2005.11.15 22:56
) a város másik végébe.
Látom Te is rendetlen anya vagy
Hazamenni egy három napos gyerekkel? Én is akkor jöttem haza.
Elég volt az ételhordók csörömpöléséből.... 2005.11.16 09:57
2005.11.17 17:23
! Az éthordók csörömpölése tényleg rémes volt, de engem a családom hiánya jobban zavart, annak ellenére is, hogy egyágyasban voltam. Nem érdekelt a rémisztgetés, hazajöttünk, mert nekünk így volt jó. Hatnaposan inkább visszavittem Virágot BCG-re mag PKU-ra.
! Itt mindenki leírja a saját véleményét, de szerintem senki nem azzal a céllal, hogy a másikat megsértse! Én is azért írtam, amit írtam, mert egy csúnyácskának nevezett csecsemő még igenis lehet szép kisgyerek vagy felnőtt. Egy gyerek pedig már csak azért is aranyos, meg édes, meg szép, mert még pici, és ártatlan, és ott szunnyad benne a jövő
! Na, ez most giccsesen hangzik, de valahogy így gondolom
.2005.11.18 12:09
2005.11.18 12:39
2005.11.19 22:14
Minden babára megtettem a szavazást
És mindenki édes, szép, aranyos
De a folyosón mért az a hülye kő van, oda mért nem lehetett linót tenni???Kicsit halkabb lett volna.
De jó lenne, ha sokan tudnánk összejönni. Már Kriszti is mosolyképes
így nincs kibúvó;))
Amúgy már kerestelek ám
Gáborka jól fejlődik az már biztos
szerintem lekörözi majd a lányomat is aki már 17 hós, de még nincs 10kg sem
Nekem úgy volt az Uh-n, hogy csak egyszer kaptam képet, mert akkor is én kértem!De akkor adtak szó nélkül.Videót én sose kértem, így azt nemtom, de biztos fel tudják venni, csak lehet, hogy azért fizetni kell!
/hogy melyik sote-ra jártál, és mért jöttél el? 2005.11.20 17:45
2005.11.21 07:17
2005.11.21 09:29
Én nagyon flúg vagyok,mikor Domi féléves volt,kapott egy minitortát,ajándékkal,minigyertyával...Nekünk is vannak Dunaújvárosban rokonok,imádok odajárni...Milyen érdekes,hány közös vonás van az emberekben.Az is lehet,hogy itt már többen összefutottunk valahol,csak akkor még nem tudtunk a másikról.Mert ahogy olvasom itt a gondolatokat,akár valamelyik játszóházban is találkozhattunk már...Hülye vagyok,hogy filozofálok,mi?Csak ma olyan nyugis vagyok.Semmi depi.
Nálunk már elkezdődött az ünnepi díszítgetés.Vettünk az Ikeában egy szép fénykoszorút,és föltettük az asztal fölé,meg az ablakba világító apró csillagokat.Én félek éjjel itthon egyedül,és mikor apa éjszakás,külön jól jönnek a fények.Lentről meg véletlenül hallottuk,hogy csodálkoztak,milyen gyönyörű az ablakunk(elsőn lakunk,föllátni).Olyan jól esett
Már sütöttem karácsonyi sütit is,jó sok narancshéjjal.Imádom
Meg leesett az első hó is...hiába,Krisztiéknél novembertől januárig tart a Karácsonyi hangulat...
2005.11.21 15:33
olyan jó, ha valaki ilyen lelkes az ünnepekre! Én nem nagyon szeretem azt aki a saját rosszkedvét, vagy mert éppen egyedül van a rossz hangulatát átragasztja másra! Mi is imádjuk a karácsonyt a meghittséget meg ez az egész szerintem is olyan szép.Örömmel díszítem a lakást, és alíg várom a Szentestét
Nekem a főnöknőm volt olyan majom lehangoló örökké! Õ útálja a karácsonyt, mi a francnak ez a szar stb. stb. ezt kellett ünnepek előtti készülődésünkben hallgatnunk a kollégáimmal! Brrrr, én meg az ilyen embereket ÚÚÚÚTÁLOM!!!!
Mindegy majd már leleményesebb leszek

Mindíg sírhatnékom lesz, ha ilyesmiről hallok, olvasok, látok!Meg eszembe jut amikor a nevelőotthonban dolgoztam, és olyan jó volt, hogy voltak tehetősebb támogatók akik a "gyerekeinknek" hoztak ünnepekkor ajándékokat!
2005.11.21 15:37
Olyan sokan vannak,akiknek az agyukra megy,ha valahol előbb kezdenek díszíteni,vagy ilyen a hangulat.Én legszívesebben egész évben karácsonyoznék.Gyermekkoromban imádtam a karácsonyt,színes összevissza díszekkel,sok szaloncukorral,habcsókkal,narancs meg banán a fa alatt...Tényleg igaz,hogy azok voltak az igazi karácsonyok.Ha egy darab mesekönyvet kaptál,annak is sokáig úgy örültél,olyan nagy becsben tartottad.Most meg szülőként elhalmozom a gyerekeimet,és mi a jellemző:játszanak velük egy darabig,de igazán kedvenc csak 1-2 marad,a többi a sarokban köt ki úgyis.Nekem a pasijaim mindig karácsonykor akartak "szünetet",így évekig iróztam ettől a szép ünneptől.Szomorú voltam,hogy nekem nincs kihez bújjak a fa alatt,nincs kinek szerelmes ajándékokat böngésszek,míg a barátnőim csöpögtek az érzelmektől ilyenkor.Meg Domival is volt egyedüli karácsony,az meg szívszaggató volt,hogy anya rakja össze a kisvonatot,holott egy apucinak kellett volna a fiával.De jó,hogy semmit nem érzett a fájdalmamból..Most meg olyan szépek újra az ünnepek!Még csak 6 éves,de már bevonul nekem ajándékot gyártani a kis szobácskájába,és nekem olyankor tilos bemenni,csak apa segíthet neki.Dorina meg gondolom majd szedegetné le a díszeket,már előre félek...Teszek föl képet!!Remélem nem foglalom vele a helyet

2005.11.21 16:28
, gyönyörű minden!Biztos volt egy pár fájdalmas ünneped, ezért mostanra te igazán megérdemled a boldogságot

2005.11.21 16:59

2005.11.21 22:39
2005.11.22 08:13

2005.11.22 10:49
2005.11.22 14:05
nagyon durvák!!! A terhesség alatt kisimult arcomra rá sem lehet ismerni, mert most leginkább egy tyoffadt, sápadt, agyonnyúzott öregasszonyra hasonlítok
Minden este menetrendszerűen éjjel 2-ig sír szegény, akármit is csinálunk vele, és 2-kor mintha elvágták volna a sírást, édesen elalszik. Ti is tapasztaltatok ilyesmit? Mi lehet az oka? Biztassatok kicsit, hogy már nem tart sokáig ez az alvásmegvonásos állapot!!!
2005.11.22 15:54
...
! Komolyra fordítva: szerintem nem érdemes keresni az okát, mert biztosan nem fogod tudni, csak találgathatsz. Ha van elég kakis-pisis pelus, és rendben gyarapszik, akkor éhség nem lehet. Szokatlan még neki a külvilág, ismeretlen minden dolog, de hamarosan megszokja majd a kinti életet. Egyre több dologról látja majd, hogy milyen érdekes, növekszik, és akkor neked is jobb éjszakáid lesznek. Addig párszor összefolyik még a nappal az éjszakával, de ne fogd fel tragikusan, elmúlik majd. Pihenj napközben, amikor ő is alszik, és akkor jobban bírod az éjjeli keléseket. 2005.11.22 16:02
.2005.11.22 16:16
, és persze te is ügyes voltál!Tejcinek örülök, minél többet szopizik annál jobb
Az éjszakák meg egy darabig
De van akinek szerncséje van, és hamar átalussza a babája,nekem csak 10 hósan!De bizzunk benne, hogy nálatok nem így lesz
Segítünk majd pakolni,ha kell.

2005.11.22 16:25
De másodiknál mivel már tapasztaltabb vagy, lehet, hogy nem rossz az egy ágyas!
Ezt én még nemtom majd meglátjuk

2005.11.23 16:31
2005.11.23 17:06
A képek feltöltése folyamatban, mert jómagam nem tudom kicsinyíteni őket, apa pedig hulla, mivel fél 7-kor ér haza melóból, fürdet majd esti műszakozik 2-ig, hogy addig is nyugodtan alhassak!
Kész főnyeremény a pasi!!! 

A tegnapi éjszaka már könnyebb volt kicsivel, remélem a helyzet tényleg egyre csak javulni fog!
így két hét tapasztalata után amúgy nem is csoda, mert iszonyat kis örökmozgó 

Szerintetek normális? Mondjuk gondolom mondanom sem kell, hogy nincs gyereke
. Nem tudom, ő mit szólna, ha kaja helyett vizet kapna
Szerintem ehhez még olyan pici, és én amúgy sem szadiznám őt ilyenekkel, egyen csak amennyi jól esik neki, nem? 2005.11.23 17:46
).Aki szeretne,hozhat mást is,de szerintem elég.A maradékot úgyis csomagolom útravalónak mindenkinek!!!!!
2005.11.23 19:16
2005.11.23 22:45
2005.11.23 22:58
Végre! Szépülnek az otthonok,izgulnak az emberek.
Ezek szerint pedig ott voltatok.Na ennyit a segítőkész nővérekről.Az éjszakai balhéról majd leszokik.Andris csak 6-8-ig műsorozott,de mióta betöltötte a 3 hónapot egész jó gyerek. Az biztos,hogy éjjel minimálisra kell fogni a vele való foglalkozást.Én az éjjeli etetésnél nem kapcsolok villanyt,nem beszélgetek vele,tisztába is csak akkor teszem ha muszály.Csöndben megetetem és visszateszem aludni.Nekünk bevállt.
2005.11.24 12:25
Csak a közlekedés miatt szomorkodom picit, mert nincs téligumink.

2005.11.24 15:27

Ha, lesz édes süti akkor mi viszünk valami sós rágnivalót, meg üditőt. 
biztos finomat süt a ház úrnője
hihetetlen!De azért menni fog a dolog?Februárra akkor már apa lesz a Domi apa?
Lábad
azért kúrálgasd, szeretnénk veled is talizni
Addig meg szorítunk a vizsgádra
Ja, és nézz sűrübben a lábad elé

ez tényleg így van ahogy Ágas is írta, hogy napról napra könnyebb a dolog.
De amint látom én még mindíg jó helyzetben voltam, vagyok

Azt viszont utálom
2005.11.24 15:37

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|