A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tüncsi Kép
Szerinted Babcsi ma még nem is tesztelt?

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép
Remélem ezek jó jelek! Bízzunk benne jó?!
De mikor kell visszamenned vizelet tesztre?
Noémi pénteken megy!

Kép
Kép
szilva069

Szilcsi
De biztosanKép De lehet, hogy a Gyugyi féle tesztet csináljaKép
gtünde

SzilvaKép
Ok, akkor ma beruházok még a segédanyagokbólKép
Egyébként ma már tök jó kedvem van, már nagyon várom a holnapot!

AmicaKép
Szívből gratulálok neked, a két szép gyönyörű gyermeked mellé lesz egy harmadik isKép Ez olyan szuper lehet! Vigyázz magadra nagyon!

Remélem az a 3 zebra befut minél hamarabb! A többi meg példát vesz róluk!
NoiKép BabcsibeKép BarbiKép NAGYON DRUKKOLOK!
mary78

Szilva, dec. 1-én, de vasárnap kéne megjönnie, ma vagyok a 23 cn ( 7 és fél napja volt az inszem)

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

TüncsikeKép
Akkor most küldöm pirikét: Prikemenjrendesen Tüncsikéhez, Prikemenjrendesen Tüncsikéhez, , Prikemenjrendesen Tüncsikéhez, Prikemenjrendesen Tüncsikéhez, Prikemenjrendesen Tüncsikéhez
Ha így érzed, akkor így is kell tenned! Pihenj és ahogy Szilcsike mondta készülj a Karácsonyra!!! Csinosítgasd a lakást és foglald le a gondolataidat valami mással!!!

SzilcsikeKép
Képzeld nem teszteltemKép Jajj, nagyon nehéz megállni, plána, hogy állandóan emlékeztettek rá, hogy tesztelnem kéne!Kép A mai hőm csak 36.9, tegnap 37 volt és azelőtt 37.1. Kíváncsi vagyok, hogy visszamegy-e vagy lassan elkezdett lefele kúszni és szombaton megjön. Nem fűzök túl nagy reményeket. Ha nem lesz babucim akkor hétvégén ünnepeljük a szülinapomat és akkor végre a számhoz veszek egy nagy adag fincsi vörösbortKép Már az ízére sem emlékszem. Tényleg, teljesen megváltoztatjuk az életünket pedig lehet, hogy nem is kéne ennyire felborítani a dolgokat. Például nem merek edzeni mert nehogy...ez tök hülyeség. Szóval én is változtatni fogok és élem rendesen az életem és majd ha jönni akar a picuri akkor úgyis jön. Na..most jól kibeszéltem magamKép

MaryKép
Igen, ez most nagyon izgis időszak az életedben!Kép

BarbiKép
Nagyon jók a jeleikKép mennek a drukkok ezerrel!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

MaryKép
Köszike a drukkot!!! Neked is mennek!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

SziasztokKép

BarbiKép
Megy a drukk neked ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Ne izgulj, reméljük zebrás leszel!!!

MaryKép
Karcsi is kapott Summamedet, és ahogy Szilva is írta punkció előtt kellett bevennie. Én szerintem a Menopur-t is eü.szerveknél adasd be, mert nagyon kell figyelni, hogy a port és az oldószert együtt adják be.
Sok-sok sikert kívánok és mielőbbi zebrásodást!!!

manda

BabcsiKép
Én drukkolok neked szombatig. Jó kis szülinap lenne! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
mofly

Sziasztok!

Csak a legfrissebbeket tudtam visszaolvasni, archívhoz hozzá sem merek kezdeni.

Giling Kép ez azt jelenti? Mert akkor juhéjjjj!!!!

Tündi Kép azért lehet még ott valaki, nem? Vagy barnázol? Én mára kergültem meg, de nem dőlök be semminek. Múlt hét vége óta állandóan émelygek. Ha eszek azért, ha nem azért, ha csokit azért, ha mást azért. Ráadásul éjszaka is kijárok pisilni. Ez persze bármi más is lehet. Azért jó lenne, ha apától lenne Kép mondtam is neki tegnap éjjel, mikor kérdezte, hogy ugye nem tőle van hányingerem? Mondtam, hogy remélem. Kép

Babcsika Kép te hogy vagy??

Barbi Kép nekem is folyamatosan szúrkált, meg hason se tudtam aludni. Drukkolok neked nagyon!
Vendég

Szilva Kép nagyon boldog szülinapot neked így utólag!
Jövőre már babával ünnepelsz! A boszorkány szóljon belőlem!
Vendég

Noé
Ezek nagyon jó tünetek!!!Kép Szerintem nálam nincs senki, mert vasárnap, a 28. napon totál negatív lett a teszt, most meg nem barnázgatok, hanem pirizgetek, de a betéten alig van valami. Hasam is csak kicsit görcsöl, úgyhogy nem tudom mi van. Mindig azt várom, hogy na most igazán beindul, de semmi. Tegnap is szinte csak a WC papíron volt vér. Bocsi a részletességért.
gtünde

MandaKép
Köszi. Megfogadom a tanácsodat!
mary78

MoflyKép
Köszönöm, nagyon aranyos vagyKép Bizony az lenneKép
Veled mi a helyzet?

NoéKép
Nagyon jól hangzik amiket írtál!Kép Nagyon drukkolokKép
Hát igen, ezek a jelek. Nekem is görcsölt tegnap a p.vezetékem, aztán van néha hányinger de hát próbálok nem odafigyelni mert ki tudjaKép Nekem például evéskényszerem szokott lenniKép Na ez mondjuk máskor is előfordulKép NasikákKép
Szegény apaKép Mondtad neki, hogy nem tőle de köze van hozzá?KépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Noémi, olyan jó hogy jeletkeztél, de jó hogy egyenlőre még nálad sincs pirinek jeleKép
Nekem most nagyon sokat szúrkál, ennyit nem szokot, de lehet hogy csak a megnem repedt tüszők nőnek és durranakKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép vagy csak nem emékszel, hogy szúrkált. Én komolyan nem emlékszem, hogy eddig milyen tüneteim voltak, de talán most duplán figyelem, mert nagyon akarom, hogy sikerüljön. Próbálj meg lazítani. Szerintem az utolsó 3 nap a legrosszabb. És az a kb. 15 perc, amig behívnak az eredménnyel a dokihoz. Szóval, kitartás!!!!

Tündi Kép biztos, hogy nem sikerült? Mit mondtak a vérvételen????

Babcsi Kép hát igen, szúrka piszka nálam is van. Milyen klassz lesz zebraesőt csinálni, ugyi? Aztán készüljetek ám a kiskanalakkal ok? Kép
Én most vágtam be hányinger ellen egy nagy őszibarack-konzervet. Írtó fincsi volt Kép
Vendég

NoéKép
Egészségedre (getekre)!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Noémi, lehet hogy igazad van és nem emlékszem már rá, hogy mit éreztem mikor sikerült. Megpróbálok nem görcsölni rajta folyamatosan, de nagyon nehéz!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Noé
Nem mentem el vérvételre, mert ugye negatív lett a teszt, meg már vasárnap elkezdtem rózsaszínezgeti.
gtünde

Tündi Kép irgum burgum, azért elmehettél volna. Az nem árt! Nem tudom ismered-é Cat sztoriját ebből a topikból? Most októberben voltak 1 évesek az iker fiúk. 6 sikertelen inszem utáni első lombik eredményhirdetés előtt elkezdett barnázni, pirosozni, teszt totál negatív szombaton. Tapasztalatokból sírás-rívás, progi abbahagy, de hétfőn elment a vérvételre, mert elő volt írva. Fel se hívta az orvost az eredményért, de a férje nem bírta, és megkérdezte telefonon, hogy mi lett a vérvétel eredménye. Ikrekkel persz baromi magas lett a HCG-je, úgyhogy a jó hírt Cat a férjétől tudta meg. Kép A tesztek meg menjenek a sunyiba!

Barbi Kép kitartás! Csinálj valamit! Amúgy most dolgozol? Remélem nem.
Vendég

TüncsikeKép
Látod!! Én is ezt mondtam neked! Tessék megcsináltatni a tesztet. Piri még nem igazán érkezett meg és a tehesség jele lehet pont ez!!!

Kép

KépKép
babcsi

Barbi Kép és hogy vagy különben? Elszállt az üzim, nem tudtam befejezni Kép. De látom, ez meg elküldte félig Kép.
De klassz lenne, ha az utolsó inszem sikerülne! Ugye pihensz sokat???
Vendég

Noémi, igen dolgozok, három napot voltam otthon inszem után ( igaz a nátha miatt, ami inszem napján döntött le a lábamról).
Párod kigyógyult a tüdőgyulladásból?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Noé
Köszi a történetet.

Noé, Babcsibe
Olyan aranyosak vagytokKép
Meglátom, hogy alakulnak a héten a dolgok. Ha nem jön meg rendesen, akkor úgyis tennem kell vmit.
gtünde

Babcsi Kép igen, ez nagyon klassz sztori, az a gáz, amikor megmondják, hogy nem sikerült, és az ember lánya még mindig reménykedik, hogy hátha mégis ez nem az, aminek látszik. Pedig a mensi az mensi, amikor már piros KépKép.

Mary Kép menni fognak a szurik. A Puregont úgy add be, hogy ne gyorsan szúrd, hanem a bőröddel merőlegesen nagyon-nagyon lassan, rugózva nyomd bele. Nekem kb.1 percig tartott mindig mire beszúrtam a szurit, de sosem lett helye. Mert én félős vagyok, és így jó is lett. Fontos, hogy merőlegesen szúrd!
Vendég

Tündi Kép nagyon szívesen! Remélem pár nap múlva, amikor még mindig nem jön meg, akkor majd végre tesztelsz egy zebrásat Kép.

Barbi Kép kár, hogy nem tudsz otthon maradni. Nagyon jó Kép. Annyira drukkolok neked!!!!!++++++++++++++++++++
A párom még nem gyógyult meg sajna, remélem, hogy a héten már rendbe jön. Most van épp dokinál. Aranyos vagy, hogy érdeklődtél.
Vendég

Lányok, most muszáj elmennem, benézek még este.
Puszika!
Vendég

Sziasztok!
Tegnap este volt pár percem, de elszállt a hosszú üzim...
Szóval:

GilingKépKépKép!!!!!!!! Nekem is fájdogál a pocakom.

Mary, köszönöm! Gratulálok az államvizsgádhoz, látod milyen hamar itt lett és most már nem fog nyomasztani a babásodás alatt! Én most csak úgy csendeskén vagyok, farkaséhséggel és émelygésselKép

Tüncsi, nem lehetne azért azt a vérvételt megcsinálni? HáthaKép

Babcsi, ügyi voltál!!!!!!!!!!!

Noi, ezek nagyon jó jelek!!!!!!!! Úgy várlak ám márKép

Barbi, mindjárt te is jöhetsz++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!

Szilva, tegnap este neked is írtam, hogy reggel jó kedved legyen, de karbantartottak, nem ment el. Most csak hóesést tudok küldeniKép A múlt héten hagytam ám még takarítást, bár befejeztem volna, mert most nincs hozzá kedvemKép

Lányok annyit írtok, nincs most időm végigolvasni.

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Farkaséségre van gyógyír! Egyééééél!Kép Az émelygés meg hát az evéstől nem múlik el?Kép

TüncsikeKép
tényleg a hődet nem mérted?

Kép

KépKép
babcsi

Amica Kép tényleg jó jelek? Már nem is tudom, hogy mi igaz és mi képzelgés. Azért ritkán voltam eddig rosszul kajától meg éhségtől, az biztos. Kép
Neked voltak jeleid a teszt előtt? A hasfájásom néhány napja enyhült. Pisilni sem minden éjjel kelek fel, bár általában elalszom a filmeken, aztán 2-kor átmegyek a hálóba folytatni az alvást, de előtte mindig elmegyek pisilni is. Sorry a részletességért. Úgy izgulok! Éppen 2 éve voltunk először a BMC-ben, hogy megy az idő!

Lányok, én önhatalmúlag 3x1 helyett 3x2 utrot adok. Az nem sok, ugye? Lombiknál is ennyi van, és később is emelik azt hiszem max 3x3-ig. Szerintetek?
Vendég

Babcsibe
Nem mérem már. De bizti meg fog jönni, most már jobban fáj a hasam, meg már több vér távozik.
Na ez jó meghatározás voltKép
gtünde

Mary Kép
Örülök, hogy megváltozott a hangulatod! Irigykedem is rád rendesen!

Barbi Kép
Rosszul fogalmaztál! Vasárnap nem kell megjönnie Kép (Nem is fog!)

Babcsi Kép
Te még nem mehetsz át negatívba! Még nincs rá jogosultságod! Szóval, hányadikán lesz a szülinapod? Hányadik is? 20?

Manda Kép Mary Kép
Én a Menopurt is simán döftem. Nem bonyolult, főleg, ha eccer megmutatják!

Noémi Kép
Remélem nem csak beképzeled magadnak, bár a pisilést nem lehet... Drukkolok

Amica Kép
Mit írtál nekem?
Lécci azért ne falj annyit amennyit kívánsz!

Kép
Kép
szilva069

Dr. Noémi Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Azért minden elismerésem a tiéd döfködés terénKép
Nagyon bátor nőci vagy!

NoiKép
Remélem én is belejövök, és úgy döfök majd mint Szilva is! Nagyon szorítok neked!
mary78

TüncsikeKép
Értem, és tényleg sajnálom, de lesz babucid, biztosan vagy így vagy úgy még akár spontán is!!!!!

SzilcsikeKép
Igenis, értettemKép Nem megyek át negatívba! A szülinapon dec.4. már nagyon közelít. De egyre fiatalabbak leszünk, igaz?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Na most lépek dologra, majd jövökKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi akkor együtt ünnepelünk Te a szülinapodat Én meg a névnapomatKép, de jó!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Kép
Kép

wish

Tüncsike Kép
Üzentem neked a tábliban Kép

NoémiKép
Drukkolok, bíztatóak a jelek, szerintem jól teszed, hogy 3x2 utrót szedsz.

BarbiKép
Remélem gyönyörűséges névnapi ajándékot kapsz Kép

GiliKép
[size=-2]Én is csendben gratulálokKép[/size]
Szerintem nyogodtan tedd be reggel is az utrot, hamar felszívódik, általában csak a hordozóanyag (mogyoróvaj), az ami kifolyik.

Puszi mindenkinek, de ma ismét munkás és rohanós napom van.

wish

Sziasztok!
Én még új vagyok a fórumban. Én is most állok a menseses napok előtt, és nagyon remélem, hogy nem fog beköszönni.
Szerintetek mikor mutatja ki a teszt legkorábban a babát?
Előre is köszi!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Noi!
Tegnap egyszerre kajáltunk barackot!!!! Tényleg! A kölykök bontatták ki velem persze enni meg nem akarták én meg bepusziltam apránként az egészet!
Na csajok a barack kompót jó jelKép!!!!!!!!!!!!!

Dinadin, ez annyira változó. HA a ciklus elején, vagy közepén fogant a baba akkor az utolsó napokon is kimutathatja, ha később akkor pár nap múlva, de lehet egy hét is, teljesen változó egyénenként és a babától is, hogy mikor és milyen ütemben növekszik meg a hcg.
Van itt teszt-teszterünk a topikban!!!!
HAmarosan megismered!
Üdv!

Tüncsi, hogy van a tested-lelked?
Jövő héten megyek majd dokihoz, mától egyedül leszek a gyerekekkel a hétvégéig, oda pedig igazán nem vihetem magammal őket. Lehet még az is korai lesz, majd meglátjuk, de azért kíváncsi vagyok, hogy minden rendben van-e.

Szilva, megpróbálok nem mindig az evésen töprengeni. Az előzőeknél sem híztam rengeteget, szülés után pedig etiópra fogytam mindig vissza, remélem nem most leszek majd bálnaKép
Olyan reggeli szivderítő volt, de már nem tudnám megismételni, most változatlanul szép csendes hóesést küldök az ablakunkból!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép
Ebben az esetben ehetsz bátran, most is nádszál vagy? Gyönyörű hóesést küldtél! Mást is kérhetek?

Kép
Kép
szilva069

Wish
Asszem nem kell tesztelni, mert beindultak a görcsök, most már csak a vérzésnek kéne beindulnia rendesen. De aranyos vagy, hogy így beírtad a táblábaKép
Megkaptátok már az eredményt???

Amica
Lelkemnek néha szar, de kibírom. A testemnek is szar, mert beindult a görcsölés rendesen. Meló után hazamegyek, lezuhanyozok, aztán asszem bedőlök az ágyba szenvedni. Gyógyszert még nem akarok beszedni, majd ha már a falat akarnám kaparni. Remélem, délután vagy holnap reggel már beindul a dolog, mert addig a görcs sem múlik el.
gtünde

Nálunk is esik a hó, jó sűrűnKép Annyira jó nézni innen az balakból. De állítólag hétvégére elmúlik a havas idő.
gtünde

Szilva!
Erre gondoltál? Mert akkor kérheted!!!!!!!!!! Küldöm, remélem nem késik sokáig! Elsőbbségi, ajánlott, tértivevényes, egyebek, hogy el ne szökjön!!!!!!!!!!

Kép

Tüncsi, vigyázz magadra! Ha jönni akar akkor gyorsan, mert könnyebben megnyugszol.

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Nagyon édi ez a bébi!!! Honnan tudsz ilyen édes képeket szerezni?

manda

Manda
A www.annegeddes.com oldalt nézd meg, a galériában találsz egy csomó ilyen édi-bébi képet.Kép
gtünde

Amica Kép
Igen, ilyesmire gondoltam! Remélem egyszer nekem is lehet ilyen. Lassan már csak nagymama lehet belőlem, de ahhoz is kell saját gyerek...

Kép
Kép
szilva069

BarbiKép
TénylegKép Neked 4.-n van a népnapod!! Kívánok neked egy nyönyörű névnapi ajándékotKép

WishKép
hahahah...ez nagyon tetszett ahogy beraktad Tüncsihez a felszólítást a táblába!!

AmicaKép
Kire gondolsz mint teszt-tesztelő???Kép

TündiKép
Ha meg kell jönnie akkor küldöm pirikét, de ha mégsem jönne akkor tényleg tessék holnap tesztelni!!!

DinadinKép
Üdv. köztünkKép

Amica jól mondta. Ha a fogantatás mondjuk pont középídőben volt akkor már lehet, hogy kimutatja mert a beágyazódás kb. 7-10 napig tart. De ha nem termelődik elég hcg akkor lehet, hogy csak később. Szóval tényleg nagyon változó. rakok ide neked egy linket a kérdésről:

https://www.babanet.hu/szak/no58.php

A doki azt írja, hogy 1 héttel a vérzés kimaradása után, azért előfordul sokszor, hogy már a várható vérzés előtt kimtatja.

Kép

KépKép
babcsi

Szia Manda!
A nőklapja honlapján van képeslapküldő, ott a babázzunk címszó alatt sok van, de még több az annegeddes.com honlapon, Tüncsi tudja talán pontosan.
Puszi!

Neked is van!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?