A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Mea,
feltenned az en lanykam fotojat is az albumunkba?
Koszonom!

Kép
falina

Jaj, de aranyos babák! Pálma milyen mosolygós, mintha kacagna.
Dóri, nagyon helyes ez a szoknyákcsa, nekem még eszembe sem jutott szoknyát adni rá, de majd fogok, olyan csini. Falina, töndéri kiváncsi lánykád van.
Dudukly, mennyi idős a babád, mikortól lehet gyakorolni a felülést. Julcsikának még hátranyeklik a feje (most 10 hetes). De hasról hátra már ő is rutinszerűen fordul, két hete kb.Kép
Én a kendőnél állandó csomót használok, Zsofy, az állitható nekem sem jó, de az állandó igen, csak belebújok és kész is. Úgyis mindig ugyanakkora kell, legalábbis nem napról napra változik a mérte. De kipróbálom, amit feltettél képen, mert a mindig újra megkötősből én olyat csináltam, ahol hátul van csomó, olyan, mintha púpos lennék. Pedig nemKép
Zsuzsa
tzsuzsa

And,
A kémia egyesen nagyon jót nevettem. Nekem sem volt az erősségem.

Kuha,
Szerintem is inkább ti egyétek, ne a baba!

Judit,
Mennyire egyet értek minden sorral, amit a tévézésről írtál!!!
Sajnos nehéz dolgom van, mert a családom tévéfüggő (főleg a férjem és az apukám) és állandóan veszekszünk, mert én nem engedem, hogy Beni nézze azt a sok értelmetlen és nem neki való dolgot, ami megy a tévében. Mindegy, hogy mi van a tévében, odatapadnak a szemei. Ettől én olyan ideges leszek, hogy jajjjjjjj.
Most ott tartunk, hogy Animal Planet a maximum, amit megnézhet, ezen kívül még a tévé maci mehet, mert ott értelmes mesék vannak. Bár néha az Animal Planet is elég vad.
Videóból Micimackós videóink és Vakond videóink vannak, főleg, ha beteg és itthon van napokig, akkor nézi.
Az oviban nagyon sok szörnyűséget hall, olyan dolgokról beszél, amiről fogalma sincs. Pl. pókember, dzsedi, lézerkard, stb.
Nem folytatom, mert erről a témáról lassan esszét írhatnék, de sajnos a családom nem támogat kellően, így nem egyszerű.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Jaj, de figyelmetlen vagyok, most látom, hogy Pálma 8 hetes, csak lecsúszott a képernyőről az oldal széle.
Julcsika éppen ellenezőleg, azért fordul hasról hátra, mert hason utál lenni. A képeink ebben a pózban nem ilyen mosolygósak, csak amikor már végre hanyatt fekszik.
Zsuzsa
tzsuzsa

Jucc, nekem már csak az a bajom, hogy mivel még nem tudom hogy kell megkötni a kendőt, így még nem tudom hogy megyekKép Most a sógornőm felajánlotta, hogy elvisz, de majd még meglátom. Hátha addig összehozom ezt a kendős dolgot. De akkor mit fogsz ráadni? Igaz ki tudja milyen idő lesz akkor. Hátha kisüt a napKép

Zsófy, ment mail. Igaz rövid, de most csak ennyire futottaKép
Lili nem akar aludni, még jó, hogy megint itt a sógornő vagy mi, és most ő próbálja altatni, már sokadszor, de nem nagyon megy.

Kép
Kép
hari

Dudukly,
Pálma nagyon édes! Annak ellenére, hogy nincs fülbevalója. Kép Kép Kép
Benit mindig kislánynak nézték régen. Pedig neki sincs fülbevalója. Kép Kép Kép

Dóri,
Viki nagyon csinos! Nagyon tetszik ez a kis ruha rajta! Kép

Falina,
A te kislányos is nagyon aranyos! Kép

benianyu

Sziasztok!

Nagyon édik a babák!
Nálunk is megy már a hasról hátrafordulás, de nincs sírás,mert szeret háton lenni MÁrk.Érdekes nálunk kedvenc "néznivalói" a égők.Pedig sztem nekünk felnőtteknek is nagyon kellemetlen.

tévé
nálunk is csak a normális mesék lesznek megnézve.Sajnos egyre kevesebb van belőleKépDe majd mi is veszünk dvdt.Viszont rádiózni mindig szoktunk.Márk is igényli,szeret úgy aludni, hogy ha szól a rádió.

Dudukly
nem semmi sztoriKépNem is értem, hogy mersz ráadni a kislányra kéket!!!Kép
Én a magyar snuglit (babazsák) kaptam meg.A kengurut jól viselte, csak az nem tartja annyira mint ez,így azt gondoltam majd ez jó lesz nekünk..Viszont ezt eddig nem sikerült bevetnem mert sajna nem szereti Márk.2x próbálkoztam eddig,de agyon sírt.De még nem adtam fel.Kép

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Dudukly, Pálma óriási! Mármint nagy fazon. Igaz méretre is óriásinak tűnik, most hány kg? Én Lilimet is óriásinak látom, de lehet hogy csak szeretném, ha nagy lenneKép Holnap lesz 5 hetes és ma 5200 gr volt. Úgyhogy elfogyni nem fog.

Kép
Kép
hari

Nekem is mondták valamelyik nap, hogy milyen szép a fiam, mert kékben volt szegény Lili. Mondtam, hogy kislány, erre 2 perc múlva már azt mondták, milyen jellgzetes lányos fejformája vanKép Okosak az emberek.

Szegény uram még mindig dolgozik, pedig már kész a kaja is, és Lili is alszik. Mire hazaér felébred a kiscsaj és lesz itt ramazuriKép

Kép
Kép
hari

Daninak mindegy, hogy hason vagy hanyatt alszik. Éjjel mindig hasra tesszük, nappal szoktam hanyatt vagy oldalt is és a babakocsiban is hanyatt van, ha sétálunk.

Kép

Meg néha ébren is van. Kép

Kép

benianyu

Sziasztok!

Nagyon szépek a babócák, mindenkié, egytől egyig gyönyörű gyerekek Kép

Benianyu! A cicis kép haláli Kép

Olivér egy fél pillanatig nem marad hason, útál úgy lenni. Hisztizik és visszafordul. Hihetetlen, hogy milyen erő van benne. Úgy veri páros lábbal a pelenkázót, hogy az apja már azon aggódik, hogy eltörik egyszer a lába Kép Kép

A kisfiamat állandóan lánynak nézik, pedig szinte mindig kékben van. Mindig azt mondják, hogy "olyan szép, mint egy kislány" egy rosszabb pillanatomban morcosan visszakérdeztem, hogy miért, a kisfiúk nem szépek??? Tényleg höyék az emberek...

Barbapapa! Nekem nagyon bevált ez a kocsi. Mondjuk eddig legtöbbször a hordozóval használtuk, amivel nagyon könnyű és praktikus. Tény, hogy a mózese nehéz, ezért nem is kínlódom vele lefelé a negyedikről. Viszont mindezt ellensúlyozza, hogy a legrosszabb utakon is úgy megy, mint a pinty, nagyon könnyű tolni és navigálni Kép Illetve még az is bejött, hogy egykézzel összelehet csukni, a váz nem foglal nagy helyet a kocsiban.

Ildi

Kép
vrucsincá

Helló!

Dudukly, Tzsuzsa!

A ti babáitok már forognak???
Nem semmi....
Mikor kell ezt tudni a gyerekeknek???

Léna változatlanul tök keveset mosolyog, egy-kétszer egy nap, de csak olyan 2 másodperces mosolyKépKép
Remélem nem boldogtalanKépKépKép
Ettől mindit úgy félek, hogy mogorva kislány leszKép, van ismerősünk 1 éves a lánya és tök mogorva, kedvetlen mindigKépKép
Ugye nem lesz Léna ilyen???

Kismama!
Pont azért írtam a mai mennyiségeket, hogy téged megnyugtassalak.
Engem már nem zavar, ha ma csak ennyit eszik, majd holnap vagy azután visszaáll, vagy még többet is eszik....Kép

Lányok!

Micsoda szép babákKép
Öröm ide jönniKép
De most megyek mert hulla vagyok, bementem az Árkádba leelőlegezni a függönyt, ha már ott jártam be is vásároltam egy kicsit az Intersparban, meg benéztem egy két boltba...
Tényleg hulla vagyokKépKép

Jó éjt

Megann

Kép

Kép
megann

Megann, ezt a forgást még nem kell tudni a babáknak, legalábbis a doktornéni megdicsérte nagyon julcsit, hogy milyen korán tudja. De emlékszem, itt valaki az egy hónapos babájáról irta, hogy megfodult.
Egy könyvben viszont azt olvastam, hogy már a kezeit kellene nézegetni. Na, ezt nem teszi.
Én leginkább azt hiszem el, hogy minden baba fejlődési üteme más, és ha egyébként ügyes és jól van, 1-1 részlet miatt nem kell aggódni, majd idővel mindent megtanul.
Zsuzsa
tzsuzsa

A babák tényleg írtó édik... MINDKépKépKép!!!

MegannKép,
én is meg voltam lepődve, hogy itt sok babó már átfordul, az én 12 hetesem meg még nem, ezért megkérdeztem a védőnőt, és azt mondta, hogy fél éves koráig normális, ha nem... még van időnkKépKépKép

Na csajok, akkor mikor talizunkKépKépKép, csütörtök vagy péntek???
Kati
Vendég

A babák tényleg írtó édik... MINDKépKépKép!!!

MegannKép,
én is meg voltam lepődve, hogy itt sok babó már átfordul, az én 12 hetesem meg még nem, ezért megkérdeztem a védőnőt, és azt mondta, hogy fél éves koráig normális, ha nem... még van időnkKépKépKép

Na csajok, akkor mikor talizunkKépKépKép, csütörtök vagy péntek???
Kati
Vendég

Sziasztok!

Kati, úgy látom, pénteken lesz a tali, mert Dórinak nem jó a csütörtök. Péntek délelőtt jó mindenkinek???

Dudukly Kép Tüneményes a kiscsaj! Balázst meg mindig lánynak nézték, pedig nem hordott rózsaszínt Kép Nem semmi, hogy már ennyi baba megfordul! Igaz, Balázs három hetes volt, amikor anyukám hasra akarta tenni, hátha úgy nem ordít, és hanyatt dobta magát. Ezt háromszor egymás után. Aztán többet nem. De akkor egy gyógytornász azt mondta nekem, hogy a hátról hasra fordulás az igazi produkció, az a nehezebb.
Nekem még az "okos" beszólásokból azok tetszenek, amikor határozottan állítja valaki, hogy a gyerekem mennyire hasonlít X-re. Pl. amikor bébiszitterként sétáltam a rámbízott gyerekkel, többször is megkaptam, hogy mennyire hasonlít rám a kisfiam... Ja, és azt is megfigyeltem, hogy apuka rokonai, ismerősei szerint apukára hasonlít a gyerek, anyuka rokonai szerint anyukára Kép

Benianyu Kép Sajnos nálunk sem könnyű a tv-helyzet, mert a férjem pl. ragaszkodik a híradójához, és az általában még Balázs éber időszakára esik, és nála is megfigyelhető, hogy rátapad a szeme a képernyőre. Na, a híradóban aztán láthat szép dolgokat Kép És hétvégén is többet megy a tévé, mert ő nem hajlandó lemondani róla. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én nem lennék tévéfüggő, bizony van néhány film, amit nem hagynék ki / Vészhelyzet pl./, de megpróbálom akkor nézni, amikor ő már alszik.

Na, ez a mai este megint pocsék lett Kép Párom még most is valahol KOmárom és Budapest között autózik, a két kölök rámbízva. Ez még nem is lenne baj, szépen megterveztem mindent, hogy hogyan mehetne a leggördülékenyebben a dolog, még az is belefért, hogy Balázs kívánságára tejbepapit főztem. Aztán amikor már mindkét gyerek fürdött, Balázs a vacsin is túl volt, és azt várta, hogy Gergő is befejezze a szopit, akkor elkezdte összehányni a nappalit. Gergő a cicimen, szegényt csak lecsaptam magam mellé a kanapéra, hogy ugorhassak. Igazán nem is tudom, mit hányt ki a gyerek, mert alig evett egész nap. Remélem, csak gyomorrontás, nem pedig egy vírus... Szegény Gergő üvöltött, Balázs nem értette, mi történt vele / nem szokott hányni/, én meg takarítottam utána. Végül fél tíz körül mindketten aludtak, de elég nehezen jutottunk el idáig.
Lassan megyek kipihenni a nap fáradalmait.

Jó éjt!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Kép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Úgy tűnik, hogy a péntek viszi a prímetKép
Babócák nagyon helyesek!
Kincső sem igazán kedveli a hasonfekvést. Csak akkor ha rövid ideig tart/gyönyörűen kinyomja magát/ vagy ha valamelyikünkön hasal.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kriszta!

De jó kis táblázatot rittyentettél!! Kép Úgy tűnik a péntek lesz a nyerő! Kép Kép Aznap leszünk pont 6 hetesek, a Nagy Fordulópont. Kép

Tényleg Mindenki babája cuki!! Kép Kép Kép

Nálunk még nincs jó éjt sajnos, hátravan az utsó szopi, bár most férj bealtatta míg fürödtem, mi lesz így?! Kép Kép

Akit hagy a babája, annak jóéjt! Kép

Dóri
Vendég

KrisztaKép,
a péntek délelőtt nekünk is jóóóóó!!!!
Kati
Vendég

Jó reggelt!

Tegnap folytattuk azt a bevezetés alatt álló szokást, hogy Zsuzsát egyszer egy héten anyukámra hagyjuk és mi elmegyünk kettesben valami felnőtt programot csinálni magunknak. Mint irtam, Zsuzsa igen nyűgi volt tegnap, de épp az esti komfortszopi alatt kellett műszakot váltani anyukámmal, és szegény úúúúúgy sirt. Mármint Zsuzsa, nem anyukám. Nem értette, hogy a jó kis cicizés helyett miért kap most valami "idegentől" cumisüveget. Úgy sajnáltam. Kép Anyukám mondta is, hogy a szokásos 8 helyett csak háromnegyed kilenckor ájult el végleg, és akkor is olyan nyugtalanul aludt, hogy hasra forditotta, és úgy nyugodtabb volt. Ez mondjuk nekem még nem jutott eszembe, hogy hasraforditsam mikor alszik de éberen, majd megpróbálom.

Az is sokat segitett volna szerintem a helyzeten, ha anyukám nem utolsó pillanatban toppan be. Mondtam, hogy nekünk 7-kor indulnunk kell, és ő 5 perccel 7 előtt érkezett. Legközelebb megkérem hogy korábban jöjjön mert ez túl hirtelen volt és túl kapkodós. Szegény Zsuzsa baba. Kép

Tudom, hogy ez mindenkinek jót tesz (elviekben, a kivitelezést azért még csiszolni kell), de legszivesebben otthon maradtam volna vele megnyugtatni. Kicsit aggódom, hogy most már teljesen egyértelműen "anyás" és a párom egyszer jól meg fog rajta sértődni (ő ilyen). Újszülött korában David is ugyanúgy meg tudta nyugtatni, sőt, jobban, de már nem. Anyukám meg pláne nem, hiszen hetente egyszer látja és ő még görcsöl is mellé, szerintem a baba érzi a feszültséget. Érdekes, a húgommal jobban kijünnek Zsuzsával mint anyukámmal, pedig vele még ritkábban találkoznak. De hát én vagyok Zsuzsával a legtöbbet, naná hogy rám "csimpaszkodik" érzelmileg. Meg én is rá. Alig vártam, hogy hazaérjünk a moziból, nézegettem is az órát, hogy még mennyi van belőle hátra.

A Grimm testvéreket néztük meg, hát mit ne mondjak, érdekes. Nem tudom mit vártam, de azt hiszem inkább egy életrajzot... ez pedig egyáltalán a legkevésbé sem életrajz. De jó volt, csak sose tudtam hova tenni, hogy most akkor ez humor vagy mese vagy micsoda... A Monty Python csapat egyik tagja, Terry Gilliam rendezte, ez rá is nyomta a bélyegét.

Nnna megyek. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Helló!

Ba....za megKép Elromlott a Madela Mini ElektrikemKépKépKép
Most mehetek a Minimanóba intézni magamnak valamit, mert én nem maradhatok mellszívó nélkülKép
Szerencsére a reggeli 230 ml-t még le tudtam fejniKép

K...va jó, gondolom nem lesz kész 1 nap alatt a javítás, akkor vagy bérelhetek(gondolom 30 e kaució), vagy vehetek egy másikatKép
Hát nagyon vágyom mindkettőreKépKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

SziasztokKép

Megint jó régen voltam erreKép
Nem is olvastam vissza túl sokatKép

DE A KÉPEKET MEGNÉZEGETTEM!!!

Minden baba gyönyörűKépKépKép

Kicsit írígy vagyok a tali miattKép de nekem igen körülményes lenne eljutnomKép

Sebaj, majd csináljatok jó sok képet és írjátok meg ,hogy hogy sikerültKépKép

Szerintetek az normális ,hogy Dávidka örökmozgó lett???
Ha nem alszik jár keze-lába mint a motolla!
Közben meg liheg mint egy kiskutyaKép

Ezért fél óránként fel is kel venni egy pillanatra ,míg büfizik 1-etKép
Aztán folytatja az "edzést,,

Amúgy elég jól kezd kialakulni egy rendszerKép
VÉGREKép

Kajcsizik -utána játszás gügyörészés-stb, majd kb 1-óra múlva kezd álmosodni , akkor gyorsan tisztába teszem ,és a babakocsiban elalszik 10 perc alattKép
Így alszik 1-2 órát Kép
Aztán kezdődik minden előről.

Általában pont 3 óránkén eszikKép
De ha előbb kér természetesen kap.

Így most a kaki is beállt nála : 1: 11-kor
2: 5- kor
3: fürdés előtt ,vagy utánKép

Nagyon nagy változás ez nála , és én nagyon örülök nekiKép Mostmár azért többé kevésbé meg lehet szervezni egy napot előreKép

Csak ez az örökmozgósága furcsa.
Remélem nem lesz hiperaktív kisgyerekKép

Még Õ sem fordul át a hasáról a hátára ,de nagyon próbálkozik veleKép
A fejét is emelgeti hason de még az sem 100-asKép
Viszont függőlegesen már nagyon ügyesen tartjaKép

Szerintem azért olyan nehéz neki megfordulni ,mert egy kis husigombócKépKép
Biztos nem lesz balett táncosKépKép

Leginkább még szumozónak tudom elképzelniKépKépKép

Na majd még jövökKép

Csilla
csillam

Csillám!

Ezt az "örökmozgást"+szuszogást hívjuk mi itt "karaténak"!

Kislányom is rendszeresen műveli, még éjszaka isKépjót mulatunk rajtaKép

Megann

Kép

Kép
megann

Marha jó, megnéztem a Minimanó honlapját,

Medela mellszívót lehet kölcsönözni havi 6300 ft-ért, és még meg kell venni valami hülye kiegészítőt 5200.-ért...

Akkor már jobban járok, ha veszek egy uj Elektrik Minit és ha kész az enyém az egyiket eladom a babaszobán....
Hát ez rémes, nem hiányzott ez most k...ra....KépKépKépKép
Tényleg nem maradhatok mellszívó nélkülKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Jó reggelt!

Én már megjártam a csípőszűrést a Jókai u-ban. Most jól el is szontyolodtam, nincs semmiféle csípőficam vagy ilyesmi, jobb oldalon van vmi fejletlenség, izület, minden rendben, ultrahang is volt, és terpesz pelust kell hordanunk és 5 hét múlva kontroll. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Azt írta rá a drnő, hogy IIa-Ib. Kép De mondta nehogy megijedjek teljesen rendben van, de "a tökéletességre törekszünk". És ne aggódjak, nagyon sok kislánynak kell ilyen. Kép

Megann!

Nem Ti hordtok terpesz pelust? Nagyon gáz? Nektek miért kell? Hmm, kicsit szomorú vagyok. Kép

Dóri
Vendég

Megann

Sajnálom ,hogy elromlott a mellszívódKép
Nekem Avent isis van. Igaz már nem használom ,de el sem romlottKép

Még azt akartam írni ,hogy Dávidka a kezeit viszont már megtaláltaKép
Nagyon elméjülten tudja tanulmányozniKép

Ha valaki hozzászól közben , rögtön mutatja az illetőnek isKép Mintha fenyegetné ,hogy mindjárt bebokszolokKép Nagyon murisKép

És előszeretettel tömi a szájába is. De nem akárhogy ámKép Szinte csuklóig bekapja, és közben folyik a nyála.
És külön külön az ujjait is bekapdossa , és lenyúl vele a torkáigKép Aztán meg öklendezikKép Na ez nem olyan murisKép

Ja és mióta ennyit ficánkol -azóta sajnos elég sokat bukikKép
Addíg rúgkapál a lábával míg hallani ,hogy elindul visszafelé a kajaKép
Sokszor evés után akár egy órával isKép

Remélem ez nem valami betegség ,csak tényleg a sok mozgás miatt van!!!!

Eddíg nem jött neki vissza szinte soha a kaja.

Másnak is van ilyen????

Csilla
csillam

Jó reggeltKép

Na végre tegnap este 8-kor evett Lívi és 9-től aludt igaz 3-ig de már ez is jobb mint ha este 11-ig fent lenne és sírnaKép

Nagyon szépek a babák!

Falina!Kép
Felteszem a képetKép

Nem semmi már forognak itt a babák.
Lívi sem fordul semmerre még oldalra sem és még a kezeit sem fedezte fel csak cuclizzaKép
Amúgy továbbra is hanyatt szeret lenni hason utál.
Tegnap is hasra tettem és fél perc múlva már sírt.

Függölegesen viszont nagyon jól tartja a buksiját Lívi isKép

Na belaudt a járókában megint játék közben....

Szerintetek nagy baj hogy ott alszik mert anyósom tegnap már kezdte hogy miért ott alszik miért nem a kiságyában...
De örülök hogy 2 napja magától bealszik ott.
Eddig csak babakocsiban és ringatva votl hajlandó aludni meg éjjel a kiságyában.

Szerintetek bagy baj ha ott alszik el napközben??????

Mea
mea

Vettem neki garbós badytKép

Kép

Így örült mikor ráadtam
csillam

Mea

Szerintem nem baj ha ott alszik elKép

Én is tökre örülök ,ha valahol magátol elalszikKép

Ma reggel pl 6-os szopi utánKép

Keresztben a nagyágyon, hason torna közben aludt elKép

Azóta alszik , most ébredezikKép
csillam

SziasztokKép

Bocsika hogy ide "pofátlankodok"
De Dóri neked szeretnék valamit írniKép
DÓRIKép
Ne IJEDJ meg a terpeszpelustól
a mi lányunknak is kellett hordania
5 hét, plusz kontroll utánn még 2 hétig!!!
Nincs semmi baja a kicsik csípőével de valószínűbb hogy a bal csípője kötöttebb mint a jobb!!!!!
Az elején nem fogja szeretni hogy hordania kell de 2 nap és megszokja!!!
Nekünk tornáztatni is kellet a lábiját!!!
De mi ezt a 7 hetet szigorúan vettük mindig rajta volt!!!!!
Bocsika hogy ismeretlenül beleszóltam

Kép

Kép
edinka

Csillám!Kép

De édesKép

Anyukák!!!Kép

Akinek nincs még fent a képe a babájáról vagy másikra szeretné cserélni szóljon KépKépKép

Mea
mea

MeaKép

Ha már alszik 10-15 perce ,akkor oda rakod ahová szeretnéd!
Legalábbis nekem Dávidot ki lehet venni a kocsiból is ,hogy ne ébredjen fel.
csillam

DóriKép
Itt van a lányom viktória amikor még terpeszpeusban volt!!!
Kép

Kép

Kép
edinka

Edinka! Kép

Köszi a megnyugtató szavakat!! Aranyos vagy. KépNekünk tornáztatni nem kell, csak hordani a pelust. Kép Kép Remélem megszokja és nem lesz tőle ideges vagy zavarja őt, van elég nyűgi így is..

Gondolom 2 számmal nagyobb rucik is kellenek rá emiatt, nem? Kép

Fiammal ilyen (sem) volt. Kép Most olyan sírhatnékom támadt, itt alszik a nagyágyban ez a gyönyörűség, és úgy sajnálom szegényt. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Dóri
Vendég

Szegény Viki baba Kép Jó nagy pelusKép

Úgylátszik jól kifáradt az én fiam a reggeli tornábanKép még mindíg alszikKép

Akkor addíg azt is leírom ,hogy hogy altatom a babakocsiba.
Csináltam a csillárra csüngő "izéket,,
Tapéta bordür csíkot összeragasztottam ,hogy mindkét fele szines legyen.Abból vágtam ki külömböző alagzatokat: csillagot, pillangót, virágot, falevelet,+ ilyen spirálosan forgó nemtommitKép
Ezeket felfűztem egymás alá agy cérnára ,és úgy lóg a csillárról.

Alá szoktam tolni a babakocsit, és előre hátra tologataom kb 30cm-t.
Õ csodálattal nézi a lógó dolgokat, még mosolyog is nekik, aztán kb 10 perc alatt elalszikKépKép

Mostmár ez szokássá váltKép Mindíg elalszik ígyKép
De ahhoz az is kell ,hogy elkapjam azt a pillanatot mikor már álmosKép
Ja és közben szól a rádió)KépKép

Majd ha felébredt lefényképezem a csillárt,hogy miről is beszélekKépKép
csillam

Zsófy te merre vagy?????KépKép
Remélem Lilla baba jól vanKép

Nálatok ,hogy alakul az altatás?
Még mindíg a kendő a kedvence?Kép

Mi van már? Most ,hogy tudok jönni mindenki eltűnt???
Ma van a talis péntek?????
Azért nincs itt szinte senki???
csillam

Sziasztok!

Ma Beni itthon maradt, mert reggel kicsit bágyadt volt. Most már jobban van. Nem tudom, hogy mennyire játszott rá, hogy ne kelljen mennie oviba, vagy tényleg bújkál benne valami. Remélem, inkább csak oviundoritisze van. Minden esetre csináltam neki egy mézes hársfateát. De nem bánom, kicsit együtt leszünk ma. Majd lemegyünk hármasban sétálni, vásárolni.

Csillam,
A talis péntek jövő héten van! Tudtok jönni?

Kriszta,
Nagyon jó a táblázat!!!!

Dóri,
Ne keseredj el a terpeszpelus miatt. Inkább most pár hétig hordja és később ne legyen baj. Persze én is szomorokodnék) Mi szerdán megyünk a csipőszűrésre, kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak. A Lengyel doktornőnél voltatok?

Benianyu

benianyu

Lehet hogy Zsuzsának azért nem kellett semmiféle terpeszpellus mert ő olyan sokat lógott a kengurujában? Az jól szétterpeszti a lábait...

Nem nyilt ki az ejtőernyő Kép
http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/zsuzsababa/parachute20051118.jpg

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Benianyu!

Igen, Lengyel drnőnél voltunk, kedves volt nagyon egyébként. Kép

Baba alszik, próbálom lekötni a figyelmemet, letöltöttem a Grimm testvéreket, ha már ennyien mondtátok és elkezdtem nézni a gépemen. Háát, eddig nem valami nagy szám.
Vendég

Megann,
Nem lehet, hogy csak az adapter nem jó? Próbáld meg, hátha elemmel működik. Ideiglenes az is jó lenne.

Csillam,
Dani is a babakocsiban alszik napközben, itthon is. Nekünk is bevált. Így tudja, hogy az ágy az éjszakai alvásra való.
Egy pár hét múlva, mikor már jobban fog figyelni a tágyakra, összerakom neki a járókát, aztán majd ő is bealszik játék közben.

Mea,
Dehogy baj, hogy ott alszik el! Sőt jó, hogy magától elszundikál és nem kell altatni.

Benianyu

benianyu

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica,
Mi Kápmegyeriek vagyunk. Kép Benne vagyunk a sétában, ha nem mára gondoltál.

benianyu

Rokica,

merre gondoltál sétálni?
Vendég

Sziasztok!

Teszek fel én is képet Emiről.

Persze fiúruhban van, ilyeneket örökölt Kép.

Uxi

Kép

KépKépKépKépKép
uxi

Sétaidő, du jövök!
Vendég

Nem bírom ki, hogy ezt a pizsamás képet ne tegyem fel. Kép

Kép

benianyu

Mi is megyünk Kisnyúllal,jó?
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Te is újpesti vagy Nyúlné?
Meg Te is Dóri?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok, nagyjából elolvastam az üziket. Aki olvas Blikket az nézze meg, mert benne van az új oltásrend, hogy mikor milyet kell kapni.
Én nem bántam meg, hogy az új szerint oltatom, bár még elég fejetlenség van e körül. Főleg, mert ha elolvassátok akkor 15 szuri helyett csak 11-et fog kapni aki az ujat kéri. És nem akarom, ha megoldható, hogy ne szenvedjen akkor többet adjanak. Na ezt most elég érthetetlenül írtam le Kép
Mindegy. Kedden voltam, de nem tudtam irni, mert nem engedett be a Babanet ide.
Most alszik a kisfiam, de már véresre szívta az ujjamat. Nem értem mért ,de a cumit nem szereti de az én ujjamat meg imádja. _UGy aludt el Kép
A héten állandóan 4-5 óránként eszik, ez normális? Eddig a 3 órát alig birta ki. FÉlek, hogy valami baja van. Nem akarom, hogy elfogyjon a kis pufifánkom Kép
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?