A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

TündiKép RékaKép
NAgyobb utat nem merünk bevállalni, így csak Hévízig fogunk zötykölődni Kép!
Nálam a fürdés kizárva (kivéve a kádat), de azért biztos jó lesz csak úgy lógatni a lábunkat és csak azt csinálni, amihez kedvünk van!

MajcsiKép
Nagyon drukkolok, hogy most minden rendben legyen!!!
Stella

Kép
stella9

Na inkább mégis dobok egy táblit!
Majd ha kell, inkább Kati kedvéért teszek fel egy újat:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Monyóka
Kép A te bajod persze hogy eltörpül az enyém mellett, mert neked nincs is! KépKépKép LÉgyszi igérd meg nekem, hogy többet nem használsz olyan tesztet amit már egyszer használtál! BUtaság, mert nem megbízható! Ráadásul egyáltalán nem kell minden hónapban ész nélkül tesztelgetni. Legyél már picit türelmesebb, még mindig nagyon izgága vagy, pedig már többször megígérted nekünk, hogy most minden oké lesz Kép

Stella
Szerintem ha jó nagyokat tudtok majd sétálni a környéken, éppoly jó lesz mintha áznál a gyógyvízben Kép Reméljük a havazás elkerüli azt a részt, bár egy kis hógolyózás is jó móka lehet Kép

Réka
KépKépKép Tényleg keresztbe-kasul küldtétek az sms-eket? Kép Hát ez jó..... jól kiszúrtam veletek, mi? KépKépKép

Többiek, hoyg értsétek az sms parti lényegét: Réka, Seszi és Wish randiztak csüt., és valamikor este 1/4 10-kor küldtek nekem sms-t úgy, hogy mindenki küldött egy részletet Kép Én meg ugyanúgy válaszoltam nekik, csak közben ők elköszöntek egymástól KépKépKép

Tündi
Vendég

Tündér vagy! Köszönöm a táblázatot!!
Már nagy a drukk bennem Kati miatt! De, ha megcsinálta ma a tesztet, akkor miért nem ír?

Hahóóóóóóóóó Druszám! Hol vagy?
katka30

Réka
Ügyi vagy a táblával! Kép
Egyébként igen, sok a munkám sajnos. A szokásos napi 7 anyag helyett tegnap 17-et, ma 15-öt csinálok meg, így tudom behozni részben a lemaradásomat. És akkor még jönnek hozzá a napi apróságok, úgyhoyg zsong a fejem Kép De nem bánom Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Köszi Kép igyekszem.
Nem csodálom, hogy zsong a fejed, de úgy látom, azért megy a munka és ez jó! Kép
Katka!
Szívesen Kép
Na most én is belehúúúzok kicsit a munkába.
réka
Vendég

Tündi,
olvastam a történteket, sok kitartást kívánok, és a legjobbakat!

Ági
potter_76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:07-kor.
seszi

Sziasztok Csajok!

Manda vagyok a "ma megint megjött" topicból, csak egy kérdésem lenne, hátha tudtok segíteni.
Kapott valaki közülegek márprogreszteron szurit lombiknál. Azt úgy tudom Pharmafutárral kell meghozatni és nem olcsó.
Nekem most lesz a 2.fagyi babás beültetésem kb. 3 héten belül és az egyik ismerősöm kérdezte, felírta-e a dokim.
Õ ugyanis a második transzfertől kapja végig, nekem nem mondta még senki.

Köszi a válaszokat!

Manda

manda

Seszi Kép
Nem is tudtam, hogy klubot "alapítottam" Kép
Hihi, majd csinálok képet mikor bömbölök, hogynem sikerült és akkor látni fogod, hogy én sem mindig vagyok türelmes. Fura egyébként, hogy az első két lombiknál 1-2 hét alatt lecsengett a sírós időszak,most meg simán elöjőn 2-3 naponta elég, hozzá egy pelenkareklám a tévében, vagy egy kis karácsonyi hangulat, amiről eszembe jut, hogy megint "csak" ketten leszünk szenteste.

TündiKép
Tudom, a csodákban csak akkor hiszünk, ha már bekövetkeztek, de azért leírom, hogy a Kaális topkin Karmen 3 lombik után endometriózissal és mindkét oldalon elzáródott petevezetékkel lett spontán terhes.
Remélem, hogy a 3-6 nónap inkább 3 lesz, mint 6 és hogy utánna gyorsan beköltözik hozzád a baba. Most nekem is soknak tűnik, hogy ennyit kell várnotok, de ha belegondolok, hogy nálunk egy éve derült ki, hogy lombik kell és már túl vagyok hármon, akkor bizakodva nézek a te 3-6 hónapod elé is. Egy év múlva már csak emlék lesz ez a fránya diagnózis!

wish

LányokKép

Arik vagytok hogy érdeklődtök, de nem csináltam meg a tesztetKép
Vendég

Zsu,
Remélem az Öcséd azóta meggyógyult!! Milyen fertőzést kapott el?

Didó,
Szorítok neked hogy a fa alatt legyen egy 2 csíkos teszt is!!!

Szisszka,
Köszi a drukkokat, hát voltam orvosnál, megnézte a fülemet, de mondta hogy most a felsőléguti gyulladást lát és a középfül gyulladásom rendbejött, gondoltam hurrá, csak azt nem értem hogy amikor először mentem hozzá akkor ezt miért nem látta mert most is ugyanazok voltak a panaszaim. Kaptam gyulladás csökkentőt, ami 5-6 nap múlva rendbeteszi odabent a dolgokat, de már nagyon unom hogy tök süket vagyok a bal fülemre, és cseng mint a barom. Ja meg néha olyan fájdalmasan belenyilal vmi hogy csak lesek. Azt hiszem ma kipróbálok egy fülgyertyát ennél rosszabb már úgy sem lehet. Szerinted? Szerintetek?

Katka,
Én is szedek clostyt 2x1 szemet 5 napig, a ciklus 2. napjától és így talán lesz érett tüszőm a 14-15-16. napra, utána tüszőrepi és köv. nap eszméletlen nagy huncutkodás!! Ja és nekem is van elviselhetetlen mellfeszülés a ciklus végéig, ja kb a 10.napon kezdi.

Dudu,
Már mindjárt itt a péntek!! Kiváncsi vagyok, ha minden rendben lesz, akkor jólesne a visszatennél a táblába. Majd UH után tudósítok!! :o))

Brill,
Köszi :o))

Korek,
Szorítok a pénteki UHd-hoz, én is akkor megyek remélem mindkettőnknek lesz mire rágyúrni hétvégén :o)

Tündike,
Minden tiszteletem a tied, nagyon stramm kis csaj vagy és remélem hogy azért az endo kezelés alatt ellátogat hozzátok egy gólya!! Azért a munkával óvatosan!!

Kivi
kivi2

Sziasztok!

Dido!
Most már fogalmam sincs, hogy mennyi lenne a ciklusom. A múlt hónapban volt 3 pozitív tesztem, egyre halványabban., majd egy napig egy menstruáció, ami felért vagy hárommal. Nem csodálkoznék, ha összekeveredett a szervezetem. Í hasam iszonyatosan görcsöl, így szerintem meg fog jönni. Na majd meglátjuk.

Stella!
Kellemes hétvégét neked.

A tesztek eredményeit mindenkinek köszönöm, és írogatom tovább is, ha írjátok.

Sok puszi: Nárcó

Kép
narco

Kivi!

Fülfájásra jó a gyertya, de szerintem a jó a zokniban meleg só is. Sokak szerint nagyszerű a kövirózsa is, ezt Herbáriában tudod megkérdezni. A meleg só tutiKép
Kívánom, hogy mielőbb meggyógyuljon!

Juca

tjuca

Dido, Majcsi, Tündi, Monyóka, Norwell, Duddu, Kivi Kép Kép Kép
KÖszönöm szépen a drukkokat, remélem a tüszőim is hallották!!! Kép

KiviKép, hát igen, mi is készülünk a hétvégi rágyúrásra, remélem nem alaptalanul Kép
Sajnálom a füledet, é nagy "füles" vagyok(ill. voltam), úgyhogy át tudom érezni, nekem a meleg só jót szokott tenni zokniban, illetve az orvosaim rendbepakolnak kenőccsel, cseppel, ami épp kell. Remélem Nálad is hamar beáll a javulás! Kép

Duddu Kép, nekem régen a 9-11. nap között mindig megrepedt, de az utolsó két ciklusban elég nehezen repedt meg (fogalmam sincs, melyik gyógyszer lehet az ok), úgyhogy ki tudja..

Még egyszer köszi a drukkot, pénteken jövök, és beszámolok Kép

Réka
korek

Sziasztok!

Elkeseredtem Kép
progeszteron: normál tartomány:
19. nap : 22,9 ng/ml 21-9999
21. nap : 17,6
23. nap : 17,5
prolaktin : 464 ehhez nem írtak norm.
tartományt, nem tudjátok, hogy
ez mettől meddig jó?
Szerintetek ezek nagy eltérések, vagy nem olyan vészes?
Sajnos én nem vagyok erős, bármilyen pici (vagy nem pici) rossz hír nagyon rosszul érint. Az idegeim már nem a régik Kép

dido

dido
dido

Szia Manda!
Sajnos én nem tudok hozzászólni a kérdésedhez.
Talán akad itt valaki, aki tájékozottabb.

Dido!
Most nincs időm elemezni az eredményed, de van egy weblap, ahol megnézheted:
http://membres.lycos.fr/rgv/

Réka!
Akkor pénteken várlak a hírekkel! ...csuri...csuri... Kép

Kivi!
És téged is!! Remélem, visszakéredzkedsz majd!! Kép

Wish!
Látod? Észre sem veszed és klubod van!

Tündi!
Nem jársz Pesten valamikor? Olyan jó lenne. Pl. szívesen meghívnálak a műsorunkra is Kép
Ha nem, hát kénytelenek leszünk mi meglátogatni!! Kép Kép

Puszi:
réka
Vendég

Dido Kép

Nyugi, ne aggódj, szerintem nem vészes a helyzet!! A prolaktinod tök jó, én úgy tudom, hogy ebben a mértékegységben a referencia-tartomány 33.4-581. Ebbe beleférsz Kép

A progeszteronod meg éppen hogy csak egy picit alacsony, ha majd jön a baba, akkor valószínűleg magától magasabb lesz, de mihelyst kiderül, hogy babát vársz, megnézeted, és kapsz utrogestant, ha véletlenül alacsony lenne! Kép Ne aggódj, fő a nyugalom Kép

Duddu, kösz Kép

Réka
korek

Sziasztok!

Kati!
Miért nem csináltad meg? Félsz az esetleges csalódástól? De hát már bőven átlépted az átlagos ciklushosszot! Kép Ennek kell, hogy VALAMI vagy inkább VALAKI az oka legyen!!! Kép

Köszi lányok az érdeklődést! Az öcsém állítólag jobban van, bár a prof még nem engedte ki a kórházból! Vizsgálatok szerint semmi komoly baja, mert ez egy olyan fertőzés, amiből 100%-osan meg fog gyógyulni! Kép Nem tudni, hogy mi pontosan a baja (a nagy távolság is akadályoz minket a pontos diagnózis meghatározásában), de a dokik szerint a fiatalok körében gyakori fertőzésről van szó! De talán minden OK vele! Kép Hála a jó Istennek! Kép

Bocsi, hogy most nem írok személyre szabottan Nektek, de a kedd és a szerda nagyon melós napom, így nem tudom követni azt a számos beírást, ami ezeken a napokon megjelenik a topicban... Kép Ígérem visszaolvasok mindent. Most viszont megyek, mert jön 16.30-ra egy tanítványom, és folytatom a munkát itthon! Kép vagy Kép ?

Puszika
Zsu

Zsu
valér

Na jó, holnap reggel megcsinálom, de csak dél körül tudok jönni az eredménnyel.Kép

Puszi mindenkinekKép

Kati
Vendég

Monyó, Bogi, Narco, Dorka!
Most nézem a táblát, hogy Ti is átléptétek már azt a bizonyos mágikus ciklushatárt! Mi újság???? Kép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Duddu, arra szeretnélek megkérni, hogy vegyél ki engem a táblából! Jó ha néhanapján be tudok ide nézni, és végigfutni a hozzászólásokat, ennek meg nem sok értelmét látom. Vagyis az olvasásnak látom értelmét, meg azt nem is akarom abbahagyni, csak annak nem látom értelmét, hogy benne legyek a táblában, aztán sose szólok hozzá.

Majd továbbra is izgulok veletek együtt, drukkolok mindenkinek hogy mihamarabb babás legyen, és persze ha én esetleg majd örömhírről tudok beszámolni, akkor azt is megosztom veletek.
Jó volt itt lenni egy évig, de ha nem haragszotok meg rá, akkor azt is mondom, hogy mostmár egy kicsit teher is volt ez a dolog.
Szóval most eltűnök, aztán ha van valami, akkor jelentkezem! Meg persze akkor is jövök majd, ha valaki számomra fontosnak tudok majd gratulálni!

Dorka

Kép
szdorka

Szia Dorka!

Megértem és sajnálom egyben. Kép
Számítottam erre. Tudom, hogy néha "túl sokak" vagyunk. Kép
És a babára várás hosszú ideje alatt az embernek néha csak önmagára van szüksége és olyankor rossz, ha újra, meg újra rákérdeznek, hogy nnna mi van?
Azért remélem az olvasómódból néha kilépve jelzed, hogy velünk vagy és a jó híreket mindenképp írd meg! Kívánom, hogy ne kelljen már sokáig várnod! Kép

réka
Vendég

Kati Kép
Mennek a drukkok! ++++++++++++++++++++++++++++++ De aztán tényleg csináld meg!

Kivi Kép
Jobbulást kívánok neked. Nekem kisgyerek koromban nagyon sokszor fájt a fülem. Volt egy melegítőpárnánk az használt.

Dorka
Kár hogy elmész. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Ági
Nagyon szépen köszönöm! Kép
És nem volt igazad, nem vagyok a toppon a témába mire jöttem dolgozni, de rajta vagyok! Kép Te jól vagy? Pocak növöget szépen?

Seszi
Kár hogy nem túl sűrűn járok Pesten, de remélem, hoyg a ez a jó kis csapat összedob tavasszal egy újabb talit, és akkor biztos hoyg felmegyek megint! Kép
Elég nehéz megjegyeznem a klub nevét Kép Remélem több emberkének nem lesz szüksége rá hogy csatlakozzon, mert az azt jelenti, hoyg mindenki másnál oké minden és simnán jönnek a zebrák!

Manda
Sajnos nem tudok segíteni, ebben a topikban eddig Stella és Wish voltak lombikon.

Wish Kép
Ez komoly Kármennel? Azt a mindenit! Hát nem gyenge stori! Nem akarja megírni a siker sztorikba? Jó lenne olvasni egyben. Én azért egy picit most is hiszek a csodákban, mert az egyenlő a babámmal! Tudom hogy jönni akar, és van olyan kis drága, hogy vár még rám fél évet Kép Na meg önző is picit, a világért se hagyná ki, hoyg tényleg a gólya hozza nyáron Kép Amúgy az előttem álló fél év néha sok néha nem. Kezdem a stratégiámat összehozni, hoyg elteljen az idő. Talán valami sportba kezdek, ez még nem biztos, csak az, hogy mostantól rendesen élvezni fogom az életet, kihasználom a lehetőségeit! Kép

Kivi
Köszi szépen! Én meg remélem hoyg hozzátok látogat már el a gólya! Lesznek ott tüszők! Kép

Dido
Prolaktin ebben a mértékegységben 500-ig jó! Progid kicsit alacsony lehet!?

Réka
Úgy nem járok Pesten, hogy talizni tudnánk sajnos.

Kati
Drukk holnapra nagyon!

Dorka
Minden jót! Várunk vissza!

Tündi
Vendég

Dorka!
Sajnálom, hogy elmégy, de tudom, hogy jó kiszállni néha egy időre. Remélem legközelebb azért jó hírekkel szolgálsz majd.Kép

Nárcó

Kép
narco

Kép
Hiába nézegetek be ide, sehol senki fél 6 ótaKép(((
katka30

KépHiába kukkolok be, itt senki sincs már fél 6 ótaKép(((
katka30

Katka

Majd én átkukkolokKép
Vendég

Katka!
Én itt vagyok. csak a másik gépen kellett dolgoznom.
Most ilyennek érzem magamat:
Kép

Dorka!
Kép

Pusy: Nárcó

Kép
narco

Szia Lányok!
Én is itt vagyok, csak Megasztárt nézünk és közben spanyol leckét csinálok.
Univerzális vagyok, mi? Csak annyira nem, hogy még netezzek is közben.

Kati!
Csuri-csuri-csuri Kép
Vendég

Jó reggelt MIndenkinek!

Nem vagyok normális ugye? Szabin vagyok, mégsem alszom...
Nem tudok. Már csak 1 nap és itt lenne az ideje a menzesznek. Eddig mindig halál pontos volt. Lányok! Nagyon meg vagyok ijedve, mert olvastam, hogy az erős mensis görcsök endimetriózis-ra utalhatnak. Igaz, nekem 10éves korom óta kínok kínját kell megélnem, ha mesizek. Ti, hogy vagytok ezzel? Narco! Veled mi zu? Még semmi?
katka30

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! KépKépKép

Katka!
Semmi nincs, csak várom a mensimet. Nagyon görcsöl már szombat óta a hasam. Közben iszonyat hasmenésem is van, amiatt is görcsöl. A hőm még mindig fent van, 37,1.37,0. Elkezdtem mérni, hogy legalább a köv ciklusban tudjam, hogy van-e egyáltalán pé-m.
A múltkor volt hányingerem, de nagyon, most semmi nincs, ebből gonolom, hogy nincs semmi.
Ha úgy gonolod, hogy probléma van, akkor menj el nőgyogyóhoz, nem éri meg várni. Biztosan meg fog nyugtatni. Persze az első két nap nekem is nagyon fájdalmas. Szóval ne ijedj meg, csak figyelj!
Kép

Nárcó

Kép
narco

Várod a mensid???????????
Nekem ma is 36.8. Ingadozik 36.9-36.8 között. Szerintem nem egyértelmü, hogy ha múltkor volt, most meg nincs hányinger, akkor nincs semmi. Miért ne lehetne? És, akiknél semmi tünet nincs? MInt pl. Amicának, s mégis baba lett?!
katka30

Nem tudom Katka!
A múltkor is megszoptam. Mostmár kicsit türelmesebb vagyok, megvárom az egy hetet.
De továbbra is hangsúlyozom, hogy akár hormoningadozás is lehet.
Kép

Nárcó

Kép
narco

Kép
Ez a fotómontázs 2002-ben készült. A képen mi vagyunk duplán. Anno és most(vagyis 3 éve). Ez azóta is álom sajnosKép
katka30

Sajnos én is úgy vagyok a tüneteimmel, hogy 100%,hogy a clostitól vannak. Persze ez még csak az első gyógyszeres próbálkozás, nagy csoda lenne, ha egyből segítene.
katka30

Katka!
De jó.
Nagyon szomorú vagy-e miatt, látom.
Mit mondott a nőgyógyi? Hogyan haladtok tovább?

Nárcó

Kép
narco

Katka!
Bocsi, ez bunkóságnak tűnik. A képre mondtam, hogy de jó.

Bocsi

Kép
narco

Basszus!
Ilyen sárga rózsacsokrot szerettem volna én is, csak amit kinéztem, annak a virágok felett vékony hajlított gyöngyös ágak voltak.
Na ezt jól elmagyaráztam Kép

Nárcó

Kép
narco

Cuki vagy, köszönöm!
Holnap vagy hétfőn megyek a dokihoz. (attól függően, hogy megjön e holnap), s akkor beszéljük meg a továbbiakat. De szerintem marad a closti.Az egyik barátnőmnek nem volt menzije 5 hónapig, ezért elment dokihoz (már az első elmaradáskor), s valamilyen gyógyszerrel hozták vissza neki, majd amikor már gyógyszer nélkül is szépen megjött neki, clostit kapott. Második kúra után terhes lett. Azóta 5 hónapos a kisfia!KépTalán ezért vannak nagy elvárásaim a gyógyszertől?! Hisz nekem semmi bajom, legalábbis semmi komoly.
Szép volt a csokor, de k....a nehéz!Vizes oázisban voltak a virágfejek, s ezért több kg volt!!
katka30

Sziasztok, Jó reggelt Mindenkinek !

Ma már kicsit jobb a kedvem. Tegnap megpróbáltam bejelentkezni a dokimhoz, de már csak decemberben lenne hely a kerületben, ezért felhívom ma telefonon, hogy akkor mi legyen, esetleg elmegyek a másik magánrendeésére.

Korek!
Köszönöm, jól estek a szavaid, főleg mert nem tudtam, hogy ezek az értékek mennyire rosszak, vagy nem olyan vészesek. Bevallom, nem számítottam rá, hogy nem lesznek jók az értékek.
Péntekre drukkolok Érted és a tüsződért !!!!!!

Dudu!
Köszi, megnéztem, bár nem igazán tudam meg belőle sokat. A prolaktin teljesen más mértékegységben van, a proginál pedig érdekes módon, hiába ugyanaz a mértékegység, más normál tartományt ír, mint a laboros papíron van, úgyhogy nem igazán tudom hova tenni ezt az értéket.

Tündi!
Köszi az infót.
Úgy szeretnék olyan erős lenni, mint Te de nyár óta ez már nem nagyon megy nekem, de igyekszem.

Norwell!
Köszi az érdeklődést.
Gratulálok Mazsolához. Az, hogy most nagyobbnak gondolja a doki, mint ahogy Te számolod, ez majd beáll, de mindenesetre azt jelenti, hogy szépen növöget, és minden ok Vele. Nincs esetleg képed Róla?

Kivi!
Köszi. Bár úgy lenne.
Drukkolok Neked péntekre, és várunk vissza a táblába.
Az nagyon roszz amikor nem hall az ember az egyik fülére. Nekem tavaly volt, ugyanígy a bal fülemre nem hallottam, és kiderült, hogy az allergia jött így ki, de tudom milyen kellemetlen mindenkit arra kérni, hogy beszéljen hangosabban ha azt akarja, hogy válszoljak is. Remélem hamar jobban leszel és elmúlik ez fránya nem hallás.

dido

dido
dido

Sziasztok! Jó reggelt!

Dido!
Van még itt hasznos web-lap. Itt találtam átváltási arányokat:
http://www.unc.edu/~rowlett/units/scales/clinical_data.html
Ezek meg további hormonérték-elemző lapok:
http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=142
http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm
Remélem, segítettem!

Jaj, még nem is írtam: nagyon pech, hogy megint nem leszel itthon, mikor fellépünk. De csak találunk majd egy időpontot. Kép

És kérdezted valamikor a tanítást: szép lassan megyeget, ma is oda megyek. Mostmár nem olyan rosszak, élvezik, hogy kezd összeállni és így van sikerélményük. Csak a fiúkkal és a lányokkal külön kell foglalkozni, s ez így nagyon kimerítő. De izgalmas! Kép

Legyen szép napotok! Du. 2 körül jövök és dobom a táblát. Remélem, újabb zebrával bővítve!

réka
Vendég

Dido
Nagyon sokára kapnál időpontot, talán érdemes lenne a másik rendelésre menned, ahoyg írtad is. Proginál egyébként a laborba azért nem írnak tartományt, mert ugye a ciklus során változik, és ők nem tudják hogy hányadik napi vérvétel. Ezt a dokid biztosan tisztázni fogja. Elhiszem hoyg neked nehezebb erősnek lenni, egy baba elvesztése után én sem biztos hoyg erős lennék. Csak kitartás! Oké?

Kati
Mi a helyzet? Szoritok nagyon!

Tündi
Vendég

Dudu!
Köszi szépen.
Biztos izgalmas lehet tanítani. Gyerekkoromban volt, hogy tanár szerettem volna lenni, de nem így alakult, pedig még mindig, én is szívesen kipróbálnám.

Lányok!
Lenne egy kérdésem. Most már 2 helyen is azt olvastam (a Dudu által adott weboldalakon), hogy a ciklus második felében a progeszteronnak 15 ng/ml fölött kell lennie. A laborban kapott papírra viszont az van írva, hogy 21 ng/ml fölött kell lennie. Most melyik az igaz? Az egyik szerint jók az értékeim, a másik szerint nem. Nem emlékeszetk Nálatok, hogy volt?

dido

dido
dido

Tündi!
Köszönöm, jó példaképeim vannak, akiktől erőt lehet meríteni. Kép
Du. telefonálok, mert de. műteni szokott, remélem ott jobban lesz hely.
Pont fordítva, a progira írtak norm. tartományt, és a prolaktinra nem. Ez tényleg érdekes, mert úgy lenne logikus ahogy írtad. A prolaktinnál nincs is 3 eredményem csak 1. Ez egész hónapban állandó értékű a szervezetben?
Gondolok rád délben a varratszedésnél.

dido

dido
dido

LányokKép

Nem mondok semmit, holnap reggel megismétlem.Kép

Puszi, Kati

Ja, egy jó hír. Voltam a diabetológián, mehetek vissza a nőgyógyászhoz.Kép Azt mondja a főorvosasszony: "csináljuk már azt a gyereket?". Erre én,: miért, már mehetek a nőgyógyászhoz? Válasz: IGEN!!!
Vendég

Ekkora vigyorból én zebrácskára következtetek Katinál Kép

N

kancellárka

Druszám! Ugye holnap hamar írsz?????
Annyira drukkolok Neked!Kép
katka30

Tündi,
örülök a bizakodásodnak. Kép A párod hogy fogadta a fejleményeket? A családot beavattátok?
A pocakom még nem növöget, van egy kemény pukli a kismedencém felett, de ruhában nem látszik. Amúgy jól vagyunk a 12. heti UH szerint. Most 13+5. Hiányzik a meló, kivéve a stresszes részét. Kép Na, persze pont az izgalom miatt választottam. Kép
Az elején azt hittem hasonlóan alakul majd a sorsunk itt a neten. Sajnálom, hogy nehéz út előtt állsz, becsülöm a hozzáállásodat, és remélem neked is csak idő kérdése. Kép
Majd figyellek itt a topicotokban, mi újság veled, de megígérem, nem írok többet ilyen patetikusan. Kép

Ági
potter_76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?