A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Proone!
Majd ha azt érzed, hogy nem mersz egy nagyobbat lépni, mert ki akar esni lent ;-) Drkkolok egy gyors és problémamentes szülésért Neked!
A saját szüléstörténeteimmel nem fárasztalak, majd ha megszültél ;-) Ja én időre-szülős fajta vagyok: 40+1, 40+1, 39+5 :-)
Mi Petra születése előtt nem egészen két héttel költöztünk (ugyebár előtte becsomagolás, utána kicsomagolás) Mire szülni mentem, addigra teljesen be is rendezkedtünk :-)

Votiv!
Mi ez a költözés-férj nélkül dolog? Sajna nem nagyon ment a visszaolvasás :-(
cookie

Ada,
gondoltam-gondoltam, a lélek erős, de a test sajnos gyenge KépKép

Cookie,
szerintem nagyon szerencsések vagytok, hogy ennyire szépen működik a helyzet, nagyon csodállak! Kép Milyen jó, hogy a kisfiad az új párodat is elfogadja, és az apukájával is jó a kapcsolata! Kép

v
kisün

Votiv,
és hova-kivel megy nyaralni, ha nem veletek? Nagy gyerekeivel? Kép

v
kisün

Kisün!

Én is pont így vagyok a tornával,jó volt 2x,de már nem kívánom!KépVagyis azért nem megyek mert nem férnénk már el kényelmesen a terembenKép
20170114224602

Cookie, nem költözöm nélküle Kép együtt költözünk, vasárnap, az első közös saját (nem albérelt) lakásunkba! Kép
aztán alig egy hétre rá ő elutazik, munkaügyben, aztán meg a haverjával a hasát süttetni
a haverja turisztikai újságíró, és már nem győzi egyedül az utazgatást, grrrr
úgyhogy elviszi a kumpánját grátiszba. és már annyiszor hívta papcit, hogy most végre igent mondott, de miért épp most???? grrrr
külön abszurd, hogy 4,5 órája lesz itthon a 2 út között, reptér és Biatorbágy közti oda-vissza utat beszámítva
(vzsníű nem is érdemes elindulnia hazafele...)

gyerekeivel meg én leszek itthon. nagyobbakkal, kisebbekkel (most összesen 4), meg a mikulással meg az Isti fél első szülinapján (mert aznap este ér haza az apja)

na abbahagyom a morgást, irány a testedzés!

votiv 8)
votiv

<font color="0000ff">Cookie!
Volt már olyan, hogy totyogtam, mint egy pingvin... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!

Hideg van,csúnya idő.Maradjon csak bent babuci egy hetet!

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Az a baj, hogy eddig legjobban minidg a hideg, csúnya időkben keményedett a pocakom legjobban...
Persze ettől még nem muszáj megszületnie. Kép Maradjon csak - én megyek lábat polcolni, mert az viszont egy fél hete szépen elkezdett vizesedni. :-/</font>

KépKépKépKép
proone

Kissün!
Ne csodálj, voltak nagyon nehéz idők és helyzetek :-( Azokat most nem részleteztem. Jó mélyre vannak már ásva, mert azóta sok jó történt velünk :-)
Egyébként józan ész kell a dologhoz, némi konfliktuskerülés, semmi több. Ja és még annyi,hogy a büszkeséget messzire el kell ásni és fel kell emelni a telefont akkor is, ha bosszantó már huszadszor is, de a gyerek érdekei igy sérültek a legeslegkevésbé.

Votiv!
Értettem, hogy nem nélküle költözöl, ám ponotsan mégsem értettem, hogyan is van ez. Most már megvan a dolog. Köszönöm hogy felhomályositottál!
Gratula az új és első és közös lakáshoz és cseppet sem vagyok irigy az egyedül töltendő két hétért, a 4 gyerekért és úgy az egész helyzetért. Szomorka vagyok inkább kicsit. Mekkorák ők? Isit tudom ;-) Ha csúcsidőben van 4,5 órája valszeg tényleg nem éri meg hazamenni és vissza :-(

Proone!
Pihizz helyettem is, én sosem bírtam :-(

Jucus!
Kétszer is szültem januárban (Félixet ónos esőben, mikor Árpa Attilát kirúgták) akkor meddig kellett volna benntartanom őket a jóidőre várva? :-))))))) Jöjjön csak az a baba, ha ahhoz van kedve :-)
cookie

Sziasztok!
Én most kimaradtam sokmindenből, látom, de ha vita volt, akkor nem is bánom, mert én is amolyan konfliktuskerülő békepárti egyed vagyok. Ezért aztán nem is nagyon olvasok vissza.

Pocaknak és minden betegnek jobbulást és csakazértis gyógypuszi!!!!! Kép

Vince bulgat, most végig aludta az éjszakát, és éppen most is kint szunyókál az erkélyen, jó szokásához hűen. Taknyosság van még, de múlik, fogak feszítenek, de még nem törtek át, nekem is fáj a torkom, meg nyomott vagyok, nagyon hiányzik egy kis napsütés!!!

Ada,
köszi, kint is van sokat, mert ő ott szeret aludni nappal, este meg szellőztetünk ezerrel, még éjszaka is, mert én is észrevettem, hogy attól jobban szelel az orra. Kép De még nem vagyunk rendben, ezért most kihagyjuk a tornát. Remélem, a jövő héten már tudunk menni! Nem irigyellek Titeket a foghelyzet miatt, elég kemény! LH hogy bírja? És Ti?

Proone,
kitartás, a vége ilyen nehéz sajna Kép én is vizesedtem, meg nyomta a tüdőmet a lábacskájával, dehát 57 cm volt a drágám születéskor, úgyhogy nem is csodálkozom ... lehet, hogy a Te babád is hosszú lesz? csak az az érdekes, hogy tényleg lent van a hasad, és mégis fent nyom ... vagyis ott is. Igazad van, pihenj pihenj és pihenj, amennyit csak lehet, ő úgyis akkor jön ki, amikor ő akar Kép A hideg meg van és sajna lesz is, állítólag még hó is grrrrrr, úgyhogy ilyen szempontból mindegy is, hogy mikor jön. És drukkdrukkdrukkdrukkdrukk!!!! Kép Nálunk 41+4 volt ...

Votiv,
tehát költöztök? KépKépKép DE JÓÓÓÓÓÓ! Persze papci nélkül biztosan nehéz lesz, de unatkozni tuti nem fogsz! Mi meg majd ápolgatjuk a lelkedet! Kép

fic.
ficánka

Kisün,
méled várom, és KÉPEKET is plíííz! Csajok, amikor a csajaink meglátják egymást, úgy visonganak!!! Kép És Dóci úgy megy már, mint a nagyok!! És hagyja magát pelenkázni, ezt irígylem a legjobban. Kép
neet
neet

Ada!
torna sajna nem megy...Kép éjjel 3-kor felküdtünk le, mert a köcsög fogmanók nem akartak elhúzni. B is beteg, Igi is, mindkettő lázas is volt, ennek ellenére B-t ma felzavartam az oviba...Kép Ja, 3-kor feküdtünk, 6-kor keltünk...Kép
bakkeros bakker, de tényleg!!!
VALAKI JÖJJÖN IDE ÉS VIGYÁZZON A FIAMRA, AMIG ALSZOM EGYET!!!!!!!!!pliiiiiiiiiz....már a telefonos segitség is jó lenne.....
ehhhhhh.........

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Cookie!

Én is 2x szültem január ill.február.de azért Proone még ne szüljön egy hétig legalább!Jó ott bent.
Árpa Attilával kicsit megzavartál mert lövésem sincs hogy mit akartál mondani.Valami fontos momentum ez,és csak én nem emlékszem rá?

Juc
20170114224602

Zsancikat!
Nem tudom hol laksz, nálam most csönd van és béke, egy kispasit át tudok vállalni simán :-)))) Plusz kanapénk is van, alhatsz is :-)

Ficánka!
Jobbulást nektek!
cookie

Zsan!

Ez a láz meg betegség és ovi azért már dok nekem.
Miért?Kérdem én,miért?

Juc
20170114224602

dok=sok
20170114224602

Ancsi: a képen a vállánál a köldökzsinór látható, és a keze a szája előtt van.

Ja és lány Kép

Bogárka: Miskolcon egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltam. Én mint már említettem tősgyökeres szigetlakó vagyok-Csepel.
Ez a hidegvízzel leöntözés ha a gyerek hisztis...ez nagyon durva?!!! Csodálom, hogy pedagógusaink és pszihóink nem kapták fel nyomban ezen a fejüket és nem akadtak ki Kép

Votiv: malacpersely Kép 3 hét Kép

Rylie aki 29-30-31
elvesztettem a fonalat!!!! Mindég mást mondanak az UH-n!
rylie

Ancsi, a holgyednek tenyleg szuperhosszu szempillai vannak Kép Es nem igazsag, hogy Jucust piszkalod az ekezetek miatt, mikor masok meg olyanokat irnak, hogy "muszaly", "inteligens" stb. Eses en alaposan feloltoztettem tavaly a hidegben mozdulatlanul fekvo holgyem: hosszuujju body, kotott pulcsi, polar pulcsi, harisnya, vastag nadrag, vastag zokni, meg meg valami a labara, kotott sapka, eg a durva overall.

Es vitat lezartam, de nem Ada miatt, hanem mert Kisun tokjol megaszonta Kép

Beet Kép en nem tudok am nemetuuuul...

Votiv, szerintem se fer, hogy apa nelkuled nyaral, de valszeg jobb, ha elengeded, mintha bezarod. De ha nem visz el februarban, akkor segitek megverni. Es meg harom heten belul osszehozzuk am a GG-t, ugyhogy hozzank is johetsz majd Kép

Cookie, azert engem erdekelne a tobbi, nem mindig bevalo buntetes is.
moosejaw

Moosejaw!
Ha előkerülnek a büntik agyam mély bugyraiból,közkincsé teszem, igérem.

Jucus!
Proone tegyen úgy, ahogy a természet megkivánja. Ha kell neki egy hét, hát maradjanak egyben :-) Árpa Attila csak nekem fontos, ugyanis azon a napon rúgták ki amely napon Félixem született :-))) A hirt a kórházba menet hallottam az autórádióban :-))

Rylie!
Csepel? Én is!
cookie

Cookie, a holgyed a legkisebb, nem? Mert ugy irtad, 28 hoval idosebb Felixnel.

Hideg vizzel leontes szerintem is durva. Arcmosas viszont jo, mar en is probaltam.
moosejaw

Szegeny LH!Szegeny Ada!Kép Ez tenyleg huzos...

Rylie, pedig hatasos a hidegviz.Kép Engem is joparszor becipelt a hat evvel idosebb noverem a furdoszobaba egy kis furdozesre.Kép
A suliban ilyenre nem volt mod, de a kisiskolasok mar nem is igazan hisztisek. Es nem feltetlenul ugy kell elkepzelni a hideg vizzel arcmosast, hogy akkor most gyerunk es kapsz a kepedbe, hanem gyere, akkor most szepen megnyugszunk, megmossuk friss hideg vizecskevel az arcodat...Kép

Jobbulast a beteg gyerekeknek, felnotteknek!
D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Moosejaw!
Igen, kishölgy 28 hóval FIATALABB Félixnél :-)

Nem is irtam: most láttam, hogy Petra jobb felső ketteskéje áttört teljesen. Észre sem vettem, hogy bújik. Nem örülök neki, hogy megelőztük LH-t, mert már igy is igen fájdalmasak voltak a szopik, pedig még az a fő eleség. Szombaton volt a kiscsaj fél éves és már 5 fog birtokosa :-(
cookie

Juc!
B most nem lázas, tegnap éjjel volt, de hétfőn nem is mentünk oviba...azért nem kinzom ennyire szegényt!! Igi lett ma éjjel lázas, csak már összefolynak az események, egyik anya-kinzás után jön a másik. B most szimplán burcis, de csak ha fekszik. Különben kifolyik...Éééés, mivel tegnap nem ment oviba, igy apa sem ment, és jelentem alássan mindenkinek: EZENNEL ELFOGYOTT AZ ÖSSZES SZABIJA!!!KépKép igy karácsonykor sem fog szabira menni, meg előtte sem, dunsztom sincs, hogy fogok sütni-főzni, stb...Kép
Cookie!
én 11.keres vagyok...ti? és nagyon ari vagy, h felajánlod a segitségedet!!Kép de azt hiszem, nem birnád sokáig Igit...Kép bár most olvastam Trészinél, a suttogónál,h az anyukák többsége meg van róla győződve, h senki nem tudna elbánni a gyerekével, ha ő kiesne a sorból...én is igy gondolom...Kép
Ada!
kocsi véleményed nagyon érdekelne, ird meg levélben, vagy csak irj msn-re, és ha épp nem vagyok, majd elolvasom később...KÖSZI!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Beet!
és képzeld, én is enyhén diszlexiás vagyok, és nekem sem vették észre...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc!
most újra olvastam magam, és tényleg hüjeséget irtam...B MÁR NEM LÁZAS!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsancikant!
XXI. ker. Nincs messze :-)
Egyébként pedig tudnod kell a saját általában "rossz" gyerekünk ha másnál van hagyva tök angyalka, csak anya nem hiszi el sosem ;-)
Én magam is nehezen engedem másnak át az "irányitást" a gyerekeim felett, pedig más is helyt tud állni, még ha kicsit másképpen is, mint én.

Ti szoktatok MSN-en is beszélgetni egymással? Jól értelmezem a dolgokat?
cookie

Szia Lányok!

Itt zombie Beetrix. Fél háromkor keltünk arra, hogy Lillus nem kap levegőt. Porszívózást, nem engedi, orrot törölni nem engedi, Panadolt nem akar bevenni, teát nem akar inni. Ez így ment reggelig. Reggel lázmérés, eredmény: hőemelkedés. Irány doki. Doki szerint sima megfázás, semmi komolyabb. Persze amikor hajnalban ordít a gyerek, az ember nem ezt gondoljaKép Szóval gyógyteával és c-vitaminnal meg orrsprayel kúrálom a babám, akit azért sajnálokKép

Zsan! Egy ordenáré hiba volt részemről a diszlexia szó elírása. Most nagyon hülyének érzem magam.

Ma nincs jó napom. Én is aludni akarok!!!

Votiv! A legnagyobb vágyam, hogy az Azori szigetekre eljussak, amikor virágoznak a hortenziák! Most lenni kicsit irigyKép
beetrix

Beteg babák kapják össze magukat, anyukák meg csináljanak valami lélekvidítót. Én palacsintát sütöttem, pedig semmi baja a lelkemnek, sőt!Kép
Ebben a szürkeségben legalább lett egy kis meleg itt bent. Ja, és csináljatok meg valamit, ami már régóta húzódó "nemszeretem munka", ha szar a kedvetek, nekem bejön ez is ált.ban. Ha már úgyis gáz egy nap, olyan mindegy, de utána meg milyen jóóóó a lelkiismeretünknek, hogy kész vagyunk vele, nem? Na, milyen okosokat(??) írok, pedig tök rég nem olvasom a Nők Lapját. Kép

Kisün,
tarts már élménybeszámolót tegnapról, majd kibújok a bőrömből. E visszaalhatna már, olvasnám HP6ot. Kép
neet
neet

Beet!
én észre sem vettem, h rosszul irtad! őszintén...Kép
most meg is nézem!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet,
élménybeszámoló elment... HP6-függőség kialakulóban ezek szerint? KépKép
kisün

Juc, Félix megszületik, árpát kivágják = 2 jó hír.
személy szerint nem állhatom Árpát, akinek a kreativitása kb kimerül abban, hogy a német tv-t nézi, és onnan műsorötleteket lop. szerintem egy szelf-méd(áp) men. és nem is drukkolok a Budapest Wolfznak se! (egyébként imádom az amerikai foci(stáka)t) KépKép

nekem fogggalmam sincs, azon a napon (meg előtte meg utána) mik történtek a világban, hogy Ezsván megszületetett...

Cookie, ez igen érdekes sztori, és szerintem Kisünnek igaza van, mert nem vagy mindennapi csaj! már azért se, hogy volt bátorságod egy pici gyerkőccel kilépni egy házasságból, hűha, le a kalappal, vagány nő vagy. hiányoltunk ám tornáról!

votiv 8)
votiv

Hello Csajok!

Ada!
Kimaradt ma a torna, Kép mert ehéten kedd az egyetlen nap, amikor Anyukám délelőtt ide tud jönni, és elmentem ügyes-bajos dolgaimat intézni, mert délután utálok bárhova is menni, mert tömegnyomor van, meg sötét Kép
De most hepi vagyok, mert beszereztem egy csomóóó karácsonyi ajándékot!!! Kép

Rylie!
A pszicho én vagyok... Kép

Zsanci!
Együttérzek... bár nálunk a helyzet nem ilyen durva, csak tegnap Apa fél éjfélkor jött, én meg megvártam, a kőcök meg hajnali 5-kor kukorékoltak...Kép

Cookie!
Olyan furi mikor írsz a lányodról mindig felkapom a fejem... meg kell barátkozni a gondolattal, hogy van egy új Petránk Kép Apropó:
Zsanci! Mi van Donátunk druszájával??? Miért tűnt el??? Nem tetszett neki a társaság???

Votiv!
Éljen a 38!!! Kép Múlthéten tornán akartam is mondani, hogy milyen jól nézel ki, milyen vékony vagy! Remélem Doni 1 éves kora körül én is visszakapom a régi alakom, de addig még van 3,5 kiló Kép És állandóan lógok a tornáról, meg jön a Karácsony, jajjj...Kép

Moose!
Le fogom mérni Petra lábát, és akkor talán be tudom saccolni, hogy akkor mennyi lehetett...Kép

Na megyek, kőcök alszanak, igyekszem kihasználni az időt...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hulla vagyok, hála Adának! Kép imádok hulla lenni, mert akkor azt hiszem, megdolgoztam az ebédért Kép

most rendelek is magamnak szusit bakker.

helyesírás-rívás: akkó mos ti mind tök hülének néztek, mert illen pojénosan szogtam irní?

votiv 8)
votiv

Bogárka, imádlak! már annyit dicsértél Kép
Isti elkezdett puszikat adni, úgyhogy reszkessetek, ha legközelebb találkozunk, rátok szabadítom Kép

Istók ma csak egy kicsit gyurmázta Zsombolyát, aki most is kenterbe verte a dalai lámát, olyan nyugodt és bölcs volt! Kép

akart volna játszani Erikkel is, de Erik sajna már addigra kész volt, mert Marci kiképzést tartott neki a játékok tulajdonjogát illetően! Kép
szegény kis Erik, ez elég zúzós találkozás volt a kishuligánjainkkal

Clau, remélem ez nem vette el végérvényesen a kedveteket, hogy velünk találkozzatok! szomorú lennék, mert Istinek nagyon tetszett Erik, és főleg Te Kép olyan nagyokat cuppogott feléd Kép

votiv 8)
votiv

Bogárka!
nem a kis druszátok tűnt el, hanem annak anyukája...KépKép Egyébként jól vannak!!Kép Kérdezd Gabit!!az egomit. mi most hétvégén látogatunk!!!!
Votiv!
hű,de jó neked!!!biztos királyságos volt a torna!!!
No, pattanok, enni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!Moose:vettem az adást!Sajnálom,hogy benned ilyen tüske maradt a tegnapi.Nekem úgy tünt,hogy pro és kontra állítottunk valamit,de nem jutottunk dűlőre,mivel nem is ez volt a cél.Nem érzem,hogy megbántottalak volna,egyszerűen csak én is leírtam a véleményemet.Ami különbözött a Te véleményedtől,ezért személyes sértésnek veszed.Sajnálom.A többiektől is elnézést kérek,hogy feltüzeltük a topikot.Úgy tűnik,hogy nem férek be közétek az életszemléletemmel és mivel nem áll szándékomban egy jól működő társaságot bosszantani,távozok.Gabi

petergabi

Neet! főleg azért szép, mert csendben csucsuzik? Kép

Votiv! csak azért, hogy tessen Istinek, ondolálja pilláit Kép
úgy volt, h a férjem utazik B-be, de lemondták! lehet, hogy Ezsván megy helyette?

Gigi! én sem használok nagy betűt.

Vera! faszák vagytok, de mivel Jucus kért, h szóljak, hát megteszem majd neki.
nálad nem láttam bibit.

Ada! a télapó nem komcsi kifejezés ? Kép Kép Kép Kép Kép én is folyton elrontom, de állítólag az Mikulás.

Jucus! látod, én azt hittem te sértődsz be, de a többiek tették. Kép úgyhogy nem fogok szólni most már, ha észreveszem a különös szavaidat, mert kinyírnak a kishaverjaid Kép Kép Kép

Zsanci, egyetértek veled helyesírási témában. de ugye a muszájt csak véletlen írtad ly-nal??? Kép

Cookie, örvendj, hogy rendes pasit fogtál ki másodszorra!!!

helyesírásról utoljára
aki lecseszett, hogy csesztetem a helytelenül író Jucust, az légyszi olvassa el az összes hsz-t, ne egyetlen alapján ítéljen, mert mindjárt bőgni fogok, hogy lekaptok a 10 körmemről Kép
eseménytörténet:
- valaki szólt Juckának, hogy valamit nem okésan írt
- ő megkérte, hogy szóljon máskor is
- én szóltam, hogy én is észrevettem egyet, s mást
- ő megkért, hogy szóljak máskor is

erre mindenki leveri a burámat, pedig szándékosan nem szóltam egyéb esetben - ahogy Moose mondta: muszáj meg társai - mert én is bunkónak érezném magam egy ilyen felhőtlen társaságban osztani az észt.

és politizálni soha nem fogok - vagy ha mégis, hívjátok a mentőket - mert politika sux.

Áj láv mindenki, mindenki lávozzon engem! Kép

ancsipancsi

Votiv!
2 jó hir = :-O
Beszámoló = :-O
Srácoknak megvettünk aznapi lapokat és Petrának is félretettünk egyet :-)
Anno nem bátorságom volt (bár az is) hanem inkább realitásérzékem. Ez mindig uralja az életemet, tehát az elvont dolgokkal hadilábon állok :-(
Torna sajna a múltheti szemsérülés miatt maradt el :-( Még nem érzi a szemem teljesen jól magát, úgyhogy itthon maradtam vele pihenni :-) és egész délelőtt a monitort bámultam :-(

Bogárka!
Nekem is furcsa még egy másik Petra, de már szokom a gondolatot :-)

Lassan etetés és srácokért menés következik, úgyhogy búcsút veszek tőletek :-(

Pusszancs: Cookie
cookie

Votiv!
2 jó hir = :-)
Beszámoló = :-)
Srácoknak megvettünk aznapi lapokat és Petrának is félretettünk egyet :-)
Anno nem bátorságom volt (bár az is) hanem inkább realitásérzékem. Ez mindig uralja az életemet, tehát az elvont dolgokkal hadilábon állok :-(
Torna sajna a múltheti szemsérülés miatt maradt el :-( Még nem érzi a szemem teljesen jól magát, úgyhogy itthon maradtam vele pihenni :-) és egész délelőtt a monitort bámultam :-(

Bogárka!
Nekem is furcsa még egy másik Petra, de már szokom a gondolatot :-)

Lassan etetés és srácokért menés következik, úgyhogy búcsút veszek tőletek :-(

Pusszancs: Cookie
cookie

Sziasztok!

jaj, de régen jártam erre...de hiányoztok mindig akkor is ha épp nem jövök. Kép

Cserébe pedig amiért ennyit lógok, kaptok egy képet Bendiről. Kép

Kép

Amúgy rólunk annyit, hogy minden rendben van, Bendi már nagyon nagy fiú, mászik, ül, áll (azt persze csak kapaszkodva). Meg már van 5 foga és nagyon gézengúz. Kép

Szegény beteg babáknak és mamáknak jó bulást! Gyógyuljatok hamar! Kép

Újaknak üdv. Kép

Pocakosoknak meg hatalmas drukk!

Majd még jövök. Kép

ruz

Ui: Moose én veled vagyok. Kép
ruzicsky

Es egy csomo mindenkinek a tiedhez hasonlo az eletszemlelete, ha vegigolvastad, lathattad, hogy tobben egyetertettek veled. Es en egy csomo mindenben szoktam am kotozkodni, kerdezd csak meg a tobbieket! pl hogy hogy kepzelik, hogy kilyukasztjak a gyerkoc szep, egeszseges fulecskejet, hogy fulbevalot tegyenek bele stb. es ilyenkor mindig teljesen kikelek magambol, pedig valojaban egy csondes, konfliktuskerulo valaki vagyok, csak itt a neten vagyok ilyen agressziv Kép NE HARAGUDJ! ES NEHOGY ELMENJEL! IRJAL SOKAT!
moosejaw

Kétszer menő hozzászólásért bocsi (szégyellmagamat)

Ancsipancsi!
Nagyon örvendek ezért a nagyon rendes pasekért :-) Persze a volt pasek is rendes, csak tisztességes távolból ;-)

Más: hogyan csináljátok a szmájlikat, mert nekem nem változik át :-(((((
cookie

GAbi! itt a bibiket megbeszéljük, de nem lépünk le!!! nézd meg, az én hajam is tépik, mert beszóltam, de jól állom a sarat, különben is hamarosan megyek frizuráshoz, úgyhogy nem bánom.

szóval nem szabad besértődni senkire és semmire, főleg nem így reagálni, hogy már távozol is.
maradsz te is és Moose is!!

ancsipancsi

Ruz Kép hogy megnott a sracod, alig ismerek ra! micsoda nagyfiu! tessek sokszor jonni es ennyi logas utan meg legalabb harom kep jar nekunk! Kép

Cookie, az orrat (kotojel) hagyd ki a szmajlipofanak!

Ancsi, nagyon bocsi. en nem vettem eszre az elotted szolot, csak teged. mostanaban egy-egy nap neha kimarad es nem mindig sikerult viszzaolvasnom, csak itt irom rogton a baromsagokat.
moosejaw

Most latom, hogy a legelso hozzaszolasom nem sikerult elkuldenem Gabinak. Szoval az volt a lenyege, hogy egyaltalan nem haragszom, szerintem is csak eltero a velemenyunk, csak velem sokszor nagyon elszalad a lo, vagy a billentyuzet, vagy valami es tul sokat szovegelek. Ne haragudj es nehogy elmenjel, hanem irjal jo sokat, oke? Kép
moosejaw

Pétergabi, ne menj! nem bosszantasz senkit, mert ez egy nagyon toleráns banda, csak ez a szavakból nem mindig jön le 100%-ban, hiszen nem látod hozzá az arcot, nem hallod a hangsúlyt, és alig ismerjük egymást

velem is előfordul gyakran, hogy meggondolatlanul csacsogok, és véletlen valakinek a tyúxemére lépek, aztán ég a búrám

és Moose véleménye sokszor kemény, de ő egyáltalán nem rosszindulatú, és itt a többiek se ám! Kép

eddig még max olyan dolgokban győzködtük csak egymást, hogy milyen babakocsit meg milyen mellszívót vegyen, különben mindenki megy a saját feje után

votiv 8)
votiv

Gabi!
bizony, ahogy Ancsi is irja, nem lépünk le...az olyan gyávának tűnik, nem???Kép
Elképzelhető, h aki neked reagált, az 1. épp rosszkedvű, 2. gyermekágyi depresszióban szenved, 3. van egy kis baby-bluse-a, 4. vagy épp tényleg hülyeségnek tartja, amit irtál. De ez NEM BAJ!!! Látod, Jucus is beszólt Kép nekem ,amiért a betegség-góc kisfiamat felküldtem az oviba, de úgy gondoltam: 1. az óvónénik valószinűleg TÖBBET aludtak, mint én, 2. mivel onnan hozta a betegséget, csak vissza a feladónak, 3. ezért fizetek, 4. ő mégiscsak jobban érzi ott magát, nyugis ovis nénikkel, mint velem, aki fél éve már csak üvöltve tud vele beszélni, akkor is, amikor épp meg akarja puszilni, stb...
ha, nem esik jól, h nem mindenki gondolkodik úgy mint te, akkor megértelek, de ha tényleg csak azért akarsz elmenni, mert félsz, h szétzilálsz egy összeszokott csapatot, akkor elmondom, h igen nehéz dolog ám egy összeszokott csapatot szétzilálni!!!KépKép ehhez minimum politizálnod kell!!!

Cookie!
ime:
https://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/discus.cgi?pg=formatting

no, asszem ennyi...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

na, ennyi volt Isti mai délutáni alvása (1 óra), miközben a délelőtti is kimaradt... hűűű de kipihent vagyok. viszont szusi rulez, magasan fenn.

Cookie, később is tudsz törölni üzit (ilyet szabad írni? Kép), ha 2x ment el. a jobb sarkukban van egy kis papír ceruzával, arra kattintva tudod szerkeszteni/törölni

és írjál soksok szmájlit! Kép

és tök jól betagozódtál! Kép nem is baj, hogy az nlc bekrepált Kép azóta legalább Ada is csak a miénk Kép

votiv 8)
votiv

Ruz, Bendi gyönyörűséges, igazi kis gézengúz!!!! szupercuki huncut bébi Kép aztán jövő héten tényleg gyertek el tornára, léci léci!!!

különben meg nagyon hiányoztok, tessék aktívabbnak lenni Kép és képet még, igen igen! Kép

votiv 8)
votiv

Gabi,
Moose-t nehogy komolyan vedd, ő sem akart téged megbántani, ő mindig ilyen "határozott" Kép ezért szeretjük KépKép
Én meg pont úgy éreztem, hogy eszmecsere folyik, szóval egyáltalán nem éreztem vitának, bántónak meg pláne nem, és nagyon örültem, hogy egy ilyen kényes témáról ilyen kultúráltan tudtunk beszélgetni.
Ha most elmész, szegényebb lesz a topik, és főleg úgy, hogy senki nem akarja, hogy menj, sőt!!!! szóval MARADJ!!!! KépKép

na, megyek, olvasok még vissza

v
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?