A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

VKrisz
Amelyik hőm átlátszó körrel van jelölve (na ez jó értelmes volt), azt nem a megszokott időben mértem, hanem pár órával később, mint szoktam. Általában 7-8 órát alszom, úgyhogy eleget.
Igen, volt laparomKép

OKrisz
2,5 mg-ot, felét reggel, felét este. Nem sok egy kicsit, amit neked kell szedned? Ennyitől lehet, hogy én is padlót fognékKép
gtünde

Gyugyi
Én is hüvelyben mérem. Azért is nem mérem menzi alattKép

VKrisz
Megnéztem mégegyszer a mostani görbémet, szerintem semmi gond vele. Az elején a kiugrás akkor volt, amikor később mértem, mint szoktam. Ovuláció után pedig leeshet a beágyazódáskor a hő (ezt Babcsibe mondta)Kép De kérd meg, és elemzi neked szívesen a görbémetKép
gtünde

Tündi
Az esti adagtól kutya bajom.Reggel meg kihagyomKép
Ennyit írt az orvos,gondolom nálam ennyi a hatásos.KépKépKép

Gyugyi
Én is mértem mindhárom helyen,kíváncsiságból.Mindhárom helyen uannyi voltKép mondjuk sztem ez nem normális,az a jó,ha van közötte külömbség.

KépKép

KépKép
okr

Ha megnézitek a 12 évvel ezelőtti görbémet, amit Tüncsi fölrakott, az meg ugrál föl-le.Nem nézném egy sikeres hónapnak, és mégis megszületett a lányom KépA mostani görbéim sokkal szabályosabbak!
Vendég

Szia Lányok! Van itt valaki?
katka30

Csak én Kép Gyugyi keresztlánya Kép
keresztlány

SziasztokKép
Vendég

Sziasztok!

Magam alatt vagyok.Most értünk haza Pápáról, ülök le a kétbetűsre, és olyat láttam a betéten, amit még soha. Barna folyás. Mi a fene ez? A piroshoz semmi köze. Megőrülök márKép
katka30

Nem tudok mit mondani.Kép
Lehet ez is, lehet az is. Nekem szokott lenni barnázgatás, de inkább a mensi után pár napig. De azt is olvastam, hogy terhességnél is előfordul a mensi idején barna izé. Amíg nem görcsöl és nem élénk piros a vérzés, nem baj. De sajnos minden könyv mást ír.Én azért még szorítok neked Kép
Vendég

szia keresztanyu mizu van felétek? msnt letöltötted már? ugy ahogy tegnap leirtam?
keresztlány

A "babát szeretnék" topikban van egy új zebrás! Kerekpocak gratulálunk!

Betti
Semmi különös. Még nem töltöttem le, talán este megnézem. Gabóca ült a gép előtt délután. Van valami új játéka, az a "parasztos"

Katka
merre vagy?

Többiek??
Vendég

Itt vagyok Gyugyikám, itt vagyok. Közbe lesem a netet körbe, hogy mit írnak a barnáról
katka30

Katka
Megtaláltalak a másik topikbanKép
Én is mindig átolvasok.
Vendég

Reggel jelentkezem, mert a férjecském ágyba parancsolt, hogy pihenjek.
Igaza van. Jó éjt Nektek!
katka30

Szia, maradj vízszintesben! Holnap minden kiderül. Kép
Vendég

Sziasztok!További jó estét!

Tündike drága!
Nagyon sajnálom,hogy az a fránya teszt...ezt mutatta ki...de hátha....Kép
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

SziasztokKép

TüncsibeKép
Sajnálom, hogy negatív lett a tesztetd, de holnap még azért elmész vérvételre, ugye?

Pusszancs Mindenkinek és Jó éjt!!!!!!!!!!

Manda

manda

Tündi Kép
Megoldódott a rejtély. ÉN a GYUGYI hőgörbéjét nem találtam túl jónaknem a tiedet. KépKépKép
Felületesen olvasok. Kép Nem tudtam, hogy már másnak is vállalsz görbekészítést.
A te hő tuti jól néz ki. De Gugyi meghazudtolja a "jó" hőgörbéről alkotott elképzeléseinket. Kép

Kép
vizkriszisback

Krisz
Ugye milyen béna a régi görbém? És mégis akkor bejött.
Nem értem én ezt. Persze azért szorgalmasan méregetk és rajzolgatok Kép
Utólag majd okosak leszünk. Mert azért is lesz terhesgörbénk!!!
Vendég

hirtelen nem találtam meg ezt a topicot....
keresztlány

én is digitálissal mérek és elvileg holnapután meg kell jönnie és eddei a napig 36,9 volt ma meg 37,1 nem lefele megy,ma tesztelek.reggeli pisit félre tettem mert nincs tesztem 8 kor nyit a gyogyitár,a melleim nagyobbak mint valaha,és jön a szédelgés,hát ez azlesz.
gilingalang

jaj jó reggelt csak nem aludtam hajnalban járt az agyam
gilingalang

Jó reggelt!
Teszteredmények?

Reggel mértem hőt lent is, fent is. Lent 36.4, fent 36,2. Hőleesésem van, 10. cn. Dolgozunk az ügyönKép
Vendég

Szia Giling!
Remélem, legalább te pozitívat tesztelsz.

Manda
Nem mentem vérvételre. Minek? Most várom, hogy megjöjjön. Tegnap már azt hittem beindul, de estére nem volt semmi. Szerintem ma vagy holnap beindul a dolog. Én most úgy döntöttem, hogy kis szünetet tartok a projektben. Belefáradtam.
gtünde

Tüncsi
Amíg sok pirosat nem látsz, ne add fel!
Vendég

Gyugyi
Sajna, elég jól ismerem a tüneteimet, és eléggé menzisnek tűnik a dolog.
gtünde

SajnálomKép
Vendég

Gyugyi
Ez van. Már azon lepődtem volna meg, ha másképp alakul.
gtünde

Tüncsi
Csak fel a fejjel. Tudom, hogy most nagyon sz-r. Én mindig végigbőgöm az első mensinapot, és reszkessen, aki hozzám mer szólni. Ez van.
De: új hónap, új remény. Szüneteltetésről meg szó sem lehet. Irgum-burgum. Hacsak nem akarsz a sexről lemondani.(Kép)
Vendég

Jó reggelt Csajok!

TüncsikeKép
Ugyi, azért elmész ma vérvételre? Ne add fel amíg nincs itt a ronda vörös erdőjáró!

GyugyKép
Ez az!! Hajrá-hajrá!!!!

KatkaKép
Izgattotan várjuk az eredményt!!!!

MandaKépOkrKépKrisztaKépSaciKépKandiKépLaraKép
SziókaKép

GilingKép
Mi a helyzet?

SzilcsibeKép
Merre jársz!!! Elhagytál minket teljesen? vagy csak olvasgatsz? Kellenek nagyon a saccaid!!!!

Csajok, a hőmérőzésről annyit, hogy én hüvelybe mérem mert az a javasolt (mindenléppen testnyílásban) és digitálissal. Szerintem jól mér. MOst direkt kipróbáltam, hogy tovább benthagyom de a csipogás után nem mér tovább, ja és az enyém nem 36.5-ről indul. Szóval nem tudom. Meg nem hiszem, hogy 37,5 meg 37,6 lenne a hőmKép

Kép

KépKép
babcsi

Gyugyi
Most érdekes módon nem bőgök. Inkább olyan fásult és életunt lettem. A sexről nagyon nem kell lemondani, mert csak hétvégeken tudunk találkozni. A szüneteltetés annyit jelent, hogy nem fogom szedni a clostit és nem lesz inszem. Ha spontán összejön, jöjjön, de nem vagyok hajlandó megint 2 hetes ciklusokban élni az életem, és mindennap azon rágódni, hogy lesz-e jó tüszőm, ill. terhes vagyok-e.
gtünde

Babcsibe
Nem megyek vérvételre. Szerintem holnapra beindul Pirike.
gtünde

TüncsikeKép
Igazad van!! Nem szabad görcsölni!!! És lehet, hogy pont úgy fog összejönni!! Nekem az ismerettségemben is van ilyen! Azért nem szabad feladni!!! Csak vegyél egy nagy levegőt és gondolkodjál el mélyen, hogy nem szabad, hogy csak ez kösse le az életed mert lehet, hogy pont azért nem megy!! Tudod a görcsös akarás! én is el szoktam rajta gondolkodni!!!

Kép

KépKép
babcsi

Tünde ugyan így gondolom én is, belefásul az ember nagyon,de pont ezért fog hammarosan sikerülni,mert nem figyelsz mindenre csak jól érzed magad.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tüncsi
Csak lazán, lehet ez lesz a nyerő.
Sok ilyet hallottam már. Dugd el a hőmérőt is!
Hétvégenként meg szeressétek egymást! Ne a pé. miatt, hanem azért, mert az jó!!Kép

Bejelentettem apát andrológiára. Előtte 5 napig no eksön!! Gyorsan kiszámoltam, mikor nics már szükségem a kiskatonákra. Dec. 6-án megy. (Nem örül nekiKép)
Én dec. 2-án megyek hormonra. mennyi idő alatt van eredmény? És ha közben babás leszek, az is kiderül, vagy ott teljesen mást néznek?
Vendég

Sziasztok Csajok!Kép

TüncsibeKép
Fel a fejjel, kicsim! De át tudom érezni, én is fásult voltam ill. vagyok, de még ezt az utolsó lombikot megcsinálom, utána meg majd pihi.
Pihenj egy kicsit te is és hátha spontán összejön egy bébi. Szuper lenneKép

BabcsiKép
Szióka! Hogy vagy? Pirike remélem messze elkerül!!!

SaciKép
Várom az eredményeidet, inszemet akarok, inszemet akarok, inszemet akarok!!!!!!!!!!!

Noémi, BarbiKép
Hol jártok, kedveseim? Nagy a csönd körülöttetek!!!

GilingKép
Drukkolok, hogy sikerüljön és poz.teszted legyen!!! Írd ám meg az eredményt!!!

GyugyiKép
SziaKép
Látom már keresztlányod is csatlakozott a topichoz, de ő még ráér!!!
Nagyon szépek a gyerköceid, ha még nem írtam volna!

SzilvaKép
Remélem jól telt a hétvégéd és kicsit jobban érzed már magad!!! Poz.energia ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manda

manda

Manda,ne tüntem el csak hétvégén ritkán szoktam jeletkezni.
Mit mondjak Manda, hogy már megint nem bírtam magamal és teszteltem egyet tegnap, persze hogy negatív lettKép, az életkedvem is elment mindentől. Párom szerint nem vagyok normális mit akarok a 21 napon ( közöltem hogy egy babát),cicim még fáj de már nem nehezek a petefészkeim inkább görcsölget mintha már próbálkozna a piri,de majd meglátjuk mit hoz a holnap.Ha nem sikerül akkor egy időre feladom a baba témát, pihizünk és kb. 1/2 év múlva neki látunk a lombiknak.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

MandaKép
Nekem úgy pénetk körül kéne nem megjönnie, úgyhogy van még pár napom. Mai hőm 37 de hát mint tudjuk az az utolsó nap il leeshet úgyhogy jó ha magas de nem jelent mindent.

Küldenétek egy kis piriűzőt és pozitívtesztcsinálót?

Ha nem jön most össze nem fogok elkeseredni mert annyi minden dolgom van, hogy lesz mivel magam lefoglalni, azért titkon reménykedek!Kép

CsajokKép
Mit szóltok? Itt a tél, havazik. Én mondjuk annyira nem örülök mert az építkezésnél nem hiányzik, dehát ez nem kívánságműsorKép

Kép

KépKép
babcsi

Nekünk már van
karácsonyfánk.!!
A gyerekek kikönyörögték, úgyhogy a kicsi műfát felhoztuk a garázsból és feldíszítettük. A karácsonyi dekorációkat is elkezdtük felrakni. Hétvégén az ablakokat is kivilágítjuk. Advent lesz! Közelít a karácsony rohamléptekkelKép
Vendég

Babcsibe
Küldök akkor neked piriűzőt: PirinagyívbenkerüldelBabcsibét PirinagyívbenkerüldelBabcsibét PirinagyívbenkerüldelBabcsibét PirinagyívbenkerüldelBabcsibét PirinagyívbenkerüldelBabcsibét PirinagyívbenkerüldelBabcsibét PirinagyívbenkerüldelBabcsibét

És pozitív teszthez csíkokat: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Én imádom a havatKép Reggelre itt is szép fehér lett minden, de az út már tiszta latyak és azt utálom.
gtünde

Tüncsike Kép
Nagyon sajnálom... Kép
Megértelek, hogy így érzel!

Kép
Kép
szilva069

BarbiKép
Várhattál volna azzal a teszttel, de még nem dölt el a dolog, hátha?!
Pihenj te is, és hátha nálatok is összejön spontán!!!

Én is reménykedem benne, ha mégsem sikerül a lombik, a spontán miért ne?! Bár az eredményeink miatt kicsi nagyon az esélye! De hát emberek vagyunk és reménykedünk!

BabcsiKép
Poz. teszthez küldök én is csíkokat // // // // // // // // // // // // //

A havat én is imádom, nem hiába téli gyerek vagyok (januári), bár ez a mostani inkább lucsok lesz, sajnaKép

manda

Elmentem dolgozni. Fél kettő után benézek.
Jók legyetekKép
Vendég

Gyugyi
Jó munkát!

Manda
Én tavaszi leányzó vagyok, a tavaszt is imádom. Télen viszont a havat. Főleg, ha térdig ér és nincs latyak, hanem csak a fehérség és a csendKép
gtünde

TüncsibeKép
Nagyon szeretem, ha karácsonykor fehér a táj, olyan gyönyörű. Van egy álmom, egyszer eljutni vagy Erdélybe vagy az Északi-középhegységbe karácsonykor, bár elmennék Németországba is szívesen. A férjem ugye sváb származású és emiatt mindig nézünk ZDF-en német népzenei műsorokat Marianna @ Michael, olyan szép tájakon járnak.

manda

Sziasztok!
Babcsi
Küldök Piriűzőt,és pozitív tesztcsinálót zsákszám
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Tündi
Sajnálom Kép

Manda
Én is januári leányzó vagyokKép,de utálom a teletKép

Gyugyi
Ne dolgozz azért sokatKép

Gili
Hajrá zebrák
Kép

Barbi
Sztem is korán teszteltél mégKép

KépKép

KépKép
okr

OKrisztaKép
És mikor születtél jan-ban? Én 8-án, bak vagyok, nem a legjobb horoszkóp, sok a pesszimizmus benne.

manda

Sziasztok!
Szép hetet mindenkinek!
Tegnap este későn értünk haza anyósoméktól, végig havazásban jöttünk!
Nálunk ma reggelre el is olvadt minden.

Tüncsi!
Nekem még mindig fáj a hasam, és nem hittem volna, már meg sem tudom mikor jött összeKép
Azért ha kikeseregted magad ne add fel!

Babcsi a tuti tesztet vedd majd elő!!!!!!!!

Rohannom kellKép

Kép
Kép
Kép
amica

Manda
Én is 8-án születtem, csak májusbanKép Én meg konok bikuci vagyok.
Régebben jártam síelni, hát az nagyon klassz volt. Fent a hegyen hatalmas hó, este vak sötét és csend. Még síelés közben is lehetett olyan pályán menni, ami félig az erdőben ment, úgyhogy csak a fenyőfák, a hó, a csend meg én voltam. Nekem nagy álmom, hogy meglegyen a házunk, az udvaron hatalmas hó, a kandallóban lobog a tűz, én meg a fotel mélyén forró teát vagy forralt bort kortyolgatokKép
gtünde

Sziasztok csajszik!!

lehet, hogy Ti nem szeretitek a havat, de én meg vagyok őrülve tőle IMÁDOM!!!!Nekem tuti máshova kellett volna születnekm, ahol mindig esik a hóóóóóKép
Nagyon keveset tudtam írni, és olvasni is csak átfutva a sok irománytKép mert nagyon termékenyek voltatotok, ezt iyen úgy kell érteni!!!Kép

Ez a Cl nekem is kitolta, mert még minig csak megjönni akar, de nem igazán... pénteken és is teszteltem egy jó nag - at..., nem is tudom miért csináltam meg...na de nem baj lassan új hónap, új reményekKép
pbj12

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?