Sziasztok!
Karmen: Nagyon édes Orsika
Vesm: Szia! Gratula a pocaklakóhoz! Én is a Tarnainál szültem, maximálisan meg voltam vele elégedve, másodikat is nála fogom szülni, ha eljön az ideje
Én a magánrendelésére jártam hozzá, így triviális volt, hogy nála fogok szülni. A kiskönyvemben is az ő neve szerepelt, a védőnő írta be. Külön nem kell megkérni szerintem, bár egyszer én is rákérdeztem nála, hogy akkor ha szülök akkor ugye ő bejön hozzám?!??! És mondta hogy perszepersze (ha épp nem külfölfön vagy vidéken van). A MÁV rendelőbe én is készülök hozzá már pár hónapja rákszűrésre, sehogyse hogy eljussak már.
Amúgy szerintem egyszer ellejthetnéd előtte, hogy te nála szeretnél szülni és ez hogy működik akkor?!?!?
Én fizettem neki a magánrendelőben, ott fix. tarifa van. És kapott tőlem pénzt szülés után, de erről soha nem beszéltünk, ill. amikor legelőször voltam nála magánrendelésen megkérdeztem mivel tartozok, akkor mondta, és elkezdett mentegetőzni hogy miért annyi az annyi és mondta hogy a kórházban pl. szülésért nyilván nem kell fizetni mer ő azért kap ott fizetést.
És amikor bementem a kórházba hogy elfolyt a magzatvíz kérdezték ki a dokim és értesítették is rögtön.
Szülésznőt én nem fogadtam, de volt szerencsém 2-höz is meg egy tanulóhoz is, mind nagyon aranyosak voltak! Szerintem felesleges a kórházban szülésznőt fogadni. Aranyosak és hozzáértőek mind!
A kórházban barátságos a szülőszoba, mintha nem is kórházban lennél. Semmi műszer nincs bent. Egy ágy, éjjeliasztal, valami festmény, szép csillár, telefon, színes falak. Egész kellemes. Tényleg nincs olyan érzésed, hogy kórházban vagy.
A környezet nyugodt

, én állva, sétálgatva vajúdtam. De akár fejre is állhattam volna ha úgy kényelmes. A szülésznő mindig mondta hogy bátran, ahogy nekem jobb.
Amúgy most újítják a kórházat, mire szülni fogsz még szebb lesz minden
Szüléselőkészítőre éán is a Vasasba jártam Incihez, nagyon szerettem! Ingyenes 7 alkalmas és van benne kórházlátogatás is, ahol bemutatnak mindent, hová kell becsöngetned ha esemény van, apák hol öltöznek, hol készítenek elő, bemutatják a szülőszobákat, a csecsemőrészleget, mindent.
Sok hasznos dolgot lehet Incitől tanulni és mellette még jól is érzed magad
Bea