Hú, megint mi van itt!
A férj szapuláson én is meglepődtem, ismeretlenül, milyen alapon.....? És nem ismerve a hátteret. Hogy miért nem tud segíteni, arra nem gondolt senki, hogy nem minden apu tud otthon maradni az első hetekben? Ugyanúgy elmegy hajnalban és hazaér késő este? Ezért lenne nagy sz@r alak? Nem hinném.
Én emlékszem a szülés utáni első heteimre, totális káosz volt. Terhesség alatt szépen felkészültem a szülésre (amiből persze semmi nem lett, mert ugye császár lett a vége), felkészültem arra, hogy milyen kelengye kell a babának. De hogy hogyan kell szoptatni, fejni, füdetni, sterilizálni, lefejt tejet tárolni, fagyasztani, kiengedni, ésatöbbi, halvány lila gőzöm nem volt róla. Én én is csak kapkodtam, tiszta idegbeteg voltam. Azt éreztem, hogy nem bírom ellátni a saját gyerekemet, még megfogni is alig mertem.
Boldizsárral már tuti könnyebb lesz minden, mert az alap dolgokkal tisztában leszek. Én anno azt sem tudtam, hogy melyik pempő mire jó, mit hová kell kenni.......
De nekem volt 2 nagymama segítségem, a férjem is itthon volt pár napig, másnak még ez sincs, ott áll tökegyedül, ti pedig itt csesztetitek......Még ha jó indulatból, akkor is.
Bocs, senkit nem akartam megbántani, de már én sem bírtam tovább olvasni.
A szoptatással pedig tényleg nem kellene olyan tanácsokat, egyetértéseket adni, ami nem helytálló. De ez szvsz, itt is mindig vannak kivételek.