Patrik
Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk neked, Gigi és a Takonypóc!
Zsófi
Alvás, nagyon szuper nálatok. Olika tegnap 11-kor aludt el, én már azt hittem, hogy végkimerülésbe elpatkolok. És hét után már kukorékolt
Puszi
2005.11.20 19:08
nagyon sok boldog szülinapot kívánunk neked. Zsófi és Bence
.
Mumus vagyok ilyen szempontból, de valamikor nekünk is pihenni kell, és ezeke a gyerkőcök aztán nem tudják, hogy hol a határ.
Na de befogom a szám, nem okos tojáskodom.
2005.11.20 19:09
nagyon sok boldog szülinapot kívánunk neked. Zsófi és Bence
.
Mumus vagyok ilyen szempontból, de valamikor nekünk is pihenni kell, és ezeke a gyerkőcök aztán nem tudják, hogy hol a határ.
Na de befogom a szám, nem okos tojáskodom.
2005.11.20 20:39
Persze,hogy nem CSAK
miattatok takarítok!
Én nem vetlek meg,csak nekem nincs szivem sírni hagyni Domit.Mindig az jut eszembe,hogy olyan sokáig vártunk rá,most már viseljem el ha ő csak ringatva tud elaludni stb...Persze volt már olyan,hogy besokaltam és ott hagytam sírni,de 10 percnél nem birtam tovább hallgatni és bementem hozzá.
Puszi.Most megyek mert már nagyon nyűgi az úrfi.D2005.11.21 11:04
2005.11.21 22:10
Csatlakozom Diához, én sem bírom hallgatni ha sír a gyerök. Fegyelmezhetem eleget még. Most megy a kényeztetés.
2005.11.22 07:17
2005.11.22 08:47
Az a legrosszabb, hogy nem tudsz kimaradni belőle. És általában ilyenkor állást kell foglalni valamelyikük mellett.
Gondolj törpe Szonjára és rögtön jobb kedved lesz! Köszi a szánkó ötletet, igaz anyuék vettek, de nekünk is illene. Szerintem el fogunk menni hétvégén. Jó lenne ha tényleg tudnál gyakrabban jönni. És kérünk képeket a csajsziról!! 2005.11.22 15:58
Remélem bevesztek ebbe a jó kis csapatba.
Akinek ellenvetése van, szóljon nyugodtan
Ha írhatok Nektek, akkor bővebben is írok (alias Tolsztoj). 2005.11.22 20:01
A popsikrémet is itt felejtetted.Most jutott eszembe,hogy kedden a Heim Pálba kell menni Domival,de a szerda jó nekem.Neked jó?
Megfázás.
Tök jó lehet az a szánkó,de sajna nem tudunk elmenni a metróba...puszi,aztán légyszi gyakrabban gyere közénk!Szülők:Sajnálom nagyon,szörnyű lehet most neked!
Marcikával mizus?Olyan édes,mosolygós fickó úgy megzabálnám.
Jött ki már több fogacska?Nálunk semmi,dekkolunk a 8-nál.Gratula az első lépéshez!
Házzal mizus?Van vevő?Képzeld ma már volt érdeklődő a szőlőre.Jaj csak venné már meg valaki!!!!!Sikerült a netet elintézni?Most már gyere gyakrabban irgum-burgum!
Vettél hámot?Barátom jól van?Puszi 2005.11.22 20:57
Na, komolyra veszem a dolgokat!!!
Ja, és irigy vagyok a tali miatt!
De már akár 2 méteres távolságot is levág, ha úgy van kedve.
2005.11.22 21:10
. Domiról csak úgy áradoztam itthon, hogy milyen kis ügyi és mennyire aranyos.
Tényleg el vagyok ájulva tőle, hogy miket tud.
Legjobban a virág szagolgatásos tudománya tetszik.
Olyan aranyosan grimaszolt közben.
Képzeld, mire haza értünk, tiszta jég volt a járda, meg az úttest itt Káposztáson. Szerencsére máshol semmi gáz nem volt.
Gratulálok az első lépéshez!! Nagyon ügyi!
El nem tudnám képzelni, hogy szüleim külön éljenek és ne egyszerre lássam őket! Sok erőt kívánok ehhez az időszakhoz neked is és a szüleidnek is.
Küldjél képet a csajsziról, biztos nagyon jól néz ki, nagyon kis ideális a súlya.
2005.11.22 21:48
Talán még barátők is lehetnénk
2005.11.22 23:04
Mobilos net-ezés nem jó Nektek?Azzal nincs sok gond.
Gondolom nem egyszerű a helyzet.Kitartást Neked!
2005.11.23 10:04
2005.11.23 10:23
Bence tényleg nagyon nagyfiús főleg Domi mellett.De azt néztük Zsófival,hogy ha a két gazfickó egymás mellett áll akkor egyforma magasak.
tamás szerint Bence azért néz ki nagyfiúsan mert sok haja van.
Örülök,hogy jól sikerült a buli!Bocsi,de Patrikot mintha vonzaná a tűz a meleg.
Azért remélem nem bibis az ujjacskája!
Írtam emailt.
Gratula a részeg tengerésznek,igazán ügyi egy fickó!
2005.11.23 15:15
Jobb hasonlatot nem találtam. Ha valami nem úgy van, ahogy az Õnagysága akarja, rögtön nyüszizik, majd sír, végül cirkuszol. Épp hogy aludt 1,5 órát, pedig átlagban még mindig tartja a 2-3 óráját. Késő délután szerintem közösen fogjuk kaparni a falat kínunkban a fáradtságtól
Na, nyávogásból ennyi, este ahogy Gábor hazajön, legalább egy kicsit visszaolvasok és írok.
2005.11.23 20:07
És tényleg jól érzi magát! Tavaszig csak találkozunk már valamikor és akkor visszakapod!
A picuri kezeslábason kívül mit vettél még Dominak? (Nem vagyok ám kííííííííííváncsi
). Egyébként én már nem merek semmit úgy venni Marcinak, hogy nincs ott és nem próbálom rá. Tényleg hihetetlen, hogy mennyire megnőttek ezek a kis vakarcsok. Néha elnézem Marcit, ahogy fekszik a földön, hogy milyen hosszú, úgy érzem, hogy fele ekkora volt a születésekor.
A lényeg, hogy mielőbbi gyógyulást kívánok Nektek (hisz Te is beteg vagy) és sok-sok puszit! Anyukádnak is szorítok és akaraterőt a fogyáshoz!
Kitartást hozzá!
)
Lehet, hogy fáradt vagyok kissé?) 2005.11.23 20:59
2005.11.23 21:10
Olikám is elkezdte a hisztit. Szerencsére nem vágja földhöz magát, de veszettűl ordít. Pl ha nem mehet fel a lépcsőn stb... Gondolom ez csak rosszabb lesz. Emil címed ugyanaz??
2005.11.23 22:03
Olyan jó,hogy újra itt vagy mindig mosolygok a leveleiden.Domi visít mostanában amit elég nehezen tűrök.Szét megy tőle a fejem.Sajnos néha önkéntelenül is hangosan rászólok,hogy hadja abba.Persze ő még jobban rákezd.Séta közben is velünk van tele a ltp.
Biztos anyáznak egy páran.
A szomszédasszony tényleg jó fej,szerencsére Domi is imádja.Szinte a csaj kéri,hogy menjek kicsit bóklászni,vásárolni.Hát lehet erre nemet mondani?
A kezeslábast/turiban/vettem 1 hónapja és már kinőtte.
Tegnap már szülinapjára vásároltam.Vettem 1 harisnyát,2 bakancs zoknit,1 farmert,2 badyt,1 teher autót aminek a platóján legó van és egy ügyességi játékot.Ez olyan bizbasz
van olyan kanyargós pálya és golyókat kell rajta huzogatni.Na értelmesebben le se írhattam volna.
Tudod,az Ikeában is lehet ilyet kapni.....Mást már nem veszek neki
mert úgy is sok ajándékot kap még másoktól.Meg hát karácsonyra is kell hagyni valamit.
Én csak cipőt nem merek nélküle venni.
Amúgy passz.Domi nem sír csak ha már ki kell jönni a vízből.
Na de félre a tréfával,Domi régebben csinálta ezt.Mindig a frász kerülgetet,hogy nehogy megpattanjon egy ér a fejében annyira durván csinálta.De egyszer csak nem csinálta többet.Szerintem ez hiszti.
Hányadik fogacska jön?Én is észre vettem ma,hogy alul hátul mindkét oldalon megvan dagadva Domi ínye.Lehet,hogy hozzánk is hamarosan eljön ismét a fogtündér.
Györeszék jól vannak? 2005.11.24 10:23
Most kohog egy kicsit, foleg ejszaka, de nem veszes, a hideg hatasa.
Tegnap mar tovabbfejlesztette, 2 lepest is tett meg egyedul
2005.11.24 10:24
2005.11.24 12:21
Akkor közzé teszem a méreteit: 77,5 cm hosszú és 9,5 kg a súlya. Olyan aranyos volt, teljesen jól viselte. Mosolygott nagyokat, a mérlegen sem moccant meg. Bezzeg itthon fizikai képtelenség lemérni.
2005.11.24 13:59
2005.11.24 14:13
2005.11.24 14:25
Szumó Zoltánnak jobbulást!!
2005.11.24 14:55
2005.11.24 20:11
utál vásárolni.Persze mégis muszály vonszolnom magammal.Két módszer van amivel el van egy darabig.1)Kiültetem a bevásárló kocsiba onnan tud nézelődni komunikálni a vásárlókkal/integet,puszit küld,kacsint stb..
/2)Kukival tömöm.
Az mindig van nálunk.
Puszi.Dia2005.11.24 20:29
Ne tűnj el most már! Györeszéket én is üdvözlöm és jobbulást Nekik! Mikor lesz újra nete Györesznek?
Téged is nagyon sajnállak, hogy még mindig, folyamatosan kelned kell.
Hazafelé azért néha elszakad a cérna.
A sikítás is megy nálunk ezerrel, síri csend, majd velőt rázó sikoly, néha azt hiszem, hogy rögtön szívinfarktust kapok.
Én meg csak takarítok utána, hisz az édesanyáknak már csak ez jut
Én is így vagyok vele egyébként, hogy egyszer teljesen belelelkesülök, aztán ha rossz passzba kerülök, már nincs lelkierőm a fogyihoz. Pedig én "csak" a Norbisat csinálom. Na jó, egy kicsit azért csalok
Látom Nálatok is mérnek hosszt, nálunk talán egyszer, ha megmérték
De most 1 éves kora környékén végre elviszem mázsálni (utoljára szeptemberben voltunk) és akkor remélem alaposan megmérickélnek rajta mindent.
Látod, minden rosszban van valami jó, csak nagyítóval kell keresni
2005.11.24 20:58

Írtál csak én nem látok.Marcika gyönyörű!Jaj úgy megnyomorgatnám!!!!!
Milyen az a viziló?Jó?Én is gondolkodtam,hogy kéne venni Dominak.Eddig csak az ára tartott vissza.
Teee nőszemély!!Jól össze kutyultad a dolgokat.A teherautó egy játék és a golyó húzogató egy másik játék.KETTÕ külön játék nem EGY!!

Puszi2005.11.24 21:05
2005.11.24 21:34
Olyan édi vödörrel a fején, meg a plüss állatkával.
Bence is úgy tud bújni a kedvenc plüss zsiráfjához. Meg tudnám zabálni (még jó, hogy nem vagyok kannibál)
Ez azért nagy szám, mert ő 3/4 órákat szokott aludni, persze ennek az volt a következménye, hogy du. nem aludt semmit.
Mi egy-egy, max két játékot veszünk, mert annyi ajádékot szádékoznak hozni a rokonok, hogy már lassan kéne egy újabb szoba, ahol csak az ő cuccai lesznek. Kapunk hintát, dömpert, baby taxi (olyan, mint a kismotor), szánkót..., hogy hova teszem ezeket még nem tudom.
Szerencsére már csönd van.
Nem rossz! 2005.11.24 22:18
Mindig ezt csinálja újabban:a filmek végét ki szoktam találni.
2005.11.24 22:23
Persze, Te tudod legjobban, hogy mi a jó Nektek, de ha gondolsz egyet, akkor légy eltökélt és következetes! Sok szerencsét a további szopihoz, bárhogy is döntesz!
Jó, mi?! Egy helyettesítő még Marci születése után kijött, majd 2 hónapos korában kaptunk újat, na annak se híre, se hamva.
Szorítok Nektek, hogy valami futó kis pötyik legyenek. Bár az ekcémától sem kell megijedni, jó krémmel kezelhető!
A vízilovat szereti, bár most már túl vagány ahhoz, hogy vele sétáljon, hisz Õ már maga is tud menni
De imádom, amikor tolja és megáll vele, leguggol, kézzel pakolja bele a kockákat, feláll és megy tovább.
2005.11.24 22:30
) 2005.11.24 22:49
)jár Hozzá,nem is az illatos fajtából.No persze ez nem magyarázat arra,hogy általában milyen.
2005.11.25 07:57
2005.11.25 09:27
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|