2005.11.15 14:40
2005.11.15 14:46
2005.11.15 15:06

2005.11.15 15:20
2005.11.15 15:28
) Többgyerekesek, hogy van ez??? 2005.11.15 15:48
2005.11.15 15:57
.2005.11.15 16:05
2005.11.15 16:06
. Aztán visszaolvastam, és láttam, hogy Ildinek írod, mérésre mentek szerdán Boldival. Gondolom, akkor nem tudtok jönni, holnap, nem baj, majd talán máskor.
. Nekünk Ariana típusú van, patikában lehet kapni 1400 forintért. Csatlakoztatás után odateszed az orrához, aztán már jön is ki a cucc
.
!2005.11.15 16:17
2005.11.15 16:18
, és azt mondta, hogy egy icipici gerincferdülésen kívül nincs semmi komoly bajom, ne idegeskedjek. Hát nem idegeskedem
... 

!
!
! Jó, hogy bejelentkeztél, és kedveseket írtál nekem, köszönöm
. Én is annyira örülök, hogy nem kellett az antibiotikum, nem is volt indokolt, utólag ez egyértelmű.
...
. Nem volt piszkos egyáltalán, persze lemostam Domestossal, de ettől függetlenül jó állapotú volt minden darabka
.2005.11.15 16:27
ma volt kinnt a doki és mindkét mandulája piros Fürtinek..
38 fokos láza csak este van, írt neki fel a doki valami Cecloretta nevű , eper ízű kanalas szart, de én nem igazán vagyok nyugodt, mert ez antibiotikum..
kérdeztem nem lehetne-e kikerülni az antibiotikumot, de mondta, hogy ha most nem kapja ezt meg akkor pár hét múlva jöhetnek szív, vese szövődmények...most vitatkozzak vele?? olyan tanácstalan vagyok, de most nem válthatok orvost....vagy vigyem el máshoz is? áh nem tudom..

2005.11.15 16:32
Tök kényelmes h nem kell állandóan berángatni a porszívót a fürdőbe és a csővel is nehezebb volt balettozni a szintén megpoliposodó fiam orrának kiszívásakor
Fáj a szívem,mert nem szívesen engedem el a fiamat,de így azért sokkal jobb,mintha nekem is ott kellene ülnöm.Meglátom milyen állapotban lesz,ha hazajön.Úgyis látni fogom,ha sírt vagy rosszkedvű,de azért remélem nem...nyugtatgatom a lelkiismeretem
2005.11.15 16:37
. Természetes, hogy a távirányító sokkal izgalmasabb, mint egy "rendeltetésszerűen" használható, mindennap látott, unalmas csörgő vagy gumibéka
. Ez ebben a korban sok babánál így van (nem merem írni, hogy majdnem mindegyiknél, mert nem ismerem minden baba játékhasználati szokását
).
.
) fölébredt.2005.11.15 16:38
Sztem egyáltalán nem kell összekapcsolni a játékot az alkalommal most. Mikor Ákos 2,5 hónapos körül volt, akkor elmentem tescoba, és vettem neki csörgőt, labdát meg rágókákat, persze nem sokat. Most is már töröm a fejemet, miket kellene venni neki újdonságokat, bár ezekkel még elvan. Sztem ez most ugyanolyan szükséglet mint a pelus meg a ruha, kell a fejlődésükhöz. De átgondolom, hogy mit vegyek, egyszerűbb dolgokat szoktunk vásárolni, nem mindenféle drága masinákat.
). És csak egyszer eszik, nekem azt mondták, hogy 1-2 hónap után lehet bevezetni újabb kaját, ha nagyon kepeszt utána, kinézi a szánkból az ételt.
Tényleg jó, hogy meglátogattátok nemrég. 
2005.11.15 16:47
Szorítok, hogy hamar meggyógyuljon.2005.11.15 16:55
. 

? 
és
, azaz nagyon röhögtem!
! Megértem az aggodalmaidat antibió ügyben, én is ezen mentem keresztül nemrég Violával. Én csak ajánlani tudom a homeopátiát és a homeopátiás dokikat. De tudom, mennyire őrlődsz most, borzalmas ez a "beadjam-ne adjam be" dilemma. De biztos jól fogsz dönteni, hisz te vagy a mamája! Gyógyuljatok meg!
!
! 2005.11.15 16:56
2005.11.15 17:00
Nemhiába találtak egymásra a múltkori talin.A kis rokonlelkek
2005.11.15 17:17
Teljsen igazatok van, most már van egy csomó érvem, amivel meggyőzhetem a férjem
Aztán 2 hét múlva (Babanet hatására) jöttem rá, hogy egy játszószőnyeg kellene, amit meg is vettünk, de a férjem akadékoskodott, hogy névnapjára kapta a rágókát, aztán meg kap egy drága ajándékot csak úgy. Nem nagyon értettem, hogy ezzel mi baja volt, nekem természetesnek tünt. Mostanában jöttem rá, hogy mi is a véleménye a gyereknek vásárolt játékokról.
Nem egy nehéz eset a férjem, végülis kb. 3 hetes Tescos nagybevásárlások alkalmával mindig vettünk Grtéinek is valamit
2005.11.15 17:21
ez még talán nem olyan erős és csak 5 napig kell adni, hát remélem utána jó nagy szünet fog következni és nem lesz beteg...
na akkor kezdtem paramamizni, ott álltam az üveggel a kezemben és csak néztem, gondolkodtam és töprengtem ezerrel, hogy most mi legyen....köszi a bíztatást suli ügyben..
jól esett....úgy döntöttem elmegyek vizsgázni..
na persze megpróbálok valamit tanulni éjszaka majd lesz ami lesz.... 2005.11.15 17:32
, en sem melegitem a husit mikroban olvastam rola hogy valami polimerek? megvaltoznak a mikrohullam hatasara.
veszek valamit de csak az igazan otletes dolgokat, ami a jatekokra van irva az hulyeseg van egy duplo-s hajonk ami elvileg 6hos kortol, na most az hogy a vizalanyomja jatek vajon?? 2005.11.15 18:11
Sok gyógypuszi neki!Neked pedig sok energia a tanuláshoz és egy kalappal(bár Vizimanó éves kínai sz.rtermése jobban tetszik de nem akarom elorozni az ő jókívánságát
a vizsgához.
Na majd jól megdögönyözöm ha felébred!
2005.11.15 18:41
2005.11.15 19:18
van egy fehér meg egy sötétkék, az egyiket nektek adom, melyik legyen? tök praktikus. még jó hogy eszembe jutott
2005.11.15 20:02
Esküszöm mintha az enyém találta volna ki ezt a porszívós-padlásos dolgot.
Meg a billentyűzet meg hasonlók.
Azért próbáld meg mindenképp. Hátha.... Nekem nem volt szerencsém, de másnak még lehet
2005.11.15 20:30
Sajna nekem pénteken szóbelim lesz, még puskázni sem lehet és ha nem megy én attól sokkal jobban égek, hogy személyesen a tanár a szemembe mondja, hogy hát akkor jöjjek még egyszer..
ekkora égés....
én éjszaka nem tudok tanulni, napközben nincs mikor..néha nagyon bánom, hogy elkezdtem a sulit...vagyis azt bánom, hogy ilyen későn vettem rá magam....késő bánat!!!!!
Én szorítok neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
persze én is a legjobbat akarom a tücskömnek, betartom a doki utasítását.....ma estére már nem ment neki fel 38-ra...hat az antib.....

2005.11.15 21:40
2005.11.15 21:58
Szegény Vincus,beverrte a nózikáját,puszi rá.Küldök tündért aki Vincre fújja az álomport ami 8 órán át tart minimum.
2005.11.15 22:23

Vizsga
De még hinni akarnak és ez a lényeg. 

Beszélek itt össze-vissza... 2005.11.15 22:38
Nagyon ügyes!! És a fényképek is aranyosak, szegény Vince, hogy sír...
2005.11.15 22:54
)
2005.11.15 23:19
2005.11.16 04:38
Nem mintha önszántamból oroznám el ezt a tisztséget pl Kingu elől...Édes Rozibaba hajnali 1.30-kor felkelt , 2.30-ig próbáltam visszaltatni, aztán feladtam...Nemrég aludt el újra, én meg kitakarítottam a konyhát...
Ott is lesz hó a héten? Itt evvel rémisztgetnek bennünket az időjósok.
És próbálni aludni nappal egy kicsit. És a banyanetre benézni.
Ez a program kb délig. 
2005.11.16 05:43
...
)
.
! Majd meglátjátok, milyen jó befektetés volt, mi az 1 év alatt 4000 képet készítettünk vele, plusz a videofelvételek. De annyira jó megörökíteni a gyerekeket, mert hihetetlen gyorsan nőnek!
! Akkor az időeltolódásra jól emlékeztem, mégsem voltak hiába a földrajzórák
...Nálatok elmúlt éjfél. Nálunk is ment ez a "kire hasonlít, hát egyértelműen X nagybácsira és Y nagymamára" - móka, de ez tényleg röhejes egy idő után, mert azt látunk a kisgyerekbe, akit csak akarunk a felmenők közül. De nekem most annyira egyértelmű volt a hasonlóság köztetek, hogy szóvá tettem
.
(András). De pár napja ezzel lepett meg: "KeleZita, síj dejeked, dejedósan!" Azaz menjek gyorsan, mert sír a gyerekem, mármint Virág
. Reggel telefonon beszéltem valakivel, bemutatkoztam, és akkor jegyezhette meg a teljes nevemet. Hihetetlen, miket megjegyeznek. Már figyelnünk kell, hogy ne használjunk csúnya szavakat, mint pl. hülye, franc, mert igaz, hogy nem szoktunk csúnyán beszélni, de azért a fent említettek olykor-olykor kicsúsznak a szánkon. Múltkor véletlenül kimondtam, hogy basszus, és azt ismételgette jó pár percig
. De aztán abbahagyta.
. Egy csomó név nem publikus, meg ha leírnám, esetleg nem adná át azt a hangulatot, amit nekünk tényleg jelent. Az én neveim közül azért néhány, ahogy a férjem szólít: Cicóka, Zitus, Zituska, Zit, Csillagom, Kislány. Violát és Virágot én Macska Fáninak szoktam hívni, meg persze Életemnek, Szépségemnek, Kismadárnak, Egyetlen Violámnak és Egyetlen Virágomnak. A férjemnek is mindig van vmi beceneve, de ezek közt sok a belső használatú, családi, csak itthon használt név. Mindig figyelnem kell, ki ne mondjam pl. utcán véletlenül, ott mégsem szólíthatom Mogyorófavesszőnek vagy Bundásnak
...
.
...Persze akkor még csak ketten voltunk, de sokat tanultunk az esetből, és évről évre jobban beosztjuk az időt, ezt a Karácsonyt meg nevetve emlegetjük, mint tanulópénzt. De a te ötleted nagyon szimpi, megpróbálom megvalósítani, hogy 24-én már csak az ünnepre, a Szentestére koncentrálunk, gyerekekkel játszunk. 2005.11.16 05:52
vagy inkább
...
? Veró, Zsófi, Rozika, üzenem nektek, hogy fantasztikus Mamátok van, de ezt ti biztos jobban tudjátok mindenkinél! És kedves Vezsóférj, Önnek/neked - nem kívánt megszólítás törlendő - pedig üzenem, hogy szuper felesége(d) van, kéretik hozzá hamar hazajönni, sok ajándékot hozni neki, és egy darabig nem hagyni magára, mert úgy hiányzik neki a Kedvese
!2005.11.16 08:12
Már érzem a fahéj, forraltbor illatát
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|