A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SzilcsibeKép
Nagyon megértem a gondolataidat! Idő kell hozzá, hogy túl tedd magad rajta mert most kezded csak feldolgozni a történteket. Ne nyomd el magadban az érzéseket de ne is hagyd, hogy ez a hangulat eluralkodhasson rajtad! Előre nézz és gondolj az új lehetőségre! Próbáld ezt a napot ünnepelni úgy ahogy megérdemled és meglátod nemsokára már csak egy rossz emlékként fogsz rá visszatekinteni!!! Kívánom a legjobbakat neked és azt, hogy légy nagyon boldog!!! Mert megkapod amit annyira szeretnél, meglásd!!!!!!Kép

HukmukKép
Az 1/4 az menni fog! Ne aggódj! Igen, Tüncsike is eszi a bogyót! Az én prolaktinom 748 mU/l volt. A bromo nem árt a babának, azt mondják, hogy a tehesség 12 hetéig kell szedni de a dokim azt mondta, hogy ha tehes leszek akkor már ne szedjem, majd áttérünk az utro-ra (progipótló), azt is sokan használják köztünk. Clostyt is szedek a cilkus 5-9. napjáig.

IzaKép
Ez a pg elég furin működik. A barátnőmnek, már 11 hónaposak az ikrei, egyszer sem volt páfrányos. Nekem meg most a 26. cn.-on is az. A menzi alatt is az szokott lenni és állítólag a terhesség alatt is lehet. Szerintem vigyál hőmérőt ha ellenőrizni akarodKép

Kép

KépKép
babcsi

GyugyiKép
Bocs, kihagytam egy y-t. Sajnos én a munkahelyemen vagyok. Nem tudok tévézni.

SzilvaKép
Ez teljesen érthető. Még nekem is sokszor eszembe jut, hogy miért éppen nekem és nekünk nem jön össze. Az edzőteremben a taposógépen pletykaújságokat szoktam olvasni. Most már tökre berágtam, mert a Story minden héten betesz legalább 3 terhes hírességet, akik mind a mi korunkban vannak. Már utálom kinyitni. (Szinte utálatosan irigy vagyok rájuk.) Tudom, hogy nem szép, de olyan igazságtalan az élet. Szerintem nem kérünk tőle sokat, hiszen ez annyi embernek megadatik. Nem a lottó ötösre vágyunk.

Kép
Kép
tiza

Gyugyi a progi szakasz nem mindenkinál egyforma, nekem 16 napos. Szóval azt csak pár görbe után tudod, hogy a tied mennyi.

Kép

KépKép
babcsi

HukmukKép
Bocsi, de nem értem, mit tudtál? és most miért érzed magad pokolian?

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Nem szívesen hőmérőznék, mert nem egyedül leszek a szobában és csipog a hőmérő. Meg úgy is mindegy. Ha később lesz, akkor nem leszünk együtt apával. Inkább átadom magam a pihenésnek babaprojekt terén. Decemberben megyek laparra, én már belenyugodtam, hogy ebben az évben nem leszek babás. Nem szomorít el.
A pg53 nekem nem szokott rosszul működni. 2-3 napig páfrányos, de abból csak egy nap tiszta páfrány. Pé után már soha nem páfrányos. Menzi alatt még nem néztem.

Kép
Kép
tiza

babcsi Kép szopalako Kép hihihihih - vegre te is elirsz..de jo KépKép
de jo, hogy lesz szep hazatok, a pocaklakotok csak azt varja, hogy kesz legyen. A kis igenyes...

Szilva Kép boldog SZULINAPOT !!! jovore mar tobben lesztek, szoval most orulj, hogy buli utan agyban lehetsz sokaig es senki nem zavar...latod,,mindennek van jo oldala..

Iza Kép jo utat,,igen, lehet, hogy ott enyhebb az ido (tenger hatasa miatt..)

Tundi Kép es kapsz ingyenvonatjegyet barhova? en imadom a vonatokat !!! es a vonatozast. Ha nem lenne ilyen draga pl eu ban is csak azzal mennek. De sajnos olcsobb a rep.
Drukkolok, hogy ne jojjon meg.

Manda Kép ertelek. en is szoktam ilyen lenni. De hat muszaj mennunk, halandunk elore, kulonben nem lesz gyerekunk. A fenebe is. A heten mondta egy baratnom, hogy o mekkora bagos es megis hogy teherbe esett ....Hat megiscsak a nok 75- 80 % siman terhes lesz, csak sajnos mi a masikba tartozunk. De hidd el mindenkinek megvan a baja,,ha nem ez, akkor mas. Szoval itt mi szepen osszetartunk es mindenkit addig tuningolunk, amig gyereket nem novesztunk bele !KépKép

giling Kép remelem ez a honap lesz a befuto neked is !

saci
saci

Tiza
ÁÁ, szóval a munkahelyeden munka helyett levelezelKép
Hát én meg csak itthon tudok. Óra alatt mégse frissítgethetek. (Nincs is gép a termembenKép)

Most vizsgálgatnak egy 6 hetes babát. Tök aranyosKép
Vendég

Most az ikreket méregetik.
Vendég

HukmukKép
Nekem is vissza kellett olvasnom, hogy milyen hírt is vártál. Sajnálom. Most akkor Pirikét várod, ugye?
Megértelek, hogy szarul érzed magad. Ezzel mindannyian így vagyunk, amikor a remény szertefoszlik.

Kép
Kép
tiza

SaciKép
Igen az összetartás és a tuningolás nagyon sokat számít!!!
Jó itt veletek!

manda

GyugyiKép
Igen, töredelmesen bevallom, hogy a munkahelyemen lógok az interneten. Ez azért nem mindig van így, de mivel holnap elutazom minden munkát igyekeztem megcsinálni előre és igazán most csak annyi a dolgom, hogy felvegyem a telefonokat, mert rajtam kívül senki nincs itt. Egyébként ezért is tudok ennyit írni, mert most nem látja senki.
Hát az vicces lenne, ha órán Babaneteznél. Várjatok gyerekek, mindjárt meg mondom mit jelent ez a szó, csak a Babcsinak válaszolok. Hi-hi-hi

Kép
Kép
tiza

Sziasztok Lányok!

Szilva nagyon sok boldog születésnaot kívánok nekedKép
Tudom nem vigasztal téged, de nekem a mai napig eszembe jutt hogy nemsokára szülnék ha sikerült volnaKép Idővel majd jobb lesz.

Manda, nem így ismertelek meg egy vidám kis hölgyet szoktam olvasgatni mindennap, szólj neki hogy jöjjön előKép

Babcsi,Tündi mennek a drukkok nektekKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Délelőttre búcsúzom, mennem kell dolgozni.Ráadásul ma 4-ig vagyok. Este meg színház. De azért benézek még, ha hazaértem.
sziasztokKép
Vendég

IzaKép
Teljesen igazad van. Inkább pihenjál aztán majd folyt kövKép

SaciKép
Igen, mit itt ha kell összekanalazzuk egymást de jókat tudunk röhögni is!!! Fontos ez az összetartás!!Kép Néha amikor eldepisedne minfig közbelép a pozitív gondolkodás kommandó!! ezentúl PGKKép
Veled mi a helyzet?

BarbiKép
Köszi a drukkot!!!!!
Te hogy vagy?

Kép

KépKép
babcsi

Szia BarbiKép
Már hiányoztál! Oké próbálom visszahozni a másik csajszit.
Neked is drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy vagy?

manda

Tiza Kép
Képzeld, a héten voltam már 2x tornázni! Nagyon jól esett, persze csak lájtosan, semmi hasazás, de azért van izomlázam.

Lányok Kép
Akkor nem nyavajgok többet, ezért is nem jöttem most az utóbbi napokban...

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép
Köszi neked is!
Abszolút megértem hogy eszedbe jut Kép
Mikor kell visszamenned a BMC-be?

Babcsi Kép
Akkor hol a kanál?

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
De gyere és ha kell nyavajogjál csak közben próbálj pozitív is lenni egy kicsit, jó?Kép

Kép

KépKép
babcsi

SzilcsibeKép
Küldöm a PGK-t és egy csomó kanállal mennek ám hozzád!!!!KépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

SzilvaKép
A sport az jót tesz a depinek. Azért vigyázz magadra!
Nem baj, ha nyavajogsz. Időnként mindenki megteszi, még kisebb bajnál is.

A francba. Visszajöttek a kollegák, most lehet, hogy kevesebbet tudok jelentkezni.

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép
Valami jó álcát kéne kitalálnod a monitorodhoz Kép

Babcsibe Kép
Várom a PGK-t a kanalakkal! Tudják a címem?

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Megtalálnaaaaaaak! Te csak ne aggódj!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

SzilvaKép
Hát az nagyon kellene, mert pont az ajtóval szemben van a monitor. Egyből látja, aki belép.

Kép
Kép
tiza

Dec. 1-én kell vissza mennem.
2 napig nagyon sokszor szúrt mindkét petefészkem, most kezd elmúlni.Nem tudom hogy ez jót vagy rosszat jelent!

Manda ez a beszédKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbikaKép
Drukkolunk továbbra is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom jelent-e valamit a szúrás, reméljük babót!!!Kép

manda

SzilcsikeKép
Ne legyél már bánatos. Igaz, én nem tudhatom milyen érzés, amit átélsz, de a mai napon csak magaddal törődj, kapcsolódj ki, ünnepelj!

TizaKép
Ez az, a mai estét még használd ki! Holnapra meg jó utat és várjuk a fényképeket, ha visszajöttél.

GyugyiKép
Az tényleg klassz műsor. Ha szabin vagyok, én is meg szoktam nézni. Meg ötkor szokott lenni az Einsatz in 4 Wänden című lakberendezős műsor, az is tök jó.

Barbi
Ezek a szúrkálások jól hangzanak. Drukkolok, hogy babát jelentsenekKép

Babcsibe
Érdekes lahat a könyv, amit olvasol.
PGK, ez jóKép Erre nem küldenéd őket, nekem elég egy kevés is belőlükKép

Saci
Babcsibe is sokszor elüti ám, amit írKép De azért ki lehet hámozni, mit akartokKép

Hukmuk
Sajnálom a negatív eredményt.Kép Én is szedek bormot, 2xfelet. Mellékhatást nem igen érzek. Lehet, hogy attól vagyok mindig álmos, de ez elviselhető. Nekem a doki azt javasolta, hogy kezdetben este vegyem be, hogy ha rosszul vagyok, akkor otthon mégis jobb.

Lányok!
Mikor talizunk? Még az idén?
gtünde

TüncsibeKép
Beszéljük meg a talit, jó lenne az idén megejteni.

manda

BarbiKép
Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HukmukKép
Most már értemKép Nagyon sajnálom!Kép

TüöncsikeKép
Küldöm őket!!! szerintem ha végeztek Szilcsibénél mindjár mennek is hozzád!!!!!Kép A könyv tényleg érdekes és csomó minden kiderül belőle az agy működését tekintve és, hogy a kapcsolataink során, hogyan lehet fejleszteni az érzelmi intelligenciánkat, az empátiás készséget! Mert az emberek tobbségének van, csak van akinál jobban fejleszteni kell és lehet! Például arra is rámutat, hogy magas intelligenciával rendelkező emberek miért vallanak kudarcot az életükben és más szerényebb képességű emberek miért tudnak érvényesülni jobban. Talán mert többet éreznek és önzetlenebbek? Jobban oda tudnak figyelni másokra és magzkra? Na jó, nem írom le a teljes esszémetKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

TüöncsikeKépKépKép Na megyek pockot mosni!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Lányok, most elköszönök.
Legközelebb egy jó hét múlva jelentkezem.
Mindenkinek jó hétvégét, munkát és TERHESEDÉST kívánok!

A taliban én is benne vagyok.

Kép
Kép
tiza

Tiza !
Köszi a megnyugtató szavakat, ha ti nem lennétek tuti bediliznék!
Nálatok mi a helyzet?
Puszka
hukmuk

IzaKép
Vigyázz magadra!!! Neked is jó hétvégét!!!!!!!!!!!!

Manda

manda

Manda
Én benne vagyok a taliban, csak valaki szervezze megKép
gtünde

Tizus
Jó utat! Vigyázz magadra!!
gtünde

IzaKép
Jó utat és érezd jól magad!! Várunk az élménybeszámolóval!Kép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsibeKép
Itt kéne megszervezni a topicban.
Gondolom BP. jöhetne szóba, mert az egy központi hely.

manda

Gtunde!
Neked mennyi volt előtte a prolactin?
Ellenőrzik minden hónapban h mennyi? Mióta szeded?
Hogy vagy, ?
puszi
hukmuk

Én is benne vagyok a találkozóba.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Hukmuk
Fejből nem tudom, majd otthon megnézem. Már ez a második hónap, hogy szedem. Még nem voltam újabb laborvizsgálaton, de lehet, hogy meg kéne ejtenem.

Manda
Én is így gondoltam, csak ki vállalkozna rá? Valaki a lányok közül, aki bp-i, az lenne a jó.
gtünde

Nekem csak annyi a gondom, hogy ugye elvileg dec.elején ill. nov.végén transzfer ezért vagy a jövő hétvége felé lenne jó vagy úgy kb.3 hét múlva.

manda

Bp-i lányok ki szervezne meg egy találkozót?

manda

Manda
Nekem meg sajna sem a jövő hét vége, sem az azutáni nem jó, de a többi igen. Szóval 3 hét múlva nekem jó lenne. Vagy nem? Ki kell még számolnom, hogy ha inszemem lesz, akkor mikorra esne. De ha megjön jövő hét elején, és mondjuk rá 2 hétre inszem, akkor 3 hét múlva elvileg jó.Kép
gtünde

Manda
De mégis jó két hét múlva, de asszem csak szombat.Kép

Saci
Igen, van szabadjegyem. Belföldön bárhova, csak az IC pótjegyet kell megvennem. Külföldre meg évente egyszer lehet igényelni, és változó, hogy melyik országban mennyi kedvezményt adnak. A vonatozást én is szeretem, de csak ha IC-vel utazomKép Első a kényelem és a tisztaságKép
gtünde

Lányok olyan érdekes dolgokat érzek, mindkét petevezetékem olyan nehéz, mint amikor megkéne jönni(19cn). Eddig még ilyet nem éreztem és a másik kedd óta úgy fájnak a melleim hogy a melltartóba szivacsbetétett kell raknom ha valmihez hozzá ér ne fájon, pedig a kúpot csak szerdán kezdetem el.

Tündi, miért számolsz még bármi lehetKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Na, megyek haza, mert lejárt a munkaidőm. Este még benézek.
gtünde

Akkor szia TüncsibeKép
Este még találkozunk!!!!!!!!!!

manda

Barbi Kép huu, ezek lehetnek a terhesseg jelei is.. az "szimatod" nem lett erzekeny? magyaran,,nem idegesitenek bizonyos szagok?

tunde Kép neked magas a vernyomasod amugy? mert azoknak kevesbe art a bromo. ezt tegnap mondta az endokrinologus nekem. en meg vagyok aldva az alacsony vernyomasommal..de hat ez van .Es irigyellek a vonat miatt. Mi tavaly mentunk Splitbe vonattal, halokocsi. Szuper volt.

Hetfon majd megyek uh ra,,akkor leszek a 6. napon, remelem nem kesem le az inszemet. illetve, hogy nem csut tol.- vas.ig akarjak csinalni. Mert akkor ugrott egy honap megint

Szep napot mindenkinek, ha sut a nap, nekem jo kedvem van..

Babcsi Kép mikorra lesz kesz a hazatok?

Manda :Kép nekem nagyon zuros a dec. nem tudom, hogy hogy tudok talakozni. En maradok egyenlore a csetelesnel...Az is majdnem mintha talalkoznank...KépKép

Wish Kép hova tuntel? meggyogyultal teljesen ?

puszi:Saci
saci

Sziasztok csajok!
Ti aztán tudtok termelni alig tudtam visszaolvasni.Kép
Szilva Nagyon sok boldog születésnapot.Ne szomorkodj ha gondolod én is küldök egy kanalat.Kép
Saci
Ált 19.30 vagy 20.30-ra járok és 1-ig kb.aludni tudok mert igaz mellékállást írtam de ez a fő meg a mellék is ,a munkanélküliek táborát erősítem.
Most megyek mert főzök,csak benéztem.
További szép napot mindenkinek
Vendég

BarbiKép

Szupik a jelek. nekem lépzeld úgyis szokot csak magától fájdogálni, ma éppen mondjuk nemKép csak kicsit duzzadt. Nagyon drukkolok neked!!!!

SaciKép
A ház remélhetőleg dec. közepére költözhető lesz!! Jó lenne karira beköltözni!!!
Küldök neked rengeteg tüszőnövelőt: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

TüncsikeKép
Ne beszélj úgy mintha már tutira meg is jött volna!!!! Azért még várjál ezzel!!!Kép

MandaKép
Talizni én is nagyon szertnék de a következő hetekben nagyon el leszek havazva a lakás, suli miatt. Meg megyünk többször vidékre, szóval erről lehet, hogy most sajna lemaradokKép

Azért még mindig itt van a dumcsizás, azt legalább minden nap lehet!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Saci az nem tűnt fel ,mert náthás lettem az orrom még mindig elvan dugulva, kétlem hogy tünetek lennének,mert még csak 5 napja volt az inszem csak érdekesKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?