A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mzsperx :-)
Gratula meg egyszer a babahoz. Vigyazz nagyon magatokra.
Elkuldened nekem is a gorbedet, tanulmanyozas celjabol.
Elore is koszonom.
timea_k@egon.gyaloglo.hu

Timici
Timici

ÉvaKép
Sajnálom, hogy nem siekredett az inszem.... De ne szomizz fel a fejjel, a lombikkal biztosan hamarosan ott lesz majd a babuci a pocidbanKép Nagyon-nagyon drukkolokKép
MentaKép
Bocsi, de én csak a Nemzeti Ünnepen viselek kokárdát. Ha ez az elv érvényesül majd a választásokon amire Te felhívtad a figyelmünket akkor arra is ügyelni kell, hogy aki nem teszi ki a kokárdát az vigyázzon ugyanúgy hisz, lehet, hogy az Õ papírját pont ezért nem pecsételik le... Ki tudja kik ülnek majd ott az asztal mögött? Én nem hinném, hogy ilyesmit tennének azok, akik elvállalták ezt a feladatot... Lényeg, hogy mindannyian figyeljünk teljesen mindegy, hogy kire szavazunk - a legfontosabb, hogy elmenjünk szavazniKép
Elnézést mindenkitõl akit ez zavar.

Puszi: Doris
doris

Beszti :-)
Koszi. E-mail ment.

Timici
Timici

Sziasztok Lányok

Moni
Sajnálom, hogy nem volt ott a dokid. De lehet, hogy valaki éppen szült és ezért nem volt ott. Ilyen gyakran megesik, ezért jobb általában a magánrendelés, de az meg biztos sokkal drágább.

TimiciKép
Szerintem még bizakodhatsz. A hõd szépen fenn van.Kép
Nálad csináltak már hormonszintmérést?
Én bár még csak a 4. ciklusban vagyok, "kiharcoltam" a dokitól, hogy csináljon hormonmérést, hiszen ha van valami gond, jó mihamarabb megtudni.

Remélem, ma meglesz az eredmény és akkor megírom Nektek Csajok.

OrsolyKép
Mindenképpen vegyél ki szabit!!!
Ez a ciklusod olyan szépen alakul, nehogy ezen a szabin múljon! Szerintem jó lenne, ha a doki még egyszer megnézne uh-on. Kép
A hõd megy felfelé, ez nem tudom, mit jelent, de remélem volt akcióKép, ha véletlenül hamarabb lett volna ovi. Bár nem hiszem. A doki ezt jobban meg tudja állapítani, tudod, a hõ nem mindig olyan mérvadó. Szerintem az uh a döntõ, ezért menj el még egyszer!Kép

ÉvaKép
Drukkolok a lombikhoz, bár lehet, hogy Te is úgy jársz, mint Caldea és már nem is lesz rá szükség.KépKépKép

EdelweissKép
Köszi a címet!Kép

LányokKép
Ma megyek a doktornõhöz, õ az új orvosom, most találkozunk elõször. A férjem is jön velem, remélem, mindent rendben fog találni. Úgy izgulok, de örülök is, hogy megyek. Eddig én ugyanis majdnem mindig akkor mentem orvoshoz, amikor éppen elmúlt a mensi, így aztán a tüszõ alakulásáról soha nem tudtam meg semmit. Talán ma, nagyon bízom benne.Kép

Szerintetek a régi orvosomtól telefonon megkérdezhetem a hormoneredményemet? Nem szeretnék többé hozzá elmenni.
Az új orvosnak viszont szüksége lehet az eredményre.

Puszilok mindenkit:
Zsuzsu
zsuzsu

Jó reggelt!Kép
Ma én is elkezdtem szedni a Closti-t. Most teljesen be vagyok lelkesülve, remélem nem lesz pofára esés belõle!Kép
Éva!Kép Fel a fejjel! Most már tényleg mindjárt célba értek!!Kép
Orsoly!Kép Én kivennék szabit a helyedben, akkor Te is megnyugodnál ha látnád, hogyan alakul a tüszõcskéd sorsa!Kép
Moni!KépSzerintem célozd meg a magánrendelõt!Kép
Marcsi!Kép Te voltál már a Káliban megbeszélésen az inszem miatt, vagy a saját dokid írta fel és rendelte el a gyogyit?

Pusz, Sien.
Sien

OFF

Doris! Melyen egyetertek veled....sajnos a Fidesz sikeresen elbagatellizalta a kokardat, mint egy NEMZETI UNNEP jelkepet. Kivancsi vagyok ki teszi fel ezek utan marcius 15-en...

ON

orsoly

Ps: Bocsi, szerintem hagyjuk a politikat legalabb itt, ebben a topikban, de bevallom, fajo pont ez nekem a kokardaval...
orsoly

Sziasztok!

Tegnap voltunk az andrológusnál konzultáción. Nem engedte egybõl a lombikot, elõbb meg kell próbálnunk 2-3 inszemet. Elõtte persze HSG. A Kaáliból átirányítottak a Szabolcs utcai Klinikára. (Ott ingyenes az inszem.) Új orvos, új vizsgálatok... és még mindig nem látom az alagút végét.
Le vagyok törve, mint a bili füle. Kép

Ismeri valaki Murányi doktort? Hétfõn délután hozzá kell mennem.

Éva!
Én is attól félek, hogy nem fognak sikerülni az inszemek, csak telik az idõ a lombik elõtt. Valahogy nem hiszek az inszemben. Jó, hogy nálad már indulhat a stimuláció. Neked hol fogják csinálni? És ki adja be a szurikat? Nagyon-nagyon fogok neked szorítani, hogy elsõre sikerüljön.Kép

Orsoly!
Kit érdekel a meló. Irány az UH. Különben csak halálra izgulnád magad, hogy akkor most mi van. Szorítok neked, hogy szép nagy tüszõcskét lássatok.

Moni!
Sajnálom, hogy elmaradt az uh. Már annyira vártam a beszámolódat.

Doris!
Szavazás ügyben egyetértek veled. De szerintem ez annyira nem idevaló téma. Itt mindenkinek közös a célja bárkire is szavazzon.

Edi
Edi

Off:
Doris, Orsoly,
Csatlakozom.

On:
Sien,
Nagyon drukkolok. Bocs lehet, hogy lemaradtam, de akkor most a kaáliba mész?Kép

Éva
SajnálomKép De hidd el most sikerülni fogKép

EdiKép
Örülj, neki, hogy nem lombikkal kezditek. Ez azt jelenti, van még remény a viszonylag természetes fogantatásra. Sokkal olcsóbb és ne feledd, hogy sokkal, de sokkal több lehetöséget is kaptál ígyKép Ne légy letörve. Hamar túlleszel a vizsgálatokonKép Kitartás.

Orsoly,Kép
Szerintem is menj el uh-ra. Bár tudom, hogy a munkahelyröl idönként milyen nehéz elszabadulni.

Pusszancs mindenkinek,
Moni
mj

Doris!

Nem nagyon illetlenkedek ebben a topicban (bár most is jelezem, olvasom, ugyhogy bármi olyan téma van, beleszólok Kép), most már csak kb. 11 hét van hátra. Egyre izgalmasabb!Kép

Timici!

Kép, majd irok vissza.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Moni
Szerintem is menj el a magánrendelésre, hiszen annyira készültél (és mi is veled együtt Kép)erre a mai UH-ra.
Lujza
lujza

Moni!Kép Még nem dõlt el, hogy hol csinálják az inszemet. 1 hét múlva beszélek a dokimmal a témáról. Ha rugalmasabb a rendszer a Káliban (hétvége, ünnepnap stb) és nem kell órákat várni egy uh-ra, akkor jobban szeretném, ha ott lenne.
Beszti!KépHúúúúú. ez már tényleg nagyon a vége! Hogy rohan az idõ!!Kép
Doris, Orsoly, Moni!Kép Nem idevaló téma, de én úgy örülök, amikor hallom, hogy más is hasonló véleményen van, mint én!
Edi!Kép Ne kenõdj el! Igaza van Móninak, tényleg több lehetõséged lesz így, és miért ne sikerülhetne az inszem? Azt hiszem régen írogatott ide Kandi, akinek az elsõ inszem sikeres volt és pont a Szabolcs utcában csinálták neki is! Úgyhogy fel a fejjel, és csak optimistán!!KépKép

Pusz, Sien.
Sien

EdiKép

Ne szomorkodj és próbálj csak arra gondolni, hogy igenis sikerülni fog az inszem!!!
Ahogy Moni is mondta, ez azért mégiscsak természetesebb és egyszerûbb útja a megtermékenyítésnek, mint a lombik.
És nagyon sok nõnél sikerrel jár a beavatkozás!Kép

Próbálj lazítani (tudom, mondani könnyû, de meg kell próbálni!) és gondolj valami másra, foglald el magad valamivel. Találkozz a barátnõiddel, szervezz programokat, hogy lehetõleg minél kevesebb idõd legyen izgulni. Szerintem a pozitív hozzáállás nagyon fontos! Sokkal több minden múlik rajta, mint gondolnánk!

Edi! Az inszem sikerülni fog!!! Oké???

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

Kedves Doris!
Tegnap fent voltam az endos honlapon és láttam, hogy te is szoktál írni.
Én két hete kaptam meg az utolsó Zoladex injekciómat. Kb. május közepére várom a mensimet. Utána lesz a lapar. Az én endom a hasfalban volt, remélem el is múlt.
Azt hogy érted hogy hatástalannak bizonyult az injekció kúra? Nálad miért nem csinált a dokid a kúra után lapart?

Orsoly!
Neked nem a dokid mondja meg, hogy mikor kell UH-ra menned?
A múltkor mit beszéltetek meg?

Éva!
Már nagyon régen nem hallottam rólad. Sajnálom hogy az eddigi inszeminációk nem sikerültek. Szerintem is vágjatok bele a lombikba, mert avval nagyobb sikerrel jártok. Én is azt fogom választani, ha a dokim egybõl azt javasolja.
Addig is nagyon szorítok neked!Kép

Edi!
Nem el keseredni. A HSG-re el kell menned, hogy megnézzék átjárhatók-e a petevezetékeid. Igaza van az orvosnak addig míg nincs elvégezve egy-két vizsgálat addig felesleges a Kaáliba menned.

Moni!
Kár hogy nem tudtál a dokiddal találkozni. Hát ezért járok én is inkább a magánrendelésre, mert ott legalább tudom hogy biztos ott van. A másik meg hogy nem szeretek munkaidóben elkéretzkedni és órákat várni a klinikán.
Menj el hozzá minélelõbb!

Puszi

Andy
Andy

Edi
Én is az elsõ inszem elõtt állok és én is megpróbáltam kikerülni, de a Káliban azt mondták, hogy ha minden rendben van (átjárható petevezetékek stb.), akkor az elsõ az inszem. A doktorbácsim is nagyon biztatott, hogy ragyogóak az esélyeim. De persze eddig az orvosom is minden hónapban azt mondta, hogy most nagyon bizakodó, mert tuti tüszõk, tuti minden, aztán mégsem. Amikor kijöttem az inszem megbeszélésrõl remegett kezem-lábam úgy izgultam, hogy most mi lesz. A másnap teljesen optimistán telt, de azóta én sem bizakodom annyira. De kell! És most, hogy látom mennyire melletted állnak a lányok én is ismét bízni kezdtem! Fel a fejjel! Kép
Lujza
lujza

Edi és Mindenki aki inszemre várKép
Szerintem is jó dolog, hogy ezzel próbálkoznak hisz így is nyugodtan sikerülhet a dolog és kevesebb a stressz vele. Csak megemlítem, hogy Cipomamának is az elsõ alkalommal sikeredett és az eredmény gyönyörûKépKép
Cipómama! Hol vagy?
MóniKép
Én elmennék a magánrendelésére...biztos nem bírnék várakozniKép
AndyKép
A sikertelent úgy értem, hogy az endom egyáltalán nem esett össze a kezelések alatt...sajna. Ez azt jelenti, hogy amikor megjön a menzim akkor (bocsika) ülni sem tudok a popómon mert nekem annyira lent van az endom. Laparoszkópiát 3 sikertelen ciklus után fog csinálni az orvosom mégpedig azért, mert a szervezetem nagyon össze van kavarodva és kell egy kis idõ, hogy helyre billenjen és mint minden mûtétnek azért ennek is vannak kockázatai. Én most várok türelemmel. A második ciklusom 27. napján tartok és erre a hónapra teljesen normálisnak mondható a hõgörbém aminek nagyon örülökKép Egyébként én is úgy gondoltam, hogy a szurik után 4-5 héttel meg fog jönni, de csak 75 napra jött meg gyógyszeres rásegítéssel. Ezt csak azért írom, hogy ne ijedj meg hisz idõ, mire a hormonok visszaállnak a normál kerékvágásba. Úgy hiszem ezt a 3 ciklust ki lehet bírni fõként úgy, hogy már csak egy van hátra belõleKép Kitartás!
BesztiKép
Csak 11 hetetek van hátra!!!??? Hát még a hideg is végigfutott a hátamon Kép Nagyon irigyellek de persze csak pozitív értelembenKép Vigyázz nagyon Magatokra!

Puszi: Doris
doris

MoniKép,SienKép,ZsuzsuKép,AndyKép,LujzaKép

Köszönöm a biztatást. Igazatok van, így tényleg több lehetõségem lesz és az inszem kevésbé macerás, mint a lombik. Elszégyeltem magam, hogy csak én vagyok ilyen negatív.

Csak az bánt, hogy pont a Kális doki beszélt le a HSG-rõl, azzal, hogy a férjem eredménye alapján csak lombik jöhet szóba, ahhoz meg teljesen mindegy, hogy átjárhatók-e a petevezetékek vagy sem. Már rég túl lehetnék rajta.

És szerintem az andrológus sem bízik igazán az inszem sikerességében, különben miért mondta volna, hogy 2-3 sikertelen inszem után aláírja a papírunkat a lombikhoz. (Anélkül kötelezõ lombik elõtt a 6 inszem.) A párom eredménye épphogy súrolja az inszem alsó határát.

Persze bármi megtörténhet. Példaképeim Caldea és mától Kandi is. Az õ történetére már nem is emlékeztem.

Mégegyszer köszi mindenkinek!Kép

Edi
Edi

Kedves Lányok!

Mindenkinek köszönöm, hogy szorít nekem és gondol rám.

Jól olvasom? Caldeának sikerült a baba? És Kandinak is? Erõsítsetek meg, hogy jól olvastam!!!!!! Annyi mindenen átmentek õk is, hát nagyon örülök, ha tényleg jól olvastam a sorokat.

Edi!
A HSG-n át kell esned, hogy megtudjátok, átjárhatók-e a petevezetékeid. Ha rendben vagy és a férjednek sincs komolyabb "baja", akkor az inszem.-et szoktá elõször javasolni (nálunk is így volt). Csak akkor kezdenek azonnal lombikkal, ha a vizsgálatok során kiderül, hogy olyan baj van, ami miatt csak a lombik jön szóba. Ezeken a dolgokon sajnos keresztül kell menni. Én sem igazán biztam az inszem.-ben eleinte, de amikor megcsinálták azt mondtam, hogy sikerülnie kell. Sajnos nem így lett. Végig kell járni az utat. Ha elõbb inszem.-et akarnak, akkor legyen inszem. Ha esetleg nem sikerülne, akkor úgyis jön a lombik. Én a Szent János Kórházba járok a Budai Medd. Kp.-ba. Nekünk az elején mondták, hogy 3 sikertelen inszem. után lombikkal folytatjuk. De már 2 sikertelen inszem. után megesett a doki szíve rajtunk és javasolta, hogy mivel a férjem lelete nem a legjobb, vágjunk bele a lombikba.
Sok sikert és kitartást kívánok.
A fenti soraim Lujzának is szólnak, meg persze mindenkinek, akit érint.

Én is sokszor úgy érzem, hogy nem bírom tovább, hogy ki vagyok teljesen merülve, de csinálom- és csinálom tovább. A babáért mindent megteszek (megteszünk)!

Éva
Éva

Menta,
Dorishoz csatlakoznék, olyan jó volt eddig ide belépni, hogy legalább itt nem errõl volt szó. Nyilván tudjátok, hogy minden szavazókörben minden párt képviselve van + egy közhivatalnok is általában jelen van, így a csalás föl sem merül, ugyanis ez mindkét fél érdeke.
Az meg elég vicces, hogy föltételezed, hogy aki ide bejelentkezik, az amúgy biztos szeretné kitenni a kokárdát a válaszátások napján...:-))
Zsuzsó
zsuzsó

Kedves Éva!

Bizony, bizony Caldeanak sikerült, méghozzá spontán!!!KépKépKép
És éppen akkor, amikor arra várt, hogy mikor jön már meg a mensije és mikor mehet lombikra!
Szegény annyit idegeskedett, megrendelte a gyógyszereit, majd mondta a patikában, hogy még mindig nem jött meg és legyenek szívesek addig félretenni... Szóval volt minden.
Õ is szokott néha ide jönni, ha ráér. Biztos elmeséli majd Neked, hogy volt, bár ha visszaolvasol néhány hetet, akkor meg is találhatod a nagy beszámolóját.
Mindenki nagyon örült a jó hírnek!Kép

Szóval nem szabad feladni, akár még spontán is sikerülhet.Kép
Szerintem sok igazság van abban, amit Elek doktor írt egy cikkében, mármint, hogy a stressz, majd a betegségtudat kialakulása gátolhatja a teherbeesést.
Caldeának is abban a hónapban sikerült, amikor arra koncentrált és várt, hogy "na mikor jön már meg végre" és nem arra, hogy "terhes akarok lenni".

Ezért írtam Neked, hogy még akármi lehet.Kép Bízni kell benne és megpróbálni nem nyugtalankodni!KépKépKép

Sokszor puszillak: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

És az inszem elõtt meg kell csinálni a lapart is? Vagy csak a lombik elõtt?

Bocsi, de már szaladok is, csak felteszem a listát.

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Éva 34 c 71 cn Nyíregyháza 27 év
Indigo 4 c 66 cn Budapest 25 év
Cipomama 5 c 65 cn Los Angeles 35 év
Panka 3 c 52 cn Miskolc 26 év
Mzsperx 7 c 38 cn Budapest 28 év
Edus 6 c 34 cn Svajc 25 év
Kakukkfû 5 c 32 cn Budapest 25 év
Zsuzsó 13 c 29 cn Budapest 30 év
Alexandra 8 c 29 cn Budapest 22 év
Doris 12 c 27 cn Budapest 29 év
Mamacs 16 c 27 cn Budapest 24 év
Alma 10 c 24 cn Györ 29 év
Edi 13 c 24 cn Maglód 33 év
Bnemethm 4 c 22 cn Tatabánya 22 év
Vanda 12 c 22 cn Szolnok 26 év
Hermi 7 c 20 cn Pécs 25 év
Eni 8 c 19 cn Pécs 27 év
Orsoly 4 c 19 cn Nagytarcsa 27 év
Alice 38 c 19 cn Budapest 29 év
Edelweiss 13 c 14 cn Szeged 32 év
Kamilla 7 c 14 cn Budapest 26 év
Ildi 1 c 12 cn Budapest 27 év
Zsuzsu 4 c 11 cn Budapest 28 év
Galuska 9 c 9 cn Helsinki 27 év
Tücsi 19 c 7 cn Debrecen 32 év
Lujza 15 c 6 cn Budapest 33 év
Khjutka 43 c 5 cn Vidék 30 év
Marcsi 7 c 4 cn Budapest 28 év
Sien 20 c 3 cn Budapest 29 év
</pre>

Hivatalos Kismamáink

<pre>
Lora 16 c 90 cn Várpalota 25 év
Szami 12 c 88 cn Budapest 30 év
Klari 9 c 87 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 80 cn Tatabánya 29 év
Melinda 7 c 76 cn N-o. 26 év
Moni 10 c 66 cn Törökbálint 28 év
Pilinke 2 c 64 cn Budapest 26 év
</pre>
edelweiss

Edelweis!

Inszem. és lombik elõtt is kell legalább egy HSG, hogy átjárhatók-e a petevezetõk. A laparoszkópia a méhet is vizsgálja.

Zsuzsu!

Én meg most akarom kiváltani a gyógyszereket a lombikhoz. Akkor várjak én is, hogy megjön-e vagy nem? De addigra mire kiderül, hogy terhes vagyok-e vagy nem, addig lejár a recept kiválthatósági ideje. A dokim meg azt mondta, hogy nem írja fel mégegyszer. Most mit csináljak?

Sziasztok

Éva
Éva

Edelweiss!

Nálam eredetileg inszemmel folytatódott volna a kezelés, de a doki javasolta hogy csináljunk egy lapart.A mai napig nem bánom hogy belementem, mert ha most került volna rá sor már lehet hogy nincs is petefészkem.Meg gyötrödnék hogy még mindig nem vagyok terhes 1,5 év után sem.De nem mindenkinél van lapar csak ha valami probléma van. Nálam a bal oldali petevezetõ elzáródás miatt kellett.
Általában a kivizsgálás menete HSG utána lapar. Ki kell deríteni mi gátolja a teherbeesést.

Andy
Andy

Lányok a laparoszkópia a méhet nem vizsgálja belülrõl csak kívülrõl, de szoktak hiszteroszkópiát is csinálni (méh tükrözés) a laparral együtt, ha már egyszer altatnak érdemes!!! Én már csak tudomKép

Hermi
Hermi

Andy,

Nálam nem volt elõtte HSG, és semmi problémára utaló jel, csak a doki javasolta, hogy érdemes megcsinálni. Bár a többi doki csodálkozott rajta, hogy pár hónap próbálkozás után, de megérte, hamarabb tudjuk a problémát...És más orvos egyébként se javasolta volna, mert hormonzavarom van, ezért azt mondták egyértelmû, hogy azért nem lesz terhes, és az én dokimnak lett igaza, sajnos.

Hermi
Hermi

Ma megint megjott, sajnos!
Edelweiss! Kerlek, dobj le a lista aljara: Edus 7c 1cn.
Koszonom!
Edus

Mzsperx!
Teljes szivembol gratulalok Neked!
Szivesen kovettelek volna!
Remelem, a 7c nalam is szerencset hoz majd!
Vigyazz nagyon Magatokra!

Edus
Edus

Kedves Lanyok!

Ha vki. Serophent vagy mas petefeszek serkentot szed, mindenkeppen szukseges UH-val kovetni?

Edus
Edus

Szia Eva,
nem nem rolad hittem, hogy babas vagy, hanem benezett hozzank egy masik Eva, es o neki gartulaltam.
De neked is nagy orommel gratulalnek, hidd el. Barcsak mar ott tartanank, nem? De hamarosan eljon annak az ideje is. Szoritok ereted is. :o)

Zsuzsu,
aranyos vagy, hogy eselyesnek latsz, da en nem hiszem, hogy igy van, nagyon is mensis tuneteim vannak, csak eppen nem jon meg, ami egyre jobban idegesit.
Nem voltam meg hormonvizsgalaton, most fog majd csinalni az orvos, miutan megjott. Csak jonne mar meg...el sem hiszem, hogy ilyet irok! De most igy van.

MOni,
menj el a maganrendelesre. Mar nagyon varom en is a beszamolod. Izgulok ertetek (is).

Orsoly,
vegyel ki szabit, a munka megvar. A tuszod meg lehet, hogy nem. A baba project fontosabb nem?

Jo ejszakat mindenkinek.
Szep almokat.
Puszi

Timici

Beszti :o) koszi meg egyszer.
Timici

Sziasztok!

Az normális, hogy a pe óta folyamatosan megy felfelé a hõm, de még nem érte es a 37 fokot? Pedig még Clostit is szedtem...
Leírom hogy állok.

<pre>
Cn Hõ Megjegyzés
1 36,6
2 36,6 Closti 3*1
3 36,6 Closti 3*1
4 36,6 Closti 3*1
5 36,5 Closti 3*1
6 36,5 Closti 3*1
7 36,6
8 36,4
9 36,3
10 36,2
11 36,3
12 36,5
13 36,6
14 36,8
15 36,9
</pre>

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Éva 34 c 72 cn Nyíregyháza 27 év
Indigo 4 c 67 cn Budapest 25 év
Cipomama 5 c 66 cn Los Angeles 35 év
Panka 3 c 53 cn Miskolc 26 év
Mzsperx 7 c 39 cn Budapest 28 év
Kakukkfû 5 c 33 cn Budapest 25 év
Zsuzsó 13 c 30 cn Budapest 30 év
Alexandra 8 c 30 cn Budapest 22 év
Doris 12 c 28 cn Budapest 29 év
Mamacs 16 c 28 cn Budapest 24 év
Alma 10 c 25 cn Györ 29 év
Edi 13 c 25 cn Maglód 33 év
Bnemethm 4 c 23 cn Tatabánya 22 év
Vanda 12 c 23 cn Szolnok 26 év
Hermi 7 c 21 cn Pécs 25 év
Eni 8 c 20 cn Pécs 27 év
Orsoly 4 c 20 cn Nagytarcsa 27 év
Alice 38 c 20 cn Budapest 29 év
Edelweiss 13 c 15 cn Szeged 32 év
Kamilla 7 c 15 cn Budapest 26 év
Ildi 1 c 13 cn Budapest 27 év
Zsuzsu 4 c 12 cn Budapest 28 év
Galuska 9 c 10 cn Helsinki 27 év
Tücsi 19 c 8 cn Debrecen 32 év
Lujza 15 c 7 cn Budapest 33 év
Khjutka 43 c 6 cn Vidék 30 év
Marcsi 7 c 5 cn Budapest 28 év
Sien 20 c 4 cn Budapest 29 év
Edus 7 c 2 cn Svajc 25 év
</pre>

Hivatalos Kismamáink

<pre>
Lora 16 c 91 cn Várpalota 25 év
Szami 12 c 89 cn Budapest 30 év
Klari 9 c 88 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 81 cn Tatabánya 29 év
Melinda 7 c 77 cn N-o. 26 év
Moni 10 c 67 cn Törökbálint 28 év
Pilinke 2 c 65 cn Budapest 26 év
</pre>
edelweiss

EdelweissKép

A görbéd alapján úgy tûnik, mintha a 9/10. napon lett volna ovi és azóta szépen megy fel.Kép
Mivel a legalacsonyabb hõd 36,2 volt, ezért szerintem a 36,9 nagyon nagy emelkedés.Kép
Tegnap voltam a doktornõnél, mutattam neki a görbémet és azt mondta, hogy nagyon szép. Kérdeztem tõle, hogy nem baj e, hogy lassan megy fel 37-ig, mondta, hogy egyáltalán nem, a lényeg a tendencia és az, hogy bifázisú. Azt mondta, hogy minden nõ más, mindenkinek más az alaphõmérséklete, ha valakinek alacsony az alaphõmérséklete, akkor nem kell felmennie 37-ig. De olyat is látott már, akinek 36,9-37 volt az alaphõmérséklete, és tüszõrepedés után 37,5-ig ment fel.
Ha megnézed Kata babás görbéjét, neki a legmagasabb talán 36,7 volt, ha jól emlékszem. A legalacsonyabb pedig 36,2.

Szóval, szerintem jó a görbéd, ami kicsit érdekes, hogy már a 9/10. napon lehetett az ovi, de ez nem baj, ha volt akció.Kép

zsuzsu

EdelweissKép

Bocs, rosszul írtam elnéztem. Nem a 9/10. nap körül, hanem a 10-11 nap körül lehetett ovi.Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok Lányok!

A segítségeteket szeretném kérni ugyanis tegnap este találtam valami csomót a mellembenKépvégig sírtam az estét annyira félek.
Minden évben elmegyek vizsgálatra nehogy ilyesmi elõforduljon velem és most mégis.
Ugye lehet segíteni ezen,tud valaki errõl valamit annyira félek,ugye lehet gyógyítani.
Kérlek segítsetek!!!
Ma megyek dokihoz és megmutatom neki.
Alice
Alice

Még valami!

Az nem lehet baj hogy a huszadik napon már 37,2 a hõm?????
Alice

Zsuzsu.
Igen de Kata szájban mérte és nem hüvelyben, azért alacsonyabbak az értékek.

Különben szerintem is tényleg közrejátszik az alaphömérséklet.

Edelweiss,
A péd. szerintem is a 10. napon volt. Volt akcióKépKép:???

Edus,
Kár, hogy ilyen ritkán tudsz jönniKép Veled most mi az állás? Mi lesz a következö lépés?

Üdv,
Moni
mj

Alice,
Mivel a 20. napon vagy a csomónak semmi jelentösége!

A MELLVIZSGÁLATOT AZ MENZESZ UTÁN KELL CSINÁLNI, és nem pé után. Ha megjött és elmúlt újra nézd meg és rendben leszelKépKépKép

37,2??? Mondd miért lenne baj??? Nem ezt szajkózzuk, már hónapok óta hogy az mennyire jó?

Üdv,
Moni
mj

Alice

A hõd nagyon jó, örülj neki, hogy ilyen szép magas.Kép

A csomóról a melledben: szerintem addig ne idegeskedj túlságosan, amíg nem látott orvos. Ahogy írtad, minden évben elmentél mamográfiai vizsgálatra, ezért nem lehet nagy baj!!!
Hol érzed a csomót? Eddig nem tapasztaltad?

Zsuzsu
zsuzsu

AliceKép

Amit Moni írt, az a mérvadó.Kép
Én sem tudtam, hogy menzesz után kell csinálni ilyen vizsgálatot.

De ha arra gondolunk, hogy a ciklus 2. felében a mell "állaga", kinézete megváltozik - duzzadt, fájdogál, feszül - akkor ez érthetõ is.

Ne izgulj, Moninak igaza van.Kép

zsuzsu

Edelweiss!

Éva szegény itt tegnap párszor bejelentkezett, ciklusnapot is írt, javítsd már ki légyszi!

Ildi (aki csak úgy idekontárkodik néha, szerencsére akiket ismert lassan mind elköltöznek, de Évát még ismeri)

Ildi
pildi

Moni, Zsuzsu
Volt ám. Mindent megtettünk a cél érdekében. KépKép
Akkor most jó így a görbém? Ne aggodalmaskodjak? Egyébként a ciklusom általában 23-24 napos, szóval a 10. napi pé reális lenne.

Alice
Ne idegeskedj túlságosan. A mensi után menj el és nézesd meg egy orvossal.
edelweiss

Ildi
Igazad van, elkerülte a figyelmemet. Javítottam. Kép

Edelweiss
edelweiss

Szép napot Lányok!Kép

Velem semmi újság, lassan beindul a vizsgálatok tömkelege, amint Ti már túlestetek..
Párom ma jelentkezik be az urológushoz, jövõ héten megy vizsgálatra.Kép Nálunk ez nagy szó, mert nagyon nem akaródzott neki, de Én (az orvos segítségével )rábeszéltükKép
Ha ott minden ok, akkor következek Én.

Alice

Ne izgulj, mert nekem mindig vannak ciklusok között csomócskák..Elõszõr Én is nagyon megijedtem (ráadásul nekem volt emlõpasztikám 94-ben), de a doki megnyugtatott, hogy ez teljesen természetes, de azért megcsinálták a szûrést és ugye mondanom sem kell, hogy negatív lett..Kép
Ugyhogy ne aggódj, a lányok helyesen mondták, hogy mensi után vizsgáld magad, de nem hiszem, hogy addigra ott lesznek a kis galádokKép

Ildi
hercegné

EdelweissKépKépKép

Hát ez remek!!!
Akkor minden oké! A 10. napon volt tuti az ovi, akció is volt, a hõ is klasszul megy fel!!!
Lányok! Lehet, hogy lassan meg kellene bezsélnünk, hogy ki fogja vezetni a táblát, ha Edelweiss átmegy a másik topicba!KépKépKép

Puszillak, nagyon drukkolok!
Zsuzsu
zsuzsu

Köszönöm mindenkinekKép
Megpróbálok megnyugodni,de nem mammográfián voltam csak a doki vizsgált meg kézzel és eddig nem talált semmit.
Most viszont egy L alaku valamit érzek és már pár évvel ezelõtt is mindíg néha beleszurt de eddig nem találtak semmit.
Remélem most sem fognak,azért ma elmegyek hogy megnézzék aztán meg mensi után is.
Mégegyszer köszönöm a hozzászólást
Puszi Mindenkinek
Alice
Alice

Alice!

Nekem van egy 9 mm-es ciszta a emllemben. Félévente megnézetem ultrahanggal, és nem változik. A doki mindig azzal bocsát el. ha bármi panasz vagy változás van azonnal jelentkezzem. Amikor terhes voltam és elvetéltem kb 5 pici ciszta megjelent de aztán el is tûnt 2 hónap alatt. Szerintem menj el orvoshoz és rendszeresen kontrollra. De nem kell megijedni, gyakori a ciszta a mellben - folyadékkal teli tömlõ - és ha megnõ és fáj, vagy zavar leszívják.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!

Alice!

A 37.2 a 20. napon szerintem nagyon jó!
A csomó a melledben, errõl csak azt tudom írni, hogy nekem is volt már így néhány éve. Én is nagyon megijedtem. Elmentem orvoshoz, aki elküldött mammographiára. És ott kiderült, hogy valami jelentéktelen kis mirigy, ami nem igényel semmiféle beavatkozást, meg kezelést sem. De azért mindenesetre menj el orvoshoz és a mammographiára a mensi után menj, hogy biztos legyen a dolog. De ne aggódj, nem hiszem hogy valami komoly baj lenne!
Írd meg hogy döntöttél, és hogy mi lett a vizsgálat eredménye.
Ne aggódj, rendben leszel!

Ha valaki kijavítana a listán megköszönöm: 37 c 14 cn, 27 éves vagyok, Nyíregyháza

Köszi

Éva
Éva

Sien, Lujza, Edi,Edus inszemes sorstársaim!

Én a Káliba mentem, tényleg egyszer ki kell fizetni minden vizsgálatot egyszer de utána pl akárhány ultrahangot csinálnak többet ultrahangért nem, akárhányszor vesznek vért többet nem (és az eredmény másnap már megvan!!!!!) MInden nap dolgoznak a Káliban karácsonykor húsvétkor, stb. Hálapénzt nem kell adni külön az orvosnak, mert megfizetik õket jól és ezért nem is várják el.
Habár idõpontot kapunk, most egy kicsit többet kell várni, mert úgy tudom az egyik orvos elment ezért a többi orvos között el kellett osztani a betegeit, és még nem vettek fel újat, de beteg kezelés nélkül nem marad, és senkinek semmije nem marad el (ultrahang, punkció hsg, meg ki tudja még micsoda szörnyûségek)

Én idáig is serophent szedtem,és mivel jól reagáltam rá ezért most is csak kicsit többet kell bevennem inszem elõtti stimulációként (10 db) és mivel hajszálnyit magas a prolaktinom amit még a serophen (és a minden citrát féle is megnyomhat) ezért este fél szem bromocrtiptint (amitõl felettébb rosszul vagyok).

Egyébként a pici hormonproblémámtól eltekintve mindkettõnknél mindent rendben találtak, úgyhogy nekünk asszem MIND A 6 INSZEMET végig kell csinálnunk 2 havonta= 1év, és ha nincs siker csak akkor jöhet a lombik. Mondjuk az orvosommal még tárgyalok az inszemek idõpontjairól, mert a nyaralás bezavar és ha szigorúan tartja magát a 2 havi ütemtervhez akkor legközelebb szeptemberben találkoznánk, mert én akkor utazom el amikor az inszem esedékes lenne.

Szóval itt valóban fizetni kell, de hol nem? Lehet hogy kicsit többet, de a Káli mint intézet jól, olajozottan mûködik, nem olyan rugalmatlan mint egy kórház vagy pl. mint egy minisztérium, ahol is dolgozom.

Marcsi
Marcsi

Ildi, és mindenki más,
Pestiek vagytok? Csak mert lassan nálunk is sort kellene keríteni egy alapos kivizsgálásra. Az én párom teljesen nyitott a dologra, egyszer már meg is próbált bejelntkezni, de sajnos egy kissé agresszív hölgy vette fel a telefont, aki egyáltalán nem mondta el türelmesen és tapintatosan, hogy mit mikor hogyan kell...
Szóval eddig jutottunk, ha van egy jó andrológus ismerõsötök, akinek magánrendelése is van és normális, légyszi írjátok meg.
Köszi,
Zsuzsó
zsuzsó

AliceKép

Tudod, pe. utan nekiall noni a cici, kemenykedik (ha nem is egyenletesen), a mirigyallomany gyakorlatozik.
En csak köcicinek nevezem ilyentajt oket, mert jo nehezek es kemenyekKép
A parom persze nagyon orul a meretbeli valtozasnakKép
Tavaly en is jartam hasonlo cipoben, meg fajdalmat is ereztem. A tukorben nezegettem naponta szazszor (mar el is sirattam szegenykeimet) nagyon remenytelennek ereztem a helyzetemet.
Rohantam nogyogyaszhoz, mondtam neki: a kocici erzes eddig sem volt ismeretlen szamomra, de ezek?!!
Megvizsgalt, megkerdezte, borotvalom-e a honaljamat (igen), mert elofordulhat, hogy iciripiciri vagasokat ejtek magamon, amit szabad szemmel nem latni. Egy-ket baci szamara ez orvendetes esemeny, megprobalnak bejutni, a szervezet meg vedekezik ellenuk, a honaljban levo nyirokcsomok (neha a mell mirigyallomanyara is atterjedhet a duzzanat) dolgoznak ilyenkor. Ez termeszetes.
A borotvalkozastKép nyugodtan muvelhetem, de lehetoleg ne kaszaboljam ossze magam.
Azota vigyazok, nem is fordult elo hasonlo problema.
Havonta pe. utan csak szimpla köcici (minden aldasavalKép ) mesiig.
Tehat: AliceKép legyszi ne izgulj feleslegesen, majd mesi utan raersz (a hodet nezve kb. 9 honapKép ), valozinuleg csak egyszeru kocici jelenseggel allsz szemben.
Bocs, a regenyertKép

Galuska

KépKép
galuska

Kedves zsuzsó!Kép

Nálunk ez úgy indult, hogy az I nõi Klinikán dolgozó dokim ajánlott a páromnak egy urológust..Állítólag a Klinikáról mindenkit oda írányítanak, hacsak Te magad nem tudsz jobbat.
Közelebbit még mi se tudunk, mert majd a mai napon kell hívni a dokit idõpont egyeztetés végett.
Te hová jársz nõgyógyihoz?
Milyen vizsgálataid voltak eddig?

Ildi
hercegné

Galuska és mindenki!
Jaj de jó hogy megnyugtattatok,az elõbb is elsírtam magam mert a górénak szóltam hogy hamarabb el szeretnék menni mert dokihoz megyek õ meg megkérdezte hogy miért és elmondtam neki,de nem birtam ki sírás nélkül.
Olyan érzékeny vagyok mostanában ráadásul otthon is gondok vannak.Na de mindeggy.
Bárcsak valami más lenne de akkor miért szur bele néha a cicimbe,és ezt már kb.3 éve érzem igaz nagyon ritkán.

GaluskaKépez a 9 hónap jó szöveg,nagyon tetszett,de nem sok esélyem van rá mert nemigazán volt sok akció az elmult három hétbenKép
De azzzé lehet reménykedniKép

Puszi
Alice
Alice

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?