A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SZILCSIBE!!!
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!
BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kívánom, hogy amikor a következőt ünnepled (ami már mindjárt itt lesz Kép), már 1-2-3-x fővel nagyobb legyen a család (legalábbis már nagyon közel legyetek hozzá)
gmarta

jó reggelt lányok
BABCSI TÜNDI A HARMADIK NAP HOGY 36,9 A HÕM MA VAGYOK A 25 CN
gilingalang

SZILVA ma van a szüli napod?boldog szülinapot akkor most dőzsőlsz a héten ,névnap meg szülinapKépKép
gilingalang

Szilcsike
Nagyon-nagyon boldog szülinapot és egy babákkal teli elkövetkező évet kívánok neked!!Kép

Dodo
Nagyon nagy gratula a szép kislányodhoz. Köszönjük, hogy bejelentkeztél, mert tényleg látjuk, hogy van remény.Kép
gtünde

Giling
Ez jól hangzikKép Reméljük ....
Nekem még mindig 37 a hőm, csak sajna érezgetem a pocim.

Saci
Tudom, tudom, ld. AmicaKép
gtünde

TÜNDI
én ma megyek a kineziologusghoz az belém néz és megmondja mi van velem.furcsa minden.
gilingalang

Giling
Hát drukkolok, hogy babát lássonKép
gtünde

Gyugyi
Akkor tessék kiharcolni magadnak a gépet!Kép
Nekem már van sajátKép Otthon.
gtünde

SzilvaKép
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! Kívánjuk, hogy teljesüljön szíved vágya és a következő szülinapot már hármasban vagy négyesben ünnepljétek meg pároddal!!!

Sok-sok szeretettel:
Manda és Karcsi

manda

SaciKép
Én nem döntöttem el előre, de már túl lennék az egészen. Most úgy érzem belefásultam az egészbe.

Manda

manda

Manda
Ne már! Igaz, én is néha úgy érzem, semmi értelme az egésznek, de aztán elgondolkodom, és rájövök, hogy van. Mégpedig a BABA!
Ne tessék már előre feladni!Kép
gtünde

Dodo32Kép
Gratulálok a bébihez, sok boldogságotok teljen benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Szia TüncsibeKép
Nem adom fel, úgy látszik ma egy kicsit depis napom van, de lehet, hogy még az előző lombik utáni érzések.
Tudod, úgy igazán nem érzek utána semmit, alig sírtam, lehet, hogy csak mélyen elnyomkodtam magamban az érzéseket a külvilág miatt.
Bocsi, elég hülyén fogalmaztam, de csak ez jutott eszembe.

Hogy vagy kicsim?

manda

dodo
ténylég kirázott a hideg ahogy olvasom soraid.sok boldogságot és egészséget nektek
gilingalang

Manda
Hát én is eléggé negatív vagyok, mert úgy érzem, meg akar jönni. De azért még kitartokKép
Az nem jó, ha elnyomod a bánatot, azt ki kell sírni. A külvilág meg ne érdekeljen. Õk nem tudják, min mész keresztül. De az is lehet, hogy azért nem sírtál, mert tudtad, hogy közel a következő, és itt az újabb esély.
gtünde

TüncsibeKép
Igazad van, a köv.-ő közeli lehetősége miatt viseltem könnyebben az egészet.

Nem biztos, hogy a mensi előjele, ugye mennyiszer hallottuk, hogy a terhességnek is vannak hasonló előjelei. Más topicokban is olvastam erről, és az illető csajszi terhes lett és nem Pirikés.
Már nagyon várom az eredményedet!!!
Drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudsz valamit Szilváról? Már napok óta nem jelentkezett. Gondolom sok most a munkája, mert áfa is van.

manda

MandaKép
Nem tudok róla semmit. De remélem jól van, és azért olvas minket. Képzeld, úgy elkezdett viszketni a combom, a lábam meg a fenekemKép. Nem tudom mitől. Lehet, hogy allergiás vagyok a melóhelyemre?Kép
gtünde

Hétvégén otthon leszek, ha ráérsz, akkor este MSN-ezhetünkKép Délelőtt karácsonyi dekot akarok gyártani, de úgysem fogom megállni, hogy ne kapcsoljam be a gépetKép
gtünde

TüncsibeKép
Látod-látod, ha otthon maradtál volna, semmi bajod nem vóna. hihihiKép (Még rímelt is!)

manda

Ok. Majd én is bekapcsolom a gépet, holnap délután vendégeink lesznek, délelőtt meg biztos szokásos takarítás, mosás,stb.

manda

Manda
Kép Amúgy csak délig kell kibírnom, mert pénteken csak addig dolgozomKép
gtünde

De jó neked, én minden nap 16-ig dolgozom.
Előző munkahelyeimen csak fél 2-ig, vagy délig voltunk, igaz akkor hétre jártam, most meg nyolcra.

manda

Én fél 7-re járok, és 37,5 órát dolgozunk egy héten. Úgyhogy hétfőtől csüt.-ig fél háromig, pénteken meg délig vagyunk. Végülis tök jó, mert délután még sokmindent el lehet intézni, csak korán kell kelnem.
gtünde

Jó a beosztásod TüncsibeKép
Hol dolgozol és mivel foglalkoztok? Persze, ha nem gond a kérdés.

manda

A vasútnálKép Mivel foglalkozom? Hát ez most elég nehéz. Az átszervezés előtt anyaggazdálkodó voltam, most is hasonló a dolgom; meg még amit adnak, hogy csináljam megKép
gtünde

A sógornőm is a vasútnál dolgozik pénztáros, de most gyeden vagy vmi hasonlón van Andráskával.
Õ mondjuk 12 órázni szokott, de az más.

manda

Sziasztok Csajok!

Jó reggelt mindenkinek! Jól esik, hogy hiányoltatok! én is hiányollak titeket ha nem tudok jönni. Most már egyre közelebb van a ház átadása és állandóan ott vagyok meg a suliban meg külön tanárnál meg házidogákat írok meg varrok és még mindenféle csempéshez és szerelvényeshez járokKépKépKép

Tüncsike, MandaKép
Mi volt ez a tegnapi depios hangulat? Na most szépen tessék egy kicsit feldobódni!!

MandaKép
Neked igenis sikerülni fog a köv. lombik!!!Kép

TüncsiKép
Te meg terhes vagy és kész!!!Kép

SackóKép
SziamiaKép Amica káddal a hátán pocokmosás közben! Ez az igazi életképKépKépKéphihihi...

GyugyiKép
Érzések, tünetek?Kép

HukmukKép
Sajna bromot néhányan tényleg nem bírják mert szédelegnek tőle de nagyon. Nekem 1/2-t kell szedjek esténként. Én is 1/4-el kezdtem és aztán vittem fel 1/2-re. Neked mennyit kell szedni mert és 1/2-nél többet nem nagyon bírtam de ez is le vitte a normál szintre.

DodoKép
Köszönjük a történetedet! Sok boldogságot kívánok a kisbabához!!!!

SzilcsibeKép
Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!!!!!!! Kívánom, hogy a következőt már megygarapodva ünnepljétek majd!!!!

GilingKép
Nagyon jó a hőd!! Drukkolok nagyon!!!

Képzeljétek azt álmodtam az éjjel, hogy csináltam egy negatív és 2 napra rá egy poz. tesztet de nem csík volt rajta hanem kereszt. és a labor is csinált tesztet és amikor hívtam őket azt mondták, hogy kétpetéjű ikrek (egy fiú és egy lány). A tesztet lefényképeztem, hogy felrakjam nektek de nem sikerült feltölteni a képeket és nem tudtam befejezni az üzimet sem nektek. Na, jókat álmodom mi. Egyébként töredelmesen bevallom, hogy 2 napja csináltam egy negatív tesztet tényleg, én hülécske, hogy minek 6 nappal pé után. hihihi...

A ház:
Kívülről bepucolták a házat, tök szép lett és a burkoló nagyon szépen dolgozik. Nemsokára kész lesz!! Nagyon várom. Már csak egy babaszopalakó kéneKép

Kép

KépKép
babcsi

Ja, és ma reggeli hőm 37.1.

Kép

KépKép
babcsi

nem babaszopalakó hanem szobalakóKép
Sacikám és is mindig elírom de az jó mert ha nem írjuk el honnan lenne pockunk!?Kép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
SziókaKép
Örülök, hogy jól vagy és szépül a házatok. Már izgulhatsz nemsokára költözés, emlékszem 2 éve, amikor felújítottuk a lakásunkat, milyen jó érzés volt beköltözni az újba és végre a sajátunkba, ami csak a miénk!!!!!!

Talán lassan majd túl leszek a depis reggeli hangulaton és hát igen,hátha sikeres lesz a köv.lombik.
Csak tudod, most annyira akartam, hogy sikerüljön és ezért próbálok úgy gondolkozni, hogy inkább nem és kellemes meglepetés legyen, ha mégis.

manda

Manda
Igen, a pénztárosok más beosztásban dolgoznak. Meg szegények keveset is keresnek.

BabcsibeKép
Na végre. De tök jó, hogy így haladtok a házzal, mert akkor már ott karácsonyozhattok négyesben (az ikrekkel)Kép
Ok, rendben. Ha te mondod, akkor terhes vagyokKép Csak a teszt is tudja, nehogy negatívat mutasson.
Te kis tesztelős, nem bírtad ki, ugye?!Kép
gtünde

Babcsibe
Az enyém 37.
gtünde

Nem tudom felrakni a görbémKép
gtünde

Sziasztok!
Ma lesz 2-3 óra (mostantól) amikor nagyon ráérek és egyedül vagyok az egész házban, mert a kollegák mind egy megbeszélésen vannak. Szóval most írogassatok szorgalmasan!

DodoKép
Gratulálok a kislányodhoz. Az ilyen történetek segítenek nekünk, hogy lám-lám 3 év után spontán is teherbe lehet esni.

SzilvaKép
Nagyon boldog szülinapot! Rúgjál ki a hámból. Rád fér egy kis kikapcsolódás és most még vigyáznod sem kell. (Én biztos jól bezabálnék és finom itókákat innék.)

TüncsibeKép
Még ne legyél előre elkeseredve. Amíg nem jön meg van remény. Bár én tudom milyen ez, mert én is vagy 8-10 nappal előtte meg szoktam érezni a mensit mostanában.

SaciKép
Igen Skóciába megyek. Holnap hajnalban indulunk. Úgy tűnik, hogy ott jobb idő lesz, mint nálunk. Már az összes világidőjárás jelentést megnéztem és egyik sem mutat mínuszt. Sőt egyre enyhébb időt jósolnak.

Magamról csak annyit, hogy elképzelhető, hogy a 9. napon volt pém, mert aznap 36,4 volt a hőm utána pedig mind a két nap 36,6 (tegnap meg ma). A számítógépes program a 9. napot jelölte meg, de utána még páfrányos volt a pg53. Sajnos ebben a hónapban nem nagyon figyeltem oda, mert úgy gondoltam, hogy pont Skócia alatt lesz. Most lehet, hogy emiatt csúsztunk le, mert pont aznap nem voltunk együtt. Habár az előző nap még jó lehet.
Ilyen a görbém, szerintetek tényleg volt pém?

Kép

Kép
Kép
tiza

MandaKép
Igen, és olyan jó érzés látni ahogy épül és szépülKép
Mindig nagyon akarjuk és össze is fog jönni csak sok türelemre van szükségünk!

TüncsikeKép
Na látod! és a hőd is szuper!!Kép
Azért csináltam tesztet mert tökre fájt a cicim meg a pocim és hát na...szóval nem bírtam megállni!Kép Ez az álom még mindig annyira bennem van és végül is tök jó érzés voltKép
Én sem tudom felrakni, még mindig nem hagyja a gép.

Éppen az érzelmi intelligenciáról olvasok egy könyvet, abból írom a kommunikáció házi dogámat. Tök érdekes! Mondjuk engem mindig érdekelt a téma.

Kép

KépKép
babcsi

IzaKép
SziókaKép

Szerintem nem volt még pé-d, mert 4 fokot kell felmenie és ott maradnia. Szóval lehet, hogy pár nap múlva lesz. A pg meg több napig páfrányos pé előtt mert akkor ugrik meg az ösztrögén szint. Szóval ne keseredj el, hanem ma még hajtsatok rá apával utazás előtt!Kép Mert a pé előtti három nap és a pé napja a tuti.Kép

Biztos szupi lesz Skóciában!!! Azok alapján amit olvastam, láttam, hallottam róla gyönyörű hely lehet. Majd hozzál sok sok képet, hogy mi is gyönyörködhessünk! Meddig is maradsz?

Kép

KépKép
babcsi

IzaKép
A pé-hez még annyit, hogy lehet a 9. nap csak az még nem látszik a görbédből mert meg kell várni, hogy felmenjen még 2 fokot és ne lefelé menjen megint és onnan fel. Szóval érted, ugyi?

Kép

KépKép
babcsi

Márta Kép Gili Kép Manda Kép Karcsi Kép BabcsiKép
Köszi a szülinapi jókívánságokat!
Olvastalak benneteket, de nem volt erőm írni!
Nincs valami jó hangulatom mostanság. Olyan nehezen és lassan telnek a napjaim. Már nem gondolok egyfolytában rá, de valahogy belém költözött a rosszkedv tudat alatt. Meg igazából nagyon elszomorít, hogy sok mindent elterveztem már, pl. azt, hogy milyen jó lesz a mai napot ünnepelni a férjemmel Kép Hát semmi nem úgy alakult, ahogy elképzeltem.

Kép
Kép
szilva069

Jó reggelt!

Szilcsi
boldog szülinapot!

Gili, Babcsi, Tüncsi
Jó a hőtökKép. Csak maradjon is ilyen!

Dodo
Nagyon boldog babázást!
Vendég

SzilvaKép
Ne legyél szomorú! Úgy látszik a mai reggel mindenkinek depisen indul. Tessék mosolyogni, nálunk Fehérváron éppen kisütött a nap. Ma szép nap van, hiszen ma születtél ... éve. Tessék valahová elmenni a férjeddel vacsizni vagy vmi más és ünnepeljetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Manda Kép
Pesten is kisütött a nap, és estére vendégeket várunk, úgyhogy nem lesz időm siránkozni. Különben kifele nem mutatom, csak mindig eszembe jut valami, hogy milyen máshogy lenne ha ....
De úgyis tudod mire gondolok.

Dodo Kép
Én ismerlek, sok sok boldogságot kívánok a picilányodhoz Kép Örülök, hogy írtál!

Kép
Kép
szilva069

Kösz Babcsi!
1/4 kell szedni !
Sokan szedik a lányok közül ? Neked mennyi volt előtte a prolactinod?
Ha esetleg sikerül a baba akkor mikor kell abbahagyni?
Nem árt neki, és closty? Kell neked is ?
Mi van ha nem bírom?
Volt neked már petev átjárhatósági?
A lapart mennyi idő után csinálnak és milyen panazoknál ?
Lehet inszem, lombik lapar nélkül v az tuti kell előtte?
Pusza

Dodo
gratula a babához sok boldogságot örömöt hosszú szép életet kívánok nektek!
hukmuk

SzilvaKép
Ne légy szomorú. Tudom könnyű ezt mondani, de ez még csak az első lombik volt. Ma kényeztesd magad és ne gondolj a rossz dolgokra.

BabcsiKép
Valóban később lehet igazán megállapítani a hőből, hogy volt e pém, de a pg 53 csak 2 napig volt páfrányos (előtte nem néztem), azóta pedig egy fia páfrány sincs rajta. Tegnapelőtt tiszta páfrány volt. Tudom, hogy nem megbízható, de más jele sincs közelgő pének. Szóval, ha csak később lesz, akkor meg nem leszek itthon. Ez a hónap elég esélytelen, nem is foglalkozok vele azt hiszem. Skóciába nem viszek hőmérőt. Egyébként csütörtökön jövök haza. Jó nehéz lesz visszaolvasni benneteket.

Kép
Kép
tiza

Én nem értem ezt a hőgörbét! Ha ránézek messziről, tökéletes, ahogy a "nagykönyvben" meg van írva. De ha elkezdek számolgatni, semmi nem stimmel. (tudom, minek számolgatokKép).Mert ugye a mensitől kell visszaszámolni 14 napot, és akkor volt a pé.
De az én hőleesésem meg mindig máshova esik!!
Szom se érti.
Megőriztem a 12 évvel ezelőtti görbémet, amikor a lányommal terhes lettem. Azon meg végképp nem tudok kiigazodniKép
Vendég

Szilva
Soha ne gondolj arra, hogy mi lett volna HA. Ezt a szót én már rég kitöröltem a szótáramból. Nézz előre, ne hátra. Egy mosolygós baba vár az út végénKép
Vendég

Szió
Ismét zargatlak benneteket!
Most hívtam adokit -
Tudtam, de mégis nagyon izgultam és most pokolian érzem magam!
Normális ez?
Pusza
hukmuk

Tiza Kép Gyugyi Kép
Tudom, tudom, de mindig csak azt kérdezem, hogy miért éppen velem történt...

Kép
Kép
szilva069

GugyiKép
Nem feltétlenül 14 nap a luteális fázis. Nekem pl. inkább 13 szokott lenni, de az sem mindig jön be. Van akinek rövidebb, van akinek hosszabb, de nem jó, ha túl rövid és az sem ha túl hosszú.

Kép
Kép
tiza

A német RTL-en most megy a "Mein Baby" című műsor. (Olyan, mint a Szülőszoba) Ikrek születtek éppen!
Vendég

Jaj nem tudtam írni Gyugyi üzenete után, mert nem volt meg az aljaKép
de most már itt vagyok

SziasztokKép
Gyugyi, Iza, HukmukKép

SzilvaKép
Tudom, milyen rossz érzés, hogy most többen ünnepelhetnétek. Nehezen fogod elfelejteni, majd a következő bébi segít!!!
Fel a fejjel kicsim!!!

manda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?