A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Bocsi, de azt hiszem, nem tudjátok megnyitni. Utána nekem se sikerült.

Hát, akkor majd holnap jövök nődoki után a hírekkel.

Kati
Vendég

Csibe,
nagyon nagyon sajnálom,a fájdalmas műtétet és a rossz híreket, remélem hogy hamar talpraállsz és felkerestek egy lombik központot, vagy a Nyírőt. Az viszont nagyon megnyugtató hogy apároddal minden rendben van.

Dido,
az én orvosom is a closty adagomat emelte még anno amikor a progi szintet nézték, meg korábban kellett kezdenem a szedését, ja meg sűrűbben, és nekem ezzel sikerült is teherbe esenem, bár tudjuk mi lett a vége de ettől függetlenül most sem írt fel semmit pedig rá is kérdeztem és mondta hogy a mostani eredmények szerint egyátalán nincs rá szükség de ha produkálok egy pozitív tesztet akkor a biztonság kedvért kapok egy kis progi támogatást.

Majcsi,
maximálisan megértelek, én is biztos nagyon ideges lennék, így most elég bután hangzik ha azt mondom hogy nyugodj meg, de ezt kell tenned, mert az idegeskedés nem tesz jót a babónak, nekem annó a nagyon sok magnéziumot kellett beszednem mert az nagyon jó hatással van az idegekre, pezsgő tabletta, vagy tabletta formájában MAGNEB 6 ? (ha jó emlékszem) 3x2 egy nap. Most is mondta a dokim hogy az a legfontosabb hogy ne stresszeljem be magam és minden rendben lesz mert elég kicsi a valószínüsége hogy a múlt megismétlődjön. Hidd el hogy pénteken minden rendben lesz, majd meglátod hogy fog dobogni a Pirinyó szivecskéje!!!!

Kati,
az én tesztem is elég haloványka volt de egyértelmű, de ha elmész vérvételre aminek az eredményét kb. 2-3 óra alatt megmondják akkor nem maradsz ebben a bizonytalanságban. Tessék szépen utánajárni a dolgoknak. Szorítok!!

Dudu,
ma vagy a 17 cn-on ha meg vannak még az adataim akkor visszatennél a táblába? Köszönöm.

Zsu,
örülök a jó hírnek és remélem hogy az öcséd minnél hamarabb erőre kap!!

Lányok,
köszi a drukkokat, szuper lenne ha.... de nem is filozófálok mert most a vizsgaidőszakra kell koncentrálnom amit duplán utálok mert már a 3. karácsonyomat teszi töntkre. Na megyek mert midjárt Zh-t írok. :o(((

pusszancs
Kivi
kivi2

KatiKép
Nekem is először nagyon halvány volt a csík, két nap alatt erősödött meg. Olyan halvány volt, hogy 1-2 percig semmi, majdnem bőgtem is miatta, hogy megint -, aztán megint ránéztem, és... egészen halvány. Én az elsőt késő du. csináltam meg.
És tényleg nem tudom megnyitni a file-t Kép

DudduKép
Szédületes, ahogy bánni tudsz a lurkókkal! Jó gyakorlat ez a sajáthoz Kép
Jó Neked, hogy már tudod, kinek pontosan mit veszel. Az már szerintem minimum fél siker. Kép
Tényleg nehéz elhinni, hogy már túl vagyok a felén... Kép De amikor hasba rúgnak, már sokkal könnyebb Kép Kép

ÉviKép
Sajna nekeme a Brendon távol esik, ezért válaszottuk a Praxis-t. Ez közel van itt a XI.ker-ben. Kép
Kértem a Mikulásbácsitól baba-mama cicitartót (már két mérettel kell nagyobb mint kiinduló állapotban és hol van még a szoptatás Kép) meg kismamabugyit (fogyócikkek Kép)... Úúúúúgy szeretném, ha Mikulásbácsi nem lenne lusta elmenni értük a Megatoysba! Kép Kép Kép Neked volt már ilyen jellegű kívánságod?
Tényleg: babaszoba berendezése mikor kezdődik?

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Elkeserítő híreket olvasok tőletek mostanában.
Csibe, Dido!
Remélem, tudnak majd segíteni a dokibácsik. Nagyon szurkolok, hogy a probléma felismerése után most már sikerül továbblépni.
A Clostilbegyt: clomifen-citrát – peteérést segíti elő az ösztrogén termelődésének gátlásával. Na még meglátjuk, hogy hová jut a dokid ezzel a gyogyóval.

Tündi!
Sajnálom, hogy a munkádat is leveszted, biztosan nem lesz másik munkaköröd?
Végülis a baba úgyis jön majd, és akkor nem lesz ez már olyan nagy baj.

Na ennyit tudtam írni, mert vendégünk van még mindig.

Sziasztok: N

Kép
narco

TündiKép
Keresgélsz már új állást vagy kivárod, mit hoz a jövő?

Unique

KépKép
unique

Dudu!
Nem lesz UH, csak progeszteron szint mérés a 19., 21., és 23. napon, hogy gyogyival be lehet-e állítani normális szintre.
Nem lehet még próbálkozni, mert a doki szerint amíg nincs beállítva a progi szintem úgy járhatok ahogy a nyáron. Úgyhogy csak reménykedni tudok, hogy a closti beállítja a progiszintem, és a vérvétel eredménye ebben a hónapban már jó lesz, mert ahogy beállt a progiszint újra mehet a dolog.

Nárcisz!
Egy kicsit leírnád részletesebben is amit a clostilbegyt-ről írtál? (na és persze úgy, hogy én is megértsem)
Ma keresgéltem a neten, és azt találtam, hogy szokták adni a clostit alacsony progiszint beállítására, és hogy ezt még a próbálkozás előtt kell beállítani. Vagy nem így van?

dido

dido
dido

KatiKép
Én meg tudtam nyitni, ez szerintem egyértelműen pozitív. Ha ez 5-10 perc alatt vagy hamarabb jött ki és nem egy fél óra múlva akkor terhes vagy Kép

wish

Dido!
írok majd neked, de erről még nem hallottam, hogy a clomifen-citrátot progi növelésre használnák. de hát biztosan így van, ha a doki ezt adta.

Többet nem ír a pharmindex, ami használható lenne.
Bocsi: Nárco

Kép
narco

WishKép

Ez hamarabb kijött, mint a kis részben látható csíkKép

Köszi, Kati
Vendég

Kati!

És sem tudtam megnyitni a képet, és megesz a fene a kíváncsiságtól, de egye fene kibírom holnapig... Drukkolok!

Unique!

Kismamabugyit nem vettem, csak melltartót, szintén két mérettel nagyobb kellKép
Dóri bútorát már kinéztük, és kész van a szoba tapétázása is. Anyósom meg a férjem csinálta, és szerintem csudijó lett. Mindjárt teszek fel képet róla az albumomba.

Réka!

Én benne lennék egy újabb taliban...Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tali Good! Csak legyen fagyi isKép

Juca

tjuca

Kati tesztje Kép
Kép

wish

Köszi Wish, gondoltam ha már úgysem sikerült senkinek, csak neked megnyitni, még csigázom egy kicsit őket. MegelőztélKép

Kati
Vendég

Kati!
Ez a második teszted volt?
És mi a neve?
Ilyet még nem láttam.
Gratu!
N

Kép
narco

Kati!

Szerintem nyugodtan gratulálhatunk!!!Kép Ez egyértelműen pozitív! Jaj, de jó, jön a tesóbaba!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Crlear Blue teszt,1100.- volt. Tegnap délután csináltam.

Halkan örüljetek, holnap délután megyek a dokinőhöz.Kép Addig nem hiszem el. Annyira felfoghatatlan...

NarcoKép

Anyu szerint a cukorgyógyszer (huzamosabb ideig szedtem és állítólag úgy működik,mint a fogigátló. Terhesség a Mercformin mellett nem jön össze, ha mégis, el kell vetetni. ) abbahagyása, mint a fogamzásgátló abbahagyása után könnyű teherbe esni. Csupán 2,5 hete hagytam abba...

Kicsit zavaros, de érted?

Kati
Vendég

Szia Kati!
Én is ki tudtam nyitni, bár nem volt egyszerű. Egyetértek Wish-el, bár nekem negatív tesztekben van rutinom. Kép Viszont azon ennyi sem volt.
Most még jobban drukkolok. Annyira, hogy növeltem izgalmamban a kérdőjelek számát a táblicskuban.. Kép

Kivi!
Örömmel visszaraktalak a táblába. Holnap majd meglátod! Lehet, hogy már írtad, de hova jársz suliba? És még hány Karácsonyig tart?

Dido!
Örülök is, meg nem is. Nem örülök, mert tudom, milyen rossz újra meg újra takarékra tenni magad (párom mindig takarékának hív Kép) és örülök, mert elég körültekintőnek tűnik az orvosod, szóval biztosra akar menni, nem? Azért ez jó...

Unique!
Köszi, de ki tudja, hogy az enyémmel/enyéimmel is összejön-e? Lehet, hogy rámmosolyognak majd és elolvadok... Kép

Lányok!
VeraReváról tud valaki valamit?
réka
Vendég

Unique!
Most jöttem rá, hogy azt olvastam "két méterrel" nagyobbat kellett venni. Gondoltam is, de humi itt valaki... Kép Kép

Kati!
Akkor csak szép csendben örömködöm itt magamban és persze sokadmagammal. Holnap várunk a hírekkel!
réka
Vendég

Sziasztok, lányok!!!

Köszi, hogy hiányoltatok, de el voltam havazva elég rendesen, meg aztán az én párocskám is függő, úgyhogy a nap nagy részét a gép előtt tölti, és mindig morog, ha azt mondom, hogy na most akkor fél órára enyém a gép... Kép

Csibe!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszat kellett hallanom, de remélem, hogy valamilyen módon minél előbb megoldódik a problémátok! A férjed eredményeinek tényleg örülni kell. Lehet, hogy ez a műtét, amit Wish írt, segítene?

Kati!
Először nekem is ilyen halványka lett a második csík!!! Milyen tesztet használtál? NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK NEKED A HOLNAPI NAPRA!!!

Duddu!
Én is gyerkőcökkel dolgozom, hát, mit mondjak, ideggyakorlatnak tökéletes! Kép

Majcsi!
Hathetesen nekem is csak a petezsák látszott, és 11(!) nappal később már dobogott a szívecskéje is! Ne aggódj, a picurid rendben van! Egyébként én is csak akkor nyugodtam meg igazán, amikor már láttam dobogni a szívét (mert sajna nem hallottam, nem volt kihangosítva, de így is nagy élmény volt!) (Hogy a dokimat idézzem: "Kismama nem aggódik, nem idegeskedik, nem ugrál!") Kép

Tündi!
A főnököm velem is közölte, hogy bárhogyan nézte, mindenképp megszűnik a munkaviszonyom (határozott idejű), bármikor születik meg Mazsola. Én meg közöltem vele, hogy azért, hogy a munkahelyem megmaradhasson, nem fogok nem szülni. Erre közölte, hogy teljesen igazam van, felesleges is várnunk. Jó, mi?

Juca!
Elkerülnek már a rókakomák? Talán most már kiszemelnek közülünk valaki mást (pl. Katit Kép)!
Persze jobb lenne, ha rosszullét nélkül megúszná, de azért egy kis kellemetlenséget biztosan bevállalna a picurért, igaz? Kép

Rólunk annyit, hogy egyelőre minden oké, 15-én voltunk ultrahangon, amikor láttuk dobogni a szívecskéjét! Majd valamikor december elején megyünk újra, illetve 15-e körül, akkor lesz aktuális a 12 hetes ultrahang. A rosszulléteim kezdenek elmúlni, vele arányosan nő az étvágyam! Kép Lassan nem férek bele a nadrágjaimba, pedig még csak a 8. hetet töltöm!

Puszi mindenkinek

Norwell

Kép
Kép
norwell

SziasztokKép
Kicsit bekukkantok a "megint megjött"-ből.
Gratulálok minden zebrásnak!!!!

Kati76Kép
Gratula neked is, mint leendő zebrás!!!

Manda

manda

Kati!Kép

Én is ilyen tesztet csináltam és nekem is így lett pozitív!Kép
És most itt a hasamban az édes kifiam!KépKépKépKépKépKép
Nagyon halkan gratulálok neked!Kép
Nagyon várom a holnapi fejleményeket!

Nagyon sokat mozgott ma a picur,azt hiszem érezte az időváltozást!Kép
Egyszerűen imádom amikor érzem hogy ficánkol!Kép

Mindenkinek köszönöm aki együtt örül velem!Kép
Én annyira boldog vagyok vele!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Jaj, Lányok, egyszerűen tündériek vagytok!!!!
Köszönöm a bíztató szavaitokat és az ötleteket!!
Nagyon-nagyon jól estek!!!!
Már jól vagyok, kisírtam magam és most már csak előre nézek! Már böngésztem a netet és holnap személyesen is elmegyek itt Szegeden a Kaáliba és utánaérdeklődök a dolgoknak!
Wish - köszönöm, hogy megosztottad velem az infót!
Seszi - mindjárt írok mailt.

Mégegyszer köszönöm Mindenkinek!!!!!!
Milió puszi Nektek!!!!
CsibeKép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
Aranyos vagy. Sok sikert kívánok neked, remélem mihamarabb eljuttok majd a beültetésig.Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!
Mindig olvasom az irásaitokat és megnyugtat, hogy másnak sem könnyű. Nekem van egy 16 hónapos édes kislányom ami elszomorít, hogy más lassan 7 hónapja próbálkozunk a második babával és mindig megjön sőt most már nem hogy 7 napig hanem 12-13 napig vérzek pecsételéssel együtt. Volt már egy polip műtétem is de ez sem segít :-((
memli

Szia Memli!

Szép jó reggelt mindenkinek.Kép

Kép
narco

Jó reggelt Mindenkinek!

Tündi!
Meglátod, ha munka téren csalódás ér, más téren majd jön a boldogság Kép
Keresgélsz már új munkahelyet?

Unique, Évi!
Eszetekbe se jusson nem mesélni Kép amikor írtok, mindig jobb kedvem lesz.

Kati!
Szerinetem nyugodt szívvel gratulálhatunk Nektek Kép Nekem is ilyen tesztem volt, úgyhogy tudom mikor + Kép Du. várunk a tuti eredménnyel.

Nárcisz!
Köszi.

Memil!
Üdv. Közöttünk Kép !
Bizony sok embernek nem könnyű, de itt egy-két jó szó, tanács formájában mindig találhatsz egy kis vígaszt.
Kívánok Neked mielőbbi pocakosodást Kép !

dido

dido
dido

Sziasztok!

Kati
Ez tök pozitív. Kép Mi volt ezen kétséges? Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a dokinál.

Memil Kép
Üdv. Köztünk.

Évi, Norwell
Köszönöm. Péntekig már kibírom. Már csak kettőt kell aludni. Kép

Tündi
Ezt nem hiszem el, hogy még a munkahelyed is. Kép Ennyi rossz után most már tényleg csak jó jöhet.

Zsu
Tesód hogy van?

Majcsi

Majcsi
majcsi

Vali ma reggel pozitivat tesztelt, igaz csak halvány volt a csíkja, de az is csík, mint tudjuk Kép Legközelebb szombaton tesztel, és hétfőn du. megy dokihoz. Az ő példája is mutatja, hoyg érdemes kitartani, mert akármilyen küzdelmes is az út, végül megkapjuk, amiért harcoltunk! Úgyhogy mindenki tartson ki a cél érdekében! Kép
Tünetei voltak, 1,5 hete cicifájás és álomkór Kép

Réka
Szerettem volna írni neked, hogy munkára fel, itt a zebraosztás ideje, de Vali megkért, hogy csak kedden kapjon zebrát, miután beszélt a dokival és minden rendben. De addig is ha gondolod, berakhatod a narancssárgák közé alulra hogy azért tudjuk és lássuk... Kép

MÓNI, KINGA
Már csak mi maradtunk a régiek közül, de nekünk is meglesz a jutalmunk, ez biztos! Kép

Tündi
Vendég

TündiKép
Valinak hatalmas gratula és további drukkok!!!

KatiKép
Ez szerintem is +, remélem a doki is megerősíti majd!
Stella

Kép
stella9

Nárcisz
Nem lesz másik munkaköröm, nem is akarnám. Már rég nem itt dolgoznék, ha nem lett volna babaproject. A pénz miatt maradtam itt, de nem bánom, hoyg megszabadulok tőle.

Unique, Dido
Még nem keresek másik munkahelyet, kivárom a végét a dolgoknak, ugyanis jár nekem végkielégítés. A világért sem hagynám itt nekik.

Norwell
Nem semmi, úgy látszik munkahely invázió is kezdődik. Mikor jár le a szerződésed?

Kati
Gratulálok, ez szerintem is tök +!

Tündi
Vendég

Tündi

Június 15-én, mivel addig tart a tanév... Kiszámoltam, hogy a szülés ideje elvileg június 22, de úgy tudom, hogy ha valakinek hosszabb a ciklusa, mint az átlag, akkor még hozzá szoktak számolni egy-két napot. A korát meg majd úgyis az uh szerint tudja a doki megmondani. Bár mindegy, mindenképp szívok. De ez érdekel most a legkevésbé, örülök Mazsolának és kész. Kép

A dokibácsi, akihez eddig jártam, nem mondott szülésre időpontot, mert sajna ő nem vezet szülést, úgyhogy el kell mennem máshoz, az meg majd december elején lesz aktuális.

Tacsifülnek halk gratula és nagy drukk!++++++++++++++++

Norwell

Kép
Kép
norwell

Tündi!

Valinak én is hatalmas gratulációt küldök és jó pocakosodást kívánok neki!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Katinak, Valinak gratulálok! Kép

Tündi!

Köszi szépen, ha nagyon padlón vagyok lehet élek vele.
ÉS azért inkább ne vonulj vissza. Hiányoznál nagyon.

Majcsi!
Ne aggódj. Sok olyan nőt ismerek akinél elment az első baba, és a másodikkal minden rendben volt. Fog dobogni a szivecske, tuti.

Kivi!

Sok sikert az újra próbálkozáshoz!

Dido!
Olvasom, hogy valami nem stimmel. Neked is kitartást, tudom, annyira nehéz ez az egész.

Rólam röviden
Már csak 3 napos a menzim, kezdem nem érteni a dologt. Ma voltam vérvételen, ahol nem tudtak minden dolgot megcsinálni, küldözgettek jobbra-balra hogy itt ugyan ilyen vizsgálatot nem csinálnak. Kórházból SZTK-ba onnan vissza. Tiszta ideg vagyok emiatt. A lényeg, hogy 5. napos vérvétel, de csak kb. a felét tudják prezenálni a kért adatoknak. Király. tehát majd jövő hónapban újra mennem kell gondolom.
Férjem túl volt múlt héten az andrológián (simán vette az akadályt nem tudom mit aggódtam) pénteken lesz eredmény.
Aztán jövő héten UH, középidőben.
Egyébként semmi kedvem az egészhez. De szorongok, hogy minden rendbe legyen és bízom én is a jó Istenben.
Akárhogy is van, tudja mit csinál, elvégre nem ma kezdte. Kép

Az biztos én nem akarok gyogyókat szedni, ha nincs komolyabb baj, csak azért hogy megnöveljük az esélyt.

Timika!
Merre vagy?

j.
Vendég

Sziasztok.

Kati szerintem is pozitiv de varok meg a gratulacioval.

vali gratulaKép

tundi orulok hogy jelentkezel,mert nagyon hianyoztal volna.

majcsi,gondolom hogy izgulsz,de ha a lnyok azt mondjak hogy dobogni fog a szivecske akkor bizti ugy is leszKép

junko,sajnalom hogy le vagy torve,remelem mihamarabb megoldodik a problema.varjuk a fejlemenyeket.

dudu fogom a csipiszt az eloadasra.Gondolom ilzenkor a tanar jobban izgul mint a tanitvanyai.Aztan meg majd kapod a vallvaragetest hogy "szep volt Reka"Képa tabla dolog egyenlore megfelel de ha nagyon ugy eryem hogy le szeretnek kerulni az aljara szolok es leteszel ugye?

unique evi egyszeruen csodas dolgok amiket leirtok,nagy erdeklodessel olvasom es egyaltalan nem faj.sot orulok neki hogy ilyen jol erzitek magatokatKép

csibe akkor vegul mi mellet dontotok?mutet vagy lombik?

norwel,majd ha elerkezik az ido szulni foss nefelj.Najo bocsi ez hulze mondat voltKép

juca hogy vagy?

sziszka?

Nalunk elkeszult a jovo evi terve.Jan/majusig vedekeyes,fogyokura.majustol elesben probalkozas.Ha igy sem akkor szeptemberben doki,hogy megnezze mi a baj a menzimmel.Tegnap dumaltuk meg a ferjemmel.Ugy erzem nalunk mar ez is elorelepes.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Köszi, hogy hiányoltatok, bocsánat, de egy kétnapos képzésen voltam, ma vagyok először netközelben Kép

Még nem tudtam visszaolvasni, csak egy kicsit, de igyekezni fogok.

Gratulálok halkan a halvány csíkot tesztelőknek Kép , drukkolok nagyon, és nagyon sok boldogságot kívánok Kép

Csibe Kép, sajnálom, hogy ilyen nehézségek bukkantak fel előtted Kép, nagyon szurkolok, hogy hamar előre tudj nézni, és a siker nem fog elmaradni! Mennek a drukkok és a +++ erők Kép

Dido Kép, nekem is azt mondta a dokim, hogy bár van peteérésem, azért closti nélkül ne próbálkozzunk, mert nekem prolaktin-gondjaim is voltak (igaz, a gyógyszer régóta szinten tartja), és a progim is leesik hamarabb, és a closti egy általános hormonális stimulálást jelent a szervezetnek, minden kicsit javul, a progi is, úgyhogy én ezért szedem, szigorúan csak a lehető legkisebb adagban. Azt mondja, ha lesz baba, akkor azt hamar vérvételből kimutatjuk, és adja is a progipótlást, ha szükség lesz rá. Persze hallottam más véleményeket is, dehát az ember muszáj, hogy bízzon a dokijában, én is próbálom Kép Szerintem is nyugodtan próbálkozhatnátok closti mellett, és ha alacsony a progi, jöhet az utro, dehát nem az én dolgom megítélni.

Tündi Kép hiányozni fogsz, de azért nézz be, ha tudsz, és ha úgy érzed, jót tenne Kép Mi mindig örülni fogunk Neked és szurkolunk nagyon a gyógyuláshoz! Kép A lakatokat sajnos nem sikerült megnézni, mindjárt mesélem, hogy miért...

Szóval rólam picit, hát a kirándulás a hétvégén nagyszerűen indult, szombaton gyönyörű napsütésben túráztunk a Jakab-hegynél, Zsongorkő, Pálos kolostor romjai, Babás szerkövek, stb, de sajnos a túlerőltetéstől kaptam egy kis (valószínűleg a doki szerint) csonthártyagyulladást a lábfejemben, és mivel nemigen tudtam ráállni, ezért a szombat esti pécsi séta és a másnapi kirándulás elmaradt, jöttünk szépen haza vasárnap délben. De azért jó volt. Most már egész tűrhetően van a lábam, csak picit fáj, kenegetem Diclac-kal.

Amúgy semmi különös, most már a várakozó szakaszban vagyunk, majd meglátjuk. A hőm felkúszott kicsit, de nem eléggé, félek, a progi nem túl magas, dehát még hátha feljebb megy.

Minenkinek szép napot, majd még visszaolvasok és jövök remélhetőleg:

Réka
korek

Sziasztok!

Réka!
Végre megvagy. A lábad remélem, gyorsan helyrejön. A lényeget azért így is meg tudtátok oldani, ez a fontos! Kép
A hőddel szerintem most ne nagyon foglalkozz, mert a progihiány miatti problémának 4 % alatt van az esélye. Szóval, ahogy te is írtad, nem azon fog múlni, mert ha kell, jön az utró! Nagyon drukkolok!

Norwell!
Jó olvasni, hogy ilyen jól vagy! Kép
Azt tudod, hogy el lehet menni már "szülési szabadságra" a kiírt nap előtt 4 héttel? Így biztos nem lesz gondod. Kép

Manda!
Üdv a csapatban. Pangás volt odaát?? Kép

Csibe!
Még te adsz virágot!?! Pedig te érdemelsz inkább:
Kép

Memli!
Téged is üdvözöllek a "klubban". Szerintem ezzel a vérzés problémával jó lenne, ha elmennél dokihoz. Lehet, hogy kiderülne a gond, nem? Vagy már mondtak rá valamit?

Majcsi!
Nagyon várom a pénteki híreket! Addig is gyönyörködöm a zebrádban! Kép

Tündi!
Köszi a híreket! Ha a jövőben is így nem fogsz közénk járni, azt nagyon fogom élvezni!! Kép Kép

Vali!
A félig ismeretlenből is csendben gratulálok! Kép
Gondtalan 9 hónapot kívánok.
Ugye spontán baba?

Junko!
Szeretem, hogy a rosszban is meglátod a humort! Kép Próbálj nem agyalni sokat azon az UH-n. Majd lesz valahogy...
Tudom, ez olyan "izé" duma, de talán tényleg ez lenne most a legjobb, hmmm? Kép

Monyó!
Köszi a csipiszt! Kép
Tetszik a jövő évi tervetek. Csak nehogy naponta elbizonytalanodj benne és meg akard változtatni. Drukkolok, hogy beváljon minden, amit elterveztek!

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok lányok!

Vagyok én is, csak mostanában inkább olvasó üzemmódban Kép Az elmúlt héten és még a mostanin is rohangáltunk egyik helyről a másikra. Tegnap voltam cukorterhelésen, aminek szerencsére jó lett az eredménye Kép Megjött a bababútorunk is, pedig csak december végére vártuk. Kép

Csibe Kép Ne haragudj, hogy nem írtam neked, de nagyon sokat gondolok rád és remélem a Kaáliban minél hamarabb tudnak segíteni a problémán.

Junko Kép Köszi, hogy hiányoltál! Milyen értékeket nem tudnak meghatározni a vérvételednél?

Majcsi Kép Szorítok, hogy legközelebb már szívhangot is halljatok, kétszer ugyanaz egyszerűen nem történhet meg!

Katinak és Valinak gratulálok a zebrához! KépKépKép

Kivi Kép Örülök, hogy újra próbálkoztok!

Dido Kép Én sem hallottam még, hogy progi pótlásra Clostyt adnak, de gondolom tudja a nőgyogyid, hogy mit csinál.

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Kép
Kép
Kép

Lányok!
Holnap megérkezik a főnöknőm a szabijáról, így lehet, hogy nem lesz időm minden nap táblát dobni. Előre is bocsi érte. Kép
Vendég

Duddu!Kép

Ez a telepátia!

Most akartalak kérni, hogy maradjon a kérdőjel.
Addig, ameddig a doki meg nem erősít, egyszerűen nem hiszem el.

PusziKép
Vendég

Kati!
Örülök, hogy jól csináltam Kép
Azért a narancsszínű sávot ugye nem bánod? Mégis egy kicsit közelebb vagy már a zebrához, mint a nem zebrához.
Nagyon jó, hogy ma elmész a dokihoz!
Puszi:
réka
Vendég

Dehogy bánom a narancs sávotKép. Sőt.Kép Amikor Tündi mindenkinek végig rakott zebrát, azt a táblát el is mentettem magamnak.Kép
Mikor nagyon szar a kedvem, megnézegetem.Kép

Puszi:
Kati
Vendég

Okés! De most nem lehet sz@r a kedved, hiszen csudicsuda jó dolog történik veled!
Még ha egyenlőre el sem hiszed! Kép
Irigyellek ám, de követlek hamar! Kép
Vendég

Igazad van, tényleg nem hiszem elKép

Attól félek, hogy csak ott volt. Olvasgatam a net-en, hogy ha létre is jött a terhesség, de már nincs, még 1 hétig a vizeletben kimutatható. Ettől félek. De ha így lenne, akkor már megjött volna. Gondolom én.Kép Viszont valamilyen szinten akkor is fogok örülni, mert legalább tudom, hogy ilyen "egyszerű"- csak a cukorgyógyszer tartott visszaKép

Most nagyon ideges vagyok!KépKépKép

Nagyon-nagyon szorítsatok nekem!!!

Kati
Vendég

kati mikor mesz a dokihoz.

Nagyon nagyon szoritok.Kivanom hogy ne legyen igazad.

Kép
monyoka

16.15-re megyek!

Köszönöm a drukkokat, nagyon kellenekKép

Megyek is, mert Budára kell mennem. Még Anyuhoz, Apuhoz is beugrok előtte. Apukám elvisz, mert Õ térkép nélkül is odatalál.

Puszi mindenkinekKép
Vendég

Kati!
Szorítok, Veled vagyok! Kép
réka
Vendég

Kati!

Már fehérednek az ujjaim, úgy szorítok!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kati!Kép

Nagyon várlak a hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép
Szorííííííííííííííííííítok!Kép

Ma egész nap érzem hogy mozog a bébim!!!!!!!Kép
Olyan jóóóóóó!Kép

Sysy
sysy77

KatiKép
Szorítok neked nagyon.

Vali
Csendben gratulálok Kép

Lányok
Már holnap megyek UH-ra mert délelőtt volt egy pici véres folt a t.betéten. Sajnos attól tartok, hogy ez már végkép rosszat jelent. Úgy látszik a zebrák nem szeretnek engem. Kép Az is igaz, hogy több mint két hét szünet után tegnap este volt egy kis hancúr Apával.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi!
Én nem vagyok nagy tudós ezekben, de szerintem ez annyi mindentől lehetett! Próbáld kiverni a fejedből a rossz gondolatokat! Kép
Nagyon szorítok!! +++++++++++++++++++
réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?