A fürdés jó volt, bár még jobb lett volna, ha előtte olvasom el a válaszaitokat, nyugodtabb lettem volna. Na majd holnap. Minden esetre így is jól esett, én nagyon utálok zuhanyozni, mert iszonyú fázós vagyok. Nem lehet úgy befűteni, hogy én ne fázzak. Még nyáron is inkább fürdök, mint zuhanyzom
Rókica, akkor nem tudom miért lett méhgyulladásom, én csak azt írtam amit a kórházban mondtak. De akkor lehet hogy ez csak egy szerencsétlen véletlen volt és nem a doki hibája. Ettől mondjuk még elégedetlen vagyok, mert akkor se jött be hozzám 2 napig a szülés után, mert elfelejtette, hogy szültem. Ezt ő mondta. És aztán mikor már lázas voltam akkor ő is megvizsgált egyszer, mert bementem, hogy egy valami nem stimmel a gátsebemnél, mondta, hogy valami vérömleny keletkezett, jegeljem. De azt nem vette észre, amit a másik doki rögtön észlelt mikor megvizsgált. Szóval ha nem is hibázott, minden esetre elég lazán vett. Amit eleve nem bocsátok meg egy orvosnak, főleg nem mikor annyi pénzt kapott. Igazából azért sajnálom az egészet, mert ezek miatt a dolgok miatt indult olyan rosszul a dolog Lilivel. Pár napja örülök igazán hogy gyermekem van. Talán előbb is éreztem volna, ha nincs ez a sok apróbb-nagyobb kellemetlenségem. És akkor lehet hogy nem idegenkednék a kistesó gondolatától is. Tudom hülyeség ilyenen gondolkozni már most, de iszonyúan rettegek, hogy nehogy terhes legyek még egyszer. Lilit imádom és újra megszülném akkor is ha ugyan így történnének a dolgok, de most azt mondom, hogy többet nem! Pedig mi nem egy babát terveztünk
Aztán idővel lehet hogy máshogy látom majd. Barbi, igazából szimpatikusabb lenne az ülő figura, csak a gyerekdoki is, a védőnő is, és a szülésznőm is azt mondta, hogy még ne. Így inkább várok még, de már nem sokáig