A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ildike
Az a normális, ha nő a hőd. Van egy "hőmérőzés" nevű topik, ott sokat beszélgetnek a lányok a görbékről.
ha van még kérdésed, kérdezz nyugodtan!Kép

Betti
Ahogy anyudat ismerem, úgyis elolvad, ha a kezébe teszem a legkisebb Tóthtot. Még a végén kedvet is kap. és lesz egy kistesódKép
Vendég

Betti
Az Andi nyakláncaKép
Nem én raktam oda.

Most elmegyek pancsizni, puszi!
Vendég

Gyugyi nemhiszem hogy kedvet kap és most már ne is kapjon mert én vágom kupán Kép De amilyen a formád ikreid lesznek hogy duplán örüljön a család KépKép apud lesz kemény dió ugye tudod?
keresztlány

puszika én meg megyek mert bulizunk ma este haverokkal Kép
keresztlány

Apu már rendben van, majd elmesélem
Jó bulizástKép
Vendég

Hol vagytok?Kép
Vendég

Gyugyi
Én vagyok, csak közben játszokKép
gtünde

Szia Gyugyi és persze szija csajók, akik még nem mentek el buliba!Kép
Én most jelenleg az öcsém gépét püfölöm, mert hazajöttünk anyuékhoz Pápára. Itt töltjük a hétvégét.(aki nem tudná, amúgy győri vagyok). Szóval kedves férjecském a Sziklát nézi a Tv-ben, vagyis most épp a reklámot, én meg benéztem hozzátok.
Gyugyi! Nagyon kíváncsi vagyok már a reggeli hőmre, mert semmi előjelét nem érzem a mensinek. Ha holnap sem jön meg, akkor már 4 napos a késésem.
katka30

Katka
Ez a négy nap jól hangzik, teszteltél már?
gtünde

Katka
4 napos késés!!! Mikor tesztelsz?
Holnap megint jó korán ébredsz majd felKép
Írjál majd azonnal!
Az én férjem meg meccset nézKép

Tüncsi
Mit játszol? Kártya? Majong?Lövöldözős?
Vendég

Nem. Az a neve: Fruit Locker. Letölthető egy demo, amivel 60 percig lehet játszani.
Van egy oldal, tele van játékokkal:
http://www.download-free-games.com/game_downloads.htm#scrabble
gtünde

Na erre az oldalra rámozdultak a családom hímnemű tagjai!!
Tényleg kelleni fog még egy gépKép
Vendég

Gtünde! Nem, vagyis igen, még 4 nappal azelőtt, hogy meg kellett volna jönnie, tehát 17-én kellett volna, én már 13.-án teszteltem, mert olyan érdekesen éreztem magam.De negatív lettKép
Most meg nem merek, mert ma 36.6-os volt a reggeli hőm, ami szerint nem lehetek terhes, hisz akkor magasan maradt volna. Vagy nem?!
Mindenképpen megírom holnap, hogy mennyit mértem, de csak du-án, mert öcsém hajnalban jön haza a buliból, nem akarom felkelteni.
katka30

Gyugyi
De ezen az oldalon csak demo változatokat lehet letölteni, tehát egy idő után nem lehet velük játszani. Igaz, tele van mindenféle játékkal, úgyhogy egy időre elég leszKép

Katka
Az előző teszt korai volt, de szerintem most már tesztelhetnél nyugodtan.
gtünde

Katka
Ha felmegy a hőd, tesztelj!
Ha nem, akkor is. Jobb ilyenkor biztosat tudni, nem?
Az a gyógyszer, amit szedsz, nem befolyásolja a ciklus hosszát?
Vendég

Hát ez az. Pont ettől tartok én is. De általában azoknak is felírják a clostit, akiknek rendszertelen a ciklusuk, mert az belövi nekik 28 napra (állítólag). Nekem tökéletes a ciklusom (eddig legalábbis), érdekes lenne, ha az enyémet meg elb-----ná.(bocsi a csúnya szóértKép )Semmit nem értek, de hát minden el fog dőlni,mint a dominó, előbb vagy utóbbKép
katka30

Katka
Elárulom neked, hogy amikor elkezdtem szedni a clostit, nem 28 napos lett tőle a ciklusom, csak 24.
gtünde

Akkor nekem most 34 lesz vagy 35 vagy 36? Marha jóKép
katka30

Katka
Egyáltalán nem biztos. Ne izgulj fölöslegesen.
gtünde

Katka
Tesztelj! Most meg majd annyira izgulsz, hogy amiatt nem fog megjönni. Ha meg babó van a pocakban, biztos szeretné már, hogy az anyukája is észrevegye őtKép
Vendég

Imádlak Titeket! Igen értitek, hogyan kell a másiknak erőt adni.
Lassan én be is fejezem, mert fáradtak vagyunk, meg minél előbb akarom a reggelt..

puszi Nektek! Jó éjt!
katka30

Jó éjt!
Most olyan lehet, mint gyerekkorunkban, amikor másnap karácsony volt. Ilyenkor a legnehezebb elaludni. Már csak pár óra és minden kiderül....Kép
Vendég

Szerintem hétfőn csinálj egy tesztet, ha negatív és nem jön meg, menj el a dokihoz és beszéld meg vele, hogy ilyenkor mi van.
gtünde

Jó éjt csajok!
gtünde

Szép álmokat! Kép
Vendég

jó reggelt
KATKA teszteltél?
gilingalang

Jó reggelt Csajok!

Vasárnapi koránkelő lettemKép

KatkaKép
Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre!!! Nagyon jól hangzik ez a 4 nap késés!!!
Azt tudod, hogy milyen hosszú a progi szakaszod? Mert ha tudod a pé-d napját ki tudnád számolni mikor nem kell megjönnie! Nekem a múlt hónapban 22. nap colt pé és 37. cn-on jött meg. Most úgy néz ki a 18. cn-on volt pé. Nelem olyan 15-16 napos a progi szakasz.
Szóval a lényeg, hogy kívánok neked egy óriási pozitív tesztet nagyon erőd második csíkkal!!!!

GyugyiKép
Neked is erős csíkot kívánok !!!Kép Nagyon drukkolok!!!

TüncsikeKép
Holnap van a nap!!! Mennyi a hőd? Annyira drukkolok!!!!!!!!!! Nekem ma megint 37.1.

Kép

KépKép
babcsi

babcsi az nagyon jó hő szia
gilingalang

GilingKép
Szióka! Veled mi a helyzet?Kép

GyugyiKép
Végig néztük tegnap a Fiók-ot. Érdekes volt, időutazás, meg minden. Az Üvegtigris az egyik kedvenc!!Kép Már egy párszor megnéztük! A Macskajajj-t láttad?

Kép

KépKép
babcsi

akkorák a melleim hogy nemcsodálkozok ha holnap + a teszt.a párom is látja ilyen a mensi elött nincs szóval nagyon úgy néz ki hogy ketten vagyunk.36,9 a hőm és úgy ment fel ahogy te mondtad a beágyazódás után.hihetettlen milyen volt a hőm ebben a hónapban és mégis.én már tutira érzem látom.voltam már terhes és nem a teszt érdekel mint máskor hanem hogy most tudatosan érzem.
gilingalang

Lányok!
Teszteltem egy hatalmas negatívat. Ez van. Amúgy a hőm:36.9 volt. Asszem a maradék két utro-t már fel sem használom.
Na cső.
gtünde

Jó reggelt!
Az egyik szemem sírKép, a másik nevetKép

Babcsi
Megvan a Macskajaj is!!
Vendég

GilingKép
Hurrrááááá!!! Annyira drukkolok! Várom a holnapi eredményt!!!

TüncsikeKép
és mi van ha még nem mutatja ki? Még nem jött meg, igaz? A hőd is magas! Ne add fel még!!! Hátha!! El kellene olvasni a gyógyszerkönyvben, hogy az utro hőemelő hatású-e, mert a Duphaston-ról amit én szedtem a múlt hónapban írja, hogy nem befolyásolja a hőgörbét!

GyugyiKép
ugyi milyen szupi a Macskajajj! Mi mindig végig röhögjük!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Tündi
SajnálomKép
Nézd,ezt küldöm neked,hogy ne legyél szomorú:Kép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Babcsi
Imádom az ilyen filmeket! A háborús, lövöldözős, stb. nem tud lekötni. A krimiket szeretem még. Az egyik kedvenc az Elemi ösztön.

Tüncsi
Hányadik cn.en vagy?
Ha fent van a hő, az jó jelKép
Vendég

Sziasztok!

Kriszta!

Képzeld nem találom a válaszomat amit neked ítram!

Én a cickát a következő képpen használom.
A ciklus első felében ittam kb. a 12.cn-ig.
1 filtert adtam fél liter vízhez.
3 kk. cukrot, 3 kk.citromlevet teszek hozzá.

Azért iszom mert nem normális a ciklusom és már itt sokan mondták, hogy mennyire jó ez a gyógytea.

Kép
lara26

Tündi!

Ez még nem végszó!
Ne add fel!

Kép
lara26

Köszi csajok, de fájdogál a hasam is. Meg hát a 28. napon vagyok már. Ja, és máshol olvastam, hogy az utro fenntarthatja a hőt.
Szóval ennyi volt.
Most úgy beleuntam az egészbe, lehet, hogy tartok egy kis szünetet.
gtünde

Tündi!
Igen,tarts szünetet,ha úgy látod jónak.Sok baba fogant a már így.Kép

Lara
Nekem Krisztának,vagy a Vízkrisnek írtad?
Én felhagytam CikCkaivással.Itt porosodik a konyhapolCon a zacskójábanKép

KépKép

KépKép
okr

Tunde Kép KépKép
ezert is utalom a sok szart szedni, mert nekem is csak eltoltak a multkor 6 nappal a mensit. na most , nem ez a cel Kép .
most adj magadnak idot,,ne is foglalkozz vele es rajossz, hogy par het mulva nem lesz mas megoldas. mennunk kell tovabb.

Galang Kép - es mikor tesztelsz ? vagy nem is akarsz ?

Babcsi Kép - es te? tesztek kiralynoje?

Noi Kép teszt ? hogy allsz?

puszi: Saci
saci

Szia Lányok!Kép

Köszönöm az érdeklődést, jól esik, hogy kíváncsiak vagytok rámKép Kép
Képzeljétek el a következőket, érdekes!:Nekem ugye digitális hőmérőm van, ezzel méregettem eddig a hőmet (8.-a óta). Anyunak (Õ orvosasszisztens)hagyományos higanyos van, mert szerintük csak az igazán megbízható. Tettem egy próbát hónaljban, hogy melyik mennyit mér. Ezt figyeljétek! Mivel a dig. alapban 36.5-re van beállítva, ezért a higanyosat is addig ráztam le. Meglepődtem a végeredmény láttán! A digitális 36.6-ot a higanyos 37.1-et mutatott. Megcsináltam háromszor, megcsináltattam férjemmel. Nála is 5 tized különbség volt. Tehát valamelyik nem jó, de nagy valószínűség szerint a digitális nem. Ezeket figyelembevéve, az eddigi hőimhez hozzáadva az 5 tized fokokat a következő a hőm:8.- 10.-ig 37.3, 11.-től 15.-ig pedig 37.4, majd 16-tól 37.1.
És nyoma sincs menzinek, sőt még az előjeleknek sem!Nem vagyok dilinyós, türelmetlen, mint októberig minden hónapban.(jobb volt elkerülni akkoriban).
Szerintetek? Ti mit mondtok erre a hőmérő dologra?
katka30

Jó reggelt! Kép
Tündi
Ne keresedj el! Még nincs is miért. Csak pihenj! Kép
Lara
Köszi az infót. De a 2. felében miért nem ittad? A lehetséges babó miatt???

Az aloe verát én is próbáltam,régebben meg az energy termékeket. Különösebb hatást nem éreztem sajnos. Most jön az Ökonet. Infot találhatsz a www.okonet.hu-n.

Én az 5. napon 36.8 vagyok. Nekem mindig magasabb a második szakaszban...de úgy látszik az alaphőm is magas.

Na pusszancs.

Kép
vizkriszisback

Katka
Ezt már én is tapasztaltam a hőmérővel kapsolatban.Nálam is pont 5 tized volt külömbség.Kép
A hőmérőző topikban is kitárgyaltuk már ezt.Digitális hőmérővel is 10 perig kell mérni,nem számít mennyiszer csipog közbenKépKép

KépKép

KépKép
okr

Okr!

Az infó közvetlen Vizkriszisback-nek ment.

V Kriszta!

A 2. felében pontosan a baba miatt nem iszom, hátha összejön.

Kép
lara26

Elkezdtem rózsaszínezni, úgyhogy most már tuti, hogy megjön.
gtünde

Hali!
A digitális hőmérőről annyit, hogy tényleg azt is 10 percig kell mérni. Már kitapasztaltam régen....de mivel 10 perc után kikapcsol automatikusan...ezért lemaradhatsz az eredményről ha nem vagy elég ügyes. Ezért én azt csinálom, hogy a mobilom kelt...bekapcsolom...beállítom a vissza számlálást 8 percre...és addig mérem. Kép

Tündi
Sajnálom a rózsaszínt.Kép Következő lépés? De amúgy mi is a baj nálatok?
A hőgörbéden nem tudnék 100%-ig eligazodni. Nincs olyan nagy különbség az 1. és a 2. szakasz között. Te jól hőmérézöl? Kép
Krisz

Kép
vizkriszisback

VKrisz
Miért nem? A Babcsibe olyan jól eligazodik rajta. Miért ne hőmérőznék jól? Hogy lehet rosszul hőmérőzni?
Nálunk elvileg minden ok, csak a prolaktinom volt magas, a clostit meg a 21 napos ciklusom miatt kaptam. De mivel így sem jött össze a baba, ezért mentem inszemre.
gtünde

Tündi
Bocsi...lehet csak én vagyok béna. Csak az első szakasz is elég ugrálós...néha magasra szökő. Látom, hogy a 12-13. napi emelkedést nálad. De utána még 2X is leesik a hőd. Kép De hát uh-n néztek...peteérési gondjaid biztos nincsenek. Kép
Laparod volt, ugye? Remélem nem keverem össze a szezont a fazonnal. :/
A hőmérőzést csak úgy lehet elrontani, hogy nem alszol mindig eleget, nem elég vagy nem ugyanannyi ideig méred minden egyes nap stb.
Mindent összevéve tehát hormonális gondjaid voltak...de azokat megoldották. Tényleg jöhetne már akkor az a babóca!

Kép
vizkriszisback

Tündi
Te mennyi Bromot szedsz?
Én már az este 5 mg-ot be tudom venni,de reggel még felet semKép
Mióta szeded?

KépKép

KépKép
okr

Katka
Ez a hőmérőzés engem is kikészít néha. Én digitálissal mérem, a másik eltört. Egyszer kíváncsiságból megmértem szájban, hüvelyben és hónaljban is: 36.6, 37.5, 36.5. Na ehhez mit szólsz?
Most hüvelyben mérem 9 napja. De olyan hamar csipog! Ha igaz, hogy hagyományossal magasabb a hő, akkor nekem 37 körül van a hőm? És akkor le se esett?
Kész dilibajKép

TüncsiKép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?