A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Lányok!

Egyenlőre annyit, hogy 1.cnKép Kép
Jelentkezem még, most nem tudom elolvasni az előzményeket sem, de bepótolom...
Puszi Nektek!!!
katka30

Lányok!
A havat én is imádom! Régebben sokat jártunk snow-boardozni. Szeretem a téli sportokat, és a sípályák tetején a Hüttéket!

Barbi Kép
Te hányadik napon vagy inszem után, hogy tesztelni merészeltél?

Manda Kép
Nem mondhatnám, hogy jobban vagyok. Viselem a napokat, a hétvégék jobban és gyorsabban telnek.
Sajnos megint hétfő, nagyon utálok újabban dolgozni, pedig muszáj, mert sok a meló!

Babcsi Kép
Kíváncsi vagyok kibírod-e csütörtökig Kép Én borítékolom az ellenkezőjét!
Mi már 3 éve építkezésben vagyunk. Folyamatosan csinálunk valamit a házon, mert még csak lakható, de koránt sincs kész. Hétvégén lamináltoztunk. Végre az emeleti folyosón már nem a betonon kell közlekedni!

Noémi Kép
Hol vagy? Ugye pénteken mégy?

Kép
Kép
szilva069

Szilva 6 és fél nap után merészeltem Kép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Katka
Kép

Manda
12.Én is bak vagyok

KépKép

KépKép
okr

SzilvaKép
Mitől lenne jobb a kedved? Kicsit nem mentek el a férjeddel pihizni? Pl. Zalakaros, Sárvár egy kis melegvízes fürdés hétvégén
Én mennék szívesen, úgyis idén kimaradt a szabi, csak egy két napos hétvégén voltunk Sárváron és pont akkor is zuhogott az eső. Úgyhogy most a táppénz alatt töltöm a szabimat.
Csak szegény Karcsit sajnálom, neki nem sok pihi jutott az idén.

manda

Tüncsi, Manda, Okr, Amica, SzilvaKép
Csajok! Köszi a csíkokat és a piriűzőket!!!!Kép

TüncsiKép MandaKép
Húúú mennyi csík, ez mindenkinek elég lenneKép

KatkaKép
SajnálomKép tudod, új hónap új remények!

SzilcsibeKép
Egy ház szerintem soha nem készül elKép Mindig van mit csinálniKép Mi most gőzerővel azon vagyunk, hogy minden legyen bent ami fontos- pl. fűtésKépKépKép és aztán szép lassan lépésenként a többi.
Most, hogy mondod lehet, hogy lemegyek és veszek egy ócsóóó tesztet és tesztelek egyet csak úgy mert mé ne!!!KépKépKép
Küldök a kis lelkednek gyógyító energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

AmicaKép
Hogy fáj a hasad? Úgy menzisen? Nekem elég fura dolgokat produkál a pocim. Regnap pl. szúrt nyilalt ott alul, meg feszített. Ma semmi. Neked minden nap ugyanúgy fájdogál? A tenapi 37.1-em ma 37.

AmicaKép
A tuti teszt az amin már használat előtt rajta van a második csík?KépKépKép

TüncsikeKép
Ugye már kicsit jobban vagy? Nem szabad soha feladni!!! Mert akkor jön a babóca amikor nem is gondolnád!!!Kép

Én is téli gyerkőc vagyok. Dec.4-én születtem a nyilas jegyében. Jajj, lassan 36 leszek csajok! A férjem meg bakKép én csak tudom milyenek a bakokKépKép Azért is imádom mert olyan kis makacsKép!

A havat én is imádom de csak a hegyekben mert ott érintetlen a természet, csend van és nyugalom!!! Akkor tényleg gyönyörű. De a városban nem jó, mert koszos lesz pillanatok alatt és olyan lehangoló!!!

Kép

KépKép
babcsi

Tüncsi, Manda, Okr, Amica, SzilvaKép
Csajok! Köszi a csíkokat és a piriűzőket!!!!Kép

TüncsiKép MandaKép
Húúú mennyi csík, ez mindenkinek elég lenneKép

KatkaKép
SajnálomKép tudod, új hónap új remények!

SzilcsibeKép
Egy ház szerintem soha nem készül elKép Mindig van mit csinálniKép Mi most gőzerővel azon vagyunk, hogy minden legyen bent ami fontos- pl. fűtésKépKépKép és aztán szép lassan lépésenként a többi.
Most, hogy mondod lehet, hogy lemegyek és veszek egy ócsóóó tesztet és tesztelek egyet csak úgy mert mé ne!!!KépKépKép
Küldök a kis lelkednek gyógyító energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

AmicaKép
Hogy fáj a hasad? Úgy menzisen? Nekem elég fura dolgokat produkál a pocim. Regnap pl. szúrt nyilalt ott alul, meg feszített. Ma semmi. Neked minden nap ugyanúgy fájdogál? A tenapi 37.1-em ma 37.

AmicaKép
A tuti teszt az amin már használat előtt rajta van a második csík?KépKépKép

TüncsikeKép
Ugye már kicsit jobban vagy? Nem szabad soha feladni!!! Mert akkor jön a babóca amikor nem is gondolnád!!!Kép

Én is téli gyerkőc vagyok. Dec.4-én születtem a nyilas jegyében. Jajj, lassan 36 leszek csajok! A férjem meg bakKép én csak tudom milyenek a bakokKépKép Azért is imádom mert olyan kis makacsKép!

A havat én is imádom de csak a hegyekben mert ott érintetlen a természet, csend van és nyugalom!!! Akkor tényleg gyönyörű. De a városban nem jó, mert koszos lesz pillanatok alatt és olyan lehangoló!!!

Kép

KépKép
babcsi

Barbi
Szerintem is hamar volt a teszt.

Szilva
Remélem azért ha lassan is de épulgetsz lelkilek-testileg.

Wish
Légyszi, javíts be ma vagyok 3cn napon.

Még mindig meg van a ciszta. Tegnap voltam dokinál. Nem kezdhetjuk a stimut. 3 hétig várakozunk még hátha felszívodik. Már elég nagy és az állaga furcsa fele minta folyadékkal teli lenne a másik fele megint más lehethogy alvadtvér. Gyogynovényes cseppeket szedek abban bízok hogy segít. Annyira igazságtalannak érzem hogy most mikor belekezdthetnénk a tb-s lombikba akkor meg nálam vannak akadályok. Már egy ideje csak egyhelyben toporászunk, nem haladunk elore sajnos.
mili

[color=#ff0000]
Írtam választ, de kétszer küldte el a hülye freemail, úgyhogy ne ijedj megKép
gtünde

Mili
Ez tényleg igazságtalanság! Ráadásul nálatok minden lassabban megy. Én drukkolok neked ezerrel, hogy a gyógynövényes cseppek segítsenek.
gtünde

MiliKép
Sajnálom, de fel a fejjel. Nektek is sajna ezt rendelte az élet, az örökös küzdés!!!

De majd ezért becsülünk meg mindent, amit az életben kapunk, mert jó sokat küzdünk érte!

Kihez és hova jársz (doki terén)?

manda

Kép
Kép

wish

BarbiKép
Lesz az a teszt még pozitív is!!! KitartásKép

TüncsikeKép
A fertilityn szoktam nézni mások görbéjét és láttam olyan görbét ahol egyik nap csinált egy negatív házi tesztet és a másnapi vérteszt pozitív volt! Ha ma nem jön meg estére és drukkolok, hogy ne jöjjön akkor azért elmennék a helyedben megcsináltatni. Meg olyan is van, hogy vérzel egy napot és mégis babás vagy.

MiliKép
SajnálomKép és küldök rengeteg pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

WishKép
Ki tudnád javítani a táblában nálam 1cn...Kép Na de ez is valami kezdete...!

Mindenki nyakáról elszedtem ma pirike terhét, és remélem // // // // // // // születnek az elkövetkező pár napban!!!!!!!
pbj12

Na csak, hogy ne hazudtoljam meg magam, csináltam egy délutáni negatív tesztet! Nem vagyok ám százas, igaz? SzilcsibeKép Bár nem hiszem, hogy ez majd pozitív lesz 4 nap múlvaKép

Kép

KépKép
babcsi

JuditKép
Kép de igen, új hónap új remények!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Barbi Kép
Ha van ott valaki, akkor sem produkálna még csíkot ilyen korán! Bízz benne, ez a teszt még semmit nem jelent!

Manda Kép
Jó lenne elmenni valahova kikapcsolódni, de sajnos:
1. A munkahelyemről nem tudnék most eljönni. Annyit voltam szabin az utóbbi időben a lombik, elötte meg az inszemek miatt, hogy szóba sem merném hozni.
2. Még csinosítani kell a házunkat, úgyhogy most anyagilag sem férne bele.
De igazából nem is zavar, csak az időt hajtanám már, hogy mihamarabb leteljen ez a várakozási idő!
Remélem Karcsi majd legalább karácsony környékén ki tudja pihizni magát! Te meg majd pihenhetsz majd eleget ha a pocakodban lesz a baba Kép

Mili Kép
Rettenetesen sajnálom Kép Tényleg igazságtalanság. Végre kezdhetnétek és akkor ilyenek derülnek ki Kép Tudom, hogy nehéz lehet most vígasztalódnod. Nagyon remélem, hogy az a csúnya ciszta mielőbb kiürül a szervezetedből. Nem marad más számodra sem, mint a várakozás! Türelmet és kitartást kívánok hozzá! És persze ne add fel, ez parancs!

Babcsi Kép
Kösz a bíztatást. Igazából tudom, hogy úgysem tehetek semmit, ez van, ez történt velem. Majd jobb lesz idővel, és a férjemen kívül csak nektek beszélek róla, úgyhogy bocs ha valakit zavar a dolog!

Kép
Kép
szilva069

Babcsiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kép
Hát nem hiszem el! De ma még csak hétfő van!!!!!
Beárullak a férjednek, hogy azért áll úgy a családi kassza, mert te az összes spórolt pénzeteket tesztekre költöd Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Nekünk bármit elmondhatsz ami a szívedet nyomja, hiszen ezért van ez a topic.
Bocsi, de sajnálom, majd legközelebb. Te is majd akkor karácsonykor pihizel egy kicsit.

manda

Babcsibe
Az örök optimista és tesztmániásKép Igazából még nem jött meg, kicsit barnázok, szinte alig. De érzem a hasam. Szerintem holnap teljes erőbedobással megtámad Pirike.
Hol tudsz az infertility-n ilyen görbéket nézni? Én nem tudok, amióta lejárt a mittudomén hány napos ingyenes izémKép
gtünde

Szilcsike
Már miért zavarna minket? Nem ezért vagyunk itt?
Na ugyeKép Pirike még sehol?
gtünde

SzilcsibeKép
Hogy mondhatsz ilyet, hogy zavarna itt bárkit! a dolog!! Ne is gondolj ilyenekre!!! Azért vagyunk itt egymásnak, hogy meg tudjuk beszélni a gondjainkat, bajainkat!!! Meg az örömünket is megosztjuk!!!
Neked most idő kell, hogy fel tudd dolgozni a történteket és ez nem lehet könnyű sőt inkább nagyon nehéz mert akkora fájdalom van benned! De nemsokára lesz babucid és az megygógyítja a lelkedet!!! Küldöm megint a PGK-t meg a kanalakat!!Kép Gondolj arra, hogy nemsokára jön a köv. lombik és addigra össze kell magad lelkileg szedni! Hogy örömmel tudd végigcsinálni!!! Érted???!!!! Tényleg küldöm a pirikét hozzád most foglald le egy darabig ha lehet!!!Kép Piri után, hogy alakulnak a dolgok? Mikor kezdheted?

Kép

KépKép
babcsi

SzilcsikeKép
Hát igen, még 5 nap és délután, de már úgy hiányzott!Kép

TüncsikeKép
Nekem is lejárt aztán mostanában kaptam tőlük 5 napot amolyan beetetés gyanánt. De már az is lejártKép Szóval most sajna sehol. A pregnancy.org-on kéne megnézni hátha ott van. Már regisztráltam csak nem tudom, hogy kell celsiusra átállítani.

Kép

KépKép
babcsi

Manda Kép
Tudom hülye vagyok, de titkon abban reménykedem, hogy talán még az idén visszakaphatom a fagyibabákat...
Próbálok jó egészségesen táplálkozni, meg élni, hátha...

Kép
Kép
szilva069

Tüncsi Kép
Várom Pirikét, de ha rendben van minden, akkor még 2 hét van az érkezéséig Kép
Lányok!
Na jó összeszedem magam!

Kép
Kép
szilva069

Bízom benne hogy tényleg korai volt, de tegnap belém bújt a kisördög csupa hülyeségeket csináltamKép, párom se ismert rám, pedig már 10 éve hogy először találkoztunk.

Szilva, bármi dolog történik veled, mindenkit érdekel és segíteni próbál a maga modján. Nekem az első mensi után jobb volt a lelkem.Néz ki az ablakon olyan nagy pelyhekbe esik a hó, gyönyörűKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babcsibe
Írj nekik e-mail-t, hogy hogy lehet átállítani celsius-ra. Keresgéltem, de nem találtam, hogy lehet.
gtünde

TüncsikeKép
SikerültKép Amikor elkezdem a táblát megkérdezi miben akarom.
Kitöltöttem azt is és az a 18. cn-ra rakta a pé-met.

Kép

KépKép
babcsi

Barbi Kép
Remélem nálam is így lesz. Noémi is éppen ezt mondta! Várom is Pirust rendesen!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Nagyon drukkolok, hogy hamar jöjjön pirike és visszakaphassad a faygibabákat mielőbb!!!!!!!! Látod, az élet szép és most már jó dolgok fognak veled történni!!!! Szívből kiívánom neked!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Olyan aranyos vagy!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Hát itt vagyok! Van egy 4-es államvizsgám, meg egy szatyor injekcióm, amit ma váltottam ki potom 135 ezerért. Iszonyú sokan voltak a BMC-ben!!!!

Csüt.-ön indul a Decapeptyl. Sajna visszaolvasni most nem tudok, mert diliház fogadott a mhelyemen.

Történt valami érdekes a múlt héten?

Majd biztosan lesz egy csomó kérdésem hozzátok, csak össze kell szednem a gondolataimat, meg fel kell dolgoznom azt a halom papírt, ami az asztalomon várt.

Remélem mindenki jól van!
mary78

Sziasztok Mindannyian!

Én új vagyok itt, eddig csak olvasgattam. Augusztus 27-én volt az esküvőnk, azóta próbálkozunk babával. Naivan azt gondoltam, hogy nekem már a nászúton össze fog jönni a babu, de sajna azóta sem, vagyis most még nem tudom. 27-én kell megjönnie a mensimnek. Kb. egy hete iszonyúan sokat kell pisilnem, éjszaka is kétszer fel kell kellnem és máshogy fáj a cicim is. Bár belül érzem, hogy megint nem jött össze, minden apró dologra odafigyelek és jelzésnek veszem. Tudom, hogy feleslegesen nyafogok, hisz vannak páran akik jóval régebben próbálkoznak, de úgy szeretnék már babát.

Kép
manka2

Mary Kép
Hurra! Gratulálok a sikeres államvizsgához! Azt hiszem jó döntés volt, hogy tudtál várni egy hónapot! Sok sikert a lombikoláshoz! Készülj fel, nekem 1 hétig iszonyatosan fájt a fejem a Decapeptyl-től Kép Szurkolok, hogy sikerüljön!

Kép
Kép
szilva069

Szia Manka Kép
Üdv köztünk!
A jelek nagyon jól hangzanak, nekem főleg az éjszakai pisilés tettszik. Ha nem vagy megfázva, az nagyon jó! Drukkolok, hogy még a héten produkálj egy + tesztet.

Kép
Kép
szilva069

MaryKép
SziókaKép
Gratulálok az államvizsgádhoz!!!! A négyes az nagyon jó!!!! És végre kezdhetitek!!! Ez a legjobb az egészben!!!!!!

MankaKép
Üdv. köztünk!Kép Sajna az élet nem mindig olyan, hogy mi eltervezzük és aztán már teljesül is a kívánságunk. Azért 27-ig van még egy pár nap és a sok pisi is jó jel! Addig mig nem jön meg ne is gondolkodj azon, hogy megjön!

Légy azért türelemmel és össze fog jönni a babuci. Ez a pár hónap bőven belefér.
Fogigátlót nem szedtél előtte?

Kép

KépKép
babcsi

Mary
Gratula a vizsgához!!!Kép Tök jó, hogy már kezded is a lombikot, sok sikert hozzá!

MankaKép
Üdv itt! Ha 27-én kell megjönnie, akkor még ne izgulj. Ne figyelgess minden tünetet, mert bele lehet golyózniKép A pisilés meg a többi jónak tűnik, úgyhogy reménykedj!
gtünde

Mary, gratulálok a vizsgádhoz, ügyes vagyKép
Jól döntöttél hogy nem egyszere csináltad a lombikkal, tuti sikerülni fog a következő!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Köszönöm szépen lányok!

Egyébként azt hittem, hogy olyan nagy boldogságot fogok érezni, hogy megvan a vizsga, meg kezdem a lombikot, de vmiért mégis olyan rossz kedvem lett! Azt hiszem ott a patikában fogtam fel, hogy nincs mese, nekem ez jutott, ezt kell végigcsinálni. Remélem elmúlik ez a rossz kedv.

TüncsibeKép
Köszönöm a vagont, amit küldtél, hatásos volt! Ha kérhetném, küldj a lombikhoz is, jó?

SzilvaKép
Most éppen azon stresszelem magam, hogy hogyan fogom beadni a Decapeptyl-t. Nem tudtam megkérdezni a BMC-ben, mert rengetegen voltak. Azért kéne vmi szakembert keresnem az elsőhöz legalább, nem? Vagy mit javasoltok?
mary78

Sziasztok!

Szilva, Mandának én az én pirim ment, neked is küldöm, nagyon fog rohanni, nem is küldök vele bort meg kalácsot mert még bekajálja!!!!!!!!!!!!

BAbcsi, az elején szúrkálósan, később menzisen, most tompán, émelygősenKép

Tüncsi, most rád golnolok sokat!!!!!!!!!! Reggel nagyon letört voltál, küldök neked egykis soproni napsütést! Képzeld most végeztem, adventi koszorút csináltam a gyerekeknek. Délutáni meglepi lesz. De most rohanok is tovább, mert romokban mindenKép

Kép
Kép
Kép
amica

Mary Kép
Szerintem is jobb, ha az elsőt megmutatja valaki, hogy hogyan célszerű beadni, aztán már meglátod simán fog menni!
A kedved pedig majd megjön hozzá, mikor jársz UH-ra, és látod, hogy hogyan növögetnek a tüszőcskéid! Jó lesz, meglátod, és nagyon gyorsan fog telni az idő!

Kép
Kép
szilva069

Sajna az nem kizárt, hogy csak fel vagyok fázva, mert álandóan fázik a lábam.
A Mercilont már több éve abbahagytam, azért is reménykedtem, hogy gyorsan összejön a baba, mert olyan jó végre óvózsák nélkül.
Köszi, hogy gyorsan válaszoltatok, nagyon aranyosak vagytok.
Ja, még valamit akartam kérdezni, az normális, hogy mensi után egy hétig volt 36,7 körül a hőmérsékletem, azóta pedig 36,9-37?

Kép
manka2

MaryKép
Gratulálok a sikeres államvizsgádhoz, szuper a 4!!!!!!!!!!! A decapeptyl-től nekem semmi bajom nem volt, a háziorvosnál, a nővédelmiben és az ügyeleten adattam be. Nem voltam rá képes, hogy én magamat szurizzam, és Karcsi sem vállalta fel. A decapeptyl-t még bőr alá kell szúrni, én mindig a hasamba adattam. Gondolom kaptál Puregont is, azt ketten a Karcsival be tudtuk adni, az simán ment, az is a hasamba. Én még kaptam Menogont, úgy hallottam már kivonták a forgalomból, azt pedig a popsiba adattam, mert az izomba kell.
Mi is úgy voltunk a gyógyszertárban, mint te 135 ezerrel kezdtünk, plusz majd a többi.

manda

MaryKép
Gratulálok a vizsgádhoz! És sok sikert a lombikhoz!

TüncsiKép
Sajnálom, ha most nem jött össze. Lazíts egy kicsit karácsonyig.

Én most pihenő szakaszban vagyok. Én is elfáradtam egy kicsit. Most nem görcsölök rá a témára. Januárban megyünk síelni, én se szeretnék kimaradni. Majd utána folytatom.

Giling, gyere a hírekkel!

Kép
mofly

Amica Kép
Akkor várom Pirit!
Már émelyegsz? De jó lehet! Azért vigyázz magadra, ne sokat takaríts!

Kép
Kép
szilva069

MankaKép
A ciklus első szakaszában azaz a peteérésig alacsonyabb a hő majd a peteéréskor leesik a hő és aztán felugrik (innen tudod, mikor volt pé-d.) és fent is marad egészen a menziig amikor megint leesik. Ezért igen, normális és az a jó ha fent is marad mert az azt jelzi, hogy babás vagy.Kép

AmicaKép
Ez a szurkálás előfordul nekem is.

Kép

KépKép
babcsi

MaryKép
Ja, és én júl.22-én kezdtem a szurizást, aug.15-én volt a punkció és 18-án a transzfer.
Sok-sok sikert nektek a lombikhoz!!!!!!!!!!!!!

manda

Kedves Mary!
Nem tudom, hogy vigasztal-e téged, de szeretném, ha szerencsésnek éreznéd magad, hiszen sikerült az államvizsgád!!!, végre nem kell gürizned a tanulással és teljes erőddel koncentrálhatsz a leendő babádra (babákraKép), másrészt pedig legalább eljutottál erre a szintre, ahol most tartasz. A kolléganőmnek szerencsétlenségére éppen mindenszentek előtt vasárnapra esett volna a 3. napos vérvétel és a dokija nem vállalta el, mert nem volt hajlandó megszakítani a szabadságát, így egy hónappal tolódik az egész tortúra.

Babcsi
Hőmérőzésnél van, hogy 2 fokot ugrik a hőmérséklet , ha egy perccel később megismétlem a mérést. Az ismétlést azért csináltam, mert egy hete 36,9 a hőmérsékletem, ma reggel pedig 36,7 lett, ezért megismételtem és akkor 36,9 lett. Én csinálok valamit rosszul? (szájban mérem, reggel felkeléskor)

Kép
manka2

Sziasztok
Kidolgoztam magam mára. Ja, még fogadóórára vissza kell mennem.

KatkaKép

Babcsi
Szerintem vágj papírból vékony csíkokat, rajzolj rá egy vonalat és pisild le minden nap. Így olcsóbb Kép Az igazi tesztet meg tedd félre arra az időre, mikor már biztos a zebra. Mit szólsz?

Örömmel olvastam, hogy sokan síeltekKép Imádom!!

Komolyan magatoknak kell beadni a szurikat? Minden elismerésem. Én hamar elájulnék.

Nekem is volt cisztám. Évente UH-nak a vesém miatt. Tavaly volt egy 32 mm nagy. Tavaszra eltűnt. Sőt! A 2. terhességem alatt az első UH- nál nem találták bennem a gyereket, mert min a két petefészkem egy-egy hatalmas ciszta volt! Nagyobbak voltak 10 cm-nél!
(No, akkor megijedtem.) De a fiam jönni akart, nem volt semmi probléma.
Mindig van remény, kitartás! Én már hallom a zebrapaták csattogásátKép
Vendég

MankaKép
Ha lehet inkább hüvelyben mérd mert szályban nem megbízható, elég egy levegővétel és máris változik egy eredmény. Hüvelyben persze magasabb értéket ad kb úgy 2 fokkal. Szóval a következő hónaptól mérd ott. Egyébként azt biztos tudod, hogy felkelés előtt kell mérni ha lehet nagyjából u.abban az időben.

rakok ide neked egy linket a témáról:

http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=32&catid=5

GugyiKép
Hahahahahaha...ez jó ötlet..nem lehet, hogy két vonalat rajzoljak rá csak az érzés kedvéért?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?