A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MandaKép
Köszi. Azt hiszem Puregont, Menopurt, Pregnylt kaptam, de majd este átnézem őket pontosan, mi mire való. Most még kínai az egész, hogy mi mire kell. A Dec.-t azt írja, hogy délelőtt kell beadni. Ez kb 9-10 órát jelent? Ezért lenne jó beadni magamnak, mert nem mászkálhatok el mindennap az ügyeletre. Én csak a módszert szeretném tudni, hogy hogyan kell megszúrni magam, és ezért nem merem az elsőt beadni. A bőr alá, gondolom azt jelenti, hogy nem merőlegesen szúrom be, ugye? És ahhoz, hogy pl az ügyeleten beadasd, kell igazolás a BMC-ből, ugye? Na hát nekem az sincs! És már nem megyek a BMC-be!
Egyébként úgy számolt Sz. ügynök, hogy dec. 20. körül lesz a beü. Tehát a Jézuska hozzaKép
mary78

Babcsi
Próbáld kiKép
Vendég

MaryKép
Ez lesz a legszebb ajándék!!!Kép

GyugyiKép

Kép

KépKép
babcsi

MoflyKép, BabcsiKép, BarbiKép, MankaKép

Nektek is nagyon köszönöm a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok!

MankaKép
Üdvözöllek itt, egyébként először azt hittem, rossz topikot nyitottam meg, annyi új névvel találkoztamKép Remélem hamar összejön nektek a babó, kívánom, hogy eddig ne jussatok el, mint mi!

GyugyiKép
Üdv. itt, neked is hasonlókat kívánok!

MandaKép
És erre az összegre nektek még mennyi jött rá?
mary78

Vendég

Képzeljétek most hívott a mobilomon Sz. ügynök, hogy ne csüt.-ön, hanem szerdán kezdjem a szurit, és majd 6.-án menjek a BMC-be, mert ha vmi miatt pár napot tolódik a beü., akkor nehogy belecsússzon a karácsonyba! Úgy megijedtem, mert először azt hittem, azt akarja, hogy toljuk el egy hónappal!
mary78

Mary Kép
Tök jó, hogy így figyel a dolgokra Sz. ügynök! Nagyon szimpi! Ha tudsz, menj be a BMC-be szerdán délelőtt. Ott a lányok beadják, és megmutatják hogyan kell beadni a Decapeptylt. Én mindig a munkahelyemen bevonultam a mosdóba 10 órakor, és szúrtam magam, mint állat! Érdekes én élveztem. Neked is szívesen beadnám, hol laksz? Nálunk versengés volt a szurizásért, mert a férjem is imádott szúrni!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Igen, tök rendes Sz. ügynök. Azt mondta, hogy K. ügynökkel nézték át az anyagomat, és ketten jutottak erre. Nem tudok bemenni a BMC-be, de most beszéltem meg, hogy szerdán bemegyek a Nővédelmi Kp-ba, és ott beadják az elsőt. Aztán a többit már én akarom, én akár most is megszúrnám magam, csak a módszerét látnom kell előtte. Nehogy elb....am. Hát a páromra nem számíthatok, még nézni se bírnáKép

Egyébként ő is kapott vmilyen kapszulát. Te párod is kapott? És azt még nem kell elkezdeni, ugye?
mary78

Én lépek, végre vége a munkaidőnek!
Kiderült, hogy állítólag nem jól mértem eddig a hőmet, mert pasi doki szerint ébredés után még az ágyban kell állítólag, én meg felkelés után mértem, ahogy dokinő mondta. Mindkettőt orvos mondta, akkor most kinek higyjek?
Holnap jövök!
Sziasztok Csajok!

Kép
manka2

MankaKép
Ahogy írtam előbb, felkelés előtt még az ágyban kell mérni. Az az ébredési alap testhőmérséklet. Utána hamar megemelkedikKép

Kép

KépKép
babcsi

MaryKép
Hát már csak az utro-k jöttek rá, ami ugye doboza kb.1000-1100,- Ft. A Karcsi is kapott valamilyen gyógyszert, azt hiszem transzfer előtt kellett bevennie, szerintem valami baktériumölő, vagy valamiilyesmi.

manda

Mary
Örülök, hogy használt a vagonKép A lombikhoz meg küldök egy teljes szerelvénytKép

Babcsibe
Gyugyi ötlete baromi jóKép Mennyit megspórolhatsz vele, és még örülhetsz isKép Lehet, hogy én is rajzolok magamnak ilyetKép
gtünde

Amica
Olyan aranyos vagyKép Mindjárt jobban érzem kicsit magam. Végülis nem vagyok letörve, hanem dühös vagyok. De majd lassan elmúlik. Szóval soproni vagy?Kép
gtünde

Mary
Klassz lesz a karácsonyi kis csomagocskádKép
gtünde

TüncsikeKép
Hamarosan már nem kell rajzolnunk a csíkokat, ugyi?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Hát nekem egy darabig igenKép Remélem, neked nem és csütörtökön már két hízott csík fog a teszteden terpeszkedni, és nem rajzolt!!Kép
gtünde

Eltűntek a topikok!
Vendég

Gyugyi
Honnan?
gtünde

Ha fent ráklikkelek, csak 2 jön elő.
Vendég

Sziasztok!Kép
Nem küldi az üzimetKép

Kép
Kép
Kép
amica

Már nem próbálkozom többet, jó éjt, szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

na jó reggelt
elnézést hogy tegnap nemírtam meg a teszt eredményt de ahogy megláttam hívtam a dokit,ebből kiderül hogy + ugye????hát igen ,igaz halványabb a jel mint kéne de hát 2 nappal elöbb csináltam ,van még egy tesztem amit holnapra szánok de tudom ugy is erőssebb lesz a csik,bementem a dokihoz és adott utrogesztán kupot.este kell 1 et feltennem.szerintetek nem kevés az egy?a hőm ma is 37 ami jó és a cicim már egész nap fáj.ég bizsereg,szédelgek is néha de jól vagyok.

AMICA

neked a hasad fájdogál?nekem tegnap kicsit bár mindenki mondja h az normális.
gilingalang

Giling
Akkor csak csendben, de gratulálokKép
gtünde

oké pszzzzzt
gilingalang

nem kevés az 1 utro
én 2 teszek reggel 1 este 1 azt mondta a doki felesleges a reggeli mert kifolyik nem baj alami csak marad
gilingalang

Jó reggelt!

Giling
Ez tök jó Kép
Vendég

SziasztokKép

GilingKép
Folytatom a csendben gratulálok sorát! Csak csenben, csak halkan, hogy senki meg ne hallja!

manda

köszi Manda bár érzemez rendbe lesz de azért még pszt
gilingalang

Giling, én is csak suttogva gratulálok neked.Kép
Nekem inszem után napi 3*1 kell használnom az ultro.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Én nem vagyok teljesen képben Gilingalang, de én is gratulálok!

Kép
manka2

Sziasztok Csajok!

GilingKép
csitt, azért úgy hogy halljad! éljeeeeeeen!Kép de csak úgy alig hallhatóanKép

Kép

KépKép
babcsi

Én még sosem csináltam tesztet, bár már 28 éves vagyok, de remélem hétfőn megvehetem életem első tesztjét és rögtön pozitív is lesz

Kép
manka2

MankaKép
Nagyon drukkolok, hogy így legyen!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Giling
Ha eddig sem kellet utroznod, szerintem csak a biztonság kedvéért írta fel a doki. Megtámogatni kicsit a terhességet.

Mindenkinek szép jó reggelt!
gtünde

Manka
Amica szerint a Medilab-osból lehet pozitívat kapniKép Õ olyat vettKép
Én is most, 36 évesen használtam először tesztet, úgyhogy még nem késtél le semmirőlKép
gtünde

GilingKép
Gratulálok!

Kép
mofly

Jó reggelt!

GilingKép
KépKépKépKépKépKépKép Gratulálok!

MandaKép
Én kiváltottam már az Utro-t is, az a hüvelykúp ugye? 5 dobozzal azt hiszem. A párom Sunamedet (vagy vmi hasonló)kapott, 2-2 kapszula. Este ismerkedtem a dolgokkal, hát az a Puregon toll nekem még elég bonyolultnak tűnik. Meg ami porból és oldószerből áll.... brrrrrrr. Ehhez még el kell végeznem az orvosi egyetemet isKép Azt sem gondoltam, hogy az Elevit ilyen drága. Bár a 100-asat kértem. És akkor vegyek a patikában vmi alkohol-t is ugye, amivel szúrás előtt megdörzsölöm a hasam?

TündeKép
Akkor várom a szerelvényeketKép Veled mi van?
Senki nem foglalta nekem össze a történéseketKép
Nem tudok visszaolvasniKép
mary78

Csajok!
Lécci küldjétek Pirikét erre! Alig görcsölget a hasam, habár ma már jobban, mint tegnap, és a vérzés is minimális. Be vagyok tojva, hogy vmi gond vanKép
gtünde

Gili Kép
Ne félj, én is csak suttogok, de gratulálok a csíkocskádhoz!

Mary Kép
Az én férjem is kapott kapszulát, a punkció előtt kellett szednie!
Holnap szerda, akkor szúrásra felkészülni!
Meglátod semmiség az egész!

Kép
Kép
szilva069

Mary
Nálam az a helyzet, hogy megvolt a 3. inszemem nov. elején. Vasárnap reggel, a 28. napon teszteltem egy bazi negatívat. Most várom Pirit. Ja, és mostantól kicsi szünetet iktatok be a babaprojektbe.
gtünde

Mary Kép
Vegyél alkoholt, meg steril vattát is a fertőtlenítéshez! A Menopur(por+oldószer) és a Puregon beadását is megmutatják a BMC-ben. Ne félj, belejössz majd hamar a dolgokba, hisz mindennap gyakorolni fogod!

Kép
Kép
szilva069

Tüncsi Kép
A férjed is szünetelni akar? Mondjuk nektek duplán nehéz inszemezni, mivel ugye apa Győrben van.

Kép
Kép
szilva069

Tündi, küldhetném az én pirikémet, mert ha igen akkor menj Tündihez,menj Tündihez!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
PerszeKép

Szilcsike
Nem a férjemKép De ő elfogadja az én döntésemet. Végül is annyira nem nehéz, csak ha mondjuk hét közepére esne, nemigen lenne kivitelezhető. A mostanit is megoldottuk, igaz, most szombatra esett (munkanap volt, tudod), neki meg nem kellett aznap dolgoznia.
gtünde

TündeKép
Nagyon sajnálomKép Remélem a szünet meghozza hatását. Egy idő után biztosan szükség van rá, aztán újult erővel nekiindulni. Hiszen egyszer sikerülni fogKép

SzilvaKép
Húú, már nagyon készülök, már ezzel álmodtam. Történetesen azt, hogy véletlenül kedden kezdtem el, mert abban a hitben voltam, hogy szerda van. És hát egész éjjel forgolódtam. Nem vagyok normális. Eddig azért nem aludtam, mert mindig eszembe jutott egy tételcím, de nem jutott hozzá eszembe semmi, és szétvágott az ideg éjszakánként, csak pörgött az agyam. Most meg injekciókról álmodokKép
Egyébként neked még nem jött meg?

Lányok én most jól gondolom, hogy Amica terhes?
Ha ez igaz, akkor ez nagyon szuperKép
mary78

Barbi Kép
Szia, hogy vagy? Mikor kell visszamenned a BMC-be?

Kép
Kép
szilva069

Mary
Igen, nagyon úgy tűnik, hogy Amica terhes, mert tesztelt egy pozitívat mostanában. Nem is tudom, mikor megy dokihoz.
Most Barbinak, Noénak és Babcsibének várjuk a zebráitKép
gtünde

Mary Kép
Amica csíkosat tesztelt a múlt héten Kép
Elhiszem, hogy nem tudsz aludni, végülis elég jelentős dolgok történnek most veled. Remélem minden rendben lesz!

Kép
Kép
szilva069

Tüncsi Kép
Jól van, tudom, hogy nem a férjed, ezt mindig kihangsúlyozod! Szóval rád bízza a dolgot! Ez nagyon rendes tőle! Akkor most, ahogy ismerlek, ezerrel a karácsonyi csinosításokkal leszel elfoglalva! Hajrá, és ne legyél dühös, bár néha én is azt érzek!

Kép
Kép
szilva069

Szilva, tegnap egésznap nagyon görcsölt a hasam( petefészkem), mára elmúlt. Ha megtermékelnyült akkor mostanába kellenne beágyazódnia, bízom benne nagyonKép.Cicim fáj, hőm 37,2 igaz az ultro. tartja fenn.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?