Sziasztok!
Bocs, de nem tudok visszaolvasni!

Csak átfutottam, amit írtatok!
Timinél kicsit javul az orrfolyás! Holnap veszek neki homeopátiás orrspray-t meg C-vitamint!
Valaki írt még régebben az orrspay-kről, hogy egyik túl erősen fúj a másik kevésbé! Melyik a jó???
Tegnap meg anyukámmal voltam vastagbéltükrözéses vizsgálaton! Hát, nem semmi ez az egészségügy! Ez az a vizsgálat, amikor átnézik az egész bélszakaszt kamerával és adnak előtte kábító fájdalomcsillapítót, mert különben elég fájdalmas! Nekem is volt egyszer ilyen! Szegény anyu sírva jött ki! Nem találták a vénáját, ezért nem adtak neki fájdalomcsillapítót és úgy csinálták végig a vizsgálatot a szemetek! Csúszásban voltak és nézegették az órájukat, aztán úgy döntöttek nem keresik tovább a vénát...olyan pipa voltam!

És kicsit lelkiismeretfurdalásom is van, mert én beszéltem rá félig anyut (családunkban majdnem mindenki vastagbél vagy gyomorrákban ment el) és pont ettől félt szegény! Viszont a jó hír, hogy nem találtak semmit!
Nekem meg az egyik fogam vacakol, de ameddig tudom húzom a dolgot, mert amalgámmal van tömve és nem akarom benyeletni a higanyt Timivel szopi közben!
Van viszont valami köpenyszerű (TV-ben láttam), amit a szájba raknak és akkor nem nyeli le az ember, amit fúrnak! Tudtok erről valamit?
És tudom, hogy sokszor ajánlottatok fogorvost, csak hülye vagyok és nem jegyeztem fel! Tudtok olyat, aki nagyon jól ad be injekciót és aranyos is, ja és nem pénzéhes (ha van ilyen egyáltalán)! Van jó fogorvosom, de írtó sokat kér és múltkor megorroltam rá, mert belelkesedett és kitalálta, hogy van még vagy 5 fogam, ami lyukas vagy újra lehetne tömni! Ami persze nem igaz, a másik fogorvos semmi gondot nem talált, csak gondolom meg akart gazdagodni rajtam!

Ja, és nagyon türelmes legyen, mert teljesen idegbeteg vagyok a fogorvosi székben!!!
Jucus!
Ne haragudj rám! Azthiszem én nem leszek wiw rajongó! Időm sincs nagyon, meg nálam állandóan szarakszik! Hol az jelszavam nem jó neki, hogy a felhasználónevem és őszintén szólva a topikok sem nyerték el nagyon a tetszésemet! És továbbra is paranoiás maradok és nem töltöm ki az adataimat, punk-tum!

Mert engem üldöznek az elmebetegek! Ez nem vicc! Az utcán is mindig megtalálnak, meg a tömegközlekedésen! Tudnék mesélni!
Proone!
Drukk megy továbbra is!
Meg persze a többi pocakosnak is!
ILdi