Sziasztok
Lau
Hatalmas drukk az uccsó kezeléshez!!!!
Nikk
Nagy-nagy puszi Bandónak, amiért ilyen kis ügyi a tornán
Földön alvás

Lift, bojler
Vera
Jogászság

Én a melóhelyemen rengeteg jogásszal találkoztam, ilyennel is-olyannal is

Szóval te a normális fajtából való vagy?
Móni
Esztit is szokták fiúnak nézni. Legutóbb pl. amikor piros nadrág volt rajta és sárga csat virított a hajában

De mivel nincs fülbevalója, így biztos fiú
Én is vettem sütős-főzős ujsikat, kicsit többet vártam tőlük
Macsek
Cicinézéssel én is így vagyok (illetve a dokim)
Pledit
Kajálás: reggel kis szopi, utána velem reggeli (vajas kifli, kenőmájasos kifli, sajt, stb), tízórai (ha kér): alma, banán, túrós cucc vagy gyümis babakaja, esetleg szopi, vagy semmi

, ebéd: üveges babakaja, vagy a felnőtt kaja, délután: ld. tízórainál, vacsi: ld. reggelinél. Elalvás előtt minimális szopi. Ha nagyon alszik napközben, előfordul, hogy kimarad a kisétkezés

És a változatosság kedvéért napközben néha egy-egy kis szopi is van, csak úgy

Inni ásványvíz, tea, őszilé.
Ja, csak érdekességként: természetesen a párizsit imádja, de csak azért, mert azt nem nagyon akartam neki adni. Már nem is próbálkozom...
Egyébként Esztit nov. 2-án mérték utoljára: 8700 gramm és 73 centi volt. Másnap volt az első szülinapja. Ránézésre szerintem többnek látszik, sőt ránézésre annyira jó húsban van, hogy csak na!

Viola
A hajad nagyon szipi-szupi volt a rózsaszín korszakodban

Tényleg nagyon tetszik! Lehet, hogy ki kéne próbálnom?
Udvarlóüldözés

Apa nálunk is azt mondja állandóan, hogy a padláson már sorakoznak a baseball ütők, amiket a pasik elhajtására faragott

A lakás is nagyon klassz, jó, hogy tettél fel fotót róla
"Anyu": jó érzés lehetett

Eszti ezt kevesebbet próbálja mondani, mint az "Apa"-t.
Isteniek, ahogy a kis kezükkel mutogatnak. Eszti is így csinál, ha mondjuk a macska eltűnik az ablakból, kérdezem, hogy "hova tűnt a cica? elment?", erre ő széttárja a kezeit és néz nagy boci szemekkel

Meg ha mutatom, hogy "nézd, milyen sok könyv!", akkor is széttárja a kezét és nyújtogatja a nyakát felfelé, hogy lássa a könyvespolc tetejét is
Tcis
Szép a kis család
Elisa meg kifejezetten gyönyörű!

Pocó
Egyszerűen csodaszépek a lánykáid!!
Tök jó, hogy Dóri bölcsijében ilyen sok foglalkozás van, ami segít a fejlődésben
Áron-Andi
Szerintem is rosszat álmodott Áron

Meg az is igaz, hogy ha már felfogja, hogy Apa kimegy az ajtón és csak este jön be rajta, akkor már sok minden megfordul a kis fejecskéjében.
Azóta hogy alszik?
Eszti a nemet kicsit németesen ejti, de folyamatosan tudja hajtogatni

Általában áll a tiltott dolog (pl. konnektor) előtt és kiabál, hogy "náj-náj-náj-náj..."

Hajna
Üdv
Édes a lánykád
Reditke
Bálint hogy van?
Kormi!
Nagyon sajnálom a görénykédet

Meg, hogy a többiek sincsenek most veled
Tontica
Fiúk jobban vannak?
Gnékriszti
Nagy gratula a vizsgához!!

Velünk most nincs semmi extra, csak nem akartam lemaradni, így bejelentkeztem
Eszti este kilenckor elaludt, de tizenegykor felébredt, mert itt hatalmas vihar volt, így aztán velünk aludt reggelig
És most fél kilenc óta megint durmol
A betegeskedőknek gyors gyógyulást!!!
Jó talizást!
Anita