A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Gyugyi
Azért írta tele, mert többféle hormont néznek.
Itt olvashatsz róluk:
http://membres.lycos.fr/rgv/hormon.htm
gtünde

Gyugyi
Azért írta tele, mert többféle hormont néznek.
Itt olvashatsz róluk:
http://membres.lycos.fr/rgv/hormon.htm
gtünde

Na puszi mindenkinek!Kép
gtünde

Na puszi mindenkinek!Kép
gtünde

Tundi KépKép IGEn,,bocs Kép elneztem. Akkora betukkel irtad, hogy Kandi, hogy vele azonositottam.
akkor meg Te ne felj a teszttol...KépKép de meg varj par napot, persze konnyu mondani ! bar latom, hogy 25-28 cn ig szokott megjonni....
saci

Tundi KépKép IGEn,,bocs Kép elneztem. Akkora betukkel irtad, hogy Kandi, hogy vele azonositottam.
akkor meg Te ne felj a teszttol...KépKép de meg varj par napot, persze konnyu mondani ! bar latom, hogy 25-28 cn ig szokott megjonni....
saci

Gyugyikám!

Én két hétig (most már csak 1)pihin vagyokKépírtam is tegnapKép
Ha ott leszek írok előtte, és bejöhetsz hozzám, jó? Legalább megismerlekKép
katka30

Gyugyikám!

Én két hétig (most már csak 1)pihin vagyokKépírtam is tegnapKép
Ha ott leszek írok előtte, és bejöhetsz hozzám, jó? Legalább megismerlekKép
katka30

Köszi Tüncsi, mindjárt megnézem. Jó pihizést.

Katka
Tényleg írtad? Nem emlékszem, tegnap annyit olvstam meg írtam, hogy ihaj!
Szólj, ha dolgozol, benézek hozzádKép
Vendég

Köszi Tüncsi, mindjárt megnézem. Jó pihizést.

Katka
Tényleg írtad? Nem emlékszem, tegnap annyit olvstam meg írtam, hogy ihaj!
Szólj, ha dolgozol, benézek hozzádKép
Vendég

Gtünde
köszi a választ,hát remélem jó lesz,ha meg nem majd megoldjuk!!!Most nagyon felvagyok dobva voltam kozmetikusnál és iszonyatossan jól megmasszírozott még a tisztítás se fájtKép ajánlom mindenkinek
Vendég

Gtünde
köszi a választ,hát remélem jó lesz,ha meg nem majd megoldjuk!!!Most nagyon felvagyok dobva voltam kozmetikusnál és iszonyatossan jól megmasszírozott még a tisztítás se fájtKép ajánlom mindenkinek
Vendég

Jó pihenést!
Vendég

Jó pihenést!
Vendég

Ella
neked isKép
Vendég

Ella
neked isKép
Vendég

Sziasztok CasjokKép
Most csak egy gyors bekukk, nincxs nagyon időm visszaolvasni mert el vagyok havazva. Mindenkinek küldök babatapit, tüszőnövelőt, hcg szint emelőt, menziűzőt és menziküldőt meg kinek mire van szüksége!!Kép Holnap jövökKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok CasjokKép
Most csak egy gyors bekukk, nincxs nagyon időm visszaolvasni mert el vagyok havazva. Mindenkinek küldök babatapit, tüszőnövelőt, hcg szint emelőt, menziűzőt és menziküldőt meg kinek mire van szüksége!!Kép Holnap jövökKép

Kép

KépKép
babcsi

szia Gyugyi ,én Gtünditől köszöntem el csak kicsit lassú a gépemKép
Vendég

szia Gyugyi ,én Gtünditől köszöntem el csak kicsit lassú a gépemKép
Vendég

Gyugyi,.Tegnap láttom a képeket a gyerkőcőkről.Szépek és nagyok.kamaszkor elkezdödőtt már?
Vendég

Gyugyi,.Tegnap láttom a képeket a gyerkőcőkről.Szépek és nagyok.kamaszkor elkezdödőtt már?
Vendég

Ella
BocsiKép
A lányom nem könnyű eset. Ez van. Majd elmúlik.
Nem veszem véresen komolyan a "kitöréseit". Én is lázadtam és nagyon utáltam, ha meg akarták magyarázni az életemet.
Én ilyet nem teszek. legfeljebb szólok, hogy ez most egy kicsit sok volt, amit megengedett magának. De megértem. Olyan jó néha hangosan háborogni. Nem?
Vendég

Ella
BocsiKép
A lányom nem könnyű eset. Ez van. Majd elmúlik.
Nem veszem véresen komolyan a "kitöréseit". Én is lázadtam és nagyon utáltam, ha meg akarták magyarázni az életemet.
Én ilyet nem teszek. legfeljebb szólok, hogy ez most egy kicsit sok volt, amit megengedett magának. De megértem. Olyan jó néha hangosan háborogni. Nem?
Vendég

Ja-ja.Ez a "Dolguk" h lázadjanak nem is lennének akkor kamaszok.nem?Kép
Mondjuk én már előre "félek" az ilyen kitörésektől,főleg ha olyan ne lesz mint én voltamKépVégem lesz,de várom
Vendég

Gyugyi Kép allitolag amelyik kamasz nem akarja megvaltani a vilagot, az nem is egeszseges. KépKép
mi is fogunk itt tartani vmikor? szamomra hihetetlen.

Ella Kép jo lehetett a masszazs...ramferne..

Katka Kép jo pihit..
saci

Tudjátok mit figyeltem meg?
A mai gyerekek teljesen másképp néznek a szüleikre, mint mi -én- annak idején. Most hogy lassan nő lesz a kicsi lányból, inkább olyan barátnős lesz a kapcsolatunk. Ez tök jóKép
Babusgatni már nem hagyja magát.
Vendég

"Modernedik a világ".Egyébként igazad van,mondjuk biztos van kivétel is mondjuk én ,soha nem voltam "barátnős viszonyba anyuval na ezt jól megmondtak.Õk már nem is abba a korban vannak h babusgatni lehessen őket,hisz az már égőKép
Vendég

Nekem anycim is olyan, mint ha a barátnőm lenne, vagyis az is, pedig már 55 éves. Persze azért előjön belőle az ANYA is néha!!!Kép Imádom Õt.

Kicsit szomorkás vagyok, mert imént voltam pisilni (ma is óránként...)s van némi nemű fehér folyásom. Ennek esetleg lehet köze a pénteken "várható' menzihez?
Remélem nem vacsizik épp senki, ha igen, akkor bocsánat a téma miattKép
katka30

Katka,ha már témánál vagyunk én is kérdeznék a 17cn vagyok de 4 napja fáj a hasam meg f..om is van de élég sárga .normális ez??
Jó hogy ilyen a kapcsolatod az anyukáddal,ez nagyon klassz.
Vendég

Katka
A megnövekedett hüvelyváladék lehet a terhesség jeleKép
Nekem eddig nem jött beKép

Én sem vagyok barátnős viszonyban anyukámmal. Nagyon jóban vagyunk, nincs semmi gond, csak ő teljesen másképp gondolkodik, mint én.
Azóta értem meg és tolerálom őt igazán, amióta én is anya vagyok.
Vendég

Ella
Fehér, sárga normális. Csak ne csípjen, ne viszkessen és ne legyen büdi.
Remélem tényleg nem eszik senkiKép
Vendég

A sárgafolyás a ciklus második felében, az ovulációt követően kezdődik. A májban áramló életenergia felgyülemlik, összetorlódik. Az így keletkező többlet hatásának tulajdonítható a sárgás elszíneződés
és az esetleges viszketés. Gyakran kísérik e tüneteket mellkasi fájdalmak, féloldali fejfájás,
bélműködési zavarok-hasfájás és ingerlékenység. Sportolni kell, hogy a felgyülemlett energia kimenjen belőledKép
katka30

Hát csajszik annyit kellett olvasnom, hogy már fáj a szememKép, de ez jó jel mert azt jelent, hogy mindenki itt van napról napra, még akkor is ha csak rövidke időre....
GyugyiKép
Én Zsámbékon végeztem még 2002 ben és elvileg 1-4 mindent tanithatnékKép és utána informatikát 6.-ig( de azt nem merném, szerintem a mai gyerekek már többet tudnak mint énKép
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de a CL-től úgy megnő az ember civije( az enyém legalábbisKép ) hogy a hason alvás már nem is megy...és már a pocim is fáj...csak jönne már meg, De nem baj, új hónap új reményekKépKépKép
pbj12

Gyugyi! Sajnos nincs sok, épp-hogyKép
Az maga lenne a csoda, ha a legelső clostis próba után sikerült volna a béby... Több, mint 3 év sikertelenség után.
katka30

Köszike a válaszokat most már megnyugodtam,lehet h mégis csak volt pém?
Most tényleg elköszönök mert megyek dolgozóba!
Jó éjszakát mindenkinek.
Vendég

Judit
Én Győrben végeztem a TK-n, aztán később másoddiplomáztam németből. Miért nem tanítasz? Álláshiány vagy pályamódosítás?

Katka
3 év az rengetegKép
Mi a probléma? Kiderítették? Ki az orvosod?
Vendég

Neked is! Másodszor isKép
Vendég

Megpróbálok feltenni egy táblázatot
Vendég

Gyugyi,
hát én levelezőn végztem az utolsó 2 évet, és akkor már volt munkám...ami jobban fizetett-fizet, és akkor úgy beszéltük meg a párommal, ha jön a baba akkor megyek csak el tanítni, vagy napkozibe...hát de csak nem akar jönni még a baba, én meg attól félek, hogy mire oda jutok hogy tanítnék, már semmi nem lesz a fejemben, de közbe meg nagyon szeretnémKép Ez egy örök vívódásom...
pbj12

Egyikőnknek sincs semmi baja, pont ez az idegesítő. Mert, ha lenne, akkor legalább tudná az ember, hogy azért nem jön össze, de így?! A páromnak volt egy kis vizszártágulata, de ettől függetlenül olyan andrológia értékei lettek,hogy a doki is megirigyelte. Azért, hogy ne legyen esetleg nagyobb az a kis vizszér megműttette magát márciusban. Szóval nem tudjuk. A hormonok is tökéletesek. Ki a dokim? Hát először a Nagy György volt (Cardirex), majd a Balogh Ildikó. S mivel egyik sem csinált igazán semmit, mert ők még hormonvizsgálatot sem csináltak, szóval úgy döntöttem anycim hatására, hogy hazamegyek Pápára (ott születtem, s nőttem fel)orvoshoz. Na ott csináltak hormont. Mivel jók lettek, úgy döntött a doki, hogy "erőszakoljuk" meg a sejteket egy kis clostival. Röviden ennyi.
katka30

Judit
Hát igen, nehéz visszazökkenni több év kihagyás után. De ha nagyon akarod, sikerülni fogKép
Vendég

Katka
Pápán is fogsz szülni? (9 hónap múlva?Kép)
Beléd beszélem én a babát, ne félj!
Én Likár Zsolthoz járok, nagyon rendes.Ajánlom.
Vendég

Úgy legyen Gyugyikám! Úgy legyen! Ne félj, akkor repülök Hozzád egy üveg pezsgővel (persze kölyökkel)!
Nem, mindenképp itt szeretnék szülni, nem akarok majdan azon parázni, hogy miként jutunk el Pápára.
Akit ajánlottál, hol rendel? Mennyi idős? Nagyon fiatalt sem szeretnék, s nyugdíjast sem.
katka30

Nézitek a Megasztárt?
katka30

Katka
Az Erzsébet ligetnél van az a zöld rendelő. Hétfő és szerda 16.00-18.00-ig, de amig van beteg, addig ott van. 40 év körüli, de 25-nek néz ki. Megmentette mindkét gyerekemet, most is rögtön elküldött hormonra. Rosszat még nem hallottam róla, csak jót.
Vendég

Nem tudom feltenni a táblázatot. leírom, hol találtam:

http://www.napfenyes.hu/images/upload/illusztraciok/billings2.jpg

A lapom aljára ez van írva. Ja! A termékenység jeleinek összefoglalása van benne
Vendég

Köszönöm! Szerintem élni fogok vele, mármint elmegyek hozzáKép

Most búcsúzom, mert nézem a MegasztárokatKép

Jó éjt Mindenkinek, holnap tali ugye?
katka30

Holnap taliKép
Vendég

Sziasztok!
Tüncsi! Én már két hete azt érzem, hogy megjön, szombat éjjel volt a vízválasztó, majdnem leestem a székről úgy fájt mindenem, ezért is voltam kétkedőKép
Úgy drukkolok!

Szia KAndi! Hamar bújj ágyba, mindjárt kakas!

Lányok, alig lehet utánatok olvasni, rengeteget írtokKép

Kép
Kép
Kép
amica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?