A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Vizikrisz,
megdöbbenve olvastam, hogy a végbeled felől is vérzik mensi alatt. Annak ellenére, hogy nem igazolta a szövettan, kizárt, hogy más legyen, mint endometriózis. Valószínűleg nem volt jó a mintavétel. Hisz semmilyen más szövet nem reagál a petefészek hormonális változásaira periódikus vérzéssel csak a méhnyálkahártya. A hsg-n meg furcsa lefutású volt a petevezető? Minkettő? Most akkor átjárhatóak vagy nem?
Az endometriózis nem túl jó dolog. És ha jól emlékszem neked már volt sikertelen inszemed a régi pároddal, akinek azóta van gyereke. Én a helyedben egy percet sem várnék tovább spontán babára, hanem meddőségi centrumba mennék!!!!!
potter_76

Vizikrisz,
de ha csak a végbeledben van méhnyálkahártya az önmagában nem okoz meddőséget. Ha nem nyom semmit, és a hasüregben nincs. De érdemes lenne utánamenni ennek.
Remélem nem ijesztettelek meg nagyon. Kép
potter_76

Potter Kép mindig elfelejtem, hogy te doki vagy. kerdezhetek? az endokrinologus csinal vizsgalatokat is, vagy "csak" elemzi a millio hormoneredmenyemet,,amit viszek hozza ?
masik : te hogy latod azt, hogy nalunk az emberek nagytobbsege meg sem mer mukkanni a dokik elott es 100 % an elhiszik amit mondanak ? tudom, hogy te anaszteziologus vagy, igy mas a kapcsolatod a beteggel,...de erdekel a velemenyed, mert a masik oldalon allsz...- egy kicsit...
Amugy babod hogy van? novoget?

jo ejt: sac.
saci

Amica Kép ilyet meg nem is hallottam, hogy fajdalom utan is "megmarad" a gyerek,,es nem lesz mensi belole.
jo, hogy mondod, mert ha kov. ilyen van velem, megmaradhat meg a remeny !!
Jo orvendezest neked !!KépKép
saci

Megint én zárom a napot lányok Kép Meg nyitom is a holnapot Kép.

Szép kis termés, de olyan jó olvasni titeket. Szinte napi rutin már, hogy este lefekvés előtt, vagy amikor géphez jutok megnézem a babanetet és izgulok ám nagyon!
Főleg most Tündiért! KépKépKépKépKépKépKép

Képzeljétek, épp vacsoráztam, mikor a férjem megnyitotta nekem a babanetet, és felolvasta a sárgás színű folyásról szóló levelezést, hát, jót mosolyogtam, de köpni-nyelni nem tudott, inkább nem kommentálta. Nem mondtam neki, hogy ez normális. Szóval, vicces volt. Kép

Amica Kép úúúúúúúúúúúgy örülök nektek! Komolyan!

Julcsi Kép ha itt jobban érzed magad, maradj itt. Biztosan nem fogunk bántani! Meg lelombozni. Legfeljebb belédbeszéljük (ez nagyon tetszett Kép) a babát. A 9 hónap szerintem a legidegőrlőbb időszakok közé tartozik, mert az 1 év a vízválasztó. Mi - biztosan látod, - 3 éve próbálkozunk. 1 év után mentünk orvoshoz, nem akartam tovább próbálkozni. Ha jobban belegondolok, 3 év alatt 5 orvosi stimulációs ciklusom volt, ebből egy 9 hetes terhesség, szóval az eredmény kb. 28-30 'próbálkozott' ciklus. Szívből remélem, hogy ti nem juttok el idáig, de ne add fel. Talán épp most, hogy átjöttél hozzánk, és kapsz egy kis pozitív töltetet, már állhatsz is tovább a babás topikba Kép.

Kandi Kép megdobbant a szívem Kép a 185-nek a fele is elég lenne nekem. Örülök, hogy ilyen szerencsét hozott a Purid. Problémamentes terhességet kívánok a lányzónak! Tényleg csak ez számít! Kép

Potter Kép tényleg, hogy vagytok? Babucika?

Tündi Kép már csak 4 nap a tesztig! Felteszem neked az angyalkás fotót, de nem lett túl előnyös.
Kb. 10 cm magas, a derekától felfelé Sw, a szoknyája öntött kristály. 3500 Ft. Kép

Babcsika Kép nekünk meg már csak 8.

Barbi Kép nagyon drukkolok neked! Bárcsak sikerülne! A műtősnéninek kifizetnem a jóslásos pénzt is! Kép Te is ? KépKépKépKépKépKép

Saci Kép remélem a következő fog nektek sikerülni! Elelne már az a babaeső. Túl sok a 3 év előtti próbálkozó. Még a végén elriasztjuk az újakat. Mit szólsz? Babásodunk??? KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Fruzsi Kép most látom! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Neked is szól, amit Sacinak írtam. Kép
Vendég

jó reggelt minden kedves babavárónak!
AMICA
ez engem érdekelne,nekem elvileg a 15 nap körül volt a pé ez múlt hét kedd volt aszem,és péntek óta feszült a hasam egészen tegnap elöttig,volt hogy úgy fájt mintha megjönne.tegnap nem most csak úgy érzem mintha fellennék puffadva.és csak 24cn vagyok ja és jöv.szerdán kéne megjönnie.neked van valami tüneted más????és mikor teszteltél megvártad a mensit leírnád megköszönném ?.
GILINGALANG
gilingalang

Szia Gilingalang!
Igaz nem engem kérdeztél, de mivel én is abban a "cipőben járok", mint Te gondoltam írok.Nekem holnap kellene megjöjjön, de a középidős együttlét után 3 napig kellemetlen nyomást éreztem a petefészeknél. Sem ülni sem sétálni nem volt jó. Majd elmúlt, de mai napig úgy érzem, mint ha meg akarna jönni, hol jobban, hol gyengébben, de érzem.Szóval érdekes.
katka30

szia KATKA
kiváncsi vagyok nagyon mi lesz?folyássalmi van nekem lucsog betétet kell betenni már bocsi.
gilingalang

Kép
katka30

Na, ebből sok minden nem látszikKép Mindegy. Egyszerűbb, ha a Gyugyi által leírt címre kattintasz. Ott látod, hogy természetes e, hogy sok folyásod van a 24.cn-on.
Nekem csak tegnap volt folyásom (ma még nem tapasztaltam), de nem volt sok.
katka30

Szia Gilingalang
Bár én már több mint 10 éve örvendezhettem pocaklakónak (életem eddigi legszebb élménye volt!) és eléggé feledékeny vagyok, de arra emlékszem, hogy... na, kezdem az elejéről. 1995. február 14-én (VALENTIN NAPON!) tudtam meg egy kedves laboros hölgytől, hogy gyereket várok. Az orvos pedig megállapította, hogy 2 hónapja. Tehát decemberben fogant (fúúúú... ez a kora reggeli fejszámolás!). Na most ezt azért írom le, mert azért nem mentem korábban orvoshoz, mert azt vártam, hogy megjön a mensi ugyanis ugyanolyan érzés volt. Fájdogált, görcsölgetett, aztán néhány nap szünet.. és megint fájdogált, görcsölgetett. A folyás témához pedig annyit fűznék hozzá, hogy nekem állandóan folyt. Előtte, alatta, és aztán is. Tehát ezekből nem szabad rosszra következtetni. Egészen addig bizakodhat az ember, amíg meg nem jön vagy pozitív nem lesz a teszt. És ugye az úgyis pozitív lesz!!!!! Legalábbis ebben bizakodunk mindannyian. Üdv. Anikó

Kép
Kép
konan

szia anikó köszi hát ezt érzem én is a hasam a mensi elött szokott fájni jó pár nappal de nem 2 héttel.a 18 naptól érzem a has feszülést aztán a has fájást puffadás és folyás.és tegnap este a zuhany melegvíztől a cicim és most is már fáj de nem úgy mint amikor megjőn.ez máshogy fáj most.remélem nem bedumálom.estére nagy a pocim reggel nem.émelygés nem igen azt simán betudom beszélni de a többi gyanus nagyon.
KATKA MEGNÉZTEM A TÁBLÁT DE TÚL OKOS NEMLETTEM NEM NYÚLKÁLOK FEL MILYEN KEMÉNY A MÉHEM Kép
gilingalang

Noi :Kép jo, hogy jottel,,es igen,,en benne vagyok a babasodasban KépKép mar unom a varakozast. Ezt kerdezted,,ugye??

szep napot mindenkinek !!!

Saci
saci

Gilingalang
Én nagyon drukkolok Neked! és persze a többieknek is. Egy biztos. Egészen más, ha "spontán" jön a pocaklakó, mint ha tervezgetjük, próbálkozgatunk, aztán várunk...várunk...várunk. Most hogy már nagyon vágyom rá minden hónapban "bebeszélek" magamnak valamit. Émelygés, hányinger, mellfeszülés, ja és persze ha egy kicsivel többet eszem, akkor már arra is megvan az ok... biztosan nem egyedül vagyok. Persze aztán jön a kijózanító piros pötty... És egyre türelmetlenebb vagyok, már csak azért is mert az ismeretségemben hirtelen sok baba született vagy fog születni a közeljövőben és én nagyon csúnyán irígykedem(persze ezért nem nagyon szeretem magam). Szeretnék újra babázni. A kisfiam is nagyon várja, hogy legyen egy testvére és mióta beszéltem neki a lehetőségről, azóta egyre többet kérdezget, hogy mikor??? És persze fiú legyen hogy tudjon vele játszani.
Majd talán most...!

Kép
Kép
konan

Saci,
szerintem ha csak petefészek hormonjaid vannak, akkor biztos kér mást is. Vagy ha régiek, akkor esetleg megismételteti a meglévőket. Elvileg meddőséget okozhat a hypothalamus útján a stressz vagy a terhesség túlzott akarása (ez befolyásolja dopamin és noradrenalin termelődését a szervezetben), valamint a hypophysis, mellékvese, pajzsmirigy, petefészek hormonjainak zavara. Szerintem ezeket fogja kérni, ha még nincs. Azért szemétség a szervezettől, hogy ha vki nagyon terhes akar lenni, azt megszívatja.
Hogy miért nem mertek megmukkanni a doki előtt...Kép Ez a meddőség egy elég intim dolog, kell az idő, mire olyan viszonyba kerülsz a dokiddal, hogy nyugodtan beszélhess vele. Más téren pedig...talán azért, mert régebben úgy nevelték az orvosokat az egyetemen, meg az volt a közfelfogás is, hogy van a nagy fehér mindenttudó, aki neked megmondja, mi a jó, te meg elfogadod. Ez belekényszeríti a beteget meg az orvost is egy bizonyos szerepbe. Persze ez durva általánosítás., nagyon sok idősebb kollegám nem ilyen. Minket már úgy neveltek az egyetemen, hogy inkább partner a beteg, aki beleszól a testét érő dolgokba. Persze ennek feltétele, hogy az illető tisztában legyen pár dologgal. Legyen megfelelően felvilágosult, és az orvosa is világosítsa fel korrekten. Az is igaz, hogy a fiatalok közül sem mindenki ilyen, felfogás-, szakma- és helyzetfüggő. Mondjuk az intenzív osztályon persze nem kérdezem meg Kovács nénitől, hogy adjak-e keringéstámogató gyógyszert, vagy megcsináljunk-e egy életmentő műtétet, de rutin műtét előtt megkérdezem, hogy mit szertne, aludni vagy érzéstelenítést. Persze miután elmondtam melyik mivel jár, és dönteni is csak az tud, aki felfogta. Ez egy szolgáltatás bizonyos keretek közt, amit vagy kér a beteg, vagy nem. Na ez is durva általánosítás, de sokszor igaz.
Már sok gondolatom van, de simán meghaladja a hozzászólás kereteit.
Ti mit gondoltok, miért rezeltek be az orvosnál? Kép Már aki berezel...

Saci, Noémi,
jól vagyunk a 12 hetes UH szerint, labor a 16., következő UH a 18. héten.
potter_76

Persze ez csak az én véleményem. Remélem nem bántottam meg senkit a kollegák közül sem.
potter_76

Szia Potter ÁgiKép
Én talán nem félek a dokimtól, csak amikor ott vagyok mindig elfelejtem, hogy mit szeretnék kérdezni.
A gondolataidat köszi, hogy megosztottad velünk, máskor is nyugodtan írd le.
Tetszik a felfogásod, a véleményed!!!
Pihenj sokat, ha van képed a babóról, feltehetnéd.

Üdv. Manda

manda

Kép
Kép

wish

SziasztokKép

PotterKép
Szerintem azért még sajnos sok doki van, aki nem szokott hozzá, hogy tájékozódnak a beteg is és lehet őket partnerként is kezelni.
Meg az a rossz, hogy sokan nem empatikusak, pedig amikor beteg az ember szükség lenne a türelemre és a megértésre. De tisztelet azoknak, akik nem ilyenek Kép
Az tök jó, hogy már úgy tanítanak az egyetemen, hogy a beteg partner Kép

MandaKép
Én előre felírom, mit akarok kérdezni a dokiktól, különben én is elfelejtem Kép
Szerintem azért van, mert ők határozottan elmondják, amit akarnak, te örülsz annak, amit megtudtál is kimegy fejedből a többi Kép

SaciKép
Most aztán le ne késsétek az inszemet! Pont ideális időpontban van karácsony elött, hogy már babával ünnepelhessetek Kép
Wish

wish

Sziasztok!
Benézetm a mosnivaló hegyek közülKép

Noi, olyan jó lenne ha most nektek is sikerülne!

Giling,
nálam ez most úgy volt, hogy ebben a ciklusban nem éreztem különösebben semmit, még pé-t sem, a nyák sem volt mérvadó, mert nem volt sok, a ciklus elején volt némi szúrkálás, de nem vettem komolyan. A középidőben esélyt sem adtunk a dolognak. Ma két hete kezdett el fájdogálni a hasam meg a derekam. Egy héttel előtte én még nem szoktam érezni a mensit. Egy hete nem jött meg és kedden teszteltem. A hasam kicsit puffadt volt, de ez nem különösebb figyelmeztető jel nálam. A cickók érzékenyebbek voltak mikor szoptattam Jankát, de ő is kajlább volt, azt hittem jobban rászorít. A héten már szúrkálást is éreztem és reggelente éhes vagyok mint a farkas. Tudom, nemsokára már émelyegni is fogok, mert vadászkutya szimatom lettKép!!!!!!!!!

Este benézek! Tüncsi, nem kockáztattad meg a qupidót?

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
Nincs Qupido-m, másikat vettem. Nem meremKép

Wish
Javítanád a eredményt nov. 21-re. Ha minden ok addig, akkor hétfőn megyek lecsapoltatni magamKép
gtünde

Tünde Kép
Javítottam Kép

wish

Wish,
egyetértek azzal, amit írsz. De néha előfordul, hogy az empátia nem jön könnyen. Ha a beteg nagyon szerencsétlen, vagy szimpatikus, és még nem vagyok extrém fáradt, akkor empatikusabb vagyok. De vannak helyzetek, amikor jobb a betegnek, ha kevésbé hatódok meg: pl ha látom, hogy vki annyira elhagyja magát, hogy az már a gyógyulás rovására megy, vagy engem is manipulál érzelmileg, akkor szigorúbb vagyok. Ha gyorsabban kell cselekedni, akkor igyekszem nem szaporítani a szót, 2 mondatban vázolom a szitut, aztán futás a műtőbe. Hajnali órákban egy kötekedő részeggel az én empátia szintem is mínuszba fordul. Kép Szerintem vannak a betegek közt is, akiknek szükségük van az orvos empátiájára, de maguk sem képesek más iránt annyira empatikusak lenni, mint ahogy azt magukban helyesnek tartanák. Na, ez a mondat kacifántos megfogalmazása volt annak a közhelynek, hogy az orvos is ember. Kép
potter_76

ÁgiKép
Persze hogy az orvos is ember és hát valljuk be, hogy egy húzós nap vége felé nehéz is empatikusnak lenni Kép
Én mindig csodálom, hogy Anyukám (fogorvos), milyen halál kedves a betegekkel, amikor én némelyiket már rég elküdtem volna a valahova.
De persze ő is néha panaszkodik, hogy pl. pálinkától bűzlött valakinek a szája, mert fogovos elött azzal gyűjtött bátorságot, vagy ha valaki akkor megy csak el hozzá, amikor már egy hónapja fáj a foga és aztán ott hisztizik, hogy azzonal csináljon valamit és de ki ne húzza Kép
Asszem orvosnak lenni sem könnyű Kép

Tényleg, dolgozol még?

wish

Wish,
nem. Hiányzik is, de a kollegáim azt mondták ne legyek hülye, ne menjek vissza dolgozni. A pörgés, izgalom után nagy punnyadásnak tűnik itthon lenni. De pont ez lenne káros a bébinek. Meg a sok fertőzött beteg, akikkel foglalkozunk, és a sok röntgensugár, amit elnyeltem nap mint nap. Kép
potter_76

ÁgiKép
Szerintem is jobb. ha otthon vagy, a te munkád nem kifejezetten kismamáknak való.
Tessék ruhácskákat kötögetni, vagy ilyesmi Kép
Ne félj lesz még pörgés, ha megszületik a baba Kép

wish

Sziasztok, kellemes délutánt mindenkinekKép

Jónás-módszerről mi a véleményetek?
Nekem holnap lesz A Jónás-napom,a 7. cn-re esik.
Vagyis ma akció, holnap megtermékenyülés. Elméletileg. Dr Jónás szerint. Lehetséges?
Vendég

Sziasztok!Amica, Wish, Babcsi, Gtunde. Giling....
Veletek mi történt az elmúlt napokban?
Idáig nem ment a net. Voltam dokinál és val h nem vagyok babás, ma jön meg a kórházi hcg teszt!
Sajna erre számítottam.
Ma 49. nap és még semmi kaptam norcolutot, closty-t , bromo-t!
Pontosan ezek mira hatnak? Nagyon meg voltam rémülve a gyogyiktól?
Főleg a bromotól félek nagyon!
Nektek milyen tapasztalatotok van ezzel kapcsba?
Visszaolvasom majd az archivokat ,ha az időm engedi!
Addig is jó lenne egy kis infó!
Puszka!
Ja és volt átjárhatósági a a closty előtt?
Ez tényleg beállítja a ciklust?
hukmuk

Sziasztok!
Most is csak olvasó üzemmódban vagyok. Szerintem a kolleganőm így is lesi, hogy mi lehet a monitoron, amit annyit nézegetek. Mindig azt hiszi, hogy már terhes vagyok.
Képzeljétek, lehet, hogy mégis lesz pém az utazás előtt. Tegnap még egy kicsit volt páfrányos a pg53, ma csuap merő páfrány volt. Más nem is volt rajta. LH teszt viszont negatív. Talán nem reménytelen. Ma meg holnap akicózunk.

TüncsikeKép
Veled mi van? Érzel már valamit?

GilingKép
Én mostanában minden hónapban produkálom ezeket a tűneteket és a végén mégis megjön.
Azért drukkolok, hogy neked AZ legyen!

Rendetlenkedik a Babanet. Nem tudom elküldeni az üzit.

Kép
Kép
tiza

SziasztokKép

SzilvaKép
Nagy a csend körülötted? Gondolom áfázol! Jól vagy?

GyugyiKép
Szia! Én a Jónás módszert nem ismerem és nem is hallottam még róla.
Ha van kedved, írd le miről szól!

HukmukKép
Sajna, nem tudok neked segíteni. De többen szedtek már itt brómot és úgy tudok fokozatosan kell a szervezetet hozzá szoktatni.
De a lányok majd biztos válaszolnak neked.

TüncsibeKép BabcsiKép BarbiKép SaciKép
Hol vagytok? Jól vagytok?

Manda

manda

Manda
Jónás szerint egy nő termékenységét a születése pillanata határozza meg. Ahogy akkor állt a Hold, akkor vagy termékeny. Asszem. Van egy angol oldal, ahol ingyen letölthető a saját Jónás naptárad.
http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi
Vendég

GyugyiKép
Köszi, de nem írnád le az utat, mert nem értem az angolt!

manda

Én most kipróbáltam. Hát, szerintem szamárság ez a Jónás. Abszolút infertil napokat jelöl be számomra a termékeny napokhoz. Pont azokat a napokat, amik menzi előtt voltak, lesznek.
Még a menzi alatt is nagyobb esélye van a termékenységnek.

Kép
Kép
tiza

Potter Kép koszonom, hogy leirtad a velemenyedet...igen,,a dokiknak sem lehet konnyu, meg beloluk is van rendes fajta...de nekem tobb volt a negativ tapasztalatom...de pl ma mentem az endokrinologushoz, irtam cetlire 6 db kerdest es szepen vegigkerdeztem, meg is lepodott, de nagyon kedves volt. Levettek egy csomo vert es dec 15. en mar megis lesz az eredmeny !! Kép ("rippsz - ropsz"...Kép) + a pajzsmirigy sincs rendben, megyek ultrahangra azzal. Bevallottam neki, hogy csak enegyed bormot szedek,,rohogott. + Kerdeztem az agyalapi mirigyrol, azt mondta, ha azzal lenne a gaz, akkor nem 23 lenne a prolaktinom, hanem 100 felott, szoval az megnyugtatott.
bocs, hogy hosszu voltam,csak jol esett leirni.

Wish Kép edes vagy hogy aggodsz, igen,,probalok resen lenni. de jovo csut-vas ig tovabbkepzesen leszek es nem hianyozhatok, igy is eleg az orvoshozjaras...Remelem elotte vagy utana lesz az inszem...

Manda Kép a jonas csak makk egeszseges paroknal mukodik...sajnos...
igen kosiz, jol vagyok, megjott es keszulok a kov. inszemre. 4. lesz...majd...
es te/ ti ? Karcsi jo vicceset irt a multkor a sperma vizsgalatrol . jot rohogtem..

Gyugyi Kép naggyon is mukodik a jonas, de csak egeszsegeseknel (fent irtam mar..)

Iza Kép sok sikert, hogy az ut elott meg osszejojjon a babo.. Mikor indulsz? Skocia ugye? vigyel meleg holmit..Kép

Hukmuk Kép meg sem kerdezted, hogy mire kapod a gyogyikat?
a closty a peteerest serkenti,,tobb tuszod lehet, mint normalisan. Sok iker szuletik vele.
Bromo,,: magas prolaktinszintre van, ovatosan, fokozatosan kezd el szedni. Csak negyeddel, (este), aztan ha mondott a doki felet, akkor felet (este). Sokaknak semmi tunete tole, nekem sem volt, de most elalszom. Leviszi a vernyomast is , szoval ha mar alacsony amugy is,,akkor csak a dupla presszo segot. + alvas Kép
norc.. - nem ismerem.
sok sikert es KERDEZD a dokid. azert fizeted a tb-t..Kép

Saci
saci

Manda
Németül tudsz? Fent át lehet váltani! (de)
Mindjárt megnézem, hogyan csináltam.

Tiza
Nekem a múlt honapban az 1.cn-re esett. Hősiesen együtt voltunk. Nem részletezném. De sajnos nem jött össze.. Majd ma esteKépKép
Vendég

Szia SaciKép

Hajrá 4.inszem!!!!!!!!!!!!
Én jövő héten (25-én) kezdem újra a köv. fagyis lombikot UH-val. Úgy számolom, hogy azt követő héten meg is lesz a transzfer.
Köszi a Jónásra a reakciót, de nem is találtam meg, pedig már németül kerestem (ahhoz talán még konyítok valamit)Kép

Manda

manda

Hi!
Potter
Nem ilyesztettél meg. Én tisztában vagyok a helyzetemmel csak a dokik nem. Kép Egyik szerint sem valószínű, hogy endó. Ha nem erősködöm, nem nézik meg. De ha meglesznek a leleteim...elmegyek a dokihoz és lukat furatok a pocimba.Kép
Volt egy hsg-m anno. A szerint a doki azt mondta, hogy az egyik vezeték el van záródva a másik átereszti a kontrasztanyagot de nagyon fura alakot vaz fel a folyadék a hasüregben...innen gondolta, hogy összenövés lehet. A Kaáliban megcsináltak egy uh-s petevezeték-festést rá 2 hónappal...és azt mondták mindkettő átjárható. Utána volt 3 sikertelen inszem.
Most mennem kell...jött hozzám tanítvány.
puszi mindenkinek!

Kép
vizkriszisback

Hajrá Gyugyi!Kép
Csak sikerüljön Nektek, bár a Saci szerint csak egészséges pároknál sikerül, mi ugye a férjemmel nem vagyunk azok, különben mit keresnénk a lombik programban? Kép

manda

Manda
Azért leírom, amit sikerült kibogarásznom.
Legfelül kell átváltani németre.
1.
Bal, fent: Astrodienst special
2.
középen: Bitte wahlen Sie die Horoskopart
görgÕsáv segítségével:
Mondphasen Fruchtbarkeitskalender
3.
Személyes adatok:neue Person hinzufügen
Vendég

Lányok
A mostani mensim alig 24 óráig tartott. Kettő betétet használtam el (!).Utána 2 nap pici barnázgatás.Ez most mi a bánat?
Vendég

Szia Lányok!
Gyugyi!Hogyan kell kiszámolni a Jónás féle termékeny napokat?
katka30

Katka
Azon az angol oldalon kiszámolják neked, ha megadod az adatokat.
Vendég

Bocsi, az előzményt nem olvastam. Az első pontig eljutottam, de a Bitte... nem látomKép
katka30

Katka
Bal oldal, a leghosszabb görgősávban kell keresni a mondphasen Fruchtbarkeitskalender. Ez a legalsó a felsorolásban.
Vendég

Gyugyi Kép kicsi mensi tud terhesseget is jelenteni...Kép csak mondom,,, Az elozo 2-nel nem volt ilyen ??

Manda Kép azert irtam igy, hogy egeszseges paroknal,,mert mi nem vagyunk azok. Marmint itt a legtobben sajnos nem...De nem baj, eljen a XXI. szd es a fejlodo orvostudomany...
Akkor meg karacsony elott befejezodik az egesz procedura? nem ismerem annyira a lombikozast...
meg otthon vagy? pihensz?
saci

Saci
Nem volt ilyen az előzőeknél. De anyukám 3 hónapig mensizett még, amikor velem már terhes volt. Nem merek már reménykedniKép
Vendég

Gyugyi! Ezt hallani sem akarom, vagyis olvasni sem akarom! Az emberi lélek akkor a legszegényebb, ha már reménye sincsen!

Meglett a táblázatom, a pirossal jelöltek a befutók?
katka30

Gyugyi Kép pedig csak remenykedj...Kép
saci

A piros vonal a termékeny napokat jelöli. a végén a függőleges a megtermékenyülés napja, a Jónás nap. A piros napokon mindent beleKép
A zöld, középidős napokat neked kell beírni. A 15. nap a zöld nap. ElÕtte és utána is kell próbálkozni. Ha a zöld éd a piros nap egybe esik, akkor 100% az esély. Elméletileg.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?