A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Alice! Kép

Miután irtad múltkor (sajna nem emléxem melyik nap), hogy vettél ilyen tesztet, és tiszta páfrány volt, valaki irta utána, hogy neki nem jött be, meg még egy jópárnak!
Nem akartalak elkeseriteni, csak gondoltam jobb ha tudod!

pusz,
bnemethm
bnemethm

Lujza!Kép Én is furcsának találom, hogy nem néznek uh-val... Mondjuk lehet, hogy az uh csak megerõsítésnek kell és ha teljesen szabályosak a ciklusaid, akkor e nélkül is be lehet lõni a pé, fõleg tüszõrepesztõ szurival?
Orsoly!Kép Ez a 13mm-es nyálkahártya tényleg irigylésre méltó!Kép
Moni!KépHát ha azt mondják, hogy fájdalommentes az inszem, akkor én sem hasonlítanám a HSG-hez, hisz én akkor már a katéter behelyezésétõl is majdnem elájultam...
Amúgy ti hogy vagytok? Hány hetes vagy már?Kép

Pusz, Sien.
Sien

Mati: mél megy.

Edelweiss: a hónap végén megyek, hogy lássunk is valamit…

Zsuzsu: szívesen a görbét! köszi a dicséretet… nekem nem annyira tetszett a görbe, de így utólag már nagyon-nagyon :-)

Terhes nõt nem rúghatnak ki!!!!

Lányok, nehogy már befolyásoljon titeket az állásvadászatban a terhesség, vagy akár a felkészülés rá… én pl szeptembertõl dolgoztam, majd két és fél hónap után felmodntam. Az új helyemen dec óta vagyok. És dec-re meglesz a baba :-) nehogy már érdekeljen, hogy mi van a céggel!!!! Õket sem érdekelné fordított esetben. Ha meg megkérdezik családdal kapcsolatos terveidet, tagadd le, és kész. Zsuzsu: a férjednek tök igaza van. Mert képzeljétek el, azt az esetet, hogy gáz van. És csak pl 3 év múlva lesz baba. Nem szidnátok magatokat azért az õrültségért, hogy maradtatok a „rosszabbik” helyen, mert ugye bármikor összejöhet??? Én ezt gondoltam végig. Még ami kapcsolódik: hónapok óta nem jártam tornázni. Most két hete végre vettem jó sok pénzért bérletet, háromszor voltam… nem egybõl ott a baba? ;-) tényleg nem kell valakinek? ;-) (a bérlet) jó ómen!

Ja, és van három havi clostim is, amit gondosan kiváltottam a következõ hónapra :-))))
Ugyanitt két pg/53 is eladó ;-)

Bnemeth: ezt nem értem. Elõször azt mondod, hogy ha valaki kismama, nem lehet kirúgni. Aztán azt, hogy a próbaidõ alatt mégis??? Hogy lehet ez? A próbaidõ alatt nem védi semmi a kismamát???

Alice: görbe ment. Ugye, tudod, csak du.este vagyok…
Páfrányok: hát, mindent bele! Négy-hat napig simán jó, a páfrányozás!

Orsoly: mindent bele a hétégére!!! Addig meg diétázzatok :-)

KépKép Kép
mzsperx

Bnemeth!
Hát ez a próbaidõ tiszta gáz.

Lujza!
Szerintem kérd meg a dokidat kukucskáljon be elõtte is csak a megnyugtatásodra. Mondjuk az meg nekem tök nehéz megoldani, hogy 2 naponta munkaidõben uh-ra járjak.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok,

de jo ennyi uj babas!!!!

Kata, Eva, Mzsperx,
nagy nagy gratula.

Marcsi Kép
sajnalom, hogy megjott, en most vagyok a 32 napomom es a hom 37,1 volt reggel, teszteltem, de egy csikos lett, talan tul korai volt...Kép

Kepzeljetek talaltam vegre egy orvost, aki ugy nez ki, hogy kezbe veszi a sorsomat. Egyenlore meg csak telefonon beszeltunk, de nagyon kedves volt. 2-3 het mulva megyek hozza, nez hormonokat es azt mondta, hogy lehet, hogy lesz egy kis mutet is. Igy mondta, de en annyira meg voltam hatva, hogy elfelejtettem megkerdezni, hogy milyen mutetre is gondol. Szerintetek? Azt mondta, ugy keszuljek, hogy szanjam ra az egesz napot.

Most varom, hogy megjojjon, mert utana a 19-20-21-i cn -en.
var. Ugy orulok, hogy lassan talan beindul a dolog.

Beszti! ha elkuldenem a hogorbemet megtenned, hogy kiertekeled, elore is koszonom a valaszodat.

Mindenkinek tovabbi szep napokat, puszi
Timici
Timici

Sziasztok!

Hát nem lekerültem a legeslegalsó sorba!?!
De sebaj! Ebben a formában nem bánom. Kép

Nagyon gratulálok az új babásoknak! Kép

Pilinke
pilinke

Sziasztok!
Odabennt kész káosz Kép
Táppénz után kész kálvária várt rám, ráadásul pattinkáim ismét elõjöttek. Legalább tudom, hogy a munkahelyemtõl Kép
vagy Kép?
Velem semmi újság, kis családunk ifjú egyénnel való gyarapítása várat magára, ráadásul hitelfelvétel elõtt állunk és ha azt akarjuk, hogy az én bérem alapján legyen, enyhén szólva eltanácsoltak a gyermekvállalástól. Jó mi?? Kép

Mzsperx! Gratulálok neked, nem akartam anno írni, hogy szerintem a pocakodba lakó költözött, nehogy elkiabáljam, de annyira tudtam!!

Lányok, ez babás kérdés, de szeretném, ha valaki segítene!
Mit jelent az, ha a terhesség 30-31. hetében a fejátmérõ közel megegyezik a mellkasátmérõvel?? Barátnõmet jól elijesztette az UH-s doki, mert állítólag a mellkasátmérõnek nagyobbnak kell lenni sokkal! Tudtok valamit errõl? Mire utal ez, stb.? Én semmit nem találtam errõl. Segítsetek!

Ezt találtam most a PCO-ról (kissé száraz orvosi szövege van):
az anovulációs vérzési rendellenességhez sorolható, szövettani képe jellemzõ. Tünetcsoport: raro-, amenorrhoea (nincs mensi), hirsutismus (túlzott haj és szõrnövekedés, nõkön férfias típusú szõrzet kialakulása), sterilitás (késik? a baba Kép), nagyobb ováriumok (petefészkek), adipositas (elhízás). A diagnózis felállítható: klinikai kép, tapintási lelet, laparoszkópia, UH, gonadbiopszia (nemi mirigy szövetrész vizsgálat) alapján.
A hypotalamus mûködése nem ciklusos (összevissza jön meg), az ovárium tüszõi folyamatosan nõnek. Az LH/FSH hányados eltolódik az LH javára, így csak FSH-t tartalmazó gonadotropin (Pergonal) adható, illetve ovulációindukcióval egészíthetõ ki (pé-t serkentõ gyogyik adása). Gyógyszeres kezelés eredménytelensége esetén lapar vagy laparotomiás ovárium-ékresectio végzendõ (ez utóbbi nem tudom mi).

Vanda
Vanda

Bnemeth,
kerdezhetek en is Toled.
Ugye ugy van, hogy abban az evben mikor babas lesz valaki, akkor az elozo evi ber alapjan szamitjak a jarandosagokat?
Vagy rosszul tudom? Es meg egy, hogy tehat, koteles vagyok a 91.napon bejelenteni, hogy terhes vagyok. Csak akkor nem rughatnak ki, ha hatarozatlan ideju a szerzodes? Tehat, ha probaidon, vagy hatarozott szerzodesben dolgozom, akkor nyugodtan ki is rughatnak???

Remelem, nem voltam tul bonyolult.
Koszi elore is,
Timici
Timici

LányokKép
Szép jó reggel mindenkinekKép
Vanda, de jó, hogy látlak. Ma mindenképp összeszedem a gondolataimat és írok NekedKépRemélem meggyógyultál teljesenKép
TimiciKép
Drukkolok, hogy jó legyen az orvos akit találtál és mielöbb "eredményt" is hozzonKép

Puszi: Doris
doris

Timici!

Igen az elõzõ évi, (ha netán munkahely váltás volt, akkor a két munkaviszony között nem lehet 30 napnál hosszabb megszakitás).
Végülis nem azon van a hangsúly, hogy köteles vagy bejelenteni, hanem hogy ettõl a naptól kezdve lehet igénybevenni a gyerek után járó adókedvezményt, és ezt igényelni kell.

Mzsperx!

Terhes nõt próbaidõ alatt kirúghatnak!!!
De sajnos igenis befolyásol, mert nem mindegy, hogy a szülési szabi után GYES-t kapok vagy GYED-et. Lehet hogy van olyan akinek mindegy, de nekem nem.
A GYES nagyon minimális összeg, és ha nem tudom kifizetni a hiteltörlesztést a házra, akkor eladják a fejem felöl, plusz a szüleimét is, mert vállalták értünk, azt, hogy jelzálog menjen a lakásukra.
Szerintem ezekután neked sem lenne mindegy, hogy mennyi lóvét kapsz.
Tisztában vagyok a jogszabályokkal és tudom, hogy mit lehet, mit nem, miért mi jár, és ha nem feltétlenül szükséges akkor nem akarom anyagi bizonytalanságba "beleszülni" a gyerekemet.

Üdv,
bnemethm
bnemethm

BnemethmKép
Teljesen egyetértek Veled. Mi is most vettünk lakást és elég nagy a hiteltörlesztésünk is, úgyhogy nekem sem mindegy, hogy ha otthon maradok a kisbabával, akkor mennyi pénzt kapok.
És ez a bébinek sem mindegy.
Nehéz helyzetben vagyunk mind a ketten, de nagyon bízom benne és valahogy érzem is, hogy pozitív irányban fog megoldódni a helyzetünk.Kép

TimiciKép
Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy két hét múlva orvoshoz kell menned. Amilyen szépen alakul a hõd!Kép
Vagy van valamilyen olyan probléma Nálatok, ami miatt nem nagyon bízol abban, hogy most terhes lehetsz?

VandaKép
Megkaptad az e-maileket, amiket tegnap küldtem?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Szép jó reggelt mindenkinek.

Még be sem vettem a serophent de más modorog az alhasam (petefészkem?)

Timici?
Ki az orvosod? melyik kórházban van? Tudod az sem mindegy.

bnemeth!
Hát ez elkeserítõ amit írtál. Én meg éppen a gyermekvállalás és próbaidõtõl való félelmemben nem váltottam munkahelyet, és már 2 éve szenvedek ezen a helyen, és közben gyerek sincs.

Edelweiss!
Hol nézhetem meg a "honlapunkat", az újat?

Marcsi
Marcsi

Sziasztok,

Alexandra, ne izgulj az egy nap maitt, a tendencia számít. Ha 1-1 napot alacsonyabb a hõd, de visszameny, nem gáz.

Panka, a PCO-ról az Elek könyvben olvashatsz a zebrafarmon. Még nincs teljesen kész, de jó infk vannak benne. Nekem nem volt semmi tünetem, mégis PCO-s vagyok. És lásd, most babát várok :-)

Timci, a magyar törvények szerint a 91. naptól bejelentési kötelezettsége van a kismamának. Persze ettõl eltérnek a különleges munkahelyek. Ha babás vagy, 160 napig valami "anyásig járandóság" vagy ilyesmi jutttást kapsz. Az az azévi átlagkeresetedbõl jön ki. A GYED az elõzõ évi áltagkereseted ?70%?-a. De ez nem tuti.

Legyetek ügyesek, és ne idegeskedjetek
Lora

Sziasztok!

Mzsperx,
mail ment.

Ma kellene (nem) megjönnie. Semmi jel nincs.
Mit gondoltok, hogy
24. cn 36,8
25. cn 36,9
26. cn 36,9
27. cn 37,2
28. cn 36,9 - Hajnalban felébredtem, korábban feküdtem,
tehát a mai "visszaesés" már a mensit jelenti? Az utóbbi napokkal végülis egy magasságban vagyok.

Alexandra
Alexandra

MarcsiKép

A zebrafarm honlap címe: www.geocities.com/zebravaro

EdelweissKép Ugye nem baj, hogy belekotyogtam?Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

LányokKépLoraKép

A régi zebrafarm honlapot úgy szeretném megnézni!
Megmondjátok, hogy mi a címe?

Köszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok Lányok!

Zsuzsu
Csak nyugodtan! KépKép
Most tettem fel a Meddõségi Központok (Budapest) és az andrológiai szakrendelések címeit. Valakinekl nincs meg véletlenül közületek a vidéki Meddõségi Központok címe? Bár... mintha a Kismama újságban láttam volna. A mostaniban részletes infók vannak a csalátámodatásoktól (GYES, GYED, adókedvezmények, családi pótlék, ...) Szerintem vegyétek meg, nagyon hasznos lehet még.

Pilinke
Remélhetõleg nem leszel sokáig utolsó a listában. Hamarosan mi is besorakozunk mögéd. Kép

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Éva 34 c 70 cn Nyíregyháza 27 év
Indigo 4 c 65 cn Budapest 25 év
Cipomama 5 c 64 cn Los Angeles 35 év
Panka 3 c 51 cn Miskolc 26 év
Mzsperx 7 c 37 cn Budapest 28 év
Edus 6 c 33 cn Svajc 25 év
Kakukkfû 5 c 31 cn Budapest 25 év
Zsuzsó 13 c 28 cn Budapest 30 év
Alexandra 8 c 28 cn Budapest 22 év
Doris 12 c 26 cn Budapest 29 év
Mamacs 16 c 26 cn Budapest 24 év
Alma 10 c 23 cn Györ 29 év
Edi 13 c 23 cn Maglód 33 év
Bnemethm 4 c 21 cn Tatabánya 22 év
Vanda 12 c 21 cn Szolnok 26 év
Hermi 7 c 19 cn Pécs 25 év
Eni 8 c 18 cn Pécs 27 év
Orsoly 4 c 18 cn Nagytarcsa 27 év
Alice 38 c 18 cn Budapest 29 év
Edelweiss 13 c 13 cn Szeged 32 év
Kamilla 7 c 13 cn Budapest 26 év
Ildi 1 c 11 cn Budapest 27 év
Zsuzsu 4 c 10 cn Budapest 28 év
Galuska 9 c 8 cn Helsinki 27 év
Tücsi 19 c 6 cn Debrecen 32 év
Lujza 15 c 5 cn Budapest 33 év
Khjutka 43 c 4 cn Vidék 30 év
Marcsi 7 c 3 cn Budapest 28 év
Sien 20 c 2 cn Budapest 29 év
</pre>

Hivatalos Kismamáink

<pre>
Lora 16 c 89 cn Várpalota 25 év
Szami 12 c 87 cn Budapest 30 év
Klari 9 c 86 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 79 cn Tatabánya 29 év
Melinda 7 c 75 cn N-o. 26 év
Moni 10 c 65 cn Törökbálint 28 év
Pilinke 2 c 63 cn Budapest 26 év
</pre>
edelweiss

Sziasztok!

Én is ezért nem változtatok munkahelyet, mert félek hogy ha új helyre megyek elküldenek. Még megvárom a lapart és ha utána sem esek teherbe akkor elkezdek keresni másik munkahelyet, mert a jelenlegi fizetésembõl(közalkalmazotti) nem igazás lehet megélni.

Bnemethm!
Én is értek a TB ügyintézéshez, de persze nem olyan profi szinten mint te. Ha lesz kérdésem akkor majd szeretnék én is hozzád fordulni.

Alexandra!
Ha a hõd kicsit visszaesik az még nem baj.Van hogy ingadozik, csak ne menjen lejjebb.
Amíg nem jön meg addig ne aggódj!

Puszi

Andy
Andy

Lányok,
mennyi idõ alatt kell felmennie a hõnek 37-re illetve fölé?

Edelweiss
edelweiss

Edelweiss
nekem a pé után kb. egy héttel kerül 37 közelébe. Egyébként 36,2 az alaphõm. De egyénenként változik. nekem elég ritka a 37 fölötti érték. Inkább alulról szoktam súrolni.

Alexandra
Alexandra

Sziasztok!

Zsuzsu! Kép
Igen, megkaptam az emaileket Kép válaszoltam is!

Doris, várom a levélkét Kép
Még folyik az orrom, de már közérzetileg minden oké. És te hogy vagy?

Alexandra! Kép
Ha eddig 37 vagy afeletti lett volna azt mondanám, meg fog jönni. Így viszont, lehet hogy a progi hiányt mutatja a hõd. Ha holnap lentebb esik akkor már tuti a mensi, de ha megint emelkedik, akkor még semmi nincs veszve!

Lora Kép
Megkaptam ám az ECS további részleteit, de még nem volt alkalmam bõvíteni a könyvet! Olvastad a tegnap esti hozzászólásomat, amiben kérdeztem a babás méretekkel kapcsolatos problémát? Mi a véleményed?

A "régi" zebis oldal: www.tar.hu/zebrafarm

Vanda
Vanda

Sziasztok!

Ma reggel kísérletképpen megmértem a hõm digitális és normál(kínai)kõmérõvel. A digitális 36,8-at, a másik 37-et mutatott. Pár perc múlva megismételte és az eredmény ugyanannyi. 5.napon vagyok, így a 37 egy kicsit magasnak tûnik, de a 36,8 is. Remélem nem most lesz valami bajom az inszem elõtt másfél héttel...Ja és ma kezdtem el szedni a Serophent.
Lujza
lujza

VandaKép
Mesélek levélben bocsi, de kicsit idõigényes.
EdelweissKép
Nekem olyan 3-4 nap alatt éri el a 37-et.
LujzaKép
Nekem kicsit magasnak tûnik ez a hõmérséklet...Nem lehet, hogy hõemelkedésed van valamitõl?

doris

Doris
Lehet, hogy egy ici-picit megfáztam. Ennyit jelentene egy kis meghûlés?
Lujza
lujza

Lujza,
Ne aggódj. Csak a hormonok dolgoznak. Fog az lejjebb is menni. Tán már holnapraKép

Edelweiss,
Kb. 2-4 nap alatt illik felmennie a hönek 37-re. Ha ennél lassabb valószinüsithetö a progihiány, de nem biztos.

Sien,
Ma voltam védönönél, 10 hetesnek mondott, vagyis pontosan 9hét +2 napos vagyok. Holnap megyek UH-ra. Holnap minden kiderülKép Légyszi drukkoljatok, hogy minden ok legyen.

Köszi,
Moni
mj

LujazaKép
A múlt hónapban egy kicsi nátha engem is megtréfált... Bõszen mértem a hõmet és még a 31. napon is 37.2 volt erre másnap reggel teszteltem és negativ lett az eredmény, a rákövetkezõ napon pedig meg is jött... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne ijedj meg, talán tényleg a nátha tesziKép
MóniKép
Nagyon drukkolok Nektek, de nem lesz semmi baj, hidd elKép
Bocsi, de nem tudtam visszaolvasni a leveleket... A Kondorosiba jársz(játokKép )?
VandaKép
Mail mentKép

doris

Moni!

Drukkolok hogy mindent rendben találjon a doki.
Várom a beszámolódat az UH után.

Doris!

A múltkor írtad, hogy neked is endometriózisod volt. Neked már vége van a Zoladex kezelésnek? Te most hol tartasz?

Andy
Andy

Moni!Kép Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz a holnapi uh-n!KépAzért szorítok!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Kedves Moni!Kép

Nyugi, holnap minden okés lesz, gondolok rádKép

Pussz: Ildi
hercegné

Moni
Holnap minden rendben lesz!!!!!Én is gondolok majd Rád! KépKép

Lujza
lujza

Moni
Hidd el, minden OK lesz az UH-n. Azért majd gondolok rád. Kép

Edelweiss
edelweiss

LányooooooooooooookKép
Teljesen meghatódtam töletekKép Köszönöm a jókívánságokat. Holnap késö reggel jelentkezem az eredménnyel.

Pusszancska mindenkinek,
Moni
mj

Kedves Klári, MJ!

Még tartoztok nekünk egy-egy recepttel a multkori tali óta!Kép Igaz?Kép

Lora!
Elkezdtem szedni a serophent. Lehet hogy a te szerencsehozó levélkédetKép
Marcsi

AndyKép
Bocsi, hogy csak most írok, de eddig nem volt idõm a net-re jönni. Nekem decemberben fejezõdött be az innyekció-kúrám. Kétféle szurit kaptam (hasfalba ill. popsiba de a nevük most nem ugrik be, otthon megnézem a papírt) Nekem sajna hatástalannak bizonyult a kúra... 75 napra jött meg a menzim az utolsó innyekció után és úgy állapodtunk meg az orvosommal, hogy 3 hónapig spontán próbálkozunk és ha nem sikeredik a baba, akkor megbeszéljük a folytatást (laparoszkópia..stb.). Most tartok a második ciklus 26. napján... (az elsõ ciklusom 33 napos volt)Ha a jövõ hónap is sikertelen lesz akkor folyt.köv... Veled mi a helyzet? Mûthetõ az endod?

doris

Lányok,
feltettem a zebrafarmra egy csomó új dolgot, mint pl. a gyógyfüvekrõl egy csomó infót Zsuzsu és Doris jóvoltából. Ha gondoljátok, mostmár lehet okosodni belõle. Kép
www.geocities.com/zebravaro

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

A csudába, azt hittem meglinkesedik. KépKép
NA talán most...

[url=http://www.geocities.com/zebravaro" TARGET="_top]http://www.geocities.com/zebravaro[/url]

Edelweiss
edelweiss

Bnemeth: ez elég rossz hír. Én ugyanis közalkalmazott vagyok, és kb akkor jár le a próbaidõm, amikor szülni fogok&#8230; azt hogy gyedet kapjak el lehet érni valahogy, ha mégis kirúgnak? Pl másnap elmegyek táppénzre? Az elõzõ év a szülés elõttre, vagy az igénylés elõttre vonatkozik? Mert én várhatóan idén szülök és a jövõ évben igénylek. Tavaly nem volt 180 nap keresetem, idén meglesz. Szóval, ha a szüléstõl vissza, akkor az elõzõ évben nincs meg, akkor ugye úgy számolják, hogy a szüléstõl visszafele keresnek 180 napot és az az alap? Meg kell mondjam nekem ez lenne a jobb :-)
Azt nem értettem mire mondtad, hogy nem mindegy, hogy gyest kapol vagy gyedet???

Alexandra: jó a hõd, a zilált alvás nagyon bekavar. A holnapi lesz az érdekes. Druk drukk

KépKép Kép
mzsperx

Timici!

Bocs, de csak most vettem észre a tegnapi kérdésedet, a válasz természetesen igen. (nem mindha nem olvastam volna el, amit irtatok még tegnap is, meg ma reggel is, de valahogy mégis átcsúsztam rajta...)

Móni!

KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Köszönöm a sok infot a PCO-ról. De ma voltam UH-on és a doki azt mondta, hogy nincs PCO-m Kép de van rá esély, hogy kialakulhat Kép .

Azt tudtátok, hogy van olyan lehetõség is (ha valakinek nincs munkahelye, mondjuk mert elküldték), hogy a TB-vel megállapodást lehet kötni, hogy magad után fizeted az egészségbiztosítási járulékot, ami most 14%. Ha ezt fizeted ugyanúgy jogosult vagy a Gyedre . A legkisebb összeg ami után lehet fizetni a minimálbér, de ugye minél magasabb összeg után fizeted, anál több Gyedet fogsz kapni. És itt van egy kiskapu. Ha több mint 30 napja nem vagy bejelentve, és 180 napig fizeted magad után mondjuk 120eFt után, akkor a maximum Gyedet fogod kapni, ami most bruttó 83eFt. Remélem elég érthetõ így.

Panka

panka

Mzsperx!Kép
Sajnos nem érkezett meg a görbéd, megpróbálnád mégegyszer?
Köszi
Mati
Mati

Ja igen, szóval ideKép
mati

Szép Jó reggelt mindenkinekKép
VandaKép
Köszi a levelet, mindenképp írok csak tudod kissé "bõbeszédû" vagyok így idõígényes a dolog...
MóniKép
Mi a helyzet? Mi volt az UH-on? Babácska uszikált?Kép
BesztiKép
Hogy vagytok? Hány heted van még hátra?

doris

Sziasztok Lanyok!

Panka, na hat ez igen erdekes, merthogy a PCO genetikai eredetu, ergo szuletesed ota megvan...ha van. Ha most nincs akkor nem alakulhat ki, max az lehet hogy nincs peteeresed, es a soki kis tuszo ott csucsul a petefeszkedben. De ez nem PCO!

Lanyok, a velemenyetek erdekelne. Ugyebar kedden voltam uh-n, 15 mm-es tuszo, 13-as nyalkahartya. Aztota a hom eleg erdekesen alakul, kedden 36,75, tegnap 36,8, ma pedig 36,85! Szerintetek miert? Az alaphom alt 36,5-36,6. Az a kerdes, hogy holnap elmenjek-e uh-ra megint? En elmennek am kerdes nelkul is, csak akkor szabit kene kivennem, mert holnap kotik a telefonunkat is, ami miatt eleve hamarabb haza kene mennem. Raadasul melodomping van, es nem tudom a fonok mit szol a keresemhezKép Jajjj, micsinaljak?Kép

orsoly
orsoly

OrsolyKép
Szerintem vegyél ki bátran szabit. Fontos lenne tudni, hogy hogy alakul a tüszõcskéd... Volna még elég szabid?

doris

Szép jó reggelt!

Vanda, pont most volt téma a szomszédban a fej-mellkas átmérõ aránya. Nem hiszem (hiszik a lányok) hogy gond lenne. Nem azonos ütemben fejlõdik a bébi, és nem arányosan. Tutira rendezõdni fog. De nézd meg a tegnapi (vagy elõtti) hozzászólásokat.

Edelweiss, az infertility (lehet hogy rosszul irtam) honlapján fennt vannak a címek, telcsiszámmal.

Marcsi, szorítok nektek, hogy szerencsét hozzon ez a levélke :-)

Pusz, Lora
Lora

Doris :-)
Aranyos vagy, hogy drukkolsz, koszi.
En is remelem, hogy eredmenyes lesz az uj orvossal az egyuttmukodes.J

Bnemeth :-)
Koszi a valaszt.Remelem nemsokara aktualis lesz.

Zsuzsu,
Egyenlore nem tudom, hogy van-e problema nalunk, ez volt a 6.c es meg semmi.
Ma vagyok a 34.cn-en es meg nem jott meg, de 2-3 napja 1-1 barnas/veres csepp az van, igy bar a hom 37-37,1 kozott van, nem remenykedem tovabb.
Nem is bannan, ha vegre megjonne, hogy elkezdodjenek a vizsgalatok es minnel hamarabb baba legyen a vege. :-):-):-)

Timici
Timici

Bocsánat és 100millió OFF az ide nem illõ témáért!

Szóval figyeljetek arra, hogy ne tegyétek ki a kokárdát a vasárnapi választásoskon, nehogy emiatt kapjatok lepecsételetlen szavazólapot és nehogy emiatt legyen érvénytelen a szavazatotok!

Köszönöm a türelmet!
Menta
menta

Helló Mindenkinek,
Képzeljétek lányok, ma majd 2 órát vártm Fábiánra, de nem jöttKép El kellett jönnöm, mert dolgoznom is kell! Azt hiszem ma felhívom telefononKép, vagy bejelenkezek a magánrendelésére.
Üdv,
Moni
mj

Sziasztok lányok!

Annyi az új "arc", alig ismerek valakit. Fentebb olvastam, hogy valaki írta, hogy gratulál Evának a babához. Van új Éva, amióta nem írtam, vagy rám gondoltatok? Mert sajna én nem vagyok terhes.
Már nem is tudom, hogy hányadik ciklusomat taposom, de ma vagyok a 12. napon. Úgy a 37. ciklus lehet.
Megvolt a második inszemináció is, de az is sikertelen lett. Nem sikerült. Teljesen kiborultam. De most már a lombikbébire készülünk és május közepe táján elvégzik az elsõ lombikbébi-s beavatkozást. Jövõ hét végétõl már kapom a felkészítõ szurikat. Jelenleg dolgozom, de a lombik elõtt megint táppénzen leszek és utána is, amíg ki nem derül, hogy sikerült-e vagy nem.
Minden új kismamának gratulálok és sok boldogságot kívánok.
Nem tudtam a rengeteg termést végigolvasni, de szorítok nektek lányok, hogy mindenkinek sikerüljön minél elõbb. Van valaki várományos most köztetek, aki esetleg tesztel a napokban?

Puszi: Éva
Éva

Marcsi :-) szia,
Az uj orvos, a Barossban rendel (I.sz.Noi Klinika) Dr.Szendei Gyorgy, hormonproblemakkal es lombikkal foglalkozik, a korhazak topicban talaltam ra :-):-):-) Jo mi?
Ugyanis en laikuskent, meg amit toletek eddig hallottam, ugy gondolom, hogy hormonproblemam van, barnas trutyi = progeszteron hiany altalaban. Majd meglatjuk, mit mond a Nagy Feher.

Lora :-)
Koszi Neked is az infot TB ugyben, remelem nemsokara szamolgatnom kell ezzel kapcsolatban :-):-):-) Jo lenne.
Vigyazz magatokra. (Sokszor nezem am a babas gorbedet, de jo lenne, ha nekem is lenne ilyen !!!(ohajto jelek)

Puszi,
Timici
TImici

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?