A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Végre leadtam a munkát, úgyhogy megint gyakrabban tudok jönni Kép

Unique, Dudu, Timika, Korek!
Köszönöm, hogy gondoltatok rám a héten és drukkoltatok a jó eredményért Kép
Szerdán, pénteken és vasárnap levették a véremet (a vasárnapit ma kellett visszavinnem a laborba, mert ők nincsenek a hétvégén, és a terhespatológián vették ezért le), de eredményem még természetesen nincs. Nem tudták megmondani, hogy mikor lesz, még azt sem hogy kb. mikor, úgyhogy telefonálgathatok majd az elkövetkezendő napokban.

Juca, Dudu, Junko!
Köszi, hogy nem felejtettetek el és hiányoltatok Kép Most már újra aktív leszek, csak meg ne únjatok Kép

Zsuzsa!
Én még nem isgratuláltam Nektek Kép Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek az elkövetkezendő hónapokra! Kép

Rékák, Szilvik!
Nektek pedig nagyon - nagyon boldog névnapot kívánok! Kép

Dudu!
Sajnálom, hogy ismételni kell a vizsgálatokat, és a petefészkedet is. De ugye Uniquenak is ilyen petefészekkel jött össze a Laura, úgyhogy kitartás.

Unique!
Fantasztikus a kis Laura Kép és a pocid..., nagyon szépek vagytok Kép

Ha egy pár napon belül megjönne, és a hormonvizsg. eredmény sem húzodna el, na és persze negatív lenne, akkor még lehetne esélyem a Jézuskától egy duplacsíkos tesztet kapni Kép
Tudom, hogy egy kicsit sok összetevős még a dolog, de azért jó gondolkodni rajta Kép

dido

dido
dido

Én a Holczernél voltam SZTK-ban de semmi. 80 napos ciklusra nem mondott semmit.Most a Kis-Pap-hoz akarok menni.

zsuzska80
Szombathely

Tündi!
Örülök, hogy túl vagy a műtéten, és, hogy kiderült mi a probléma. Persze annak nem, hogy van probléma. Most csak pihengess még.

dido

dido
dido

Sziasztok!

Monyó!
Sajnálom, bár Zsuzsa esetéböl kiindulva, még minden lehet! Kép

Nálunk nagy a baj. Az öcsém kint van tanulmányi ösztöndíjjal Angliában, és a hétvégén derült ki, hogy az intenzíven van, hisz kiütésekkel bement és a vérvétel után bent is tartották. A véreredménye nem valami jó, bár állítólag már javult. Nem tudni, hogy pontosan mi a baja, de ha lehet hazajön. A mai nap lesz egy vizsgálata, hazafaxolják a kezelés adatait és ha itthon tudják biztosítani a kezelést, akkor ténylegesen hazajön. De emberek közé nem mehet, mert állítólag fertöz. Valamilyen fertözést sikerült összeszednie. KépKépKépKépKépKépKépKép Nem kell mondjam, tök ideg az egész család, pláne, hogy olyan messze van!!! Kép De ha minden igaz, nincs "nagy" baj, remélem, minél hamarabb rendbejön!!! Kép

Most ennyi voltam.
Puszi
Zsu

Zsu
valér

Zsuzska80!

Bocsi, elfelejtettem mellékelni az e-mail címem: ervinne.kasza@mail.kabelnet.hu

Didó! Remélem a jó Isten meghallgatja mindannyiunk imáját és a Jézuska szép ajándékkal kedveskedik majdKép))
katka30

Írtam!én is Katka!

zsuzska80
Szombathely

Dudu!
Elolvastam amit a 254. üzimben írtam Neked és most átom csak, hogy milyen rosszul sikerült megfogalmaznom.
Mi egy időben kezdtünk el próbálkozni, és ennek bizony már majdnem egy éve, úgyhoyg teljesen megtudlak érteni, amikor kiderül, hogy a már elvégzett vizsgálatokat is újra kell kezdeni, és ezzel pedig megy az idő, és ráadásul olyan tehetetlennek is érzi magát az ember a várakozásban. A hozzácsapot vizsgálatok az (AIDS, sifilis...) ezeket, ha összejön a baba az első laborvizsgálatnál úgyis megcsinálják, Neked legalább meg lesz előre.
A cisztás petefészekkel pedig tényleg Unique az élő, szép nagy pocis példa, hogy így is összejöhet, és inszemet is lehet így csinálni.
Most sem sikerült úgy megfogalmaznom, ahogy szerettem volna, de a lényeg, hogy teljesen együtt érzek Veled, és nagyon-nagyon drukkolok Neked Kép

dido

dido
dido

Zsu!
Sajnálom az Öcsédet, remélem azért mégsem olyan nagy a baj, és hamarosan jobban lesz. Jobbulást Neki!

Katka!
Úgy legyen Kép
Olvastam a történetedet, Ti is jó régóta vártok már a kis jövevényre. A closyval kapcsolatban nekem nincs tapasztalatom, de kívánom, ogy mihamarabb albérlő költözzön a pocidba Kép

dido

dido
dido

lanyok ha jol latom szinte a fel tablanak lehet szurkolni.juj de jo.Ennyibol muszaly lenni par zebrasnak.

valer en nem hiszem.Ha terhes lennek akkor ki kellet volna hogy mutasa.Igaz este teszteltem de akkor is.Sajnalom az ocsedet,remelem semmi komoly.

dido akkor sok siker az ujraindulashozKép

Kép
monyoka

Sziasztok!
Szisszka!
A tanfolyammal mimden rendben van, csak az a "baj", hogy kéthetente van csak. Bár nem olyan nagy baj.KépNagyon érdekes kezd lenni, mert már próbálkozunk elemezgetni horoszkópokat a köv. órától. Most még csak a bolygókat, hatásaikat, "házakat", jelentéseiket tanultuk, szóval az alapokat. Majd még mesélek.
Monyó!
Jó, hogy nem keseredtél el annyira.Kép
Valér!
Mielőbbi gyógyulást az öcsédnek!
Duddu!
Ami a tesztet illeti...Kép Pénteken lenne jó tesztelnem, ha addig nem jön meg, mert akkor már biztosabb, hogy kimutatja, nem?Kép
Bogi
dbogica

Sziasztok!
Most írok a fórumra először (izgulok is kellőképpen), már kb. 1 hónapja olvasgatom ezt az oldalt. Volt egy barátnőm/kolléganőm aki szintén írogatott ide, már megis született a babája. Tegnap este visszakerestem az akkori levelezéseteket vele; olyan jó volt olvasni az örömét/ és azt hogy ti is örültök neki. Neki elég hamar sikerült. Remélem nektek/nekünk is így lesz.
Úgy látom én vagyok itt a korelnök (legalábbis a Duddu által összeállított táblázat szerint). 34 éves vagyok.
Nem rég próbálkozunk a párommal idén augusztus óta. Eddig nincs eredmény. (bár épp ezen a héten kéne megjönnie...)Úgy érzem most is meg fog jönni - sajnos- , már fájdogált a hasam, mint máskor ilyenkor. Meglátjuk.
Egyenlőre ennyi
Akik már zebrások- gratulálok
A többieknek kitartást!
J

Kép

Kép
syrynx

szia syry.Udv koztunk.Remelem mihamarabb te is bebabasodszKép

bogi.Nem vagyok tul vidam,de kibirom.
most kuldjetek nekem sok menzit hogy ne nyuljon el a menzimKép

megyek kitakaritom magambol a banatotKép

Kép
monyoka

Szia Monyó!
Elhiszem, hogy nem vagy jól. Negatívat tesztelni mindig rossz. Kép
Semmiképpen nem kergetnélek hiú ábrándokba, de mivel nem tudjuk pontosan a ciklusod hosszát...
Látod, ha mérted volna egész hónapban a hődet, lehet, hogy most meg tudnánk állapítani, hogy mikor is volt pé-d. Mostantól mérjed, jó? Kép

Kivi!
Drukkolok a pénteki tüszőnézőhöz. Jujj, de soká' lesz az még... Jó olvasni a lelkesedésed!
Nincs kedved visszakerülni a táblába? Olyan szívesen látnálak.. de természetesen te vagy a főnök ebben a kérdésben!

Dido!
De jó, hogy írtál!
És teljesen értettem elsőre is, hogy mire gondoltál és nagyon-nagyon jól esett, köszönöm! Pont akkor küldted, amikor szükségem volt rá Kép
Gondoltam, hogy nem azt akarod írni, hogy a "petefészkemet is meg kell ismételni" Kép Kép Néha elkap a szomorka, meg a türelmetlenség, de mindig van kinek kiöntenem a lelkem, meg magamba is nézek sokszor, hogy január nincs olyan messze és addigra midnen kiderül.
Aztán meg elhatároztuk, hogy mégis elkezdjük azt az átalakítási dolgot, amiben a tervezési/ötletelési segítségedet kértem. Szóval épp írni akartam neked. Tényleg, ti már készen vagytok? Fotók?
Én is nagyon szurkolok Nektek, hogy mostantól már ne legyen mire várni, azaz maximum a szülés időpontjára, de óvatos legyél az ilyen tervezgetéssel, mert ha nem jön össze, nehogy emiatt szomorúan teljen a Karácsony. Jön az a babó hamarosan, ez nem is kérdés!! Kép Csak ő dönti el, hogy mikor.

Sziszka!
Köszi, de ma leesett a hőm, úgyhogy a maradék remény is csökkent. Kép

Syry, Zsuzska!
Üdv. a topikban.

Syry (micsoda nick-neved van..)!
Láthatod, itt a kor cseppet sem számít.
Például tegnap derült ki, hogy Kati engem csak 22 évesnek gondolt. Kép

Szia Zsu!
Szörnyű, ami az öcséddel történt. Ötletünk sincs milyen fertőzés lehet és hogy hol szedte össze? És szegény hogy jön haza? Remélem, hamar rendbejön.
Hát elhiszem, hogy frászban vagytok, de most erősnek kell lenned! Drukkolok nagyon-nagyon! Kép

Bogi!
Hát az nagyon jó, ha kibírod péntekig a teszteléssel. Egyébként mennyire megbízható a ciklusod hossza? Hajrá-hajrá! Kép

réka
Vendég

Duddu!
köszi az üdvözlést. tényleg nem számít a kor, bár egy idő után azért már nagyobb a kockázat és talán nehezebben is jön össze a babó. Bár kivétel erősíti a szabályt.
(nick név egy zenei darab címe)
munkahelyeről írok, napközben nem megy mindig gyakran.
időnként este otthonról is tudok. (nem napi rendszerességgel)
Üdv
J

Kép

Kép
syrynx

Niki
Nekem kiskoromtól elég szörnyű elmény a menzi.
Főleg 15-17 éves koromban 3 napig szenvedtem. Kaptam mindenféle gyógyszereket, de a fogigátlót sose mondták. Én se rajongtam volna érte.
Mostmár azért jobb a helyzet, most már "csak" az első nap szenvedek, de már elég a meristin, meg Unique csoda cickafarkfű teája! Kép

Zsuzska
Üdv itt! Kép

Dido
Örülök, hogy most kicsit többet tudsz jönni! Kép Köszi a köszöntést! Kép
Kivételesen ma én sem rohanok.
Báááár... kéne tanulnom, de lusta vagyok,reggel óta próbálom rábeszélni magam.
A suli miatt így is ki vagyok akadva, hogy évente változtatják a rendszert, és így az ember nem tudja mire számítson.
Most be akarják vezetni ezt a bizonyos Bolognai rendszert, ami azt jelenti, hogy felvételizni kell alapképzésre, ami 4 év. És azt hiszem utána újra kell felvételizni majd valami mesterképzésre, ami újabb két év lesz... á nem is értem az egészet! Kép

Zsu
Ehiszem, hogy aggódás van az öcséd miatt!
Biztosan nem lesz semmi baj!
Jobbulást neki!!!!

Bogi
Nagyon érdekes lehet ez a tanfolyam!
Én is egyébként napokra bele tudok merülni az ilyesmibe Kép
Drukkolok a pénteki teszthez, remélem addig nem jön meg, és remlélem hozol nekünk egy újabb zebrát!!!

Syrynx
Üdv itt! Kép
Milőbbi babásodást kívánok neked, a topic legfiatalabb lakójaként Kép

Monyókám
Csitritársam!!!! Kép
Szerintem is jó ötlet lenne, ha mérnéd a hődet, csak úgy próbából egy hónapig Kép
Én is okosodok ám tőle, ha még csak kicsit, akkor is Kép
És ha szeretnéd, segítek is neked a Fertility-t töltögetni (ha gondolod, leírom mi mit jelent), meg bármiben amiben tudok! Kép
Csak szólj!

Rékám
Sajnálom, hogy leesett a hőd Kép
De akkor majd a köv hónap.
Milyen vizsgálatokat kell megismételnetek? és miért?
Most már másik dokinál vagy?
Bocsi, hogy ilyen tudatlan vagyok, de kiestek részek... mostanában feledékeny is vagyok. Lehet, hogy öregszem?!

Szisz

szisszka

Monyóka!
Sajnálom a negatív tesztet Kép

Bogi!
Drukkolok a pénteki tszthez KépKépKép

Syrynx!
Üdv. közöttünk, és mielőbbi pocakosodást kívánok Neked Kép

Dudu!
Az ajánlatom még most is áll természetesen nagyon szívesen segítek Kép
Mi még nem vagyunk kész az 5 m2 szobánkkal. A festés már meg van a laminált parkettát is leraktuk, még az ágy összeállítása van hátra. Az is alakul, de a férjem napközben dolgozik, amire hazaér, már nem lehet zajongani a fúróval és a dekopírfűrésszel Kép Hétvégente meg szinte alig vagyunk itthon Kép de előbb-utóbb csak elkészülünk Kép

Sziszka!
Ez a bolognai rendszer csak annyit jelent, hogy nem lehet rögtön egyetemre menni, hanem először egy 3-4 éves alapképzést (főiskolát) kell elvégezni, és utána lehet menni a 2 éves mester (egyetemi kiegészítő) képzésre, igaz, hogy itt újra felvételizni kell. Ha ez is megvan akkor mehetsz a 3 éves phd-re (doktori képzés), de ez most is így van. Ez alól a rendszer alól vannak olyan szakok amik kivételek és a hagyományos rendszerben lesz továbbra is az oktatás, mint pl: orvos, fogorvos, építész.
Szerintem nem kell ettől annyira félni, biztos sikerülni fog Kép

dido

dido
dido

Sziszka! A fogigátló egyetlen jótékony hatása hogy lerövidíti a mensit, meg hogy kevésbé fájdalmassá teszi. Meristin egész jó, de így babaprojekt alatt nem akarok nagyon gyógyszerezni, a cickafarkfűteát viszont ki fogom próbálni, mert arról még nem hallottam.
Üdv: Niki

kancellárka

Sziszka!
Cickafarkfű teát meg tudom erősíteni. Évekkel ezelőtt én is csináltam. (sőt én magam gyűjtöttem a cickafark füvet). Használt. Enyhítette a görcsöket. Már nem iszom, mert most már sokkal kíméletesebb a mensi hozzám... de azért most is meg szoktam érezni, mielőtt "beköszönt."
J

Kép

Kép
syrynx

Dido
Hát remélem, hogy sikerülni fog.
Csak az a bajom a változtatással, hogy nem tudom, hogy ez pl. a ponthatárokat mennyiben fogja érinteni. Végülis időm bőven van tanulni végülis pár év ide vagy oda, már mindegy...

Syrynx
Meddig ittad a cickafarkfű teát?
Én valamikor még a fürcsivízbe is teszek.
Én is sokkal jobban a természetes dolgok híve vagyok, mint mindenféle gyógyszereknek.

Niki
Próbáld ki a cickafarkfű teát, nekem úgy tűnik, bevált! Nincs túl jó íze, de azért meg lehet inni. Meg próbáltam a Mensesil cseppet, de az nekem nagyon nem jött be, az íze miatt! A Meristinre azért néha szükségem van, amikor már nagyon nem bírom elviselni a görcsölést, de a babaproject most nálunk amúgyis szünetel.

Szisz

szisszka

Cickafarkfű tea megjegyezve. Kép

kancellárka

Sziasztok!Kép

Szisszka!
Az álomsúly tényleg 55 kg. Kép De nem tudom sikerülni fog-e, mert az már nagyon régen volt.
Igazából annyira nem gyógyultam még meg.

Alig tudok írni nektek, mert Figó úgy örül nekem, hogy állandóan rajtam mászkál, de megpróbálom hősiesen folytatni.Kép

Monyó!
Sajnálom, hogy negatív lett a teszted.Kép De ne keseredj el, bár most tudom, hogy nagyon fáj, főleg hogy a sógornőd is látta. Úgy döntöttem, hogyha most megjön, márpedig meg fog, mert nagyon görcsöl a hasam, akkor elkezdem a nyálkakihúzást csinálni, hogy egyáltalán van-e pé-m. Kicsit muris lesz, de lehet, hogy megtanítom rá a páromat, had szórakozzunk.Kép

Duddu!
Hiába átléptem nem érzek semmi pozitívat, sőt…Kép
Csodálkoznék is, hiszen a 13-15. cn nem voltunk együtt.

Dido!
Akkor így most már ti is ráléptetek a komoly családtervezés útjára. És hogy álltak hozzátok?
Csak azért kérdezem, ha nekem is mennem kellene, akkor féljek-e.

Valér!
Gyógyulást kívánok a testvérednek.Kép Remélem, hogy az első ijedtség után lassan megnyugszotok majd, és minden rendbe jön.

Syrynx!Kép
Szia, üdv köztünk, és remélem, nem kell majd sokáig várnod a babóra.
Kicsit nehéz a nick neved, így lehet, hogy majd eltévesztem.Kép

Pusy: N

Kép
narco

Sziasztok!

Katka,Syry!Kép
Én is Clostis vagyok.A múlt hónapban uazt éltem át, amit leírtál.A mellbibbóm is nagyon érzékeny volt, nem tudtam hasra feküdni sem éjszaka.Sajnos nekem megjött... Most nehogy előre elkeseredj!!!Van aki ugyanokat a tüneteket produkálta amiket mi éreztünk és most babás!Mem vagyunk egyformák!Neked azér a második variációt kívánom tiszta szívből!Türelem, már mások is írták.Inkább késöbb egy + teszt, mint elöbb egy negatívKép

Monyóka,Korek Viki,Dido!
Köszi a köszöntést! Kép

Monyóka!
Sajnálom a negatívat.' cn-tól hőmérőzz szerintem is...

Kivi!
Örülök, hogy jobban vagy!
Pénteken nagyon szorítok, hogy legyen szép nagy tüszö/cske!

Kép

Nárcisz!
Sejtem, melyik lehet...6-6 percig tart egy "terület" edzése?Az alapnak nagyon jó szerintem. Kép

Szisz!
Még 2 nap és vmivel többet tudok majd.Ha van peteérés, akkor egy kis rész Apára is hárul majd legalább!KépAztán megint az én szervezetem jön...Bárcsak működne a legenda nálam is!
Totyi?
Igazán önzetlen vagy, hogy átvállalnád a mensiket!Ha így működne, akkor Kép

Zsu!
Szegény öcsikéd!KépTényleg, hogy jön haza, ha fertőző???Van már friss hír Róla?

Dudu!
Ilyenkor "kaki" dolog ez a hőmérőzés...Tudni, ha leesik a hő...DE amíg nem jön meg, van remény!Elcsépelt, tudom, de tudjunk bízni!

Kép

Tündi!
Várunk, de ne siesd el!

Puszó
Brill Kép

Kép
brill

Bocs, sok a hibám, de azért talán érthető Kép

Brill

Kép
brill

Szia Brill!

Egy tünemény vagy! Mindenkihez van egy jó szavad, mondatodKép Persze itt mindenki aranyos, olyan jó megnyitni ez a topicot.
Hát kicsit el vagyok kenődve, mert egyre jobban úgy érzem, hogy megjön, talán hamarabb mint kelleneKép Te mióta clostyzol?
Megkukkantottam a fotóalbumodat. Fantasztikus! Szépek vagytok, és a "kis" boxi is tündér. Nekem is volt boxerem (Carmen), de sajnos elpusztult. Ennek már 6 éve. Azóta lett egy kis uszkárom, Kyara. Próbáltam én is az albumot, de valmi miatt nem engedi, valmi hibát ír ki?!Kép
Ha holnap v. holnapután.. reggel leesik a hőm 36.9-ről, akkor az azt jelenti, hogy jön a piroska?
Zsu! Remélem az öcséddel semmi komoly nincs, mindenképp írj Róla!!!!
Most leviszem Kyarát sétára, majd jövökKép
katka30

Sziasztok!
Én most vagyok itt először. Ebben a hónapban kezdtünk el a babával próbálkozni, mert az előző terhességem elhalt. Reméljük, minél hamarabb összejön a baba. Kép
dalmus

Dalmus!
Szia Kép
Üdv itt a topikban.
Nagyon sajnálom,Kép ami veled történt, remélem nem fordul elő még egyszer. Azt megkérdezhetem, hogy mi volt a baj?

Nárcó

Kép
narco

Szia Dalmus!
Mi újak tartsunk össze...
Sajnálom a történteket. Mennyi ideje történt?
Biztosan hamarosan sikerül. Az optimizmus már egy lépéssel közelebb visz a sikerhez. (én igy gondolom)
Üdv
J

Kép

Kép
syrynx

Csajók!

Hogyan lehet az albumba fotót feltölteni? Hiába klikkelek az - új album - ra semmi.Kép
katka30

Szia Katka!
Az albummal sok gond szokott lenni.
Én klikkelek a Saját album létrehozására és kéri a nevemet, meg a jelszavamat. Ha nagyon nem megy, írj a rendszergazdának, vagy próbálgatsd.
Valószínűleg nem a te gépezetedben van a hiba.

Szisz!
A HSG-n kívül kb. mindent ismételni kell valami hiányosság miatt: hormon, andrológia. És a még nem csinált vizsgálatok: AIDS, szifilis, rákszűrés, ...stb. És multicisztás lett a petefészkem v.mitől...
Ez már a meddőségi doki. Csak nagyon sokára (dec. 9) fogad legközelebb, ezért idén semmi nem lesz az egészből. Kép
Így tényleg csak a csodára van esély Kép Én azért küldök egy kis mensit jó?

Brill!
Nem olyan rossz az. Legalább nem reménykedek feleslegesen. Kép

Dalmus!
Üdv. itt! Kívánom, hogy hamar újra babás legyél!

réka
Vendég

Csajok!Kép

Mensi sehol, szombatig várok.

Csütörtökön megyek vissza a cukororvoshoz. Megkérdezem tőle, mikor mehetek a nőgyógyászhoz, mikor lesz "rendben" a cukrom.

DudduKép

Jól emlékszel, de kiderült, hogy a gyógyszer majdnem úgy működik, mint egy fogamzás gátló. Áttértem az inzulinra, tehát ilyen oka nem lehet.

Holnap írok többet.

Puszi, Kati
Vendég

Katka!
Hidd el, itt MINENKI "tünemény"!Ha elkenődsz itt biztos megvígasztalnak!Kép
Clostiból ez a második szériából a második hónapom.
Te is kutyás vagy!Remek!Vagyunk még egy páran ebből a "fajtából".Szisszka szintén boxeres,Csibének Beagle van....stb---> nálunk Õk a gyerekek egyenlőre...
A hőleesés nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy megjön.KépOlyan is van, hogy csak akkor esik le a hőd, ha már megjött.Én is itt tanultam meg a Társalgóban.
Fotofeltötés-most működik, az új album létrehozása.Próbáld meg!Kiváncsian várom, hogy megnézhessem!

Dalmus!
Neked is
Kép
Már kérdezték elöttem is, hogy mi történt?
Mielöbbi babásodást Neked!Syryvel értek egyet!Kép

DuduRéka!
Jó, lehet, hogy nem reménykedik az ember, de akkor meg motoszkál aKép, hátha rosszul mértem...

Kati!
Nagyon izgi!
Nem mondok semmit!!!Kép

Puszó
BrillKép

Kép
brill

Hát nekem most sem jó az album feltöltésKép Ráklikkelek a belépésre - megadom a nevet, jelszót, ráklikkelek az új albumra. Erre jön egy üres lap...
????
katka30

A profilomba sikerült a képfeltöltésKép
katka30

Duddu!Dbogica!Korek!Kancellárka!Monyoka!Kivi2!Dido!Kép

Köszönöm nektek a jókívánságokat!KépKépKép

Zsu!

Jobbulást kívánok az öcsédnek!Kép

Monyóka!Kép

Sajnálom a negatív tesztet.Kép

Szisszka!Kép

Túl vagyok a vérvételen(egyáltalán nem volt szörnyű,mert én egyébként nem vagyok oda a szurikért). A dokit 2 hét múlva kell felhívnom az eredmények miatt,és nagyon remélem hogy minden jó lesz. Milyen sok idő 2 hét,de hát muszáj valahogy kibírni és reménykedni hogy jó lesz az AFP.
Egyébként a bébi jól van,annyira aktív volt amkor az ultrahangot csinálta a doki. Sokat mozgott,nagyon édes kis talpacskái vannak.
Kb 16 cm,mindig olyan jó látni hogy mennyit változik!Kép
Te jól vagy?Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

A SZILVIÁKNAK KÍVÁNOK SOK BOLDOG NÉVNAPOT!Kép

Az újakat üdvözlöm, nagyon jó helyre csöppentetek!Kép
Katka!
Én is clostys vagyok, ez volt a 2.ciklus, de sajna eddig még eredménytelenül!Kép
A tüneteim ua. voltak mint neked.

Tündi!
Várunk vissza!

Timi!
Mindjárt nézem az emilt!Kép

Monyó!
SajnálomKép, de "gyúrjunk" a karácsonyra!Kép

Réka!Lányok!
Hétfő reggel 8 órára lettem behívatva az átjárhatósági vizsgálathoz! Éhgyomorra kell menni. A clostyt viszont ebben a hónapban azt mondta ne szedjem! Ezt viszont nem értem, hogy miért zárja ki a kettő egymást, de hát ő tudja!
Na Rékám, most mesélj nekem a vizsgálatról. Hogy pontosan milyen "fajtát" csinál, azt telefonon keresztül nem részletezte. Azt mondta hétfőn mindent megbszélünk. Kedden tudok menni dolgozni? Muszáj lenne!

Nárcisz!
A kolléganőmnek csináltak inszemet. Utána lett egy hatalmas cisztája, ami olyan nagy lett, hogy amikor felnyitották, a petefészkével együtt vették ki! Szegény teljesen padlót fogott. Lehet ez az inszemtől????

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Réka!

Elfelejtettem:
annak a vizsgálatnak mi a neve, amikor azt nézték, hogy "megölöd-e" a kiskatonákat?
Azt nem lehetne megcsinálni, az átjárhatóságival együtt?
Ráadásul pont hétfőre lesz meg a párom andrológiai eredménye is!

Köszi, ha tudsz infóval szolgálni!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm szépen a drukkokat, remélem minden OK lesz és mihamarabb meggyógyul az öcsém. Nem tudok semmi újat, majd ha van valami, megírom Nektek!

Üdv az újaknak! Kép Mielőbbi babásodást mindannyiótoknak!!! Kép

Brill!
Fantasztikusak ezek a kis jelek, arcocskák. Mindig feldobsz velük! Kép Hogy csinálod??? Csak simán bemásolod őket? Marha aranyosak... Kép

Most sajna csak végigolvasni tudtam, mennem kell készülni kellene a holnapi órámra.

Puszi mindenkinek, jó éjt!

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok lányok!

Nagyon fáradt vagyok már, úgyhogy inkább holnap írok Kép

Csibe Kép PCT-nek hívják, de nem túl megbízható és kizárólag tüszőrepikor érdemes csinálni. Nekünk csináltak, de egyáltalán nem nézték UH-val, hogy mikor van repim, csak megcsinálták a 15. napon és tök pocsék lett az eredmény. Kristóf viszont mégis itt van Kép

Az újakat üdvözlöm és mihamarabbi babásodást kívánok! Kép

Jó éjt!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Timi!

Köszi a választ!Kép
Írtam mailt!

Junko!
Jelentkezz ám, hogy mi volt a dokinál!!!!!
Akár priviben is!

Lányok!Nárcisz!
Ti hallottatok már a fehér fagyöngy teáról? Azt mondják az is segít. Utánanéztem a neten, érdekes dolgokat állítanak róla. Egy lány viszont esküszik rá, hogy jót tesz! Ha vki tud infót /a neten kívül/ megköszönném!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Zsu!
Engem is feldobnak, ezért is rakosgatom őket.
Különben csak simán bemásolom a kis jeleket...
Kép

Katka!
Megnéztem a profilodat, szép vagy!

Kép

puszó
Brill

Kép
brill

Csibe!
Valószínűleg nem az inszemtől volt, hanem ha kapott mellé hormonkezelést, azért. Bár a mai nőgyógyászatokon nem nagyon ügylnek a vizsgálatokra, tehát akár még korábbról is ott lehetett.
Nem hallottam a fagyöngy teáról, nem foglalkozom ilyenekkel, bocsi.Kép

Brill!
Nekem is nagyon tetszenek a gif-eid. Merről szedegeted ezeket? Kép

N

Kép
narco

Nárcisz!

Köszi az infót!
Ezt a jelképes puszit kapod érte!

CsibeKép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Ezt pedig minden új csapattagnak küldöm üdvözlésképen!
CsibeKép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
Most jöttem meg a táncról, úgyhogy elég fáradt vagyok. Viszont az érdeklődők figyelmébe ajánlom, hogy jövő szombaton, 26-án lesz egy műsorunk a Bábszínházban. Többen mondtátok, hogy szóljak. Kép

Csibe!
Igen PCT és tényleg pé. napján kellene csinálni. Nekünk a 10. napon csinálta (okt. 28. - elvileg 15.en van a pé.m) Abból a szempontból igaza van Timinek, hogy így nem túl megbízható, viszont "idegen" kiskatonát nem ölt meg az én nyákom, csak az én kis páromét, ezért lehetünk biztosak sajna a rossz eredményben. Kép
Úgy kell megoldani, hogy párodtól friss mintát kell vinni (20 percre lakom a rendelőtől, az belefért), vagy ott helyben a legjobb, tőled vesznek egy kenetet és egy lapkára helyezik, amit mikroszkóp alá tesznek.
Nálam konkrétan látszódott, hogy önmagukban a kiskatonák csak úgy hemzsegtek boldogan (sokan voltak és nagyon mozogtak, ráadásul abba az irányba, amerre a mnyaknyák volt), ahol viszont összeért a két anyag, sorban hullottak el. Kép

A másik módszerről (akció után x órával kell menni) sokat írtunk korábban, szerintem próbáld meg visszakeresni. Okt. 4-én volt nekem (az is elég negatívra sikerült), de előtte sokat írt Korek is magáról a vizsgálatról.

Az átjárhatóságiról is sokat beszéltünk (okt. 24-án voltam, úgyhogy az előtt és után), arról Dorka is írt.
Nekem röntgenes volt. Felhelyeznek két csövet, az egyiknek a végén lufi van, amit felfújnak, az zárja el az utat a visszafelé folyni próbáló folyadéktól. A másik csövön juttatják be a folyadékot. És röntgen fotót készítenek érintetlen állapotban, aztán a folyadék át-vagy nem átjutásáról is. Fotót csak akkor kapsz, ha gond van. A csövecskék felhelyezése fájdalmas, de nagyon fontos, hogy lazítsd el magad, amennyire csak tudod, akkor kevésbé fáj. Utána 5 percig olyan, mint egy nagyon erős mensi görcs, de mire a röntgenbe gurítanak már szinte elmúlik. Utána olyan érzés marad, mintha nagyon kellene WC-re menned (bocsi). A többi teljesen elviselhető, a folyadékot egy fecskendővel juttatja be.
Állítólag, ha van átjárhatatlan rész, akkor lehet fájdalmasabb is. Nekem szerencsére nagyobb volt a füstje, mint a lángja.

Linkek:
https://www.babanet.hu/szak/no180.php
https://www.babanet.hu/faq/meddo06.php
http://www.freeweb.hu/margitkorhaz/content.php?article.30
http://membres.lycos.fr/rgv/hsg.htm (itt nagyon tetszenek a leírások)

Ja és szerintem sem az inszemtől lehetett az a ciszta a barátnődnél, hanem valami gyógyszertől.
Kérdezz nyugodtan, most csak elhadartam a lényeget.

Lányok!
Bocs, ha sokat írtam, illetve, ha összeszedetlen voltam, de most ennyire futotta.
Holnap "találkozunk"!

Jó éjt:
réka
Vendég

Szép jó reggelt!

Csibe!
Köszönöm a jelképest puszit Kép
Honnan tudtad, hogy a teve a gyengém? Kép

Nárcó

Kép
narco

Duddu!
Csak elhadartad a lényeget? Máskor is tőled kérdezek, ha kell valami Kép
Nagyon teszett, ahogy leírtad, minden részletre kitérően. Köszönöm.
A múltkor azt is mondtad, hogy gondolkodtok az inszemen, akkor hogyan döntöttetek?

Nárcó

Kép
narco

Kép Mindenkinek ezt kívánom!!

Jó reggelt mindenkinek! Szió Narco!

gif-ek: www.smi.hu

Kép
katka30

Kép

Nincs itt senki?Kép
katka30

Szia Katka!
Köszönöm, de ezen az oldalon a corel draw helpjét találtam csak meg.
Miközben nézegettem a párom mutatott egy oldalt, hogy hol vannak gif-ek, eddig rejtegette.
Így hát köszönöm a segítségedet: Kép

Nárcó

Kép
narco

Katka!
De itt vagyok, csak nézegetek Kép
Egyébként sokszor nem fognak egyből válaszolni az írásaidra. Bár sokan vagyunk, de sokan még csak most mennek munkéba, ahogy én is.

Kép
narco

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?