A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Valér!
Drukkolok, hogy sikerüljön átvészelni ezt a hullámvölgyet, és mihamarabb együtt lehessetek.

Hajrá karácsonyi zebrák!!!!!!!!!!!!Kép

Kép
narco

Narco!
Köszi. Kép

Zsu
valér

Sziasztok Lányok!Kép

Évi!Kép

Elképzelhető hogy csak néha érzem? Már úgy értem hogy azóta nem éreztem,hogy mozog. Ugye ilyen lehetséges?
Amikor Te először érezted utána már minden nap jelzett neked?Kép

Brill,Narco,Valér!Kép

Aranyosak vagytok!!!!!!!Kép
Mindenkinek hasonló érzéseket kívánok!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!Kép

Még nem jött meg, a melleim nagyon fájnak.Kép Ez jóKép

A bizonytalanság a legrosszabb, most már eldönthetné a szervezetem, hogy mi legyenKép

Nagyon kellenének a drukkjaitok!KépKépKép

Kati
Vendég

Kati!Kép

Én nagyon drukkolok Neked!Kép
Tiszta szívből kívánom hogy baba legyen a dologban!!!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!
Valér!
Remélem, minden rendbejön nálatok! Drukkolok!
A jelek szerintem is lehetnek jó jelek, csak tényleg ne éld bele nagyon magad, mert a csalódás a végén...Nálam is így volt ebben a hónapban, hogy már az együttlét után 4 napra érezgettema hasam, és ez eltartott két hétig. Már 5 napja késett, és tényleg azt hittem, baba van (szerintem lehet, hogy volt is), aztán délutánra megjött. Persze, nem biztos hogy ez azt jelenti nálad is így lesz. Sőt, jelentheti az ellenkezőjét is.
Kati!
Drukk! Csak ne nagy beleélést, nehogy csalódj, mint én most.Kép
Sysy!
Nagyon jó érzés lehet, már én is szeretném!Kép
Monyó!
Fel a fejjel!KépLesz ez még így se!Kép
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Bogi!
Ne aggódj, ez csak azt jelenti a leendő babátok, nem júliusban, hanem mondjuk augusztusban fog megszületni!!! Egy hónap, ide vagy oda teljesen mindegy! Nem? Kép Nálam tegnap kezdődött minden, barnázás (de csak szolidan), derékfájás és a közérzetem is elég ramaty! Kép vagy Kép? Jövő hét végén kellene megjönnie, talán egy hét múlva már többet tudok mondani! Kép

Kati!
Mennek a drukkok!!!! ++++++++++++++++++++++ Nagyon gyanús vagy!!! KépKépKép Tudtál időpontot kérni a dokitól???? Kép

További szép délutánt!
Zsu

Zsu
valér

Zsu!Kép

Nekem 2 terhességem is úgy kezdődött, hogy amikor meg kellett volna jönnie, egy csík barna, aztán semmi... Majd 9 hónap múlva a kisfiam.

Te is gyanús vagy nekem!!!Kép
Vendég

Narco
Reggel teszteltem egy negatívat, és mostanáig semmi nem szűrődött át.
A teszt neve: Corax, az ára asszem 699,- volt.
gtünde

Kati!
Bárcsak tényleg baba lenne a dologban! Kép Tényleg nem merem semmibe se beleélni magam, csak reménykedni! De azért köszi a tapasztalataid! Kép
+++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Zsu

Zsu
valér

Sysy!

Persze, hogy van ilyen!!! Ne izgulj! Amikor elkezdtem Dórit érezni, volt, hogy 2-3 napig semmi nem volt. Mire elkezdtem volna szétizgulni a fejem, megint jelentkezett. Aztán ahogy egyre nagyobb és erősebb lesz már naponta többször fogod érezni. A dokinénim szerint egyébként egészen a 25. hétig előfordulhat, hogy nem érezzük minden nap, de még ez is belefér.
Úgyhogy csak nyugiKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Holnap délelőtt felhívom a doktornőmet, most már mindenképp el kell mennem hozzá.

Szerdára fog időpontot adni, mert állítólag a kórházba nem hív senkit, mindig a magánra kell menni.

Idáig a rekordom 45 nap volt. Holnap már a 46.leszKép

Ez a bizonytalanság nagyon rossz!Kép
Vendég

Kati, fel a fejjel! Nem próbálsz meg másik tesztet??? Kép

Az öcsém állapota állítólag romlott, mert szegénykém belázasodott!!! KépKépKépKép Kérlek Titeket, küldjetek neki Ti is energiát!!!! Nagy szüksége van most rá!!! KépKépKép

Zsu

Zsu
valér

Szia Lányok!

Most értünk haza Pápáról anyuméktól. Képzeljétek, még reggel mért hőm 37.1, most meg ülök le itthon a kétbetűsre, majd be pipiltem már, s olyat láttam, mint még soha. Barna folyás. Ilyet én még nem láttam. Nem pirosas barnás, hanem tök barna. Mi ez? Beteg leszek? Igaz már 4 napja meg kellett volna jöjjön (vagyis nem kellene).
Katim! Ne várass minket sokáig, izgulni fogunk érted!Zsu! Nagyon sajnálom az öcsédetKépKüldök neki sok-sok-sok-sok energiát!!!!!!!!
katka30

Évi!Kép

Köszönöm szépen hogy megnyugtatattál,most már egy kicsit nyugodtabb vagyok!Kép

Valér!Kép

Küldöm az energiát az öcsédnek!Kép

Kati,Katka!Kép

Mindketten gyanusak vagytok nekem...Kép

Sysy
sysy77

Katka!
A tapasztaltabbak szerint a barna folyás jelenthet babát! Van-e otthon teszted? Reggel próbálj tesztelni, pláne ha több napja késik... Kép
És köszi a drukkot! Kép

Zsu

Zsu
valér

Sysy!
Köszi, szükség lesz rá!!!

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Junko!
Sajnálom!Kép
Ha van kedved és időd, írj mailt, kíváncsi lennék mit beszéltetek a doktornővel!

Holnap reggel megyek átjárhatóságiraKép, estére majd beszámolok róla!

Jó éjt!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
Egy kalappal holnapra! Várjuk a beszámolót!

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok Csajszikák!
Micsudi termés hétvégén! Pedig néha beleolvastam, de arra nem jutott időm, hogy válaszoljak is.

Csibe!
Megértem, hogy olvasómódban vagy. Néha szüksége van erre az embernek. Mostanában sokszor én is ezt választom egy időre.
Nagyon drukkolok az átjárhatóságihoz. A lényeg, hogy lazíts, akkor kevésbé fog fájni. Aztán jelentkezz, hogy mi lett az eredménye!

Brill!
Jó gyorsan sikerült a gépet helyreállítani!
Ja, én már hónapok óta jegyzetelek, mielőtt írok. Főleg, mikor egész nap nincs időm olvasni, aztán egyben igyekszem bepótolni.
Nagyon tetszik a pozitivitásod. Ennek még sok hasznát fogod venni az életben! És biztosan neked való ez a doki, ha így meg tudott nyugtatni. Kép

Zsu!
Szörnyű, amit olvasok a tesókádról! Hát persze, hogy küldjük a drukkokat! Családból nem tud valaki kiutazni hozzá? Annyira legyengülhetett már, hogy csontvelő kell neki? Vagy csak biztonságból? Küldök sok-sok erőt!! Kép
A pecsételés nálad szerintem túl korai ahhoz, hogy babát jelentsen, de még nekem olyan nem volt, ami "ÕT" jelentette, így ezt nem állíthatom teljes bizonyossággal. Szóval a kérdés még nyitva áll. Kép Kép Kép

Bogi, Nárcó, Junko!
Kép Átírtam. Kép

Bogi!
Jó, hogy nem vagy nagyon elkeseredve! Kép Fontos a pozitivitás! Kép

Kati!
Naná, hogy továbbra is drukkolunk! Kép Kép
Juj, nagyon kíváncsi vagyok, mit mond a dokinő!
Milyen tesztet használtál? És pontosan hányadik napodon?

Puszi:
réka
Vendég

Még nincs ám vége, csak gondoltam, kettőben küldöm el:

Sziszka!
Azért elég fura dolgokat művel a hőd. Ha nem tudnám, hogy nem lehet babó, igazán aktívan reménykednék.

Katka!
Szerintem Sziszka esete is egyértelműen mutatja, hogy 100 %-osan nem lehet hinni a hőmérésben. Én eddig egy elég megbízható módszernek gondoltam és abban a hitben éltem, hogy tökéletes hőgörbém, tökéletes peteérésem van, amiben meglehetősen elbizonytalanodtam, mikor a meddős dokinál kiderült, hogy egyáltalán nem tutti a pé-m. Szóval mindent csak mértékkel!
Ettől még azért nagyon drukkolok, hiszen nem jött még meg! Kép

Monyó!
A tábla aljára? Ne máááár. Mi van, ha írok egy kérdőjelet a ciklushosszhoz, a többit pedig meglátjuk, hmmm? Végülis várható volt, hogy a korábban ingadozó mensi nem áll helyre egy hónap alatt, nem? Kép Kép Fel a fejjel!

Zsazsóka, Ildike, Gtünde!
Üdv itt!
Mindig vannak ismeretlen olvasómódban "működők"... Kép
Épp most nem akar előbújni valaki?

Ildike!
Szisszka jól írta a hővel kapcsolatos kérdésedre a választ, azért itt van még egy kis info:
<!--attachment: H_m_r_z_s-118832-297743.doc*mime_msword.gif*application/msword*25.1**H_m_r_z_s%2d118832%2edoc --><center><pre>
Kép
H_m_r_z_s-118832.doc (25.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Sysy!
Nagyon szuper érzés lehet! Látod, hogy minden sikerül, amit az ember el akar érni! Kép
Minden csak idő kérdése.

Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

Valér!
El is felejtettem megköszönni a köszöntést!
Nem használom az Erzsébetet, de akkor is jól esett.
Köszönöm!
Refi!
Remélem, azért rókacsalád nem talál meg annyira, mint Jucát! Ha tudsz, azért gyere majd!
réka
Vendég

Sziasztok!
Szép jó reggelt !

N

Kép
narco

Zsu, Kép
Nagyon drukkolok az öcsédnek a mielőbbi felépüléséért! Remélem mihamarabb lesz lehetőségetek, hogy kimenjetek hozzá, szerintem a ti közelségetek is biztos sokat segít majd neki! És ne keseredj el végképp: izgulni lehet érte, de ahogy írtad, fiatal és életerős a szervezete! Meglátod, hamar jobban lesz, s ha már elég erős, hazaengedik!

Csibe! Kép
Drukkolok az átjárhatóságihoz!

Dudu, Kép
Légyszi javíts 1.cn-ra. Köszönöm!

Katák! Kép
Drukkolok, hátha lesz egy szép névnapotok!

Seszi
seszi

Brill
Köszi, a varratszedés kicsit fájt, de már nem. Gyógyulgat szépen lassan mindkét sebem. Tegnap este végre mertem zuhanyozni egy tisztességeset, és nem ázott fel a varrat Kép
Clostihoz drukkolok tovább!

Nárcisz
Ez aztán az elhatározás! Gratulálok hozzá, egyben sok szép estét és kitartást kívánok! Kép

Zsu
Tesódat nagyon sajnálom! Tényleg brozasztó lehet! Jobbulást kívánok neki, a családtagoknak meg erős lelket!

Kati
Mennek az extra drukkok tovább!

Csibe
Drukk a HSG-hez!

Lányok
Én egy "kicsit" most kikapcsolok a topikból, nem sok értelme van itt lennem aktívan. Ha emlékeztek rá, augusztusban a nyaralás után le akartam passzolni a táblát, mert akkro is már sok volt, de most meg pláne nagyon sok lett. Sajnos én már rég nem itt tartok, hogy Babaproject előtt állók..... talán lesz idő amikor majd megint itt fogok tartani. Réka volt olyan drága, és átvette tőlem a táblát, persze ha neki sok lesz, akkor visszaveszem. Ezúton is nagyon szépen köszönöm neki! Olvasgatni fogok, talán irogatni is, de valszeg nem sokat! Remélem megértitek, és köszönök nektek is mindent!

Tündi
Vendég

Szia Lányok!

Egyenlőre annyit, hogy 1.cnKép
Most nincs időm, de visszanézek, s elolvaslak Benneteket! Puszi Nektek!
katka30

Sziasztok!
Akkor itt a sokat emlegetett tábla:

Kép
Kép
Kép
Vendég

Katka!
Bocsi, javítottalak. És Kép
Kép

Tündi!
Azért nézz be hozzánk és írj is néha! Kép
És köszi az infó-t Tacsifülről. Drukkolunk neki!
Be tud nézni valamikor, nem tudod?

Puszi:
réka
Vendég

Nárcisz!
Örülök, hogy "komolyabban veszitek az ügyet". Tetszik, ahogy fogalmaztál! Kép
Sikerült kiglancolni a lakást, mire Anyukád érkezett?
réka
Vendég

Lányok!
És a lényeg: ESIK A HÓ!
MINDENKI mossa meg szépen magát az első hóban, hogy biztosítva legyen a szépsége egész jövő évre!
Mi már megtettük!!! Kép
réka
Vendég

Sziasztok.

Sziszka irtamKép

Tundi Remelem mihamarabb josz vissza es ujra lehet probalkoznotokKép

Dudu utalom a havat.FUJ.

Kata sajnalomKép

NarcoKép

Kati ugy latszik a cukraszok mar csak ilyenek,nem akar megjonni nekikKép

Kép
monyoka

Lányok!
Mindenkinek köszönöm a drukkokat!!! NAGYON jól esik... Kép Ha minden igaz, ma végre választ kaphatunk számos eddig meg nem válaszolt kérdésünkre! Este megírom az újabb fejleményeket! Valószínü, hogy egy családtag, az öcsém anyukája a héten kimegy hozzá, de nem tudom mikor.

Tündi!
Sajnálom. Sok sikert kívánok Nektek az elkövetkezö idökre... Kép Várunk vissza azért, ha 100%-osan beindul Nálatok is a babaproject! Kép

Seszi, Katka!
Sajnálom! Kép Majd a következö hónapban. Mint mondani szokták, a remény hal meg utoljára! Kép

Duddu!
Én is nagyon megörültem, amikor reggel megláttam, hogy éjjel esett a hó! Nagyon szeretem, csak ne lenne belöle latyak... Kép
Hát nem élem bele magam a baba-témába, majd kb. egy hét és kiderül, hogy mi van. Én is korainak találom az idöpontot, ezért nem értettem a dolgot. Mellesleg nekem még eddig soha nem volt ilyen tünetem, ezért is találtam nem mindennapinak. Gondoltam, megkérdezem, hátha tudtok segítséget adni - mondjuk a kismamiknál elöfordul-e ez a mensi kimaradás elött??? Vagy inkább utána jelentkezett? Na de mindegy, majd 1 hét múlva okosabbak leszünk! Kép Én mindenesetre bizakodok... De sem az Adri, sem a Majcsi példáját nem szeretném követni!!!! Kép

Bocsi az ékezetekért! Ha a suliból írok, akkor néhány hosszú magánhangzót nem képes elküldeni, helyette mindenféle kódot jelenít meg a képernyön... Kép De gondolom ez nem jelent gondot a megértésnél!

Most ennyi, majd még jövök késöbb! Kép
Zsu

Zsu
valér

Szia Valér!

Én nem tudok mit mondani a barna folyásról, nekem mikor volt, az erősen rossz jel volt. Persze at szokták mondani, hogyha időszerű, és csak egy kis bsarna folyás van, az normális. Mindenesetre nagyon drukkolok!

Juca

tjuca

Dudu!Kép

A nevem mellé a zebra helyére visszaraknád azokat a kérdőjeleket?Kép

Holnap is jó lesz.Kép

Köszi
Vendég

kati nem mondod el mi tortenik veled?iszonyu titokzatos vagy.Az elso teszted pozitiv lett ha jol sejtem.De javits ki ha tevedek.

Valer.Szoritok az ocsednek.Kuldom a leleki energiaimat.Remelem hamarossan jobban lesz.

Kép
monyoka

Bocsi, nem mondok semmit.Kép Legközelebb 1 hét múlva.Kép

Veled mi újság? A hétvégi tesztedet elraktad? Nem lett később halvány második vonalad?Kép

Kati
Vendég

Valér,
remélem hogy az öcsédnek már lement a láza, természetesen küldöm a sok-sok energiát!! Jobbulást kívánok!!!

Tündi,
megértelek és kívánom hogy minnél hamarább rendbejöjj és ha van hangulatod kukkants rá a topikra.

Sysy,
bizti nagyon jó érzés lehet érezni a Kis Pöttömöt odabent!! Én is akarommmm....

Korek,
mi volt az UH-án?

Csibe,
szoritok neked!!

Nálam szupi eredmények lettek a műtét utáni első clostys hónapban: 2 tüsző: 20 és 16 mm, Endotermium:10 mm kaptam egy szurit is, így hétvégén huncutkodtunk jó nagyokat. Pénteken 15:00 kaptam meg a tüsző repesztőt szerintetek akkor mikor repedhettek meg a tüszők?

Kivi
kivi2

kati azonkivul hogy meg mindig nem jott meg,es olyan kemeny a hasam mint a vas,azon kivul semmi izgi.

mostmar nagyon azt akarnam hogy jojjon meg.

nem lett csikos,meg mindig a szemetesben vanKép

Kép
monyoka

Réka
Tacsifül nem nagyon tud netezni, talán ha itthon vannak akkor benéz, de közvetitek továbbra is, nem gond Kép

Korek
Na milyen volt a hétvégi kirándulás? Kép Remélem hasznosan töltöttétek az időt errefelé... Kép

Kivi
Úgy tudom, a tüszőrepi szuri után 36 órával reped meg. Úgyhogy ha szombat este volt hancúr, akkor jó esélyetek van. Szoritok ám nagyon nektek is!

Lányok
Köszi, de tényleg csak takarékra teszem magam, benézek néha!

Tündi
Vendég

TündiKép
Azért remélem hallunk rólad és követni tudjuk a történetedet.
Rengetegen drukkolunk Neked és szeretnénk tudni, mi is van Veled!
Értem én a takarékot! Hiányozni is fogsz, még jó, hogy tudom hol talállakKép!!!!!!!!!!!!!!!!!

MajcsiKép
Drukkok mennek továbbra is!!!!!

MóniKép
Neked is!
Aztán ügyesen azokkal a szurikkal!
Előre a karácsinyi zebráért!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Köszi a drukkot. Rám is fér azt hiszem, mert azt hittem, hogy UH-n már több látszik belőle. Azt hogy hányszor émelyegtem az elmúlt kicsit több mint két hétben egy kezemen meg tudom számolni, az étvágyam tök jó, a cicim is csak annyira érzékeny mint mensi előtt, a pocim szokott még görcsölni. Szóval nincsenek durva tüneteim, így meg rettenetesen aggódom. Kép Csütörtökön vagy pénteken megyek újra UH-ra és az az igazság, hogy kicsit tartok tőle.

Majcsi

Majcsi
majcsi

MajcsiKép

Neked a pozitív teszten egyforma erős volt a 2 csík?Kép
Vendég

Majcsi!

Fel a fejjel, nem törvényszerű a hányinger, nekem sem extra érzékenyek a mellbimbóim. Remélem minden rendben lesz, próbálj megnyugodni egy picikét!!!Kép
Ugye most semmilyen vérezgetés sem volt????
NNa nyugi péntekig, aztán várom a fotótKép

Juca

tjuca

Csak azért, mert elvileg egy ciklusnapon vagyunk.Kép

Velem nem tudom hogy mi van, egész nap nem mertem felhívni a nődokit.Kép

Puszi
Vendég

Duddu!

Utóbbi időben nagyon lánypárti lett a tábla!Kép

Juca

tjuca

Kati!

Nekem nagyon halovány volt az egyik csík, szinte nem is látszott, de aztán szépen beerősített. Bátorság, telefon felvez, tárcsáz, bejelentkez, és erőt gyűjt, majd megyKép

Juca

tjuca

JucaKép

Hány nap múlva lett erős???
Vendég

Szia Kati!

Már nem emlékszem azt hiszem kettő vagy három, de még akkor sem volt egyforma. Utána nem csináltam már tesztet. Ne filózz, menj el az orvoshoz, na meg csinálj reggel tesztetKép Ha van baba azért, ha meg nincs, akkor meg azért, spuri telefonálni!!!

Juca

tjuca

KismamikKép

Van valakinek ilyen tapasztalata, mint Jucának?

Halvány csíkkal kezdte, majd erősebb lett? Mikor lesz erőbebb?
Vendég

Sziasztok!

Juca!
Valahogy így sikerült a tábla. Mondjuk eddig én még csak egy babót raktam be Refinek. A többi "nem az én lelkemen szárad" Kép
Hogy vagy? Mesélj!
Most nézegettem én is táblicskut, hogy annyit beszéltem az iker jegyű babáról, aztán meg neked lesz ikrek a babád. Kép De ettől még nekem lehetnek a babák ikrek, igaz? Kép Sosem lehet tudni..., aztán meg az is lehet, hogy az az ikrek jel anno júliusban nem jelentett semmit...

Majcsi!
Megértem, hogy izgulsz! De biztos minden rendben lesz. A köv. alkalommal kifogja mutatni az UH a "kiskavicsot", hidd el! Addig legalább még maradhat zebrád, úgyis olyan keveset látunk ilyet!
Pedig én osztanám szívesen!

Móni, Dido, Korek (Réka)!
Hogy s mint vagytok?

Kivi!
Ez szuper! Ilyen híreket vártam. Kép Kép Remélem, eredménnyel huncutkodtatok!! Kép
Szólj, ha úgy érzed, hogy visszajönnél a táblába!

Kati!
Visszaraktam a kérdőjeleket.
Ne haragudj, hogy kivettem, de nem igazán értettem, hogy most mi is van. De mostmár kapizsgálom. Kép Kép
És nagyon drukkolok érted!

Monyó!
Akkor neked az legyen a nap híre, hogy elolvadt a fránya hó. Kép Kép
Vagy csak itt nálunk a városban?

Csibe!
Vannak híreid? Várunk!

réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?