Köszi az infot.
Csak a forgatót, ami zenél, nem lehet külön kapni, nem tudod? Én is teszek fel képet.

2005.11.22 20:45

Sírt

Meg a tesók is
Mea

2005.11.22 20:51

mert erre a batár kocsira nem lehet kapni esővédőt...nagyon nagy.ami jó, a baba szempontjából, mert még jövő télen is jókat alszik majd benne, de nekem elég nehéz vele a közlekedés...de a baba kényelme elsődleges.majd tavasszal újra használhatom a Quinnyt.
combközépig ér asszem, de majd ha kijutok a hülye latyaktól és esőtől, akkor megnézem rendesen. 

2005.11.22 20:53
Olyan jó, hogy még aki ritkán jön az is foglalkozik mindennel. Bár amennyit én panaszkodom, ki ne emlékezne rám
).De most tényleg nem, csak annyit akarok mondani, hogy talán pont azért írtam a lányoknak, hogy ide minden elfér, mert én annyit panaszkodom, mindenki végig"hallgat", senki nem küld el a fenébe, ezek után nem akartam, hogy bárki úgy érezze nem írhat itt le bármit. De alapvetően igazat adok neked, hogy itt nem vitázni kell, mert nem azért járunk ide. Szóval nem bíztatni akartam senkit a veszekedésre, csak azt akartam vele kifejezni, hogy itt mindenki mindenki bajára "vevő". De azt is írtam, hogy nem érdemes vitázni ilyeneken. Sőt igazából semmin. És még véletlenül sem szeretném, ha elromlana a kis csapat összetartása, hiszen talán egyike vagyok azoknak akik nagyon nehezen vészelték volna át mind a terhességet, mind az eddigi babás heteket nélkületek. És ebbe mindenki beletartozik, Zsófy is és Mea is egyaránt. (és persze mindenki más)
És befejeztem az érzelgős dumát, most már jön a régi Hari, reszkessetek!!
Sőt utána még külön is megkapom őket
Kriszta, a szomszédok ki fognak tagadni titeket a tali után

2005.11.22 21:11
2005.11.22 21:31
2005.11.22 21:38
2005.11.22 21:40

2005.11.22 21:47
2005.11.22 21:50

2005.11.22 21:53
De úgy tűnik, ő is élvezi.
Micsoda szemek! Feketék?
2005.11.22 21:53
Pálma az
Ránézett Olikám a kiscsaj képére és nagy vigyorogva dobott egy aúúúúúúúút
Elképzelem, ahogy egy randin elnézegetnék kettecskén a lámpákat, majd megtárgyalnák hőőőgruuuauuu-zva, hogy hogy kicsesznek velünk azzal, hogy nem híznak és paráztatnak bennünket
)2005.11.22 22:10
2005.11.22 22:15
2005.11.22 22:20
még élünk
hasfájás továbbra is játszik
de valahogy változott azért a helyzet, minden nap más, volt, hogy 6 órát is kibírt Eszti kaja nélkül (hajnali 3-tól reggel 9-10-ig), előtte persze rohadtul lefárasztotta magát és minket.
együttérzek veletek! annyira jó nekem is, hpogy apa kiveszi az esti műszakból a részét, mert egyszerűen nem tudok már sokszor mit tenni vele, és tényleg nála ált. könnyebben megnyugszik, mert amint az én mellkasomra kerül megérzi a tejszagot és bepörög
a sírát én egyszerűen nem bírom hallgatni, tudom, hogy magammal szúrok ki, de képes vagyok addig járkálni vele, amíg telik az erőmből (Dudukly-
), mert mindig az van a fejemben, hogy ha neki fáj vmije, akkor ne hagyjam magára. apa tegnapelőtt este hagyta sírni 2x5 percig és állítólag mgnyugodott. tegnap este is mondta, hogy akkor most hagyjuk sírni, és becsuktam az ajtót de már 2 perc múlva osontam vissza... ráadásul nem tudom a ti gyerkőcveitek hogyan sírnak, de Esztinél van ún. affektív apnoe, tehát, hogy annyira belehergeli magát, hogy a végén nem vesz levegőt
ja és a hasfájására sem jó a sok sírás ugye.
a barátja is szimpi
tényleg, Léna, mikor mosolygott először? mert emlékszem, hogy már nagyon vártad...
és ma sem az volt
amikor ébren van, mindig ott lebszelek mellette, nehogy lemaradjak róla.
egy kicsit ideges lettem, ott ültem a kocsiban, amit mozdítani sem lehet, Eszti meg otthon és már kajaidő volt, apu mentett meg) na jól elkalandozok mindig.. szóval édesen nézeget meg kalimpál
a ragacsot egyébként nem hagytam rajta két napig, mert ettől is kicsit piros lett a bőre, igaz kevésbé, mint a többitől
az én érzékeny bőrömet örökölhette
de még ezért is dícséretet kap
a kismanók gyönyörűek! imádom őket
én is moindjárt keresek egy új képet
2005.11.22 22:22
2005.11.22 22:32
de jó, hogy túl vagytom rajta!
túl vagytok rajta Ti is, szerencsére
), jelentem kinőttünk végre egy-két ruhát és már egy sapkát is (mindegyik 50-es
)! ma este alszik először 56-os göncben! (nem hivatalosan eddig 1-2x előfordult már, amikor nem volt tiszta hirtelen egyik 50-es rugi sem
) muszáj volt valamit reagálni erre a súlyversenyre
2005.11.22 22:36
2005.11.22 22:46

2005.11.22 23:52
Sajnálom, hogy nem tudtunk bemenni
, de anyuék vártak ebédre (ami mellesleg még sehogy sem állt, amikor odaértünk
). Remélem, hogy használ azért a tapasz! Ez a rugi valóban kicsi
, Csabi már csak 68-asokat hord, annak ellenére, hogy kb. 60cm lehet a drágám.
Viszont ő utálja az alkartartást. És én is hurcibálom állandóan, mert nem bírom, hogy sír, éppen elég akkor elviselnem, amikor muszáj letennem, miközben a lányommal foglalkozom (pelusozás, öltözés, ilyesmi). Amúgy mindent úgy csinálok, hogy a kezemben/kendőben van. A lányomat is mindig cipeltem, és ő már egy ideje irtó klasszul eljátszik egyedül, bár az olvasáshoz (egyik kedvenc időtöltése) még mindig rám van szüksége.
)2005.11.22 23:58
2005.11.23 00:13
Azota istart.:=( 2005.11.23 07:27
And!
Falina!

de ki tudja lehet hogy addigra már hiányozni fog megint egy pici bébi
2005.11.23 08:51

felgyertek Pestre????
, bár nem vettem semmit
, mert sosem tudok dönteni
és mert igazából overálért mentünk
, az meg le volt fosztva
, ott csorgott a nyálam
, némelyik pl 3 részes volt(bélelt nadrág, hosszúújjú póló, kapucnis felsővel 5000 körül..., de volt 4000 e ért is
, reményem sincs rá hogy ebben a szezonban hordani tudom
38-as!!!
, jó mondjuk földigérő szövetkabátban az ember nem kirándulni megy

Ez rémes....szégyen ide vagy oda, (én nem panaszkodhatok hogy nincs pénzem rá), de én akkor is sajnáltam érte 10 rugót... 

(remélem utóbbit még ma
)
( 2005.11.23 09:27
de a kocsiban már elaludt rögtön.
2005.11.23 10:16
.....mint mindig. 2005.11.23 10:54
Másnál nincs ilyen? A dokink most leragasztotta, de ahogy utánanéztem, több szakkönyv és internetes cikkben írják, hogy fölösleges, és csak a baba bőrét irritáljuk a leukoplasttal. Ráadásul tegnapelőtt alig akart lejönni szegény Saciról a ragasztó, egy fél órás ordításba került, mire alkoholos vattával leoldottam a hasáról azt a hülye csíkot. Hát, együtt sírtam a gyerekkel, de majdnem az apja is...
2005.11.23 11:10
2005.11.23 11:29
A mostani szopi eredménye: jobb+bal cici 70 gr
ez nagyon kaki...nem akarom, hogy elapadjon a tejem..és már a menszeszre sem foghatom,mert múlik el.2005.11.23 11:49
még szerencse, hogy nem zavar annyira..
Ti hogy voltatok ezzel???Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint