődik-e a toxémia. Nagyon remélem, hogy nem. 2005.11.14 01:23
/ tényleg olyan sokat írtok, hogy már képtelen vagyok követni Benneteket, meg amúgy is olvasóba fogok kapcsolni egy kicsit, mert nagy bajban leszek, ha nem tanulok!
örülük hogy látlak benneteket!
Szülés utáni depit is beszerztél?! Micsoda luxusra van egyeseknek ideje...
Azt hiszem hogy te nagyon lelkis vagy, én is ilyen voltam, de ne készítsd ki magad feleslegesen, mert nagyon sok problémát úgy gyártunk csak gyártunk!
Lakás !
Irigyirigy..
/ Ehhez még szedett Béres cseppet, napi 2-3 fej fokhagymát este nyersen, és a műtét előtti közvetlen kontrollon megállapították, hogy nincs mit kiműteni belőle. Lehet, hogy csak szerencse, de ártani nem árthat egy kis búzacsíra reggel... Nem? Tudom, nem májrák, de rák, valószínűleg valami immunerősítő van a benne, és ami még fontos, hogy különösebb ráfordítást sem igényel. Szóval esetleg javaslom kipróbálásra. És sok pozítív hozzááláás kell, amire ami Launk a legjobb példa!
Kitartást a kezelésekhez!
Bocs, most nem jut több dolog az eszembe, és időm sincsen, húznom kell!
2005.11.14 07:25
gyere hamar
Úgy örülök, hogy Nagygé így szereti Botit
avarban hempergés
Kívánom, hogy jól alakuljanak a dolgok Dórival
2005.11.14 09:25
Jót mosolyogtam, sajna sosem tudtam normálisan rajzolni
2005.11.14 10:57
A profilomban megtalálod a címet
Most már csak annyi van hátra, hogy kisilabizáljam, hogyan tudok én is feltenni képecskéket
Remélem nem jön közbe semmi, aztán majd teszünk fel egy csomó képet
2005.11.14 11:39

(most emelkedett jogerőre a használatbavételi engedély,de mi elötte beköltözhettünk csak még vendégek nem jöhettek)Most keresek kiegészitőket(pl valami szép kép)talán még egy kicsit otthonossabbá tudom így varázsolni.Falakat még nem színezünk,mert áll.1 évig még mozog a ház repedések keletkezhetnek,majd jövőre.
.Nagyon tetszik kép,szuper divatos a csajszi,csatok nélkül is
.
.Aztán megszokta,utána voltam barackszínű is.
.
.Teljesen megfájdítottad a szívem a nyaralós képpél.Jó lenne ebből a szürkeségből melegebb égtájra utazni.Tanuláshoz kitartás,nagyon becsüllek(meg mindenkit aki tanul a lurkók mellett)!
.Neked is jó magolást,talán egyszer rászedem magam én is.
.Lehet ám,hogy csak bénáztam
.Amúgy nagyon jó az ötlet,mindenkit megtudunk így kuksizni.
.Engem is császároztak,tolófájássokkal mert egy hártya elzárta Míra útját
.Olyan fájásaim voltak,hogy a gép kiakadt,senki nen értette miért nen jön a baba.Altattak és valami igen ritka véralvadási gond lépett fel,majdem meg is kapartak másnap,meg vérátömlesztéssel riogattak
.Aztán szép lassan helyre jött minden,kivéve hogy csak 3 hónapig volt tejem
.Én a neten olvastam utólag el minden fellelhető dolgot a csasziról,de nagyon szeretnék egy hüvelyi szülést átélni

.
!
.Tuti hogy álmodnak valami rosszat ilyenkor.Míra első szava reggel:Apa ho?(hol
).Mondom :elment dolgozni,erre szétteszi a kis kezeit és mutatja,hogy nincs.Megtudnám zabálni ilyenkor.Tegnap este mondta először kristálytisztán:ANYU,és még cuppantott is utána...
.Nem is tudom mitől néha az az érzésem,hogy nem is eszik csak csipeget.
.Olvastam valami betapintásos vizsgálatról is,elég szörnyen hangzott
.
.Annó csípő u.h-ra is maszekba vittük Mírát,aztán hetekig terpeszpelusa volt+szigorú nyak és csipőtorna következett.Most megyünk hó végén 15hós oltásra,rákérdezek mit kell figyelni. 2005.11.14 12:11
2005.11.14 13:01
2005.11.14 13:28
Remélem rendbe jön a barátotok, szörnyű lehet most neki, segítsétek főleg pozitív gondolatokkal.

Sajnos ez legtöbbünet érinti, nekem amúgy is rossz testtartásom van, padlón fekvés nálam is segít néha, meg a párom masszírja.
Szegényke.
Jól áll neki a piros ruci.
Ilyen sárga

Majd őt is leamortizálják a vendég babók
Bátor!!! Remélem meggyógyultok csütörtökre.Ki a dokitok? Mi a Kardoshoz járunk a Nővérbe. 2005.11.14 14:46

2005.11.14 15:21
elott azert konkretizaljunk,hogy meddig lattad.
Utalom,hogy nincsenek a laptopon ekezetes betuk.
Viszont megerte!!!!!
2005.11.14 16:06

2005.11.14 16:26
Nekem az aposom rakos. Pont 10 eve, hogy max 3 evet adtak neki. Volt 2 kemo, volt mutet. 18-an kezdtek belrakkal. Csak o el mar azok kozul.Szinte mindenkit azonnal elvitt. Egy jobaratja volt kozottuk, akivel a tilalmak ellenere mentek disznotorost enni a kezelesek utan. O tavaly halt meg, a tobbiek mar regen. Aposom azt hitte, hogy ok ketten, hogy nevetnek a halal szemebe, legyozik azt. De amiota meghalt a baratja is, ujra fel. Azert dolgozik kemenyen es remenykedik, hogy megismeri az unokait. Szoval nala es a baratjanal biztosan a hozzaallas segitett. De persze a tobbi 16 sem akart meghalni. Nehez dolog ez, mert nem tudni miert elik tul egyesek, masokat meg miert visz el hetek alatt. 
2005.11.14 17:03
Ami zavar, hogy az egyik anyuka mindig hozza az agressziv nagyfiat, aki kismotorral a babakon atgazol es direkt felloki oket. Az anyuka aranyos, de ez a nagyobbik fiu kiakaszto. Mindenesetre amikor a fiamhoz kozelitett raszoltam, hogy ot nem szabad fellokni. Odebb is ment.
2005.11.14 17:58
Örülök, ha azt látom, hogy esznek a gyerekek gyümölcsöt
Ráadásul nálunk Hannának is és Marcinak is az egyik nagy kedvence a banán, úgyhogy vennem is kell mindennap
2005.11.14 18:04
2005.11.14 18:07
2005.11.14 18:15
A rutin az tényleg nem gáz(szerintem), ne izgulj!
2005.11.14 19:14
2005.11.14 22:13
ha mondjuk 5 cm magas és az átmérője 10 cm akkor a marcipánt min 20 cm-re kell nyújtani.Ha rátetted a tortára mindig a tetejét simogasd rá hogy a levegő kimenjen alóla,majd az oldalát fentről lefelé haladva.Remélem érthető
Majd teszek fel én is képeket
Apukádnak szorítok hogy ne legyen semmi komoly baj Neked meg megy a drukk a vizsgára
1 hét magány

2005.11.14 22:34
2005.11.14 23:46
2005.11.15 00:49

2005.11.15 10:47
Kanallal lopkod belole.
2005.11.15 12:47
Be fogok kattanni itthon, most már tuti
, de newm emlékszem. 2005.11.15 13:20
2005.11.15 18:15
Végső egyeztetés
Hogy vagytok, áll a csütörtök?
Férjed ugye felkészült egy csomó egyszerre beszélő nőre. Az enyém ezt bírja legkevésbé.
Bálintnak gyógyulást. Nehogy bedepizz nekem!!!!!
Te hős anya vagy, két törpével, csomó baba-hormonnal, szóval ne légy elkeseredve, ha az átlagnál rosszabbul bírod a dolgokat. Waldemár miatt részvétem
Többi göri meg idővel visszaköltözik majd. Addig meg majd látogatjátok őket. Meglásd milyen jó lesz. Ugye nem messzze költöztek?Benedek 11 fogához grat, mi 9 -nél tartunk.
Kezelésekhez kitartás!!! Már mindjárt vége.
Meg lehet beszélni adokival. Barátnőm második babája a császár után hüvelyi úton született szóval nóo para.
Édes Jázmin baba
Apunak jobbulást, és remélem minden rendben lesz a vizsgálaton. 

2005.11.15 18:20
Tök jó a kéró
Főleg a fotók Mírával
Jobban alszotok,
Mi ez a hipotónia pontosan? Nem lenne jobb minél előbb megnézetni dévényessel? Szorítok nagyon, hogy gyorsan megjavuljon. Mindkét csajszi gyönyörű még mindig
Ne izguj, Korél is imd mostanában fejen állni és rohangálni. Nem hiszem, hoyg baja van Mikinek. Rodeós kissrác a baba-mama klubban
2005.11.15 18:41
Ha rossz időszakom van, akkor mindig arra szoktam gondolni, hogy ennél most már csak jobb dolgok kövektezhetnek

Marci nózija még egy icuri-picurit csillog, de most önhatalmúlag úgy döntöttem, hogy emiatt már nem tologatom a talit, végülis nem beteg, ezen kívül abszolut semmi baja nincs
. Szóval találkozunk csütörtökön

2005.11.15 18:54
) foldre fekvos dolgot csinalom majd meglatjuk mi lesz.
) hanyos, hasmeneses cucc es csak en vagyok talpon.
De kit erdekel!!!
)2005.11.15 19:01
2005.11.15 20:37
És persze a többiek.Mehetsz látogatni őket legalább?
És akkor még nem is vásárotál be. eredetileg 30 nap alatt kész lesz.
A gázboilerből jön vissza az égéstermék ezért a gázszerelő veszélyesnek nyilvánította és most nem lehet használni.Holnap jönnek a kéményseprők.Remélem holnap már tudunk fürdeni rendesen2005.11.15 20:45
2005.11.15 22:10
.
2005.11.15 22:14
Ráadásul Dóri már két hete ebben a takonypócos-torokfájós nyavajában szenved, így inkább nem viszem most sehova, nem hinném, hogy örülnének nekünk
Gratula
Ráadásul ráesett az előtte őáltala odapakolt telefonra, rendesen ott maradt a billentyűk nyoma az arcán
Gyere csak, üdv köztünk

2005.11.15 22:59
)) Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|