A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Csipkebogyó!
Remélem elsõ pillantásra gratulálni fognak neked, amikor majd végre hazamész! Biztosan nagyon fognak örülni a babának!

Kata!
Akkor te fogod csinálni a képeket? Nekem végülis mindegy. Kép Lényeg, hogy elkészüljön valamikor!

Szilcsike!
Nem tudom mi a normális pocaknövési méret, de az én dokim szerint az én pocakom a 4 szeresére nõtt 2 hét alatt! Azt mondta, ez normális, hogy az elején ilyen gyorsan nõ. Nyugodj meg, a babucinak úgyis kell a hely! Kép
Most olvasom, fájdalmaid vannak! Sajna én is ebben a cipõben járok! Állítólag a méhtartó szalagok nyúlása okozza. Nekem a dokim a fájdalmak megszüntetésére E vitamint javasolt. Ha nem szedsz semmilyen vitamint, akkor kétnaponta 1 kapszula (szép piros), ha meg szedsz valamit, ami tartalmaz E vitamint, akkor hetente 2 kapszula. Nekem már kicsit csökkentette a fájdalmakat, bár még csak 1 kapszulát szedtem be. Remélem neked is fog használni.

Zita!
Jobbulást kívánok! Remélem az esküvõre tényleg le lehet majd venni azt a fárnya gipszet!

Kata!
Küldd el légyszíves az oldal címét!

Bubu!
Nagyszerû! Úgy szeretném látni már, milyen lehet, amikor mozog az egész ágy a babócától! Hagy legalább aludni éjjel? Kép

Sasha!
Ok, megnézem a mailt! Jó hogy ennyien vagyunk itt, akik nem deszkaként indulunk! Kép

Edina!
Ez szuper! Össze kellene gyûjteni ezeket a sztorikat, olyan jókat nevetek néha rajtuk! Kép

Sheila!
Remélem marad még a babóca arra a 3 napra! Kép

Conti!
Aranyos a humorod! Félidõs kép! Hát az enyém sem lehet különb! Kép

Nem tudom mi van velem, de ma kicsattanóan jó a kedvem! Remélem mindenkinek jó a kedve, és jól érzi magát! A babócák is!

Jóéjt!
Üdv:
Gitta
gitta

Sasha!
Megkaptam a leveled!
Szinte testvérek lehetnénk! Majd én is küldök holnap képet magamról, de meg kell keresnem melyik CD-re mentettem el, nem találom. Legfeljebb beszkennelek egy másikat holnap. De az is lehet, hogy a másik gépen van.
Kedves a párod. Az enyém biztosan nem egyezne bele, hogy bárkinek is elküldjem a képét. Ebbõl a szempontból kicsit maradi.
Helyesk a blökijeid! Nekem is van kettõ! Majd csinálok róluk is képet.

Üdv:
Gitta
gitta

Sasha!
Megkaptam a leveled!
Szinte testvérek lehetnénk! Majd én is küldök holnap képet magamról, de meg kell keresnem melyik CD-re mentettem el, nem találom. Legfeljebb beszkennelek egy másikat holnap. De az is lehet, hogy a másik gépen van.
Kedves a párod. Az enyém biztosan nem egyezne bele, hogy bárkinek is elküldjem a képét. Ebbõl a szempontból kicsit maradi.
Helyesk a blökijeid! Nekem is van kettõ! Majd csinálok róluk is képet.

Üdv:
Gitta
gitta

Bocsi, ez kétszer ment el!
Üdv:
Gitta
gitta

Kata!

Nemcsodálom, ha nem próbálod ki a forralt sört. nagyon elkeseredettnek kell ahhoz lenni! Azért óvatosan a sokféle variációval, mert még megárt ... Szerintem csak akkor próbál újat, ha a régi nem elég eredményes. Jobbulást!
Kata holnap talán küldök képet...
S mit szólsz a négylábú családtagjainkhoz?

Gitta!

Na azért egy kis túlzással az egész ágy, de a paplan mindenképpen. Aludni csak akkor nem tudok a lányomtól, ha a papával összedolgoznak, de errõl már írtam is.

Beszti!

Olyan jó, hogy van egy sorstársam. Tényleg nem lehet nagy a kertetek, de azért a ház körül mindig van valami tenni való. Nálatok is vannak kutyák vagy macskák?
Ma befejeztem a füvesítést az udvarban, ami ugye az építkezés utáni romeltakarítást követõ utolsó lépés. És megjött az esõ! Ha így megy tovább tényleg nem kell locsolni, ami ugye elég strapás. Holnap éppen a kutyákat távoltartó kiskerítés összeszerelésével leszek még elfoglalva.

Sheila!

Szerintem a babucikkal lehet beszélni ez ügyben, bár az én pocakom már egyre lentebb van. Azért még reménykedek. Megint rámjött az alhatnék mint a múltkor, amikor kicsit pánikoltam, de remélem a jövõ hetet célozzuk meg. Neked kívánom, hogy maradjon még a pocaklakó a helyén, hiszen van még rengeteg idõtök.

Hõsiesen vasalom a ruhácskákat, de nem hiszem, hogy erre nekem a baba mellett is lesz energiám. Aki már ezt végig csinálta, hogyan osztottátok be az idõtöket az elsõ hónapban? Én nem tudom elképzelni, hogy a babarabszolgáljaként - full panziós szolgáltatással - az ember lányának van kedve a ruhácskákat vasalgatni, fõleg mert nem is kevés fogy belõlük. Hát majd persze kiderül, de ebben tuti nem számíthatok a férjem segítségére.

Bubu
bubu

Bubu!

Az a "rengeteg" idõ csak 2 hét!!!
Én vasárnapnál vagy legalábbis jövõ hét elejénél tovább nem szeretnék 2in 1 maradni!

erre jó esélyem van, lévén Melissa a 3. bébim, és tekintve azt, hogy ilyenkor (37hét+ 4 nap)már mindkét gyermekem megvolt.

egyébként Meli ma este alaposan rámijesztett, folyamatosan
mocorog, és sokszor már fájdalmasan, érzem, hogy már nagyon
kevés a helye és talán szívesen kinyújtózna idekint...

Bori!

Azt hiszem Te kérdezted, hogy szokta-e nekünk is nyomni a baba a méhszájat?

hát, Melissa ma nagyon eleven, és többször belefejelt a méhszájamba, úgy fájt, hogy még a combjaim tövébe is kisugárzott az éles szúró fájdalom...
úgy éreztem, hogy mindjárt kifurakszik, annyira nyomult!

hát...nem egy kellemes érzés, de megkértem újra a kislányt,
hogy csak 48 órát bírjon még ki...

Gitta!

Nagyon köszönöm, remélem úgy lesz!

Puszi: Sheila
37+ (nemsokára) 4 nap

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Joreggelt mindenkinek! Kata én is kérek jelszot meg mindent cserébe én is küldök pocis fotot majd a páromatmegkérem hogy csináljon egypárat vagy elküldöm az egyik eljegyzési képet amin rajta vagyok csak azon ném látszik még anyira a pocim a mail cimem:GIGOCA@FREEMAIL.hu remélem jol látszik mert én se aláhuzninem tudom se szinezni nem tudom remélem igy is jo lesz ha nemakor aruljátok el nekem hogy kel csinálni sajna nem tudom Kép üdv csics
csics

én is kezdek babanet függö leni mert idáig csak egynap egyszer néztem meg a leveleket de tegnap este is feljötem igy tudtam meg hogy Sheila irt nekem .a tejszinhabos epret én is nagyon nagyon szeretem Kép bár mostanában inkább málnát eszek szivesen (mirelitet) félig kiolvasztom és enyhén megcukrozom nyami nyamiKép Kata ha megtalálom az UH képemet amit apocaklakorol készitetek 18 hetesen elköldöm és akor ted fel na megyek visza az ágyba picit még aludni adigis szép napot mindenkinek Kép üdv csics
csics

Sziasztok!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Örömmel tudatom, hogy KRita kislánya, Nelli, ma hajnalban
megszületett császármetszéssel, 3450 g, 50 cm. Anya is, baba is jól vannak
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Nagy-nagy gratula KépKép

BGabi
bgabi

Lányzók!

Az emil cimem: sasha@fw.hu Ezt csak azért irom mert kata emlitette hogy nincs rendesen beállítva a postaládám és ha válaszoltok a levelemre akkor nem kapom megKép

Bszilvi!
A tiedet sem kaptam megKép

Gitta!

Léci a mail-emre ne válaszként válaszolj, hanem a cimemet ird be mert csak úgy kapom meg
Egyébként nem tudja hogy elküldtem, de ha a másik oldalát nézed a dolognak akkor ezt is lehet mondani: Azért szeretném a képedet drágám elküldeni mert dicsekedni szeretnék veledKép

Pusz
Sasha
17+3
sasha

És akkor itt van a friss pocakos táblázat!

Ha valami kis baki lenne nézzétek el nekem lécivesKép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Helena 41 / 4 27 év/1.b. Komárom 04.08 [size=-2]Komárom Selye J. K./Dr. Rivera[/size]
[size=-2]2.[/size] Krita 41 / 1 27 év/1.b. Nyíregyháza 04.11 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]3.[/size] szanti 30 / 4 24 év/1.b. Budapest 04.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]4.[/size] Száva 40 / 2 29 év/2.b. Miskolc 04.17 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]5.[/size] Katka2 40 / 2 27 év/1.b. Etyek 04.19 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]6.[/size] bubu 39 / 3 29 év/1.b. Bp. környéke 04.23 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]7.[/size] Robi 37 / 5 27 év/1.b. Budapest 04.29 [size=-2]Péterffy Sándor Kórház[/size]
[size=-2]8.[/size] BSzilvi 38 / 0 26 év/1.b. Budapest 05.04 [size=-2]Sote II.sz. Nõi Klinika / Dr. Ács[/size]
[size=-2]9.[/size] Szilvi 37 / 0 28 év/1.b. Budapest 05.04 [size=-2]HIETE / Dr. Dancsó[/size]
[size=-2]10.[/size] Sheila 37 / 4 35 év/3.b. Gyõr 05.06 [size=-2]Gyõri Petz Aladár K. / Dr. Fülöp[/size]
[size=-2]11.[/size] Mia 37 / 3 27 év/2.b. Budapest 05.08 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]12.[/size] Zsunya 36 / 2 25 év/1.b. Budapest 05.13 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]13.[/size] Csilla1 36 / 1 31 év/2.b. Budapest 05.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]14.[/size] Dojika 35 / 1 28 év/1.b. Budaörs 05.21 [size=-2]Schöpf-Mérei Kórház/Dr. Dulka[/size]
[size=-2]15.[/size] margaréta 34 / 6 26 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen[/size]
[size=-2]16.[/size] Mano 34 / 5 29 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]17.[/size] Vicamama 34 / 5 31 év/2.b. Pécs 05.26 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]18.[/size] Bori 34 / 2 32 év/3.b. Kisbodak 05.30 [size=-2]Mosonmagyaróvár[/size]
[size=-2]19.[/size] Kata007 34 / 0 35 év/3.b. Miskolc 05.31 [size=-2]Miskolc Megyei K. / Dr. Gyurkó[/size]
[size=-2]20.[/size] Martina 33 / 6 28 év/2.b. Budapest 06.01 [size=-2]BM Kórház / Dr. Gerencsér[/size]
[size=-2]21.[/size] Norci 33 / 5 27 év/1.b. Budapest 06.02 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]22.[/size] Törpi 33 / 5 26 év/1.b. Budapest 06.02 [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]23.[/size] Marcsi 32 / 4 31 év/2.b. Budapest 06.09 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]24.[/size] blano 31 / 6 24 év/1.b. Mezõkövesd 06.15 [size=-2]Eger Markhot F. K./Dr. Wernigg[/size]
[size=-2]25.[/size] Any 31 / 4 34 év/2.b. Debrecen 06.17 [size=-2]Debreceni Kenézy Kórház[/size]
[size=-2]26.[/size] Kato 31 / 4 27 év/2.b. Budapest 06.17 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szép[/size]
[size=-2]27.[/size] Pucúr 31 / 2 29 év/1.b. Budapest 06.15 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Radványi[/size]
[size=-2]28.[/size] Katesz 29 / 4 26 év/1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]29.[/size] gumicukor 29 / 1 25 év/1.b. Budapest 07.05 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]30.[/size] Beszti 28 / 6 26 év/2.b. Szigethalom 07.06 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]31.[/size] Dió 28 / 1 27 év/1.b. Budapest 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]32.[/size] Conti 28 / 0 34 év/2.b. Budapest 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]33.[/size] Ilke 27 / 5 25 év/1.b. Budapest 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]34.[/size] Halacska 27 / 2 30 év/1.b. Kistarcsa 07.17 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]35.[/size] Nyuszi 25 / 4 32 év/1.b. Budapest 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]36.[/size] Malacka 24 / 1 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]37.[/size] csics 25 / ? 26 év/1.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]38.[/size] Forti 24 / 1 30 év/1.b. Budapest 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]39.[/size] Djeszter 23 / 4 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]40.[/size] zsani 22 / 5 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]41.[/size] Petra 23 / 1 27 év/1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]42.[/size] Viktória 22 / 2 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]43.[/size] iddi 21 / 3 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]44.[/size] Nóra 21 / 2 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]45.[/size] lomis 20 / 2 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]46.[/size] Zsóka 18 / 2 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]47.[/size] Kriszti 18 / 5 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]48.[/size] Nyusza 18 / 3 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]49.[/size] dec8 18 / 4 24 év/1.b. Budapest 09.07 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]50.[/size] Gyöngyöske 18 / 2 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]51.[/size] ParaZita 18 / 0 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]52.[/size] Lella 17 / 5 33 év/2.b. Tripoli 09.23 [size=-2]Jahn Ferenc Kórház[/size]
[size=-2]53.[/size] Edina 16 / 5 24 év/1.b. Portugália 09.30 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]54.[/size] Sasha 17 / 3 23 év/1.b. Budapest 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]55.[/size] bolegajudit 15 / 3 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]56.[/size] sch_moncsi 13 / 1 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]57.[/size] i_ancsa 14 / 5 30 év/1.b. Budapest 10.13 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kocsis[/size]
[size=-2]58.[/size] Lora 13 / 1 25 év/1.b. Várpalota 10.2? [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]59.[/size] Szilcsike 12 / 1 26 év/1.b. Budapest 11.01 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]60.[/size] Csipkebogyó 12 / 1 26 év/1.b. Németország 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]61.[/size] Gitta 11 / 5 29 év/1.b. Tatabánya 11.05 [size=-2]Dr. Benya László[/size]
[size=-2]62.[/size] Kamelia 8 / 3 23 év/1.b. Helsinki 11.26 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]</pre>

sasha
sasha

Hahó Sheila, Kata!

Vigyázzatok ma magatokra kettõs fronthatás lesz.

Ha valaki idekukkant láthat babaszobaberendezésrõl egy oldalt: [url=http://www.lakberendezes.hu/folyoirat/otthonhelyisegei/gyerekszobaszinesben/gyerekszobaszinesben_1oldal.shtml" TARGET="_top]http://www.lakberendezes.hu/folyoirat/otthonhelyisegei/gyerekszobaszinesben/gyerekszobaszinesben_1oldal.shtml[/url]

Mindenkinek Szép napot!

Bubu
bubu

Jo reggelt Mindenkinek Kép

Ma nagyon megijedtem... elkezdtem verezgetni :-(((
Illetve nem ver hanem inkabb valami barnas trutyi(bocs, de
ezt nem lehet mashogy leirni), igaz minimalis de borzasztoan bepanikoltam ! Volt mar valakinek ilyen ? Gitta, neked is ez volt ?

Jaj, en ugy feltem a babat , ha valami tortenik vele en tuti nem elem tul :-(

bocs, hogy ilyen rossz temaval kezdem a napot, de tenyleg nem tudok mastol tanacsot kerni ...

:-(
kamelia
kamelia

Sziasztok!

Kata,
köszönöm szépen, megkaptam Kép mindjárt meg is próbálkozom vele Kép

Sheila,

nagyon drukkolok nektek!!!

üdv,

iddi
iddi

Kata, remélem most sikerült elküldenem a képet a picikémrõl.
kisbékés=kisbékás (ha meglátod, tudni fogod miértKép
Néhány hét múlva már esküvõi fotókat is tudok majd küldeni, ha minden igaz! Akkor már igazán szép kis gombóc leszekKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Jelentem alig aludtam valamit. Kép Az éjszaka megittam kb. 2l teát.
Viszont reggelre már nem fájt a torkom. Kép

Szilvi!
Mail megy. A képeket küld nyugodtan, felrakom.

Csilla!
Szorítok, hogy minden rendben legyen, és a picúr a megszokot menetirány szerint akarjon közlekedni! Kép

Gitta!
Nem, nem, nem! Nehogy félreérts, az oldal nem az enyém. A mienk. Kép Nekem már úgysem sokáig lesz ennyi idõm. Direkt nem két jelszóval csináltam, hogy bárki fel tudjon rakni képet. Persze aki ért hozzá, nyugodtan rendezkedhet benne.
Mail megy!

Bubu!
Azt hiszem a méz, citrom, kamilla, öblögetés variációk jöttek be, mert a torkom rendbe jött. Még nekem is hihetetlen, hogy 1 nap alatt. Persze még sosem kúráltam magam ilyen kétségbeesetten. Egész nap kérleltem Dórit, hogy most vagy két napig a világért ki ne akarjon jönni, mert nekem ilyen megfázás mellet az lenne a vég! Kép

A kutyusaid cukipofák! Imádom a kutyákat! Sajnos mi panelban lakunk, úgyhogy nem lehet kutyulink. Vagyis lehetne, de én attól jobban szeretem õket, hogy bérházba tartsak állatot.

Bubu, Sheila!
Éreztetetk olyat a napokban, hogy a baba borzalmasan fájdalmasan mocorog? Olyan mintha nagyon nem férne el. Ennyire még nem fájt a mozgása. Érzem a fejét, a kezét a lábát. Olyan mintha direkt bántana engem, mert nem mozoghat kedvére. Kép Miért lehet ez? A nagykönyv szerint már egészen meg kellene nyugodnia, nem?

Csics!
Mail megy! Küld a képet ha megvan!

BGabi!
Add át gratulációnkat KRitának! KépKépKép
Sok boldogságot a picurhoz, és sok-sok tejcsit neki!

Sasha!
Gratulálok! Kép
Az én párom is megkérdezte, hogy róla miért küldtem, igaz cseppet sem szemrehányóan, de én azt válaszoltam rá, hogy "azért mert más is küldött a párjáról. Én miért ne mutathatnám meg, kinek a babáját hordom a pocimban?" Tudomásul vette! Kép

Nyuszi!
Képeket megkaptam. KépKépKép
Melyiket rakjam fel? Azt nem mond, hogy rám bízod!!!! Kép

Kata (35.) Kép

KépKép

KépKép
kata007

Jo reggeltclipart[smile}
Huu de szaporak vagytokKépKép

Kamelia
talan az alacsony progiszintttol lehet.Az ebredesihodet mered meg??Ha igen mennyi??meg nem biztos,hogy baj van ne ijedj meg.Menj orvoshoz ,kerj UH-t feltetlenul!!

puszi Krisztinka/18+5/
krisztinka

Sziasztok Lányok!!!!! Kép Kép Kép Kép

Újra itthon, újra köztetek Kép Kép
Tegnap reggel jöttünk haza, bocsi hogy csak most jelentkezem, de olyan kispapa-elvonási tüneteim volak, hogy tegnap csak Vele bírtam foglalkozni Kép

Mint tudjátok, 5-én majdnem megszülettünk... de idöben megállították ezt a kis kópét... (ezúton tájékoztatok minenkit aki elsö babás, mint én, hogy azonnal fel fogjátok ismerni a fájásokat ha megindulnak...) még szedjük a gyógyszereket 1 hétig, utána már nyugodt szívvel engedi a Doktorbácsi megszületni Mátét.

Lányok!!! Ti vagytok a legfantasztikusabb csajok a föld kerekén! Nagyon köszönöm a kedves, aggdó, bíztató soraitokat - Csabi hozta öket a kórházba - nagyon sokat segítettetek! Köszönöm!

Jól vagyunk, remélem Ti is mind!
Máté kicsit nagyra nött... a szülésznöm és az orvosom szerint kizárt hogy a kiirásig elférünk egybörben Kép

Sok sok puszi nektek!
Dojika 35+1

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Jó reggelt mindenkinek!

Kamelia!

Irány az orvos, legtöbbször progeszteron hiányt jelent!! Kérjél gyógyszerben pótlást, mert különben elmehet a baba úgy, hogy teljesen egészséges. Nem ilyesztgetésenk szántam, de velem is ez történt.

Kata007!

Én is kérek jelszót! Képet mélen küldök neked! kilsteve@hotmail.com
Édes vagy lisztesen is!!KépKépKép Kár lett volna kihagyni a fényképet!

Dojika!

Jól vagytok? Otthon vagytok már?

KépKépKépKRitaKépKépKép

Gratulálok a babádhoz, sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánok nektek!!

Pucúr és Dóri 31+1
Pucúr

szia kamelia,

nekem is volt ilyen a 9. hét körül - amig nem élénkpiros, addig ne izgulj. sokaknál elõfordul ez az elején. persze azért a biztonság kedvéért menj el az orvoshoz, de nagy valószinüséggel semmi baj nincs.

üdv:
zita
ParaZita

Sziasztok!

Kamelia!
Azonnal menj haza, ha dolgozol!!! De a legjobb, ha rögtön orvoshoz mész!!! Komolyan mondom! Én már több mint egy hónapja otthon vagyok ugyanezzel! Komoly dolog, nem akarlak megijeszeteni, de irány a doki! Feküdj sokat!

Kata!
Ok, én errõl a lehetõségrõl nem is tudtam! Kép Kapom a jelszót?

Dojika!
Örülök, hogy újra köztünk vagy, és egyben! Csak így tovább! Remélem kibírjátok addig, ameddig kell! Kép

Rita!
Gratulálok a babucihoz!

Este jövök! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Dojika!

Olyan jó újra "hallani a hangod"!
Ennyire örülünk Nektek:
Kép

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Pucúr!
Mail ment!

Köszi a dícséretet. Kép Azért nézd meg, hogy néztem ki lisztmentesen is. Az már fent van a többiekével.
A képet nyugodtan felrakhatod Te is, majd onnan lementem magamnak. Vagy azért küldöd, hogy felrakjam én?

Gitta!
Mail már elment!

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok,

Halihó Dojika,

Welcome back! Nagyon örülünk ám Neked!!!KépKépKép

Kata007

Akkor tedd föl a képet a páromról, és rólam egyet nem pocakosan és a pocakosat! Köszike!Kép
Ezek a grimaszoló fejek egyszerûen fenomenálisak!Kép

Kamelia

Gittának igaza van, irány az orvos és a pihi! Nekem is volt ilyen hébe-hóba a 9 és a 12. hét között. Nem élénkpiros és nem görcsöltem. Aztán szépen elmúlt. Vigyázz magadra!

Nyuszi
25+4
Nyuszi

KRita
Gratula a szép babához!!!!!
Kata
Örülök hogy jobban vagy, képet még nem tudok küldeni mert az öcsém igérte a szkenelést csak estére beteg lett.
Dojika!!!!!!!!!!!!
Jó hogy ujra itt vagy.

Kato
31+
katalinka

Krita!

Hatalmas gratuláció a kis NellihezKépKépKépKépKép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Blinczi Attila Vajk 3060 g, 53 cm 2002.03.02 ( - ) 1 nap
Zsebi Beni 1600 g, 47 cm 2002.03.04 ( - ) 14 nap
Virág Ráhel 3250 g, 56 cm 2002.03.14 ( + ) 1 nap
Zuzu Zorka Lara 3600 g, 61 cm 2002.03.16 ( - ) 6 nap
Forgi Péter Gergõ 3800 g, 58 cm 2002.03.22 ( - ) 2 nap
Andysj Madison Shannon 3393 g, 48,5 cm 2002.03.22 ( - ) 2 nap
Heni Szandi 3300 g, 53 cm 2002.03.25 ( - ) 19 nap
Zkati Máté 3850 g, 58 cm 2002.03.27 ( + ) 15 nap
Vuckó Eszter 2250 g, 46 cm 2002.03.27 ( - ) 14 nap
Mummy kisfiú Kép 3600 g, 56 cm [size=-2]?????[/size] [size=-2]?????[/size]
Krita Nelli 3450 g, 50 cm 2002.04.19 ( + ) 8 nap</pre>

Kamelia!

Indulás a dokihoz!!! Azonnnal!

sasha
17+3
sasha

DojikaKép
Udvozollek ujra itthon,a kispapzas megbocsajtvaKép

Sajnos ma alig erek raKép,2-re megyek egy trainingre addig meg az egesz napi melot le kene zavarnomKép

Hatha nem tudnek mar jonni

Mindenkinek gyonyoru hetvegetKépKépKép

cupp,Krisztinka/18+5/
krisztinka

Kata 007!
Küldtem mailt de vissza jött! Újraküldtem.

Dojika!
Üdvözlet újra köztünk!
Halacska 27+2
Halacska

Halacska és Ilke!

Mailt nem kaptam. Vagyis kaptam az elõbb egyet, de vírusos volt, így a Norton be sem engedte. Sajna nem tudom megnézni, hogy kitõl jött, ez a párom dolga lesz.

Kato!
Ok, várom.

Nyuszi!
Ok, de most nem lehet belépni a tar.hu-ra. Majd késõbb próbálom.

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Akkor legalább az elérhetõségeket küldd el nekem is pls. addig amig nem kapod meg a mailem. A mhelyi címre.köszi.
Halacska
Halacska

Halacska!
Mail ment!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Malacka látom te is Augusztus 8ra vagy ki irva akorlehet hogy együt szülünk? már mint egy napon ez vices lene Kép üdv csics
csics

Kata!
Megjött, köszi! Te Egy csodatündér vagy! Lányok! Megnéztem és nagyon klassz!
Próbálok majd küldeni Neked még mélt!
Halacska
Halacska

Kata most a tar.hu virusos vagy aza levél amit kaptál? mert akor megkel várnom a párom hogy elenörize hogy virusos e továbi szép napot mindenkinek csics Kép Kép
csics

Lányok!

Át lehet vágni az ellenséget! Kép

Aki nem tud belépni a fotoalbumba itt: [url=http://kep.tar.hu/kismamak" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/kismamak[/url]

Az próbálja meg itt: [url=http://irat.tar.hu/kismamak" TARGET="_top]http://irat.tar.hu/kismamak[/url]

Ez nem a weboldal, de innen tovább lehet menni a képkezelõbe! Nem igazán a fotoalbum látszik, hanem csak az ott lévõ képek, de rákattintva ki lehet nagyítani és ideiglenesen ez is valami! Mindegy mit csináltok, csak ne töröljetek semmit!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Csics!

Én kaptam vírusos levelet. Vagyis kaptam volna de olyan jó a védelmünk a gépen, hogy be sem engedte a levelet, így nem tudom megnézni kitõl jött.
Nyugodtan nézheted az oldalt. Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata,
kérlek nekem is küld el a hozzáférhetôséget, és hogy hogyan tudok én is képet felrakni. Nekem minden nehézkes, mert nem PC-n dolgozom, így egy csomó minden nem sikerül, még egy mosolygó arcocska sem. :-( (r.csordas@jmg.hu)

Dojika,
örülök, hogy jól vagytok!!

Lányok,
SOS!! Tudtok olyan biztosítóról, akik kötnek olyan utasbiztosítást, ami kiterjed a szülésre is? Nagyon fontos és sürgôs lenne!!! KÖszi!

Margaréta 34+6
margaréta (margar&

Kata!

Az én leveleimet dobja vissza. Pedig a munkahelyemröl írom és nálunk is jó a védelmi rendszer. Szóval ha tõlem kaptad volna, bocsika.
Próbáltam küldeni a freemailes címemrõl is. Ha ezt megkapod, írj légyszi. Nem tom mi a csuda van??!!
Halacska
Halacska

Bubu!

OFF:
Nincsenek állatok... Ahhoz nekem egy kicsit nagyobb terület kellene, mert az elsö a gyerekek játéka (homokozó, rohangálóhely), aztán az, hogy nyugodtan mi is kint lehessünk egy társasággal (e kettö a méretébe éppen belefér), és csak utána jönnének az állatok. Mivel a ház a kertet kettéosztja, igy eleve adott, hogy az "elökert" az tabu (végül is minden vendég azt látja meg elsöként, nem mindegy, hogy milyen), fa, virág, fü (kocsibeálló) összeállitással (oda gyerek játszani nem mehet...).
Kutyákat én csak ugy tartanék, ha el tudnám keriteni öket, de azért nekik is legyen helyük és nekünk is elegendö hely maradjon. Egyébként elsösorban a produktumuk zavarna, föleg, mivel a két családban összesen nemsokára 5 gyerek lesz, ebböl 2 aprócska (a szomszédék legkisebbje kb. 3 hónappal lesz idösebb a mi születendö babánknáll).

ON:
Vasalás: késöbb majd kiderül, hogy mit kell mindenképpen kivasalni, meg ha ügyes vagy, akkor nem hagyod felhalmozódni, és akkor gyorsan végzel. Én a fiam ruhát szeretem a leginkább vasalni (a legjobban a felnött pólókat utálom).

Krita!

Gratulálok!KépKépKép

Dojika!

Jó ujra itt látni!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Azért ha a férjem megnézi du., hogy kitõl jött a levél akkor szólok, mert lehet, hogy az illetõ nem is tud róla, hogy vírussal jön a levele.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Most küldtem neked 2 helyrõl is mélt. Mindent visszadob. Mástól kapsz levelet? Már nem is csatoltam képet csak válaszoltam. Teljesen el vagyok keseredve.
Halacska
Halacska

Halacska!

Az, hogy visszadobja a leveledet az nem azt jelenti, hogy vírusos. Ilyenkor a prímposta vacakol. Ugyanis ott van a kgb-s címem.
Akinek visszamegy a levél a kgb-s címemrõl, az írjon ide: kata@wap.hu

Margaréta!

Tedd az egeret egy mosolygó fejre, és ne mozdítsd 1-2 másodpercig. Meg fogod látni, hogy mit kell írni, hogy ilyet kapj. Végülis azt amit Te is írsz, csak orr (kötõjel)nélkül.
Mail ment!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Pocakosok!
Hú de sokat bírunk mi kismamák beszélni. Épp csak egy napot hagytam ki, aztán tessék egy óra hosszat csak olvastam.Csak pár témát hagytatok amire válaszolhatok, a többire már kimerítõ válasz érkezett.

Dojika!
Hurrá, ismét közöttünk vagy. Mindjárt betöltitek a 36. hetet! Aztán meg lehet, úgy kell a kisfiadat rábeszélni, hogy bújjon elõ már a 40. hét végén Kép.

Kamelia!
Lehet a dolog veszélytelen és nagyon komoly is, ezt a dokidnak kell eldönteni. Minél elõbb keressed fel!!! Írj mindenképpen, ha már tudsz valamit, izgulunk érted.

Kata!
Remélem a megfázásod már a múlté. Azt kívánom Neked (és mindenkinek), hogy ne kelljen varratokkal szenvedned Kép! Most én is nagyon szeretném megúszni. A Baba néha nálam is nagyon fájdalmasan tud mocorogni, befeszít ahol nem kéne, belerúg valami érzékenybe és sokszor kellemetlenül szúrkál a méhszájnál, amikor mocorog.

Sheila!
Csak kitartás, már péntek van. Azért még biztos tud várni egy kicsit a kisasszony. Én néha úgy érzem, mintha oldalt akarna kinyomakodni, nem is rendes úton Kép.

Szilcsike!
Miért aggódsz a 12 hét alatt 4kg miatt? Én az elején 5 hét alatt 4,5 kg-t híztam, pedig nem a vékonyak táborába tartozom. (Igaz, ez az "eredmény" még engem is megdöbbentett.) Azóta a 34. héten +13 kg-nál tartok. Az ember lánya meg hajlamos mindenen bõgni ilyenkor. Nekem a félidõig elég volt valami romantikusabb zenét hallani, vagy a TV-ben valami megható kisgyerekes jelenetet látni, már el is futotta a szememet a könny. Ilyenek ezek a kismamás hormonok Kép.

Na megyek, mert ugyan dolgozni jöttem be egy-két órát, de ahhoz még nem jutottam.
Puszi:Bori
Bori

Lanyok

Uuugy irigykedek,hogy tudjatok nezegetni a rar.hu-t,
sajnos en most senkit sem lathatokKépKépKép

Krita
Gratulalok neked a babucihozKépKépKépEmlexem te utanam jottel a `megint...`-be

cupppp,Krisztinka/18+5/
krisztinka

Csics helló!
Nagyon örülök Kép Kép
Mivel én már a 2. babámat szülöm az Istvánban Kép, ha bármiben tudok segíteni írjál. Persze lehet, hogy az Istvános topicban mégfrissebb infokat kaphatsz.
Hogy vagytok? Tudod már a kicsi nemét?
Üdv.
Malacka
malacka

Új képek:

[url=http://kep.tar.hu/kismamak/index.phtml?aid=27520424" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/kismamak/index.phtml?aid=27520424[/url]

[url=http://kep.tar.hu/kismamak/index.phtml?aid=27520447" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/kismamak/index.phtml?aid=27520447[/url]

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Nagyon szomoru vagyok, hogy mindenki latta mar a kepeket csak en nem, Kata nem sikerult vmi megoldast talalnia a parodnak?

Kata!
Latom mar nincs ra szukseg ugyesen meggyogyultal de azert leirom itt mivel is gyogyitjak a torokfajast meg ilyesmit. Szoval reszelt repat osszekeversz mezzel meg narancs kicsavart levevel megvarod mig a repa is levet ereszt aztan leszurod es ezt a levet kanalazgatod.

Kamilla!
Azonnal orvoshoz!!!!! Lehet, hogy semmi baj sincs, de neked is jobb, ha megnyugszol.

Sheila!
A mi telefonszamlank is erre fele jar, en mar szegyellem is magam, de a parom ugyanazt mondja mint a tied, hogy ennyit megerdemlek. Ugyhogy ezert mondjuk fel a telefont es kottetjuk be a kabeles valtozatot.
Latom Melissa mar nagyon mocorog es kivancsi a kulvilagra, de remeljuk soztfogad anyunak es vasarnap jon. Ugye akkor akarod?

Krita!
Nagyon sok boldogsagot Nellihez!

Dojika!
Orulok, hogy minden rendben van, az az egy het mar tenyleg nem sok es akkor johet Mate!

Sasha!
Ugy latom profin beletanultal a tablazat kezelesebe. Kép

Edina
edina

Krisztinka, Edina!

Ha becsomagolva (zip) elküldöm a képeket, ki tudjátok csomagolni? Úgy nem foglal olyan sok helyet.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Halacska!

Majdnem ugyanilyen csokrom volt, csak halványrózsaszinben! Kép

Mikor mégy legközelebb UH-ra?

Nyuszi
25+4
Nyuszi

Igen ki tudom csomagolni. Nagyon varom Kép
Cserebe kuldok egy menyasszonyisat Kép