,aztán jövök Pá
2005.11.21 09:23
?

2005.11.21 09:46
2005.11.21 11:16
(a combik nem is látszanak) 

)
, csak szemüvegben tudok tv-t nézni

2005.11.21 11:23
2005.11.21 11:41

2005.11.21 11:54
2005.11.21 13:19
2005.11.21 15:14
2005.11.21 15:43
), főzés közben sem párásodik, és nem sírsz hagymapucolásnál
Nekem lassan 20 éve van lencsém, illetve most pont nincs, mert az utolsó elszakadt az Adrián, és még nem volt időm (egyedül, mert Miksa tuti nem marad nyugton egy szemvizsgálat erejéig) elmenni újat csináltatni. Nekem is lágy van, nagyon szeretem, amikor melóztam, nagyon sokat hordtam. Itthon nem annyira. Arra érdemes figyelni, hogy nekem a terhesség alatt szárazabb volt a szemem, valahol olvastam, hogy ez előfordulhat. És akkor kényelmetlenebb a lencse, előbb el is fárad a szem.
Azon aggódnak, hogy törés van, mert leszivatták és olyan cucc jött ki belőle, ami arra utal. A röntgene viszont nem látszik ilyesmi. Konzíliumot tartanak, aztán holnapra kisütik, mi legyen. De már most dagad vissza szegénynek. Megint feküdnie kell, nem ugrálhat. Úgyhogy enyim minden, vezetés (nagy autóval, mert azon vannak csak fönn a táli gumik), háztartás, kölök, meg ma éjjel még egy újabb lapzárta.
Elég szemét megoldás, szegénykém reklamált, amikor észrevette, hogy üres kádban ül, de mondtuk neki, hogy aludtni ment a víz, és így hiszti nélkül sikerült kiemelni meg bepelenkázni is. Két alkalommal is
2005.11.21 16:45
, anyáztam , szidtam az egész világot.
.Most megint kezdheti előről?????

2005.11.21 17:37
2005.11.21 17:40
2005.11.22 07:58
2005.11.22 09:47
Az uram akkorát nevetett, amikor mondtam, hogy itt is meg az újpestiben is azt kérdezték, hogy ez egy igazi mókus?
Vannak nálunk mókuskák, de ennyire közel nem szoktak jönni. Kb. 3 méterre van az etető az ablaktól. Majd megpucolom az ablakot, akkor kaptok madárképeket is
Mi is imádjuk
Egy picit még vagyok azért. 2005.11.22 09:54
2005.11.22 11:25

(megeszem az összeset

) 2005.11.22 12:40
2005.11.22 12:58

2005.11.22 14:43
2005.11.22 14:52
2005.11.22 14:56
Nekem különben eszembe se jutott a műtétek után, hogy lehetne ott valaki. Elvan az ember magában, meg piszkálják, hogy pisiljen, meg nyomják az infúziót, félálomban figyelgeti az ember, hogy megy-e ki az érzéstelenítő. Amikor fölébred először, akkor próbálj meg ott lenni, szerintem az már jó.
2005.11.22 15:19
, társasok stb. Ott szereztük azt a szerelőasztalt a kölök szülinapjára például. Ha szemben állsz az Ázsiával, akkor a jobboldali épületben talán az elsőn, a mozgólépcsőnél. Galaxy, ha jól emlékszem. A földszinten is vannak játékboltok, de kisebbek. 2005.11.22 16:02
Így nem igazán tudom, milyen amikor "kitolják" az embert, de valszeg tényleg nagyon kába, azt sem tudja, fiú-e vagy lány
Vagy a munkahelyen kérd, kell a munkához és kész
Nem? Na remélem, lesz megoldás, és itt maradsz velünk továbbra is!
De tényleg, bennem fel sem merült, hogy műmókus lenne. A recept pedig nagyon jó, mert a pogi remek lett
Komolyan modnom, még a végén én is belekezdek egy ilyen akupunktúrás kezelésbe
Mert hogy akármit csinálok, az a fránya pocak csak nem akar lemenni
Remélem, most már tényleg segít a gyógyszer, amit kaptál! Tessék erősödni, most nem törődj a fogyókúrával! Hiszen a fogyihoz erős, feltöltött szervezetre van szükség, hogy az igénybevételt kibírja. Nekem is fájt a fejem néhány napja, de el is múlt, az utóbbi időkben pedig szerencsére nagyon ritkán fáj. Pedig a vitamint sem szedem, mindig elfelejtem
Itt vigyorogtam arra az írásodra, hogy anyósra vagy allergiás, még szerencsre, hogy elég ritkán találkoztok
Pont akkor mászkáltunk lent. A gumikat tessék lecseréltetni, ilyen időben nem szabad, sőt tilos nyári gumikkal menni!!! Irgum-burgum!
A férjem azt mondja, hogy azért, mert izmosodok, és az izom ugye sokkal nehezebb, mint a zsír... Hát remélem, hogy igaza van
Tavaly festettem az ablakunkra egy nagoyn szép karácsonyi díszt, olyat szeretne ő is
Elég sok meló, már most nekiállok, hogy a jövő hét végére készen legyek vele, akkor visszük nekik
Úgyhogy megyek is. 2005.11.22 16:09
Ezt festem meg most anyósnak is

2005.11.22 17:20
2005.11.23 07:36
2005.11.23 08:06
Miksa szokta is emlegetni, ha néha a fülemre néz, hogy tűűű, tűű
Hasizom elég lesz, hisz te már nagyon csini vagy! 2005.11.23 09:46
!
, én is szoktam mindig karácsonykor, meg húsvétkor festeni, most is készülök már valamire, csak neki kéne állni
2005.11.23 14:40
De komolyan, nagyon jólesett! Tudom ám, hogy ez így nagyon jó, de én soha nem vagyok elégedett!
Maximalista vagyok!
Nagyon egyszerű a művelet! A következők kellenek hozzá: sablon (a neten is sok van, könyvben is kapható, Te is rajzolhatsz), irodai bugyi (lefűző tasak, átlátszó), fekete vagy arany, ezüst kontúrfesték, mindenféle színű matricafesték
Ja, fogpiszkáló. Naszóval üvegfestő készleteket is lehet kapni kreatív boltokban, akkor mindent egy az egyben megvehetsz, abban sablonok is vannak. A munka menete pedig a következő: fogod a sablont, berakod a bugyiba, és a kontúrfestékkel megrajzolod a mintát. Ennek aztán száradnia kell, én ált. 1 napot hagyom békén
Ezután jönnek a színes festékek, szépen kifested a mintát
Ez is szárad, ha lehet minél tovább, de min. 1-2 napot. A lényeg, hogy a kontúr mindenhol összeérjen, tehát ne legyen hézag a mintába, és aztán a festék is mindenhol érjen el a kontúrokig. Ugyanis ha az egész megszáradt, le kell húzni óvatosan a fóliáról (bugyiról), és felragasztani az ablkara. Lehet tükörre, pohárra, bármilyen üvegre (pl. befőttesüveget díszíteni, vagy szép formájú borosüvetből vázát varázsolni), de csempére is, nálunk a fürdőszoba van tele halakkal megy csigákkal, kagylókkal. Nagyon-nagyon sokféle ötletet lehet találni az interneten is, és ez egy nagyon jó ajándékötlet is, én tavaly készítettem ilyet minden családtagnak. Egyedi, és igazán szép
Tőlünk kapott egy kis garázst, 3 autó mehet bele, és még kulcsa is van minden garázsnak, tök jópofa
Ezt még ma is nagyon szereti. A másik ajándékunk egy vezetőpult volt, vagy nem is tudom, mi a neve. Szóval az egy pultszerűség, van rajta kormány, mindenféle gombok, telefon
Ezekkel lehet olyan hangokat kiadni, mint amilyet az autó is ad ki: dudál, fékez, indítózik + ugye a telefon, az meg zenél, vinnyog, mittudomén
Így idén újra megkapja
Na ez csak vicc volt
Mondd meg nekem légy szíves, hogy az alapozót miért kell fixálni púderrel? Ezt mondta ugyanis a Clinique-ben a nőci, hogy az ott vásárolt alapozómra még használjak púdert...
Nagyon jó lett, én eddig sosem használtam arctejet, csak tonikot. De az arctej sokkal jobb! Tonizálni mindig kell, vagy felcserélhetem arctejjel? Tisztításhoz elég az arctej szerinted?
Én pont a napokban gondoltam arra, hgoy ha nem veszek valahol előregyártott salit, akkor itthon bizony nem készítek, nem pepecselek! De hátha van valami jó kis ötleted
2005.11.23 14:47
2005.11.23 15:04
2005.11.23 15:33
De bent dekkoltam mellette, csak úgy sikerült a szundi.
A fene az ilyen barátba! Én sosem lennék képes átvágni senkit, főleg nem olyat, aki igazán barátjának mond... Ford focus jó ötlet, mi is nézegettük, csak aztán Renault mellett döntöttünk, az ára miatt ugyebár
Viszont a lényeg, hogy jóval kevesebbet fogyaszt!
Majd oldalról, úgy látszik igazán a jó kis pocim
Huhh, nagy meló lesz!