Tegnap itt leírtam milyen jól alakult minden,de ez kicsit változott...
Délután 6 körül elkezdtem vérezni,de nagyon nagyon.Fél 8kor bementem anyuval kórházba mert féltem,hogy gáz van. A Fruzsina megvizsgált és mondta,hogy ad méhösszehúzó cseppeket,mert az nem megy vissza elég gyorsan,de jöjjek haza,majd elmúlik hamarosan.
Hazajöttünk,szerencsére a férjem is beesett mert a vérzés nem múlt el.Nem akarom részletezni,a lényeg hogy kb.5-6 cm-s alvadt vér darabok ömlöttek belőlem,de olyan sok,hogy 9 körül a füriben el is ájultam.
Anyum hívta a mentőt,rögtön visszavittek az Uzsokiba,ahol a Csapó megvizsgált a Fruzsinával aztán UH és mondták,hogy meg kell műteni rögtön,mert valami valószínüleg bent maradt.Gyorsan lefejtem minden tejcsit,aztán a férjem hazaküldtem és rá 5 percre megjelent a dokim,hogy nem hagy másra... Kb. negyed órán át tartott az egész,eü. kaparást csináltak,altattak és kiderült,hogy valszeg a korán szülés miatt még nem volt amúgy sem ép a méhlepény és abból maradt bent egy apró darab. Kaptam 2 zacsi vért,infúziót,de reggelre már minden oké volt így gyorsan el is engedtek Viktor miatt. Nem is fáj semmim,igaz egész nap aludtam itthon,csak gondoltam leírom nektek hogy jártam.
Nagyon komoly volt,de szerencsére vége...és persze ez bárkivel előfordulhat sajnos. Még a papírokra sem kellett várnom,majd holnap hív a dokim.
Na mostmár nem panaszkodom többet,legyetek jók és vigyázzatok a tündéri bébikre!!! Én sem szedtem volna ilyen gyorsan össze magam,ha nem lenne két kisfiam,akik miatt bármit megteszek.
Lassan már remélem bekapcsolódom a normális beszélgetésekbe is.
Annamari

És tegyél majd fel képeket, hogy lássuk, hogy változik napról napra a kislurkó!

, és szerintem ne aggódj, hogy nem lesz tejed, csak határozd el, hogy lesz!!