sziasztok!
semmi különös, csak kiakadtam...
ma ovi: B nem akart menni. Nem hajlandó wc-ba pisilni, mert ő a tusolóba akar. mondom az már nincs, most szerelték be a kádat. akkor rakják vissza...nagy nehezen pisi megvolt. akkor nem akar öltözni. közben igi felöltöztetve üvölt kint a folyosón, mert ugye B is üvölt, és akkor ő együtt érez vele...
na, akkor B még mindig nem akar felöltözni, akkor anya (vagyis én) kidobálja a cuccait a folyosóra, felöltözöm, és én is kimegyek, ajtó bezár. Közben férj hiv, én meg buta módon közlöm vele, h sietnem kell az ikába, mert jönnek a munkások. no, B meghallja, h ikea, oda ő is akar jönni. anya már vizionálja, h micsoda káosz lenne ott, ha B is jönne...anya üvölt, h húzzunk már el az oviba...nagy nehezen felöltözünk, B közben folyton magyarázza, h ő jön velem az ikeába, mert ő utálja az ovit, mert ott otthagyják a gyerekeket.
le a kocsihoz, karomon üvölt a kicsi, mellettem a nagy...kocsiba bevágom picit, nagy nehezen betessékelem a nagyot, megigérem neki,h nem megyek el az ikeába, majd csak vele, és alvás után megyek érte. közben mondja, h bezzeg a daniért megy az anyja ebéd után, erre eldurran az agyam és kiabálom neki, h én nem vagyok a dani anyja, én nem tudok érte menni ebéd után, mert akkor ő nem alszik, és zombi lesz, és hát ez hiányzik még nekem...
oviba el...ott viszonylag minden simán megy...
hazarohan munkásokhoz...ők vidékiek, nem tudják hol a baumax, apám szerint nekem kéne elvinnem őket (már vizionálom az üvöltő igit, aki utál felöltözni és autózni) akkor apukával (enyémmel) is üvölt, h én nem tudom őket elvinni ytong téglát venni, akkor apuka buszra ül, és elmegy velük...
hallelúja...
hát itt tartunk. 11-kor tudtam reggelizni, de akkor annyit ettem, mint egy elefánt...
most épp alszik igi is, én kicsit lenyugodtam. De tényleg nem szabad rám bizni kiskorúakat...
ááááááá....
ha szülni akarok még egy gyereket, figyelmeztessetek, h erre nem vagyok szavatolva!!!
dackorszak és szep.szor. egyszerre irtóra nem rulez, főleg nem egy ideggyenge anyukával.
Ördögi kör: gyerekek csak nyugodt anyuka mellett nyugszanak meg, anyuka csak akkor tudna megnyugodni, ha gyerekek nem üvöltenének állandóan. Egymást hergeljük, igi már nem hajlandó nélkülem egy lépést sem tenni, állandóan mászik fel rám, még fogat is úgy mostam, h egyik kezemben ott volt. közben el akarta venni a fogkefét...