A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Enikő!

Egy kicsit jobban vagyok.A Noéminek már csak egy picit folyik az orra.Nem beteg,mert a tüdeje tiszta,a torka is szép.(A doki volt itt.)Meg is kaptuk a bárányhimlő-elleni oltást.Most egy darabig nem lesz megszúrva,hála az égnek.
Egyre kevesebbszer kell kelni a csajhoz.Lehet,hogy egyszer jó alvó lesz?Este 10h-kor kiesett a cumija,és csak reggel negyed 6h-kor kérte.De a náthámtól meg nem tudtam aludni.

Kata!

Nem semmi méretek 4 hósan.Az én lányom most 16 hósan 9200g.

Ildi
tfildiko

Kata, el kell, hogy szomorítsalak: az új oltási rend csak az okt. 31. után született babákra vonatkozik, tehát Ti még megkapjátok a többet...
A méretekről annyit, hogy nem hiszem, hogy nálunk genetikai úton óriás méreteket örököl a gyerek. Kép Tehát nekünk az L-es kád is jó lesz. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Exi: El kell, hogy keserítselekKép, de már ebben az évben is lehetett kérni ezeket a kíméletesebb oltásokat, csak pénzért! Január elsejétől ezek lesznek a kötelezők amikért most még fizetni kell!

TFIldi: Nagyon örülök, hogy jobban vagytok!! Annak meg kifejezetten örülök, hogy Noncsi végre egyre jobban alszik!! Itt az ideje...jól megszenvedtetek alvás téren NoncsivalKép!!!!

E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szia Bea!

Bocs, hogy csak most válaszolok, de az az igazság, hogy kiment a fejemből, hogy az én kérdéseim megválaszolásán túl te is kérdeztél valamit...Szóval a MÁV rendelőben kedden 8-12 között rendel. Azt nem tudom, hogy mennyire sokan járnak hozzá, de szerintem elegen. Először amikor voltak, valahogy 3/4 8 és 8 között értem oda, akkor már kb. 10-en voltak előttem, meg legalább ennyien utánam. Tegnap odamentem jó időbe, biztos, ami biztos. Szerencsére én voltam az első, de 8 előtt elkezdtek gyülekezni a többiek is elég szépen. Olyan kb. 7-8 embert számoltam meg még magam után érkezőnek.

Hát ennyi.

Üdv,

Vesm

vesm

Most értem haza a CTg-ről,és már 8 perces méhösszehúzódásokat mutatott!
Szegény töpri ma megint aludt,úgyhogy úgy kellett ébreszteni!!
Uh:
BPD:95mm
FRONTO:111mm
FEMUR:73mm
PÉnteken kell mennem újra CTG-RE!
ENIKÕ,nekem miért nem jósólsz
?????????
Révi,nekem is sokat eszemba jutottál ám!!!
DE most megyek mert nagyon fáj a fejem,a rohadt idő miatt!!!!

Kép
bibi226

Bibi!

Szép méretek!Most már nem sok van...
Nekem is fáj a fejem.

Enikő!

Már tényleg jó lesz,ha megjavul.16 hónap nem alvás után jól jön pár nyugodt éjszaka.

Ildi
tfildiko

Enikő, na erről nem tudtam, mert arról szóltak a hírek, hogy van ilyen, de a pénzes "előbb kérem lehetőségről" senki nem szólt semmit...vagy csak az én fülem volt ehhez túl süket. Kép
Mondjuk babóca már mindenféleképp kevesebbet kap. Kép
Lányok! A gyerekek,magzatok kor szerinti kategóriában nektek látszik az összes topiccím??? Nálam valahogy reggel óta eltűntek.. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Exi,
Valóban okt. 31 után születetteknek ingyenes lesz, mi meg most perkálunk érte, de nekem megéri a kevesebb szuri, meg mellékhatás. Ádinál is áttérünk erre, majd decemberben kapja a 6 éveset, már az újat.

Enikő,
Minden változás "megviseli" a Fiatalokat, a tesó születése, meg a közösségbe kerülés, stb. Ezt mindegyik másképp reagálja le, és érdekes módon az a jellemző, hogy abban a viselkedésben "fejlődik vissza", ami pici korában is gondot okozott, pl. a rosszul evő gyerek újra válogatós lesz, a nehezen szobatisztává váló újra bepisilhet. Ez nem teljesen tvszerű, de általában így van.
ha belegondolsz Bogi helyzetébe, teljesen rendjén van a reakciója, hiszen Viola megszületése előtt csak őrá irányult az összes figyelmed és mindig ott voltál, amikor szüksége volt Rád. Most pedig meg kell osztanod a figyit Hugi és őközötte, na meg még a nap egy részében fizikálisan is távol vagytok egymástól. Ezért ő szeretne meggyőződni arról, hogy Te most is vagy neki (persze nem tudatosan) és "ellenőriz". Az persze húzós, hogy ezt éjszaka teszi, de számára minden szempontból ez a legmegfelelőbb, bármily furán hangzik (akkor csak vele foglalkozol). Meg aztán életkorából fakadóan félhet ám kicsit a sötétben is, ez is közrejátszhat. na ez jó hosszúra sikeredett, de szakmai ártalom Kép

Harmadik babócáról egyelőre nem nyilatkoznék, mert Ádit is egykének terveztük, ehhez képest nagyon lelkesen vágtunk bele a Dávid-projektbe és mindhármunk szerint a legjobb döntésünk volt KépA "ráadásról" pedig pláne nem tudok semmit mondani. Azért vannak racionális okok is a későbbi babavállalással kapcsolatos döntésünk mögött, férjuram jó pár évvel idősebb nálam és nyilván ő is szeretne táncolni a gyermekei eskövöjén Kép

Ildikó,
Na ja, méretileg nem panaszkodhatunk, valóban Kép Mi is viszonylag magasak vagyunk, főleg Apa és ez örökölte úgy tűnik mind a két Srác (Mini is 18 cm-t nyúúúlt a 4 hónap alatt)

Bibi,
Azért a Ti méreteitek is szépek, súlyra mennyit becsülnek?

Üdv:
Kata
pankata

Kata, ahogy írtam, nekem lila gőzöm nem volt arról, hogy létezik fizetős megoldás! MOndjuk én nem feltétlen térnék át az újra...de nálunk ugye ezzel már nem lesz gond. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Ceniko!

Egyetemi ovi nekem azért nem tetszik, mert egy kis betonudvar jár csak hozzá. Én meg egy óriási füves területet szeretnék.

Emöke azt, mondj induljunk neki hüvely szülésnek aztán majd meg látjuk. (de erröl biztos nem egyedül dönt majd)Én azt mondtam, ha lehet még egy babám netán akkor gondoljunk arra is és ugy legyen döntés hozva.
Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!Kép

Sajna ma nem sok időm maradt a neten lógni, mert a párom lebetegedett...Kép
Egész éjszaka tiszta láz volt.Kép
Kúrálgatom szegényt, csak reménykedem, hogy nem kapom el! Tömöm magam C-vitaminnal, aztán majd meglátjuk!

Voltam tegnap dokinál, szerencsére minden okés, csak eléggé vizesedeem.
Doki szerint amíg a vérnyomim és a vizelet okés, addig nincs gáz!
Két hét múlva megyek UH-ra, és akkor már lesz ctg is! Kíváncsi vagyok!!

Kismamik!Kép
Ti hogy vagytok ezzel a vizesedéssel?
Anyucik!Kép
És ti hogy voltatok vele??

BibiKép
Szééép méretek!!Kép

ZozoKép
Hogy boldogultál?
Kicsit én is izgulok, ha a páromnak el kell majd utaznia, hogy fogok boldogulni!

EnikőKép
Valami kassa jóslat nekem???Kép

Csaó!
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
köszi csajok a sok segítséget.
megfürdettem, hát nem hiszem h. tisztább lett, és ordított.
azt mondta a klinikán a védőnő h. úgy kell csinálni h. élvezze a baba, de nem élvezteKép
és a védőnő mondta ott, h. a vizet kell utoljára vinni, én is először a vizet vittem, utána a többit csináltam.
hány foknak kell lenni a szobában? a szülésrefelkészítőn azt mondták h. 20-21, a klinikán 24. dög meleg van fűtünk rendesen.

kaja: szerintem nem szopik eleget, kész vagyok, legalább enne.
mérem is, a védőnő szerint elég neki,látszik rajta.

Karmen!
maradunk a körzetidokinál, a d.nőt nem tudtam elérni két napon keresztül, se a rendelőben, se a mobilt nem vette fel, sokat hívtam.
nem tudom mi lenne ha beteg a gyerek kergethetném évekig, sokkal jobban díjaztam volna ha azt mondja h. nem vállal. mind1, érdekes.

jaj nekünk megyek fürdetni és megint nem fogja élvezni, biztos rosszul csinálom, úgy sajnálom szegényt mikor zokog, olyankor én is.

Zozo
Vendég

Zozo! 24 kell. Sajnálom a dokinö igy eltünt. Probáltad hivni a rendelöt, nem lehet hogy elutazott, helyettesités van? Tesomnak 3 éve alatt nem volt panasza

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zozo: Jajj Zozo, annyira sajnálom, hogy így összejöttek a dolgok. Figyuka, lehet ám, hogy azért ordított Vivi a fürcsinél, mert a klinikán, hát hogy is fogalmazzak finoman, nem valami óvatosan dugják a babákat a csap alá...Kép És a kellemetlen élmények megmaradnak egy darabig a babákban...Kép Úgyhogy ne add fel, ügyes vagy, egészen biztos vagyok benne, a baba pár nap alatt megnyugszik.....
Kitartáááááááás!!!!!!!!!

Majd később jövök!
Pusz
E

ceniko
Szeged

Zozo,
eszik eleget, hidd el. Ha van kaki, pisi elég, akkor eszik.

Jozsó pedig legalább 3 hónapos koráig majdnem minden egyes fürdetést végigüvöltött.

egyetemi ovi: én oda jártam (Batthiány u.), de akkor még volt nem betonos része is az udvarnak. Emlékszem, volt egy nagy betonozott placc is, de mögötte ott volt a fás, bokros, füves rész. Persze ez jó sok éve volt.
Vendég

Zozo!

Az elején a Noémi sem élvezte a fürdetést.

Zitus!

Én nem vizesedtem.
Jobbulást a férjednek!

Ildi
tfildiko

Szép jó reggelt Mindenkinek,

Exi,
bocsi, tegnap kereszteződtek a hsz-eink, nem akartam túllírázni az oltás-kérdést. Egyébként én sem tudtam róla, csak a dokinénink mondta ezt a lehetőséget az első látogatáskor, én meg ráharaptam Kép

Rika,
a füves nagy udvar az ovinál nálunk is szempont volt, sok egyéb mellett, pl. legyenek külön programok, meg lehetőleg téglaovi legyen, ne panel stb.

Zozo,
Dávid is sírt nehány hétig, sztem is a klinikai fürdetési élmények miatt, aztán elmúlt, ne aggódj! Kép

Zituska,
Gyógyuljatok! A ffiak Nálatok is olyan NAGY betegek??? Én kicsit vizesedtem a nagyon végefelé, a vérnyomi és a pisi is rendben volt, csak "tüneti" kezelés kellett, azaz fekvéskor lábaimat alá kellett "pócolni".

Na, megyünk reggelizni meg indul a reggeli Õrültködés, amig minden Fiút útjára indítok Kép

Kata
pankata

Sziasztok!
tegnap nem sírt fürdetés alatt.
képzeljétek mit csinál, tegnap 12-4ig és 7kor fürdettem utána éjfélig: szopi, bealszik, ágyba le, szemek kipattannak, sír, szopi...... és ez így ment, alig szopott, éhes volt, éjfélkor meguntam, adtam neki üvegből és aludt reggel 6ig, de ezt a pici szopikat csinálja folyamatosan, kész voltam totál.
ha nem eszik adok neki üvegből, remélem azért marad a szopi is.
meg íratok fel tápszert h. legyen. bár úgy néz ki van tejem, nem sok, de neki elég még most.

ülni nem nagyon tudok, képzeljétek kiszedték a varratokat hétfőn és az egyik fele a sebnek kinyílt. KU.....va fáj, lehet fel kéne hívni a dokit, sz.tem ez nem normális, de úgyse tudok bemenni hacsak nem viszem a babát is, csak nehogy rosszabb legyen.

Karmen!
a rendelőben sem vették felKép((
mikor megbeszéltem vele akkor is pár napig hajkurásztam telcsin h. ha nem vállal ne menjek potyára, már akkor furcsa volt, h. nem veszik fel a telefont, hagyni kellett volna. mert oké h. a d.nő ha nem tud nem jön a telefonhoz, de hogy senki nem veszi fel.

Zozo
Vendég

Zozo!
Fürdetéskor 24- 25 fok legyen, egyébként 21-22 fok szerintem elég a szobába. Egyébként hogy-hogy nincs semmi segitséged. Szülők, anyósék? Még neked is pihenned kellene.

Bibi!
A hétvégi hidegfront szerintem meghozza a babát. Szoritok! Jó neked, hogy mindig nézik uh-al is a babát. nekem csak a kötelezőek voltak.

Képzeljétek az egyik barátnőm elmúlt félidős és most váltott nőgyógyászt.A Nyirati doktornőt szerette volna, de mivel márciusra van kiirva a barátnőm, ezért már Õt sem tudta vállalni. Viszont az Emőkét ajánlotta neki.Mondta a Nyirati doktornő, hogy Õ is az Emőkénél szült. Volt a barátnőm az Emőkénél, és nagyon szimpinek találta. Mondtam neki, hogy itt is mindenki dicséri.
Zita
zita_29

Sziasztok!
Zozo: Ha szétnyílt a sebed azonnal hívd a dokidat és húzz el a klinikára. Akár babával is, (nem tudod hova rakni és kész!) A portásnak azt kell mondani, viszed fel a csecsemőosztályra fülbelövésreKépKép Ezt beveszikKépKép
Figy a seb ha nyitva marad nem forr össze és csúnya lesz! Az én gátsebeimről is egy regényt lehetne írni... Nekem is kinyílt az egyik, meg is látszik.....Kép Úgyhogy valahogy oldd meg, de mindenképp el kell menni dokihoz. Lehet, hogy nem kell összevarrni újra (mérettől, mélységtől függ gondolom), de azért csekkolja le!! Nekem boraxos hintőporral kellett szórni a sebet!

Bibi: Én is hétvégére voksolok, de lehet, hogy köv hét eleje! És egy közepes szülésre. Kb 8 óra. Kép Ha már kérdeztél...Kép

Zita: Én még Emőkéről mást nem hallottam csak jót! Szvsz a legjobb orvos a klinikán (nekemKép)

Zituska: Jobbulást a párodnak! Enyém is haldokolni szokott egy kis náthától isKép

Szép napot!
Enikő

ceniko
Szeged

Enikő,
mél ment. Kép
pankata

Sziasztok!

Zozo, ne haragudj, hogy kismamaként (saját tapasztalat nélkül) belekontárkodom az etetés dologba, de ha aggódsz a cumis pótlás miatt, hogy esetleg a szopit elhagyja miatta, erre az esetre a védőnőm azt mondta, hogy ne cumisüvegből adjam majd a pótlás ha szükség van rá. A klinikán is pohárból itatják őket, állítólag ilyen kiöntős üveg mérőpoharat bármelyik gyógyászati segédeszköz boltban lehet kapni (azt hiszem pl. van egy a Feketesas sarkán). Azt mondta, így kicsit nehezebb beletöltögetni a tápszert, de 4-5 óránál biztos rövidebb, és a szopiról sem fog leszokni. És ha nem a tej mennyiségével van baj, hanem a baba szopási technikájával, akkor lefejt anyatejet is így adjam neki. (A múlt héten kaptam meg a fejtágítást Kép, gondoltam talán hasznos lesz).

És bíztatás képpen, a most 4 hónapos unokaöcsém hasonlóan nyomta a szopikat az elején, szegény sógornőm kezdett beleőszülni Kép, és teljesen meg volt rémülve, hogy így marad a dolog, de pár héten belül a kislegény belejött a szopiba, a kicsi azóta 20 perc alatt lezavarja az evéseket és szépen gömbölyödik.
Zsuzsi 29+6

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Lányok én olyan fáradt vagyok már, hogy ettől nem tudok aludni szerintem. Ti hogy álltok ezzel? A terhesség alatt azt hittem majd így több időm lesz a sulira, mint munka mellett. Kép Képzeljétek a kiskacsám követ mindenhova, csak néha elakad, mert fél a hosszú folyosón. Kép

Apropó kiskacsa: ti hogy sétáltattok ilyen szeles időben? Mi nem igazán szeretjük, ha el van takarva az arcunk...

Zozo nem lehet, hogy szomjas a baba? Én 2 hónapig nem adtam neki vizet, mert azt olvastam, hogy az anyatejeseknek nem kell. Közben fűtöttünk rendesen, mert a klinikán azt mondták... Miután itattam néha a kicsit nem sírt annyit. Próba szerencse (ha nem ellenkezik az elveiddel). Különben, ha attól nyugszik meg, hogy pótlást kap én adnék neki (bár ezt én mondom, aki 3 hónapig vitatkozott a védőnővel, hogy nem adok az enyémnek), csak fejj is mellette!!

Megyek megeszem az ebédem Kép, majd folytatom a napi teendőket, jó gürit nektek is Kép:
Hajni
hajni_

Sziasztok Csajok!

A védönöm azt javasolta, hogy válaszak gyerekorvost. Kérlek aki tud kedves aranyos lelkiismeretes gyerekdokit az ossza meg élményeit velem Kép
Köszi!

KépKép

KépKép
rika07

Rika,
én szívesen leírom a tapasztalataimat (mi a második dokinéninket "tapossuk"), de inkább priviben, ha nem gond. Lőjj egy mélt.

Hajni,
ugye milyen igaza volt Lorenz-nek?Kép És én is ugyanezt gondoltam a Gyerkőc(ök) előtt, csak azt felejtettem el, h. a munka ált. napi 8 órás, a Babázás pedig 24 KépKépKép
pankata

Sziasztok!

Nagyon régen írtam már, el vagyok havazva mostanában mindefélével.

Zozo, a sebbel tényleg nem szabad játszani, be kell menned a klinikára, akár babával. Nagyon sajnálom, hogy nem tud veled lenni senki ezekben a nagyon kimerítő napokban.

A poharazást próbálhatod. Nálunk anno hasonló volt a helyzet, mi poharaztunk egy ideig. De az azzal jár, hogy fele mellémegy, azt sem tudod mennyi tejet itattál meg vele. Ráadásul egyedül nem könnyű. Mi 2-3 hét után áttértünk a cumisüvegre, mert nagyon nehéz volt kivitelezni.

Kérdésem: Lányok, tudtok Szegden magánbölcsit+hol. Esetleg milyen árak vannak?
(Dancsi úgy tudom, Jozsónál szó volt magánbölcsiről...)

Köszi.
Gabici
gabici

Zozo!

Nekem is így volt a varratszedésnél. Aztán hosszú hetekig fájt, úgyhogy ha ennél jobb sorsot akarsz, tényleg menj el a dokihoz. Legközelebb én is így tennék.

Gira
Vendég

Zozo!

Nekem is így volt a varratszedésnél, aztán hosszú hetekig fájt (vagy 2 hónapig) úgyhogy szerintem is menj el a dokihoz, ha jobb sorsot akarsz magadnak, mert a savaktól, amik ott lent vannak nagyon soká fog magától összeforrni. Legközelebb én is elmennék, hogy összeöltsék.

Gira
Vendég

Bocsi, ez nem úgy sikerült, ahogy terveztem Kép
Vendég

Gabici, csak érdeklődés képpen, mellette szopizott is vagy teljesen áttértetek a cumisüvegre? Gyűjtöm az infót, mert a védőnő ugyan azt mondta, jobb ha nem is veszek cumisüveget, mert akkor nagy a kísértés Kép, elég ha akkor szerzek egyet, ha már biztos, hogy valamiért nem tudok szoptatni, de nem óhajtok mindent parancsszerűen betartani... Szóval úgy általában kérdezem mindenkitől, kell az a cumisüveg vagy se? Nem mintha az lenne a legnagyobb beruházás... KépKép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Vesm!
Szia!
A Nyírati doktornő rendel a MÁV-ban?Hol van az helyileg.Fizetős v. nem.A Vasaban is rendel úgytudom.Nekem most ajánlották.Most készülök időpontot kérni.

Pankata!
A gyerekdoki ajánló engem is érdekelne.Írnál nekem is?
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Lányok!

Kellett valamelyikőtöknek az Elevit mellett pl. Magne B6-ot szedni? Nekem a héten azt mondta a doki, hogy szedjek Magne B6-ot is.

Az első 3 hónapra viszont mondta, hogy az Elevit mellett semmilyen egyéb vitamin szedése nem javasolt, mert bekavarhat a baba fejlődésébe.

Lehetséges, hogy mostmár azért lehet mást is, mert a szervképződés lezajlott?

Járt valaki hasonló csukában?

Vesm

vesm

Szilde!

A MÁV rendelőben nem láttam kiírva a Nyirati dr. nevét a nőgyógyászaton. Akik ott rendelnek: Tarnai László, Gróf Endre, egy nagyon nem magyar nevű emberke (valamilyen Asif vagy nem tudom mi), meg talán Bohács Zsolt (de utóbbi vezetéknevében nem vagyok biztos).

Cím: Újszeged, Csanádi u. 34/a, tel: 548-055 (itt kell kérni az adott nőgyógyászt). MÁV-rendelő nem pénzes. Vasasban nem tudom kik rendelnek, de ha felhívod az SZTK számát, meg tudják mondani.

Üdv:

Vesm

vesm

Sziasztok!

Vesm: Köszi Kép
Én is szedtem az Elevitet és a Magne B6-ot is, mert görcsölt a talpam meg a vádlim. Nekem a védőnő mondta, hogy szedjem, de nem emlékszem mikor kezdtem.
Amúgy én annyira bízok a Tarnaiban, hogy ha azt mondja ugorjak kútba, akkor kútba ugrok. Kép Na jó, ennyire nem, de úgy vagyok vele, hogy kettőnk közül ebben a témában, ő az okosabb. Kép

Gabici: Mi újság veletek? Edi?

Klzsuzsi: Én nem vennék cumisüveget a helyedben. NEkünk se volt. Aztán szülés után vennem kellett mellszívót, és ahhoz adtak 2-t Kép

Zozo: Jézusom. Ez a varrat dolog....brrrrr.... Remélem elmentél már dokihoz! Ha nem, akkor AZONNAL!!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuzsi,

Nálunk is Gabiciéhez hasonló volt a szitu, azzal kiegészítve, hogy Dávid még vissza is bukta, tehát ami bement az gyakorlatilag vissza is kúszott. Valószinű amiatt, hogy poharazás közben rengeteg levegőt nyelt. Még szopizás közben is nyeli rendesen, olyan mohó. Ezt a klinikán is látták és már ők javasolták, hogy cumisüviből adjak neki még tejcsit, ha igényli szopcsi után.
Ugyanakkor meg van egy ismerősöm, akinek a babája nem fogadja el a cumisüveget, csak pohárból iszik a kezdet kezdetétől.
Szóval, nem tudhatod, én úgy voltam vele, mint a cumikérdéssel, jó ha van otthon. Felnőtt emberként és édesanyaként úgyis tudni fogod, mi a legjobb a TE babádnak Kép
Ja és mi nem szoktunk le a ciciről, de ezt is gyerkőce válogatja Kép

Szilde,
persze Kép

Vesm,
nekem csak Folsavat kellett - volna - szedni, de van benne laktóz (én meg nem bírom Kép), így azt elhagytuk, viszont végig szuper volt a vérképem és nem is javasoltak mást.
Magne B6-ot az első babámmal szedtem, mert nagyon görcsölt a lábam, de azt is csak a második trimesztertől.

Üdv:
Kata
pankata

Szia Gira,
csak üdvözölni akartalak, de az előbb elfelejtettem Kép
pankata

Pankata!
Mél ment.Kép
E.

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilde!
Szerintem a Nyirati doktornő csak a Vasas-ba rendel.

Vesm!
A MÁV rendelőbe Dr Iskander Atif nevű doki van, meg Gyulai Zsolt. Legalábbis 1 éve ezek is ott rendeltek. Én régen a Gyulaihoz jártam, de Õ már nem vállalt szülést.
Zita
zita_29

Sziasztok!
Képzeljétek délután aludtunk mindhároman, ilyen se nagyon szokott előfordulni! De olyan jó voltKép Nemrég keltünk felKép

Párom nagymamája hétfőn postázott nekünk csomagot (fagyasztott házi kacsa is van benne) és még nem ért ide. Azaz dobhatjuk kiKép. Máskor másnap ideért! Az előbb küldtem egy mélt a postának, hogy nézzenek már utána....

Gira: Örülök, hogy újra itt látlakKép Hogy vagytok? Rékának utólag boldog névnapotKép

Gabici: Én nem tudok magánbölcsit.

Hajni: Ha most eltakarod az arcát, mit csinálsz vele - 10 fokbanKép???? Rétegesen kell felöltöztetni, de sztem nem szabad túlzásokba esni! Violán rövidujjú body, 1 vastagabb pulcsi és egy kabát szokott lenni +sapi. Alul meg harisnya, és bársony vagy farmer naci, és cipő!
Ha nagyon hüsi van akkor pedig a kabát helyett overál, de olyankor nadrágot nem adok rá csak harisnáyt,. mert meggyullad. A babakocsiban bent jó meleg vanKép + be is van takarva!

Zozo: Helyzetjelentést kérünk!!!

Bibi: Hogy vagytok?

Pusz
E

ceniko
Szeged

Szép estét mindenkinek!
Szopi ügyben egy másik topicban olvastam, hogy a technika volt rossz, úgy mentek el egy szopi ambulanciára, azóta nincs gond. És ugye az állandó méregetés stresszessé teheti az anyukát, mert ugye a mérleg szerint nem evett eleget a gyerek, stb... Mi veszünk majd mérleget, de szent igaz, hogy nem fogom minden etetés után mérni, ha tetszik a védőnőnek, ha nem. Van, akinek nincs is otthon mérlege! Oda meg nem mennek ki minden szoptatásnál. Kép
Zozo, azért remélem, minden jól alakul, és szuper, hogy a második fürcsit már egészen jól viselte a lányzó!
Klinikán szült emberkék: nektek a terheléses cukrot hol csinálták? A klinikán vagy a Vasas Szt. Péter utcában?

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!Kép

Párom még mindíg beteg, de olyan, mint egy rossz gyerek, nem bírom napközben ágyba parancsolni!Kép
Aztán éjszaka meg nyög...Kép
Mindegy, úgyis ébren vagyok óránként, mert a kezem olyan vizes, hogy éjszaka iszonytosan görcsöl.KépKép
Ezt a pár hetet csak kibírom mostmár igy is!

Szülésznő dologban változás történt:
Simon Kati eltörte a kezét, így mást kell keresnem!
Kérdeztem a dokimat, ő hármat ajánlott, mondta, hogy érdeklődjek felőlük, és azt válasszam, amelyik nekem a legszimpibb!
Szóval segítsetek!!!
Íme a 3 név:

Tóth Zsóka
Szász Szilvia
Szűcs Julianna

Légyszi, ha ismeritek valamelyiküket, írjátok már le a véleményeteket!
SOS kellene!!

Köszi!Kép

Csaó!
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Zozo! sajnálom hogy orditott a fürdésnél, Orsi kezdettöl imádta a hajmosást is.
Nem értem a rendelöt hogy nem lehet elérni, elhiszem hogy mérges vagy!
Nekünk a szobában 20 fok körül volt télen is, néha még hidegebb is. De fel volt öltöztetve, pelenkázni, fürdetni meg mindig kivittem a fürdöszobába, ott 24 fok volt.
Én kezdettöl pohárbol itattam Orsit (csak nagyon ritkán kapott cumibol) késöbb már el sem fogadta mert megszokta a poharat. Az orvosi müszerboltban vettünk csörös poharat, annak a pereme is kifele hajlik körben. 16 hós koráig szopizott, nem volt gond a pohárbol ivás miatt.

Vesm! Nekem végig kellett szedni az Elevit mellett a Magne B6-ot.

Anyu is a Nyirati doktornöt választotta most körzetinek. Valoban a Vasasban van.
A Gróf már nincs ott, mi ahhoz tartoztunk

Én arra használtam a cumisüveget hogy abban vittem sétálni vizet. A kupakjábol megitta, abba átöntöttem, arra nagyon jo volt!

Enikö! Nem lehet a csomagnál is csak azt postázzák másnapra ami elsöbbségi?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabici,
asszem 600 Ft/óra volt a bölcsi, holnap megszerzem neked a számát, legalábbis megpróbálom. Ez itt van a szomszéd utcában, a Rahói-ban (Marostői városrész, új osztás).

Zita,
én a Zsókát csak ajánlani tudom, rosszat róla még nem hallottam, én nála szültem, pontosabban vajúdtam, mert császár lett a vége. Most is őt választottam.
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy ismeretlenül irok,
Zitának szeretnék irni szülésznő ügyben:

Szücs Julianna nagyon rendes. Nekem ő lett volna a szülésznőm, bármikor mehettem hozzá kérdéssel, mindig elérhető volt és nagyon rendes. Sajna mi sürgősség miatt császárosok lettünk, de akik nála szültek maximálisan meg voltak elégedve, két barátnőmnek ajánlottam őt és nagyon örültek a választásnak.
Én benn feküdtem 6 hetet kórházban, akkor nagyon sokat jártunk le hozzá a szülészetre és egy nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttünk, ami azóta is tart. Nagyon kedves segitőkész. Nem sértődik meg, ha bemégy hozzá, hogy talizz vele, de még nem döntöd el, hogy tényleg őt akarod e.
Én szivesen ajánlom, de neked kell látni, hogy szimpatikus e vagy sem. A munkáját szeritem jól végzi Kép

Akik még emlékeznek rám,azoknak sok puszi!

Közben látom Dancsi is irt, szerintem minháromról jókat fogsz hallani Kép, majd meglátod ki a szimpatikus Kép

MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Szia Andi,
Végre előkerültél! Mi van veletek?
Vendég

Pankata!
Cimem: portulaca@freemail.hu

Csajok!
Valaki ismeri: Dr. Tuksa Ágnest?

Rika,

KépKép

KépKép
rika07

Jó reggelt Mindenkinek!
Szia Dancsi!

Köszike jól vagyunk, minden rendben velünk. Nemrég beköltöztünk a nyaralóból. Anna most lesz másfél éves, telik az idő, nagyon. Huncut nagyon a kiscsaj. Nyáron sokat gondoltam Rátok, tudom, hogy jön a kistesó Kép Mióta bejöttünk olvasom a fórumot szépen a háttérből, még ha nem is irok Kép
Annával minden rendben, a gyógytorna nagyon jót tett, egész nyáron szaladtam utána Kép Tudom, hogy azóta többen is találkoztak innen a gyógytornász Beával Kép
Egyhéten kétszer járunk játszóházba délelőttönként, Anna nagyon szereti, meg őszintén én is, nekem az a kikapcsolódás, hogy dumcsizunk az Anyukákkal.

Mindenkinek nagyon szép napot kivánok!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

SZia ANdi,
hú, eddig kint laktatok? Nem volt hideg, vagy van ott fűtés?

Anna mikor indult el végül?

Igen, jön a tesó, már a 31. hétben vagyok. Kép
Vendég

Dancsi!

Igen van kinn fűtés, azért is tudunk sokáig maradni. Márciusban megyünk is vissza szerencsére Kép
12 hónapos volt Anna amikor az első kezelést megkapta, már az is látványos volt,13 hónaposan már szaladt nevetve. Nagyon jót tett a torna neki, nagyon örülök, hogy kipróbáltuk és nem vártam tovább, mert nagyon feszes volt mindene. Ahogy akkor Bea annó mondta, már az intő jel volt, hogy volt rengeteg tejem és Anna mégsem szopott Kép, hanem állandóan fejnem kellett.
CSak ugye jön a kérdés , hogy a gyerekdoki erre miért nem figyel fel???? Pedig amúgy nagyon jó gyermekorvosunk van.
15 hónapos oltás után is szivtunk egy kicsit, mert Anna fehérje allergiás lett, tiszta vörös volt mindene,( majdnem kórház lett a vége) amit érdekes módon "kinőttünk".
Azóta is bir mindent, semmi gond, pedig akkor nagyon be voltam tojva, hogy mi lesz ha ez megmarad Kép Szerintem az oltás nem volt az igazi Kép de hát kitudja. De ha igazi allergiája van az nem múlik el 2 hét alatt. Szóval izgalmasan telt a nyár Kép

Tesót már tudtam akkor, hogy kimentünk, én még nem mernék bevállalni másikat Kép, de nagyon örülök, hogy újabb fiúval gazdagodtok Kép

Millió puszi MIndenkinek!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Szilde,

Zita megírta a másik 2 nevet helyesen: szóval a fura nevűt Dr. Iskander Atifnak hívják, a másik meg a Gyulai Zsolt (no én arra emlékeztem, hogy valamilyen Zsolt (meg arra, hogy ha jól vélem sportolt valamikor). Bocs a félreírásért.

Zita, neked köszi a pontosítást.

Karmen, a Gróf Újszegeden rendel most a MÁV rendelőben, régen én is nála voltam, de nagyon nem jött be.

Vesm

vesm

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?