A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Erika!

Petinek boldog szülinapot!

Ildi
tfildiko

Bea! Mióta van a Czank a korházban? amikor én terhes voltam még a klinikán dolgozott.

Kata! Biztos finom volt a torta, hm. epert is imádom. Igen, 1 évesen lett barna a szemem, de ezt olvastam is valahol hogy 1 éves korig alakul ki a végleges. Ritkán késöbb csak. Boldog szülinapot Petinek!

Dancsi! az én dokim sem jön ki és nem érhetö el bármikor. Nem minden doki vállal munkaidö után is privátot, van aki megfizetni van aki nem, én inkább viszem majd ügyeletre de nem fizetek azért ennyit. Aki megteszi azt sem vetem meg, én nem adok ki ezért olyan sok pénzt

Hajni! Nem tudom, én is a Neogranormonra szavazok, de mi nem jártunk igy

Zsófi! miért kell feküdnöd? De legalább otthon, nem a klinikán!

Zozo! azt elfelejtettem irni hogy ez a cég 7végén is hoz házhoz kaját és 420 ft/adag. De javaslom ha 2 adagot kérsz, akkor ne egy éthordoba mert ugy nem adnak annyit. Amugy meg kell nekik eleve 2 a csere miatt, mert minden nap odaadod az üreset és másnap abban hozza a kaját. De nagyon jol föznek és eleget!

Csibe! Mi lett?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

Enikő, akkor elmesélem a kislány-pisiltetést Kép Szóval volt egy "szakfogás", úgy hogy nekem háttal állt a leányzó én meg guggolásba emeltem a vécé fölé és céloztunk, sikerült. Ja és persze előtte levetkőztettem.
Ezt azért is mutatták meg, mert egyszer a játszón én "pisiltettem" és olyan sikeres volt az akció, hogy mehetett utána átöltözni Kép
Hát nálunk Ádi a kukacát maga intézte a kezdetektől fogva és nagyon büszke volt, hogy milyen messzire tud célozni, miután rácsodálkozott a lányok pisilési technikájára KépKépKép

Erika,
Tényleg volt vagy lesz buli? A suliban ünneplik a szülinapot? Nálunk az oviban nagy divat, tortával, ücsivel stb.

Kata
pankata

Sziasztok!

Most endgedtek haza!

Lányok, akik drukkoltatok nekem!
Borzalmas volt az eljárás, rettenetesen fájt, de az eredmény még inkább, mert mindét petevezeték elzáródott.
Az összes kontrasztanyag visszafolyt. Kétszer is megcsinálták, mert azt hitték rosszul csináltak vmit. De nem...
Marad a Kaáli intézet és a lombikbébi program.

A jó hír a mai napban: a férjem eredményei SZUPEREK!!!!!

Majd még írok!
Puszi Mindenkinek!
Csibe

Mégegyszer köszi a drukkokat!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Karmen azért kell feküdnöm, mert nagyon fájt a hátam a derekam alatt ami állítólag koraszülés jele lehet, és sokat keményedtem meg fájt a hasam. De már jól vagyok, nem vészes végigcsináltam egy antibiotikum, meg egy gombaölőkúrát, ill rendszeresen szedtem a seduxent, így elmúltak a tünetek. De azért még 13 hétig aggódni fogokKép

Zsu
24+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Csibe nem írigyellek, de sok sikert!!!! Drukkolni fogok hogy minél hamarabb összejöjjön az a baba. Ha külső segítséggel, akkor azzal, de kívánom hogy minél hamarabb a karodban ringathasdKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
nehogy rajtam vesszetek össze!!!!!!!

nem megy a szoptatás, eszek, iszok.
valamit nagyon rosszul csinálok, de nem megy.
5-6órán kerezstül szopizunk, szopi van fél órát, lemérem semmit nem evett, ha jobb a helyzet talán benyom 10, 20-at, a legtöbb 70volt egyszer, az nem tudom hogyan csinálta.
ráadásul az egyik mellemben sokkal kevesebb a tej mint a másikban.
eddig nem a szopi miatt voltam idegbeteg hanem mindnen más miatt, de most a szopi miatt.
azért adtam neki üvegből tejet, mert hihetetlen fájdalamasan tud ordítani, 1napig azt hittem a hasa fáj, de nem, csak éhes.
nem hiszem h. sokáig fog menni, pedig eltökéltem h. a lehető legtovább fog szopizni, még mindíg rajta vagyok, nem akarok tápszert adni.
fejni fejek ha eljutok odáig, ill. eljutok csak kérdés mikor. ma 8kor kezdtük a szopit és most sikerült fejni.

beszéltem az egyik ismerősömmel, 3hetes a kisfia, 4óránként szopizik 20percet, éjszaka alszik mint a bunda és hízik a drága, nem semmi.

Zozo
Vendég

Csibe!

Sajnálom...Drukkolok,hogy összejöjjön mihamarabb a baba.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Köszönjük a szülinapi köszöntést mindenkinek!
Gyerek-buli már hétvégén megvolt, 8 fiú igyekezett szétszedni a lakást és az idegrendszeremetKép, de nem sikerült nekikKép, nagyonKép. Tegnap csak szűk családi körben ünnepeltünk. Kép

Kata, a suliban is szokták ünnepelni a szülinapot, általában kekszeket visznek be a gyerekek, azzal kínálják meg a többieket. 1-2.-ban még vittünk üdítőt is, mostanra erről már leszokott az osztály.

Zozo, ha megírod mélben, hol laktok, szívesen segítek valahogy, ha szeretnéd. Ma meg holnap ráérek, aztán elutazok pár napra.
Sikerült ebédet rendelned?
A tej miatt meg fontos, hogy igyál napi legalább fél liter (meleg) tejet, ez ugyanis elősegíti a tejképzést. Ez biztos. Akárki akármit is mond.

Csibe, sajnálom, hogy rossz lett az eredmény. Azért kívánom én is, valahogy mégis sikerüljön szülnöd egy babát a közeli jövőben!!!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Csibe, én inkább Zsuhoz csatlakozom, akárhogy is, de össze fog jönni a trónörökös, remélem, minél előbb!
Zozo, a védőnőt vagy valakit nem tudsz megkeresni ezzel a problémával, márhogy ilyen sokáig tart egy szopi. Mivel tejed van, valószínűleg a módszer lehet rossz (pl. nem szívja a lányzó eléggé, stb.), amin biztosan lehet segíteni.

Ági és
KépKép
exdeus

CsibeKép

Sajnálom az eredményt, de - ha lehet ilyet mondani - öröm az ürömben, hogy meg van a bibi, és nem kell tovább feleslegesen próbálkozni!
Kívánom, hogy minnél gyorsabban költözzön a pocakodba egy (vagy több) babuci!!Kép
Drukkolok!!KépKép

Megoldódott a szülésznő gondom!Kép
Tegnap sikerült a Szűcs Juliannával beszélnem, és elvállalt!Kép
Nagyon kedves lány, szimpi!Kép
Állítólag jó szakember is, én most elhiszem, aztán meglátjuk!KépKép

(Kérlek, ne veszekedjetek!!! Olyan rossz olvasni a vitákatKép, pedig olyan kedves kis csapat vagytok!!Kép)

Csaó!Kép
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Csibe,nagyon sajnálom!!!!!
De ilyenkor mikor elvan záródva a petevezeték nem lehet átfúvatni????
Mondjuk én nem értek hozzá,csak kérdezem!!!!!????
Mégegyszer nagyon sajnálom!!!!!

Tegnap voltunk uh,minden ok ,a törpe feje beilleszkedve a medencémben és várakozó állásponton van......
Jó lett az áramlás is,a méhszájam pedig még mindig csukva van!!!!
Rendi volt a doki,mondta hogy szerdán és pénteken ctg,és ha hétvégéig nem jönn a törpe,HÉTFÕN befektett!!!!!
Úgyhogy most folyamatossan mondogatjuk neki a pénteki napot!!!

Zitus,örülök hogy megoldódott a szülésznő kérdés,mikor találkozol vele????

puszancs:Bibi39+2

Kép
bibi226

Zitus, örülök, hogy sikerült szülésznőt találnod. Mondjuk én azt már nem szeretnék külön... Kép
Bibi, hát akkor hajrá! Tessék szugerálni a gyereket. Habár onnan a melegből biztosan nem szeretne kibújni-habár én is téli vagyok. Sőt én még siettem is. Kép Egy kis ungabunga a pároddal???

Ági és
KépKép
exdeus

BibiKép

Drukkolok!!KépKép Iszol málnalevél teát??
Na meg ExiKép által javasolt "ungabunga" is jónak tűnik!Kép
A szülésznővel taliztam már tegnap is - bent voltam nála a klinikán, csak éppen szülés volt kettő is, így nem tudtunk sokat beszélni! Ezért a részletekre visszatérünk szerdán vagy csütörtökön!Kép
Akkor megmutat mindent, meg megdumálunk mindent!Kép

ExiKép

Igazából én azért ragaszkodtam hozzá, hogy legyen szülésznőm, mert nálunk necces, hogy itthon lesz-e a párom a nagy napon...(remélem, igen!!KépKép)
Ugyanis 2 héttel a kiírás előtt még utazik Spanyolo.-ba.Kép, és nem szeretnék egyedül szülni. Sajnos nincs senki, akit a párom helyett be tudnék hívni magammal a családból!

Pussz!
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Zitus!

Nekem is ő volt a szülésznőm! Nagyon jó fej! Mondjuk én nem fogadtam fel, hanem ő volt az ügyeletes, de így is 100%-ig elégedett vagyok vele. Nagyon-nagyon jó véleményem van róla Kép

Gira
Vendég

Bibi226!

Akkor kezdj el lépcsözni mihamarabb és tudod forrófürdő és egy kis sex Kép Kép
Meghozhatja a kivánt hatást. Habár én még nem akarok szülni (31+2). de a kilinikán a tulhordásos anyukák ezt beszélik és csinálják.
Állitólag volt olyan akit hazaküldtek egy éjszakára "hancurozni" a férjével.
A barátnőm anno sokat buliztam vele és a klinikán is egy kórterembe kerültünk, ma szül. Egyik pillanatban irigylem, hogy találkozik a csajokkal (két kis lány a pocaklakó), másik pillanatban sajnálom, hogy esetleg szenved szegény.
Ó ol.yan kétejeim vannak, milyen lehet egy szülés!!!

Én nem fogadok szülésznöt, habár nálam csaszi is lehet.

Zituska28!
Én sem szivesen szülnék egyedül, az én párom hál isten nem hagya el az országot és kb. 100m-re dolgozik a nöi klinikáktól Kép

KépKép

KépKép
rika07

Bibi! Nem tudom mitöl függ, én is kértem a mütétet több orvos sem vállalt hogy nem tudják megnyitni. De én is hallottam olyat akinek meg sikerült.

Csibe! én nem mertem elöre megirni hogy miért nem vállaltam a vizsgálatot, mert reméltem nálad ugysem lesz gond meg nem akartalak elöre megijeszteni. Akinek el van zárodva azok nekem is mind azt mondták hogy nagyon fáj, én igy csak altatásban vállaltam (utólag tudtam meg hogy nekem is ez lett az eredmény). Sajnálom hogy rossz lett az eredményed, de legalább a férjednek jó! Ha van kérdésed a továbbiakról irj emailt nekem

Zsófi! tudom milyen lassan tud telni az idö! Nekem is feküdni kellett! És hogy tudod ezt megoldani most? Segit valaki?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita, hát nekem mondhatjuk, hogy szerencsém van. A férjem általában Szegeden van, néha vidék, de ha lesz egy kis szerencsénk, akkor még onnan is tud jönni. Ha meg nem, akkor jobb híján majd riadóztatom az anyukámat, a barátnőmet, vagy valakit... Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Zsu,
nagyon szép nevet választottatok a Leányzónak KépKépKép És hogy telik az idő, már több mint 24 hetes vagy!

Erika,
Mi is itthon rendeztünk eddig bulit (tavalyig), de az 5 éveset a Mekiben ünnepeltük, szuper volt, a srácok imádták, nekem pedig nagyon kényelmes volt (akkor már a pocimban volt az öcsi, meg nagy volt az évvégi hajtás, ezért is választottuk ezt de nem bántuk meg). Most is odarendelte a Nagyfiam a hacacárét, ma megyünk és bejelentkezünk.
Azért jó, hogy még a suliban is ünneplik, nem ment ki a divatból.

Kata
pankata

Zsuzsófi! Kép

Megint bebizonyítottad, hogy egy lusta disznó vagy, aki mással végezteti a munkát.

Terhes vagy, rendben. Fáj a hátad, derekad, rendben. De szinte minden terhes nőnek fáj a háta, dereka, ez még nem ok arra, hogy egész nap henyéljél. Ha nincsen méhszájproblémád, ctg nem mutat méhösszehúzódásokat, nem vérzel, nincs az az orvos, aki egész napos fekvésre ítélne. Ez megint csak egy újabb kifogás a részedről! A terhességgel takaródzol.

És ha visszaolvasol, feltűnhet, hogy senki nem hiányolt itt. Mindig te, meg kedves barátnőd, aki után pincsikutyaként loholsz, gerjesztik itt a veszekedéseket. Miattatok mentek el a régiek, páran maradtak csupán, de ők sem olyan aktívak már, vajon miért?
berika_

Sziasztok!
Csibe!
Szomorú hír, de a lombikba biztos össze fog jönni a baba.

Hajni!
Remélem azért valamikor mi még majd esetleg találkozhatunk. Én nem bántottalak, bár ahogy vissza olvastam szerintem más se. Lehet, hogy a fáradtság miatt túl érzékeny vagy.

Bibi!
Ma voltam bent a Női klinikán, és láttam a Resch professzort. Meg az egyik ismerős is volt nála magánrendelésen ebbe a hónapba. Akkor nála fogsz szülni?

Bea!
Nekünk is ugyan ez volt a hétvégén. Semmi tünet, csak hőemelkedés, meg 38 fokos láz. Meg nagyon nyügi volt.

Zsófi!
Gondoltam már rád. Majd a Sikóról ird már le légyszi a tapasztalatod!

Egyébként meg a véleményekről annyit, hogy ha Zozo megsértődőtt volna, akkor valószinű szóvá tette volna. Ha Õ nem haragszik, nem értem más miért kapja fel a vizet.
Üdv. Zita
zita_29

Kata: A lánypisiltetés klassz lehetett 2 fiúgyerek utánKép A mekis szülinapot hogy kell intézni? Bemész megmondod hány gyerek lesz foglalnak annyi helyet, leadod előre a rendelést, vagy hogy müxik? Beavatnál?? Kaptatok valami kedvezményt? Tortát külön vetted vagy esetleg a Mekisek szerveztek?

Rika: Ma szült a bnőd? Megvannak már a babák? Te még egyelőre maradj egyben!Kép

Bibi: Hogy vagy? Helyzetjelentés?????

Zituska: Örülök, hogy találtál szülésznőt és h szimpi Neked. Remélem nem fogsz benne csalódniKép Nagyon drukk!

Csibe: Ne keseredj el,nézd a jó oldalát inkább, pl, hogy a lombikos babák tök szépek és okosak!! KépKép Itt fogtok próbálkozni a szegedi Kaáliba???
Nem mondták meg az elzáródás okát? Egyáltalán lehet tudni mitől van?? További drukkok mennek+++++++++++++++++++++++++++++

Zozo: Sajnálom, kitartás ++++++++++++++++++++++++

Vesm: Ment tegnap a mél megkaptad?

Pussz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

GiraKép
Örülök, hogy Te is jó véleménnyel vagy a csajsziról!!KépKépKép
Nincs kétségem afelől, hogy nekem sem lesz problémám vele!Kép

RikaKép, ExiKép
Mázlisták vagytok!!Kép
Azért remélem, hogy nekünk is szerencsénk lesz! Már győzködöm a gyermeket, hogy várja haza az apját, utána jöhet!Kép

Zita (druszámKép)
Nekem is Sikó a dokim!Kép

EnikőKép
Köszi!KépKép Rám fér...Kép

Pussz!
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Karmen, nem nincs aki segítsen. Anyuék Földváron, a párom meg a hétből 5 napot dolgozik, mert a főnöke nem képes felvenni még egy embert. Alig várom már hogy felmondjon ittKép

Bencével sok gond nincsen, az ágyban olvasok neki, kirakózunk, rajzolunk gyurmázunk, vagy épp mesét nézünk.

Az a nagy bajom, hogy 200 nm-es házat egyedül tisztán tartanom lehetetlenség, meg nem is merek nagyon kockáztani, mert ha befektetnek, akkor Bence Földvárra megy, én meg nem láthatom. és ezt nem szeretném. A párom hiányáról nem is beszélveKép

Pankata, nekünk is nagyon tetszik, bár többen kiakadtak rajta, mert a Teljes neve Kern Kata Kitti lesz. nagyon rohan az idő, néha én sem hiszem el hogy már itt tartok, néha meg sürgetném, mert szeretnék már túl lenni a költözésen beilleszkedésenKép De az még két hónap.

Berika, akár hiszed, akár nem nyílt a méhszájam, és sokat görcsöltem. Szerinted szórakozásból kínozom magam itthon? Na meg szórakozásból szedek gyógyszert persze.
És szerintem téged se hiányol itt senkiKép

Zita, miért érdekel a Sikóról a tapasztalatom? Tökéletesen elégedett vagyok vele, nagyon rendes és lelkiismeretes orvos. Sajnálom hogy nem nála fogok szülniKép

Zsu
24+1

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő, nem tudom mostanában hogy van, de anno mikor nekem meg tesóknak volt ott a szülinapjuk, akkor meg kellett mondani hány fő, mikor, és hogy mekkora korú gyerekek. A tortát ők adták, meg adtak játékokat, meg egy fényképet is. Te meg kifizetted a kaját amit ettek a gyerekek.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah és Enikő! nem működik az msn-emKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi! Bence ilyen jol megmarad hogy te tudsz feküdni? Orsi is jo kislány de azért nekem ez nem menne mellette. Hogyhogy olyan nagy házban laktok, visszaköltöztetek Zsombóra?

MSN a npokban többször vacakol nekem is

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Nagyon-nagyon köszönöm a bíztató szavaitokat! Aranyosak vagytok!!!!!Kép

Bibi!
Nem beszéltek átfújásról én meg nem kérdeztem, lehet, hogy hiba volt.

Enikő!
Nem tudom mitől van, azt mondták bármitől lehet, egy felfázástól is!
Itt szeretném a szegedi Kaáliba. ha bevesznek a programba, akkor ahhoz pénz kell, ahhoz pedig dolgozni kell és az iskolából elég nehezen engednek el sajnos!
Karmen!
Írok mailt!

mégegyszer köszönök mindent nektek!
Sok puszi érte!!!
CsibeKép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Karmen, igen Bence nagyon jó gyerek szerencsémreKép Biztos hogy Kata meg egy ördögfióka lesz kárpótlásulKép

Napi egy-másfél órát igényli hogy rohangászhasson, olyankor vagy kiviszem a levegőre, ha nincs túl hideg, vagy lent a nappaliban rohangászik míg én főzök vagy mosogatok.

Igen kint lakunk Zsombón, mert valakinek vigyázni kell a házra, mert még mindig nem sikerült eladni. De megmondtuk anyuéknak, hogy Tamás legkésőbb januárban elmegy Pestre munkát meg albérletet keresni, és én a január végi vizsgák után megyek utána Bencével. Így biztos hogy nem Szegeden fogok szülni, hacsak nem pont akkor indul meg amikor vmiért itthon leszekKép

Zsu
24+1

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő,
Ahogy Zsuzsófi mondja, csak jó előre be kell jelentkezni. ja és van egy hostess is, aki játszik a gyerkőcökkel. És mi délután rendeztük, amikor már sötét volt, és amikor behozták a tortát, akkor leoltották az egész Mekiben a villanyt és úgy köszöntötték fel Ádit, olyan szép volt Kép és a tortát mi válasthattuk tavaly ananászos vagy csokis közül lehetett és nagyon fincsi volt. meg a szülinapos is kap egy kis ajándékot a Mekitől, külön. Kép

Kata
pankata

Ildikó!
Te milyen tanfolyamra jársz?Munkaügyi Központ szervezte?
Én is akartam egy alap számtech-et kezdeni,de sajna nem jött össze..Kép
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Edit!

Kistelekre járok ki a sulimba.(Ahol dolgozom.)A kollégám tartja a tanfolyamot.Tavasszal,ha sikerül összehozniuk,ott lesz az OKJ-s vizsga.

Ildi
tfildiko

Zsófi! Apukád lakik ott csak v. valamelyik tesod is veletek maradt? Dolgozik már apukád?
Nagyon szép név a Kata, mi is erre gondoltunk már majd másodiknak.Kép

Csibe! Mindjárt elolvasom

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zitus,igen iszom a málnalevél teát,remélem fog is majd használni........

Mi is azért fogadtunk szülésznőt,mert a férjem nem volt biztos benne hogy be jönn,és nekem sem volt mindegy hogy kivel leszek a nagy napon!!!
Bár nekem azóta megoldódótt és apa tutira mondta hogy bejönn velünk,aztán majd meglátjuk!!!
Mindenesetre jó hogy lehet így szülésznőt fogadni!!!
Lehet hogy ma összefutunk a klinikán,ma találkozol a szülésznővel???
Kiváncsi vagyok hogy tetszik!!?

Rika,a szüléssel én is úgy vagyok mint te,egyszer szeretném még hogy bennt maradjon(mert ugye ki tudja milyen lesz,meg meddig tart)
utána meg alig várom hogy a kezemben tartsam!!!
Hát még a férjem,naponta legalább 10 elmondja hogy milyen jó lesz ha már itthon leszünk a picivel!!!
Bár én mostmár többször megijedek,mert nem mozog olyan sokat,egyre többet fáj a hátam,meg ilyenek,ugyhogy ez miatt is mostmár várom hpgy jöjjön!!!!

Zitus,nem kb. 1-1 1/2hónapja átadott a Resh a Kormányos Zsoltnak!!
Én a Reschről csak jót tudok mondani,de úgy érzem jobb cserét csináltam,minden héten megnéz uh. és többnyire úgy hogy apa is bennt legyen,bármikor felhívhatom ha van valami bajom én nagyon csípem őt is!!

Enikő,még egyben vagyunk bár kiváncsi vagyok mi lesz ma CTG-n, szerintem nem lesz meg pénteken a pici!!
Szerintem tutira be kell feküdnöm,de inkább befekszem mint hogy valami baj legyen!!!!
De majd úgyis értesítelek!

Csibe,én úgy hallottam hogy támogatják a lombikbébi programot,bár biztos hogy így sem kis pénz lesz!!!Az átfúvást én megkérdezném,bár lehet hogy mondta volna az orvos neked!!!
Fel a fejjel,biztos nemsokára összejönn!!!
PUszancs:Bibi 39+3

Kép
bibi226

Bibi!

Ha kevesebbet mozog az már azt jelenti, hogy kozel a nagy idő! A szülés beindulása előtt 1-2 nappal lassul le a magzatmozgás Kép Hajrá!

Gira
Vendég

Jó reggelt!!

Bibi: Azért én nem mondanék le arról a pénteki napról. Be kéne vetni 1-2 szülésmegindító praktikátKép Én nagyon rosszul viseltem a bent fekvést mindkétszerKép! Majd kérdezd meg Barbit, tudna mesélniKépKép Remélem, hogy ha Nálad mégis arra kerül a sor, akkor nem lesz olyan vészes, mint nálam volt és jól fogod bírni!!++++++++++
Gyakorolod azt amit beszéltünk?Kép

Karmen: Orsi és Kata? Hmm jó választás mindkettőKép. És ha fiú lesz??? Te Karmen gyanús vagy Te nekem. Mostanában annyit beszélsz a kistesóról....csak nincsenek történések???KépKép

TFIldi: Ez ECDL vizsga amit csinálsz, vagy "sima" felhasználói??

Kata,Zsófi: Köszi az infókat Meki ügybe! Majd meglátjuk, hogy lesz! Még addig úgyis van egy kis idő, míg szülinapozunkKép

Zsófi: Tényleg mákod van Bencével, hogy ilyen extra nyugis és jól kezelhető gyerekKép. Szerencséd van, hogy tudsz feküdni!! Kitartás ++++++++++++, tudom milyen pocsék érzés amikor gond van a babával/terhességgel, volt benne részem Nekem is, tudod...Kép Akkor pénteken érettségi után jössz? Már tök rég taliztunkKép!

Csibe: Nagyon sajnálom, de tényleg fel a fejjel, a szegedi Kaálisok nagyon jó szakemberek hírében állnak. Egészen biztosan segítenek majd rajtatok!!!Kép Csak optimistán, tudod!!!!! ++++++++++++++++++++

Este letettük Violát kb 1 óra alvás után felsírt, de nagyon keservesenKép. Átvittük a nagyszobába, éreztem, hogy melegebb, mint szokott, hőemelkedése volt. Nagyon szörcsögött (tegnap vittük vissza a gyerekkórházba kontrollra ahol a főorvosasszony megállapította kutya baja), szóval orrotszívtunk, ivott limonádét, majd megint mértem a hőjét akkor már lement 37 alá...visszatettem az ágyba...Elaludt.
Éjjel 1x sírt még fel, akkor is hőemelkedése volt, megitattam, majd visszatettem aludni. Fogzik! (már megint ) Érdekes, hogy amikor fáj neki, felmegy a hője és nyilván nyűglődik, aztán 10 perc múlva semmi....

Nahh mindegy majdcsak túl leszünk rajta egyszer...Kép Még mindig több füle, mint fogaKépKép

Tényleg Kata Ti hogy álltok fogacskával?? Úgy mint mi???Kép

Szép napot!
Enikő

ceniko
Szeged

Ceniko!

Igen, tegnap megszülte a két pici csajt a barátnőm!!!! Ugy örülök neki Kép) Nem kerültek intenzivre semmi bajuk, mindenki jol van, csak az anyuka érzi kicsit pocsékul magát mert sima szülésnek indult és csaszi lett belölle. Pedig az egyik már kb. egy honapja uralta a fejével a szülöcsatornát, és mikor meginditották a szülést a másik kis csaj is "izgalomba" jött és Ö akart az elsö lenni és igy nagy lett a felfordulás, egyszerre akaratak kijönni a kis édesek Kép.

Bibi226!

Azért én még is csak irigyellek ezzel a 39+3.
A kevés magzatmozgás ebben a "korban" teljesen normális. (bent ezt mondták a dokik).
Készülj fel hajnal 5-kor: Jo reggelt itt van a lázméröje Kép Kép Ez és a kaja a legszarabb a bentfekvésben. Amugy ha bélgörcsöd van azonnal átvisznek a belgyógyászatra ha kell éjszaka közepén. Ha höemelekedésed van óránként nézik, hogy megy -e lefelé. Szóval az tuti, hogy vigyázni fognak rátok Kép (ezek az én tapasztalataim)

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!
Végre hazaértem. A lényeg, hogy jól vagyunk. Ülőmagasság: 60 mm, BPD: 24/27 mm, femur és humerus egyaránt 8,8 mm, orrcsont: 3,6 mm (szerintem az apjára ütött, nekem nagyon kicsi az orrom). Méhlepény tapadása: mellső fali, normál mennyiségű magzatvíz, élénk mozgás, szabályos szívműködés (frekvencia 150/min), nyaki redő: 1,3 mm.
Az UH szerint 12,5 hetesek vagyunk az én számításaim szerint 12+2, tehát viszonylag jók vagyunk. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!

Nem sima felhasználói vizsga lesz.Ha nem sikerül Kisteleken összehozni az OKJ-s vizsgát,(min.10 fő kell,hogy lejöjjön a bizottság)akkor Szegeden megpróbálkozom az ECDL-lel.De az még sokára lesz.Megyek is tanulni.
Jobbulást a Violának!

Exdeus!

Örülök,hogy minden rendben.

Ildi
tfildiko

Bibi,
Én is 3 nappal szülés előtt sírtam el magam a barátosnémnak, hogy biztos baj van, mert alig mozog Dávid és ő mondta, hogy préseljem be magam (arányosan) egy akkora helyre, plusz illesszem be a buksimat és próbáljak meg jóérzéseel mocorogni Kép Szóval sztem is közleg az idő Kép

Exi,
Gratula a szép értékekhez. Tényleg, Ti hogy álltok a nevekkel?

Enikő,
Mi is valahogy hasonlóan állunk fogzásilag, de a tünetek "stabilak", nyáladzunk de piszkosul, minden be a szánkba ja és a székletünk nyálkás meg napi 4-5 (eddig ő "menetrendszerűen" napi két nagydologgal letudta). Nem nyűgös és nincs hőemelkedése. Tényleg, napközben is volt még hője Violának?

Csibe,
Én is csak jót hallottam a szegediek hozzáállásáról, nagyon szurkolunk Nektek. Én azt hittem ezt támogatja a TB, mert mit ha ezt nem???

Zsu,
Nekem még így is tetszik (KKK), legalább könnyű lesz megjegyezni a monogrammját Kép

Üdv:
Kata
pankata

Szia Ági!

Gratula, hogy minden OK veletek. Vigyázzatok magatokra;)! Hogy számoltad Te azt, hogy május első felében fogsz szülni?? A 40. hét június közepére jön ki...

Vesm

vesm

Enikő!

Hány kiló már Viola? És hány foga van? (Gondolhatom hogy fog<fül, de attól még lehet 0 és 1 Kép )

Gira
Vendég

Gira: Viola 10140 gramm és 76 cm hosszúKép Õ nemcsak súlyos egyéniség hanem elég hosszú is... Kép (46 cm-rel született)
Nincs még fogaKép

Kata: Nem, napközben nem volt hőemelkedése, legalábbis nem tűnt fel!!! Sőt mégcsak nem is nyűglődött. Akkor egy cipőben járunk Veletek is. Nálatok van nyűglődés, sírás?
Te Kata vagy, vagy Katalin??

Exi: Örülök, hogy rendben van a babuci! Jó nagy márKép Ülőmagasság ezen mindig pörgök, meg amikor beírják, hány mm-es a talpa meg a füleKépKép

TFIldi: Mennyi ideig tart ez a tanfolyam és mennyibe kerül? Hetente hányszor kell menni órákra, hány órás maga a tanfolyam? Nehéz? Jó tanulást!!!!

Rika: Nem az számít, hogy szült, a lényeg h jól vannak! Fiúk, lányok? Nem emlékszem írtad már feljebb? Neveik, súly...stb? Kép

Enikő

ceniko
Szeged

Enikő,
Hivatalosan Katalin, Édesanyám után, meg akkor nem is akartak "variálni" (nem is tudom, lehetett volna-e már?), de mindenki Kataként ismer.
Mini vagy nagyon jól tűri a megpróbáltatásokat, vagy még nem jön a foga (van pár hónk Kép ) , bár ma kicsit kevesebbet aludt napközben a szokásoshoz képest.

Örülök, hogy Violának napközben nem volt hője, de azért milyen "profik" a Fiatalok, éjszakára időzítenek Kép
Most nézem, a 30 cm nem kevés, ez igen!!!!

Kata
pankata

Sziasztok!Kép

BibiKép
Sajnos nem hiszem, hogy talizunk, mert ha ma megyek, akkor csak 6 óra után!
De azért jó lett volna!!Kép
A szüléssel én is úgy vagyok, mint Te meg Rika, hogy nem sürgetem a végét sem, mert szeretek pocakos lenni, ugyanakkor várom már azt is, hogy már hármasban legyünk!Kép

RikaKép
Gratula a barátnődnek!!KépKép

ExiKép
Szuper, hogy minden rendben!Kép Szép méretek!Kép

Nekem iszonyat vacak éjszakám volt, mert negyed 3-tól SEMMIT nem aludtamKépKép, annyira hasogatott a jobb karom.Kép
Megoldás nem nagyon van rá - doki szerint kálcium, magnézium, és pár hét múlva a szülésKép.
Most próbálom nappal bepótolni az éjszakát! Már 1,5 óra folyamatos alvásnak is nagyon tudok örülni!Kép
Tudom, hogy szülés után se lesz ez nagyon másképp, csak attól parázok, hogy hulla fáradt leszek, mire szülni kell menni!Kép

Pussz!
ZombiZitusKép

Kép
Kép
zituska28

Zitus,

Ha hiszed, ha nem, akkor (a szüléskor) nagyon éber leszel, bármennyire keveset pihiztél is előtte, valahogy a természet ezt úgy rendezi Kép

Kata
pankata

Sziasztok!
Kata, a neveink: fiú esetre Péter László, lány esetre Nóra Anna. És ez már biztos! Kép
Vesm, a május 17-et nem én számoltam, hanem a védőnéni az utolsó mensim alapján. Kép Ha a ténylegeset számolom, vagyis azt, hogy 08.29-én voltam fogamzóképes, és akkor jött össze a baba, akkor pont jó, mert akkor most a 14. héten járnék, de a baba kora ennél mindig két héttel kevesebb, mert ugye két hétig nem is vagy terhes. Kép Kép És akkor máj. 22.-re jön ki. Ha meg egy kalkulátorba úgy írom be, hogy a 12. hét mostanra essen, akkor jún. 5.-ét számol. Kép De tök mindegy, mert úgysem akkor fog jönni!
Ezzel kapcsolatban: szerintem én vagyok a városban az egyetlen, akinek a kiskönyvébe két különböző dátumhoz (kb. 3 hét eltéréssel) ugyanaz a terhességi hét van írva. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Hát ma a ctg elején semmi méhösszehúzódásom nem volt,de eltelt 10 perc,és 4-5 percenként jöttek!
Még röhögtünk is a ctgs csajszival,Õ azt mondta hogy mintha beindult volna valami.
Pénteken megint kell mennem ctg-re,és ha hétvégéig nem jönn a pici,tutira be kell feküdnöm hétfőn!!!
Úgyhogy mindenféle praktikával próbálkozok!!!!
Nem nagyon vagyok oda a boldogságtól,de inkább minthogy valami baj legyen!!

Exi,örülök hogy minden ok!!!

Révi,veletek mi a helyzet?

Melinda,és veletek???

Jók legyetek,puszancs:Bibi39+3

Kép
bibi226

Bibi! Kösz, minden rendben velünk.Vágom a centit visszafeléKép, ami a melómat illeti.
Lottika jól van, bár kicsit folyik az orra (az egész ovinak egyébként), de jó a kedve.
Pocakhugi is remekül van, szórakoztatja a mozgásával a kolleganőimet.Kép

Melinda
30

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?