A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ildi, ma du írtam, h a Sebastiano cipőboltokban van nagy választék jó min gyerekcipőből, és nem is túl drága
Istinek egy Siesta utánzatot (bőr, gumitalpú, van benne 1 kis harántemelés, 2 oldalt cipzáros, jól tartja a bokát) vettünk, német "Maus" gyártm, 4e volt
azóta még 1x se volt rajta, de mindegy, csak belenő még a szezonban

Juc, KT hazudik, mint a vízfolyás
most épp letagadta a szeretőjét, de ki nem tojja le, nem? a TV2 Győzikéje... a Stallonétól megkérdezném egyszer, igaz-e, amire ez a ribi a "karrierjét" alapozza

votiv 8)
votiv

Nem bííírok visszaolvasni!!! Szófosó bandaKép

Ildi!
Nyugodtan hozd el Timit tornára, elég sok gyakorlatba be vannak vonva a gyerkőcök, nem fog unatkozni. Gyere el egyszer, megnézed milyen, aztán eldöntöd, hogy jó-e nektek. Múltkor legnagyobb gyerek kb. Timivel egyidős volt és jól bírta.

Na megyek Fábryt nézni.

Kép
Kép
manoka11

Nem bííírok visszaolvasni!!! Szófosó bandaKép

Ildi!
Nyugodtan hozd el Timit tornára, elég sok gyakorlatba be vannak vonva a gyerkőcök, nem fog unatkozni. Gyere el egyszer, megnézed milyen, aztán eldöntöd, hogy jó-e nektek. Múltkor legnagyobb gyerek kb. Timivel egyidős volt és jól bírta.

Na megyek Fábryt nézni.

Kép
Kép
manoka11

Moose!

Mószeraranka nálunk szállóige.De nem használom ha zavar.
20170114224602

Moose!

Mószeraranka nálunk szállóige.De nem használom ha zavar.
20170114224602

Moose
Csók az már akkor elcsattant ahogy Beni kiosztotta a szerepeketKép Egyébként szájrapuszi szempontból én is konzervatív vagyok, mert a multkor esett meg, hogy elmentünk az egyik papához és véletlenül Beni puszija a papa száján csattantKép Mivel a papa nagy bagós így nem szeretném ha ez máskor is előfordulna. Ezért azt erősítem Beniben, hogy puszit csak arcra adhat. Én mindíg pörölök a párommal ha bagózás után kezd el csóközönnel árasztani, mert szerintem az olyan mintha a hamutállal smárolnékKép

Arankáim az Úrban
Volt egy kolleganőm a színházban Halász Ari akit egyébként SzörnyEllaként ismer a nagyérdemű a 101 kiskutyából. Háááát Juc Isten mentsen az összehasonlítástól. ( Bocs az összes többi Arankától aki nem hárpia)

Kókusz
kókuszdió

Moose
Csók az már akkor elcsattant ahogy Beni kiosztotta a szerepeketKép Egyébként szájrapuszi szempontból én is konzervatív vagyok, mert a multkor esett meg, hogy elmentünk az egyik papához és véletlenül Beni puszija a papa száján csattantKép Mivel a papa nagy bagós így nem szeretném ha ez máskor is előfordulna. Ezért azt erősítem Beniben, hogy puszit csak arcra adhat. Én mindíg pörölök a párommal ha bagózás után kezd el csóközönnel árasztani, mert szerintem az olyan mintha a hamutállal smárolnékKép

Arankáim az Úrban
Volt egy kolleganőm a színházban Halász Ari akit egyébként SzörnyEllaként ismer a nagyérdemű a 101 kiskutyából. Háááát Juc Isten mentsen az összehasonlítástól. ( Bocs az összes többi Arankától aki nem hárpia)

Kókusz
kókuszdió

Votiv!

Köszi! Nekünk szandál volna az igazi, mert egész nap a lábán kell lennie! Magas szárú, vastag kérgű, bokát tartó típus! Vannak igényeink mi? Kép És ilyenkor keresünk szandált...télen!Kép

Manoka!

És minden gyakorlatnál be vannak vonva a kőcök? Egyáltalán milyen gyakorlatok vannak, amiket velük együtt lehet csinálni? Mert, ha Timit kell a fejem fölé emelgetnem, minimum összetojom magam!Kép

Most ért haza párom! Frászt kapok olyanokat mesél! Már majdnem behúztak neki múltkor, meg most is megkergettek 1-2 tolvajt! Most még miatta is izgulhatok!Kép
Ja, és el sem tudom érni egész nap, mert mobil nem lehet náluk!

Moose!

Nekem az anyósom Aranka!Kép
ildi76

Votiv!

Köszi! Nekünk szandál volna az igazi, mert egész nap a lábán kell lennie! Magas szárú, vastag kérgű, bokát tartó típus! Vannak igényeink mi? Kép És ilyenkor keresünk szandált...télen!Kép

Manoka!

És minden gyakorlatnál be vannak vonva a kőcök? Egyáltalán milyen gyakorlatok vannak, amiket velük együtt lehet csinálni? Mert, ha Timit kell a fejem fölé emelgetnem, minimum összetojom magam!Kép

Most ért haza párom! Frászt kapok olyanokat mesél! Már majdnem behúztak neki múltkor, meg most is megkergettek 1-2 tolvajt! Most még miatta is izgulhatok!Kép
Ja, és el sem tudom érni egész nap, mert mobil nem lehet náluk!

Moose!

Nekem az anyósom Aranka!Kép
ildi76

Szerintem Ancsipancsi a TV Deko-ra gondolt, most decemberben indul, a TV Paprika (Prokopp Dóra) oltalma alatt. Indul(indult) még egy halom kis kábeltévé: Echo Tv, Vital Tv, Story Tv, Sport Club. Ezekkel együtt már több mint 40 magyar nyelvű kábelcsatorna létezik - a párom világosított fel TV Deko ügyben.

Régen raktam fel én is képet a csajomról. No nesztek, ez most készült októberben:
Kép
beetrix

Szerintem Ancsipancsi a TV Deko-ra gondolt, most decemberben indul, a TV Paprika (Prokopp Dóra) oltalma alatt. Indul(indult) még egy halom kis kábeltévé: Echo Tv, Vital Tv, Story Tv, Sport Club. Ezekkel együtt már több mint 40 magyar nyelvű kábelcsatorna létezik - a párom világosított fel TV Deko ügyben.

Régen raktam fel én is képet a csajomról. No nesztek, ez most készült októberben:
Kép
beetrix

Jóestét!

Moose!
Drágám!- eztet most hogyan teszem jóvá???
azonnal írok egy pár e-mailt neked!!!!
küldök weboldalt meg jelszót is ami titkos, de neked ezek után mindent:-))

Beet!
Ki voltam kapcsolva, mert ma annyit tracspartiztam, hogy lemerültem sajna....
de mostmár vagyok!
Nagyon édes Lillus mondtam én, hogy tegyél fel képet látod, már meg se ismerjük a hölgyet!

Csajszik sajna nem tudok menni a keddi tornára, mert jön a mosogatógépszerelő.
Állati 1/2 éves a a gép és csődőt mondott, persze a legnagyobb kakiba amikor 12 fős családiparti után akartam elmosogatni vele..... szal ez mindig ilyenkor történik??? na jó nem offolom szét a topikot
manó27

Jóestét!

Moose!
Drágám!- eztet most hogyan teszem jóvá???
azonnal írok egy pár e-mailt neked!!!!
küldök weboldalt meg jelszót is ami titkos, de neked ezek után mindent:-))

Beet!
Ki voltam kapcsolva, mert ma annyit tracspartiztam, hogy lemerültem sajna....
de mostmár vagyok!
Nagyon édes Lillus mondtam én, hogy tegyél fel képet látod, már meg se ismerjük a hölgyet!

Csajszik sajna nem tudok menni a keddi tornára, mert jön a mosogatógépszerelő.
Állati 1/2 éves a a gép és csődőt mondott, persze a legnagyobb kakiba amikor 12 fős családiparti után akartam elmosogatni vele..... szal ez mindig ilyenkor történik??? na jó nem offolom szét a topikot
manó27

Ildi,
ortopéd cipésznél kapsz, azoknak van télen nyáron és magasabb a szára mint a normál szandiknak. Nálunk van a lakótelep ilyen cipész aki árul szandált is meg zárt cipőt is.
Meg van 2 direkt ezekkel a cipőkkel foglalkozó cég, márha ezeket keresed:
http://www.elitrt.hu/drleo.htm
http://www.salus.hu/belindex.php?item=termekek&page=salusgyerekcipo
zsebi2004

Ildi,
ortopéd cipésznél kapsz, azoknak van télen nyáron és magasabb a szára mint a normál szandiknak. Nálunk van a lakótelep ilyen cipész aki árul szandált is meg zárt cipőt is.
Meg van 2 direkt ezekkel a cipőkkel foglalkozó cég, márha ezeket keresed:
http://www.elitrt.hu/drleo.htm
http://www.salus.hu/belindex.php?item=termekek&page=salusgyerekcipo
zsebi2004

Beet! Nem is mondtad, hogy Lillanak egy gold-sable collie-ja van! Detokjoneki Kép Majd varja az ovi elott minden nap Kép De ugye nem Lassie-nek hivjak? Egyebkent a kiskertesz naggggyon helyes! Es hogy nalatok milyen jo ido van meg mennyi virag! Ha most itt lenne a csajom, osszevissza puszilgatna a kepernyot Kép

Juc, dehogy zavar, de en azert maradok a Jucnal Kép

Ildi, tudom, hogy sok helyen minden bort lehuznak a dolgozokrol, ami agyatlansag, mert mar 8 ora melo utan faradt az ember, es nemhogy nem olyan hatekony a munkavegzes, mint elotte, de meg egy csomo hibat is vethetnek. Biztonsagi ornek meg ugye pont mindig ebernek es erosnek megminden kell lennie, szoval egyenruhas hullak mellol nem nehez elcsorni dolgokat, vagy lecsapni oket, gondolom en. Es ugye az orvosokrol ne is beszeljunk, az meg felelossegteljesebb melo, de ezt mar BZs kapcsan megvitattuk nemreg... Engem csak kethetig 12oraztattak, de mar attol olyanokat csinaltam, hogy rossz helyen szalltam fel/le jarmuvekrol, nem jottem ra, hogy az en zsebemben csorog a telefon, meg nem ismertem fel az anyosom az utcan, ha elment mellettem... mondjuk ez utobbi nem olyan gaz Kép

Neet, asszem tenyleg el kene mennem egy hetre, mert mostanaban annyit pofazok, hogy az valami borzaszto. Vagy menjek a 30e hsz utan szabira?

Ja, ha valaki meg szereti a flanel pizsamat veletlenul, C&Aban olyan tokjokat kaptam! Nemcsak a gyereknek, magamnak is, persze az is a gyerekosztalyon volt (nemtom, miert csak nekik gyartanak), de a 164/170 boven jo ram, de volt meg 176/180 is. Nemtom, a hulye ikea miert nem gyart mar flanel agynemut, legalabb negyeve nem kapok...
moosejaw

Beet! Nem is mondtad, hogy Lillanak egy gold-sable collie-ja van! Detokjoneki Kép Majd varja az ovi elott minden nap Kép De ugye nem Lassie-nek hivjak? Egyebkent a kiskertesz naggggyon helyes! Es hogy nalatok milyen jo ido van meg mennyi virag! Ha most itt lenne a csajom, osszevissza puszilgatna a kepernyot Kép

Juc, dehogy zavar, de en azert maradok a Jucnal Kép

Ildi, tudom, hogy sok helyen minden bort lehuznak a dolgozokrol, ami agyatlansag, mert mar 8 ora melo utan faradt az ember, es nemhogy nem olyan hatekony a munkavegzes, mint elotte, de meg egy csomo hibat is vethetnek. Biztonsagi ornek meg ugye pont mindig ebernek es erosnek megminden kell lennie, szoval egyenruhas hullak mellol nem nehez elcsorni dolgokat, vagy lecsapni oket, gondolom en. Es ugye az orvosokrol ne is beszeljunk, az meg felelossegteljesebb melo, de ezt mar BZs kapcsan megvitattuk nemreg... Engem csak kethetig 12oraztattak, de mar attol olyanokat csinaltam, hogy rossz helyen szalltam fel/le jarmuvekrol, nem jottem ra, hogy az en zsebemben csorog a telefon, meg nem ismertem fel az anyosom az utcan, ha elment mellettem... mondjuk ez utobbi nem olyan gaz Kép

Neet, asszem tenyleg el kene mennem egy hetre, mert mostanaban annyit pofazok, hogy az valami borzaszto. Vagy menjek a 30e hsz utan szabira?

Ja, ha valaki meg szereti a flanel pizsamat veletlenul, C&Aban olyan tokjokat kaptam! Nemcsak a gyereknek, magamnak is, persze az is a gyerekosztalyon volt (nemtom, miert csak nekik gyartanak), de a 164/170 boven jo ram, de volt meg 176/180 is. Nemtom, a hulye ikea miert nem gyart mar flanel agynemut, legalabb negyeve nem kapok...
moosejaw

Sziasztok!

Neet, tündéri a kép!

ILdi, dr. Leo szandált a Keletinél lehet venni. Szembe pont a Huszár utcával van egy kis cipőbolt, ott láttam kirakva.

Beet, Lillus lassan kis hölgy.Kép
zanza

Sziasztok!

Neet, tündéri a kép!

ILdi, dr. Leo szandált a Keletinél lehet venni. Szembe pont a Huszár utcával van egy kis cipőbolt, ott láttam kirakva.

Beet, Lillus lassan kis hölgy.Kép
zanza

Zsebi!

Köszönöm szépen! A Salusnál voltunk, ott hó végére kaptunk időpontot az ottani dokihoz és onnan még 6 hét sajna mire megcsinálják a cipőt, mert nekik csak 19-estől van méretük!
A Dr. Leo-t ismerem, és már régóta kerestem a weblapjukat csak nem találtam, úgyhogy sokat segítettél! Lehet, hogy holnap náluk megnézzük a cipellőt!Kép

Megyek csicsilni!
Jó éjt!

ILdi
ildi76

Zsebi!

Köszönöm szépen! A Salusnál voltunk, ott hó végére kaptunk időpontot az ottani dokihoz és onnan még 6 hét sajna mire megcsinálják a cipőt, mert nekik csak 19-estől van méretük!
A Dr. Leo-t ismerem, és már régóta kerestem a weblapjukat csak nem találtam, úgyhogy sokat segítettél! Lehet, hogy holnap náluk megnézzük a cipellőt!Kép

Megyek csicsilni!
Jó éjt!

ILdi
ildi76

Mano Kép csak ird meg, mennyiert tudsz hozni, bar most jutott eszembe, hogy marhamessze laktok, ugyse tudnek elmenni erte Kép ja, es milyen tipusu a mosogatogepetek?

NFLes lanyok! Apa kerdezi, hogy a ti apaitok es/vagy ti milyen csatornan nezitek a meccseket, mert mi csak a sport1-en tudjuk. Illetve apa a netrol szokott meg letolteni.
moosejaw

Mano Kép csak ird meg, mennyiert tudsz hozni, bar most jutott eszembe, hogy marhamessze laktok, ugyse tudnek elmenni erte Kép ja, es milyen tipusu a mosogatogepetek?

NFLes lanyok! Apa kerdezi, hogy a ti apaitok es/vagy ti milyen csatornan nezitek a meccseket, mert mi csak a sport1-en tudjuk. Illetve apa a netrol szokott meg letolteni.
moosejaw

Moose

Mi állandóan a Hófehérke zenéjét hallgatjuk, van , hogy 3X is visszatrekkelünk a Hey-ho dalra és ugrálva pörögve táncolunk és tapsolunk rá, persze a csajok meg nevetnek rajtunk.Kép
Bármikor hozhatod a nőcidet énekelniKép, jelenleg csak egy növendékem van aki kicsit tulkoros és tantó néninek tanul.
Csak ezen a beszoktatós mizérián legyünk már túlKépKép
Kókusz
kókuszdió

Moose

Mi állandóan a Hófehérke zenéjét hallgatjuk, van , hogy 3X is visszatrekkelünk a Hey-ho dalra és ugrálva pörögve táncolunk és tapsolunk rá, persze a csajok meg nevetnek rajtunk.Kép
Bármikor hozhatod a nőcidet énekelniKép, jelenleg csak egy növendékem van aki kicsit tulkoros és tantó néninek tanul.
Csak ezen a beszoktatós mizérián legyünk már túlKépKép
Kókusz
kókuszdió

Kokusz Kép Rajottem am, hogy talan meg kene varnom, amig az "apa", "anya" es "hamm" szavakon kivul esetleg mar mast is tud mondani Kép Ugyhogy lehet, hogy eleg ketevesen elkezdenie Kép

Lehet, hogy a torokfajasom mellekhatasa a tulzott forumonszovegeles. Pedig semmit nem vettem be (csak csipkebogyoteat), de ugy tunik, csak a kockazatokat kerultem el. Talan holnap megkerdezem a kezeloorvosomat vagy a gyogyszereszemet Kép
moosejaw

Kokusz Kép Rajottem am, hogy talan meg kene varnom, amig az "apa", "anya" es "hamm" szavakon kivul esetleg mar mast is tud mondani Kép Ugyhogy lehet, hogy eleg ketevesen elkezdenie Kép

Lehet, hogy a torokfajasom mellekhatasa a tulzott forumonszovegeles. Pedig semmit nem vettem be (csak csipkebogyoteat), de ugy tunik, csak a kockazatokat kerultem el. Talan holnap megkerdezem a kezeloorvosomat vagy a gyogyszereszemet Kép
moosejaw

Örülök, hogy tetszik a Csajszikám!Moose a szüleimé az a gyönyörű kutya és Lolának hívják. Olyan cukor volt, amikor még kicsi volt, de most is tök jó fej, már 4 éves. A kép tehát a szüleimnél készült. Anyukám inkább az angol botanikus kertek híve, minimális rendszer, de sok sok érdekes virágKépA jó időt csak a kőgazdagok tudják megvenni::Kép))))

Manó, igen hívtalak. Figyú mi szombaton 8-kor talizunk a Manokával és megyünk a börzére.Mi lenne ha a bejárat előtt taliznánk? Ti merre laktok egyébként? Ha a szombati verzió nem jó, akkor esetleg holnap kellene megoldani, nem?
beetrix

Moose!
Én örülök, hogy szófosásod van, az béna volt, amikor keveset voltál fenn a fórumon. Tényleg hiányoztál!

Ja, egyébként Lillát a tőled kapott kamillateával is kurálomKép

Az anyóspajtim már vett flanel lepedőt, na jó nem az IKEA-ban, nem is gumis. Azért megkérdezzem tőle hol és mennyiért?
beetrix

Sziasztok!

Apa pancsol én meg itt ... Kép

Ildi, pocaklakó 14-15 hetes, májusra várjuk.

Jucus, kapkodom a csülkeim, Kép azaz igyekszem.

Zsanci, nagyon vegyesek. Nekem nem stílusom a folyosón tárgyaljuk meg a továbbiakat dolog, de az meg igen, hogy nem elutasító, s azt mondja, hogy igényeim (pl. lehetőséget, korrekt tájékoztatást illetően) jogosak.

Mossejw/Jucus, cipőből azért 2 pár csak kell egy télre egy gyereknek. Mi vettünk egy bundás bokacipőt, meg egy bélelt gumicsizmát. Egyik elmenős, másik havazós/szétrugós. Mindkettőt a cipővásáron. Üzletben nagyon drágák, ilyenkor kutatni kell az olcsót.
Csók Kép Érdekes, én fiam szelektál, szájrapuszi csak anyának, apának jár, de nekünk csak az. Hm? Kép

Beetrix, aranyos babád van! Kép

Apa végzett, én is. Kép Jó éjt!

Boró
femõke

Dr. Votiv! Melyik homeobogyo valo csak torokfajasra? Nem akartam semmit beszedni, mert nincs semmi mas tunetem, meg hoemelkedes sincs, se kohoges, se takony, se rekedtseg, se fejfajas stb, csak a torkom faj, de az naggggyon. Phytolacca americana? Homeogene 9 tabletta? Mas? Es ugye a lajos utcai patikaban megkapom? HELP! Ma elmegyek dokihoz, hogy nezzuk, mi a baj, de ha valami rondat ir fel, azt nem szeretnem megenni.

Beet Kép Van am masfajta kamillateam is, kuldjek fenypost? Kép Mert most sajna dogrovason vagyunk.

Boro, az en lanyom szerencsere meg csak itthon nem bir magaval, seta kozben nem olyan szetrugos, beleugralos stb, ugyhogy most meg biztos eleg az egy cipo.
moosejaw

Beet,
Lillus csodaszép! És a kert is! Meg ami a kutyusból látszik.Kép De szép volt az október, mi?
neet
neet

Femőke!

MOose/Jucus?Ezt nem értem.
Én lenni Jucus aki nem kérdezett cipőileg,Moose meg lenni Moose aki cipősködött és nem akar engem ArankázniKép

Juc
20170114224602

Merre vagytok??
HÉTVÉGEEE!!! Kép
neet
neet

Na, legalább egy Jucus írogat itten..
neet
neet

Hi Csajok!
Már megint lemaradtam, mint a borravaló. Tegnap rohangásztam össze-vissza, aztán meg nagytakarítottam (vasárnap jönnek zapa szülei), este pedig hulla voltam, meg most is kissé nyomi vagyok, mert Vince 4.40 és 6.15 között úgy döntött, hogy itt a reggel, kuurikúúúúú Kép Nem baj, majd napközben pihizek. Megint jobban vagyunk! Kép Annyi, hogy lettek piros foltocskák V orcáján, nemtom mivel is kenegessem, úgyhogy most marad a popsikence, aztán majd 7főn úgyis megyünk tanácsadásra+oltásra Kép
Igyekszem visszaolvasni.
Éljen a napsütés!!! Kép
cupp,
fic
ficánka

Én is itt vagyok már megint, mert Lányka alszikKép

Ha már ennyire teszik a kutyus mindenkinek, akkor keresek róla egy jobb képet, amin látszik az arca is.Kép

Juc jövő héten mindenképp talizzunk, mert ki szeretnélek használni dekupli témában.Kép

Egyébként nem tudom ti menniyre szeretitek a sütőtököt, de ma egy isteni változatát csináltam a klasszikus sütésnek: A tök szeleteket be kell kenni olivaolajjal, megszórni durva sóval és rozmaringágakkal megrakni. Így kell a sütőben megsütni. Nagyon pikáns, de szerintem finom. Fő a változatosság.Kép Persze valaki a mézes sütőtökre esküszik.

Lehet irigykedni, jövő héten hétfőn premier vetítésen megnézhetem az új Harry PottertKép
beetrix

boró,
ez melyik barna kicsi vagy nagy?????

zsanci,
most mi lesz ha a kicsiKép?

blaye,
jelentkezz,jelentkezz,akarok tőled kérdezni vmit,na jó,kicsit ki akarlak használniKép

na én el mert rajta a van a szőkítő a fejemen és esetlen nagyon szőke leszekKép
Vendég

Beet!

Jó,de mikor??????????Olyan elfoglalat kismamákok vagyokKép
Holnap én is megyekbörzére egy nagyon kedves barátnőmmel,de mi fél 10-kor találkozunk nálunk és kb.10-re érünk ki.

Neet!

Próbálkozom ablakpucolás,főzés és ágynemű áthúzás között naprakészen itt lenni.

Juc
20170114224602

A képek nagyon jók, gyönyörű minden baba!

Manó és Zsebi: küldtem mailt.
Votiv: jó csomagolást! az erő Veled van, és remélem a net is nemsokára!

Most L, felébredt V, pedig még akartam ezt-azt, dehát ő a főnök. Kép
cupp,
fic.
ficánka

Moose, szerintem is kevés az egy cipő télen, főleg ha egy nyuszinak veszed Kép
Én kettőt veszek/vettem, szánkózás, hóban járkálásra/fetrengésre egyet és egy nomrál utcait amiben bárhova lehet vinni a gyereket.

Börze: én is megyek Kép Kép Kép Kép több nem jut az eszembe ezzel kapcsolatban mert Jucus kivette a számból a szót.
zsebi2004

Lánkák!

Cipősdoboz akcióhoz már van zacskó a postán.De előtte be kell csomagolni karácsonyi papírba és ki kell tölteni hozzá a feladásos papírt és ki kell fizteni rendesen a feladást.
Én azt gondoltam,hogy a Posta ezt legalább bevállalja,de nem csalódtam bennük,annyira köcsögök.

Juc
20170114224602

Ildi!
Van olyan gyakorlat is, ahol elvileg emelgetni kell, de azt én sem csináltam. Vagyis Emma nélkül csináltam. Sok a gerinc- és nyújtógyakorlat, meg volt hasizom is, meg kis fenék. Gyereket meg annyira vonod be, amennyire hagyja magát, illetve amennyire te bírod. Érdemes neki egy-két játékot hozni.

Én ma élőben is megnézem csodaszép Lillust, beeeeKép

Ja, képzeljétek, Emma a hasán pörög körbe (na jó, a pörög túlzás), és kúszott egy kicsit hátrafele, aztán a nagy erőlködéstől bekakiltKép

Kép
Kép
manoka11

gondolkodtam, leirjam-e. vegul ugy dontottem, nyilvanosan is megbanom, h hagytam eddig fajulni a dolgot. (bar lehet, h kinevettek)
tegnap este vegre-vegre nekilattam kitakaritani a kisszekrenyt, ahonnan mar hetek ota hallatszik ragcsalas es cincogas. a vasalo dobozabol 3 cincogo menekult el, a dobozban pedig pazarul berendezett odut talaltam. na, ekkor kezdodott a lelkiismeretfurdalasom. es csak egyre rosszabb lett, ahogy sorra kerultek elo kis kuckok, de igazan rettenetesse akkor valt, amikor az egyik ilyen lakbol elogurult egy egesz alomnyi picike, csukottszemu, alig pelyhes kiscincogo. nem tudtam, mit csinaljak. sokminden atszaladt az agyamon (visszarendezgetek mindent, valahogy elcsipem a mamajukat es berendezek nekik egy terrariumot, stb.stb.), es ereztem, h itt csak rossz dontesek kozul lehet valasztani. aztan valasztottunk... rossz volt, megsirattam oket... beke poraikra

nem hiszem, h ezt valaha is elfelejtem. nagy arat fizettem a trehanysagomertKépKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

sziasztok!
MiniDictator 9.0-ás irtó energia vámpir már napok óta...Kép én is dögrovás.
Moose!
én szeret flanel pizsi, B-nek már 2 van, és most akarok egy újra benevezni.
Juc!
én is ki akarlak használni dekopács ügyben, mint Beet, nem lehetne együtt???Kép
Gigi!
sztem ő a kicsi! De ettől még szerthetem...majd a folyosón megbeszéljük...Kép
Beet!
jó neked, bár én nem vagyok HP fan, az első részt akkor láttam, amikor B-vel 1-2 hónapos terhes voltam, hányingerem volt végig, és többször elaludtam közben. Nem is tom, miről szól...Kép
Pocak!
még nem mondtam, de nekem irtóra tetszett a tegnapi pasis irásod...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!

Tőlem lehet,de mikor?
Távoktatást is vállalokKép

Ablakok megpucolva,tök jó.De meddig lesz ilyen?

Recca!
Ez tényleg szomorú történet voltKép

Juc
20170114224602

Recca,
vazzeg, jókor írsz ilyet, már majdnem megkönnyeztem a pelyhes csukottszemű izéket, de nem tudta velem feledtetni, milyen volt, amikor az ÉN pelyhes kis izém ágyába szartak...
Szóval végső elkeseredésemben kitettem este a ragacsot. Tudom, hogy ez nagyon durva, de ha elkapom, jól belekötöm egy zacsiba, és akkor 1 perc alatt megfullad és nem szenved. A mérget kikerülte, a csapdába (amellyel élve elkapjuk és szélnek eresztjük) nem megy bele, szóval csak szarik ránk, éjjel a fejünk körül rohangász, és mondom, Eszter cuccait is összeszarta, nos, ez volt az uccsó csepp a pohárban, most várom, mikor hallom cinizni a ragacsból.
Szóval ne sajnáld őket, ha több esze lett volna anyukának, máshol vackolódik be. ÉS ha ezek fenőnek és elszaporodnak... leszámítva a szart, bűzt, rengeteg betegséget terjeszthetnek a hepatitistől az agyhártyagyulladásig, jó esetben csak egy kis szalmonella, de az se kevés. És évente akár 1000 utódjuk is lehet!!!!!!!!
neet, aki utánanézett...
neet

Jucus,
éljen a tiszta ablak!
Egyébként neked szent küldetésed, hogy az ablakok tiszták legyenek, a gyerekek szintúgy és jóllakottak és az egész lakás ragyogjon, és fitten, üdén, mosolyogva várd haza az uradat.. Kép Ja, hogy emellett még netezned is kell? Hát.... Kép

Lányom és a kutyám épp fogorvososat játszanak. Marcipán szája tátva, Eszter keres benne valamit, vagy töm épp, innen most nem látom.... Kép
neet
neet

Neet, ezeket en is tudom. az en felelossegem "csak" annyi, h hagytam (ertsd: nem voltam kepes elobb kiramolni azt a k. szekrenytKép), h ide vackolodjon be, es vilagra hozza oket. es ez az, ami miatt bant. meg amugy is egy ilyen buddhista lelkuletu benamatyi vagyok. ez van

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Juc!
én sem csalódtam a postában...EMPÁTIA megy ezerrel...dögölj meg, ha segiteni akarsz, vazzeg! Vagy, ha te úgyis ilyen segitő-féle vagy, akkor úgyis van pénzed, h kifizesd a posta költséget! Egyébként mennyi az annyi???
Ja, és HP rajongók:
nézzétek, mivel kényeztetik az amerikai rajongókat:
www.hptreasures.com

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?