Hali,
Igen van naptársablonom, de 2005-ös, kicsit szabni kell még, most itt van a dvd, amire kiírtam. Milyen címre küldhetem? Uis amikret megadtatok, vagy a profilban vannak, sorra visszadobálja a címről a leveleket, hogy megtelt, pedig nem nagy méretű a file.
Nyuszi
Nekünk ugye 8 db-os csomagot vettél? Csak mert nekünk ilyenünk még nincs.
Én ötletként tegnap voltam egy fajátékboltban (Fakopáncs VIII. József krt, Baross u-i megálló) és kánaán volt számomra.
Daninak vettem Mikire egy fából készült békafigurát, aminek piros köténye van, és tele van a hasa és a köténye lyukakkal, amibe cipőfűzőt lehet fűzni, később a cipőbekötést is lehet vele gyakorolni. És vmi 400-500 pénz volt. Meg egy labirintust, amin lehet golyót ügyeskedni, hogy ne essen bele a lyukba. Ilyenekkel játszott már pár helyen és baromira leköti.
A páromnak is vettem egy logikai fakockát. Érdemes elnézni, mert nagyon jópofa dolgok vannak.
Karira meg kinéztem egy köteles dobálót a Daninak.
Itt a link, ha vkit érdekel:
http://www.fakopancs.com/ Uitt vettem az ovis mikulásra ujjbábokat (kicsit tavalyi bnetes ötlet?

remélem nem baj, bár ezek kisebbek, mint amik tavaly nekünk voltak), nagyon cukik, ovinénik el voltak ájulva milyen jók. Lesz még mellé mandarin, földimogyi és 1 picurka mikicsoki, mindez 350 pénzért. A Mikulás egy apuka lesz, aki nem jön be a csoportba, csak az ablakba készített cipőkbe teszi az ajándékot, és a gyerekek "hirtelen-véletlen" észreveszik, ahogy még az utolsókat teszi a cipőcskékbe és integetni fognak neki. Mivel sok gyerek fél a Mikitől, meg nem is biztos, hogy odamennének, ha szólítaná őket, így meg megmarad nekik élménynek. Lehet vhogy bekönyörgöm azt a videót, mert annyira szeretném látni őket.
Mindjárt rakok képeket is.
Segítenétek picit? Karira az óvónéniknek is szeretnénk (4-en vannak + 1 dadus) vmi meglepetést a szülőkkel közösen. De egyelőre semmi öteltem nincs, csak annyi, hogy vmi olyat kellene, amit a csoportban tudnak használni. Eszembe jutott a párologtató mécses illóolajjal, amit egyszer Rit írt. Ha tudtok vmi épkézláb ötletet, nagyon örülnék.
g