A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Helló Lányok!

Ada csábított ide egy másik fórumról. Igaz, én nem a Szent Imrében szültem, hanem a Schöpf-Méreiben. Viktorkám már 5,5 hónapos huncut legényke. Próbálok egy kicsit olvasgatni, hogy miről beszélgettek, megpróbálok bekapcsolódni majd én is. Remélem, szívesen látott vendég leszek.
Vendég

GYÛLÖLÖM A BÜDÖSBOGARAKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kriszta, nyugodtan. a többi (szeret-nem szeret) már csak Ákos ízlésén múlik Kép

votiv 8)
votiv

Gaby: imádom a képeidet, a múltkor a kisördög most meg ezKépKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Votiv: bemásolhatom egy másik fórumra a szeretet-nyelveset? Nagyon tetszik!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Votiv!
én azért nem mentem orvosira, mert felvettek a GNM szinitanodába...Kép ÉLETEM LEGROSSZABB döntése volt, h hagytam a fenébe a felvételit. Pedig oda is jelentkeztem...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Ildus,
jó, hogy vagy, ha csak a háttérben is, és maradj is, mert majd tavasszal megint csinálunk nagy talikat (jaj, de messze van még Kép), és akkor már a két Donát barátkozhat is Kép
Viszont szerintem nem őt láttad, talán Eszti Domijával keversz minket, mert én nem is tudom mikor raktam fel utoljára képet róla. Úgyhogy most pótolom is, ezt pár perce csináltam:

Kép

Már nagyon ügyködik a lábaival, és ma egész nap ezt kiabálja: "dá-dá-dá-dá" Kép Tegnap meg egésznap cuppogott Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kisun, mekkora otlet! hogy ez nekem nem jutott eszembe...KépKép

Moose, pentekig meg meggyogyulhattok! szerintem legyen igyKép

na megyek teregetni. az a franya takaritono nem itt hagytaKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Szia Krisz!

Örülök.
Ada
ada007

Rylie, koszi megegyszer a kis szerkentyut. mar ott figyel a sarokban...Kép

Coolio
recca

Votiv! én folyton meggondolatlanul "csacsogok" (értsd pofázom), mindig is ez volt a vesztem Kép
férjed meg milyen soviniszta néha!

Zsanci! képzeld, a férjem kijelentette, hogy nem adjuk oviba a nagy gyereket, ha majd kicsi lesz!!! ójaj! én még el sem döntöttem, hogy majd mit akarok és ő már kijelentette. asszem rám fog majd járni a rúd!

Vera! élvezd!!! Kép Kép Kép a gyerekem újabban tövig bekapja a hüvelykjét, aztán mikor nem nézek oda, úgy csinál, mint egyszer Moose, lánya, szépen lenyúlhat magának, mert mire visszanézek, már csupa köpedék az egész feje Kép . szegény kis bucófej. mindjárt megyünk vele sétálni (este ötkor. jó, mi? Kép )

Kókusz! az "eldöglesz"-en marha nagyot röhögtem!!

Ada, jobb már a kedved?

Manóka! lehetsz patikus!

Ildi, te Carter őrült vagy? Kép
én 98 óta járok egy másik fórumra, és még mindig járok, úgyhogy nem lehetetlen, hogy ide is járunk majd 5 év múlva

Ancsi,
aki kb. az oviban hordott utoljára 38-as méretet

ancsipancsi

CSAJOK!

AD VALAKI BEBA TÁPOT A GYERKÕCÉNEK? mennyibe kerül? mert egy ismerősöm szerint 500 Ft a 400 grammos, erre a gyógyszertárban azt mondták, hogy 500 grammos 1100 Ft. nem értem!

ancsipancsi

Sziasztok!

Nagyon jók a képek, amiket feltettetek!Kép

Neet!

De jó! Akkor már Ti is tudjátok fényképezni Esztit a telefonnal! Egész jó képeket csinál!Kép

Proone!

A pocakos kép is jó kép!Kép

Votiv!

Tényleg érdekesen nézel ki azon a képen! Én épp meg akartam kérdezni Neettől, hogy kinek a kezében van Isti!Kép
Bocsi!Kép
Az a mondás meg pontosan úgy szól, hogy "gyógyszer nélkül egy hétbe, gyógyszerrel hét napba tellik kigyógyulni a náthából!"Kép
Párod meg szerintem az enyém másik véglete!Kép Azon gondolkodtam, hogy milyen jó lenne, ha rendmániás lenne a pasim, aztán az alapján, amit írtál meggondoltam magam! Enyém párom után meg folyton pakolni kell!Kép
Egyébként ezzel a szeretetnyelv dologgal kapcsolatban...mi van, ha a másik nem akarja beszélni a Te szeretet nyelvedet, mert neki mást jelent a szeretet?Kép

Gigi!

Nem vagy egyedül a problémáddal!Kép Gondolj arra, hogy ez csak átmeneti időszak, lesz jobb napod is!
Én is hulla vagyok estére! Nekem ami a legjobban rosszul esik és ugrok rá, amikor párom közli, hogy "..., úgysem csinálsz itthon semmit!" Na, akkor aztán nincs bocsánat, mégha poénnak szánta akkor sem!KépKépKép

Fibi!

Ma rád gondoltam! Az ágy előtt térdelve írogattam, erre Timi felmászott a hátamra és akkorát harapott az oldalamba, hogy ihaj! Én meg akkorát ugrottam, hogy szegény leesett és meg is ijedt rendesen! Remélem Timi nem szokik rá a harapásra! Eddig ekkorát még nem harapott!

Szia Krisz27!Kép

Gabi!

Na végre! Ez a helyes beszéd!Kép

Léccilécci!
Ha Ildusnak írtok, akkor írjatok Ildust, ne Ildit, mert mindig meglepődök, hogy miket írtok nekem!Kép

ILdi
ildi76

Ada!
megjött már az akváriumotok???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi! Dejohogyitt! Kép Mar majdnem en is irtam neked melt... Lurkod naggggyon hellllyes Kép

Hu, Kisun, nekem a hajam egnek allt ettol, de azert meg nagyon szeretlek Kép

Ancsi, enyem gyerek eszik bebat es mar nem emlekszem pontosan, de asszem beba ha volt egyeves koraig es egy nagy doboz, amiben ket csomag volt kerult kb 1200be. Most meg beba 2+ van, es arra nincs tamogatas, ugyhogy nem is gyogyotarban veszem, hanem pl coraban, dmben, es egy nagydoboz (ket zacskoval) kb 2800.

Votiv, koszi, azert talan kiprobalom a mosogatast. Vegulis a gepnek ettol nem lehet baja, nem? Es lehet, hogy a takaritonenit is, apaval megbeszelem. De miert kell elmennem itthonrol? El kell? Egyebkent rengeteg szabadnapot adok magamnak, pont ezert kene a takaritono Kép

BKriszta, en nagyon idegenkedtem a tejpepektol, aztan 14 hosan megis megkostoltattam vele, de nem szerette.

Bogarka, par perce nemis oktober volt...

Zs, ez most komoly? Orvosi meg GNM? Most tenyleg?
moosejaw

OK Rec, holnap meg megbeszeljuk. Nagyon orulnenk nektek, de ma egesz nap orrot fujtam Kép
moosejaw

Moose!
Milyen szemed van! Kép Pedig tényleg most csináltam ám, egy hónapja még nem fogta így a lábait Kép Úgy látszik Anyukám gépén rosszul van beállítva a dátum... szólok is neki...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

No,visszaolvastam 4 oldalt:

MooseKép
Itt vagyok,itt vagyok,lebuktamKépKépRaknek en ide fotokat,akar 2-t is,de bedoglott a digitgepunk es meg nem vettunk ujatKép

VotivKép
Koszonom a segitseget.Kiprobatuk a pepet,megette,de csak cumisuvegbol...nem tudom,hogy tudnam ravenni,hogy elfogadja kanalbol is...

AncsiKép
Mi Beba HA/AR-t eszunk,1 dobozban 2 zacsko van,ossz 740gramm es 1700ft.Receptre.

Babakat mindig csodalom,olyan gyonyoruuuek!!!!!

Rolunk
Hetfon kaptuk az 5 hos oltast.
Kiderult,hogy Akosom inye be van gyulladva a fogzastolKép
Valamint a Bcg-t ujra kell oltani,ugyanis semmi reakcio nem volt,-remek hirek!!!KépKép
Egyszerre hasznalunk homeopatias bogyot,Dentinox-ot es gyogyszertari ecsetelot,igy van vmi hatasa.

megyek fozocskezni,mindjart itt Azuram es allandoan ehesKépKép

Pusz
MarmegintsikitozoduracellAkos es fogakatakarokKriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kedvem a beka segge alatt, itt ulok mar fel oraja, de semmi ertelmeset nem tudok irni.Kép

Inkabb teszek fel kepet (akvariumost, merthogy nekunk is van - csak most csunyaKép!)

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bogárka,
Doni nagyon ügyes! Kép Eszembe jutott, hogy biztosan tetszene neki az a Lamaze játék, aminek az a neve, hogy Bogárkás csörgőzokni! Kép Igaz, Ada?

Ada,
igen, tényleg ritkábban tudok jönni, de mindig van valami csinálnivalóm, meg én sem vagyok 100-as, állandóan alhatnék, Vince is több odafigyelést igényel, de azért igyekszem jövögetni! Merrefelé tekintgettek lakásügyben? Mi is szeretnénk átköltözni a 11. kerületbe, pl. ezzel is foglalkozom.

Dóra,
nadenanemá! akinek ilyen csodás kiscsaja van, az örömködjön ezerrel! Kép na de tényleg, mi a gond?
fic
ficánka

Sziasztok!

A betegeknek jobbulást! Kép
Bennünket szerencsére eddig elkerült, reméljük így is marad. Voltunk a szurin, szegény bébit jól átverték, mert gyanútlanul feküdt, jókedvüen, aztán egyszer csak beleszúrtak. Kép Viszont seperc alatt megnyugodott, öltöztetéskor már vigyorgott. Kép Utánna meg bealudt. Ennek már vagy 2,5 órája... Lázat még nem mértem, de nem érzem. Ennyit az elöre gyógyszer dugdosásról... Még jó, hogy csak magamra, meg rátok hallgattam. Kép
mkatus

FIc!
Épp ma vettem neki csörgős kismamuszt! Kép (a Mikulás hozza majd Kép ) Csak épp oroszlános...Ha tudtam volna, hogy van bogárkás is...Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

köszi a Beba infokat

mi szól a HA tápszerek mellett? mert eddig azt kapott, de nálunk senki nem volt a családban tejcukor érzékeny.

ancsipancsi

Fic, tulkeppen semmi okom a banatra... es tenyleg igazad van!Kép Hulye vagyok en, hogy itt bankodom, mikor van egy tunemeny lanyom?Kép

Petergabi, orulok, hogy visszajottel!Kép

Jok a kocos kepek!Kép Szeeepek!

Metroban LEGO vasar!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Tápszerbe mi HA/AR-t kaptunk,mert refluxos volt Dorkám.Nincs esetleg ilyen gyanú?Nekünk azt mondta az orvosunk,hogy az ilyen babák hajlamosabbak az ételallergiákra,ezért a spéci táp.Gabi

petergabi

Ancsi, nálunk a Beba helyett jobban bevált a Milumil
szerintem minden tápszer egy darabig HA, az 1-es biztosan

a férjem nem a férjem, és nem kifejezetten soviniszta, hanem "régivágású", mert öregKép
jólfejlett apakomplexusom van, nem tudtad? Kép

Zsan, hát tudtam én!!! és akkor már miért nem lettél nagy és híres és gazdag színésznő? Kép

votiv 8)
votiv

Katus, na látod, hogy na látod! Kép
erős, vagány kisfiad van! csak így tovább Kép és mikor raksz fel róla képet? nekem úgy tetszik a fiad, mindig megnézem a profilodban, de már biztos nagyon megnőtt Kép

Bogárka, ez a csörgős mamusz azért van, hogy mindig tudjad, merre jár a gyermek? Kép Doni szépséges, olyan magas a homloka, biztos nagyon okos pasi lesz Kép

votiv 8)
votiv

Votiv:mond neked valamit ez a sapka?GabiKépKép

petergabi

Poc, másold csak Kép

voltam ma Gazdagréti homeós patikában, és akkora tuskó nővel találkoztam, mint egy ent

Moose, nem kell elmenned! Kép csak úgy mondtam. de jól hangzott, nem? flakonmosást persze, hogy próbáld ki.

megjöttek a költöztető-dobozaink! pakolok ezerrel Kép

votiv 8)
votiv

Ildi, ha mindenki a saját nyelvét beszéli csak, akkor hamar kiürül az a tank KépKép és akkor van az örök elégedetlenkedés, meg veszekedés, meg rossz alaphangulat
úgy könnyű, ha az ember ösztönösen beszéli a másik szeretet-nyelvét. de ez nem mindig van így
párodat is rávezetheted a dologra
köszi, hogy le írtad jól a mondást, én csak amolyan votivos skoppa-hoppa módon jegyeztem meg Kép
ja és pasim csak mindenki mással szemben rendmániás, magával szemben marhára elnéző!!! KépKép
és én is ölök néha a humorától (jól kipihented magad ma? nincs más dolgod, csak a gyerekkel játszani... stb)

votiv 8)
votiv

Gabi!
NEKEM MOND!!! KEDVENC FOCICSAPATOM!!!!!!!!KépKép GREEN BAY PACKERS

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi, hmmm.... Szupergörl? nem is tudom...
de a csajszid gyönyörű. atyja vasvillával kergetheti majd a ház körül az udvarlókat Kép

Kriszta, nem is tudom, de lassan át kéne térni a kanalasra, mert a pép nem az igazi az üvegből, vagy legalábbis folyton azzal riogatják az embert a dobozán.próbálkozzatok, 1-2 nap és megszokja a kanalat. Istinél is kellett hozzá pár nap. csak ne add fel egykönnyen Kép bcg Kép fog Kép
ha a chamomilla nem az igazi, a mercurius solubilist lehetne adni a fiadnak, az talán segítene enyhíteni a fájdalmát
ill a Vibrucol homeopátiás kúp is jó lehet, próbáljátok ki!

votiv 8)
votiv

Dóra, szerintem se lógasd az orrod! gyönyörű lányod van, aki imád téged!!! Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!
mi volt a baja a tuskó nővel???Kép
és azért nem lettem, hires, gazdag és szép szinésznő, mert...no, de ez egy hosszú történet...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Igen, nekünk volt igazunk. Kép
Most azt néztük, hogy szép az oltás helye, és kedélyü a baba, csak mintha lenne egy pukli körülötte.. nem piros, nem is látszik, csak ha megsimogatjuk a lábiját.. Csináljuk vele valamit? Kúpot nem hiszem, hogy fogunk adni, mert vigyorog nagyon sokat, jó kedve van. Akkor nagy baj csak nem lehet..

Próbálok egy másikat képet is feltenni a profilba, az 3 hetesen készült, 5 hete. Sajna ez a legrégebbi, mert nincs digi gépünk, de Apát beizzítom, hogy szkenneljen.. Kép
mkatus

Votiv!
nálunk is ez a humor megy...Kép éééés, annyira meg tud sértődni, ha leüvöltöm a fejét, ahelyett, h vele nevetnék...KépKép
csak az a vicces, h régen nekem is pont ilyen volt a humorom...viszont mostanra MEGÖREGEDTEM...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!

Tudod mekkora szerencséd van,hogy Istinek kijön a golyóktól a "cica kaka"az orrából!Hát nálunk az nem segített sajnos.Sem Allium Cepa sem Sambucus semmi.Szóval az elemes kézi,majd a pesztonka után kénytelenek voltunk bevetni a ZApa által nagyon durvának ítélt porszívós orrszívót.És én is kipróbáltam,nem is durva.
Vera módszere biztos hatásos,de nekem eszembe sem jutott ill.nem próbáltam eddig.

Ma voltunk karácsonyi ajándékokat vásárolni anyukámmal .VettünkKép

Juc
20170114224602

Kriszta!
Ha nem megy elsőre a kanalazás szerintem játszásképpen adj a kezébe egy műanyag kanalat, hadd forgassa, vegye szájába. Petra simán vette a fém kanalat is minden előzetes ismerkedés nélkül, műanyaggal sem problémázott és mindegyik szabvány itthoni -nem kimondottan gyereknek készült- kanál volt. A gyerekkanalakkal nem igazán ment az italadás a gyerkőknek. Étel már igen, de lötyiknek kicsi. A cumisüvegből kajcsit én is hanyagolnám minél hamarabb.

Krisz üdv! ;)
cookie

hhhúúúú, vége a napnak...most ledőlök, BK, oszt született feleségek...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

újra ittKép
csajok én úgy IMÁDLAK benneteket,már sokkal de sokkal jobban vagyokKépna jó,azért az is közre játszik hogy beszéltünk apával és megbeszéltük a dolgokatKép

moose,
ezt most vegyem meghívásnak??????mert akkor elfogadomKépelőbb kellett volna gondolkodnod azon hogy mit írszKépcímet kérek mailbe meg telószámot ha eltévednékKépmeg ott megbeszéljül a részleteket!

votiv,
te megint nagyon jót írtál,csak tudnám mitőlKép Kép
de ez úgy van hogy beszéljük ám egymás nyelvét,vagy legalább is beszéltükKépmár nem is tudom.....csak ez a sz@r rohanó világ,hiába akarna venni nekem hazfelé egy sportszeletet amikor este 9kor itt a világvárosunkban már semmi nincs nyitva(még bemnzinkút seKép )és hiába akarok én neki venni vmit mikor gyerekkel annyira sziszifuszi elmenni pestországba és ha nem kell nem is megyek szívesen,a környéken meg aztán semmiKépszép szavak meg simi meg puszi van,csak úgy látszik mi ilyen kis telhetetlenek vagyunk mert kevésKépde egyszer lent egyszer fent,minden kapcsolatban vannak hullámvölgyel és azért az én uram is pasiból vanKép

gabi,
most olvastam hogy el akartál menniKépirgum-burgum ilyent itt nem szokás csinálniKépamikor én csatlakoztam elötte már vagy 8-9 hónapja olvastam topicot csak nem mertem megszólalni mert féltem moosetólKép Kép Kép
képek tündériek,van már pasija....?fiam még szabadKép?

bogárka,
doni is olyan nagy máááááár......és olyan szép...és én,én,én,énKép Kép

ancsi,
tudom hogy már mindenki válaszolt de azért én is leírom a véleményemetKépnálunk se nagyon van allergiás de én azért biztos ami sicher alapon baba HA-t adtam mer hogy ártani nem ártok vele,az tuti.aztán 3 hós körül elkezdett bukni nagyon(nem volt refluxa)és akkor HA/AR-t ettünk.és később tértünk át a humana HA/AR 2-re,mert 2 számú ebből nincs a beba-nak.és azt is csipázta a fiam.tényleg,tejcid van még?

gigi
Vendég

Cső CSajok!

Ma ismét bölcsi bőgés. Tudja valaki meddig fog még sirdogálni utánam? KépÚgy fáj a szívem.

Ada

Bogi lányom ma azt mondta szó szerint, hogy " Ada ". Ti köztetek van valami?

Elina is mászik!Kép

Gaby
Édi a nőcid. Jó, hogy itt vagy újra

Ja!

Pénteken megyünk Honda reklám_forgatásraKépKép

Kókusz
kókuszdió

Sikerült képet varázsolnom a bemre skacokról. Asszem legalábbis.......
cookie

Votiv! Csak a HA tápszerek HA-k, az 1-esek közt is van nem HA, és olcsóbb is. Kérdésem, hogyha nem HA-t adok a gyereknek, akkor árthatok neki vele?
A pasidra meg emléxem, helyes fickó.

Tegnap fejtette ki a férjem, hogy tök szar az anyáknak, mert otthon vannak sokan beszólnak, hogy de jó nekik, pedig milyen sok a melójuk a gyerekkel. Remélem ezt még sokáig látni fogja, és nem kezd viccelődni.

Cookie! Csak hosszúnyelűt, mert a kávéskanalat le lehet nyelni! Nem vicc!

Gigi! "HA/AR-t ettünk.és később tértünk át a humana HA/AR 2-re,mert 2 számú ebből nincs" . nem ez a kettes számú? Vagy nem értem.
Mi Milupa Aptamil HA Prev-et eszünk, de javasolták, hogy adjunk Bebát, mert sokkal olcsóbb. Hát kérem, most megkérdezte a férjem, a Beba HA 1-es (1-es a kezdő, ugye?) 1200 Ft/500 g. Te is íhy emléxel?
A Milupa is ennyi, csak 400 g. Viszont ennyi pénzért én nem váltok. Gyanús, hogy a nem HA kerülhet kevesebbe (tán 800 g/500 Ft). Én is aszittem, hogy bukós baba, de kiderült, hogy nem. (max az 5 evésből 3x bukik, de néha annyiszor se, és szvsz nem sokat)

TEJEM : már akartam nektek jelenteni, hogy Heni tegnap volt 3 hónapos, és továbbra is fejem neki a tejet, kb, a napi kaja 40%-át. (most is fejek, ezért bocs az elgépelésért, ha van, 1 kézzel nehéz) és néha ráveszem a szopira is. És nem adom fel! Remélem 6 hónapos koráig tudok neki fejni, szóval, h lesz tejem.

ancsipancsi

Anna! mekkora gyerekeid vannak!!! tök le vagyok maradva! jövőre 32 leszek, és csak egy 1 éves lányom lesz. Kép sietnem kell!! Kép
helyesek a srácok, illetve a piciről nem tudom, hogy srác-e... a rugija is nagyon édi!

ancsipancsi

Ancsi, fejes: baromi ugyi vagy!!Kép
jovore en is 32 leszek es nekem is csak egy 1 eves babam lesz. es?KépKépKép

Cookie, jo ez a kep! (marmint nem minosegreKépKép)

Coolio
recca

Kókusz!
Ez tök, jó Kép... mármint amit Bogi mondott, merthogy én is azzal jöttem most ide a gép elé, hogy helyesbítsem a délutáni hsz-emet, ugyanis Doni fiam nem azt kántálta egész nap, hogy da-da-da, hanem, hogy Ada-ada-ada Kép Estére kristályosodott ki a dolog Kép...éééés akkor már rögtön tudtam, hogy Bogyóka hiányzik neki, meg az ő homlokpuszijai Kép

Votiv!
Csörgős mamusz a képen látható mutatványokat teszi még izgalmasabbá Kép

Most el, vacsi, meg tévé agymosásnak, mert borzalmas altatáson vagyok túl...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

tudunk mi nevetni is...Kép
Kép
Kép
claudia

Ancsipancsi!
Anna = én????? Ancsa vagyok, Annára nem hallgatok.

Kanál természetesen csak és kizárólag hosszúnyelű, csak és kizárólag szülői felügyelettel.
A gyerekek: Bene 8 éves lesz lassacskán (ő nincs a képen), Félix 3 lesz januárban és Petra (lány Kép) szombaton volt fél éves.
Fejésért pedig főhajtás Neked! Van egy volt osztálytársam, aki egy éves koráig fejte a tejet a lányának is és a fiának is, mindkét gyereke 8 hónaposan kapott először a tej mellé mást is. Az lehetett a kemény meló......

Van egy naggyon jó képem mirólunk, de nem engedi ez az izé feltölteni, úgyhogy marad a kevésbé jó minőség, de legalább a kicsiket igy láthatjátok.
cookie

Krisz, szia ittKép ugye te is voltal Ada-tornan?

Coolio
recca

Jók a képek, és az összes baba nagyon helyes!

Gabi!
Jó, hogy visszajöttél!Kép

Cookie!
Tényleg szombaton volt Petra lányod féléves? Azaz 12-én? Merthogy Emma is május 12-én született!!! És van egy kis barátnője, akivel egy napon születtek a Szent Imrében, szintén Petrának hívják!Kép

Ancsi!
Nagyon ügyi vagy, meg tökjó, hogy van ennyi türelmed fejni!
Tényleg, már rég akartam mondani, hogy ha te közel laksz a Kisünékhez, akkor hozzánk is, és mehetnénk együtt sétálni valamikor! Na?

Ada!
Hol néztek lakást? Ennyire komoly már a dolog? Mi is akarunk majd költözni, valószínüleg jövőre, maradni akarunk kerületen belül. Még nem nagyon néztünk utána, de úgy tűnik, most eléggé pang a lakáspiac.

Rylie!
Vegyetek porszívós orrszívót, kelleni fog! Ha nem is megfázás miatt, de időnként be tud trutyisodni az orruk csak úgy.

Úúúúgy szeretném már, ha kibújna Emma fogacskája, és nem kínozná!

Gigi!
Volt egy magyartanárnőm, aki a tanításon kívül jó sokat beszélgetett velünk, és a vesszőparipája az volt, hogy egy kapcsolat akkor működhet jól, ha a problémákat meg lehet beszélni. Úgy nézett ki, mint egy boszorkány, és minden órán elmondta, hogy "beszélgetni kell!". Emlékszel, Beet?Kép
Na ezzel csak azt akartam mondani, hogy a ti kapcsolatotok biztos jól működik, ha meg tudjátok beszélni a gondokat.

Kép
Kép
manoka11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?