Szerinted Babcsi ma még nem is tesztelt?
2005.11.22 08:56
Ez olyan szuper lehet! Vigyázz magadra nagyon!
Babcsibe
Barbi
NAGYON DRUKKOLOK!2005.11.22 09:06
Jajj, nagyon nehéz megállni, plána, hogy állandóan emlékeztettek rá, hogy tesztelnem kéne!
A mai hőm csak 36.9, tegnap 37 volt és azelőtt 37.1. Kíváncsi vagyok, hogy visszamegy-e vagy lassan elkezdett lefele kúszni és szombaton megjön. Nem fűzök túl nagy reményeket. Ha nem lesz babucim akkor hétvégén ünnepeljük a szülinapomat és akkor végre a számhoz veszek egy nagy adag fincsi vörösbort
Már az ízére sem emlékszem. Tényleg, teljesen megváltoztatjuk az életünket pedig lehet, hogy nem is kéne ennyire felborítani a dolgokat. Például nem merek edzeni mert nehogy...ez tök hülyeség. Szóval én is változtatni fogok és élem rendesen az életem és majd ha jönni akar a picuri akkor úgyis jön. Na..most jól kibeszéltem magam
mennek a drukkok ezerrel!!!!!2005.11.22 09:12
2005.11.22 09:20
ez azt jelenti? Mert akkor juhéjjjj!!!!
azért lehet még ott valaki, nem? Vagy barnázol? Én mára kergültem meg, de nem dőlök be semminek. Múlt hét vége óta állandóan émelygek. Ha eszek azért, ha nem azért, ha csokit azért, ha mást azért. Ráadásul éjszaka is kijárok pisilni. Ez persze bármi más is lehet. Azért jó lenne, ha apától lenne
mondtam is neki tegnap éjjel, mikor kérdezte, hogy ugye nem tőle van hányingerem? Mondtam, hogy remélem.
te hogy vagy??
nekem is folyamatosan szúrkált, meg hason se tudtam aludni. Drukkolok neked nagyon!2005.11.22 09:24
Szerintem nálam nincs senki, mert vasárnap, a 28. napon totál negatív lett a teszt, most meg nem barnázgatok, hanem pirizgetek, de a betéten alig van valami. Hasam is csak kicsit görcsöl, úgyhogy nem tudom mi van. Mindig azt várom, hogy na most igazán beindul, de semmi. Tegnap is szinte csak a WC papíron volt vér. Bocsi a részletességért.2005.11.22 09:26
Bizony az lenne
Nagyon drukkolok
Nekem például evéskényszerem szokott lenni
Na ez mondjuk máskor is előfordul
Nasikák
Mondtad neki, hogy nem tőle de köze van hozzá?

2005.11.22 09:35
vagy csak nem emékszel, hogy szúrkált. Én komolyan nem emlékszem, hogy eddig milyen tüneteim voltak, de talán most duplán figyelem, mert nagyon akarom, hogy sikerüljön. Próbálj meg lazítani. Szerintem az utolsó 3 nap a legrosszabb. És az a kb. 15 perc, amig behívnak az eredménnyel a dokihoz. Szóval, kitartás!!!!
biztos, hogy nem sikerült? Mit mondtak a vérvételen????
hát igen, szúrka piszka nálam is van. Milyen klassz lesz zebraesőt csinálni, ugyi? Aztán készüljetek ám a kiskanalakkal ok?

2005.11.22 09:51
irgum burgum, azért elmehettél volna. Az nem árt! Nem tudom ismered-é Cat sztoriját ebből a topikból? Most októberben voltak 1 évesek az iker fiúk. 6 sikertelen inszem utáni első lombik eredményhirdetés előtt elkezdett barnázni, pirosozni, teszt totál negatív szombaton. Tapasztalatokból sírás-rívás, progi abbahagy, de hétfőn elment a vérvételre, mert elő volt írva. Fel se hívta az orvost az eredményért, de a férje nem bírta, és megkérdezte telefonon, hogy mi lett a vérvétel eredménye. Ikrekkel persz baromi magas lett a HCG-je, úgyhogy a jó hírt Cat a férjétől tudta meg.
A tesztek meg menjenek a sunyiba!
kitartás! Csinálj valamit! Amúgy most dolgozol? Remélem nem.2005.11.22 09:57
igen, ez nagyon klassz sztori, az a gáz, amikor megmondják, hogy nem sikerült, és az ember lánya még mindig reménykedik, hogy hátha mégis ez nem az, aminek látszik. Pedig a mensi az mensi, amikor már piros 
.
menni fognak a szurik. A Puregont úgy add be, hogy ne gyorsan szúrd, hanem a bőröddel merőlegesen nagyon-nagyon lassan, rugózva nyomd bele. Nekem kb.1 percig tartott mindig mire beszúrtam a szurit, de sosem lett helye. Mert én félős vagyok, és így jó is lett. Fontos, hogy merőlegesen szúrd!2005.11.22 10:00
nagyon szívesen! Remélem pár nap múlva, amikor még mindig nem jön meg, akkor majd végre tesztelsz egy zebrásat
.
kár, hogy nem tudsz otthon maradni. Nagyon jó
. Annyira drukkolok neked!!!!!++++++++++++++++++++ 2005.11.22 10:18

!!!!!!!! Nekem is fájdogál a pocakom.
A múlt héten hagytam ám még takarítást, bár befejeztem volna, mert most nincs hozzá kedvem
2005.11.22 10:28
tényleg jó jelek? Már nem is tudom, hogy mi igaz és mi képzelgés. Azért ritkán voltam eddig rosszul kajától meg éhségtől, az biztos.
2005.11.22 10:40
(Nem is fog!)
Mary
2005.11.22 12:26
[/size] 2005.11.22 12:56
!!!!!!!!!!!!!
2005.11.22 13:14
2005.11.22 13:34
2005.11.22 13:36
Neked 4.-n van a népnapod!! Kívánok neked egy nyönyörű névnapi ajándékot