A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

MajcsiKép
Nyugi! Kép A pici vérzés simán lehetett a hancúrtól! Nem tudjátok kicsit felfüggeszteni a hancúrkodást pár hétig, amíg megerősödik?
(csak az én saját tapasztalatom és jótanácsom - mi nem voltunk együtt az első 12 hétben és nem is volt vérzésem meg semmi)

KatikámKép
Nagyon drukkolok, nem lesz semmi baj, annyira izgulok Érted!!! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

SysyKép
Érzi a picid, hogy jön Kati kismanója? Kép Várja a kishavert? Kép

KépKép
unique

Lányok,
tegnap megint mértem magam, és elértem a bűvös 100 cm-s pocihatárt! Kép Van hely odabenn bőven Kép

És köszi, hogy megtartotok magatok között Kép Mármint tényleg köszi!!!

KépKép
unique

Sziasztok!

Hát nem volt egyszerű végigolvasni két napi termést, de megtettem!!! Kép Sajnos keddenként nem sok esély van arra, hogy benézek Hozzátok, mert ez a leggázosabb napom... De ma itt vagyok! Kép

Tündi!
Sajnálom a munkahelyed, de a környezetváltozás hátha pozitív hatással lesz Rád! Kép

Unique!
Örülök, hogy végre tudtál írni! Kép Most, hogy leesett a hó, nekem is olyan karácsonyi hangulatom van. Kép Igaz, már nem sokat kell addig aludni, hisz 1 hónap van addig! Aztán meg itt van 2006!!! És szépen sorban érkeznek a pici trónörökösök és hercegnők!!! Gyönyörködhetünk a babáitokban... Kép Jó lenne, ha ebbe az évbe az enyém is beleférne... Kép

Kati, Tacsifül!
Halk gratula, drukk megy ezerrel!!! +++++++++++++ Kép

Memli!
Üdv közöttünk, mielőbbi babásodást! Kép

Norwell!
Örülök, hogy újra hallottam Rólad. KépÉn is ebben a cipőben járok. Nekem is szerződésem van, így ha jön a baba, akkor táppénzre kell mennem. Ha jól tudom, a kiírt időpont (szülés) előtt 1 hónappal el kell menned szülési szabadságra, vagy legalábbis nem dolgozhatsz tovább! Ezt így tudom. Remélem nem mondok hülyeséget! Neked semmi gondod nem lesz, hisz a baba a szerződés lejárta előtt megszületik, így minden jár, ha megvan a minimum munkaidőd. Tehát 2 évig kapsz GYEDet, majd GYES-t, de ha a második babát várod közvetlen az első után úgy, hogy a kettő között nem dolgoztál, akkor csak gyest fogsz kapni, hisz jelen pillanatban nem volt munkaviszonyod. Kép Remélem érthető voltam.

Velem semmi különös nem történik mostanában. Várom a hétvégét, kíváncsi vagyok, hogy ebben a hónapban sikerült-e. Kép Õszintén szólva néha az az érzésem, hogy igen, de aztán a csalódástól való félelem azt mondatja velem, hogy nem ez a mi hónapunk... Kép Tehát most magam sem tudom, mit higgyek! Majd 1 hét múlva ilyenkor biztos okosabb leszek... Kép

Az öcsém, ha minden igaz jól van, mint hétfőn kiderült a biztosító fizeti a kinti kezelését (ne tudjátok meg mennyi macera volt ezt is kiharcolni!!!), így kint marad és végre megkezdik a kezelést! De anyukája szerint elég jó a hangulata, sokat poénkodik és hála Istennek nincs nagyon elkenődve! Kép Ez nagyon pozitív!

Nos, most befejezem, mert össze kell állítanom holnapra németből egy szép kis témazárót (egy tök kezdő csoportnak), de ha készen vagyok, jövök, hátha Kati hoz már híreket!!! Kép

Zsu

Zsu
valér

Majcsi!
A barátaink, amikor várták első babájukat, szintén el voltak kenődve, mert volt, hogy az anyuci vérzett! Nem tudom, mi volt ennek az oka, de most ott van velük a 1,5 éves kisfiuk!!! KépTehát ne add fel, ne kenődj el addig, amíg a doki nem mond semmit!!!

Zsu

Zsu
valér

Szia Zsu,

Még szép, hogy beleférsz, sőt! Kép Én nagyon drukkolok Neked! Kép
Egy hét múlva fogsz tesztelni???

KépKép
unique

TacsifülKép
Halk gratula innen is! Már nagyon megérdemelted ezt a kis zebrácskát! Kép

KépKép
unique

Sziasztok Lányok!

Megint eltűntem... Duddu kerestél, megvagyok Kép Olvasómódban veletek vagyok, de sajna eléggé besűrűsödtek a dolgok körülöttem munkaügyben (váltsak, ne váltsak, mi lenne jobb...), de a babaprojektet persze nem hanyagoljuk Kép Csak mostanság nem sok időm marad, összejött szerencsére néhány "tanítandó" osztály, meg ugye a suliban is mindjárt vizsgaidőszak. Ha gondolod Duddu, vegyél ki a táblából, nem szeretném mások elől foglalni a helyet, meg csak akkor jelentkezni, mikor 1.cn. Bár remélem, ilyen már nem lesz több Kép
Zebrásoknak sok pihenést, egészséget és boldogságot Kép Katinak szorítok!!!
Babáravágyóknak nagy adag drukk Kép
És persze, ha történik valami, majd jelentkezem Kép

Vera
reva

Nem bírtam ki, feladatgyártás közben is bekukkantottam! Kép

Unique!
Ha a hétvégén nem jön meg, akkor hétfőn lehet, hogy tesztelek. Persze, ha kibírom addig. Én azt gondolom, ha összejött most, akkor az vagy 9-én, vagy 11-én lehetett. Így már pénteken lejár az a mágikus 2 hét...

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Katinak nagyon szorítok, vajon tud jönni este az eredménnyel, vagy holnapig izgulhatunk???

Zsu!
Igen, én is úgy tudom, hogy a GYED csak akkor jár, ha a szülés várható időpontja előtt 28 nappal elmegyek szülési szabadságra. Szerencsére a párom keresztmamája pont ilyenekkel foglalkozik, úgyhogy felhomályosít. Kép
De úgy tudom a GYED-nél, hogy ha két éven belül megszületik a második gyerek, akkor kapod tovább a GYED-et, legalábbis keresztmami ezt mondta.
Nem tudom, mikor születik a pici, még az is lehet, hogy június 15 előtt, eddig tart ugyanis a szerződésem, de a szüléskalkulátor szerint június 22-én fogok szülni. Na, most legyek okos, igaz?

Remélem, nálatok is összejött a picur, nagyon drukkolok neked, küldök energiát: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++

Majcsi!
Ne aggódj, lehet, hogy a pici vérzés tényleg a hancúrtól van! Nálunk sem volt semmi azóta, hogy pozitív lett a tesztem (írd és mondd: október 20 óta!!!).
Én már hajlandó lennék, de apa azt mondja, ő nem kockáztat! Mindenesetre vigyázz Magadra!

Puszi

Norwell

Kép
Kép
norwell

ZsuKép
Helyes-helyes Kép Nagyon várjuk, hogy NE jöjjön meg!!!! Kép

Pussz

KépKép
unique

Norwell!
Én úgy tudom, hogy mivel nincs tényleges munkaviszonyod, ezért nem jár a második gyereknél GYED. GYED ugyanis csak munkaviszony után adható. Neked pedig az lejár 2006. június 15-én! Kép Más lenne a helyzet, ha státuszod lenne, mert ott a munkaviszony folyamatos, és mind a 2, vagy a kár 3 gyerek után jár a GYED. Egyébként röhej, mert nekem is hasonló munkakörben dolgozó, ebben a témában jártas emberek mást mondanak... Kép Sőt a múltkor már azt hallottam, hogy ha a szerződés lejárta előtt elmész táppénzre, és megvan a megfelelő nap munkaviszonyod, akkor a táppénz ellenére megkapod a GYED teljes összegét. Õszintén szólva már nem tudom, hogy miben és mit higyek...

Meglepő, hogy június 15. a határidőd, mert nálunk jún. 30.

Unique!
Tudsz nekünk (Norwell és én) ebben a munkaügyi kérdésben segíteni??? Talán Te jobban értesz hozzá, mint mi! Kép Köszike előre is.

Zsu

Zsu
valér

Zsuci!!

Lehet ám, hogy 30, megmondom őszintén, nem is néztem meg a szerződést!!! Kép Jó hülye vagyok, mi? Örültem, hogy egyelőre ennyi is van, beraktam a fiókba, aztán jóccakát! Mindenesetre nem szeretnénk a másodikkal sokat várni, úgy lenne jó, ha max. két év lenne a kettő között. Persze először Mazsola legyen meg minden gond nélkül!
Ja, most jut eszembe, hogy elfelejtettem: hiszen van "egy csomó" szabadságunk, és ilyen esetben (ha jól tudom), még az is jár, legalábbis ki kell, hogy adják (vagy ki kell fizetniük).

Na mostmár marhára kiokoskodtam magam, megyek is!

Pusz

Norwell

Kép
Kép
norwell

Zsu, Norwell!
Ha Unique nem tud segíteni, utánanézek a kérdéseiteknek.
"Előző életemben" ugyanis munkaügyes voltam, csak ezekkel a fránya határozott idejű jogviszonyokkal nem volt igazán dolgom.
Zsu!
Az tutti, hogy olyan nincs, hogy 28 nappal a kiírt előtt el kell mennem táppénzre. Ez egy lehetőség, amivel élhetsz.

Írnék még ezt-azt, de előbb inkább utánaolvasok, jó?
Puszi:
réka
Vendég

Norwell, ZsuKép
Jól feldobtátok nekem a labdát. Annyira vagyok szakértő, hogy leírom az eddigi gyakorlati tapasztalataimat, de tény és való, hogy nagyon függ a válasz attól, kitől és mit kérdezel Kép
Szóval a tiszta eset: folyamatos munkaviszony, határozatlan idejű szerződéssel. GYED jár akárhány gyerekre (sőt GYÁS is!) Mindig a kedvezőbbet lehet igényelni TB-től.

2.Passzív jogon: ha megszűnik a munkaviszony, mert lejár a határozott idejű munkaszerződés, akkor is jár táppénz. Ez tuti. Annyi az apró részlet, hogy a mviszony megszűnése után max. 3. napon ki kell, hogy írjon a doki. Ha megvan a min. 180 nap folyamatos munkaviszony az elmúlt két évben előtte, akkor teljes értékű. Namost ebből én arra következtetek, hogy akkor minden más ellátás is jár. GYÁS biztos, szerintem GYED is. passzív jogon. Mást mondok. Apunak van munkaviszonya, nem? Csak mert lehet ugye az eltartott jogán is valaki biztosított. És akkor meg már megint nincs kérdés, hiszen biztosítás van, járnak az ellátások.

Na ennyi jutott eszembe. De nem szabad kp-nek venni, néha elég nagy hülyeségeket tud OEP kitalálni ilyen ügyben Kép
A Tv-t megnéztem, de persze okosabb nem lettem tőle.
Nem működik az a megoldás, hogy mielőtt lejárna a szerződésed (Norwell) kiiratod magad táppénzre (passzív jogon) és utána "ott maradsz" GYÁS-on, stb mind passzív jogon?
Nem jut eszembe jobb... (esetleg érdemes lenne elnézni az OEP-be hátha ott tudnak adni még valami írásos cuccot is...)

Unique

KépKép
unique

Igen, nekem is az a véleményem, hogy nem kötelező elmenni szülési szabira a szülés várható időpontja előtt, ez egy lehetőség, amivel ha szeretnél élni a munkáltatónak kutya kötelessége elfogadni. Sőt, szokták minél későbbig húzni a szülési szabit, mert arra úgy tudom több pénz jár, mint a táppénzre és így tovább jár a több pénz (táppénz a szülésig, majd utána kezdődik csak a 180 nap szülési)

Duddu?

KépKép
unique

Unique!
A pénzről én is hasonlókat tudok. A barátaink mondták nekünk, hogy megbánták már, hogy nem táppénzen volt az anyuci otthon a szülés előtt, mert jobb lett volna, ha a baba születése után kapnak tovább több pénzt, mint előtte...

Köszi az infókat! Nem könnyű dolgok ezek... Kép
Zsu

Zsu
valér

Kati!
Sokan voltak a dokinál? Mi újság??? Lehet már pezsgőt bontani??? Kép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!Kép

Katka
Merre vagy??
Vendég

Sziasztok!Kép

Katka
Merre vagy?
Vendég

Sziasztok!

Vali!
Gratula így ismeretlenül is.Kép

Kati!
De sokáig tart!!!Nagyon szeretnénk már tudni!Bár a tesztet látva szerintem minden oké és örülhetün Veled! Kép

Úgy látszik, ez már lassan rendszerré válik, hogy ha pár napig nem jövök,akkor jó hírekkel szembesülök.Majcsinál is bejött a dolog...
Zsu!Ezt most Neked célzom.Hétvégén ne nézzek be??
KépNagyon szorítok!!!Kép
Öcsédnek további gyógyulást!A biztosítók, meg így működnek...Ha fizetniük kell, akkor rengeteg a "kiskapu".

Korek!
Kellenek az ilyen hétvégék!Persze a lábfájás kimaradhatott volna...De talán már múlóban a gyulladás.A ciklus második fele, azért jó, mert ott a remény...És különbenis jó esélyekkel indultatok!

Majcsi!
Minden rendben lesz!(tudom, hogy miért félsz ennyire)Már többen leírták, a tapasztalatokat...Mindig egybehangzó volt!Hidd el látni fogod a szívdobogást!Kép

Unique!
Holnap csütörtök!4D...Képet szeretnénk látni!Azt hiszem Nálad ezt senki nem szeretné már jobban...

Dudu!
Pénteken már ünnepség a tanítványoknál?Hú, de repül az idő!Persze, hogy büszke vagy, és még milyen leszel, mikor hibátlanul lemegy a műsor!Kép

Monyóka!
Ez aztán a terv!Kívánom Nektek, hogy a májusi "élesből" rögtön baba legyen!

Katka!
Más is keres már, nemcsak én!

Szisszka!
Totyi eredménye?Vagy még nem telt le a két hét?
Azt nem is írtam, hogy véletlenszerűen az archívumban olvasgattam a múltkor...és találtam egy közvetlen bnetes album oldalt a kutyukról 16 képpel.Nagyon édesek!Azt nem is tudtam, hogy sárgák!Alfi tiszta Marshall!Aztán ma szerettem volna megint megnézni az albumok között, de nem találtam ilyen albumot...Pedig úúúúgy szeretem nézegetni ezeket a kis "hülyéket".Én vagyok béna, vagy nincs már album?Ahol meg ráakadtam, azt soha többet nem fogom megtalálniKép

Puszó mindenkinek!Akik kimaradtak, azoknak is!
Brill
Kép

Kép
brill

Sziasztok!

Bocs, hogy csak néha jelentkezem, de mostanság nincs időm, se kedvem bekapcsolni a gépet. Elfoglalom magam rendesen, mindig csinálok valamit.

Gratulálok az új zebrásoknak! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok a kismamaságotok minden percéhez!KépKép

Velünk minden a legnagyobb rendben, minden eredményem a lehető legjobb. A pocakom 92cm, és előre növekszik hegyesen, elég látványos most már.
Tegnap voltunk 4D-s uh.-n, nagyon megható volt! Csodálatos volt látni a kis Pockunkat, minden apró porcikáját megmutatta. Az elején mást nem is mutatott, csak a széttárt lábait, és a kis kukacát.KépKép

DuduRéka! Látom, Te csinálod most a táblát, légyszi cseréld át a babucimat kékre, és írd be, hogy Levente fiunk április 19-ra várható a legfrisssebb adatok szerint, már legutóbb is ezt mondta a doki, de most ez a vizsgálat is megerősítette.

Mindenkinek továbbra is drukkolok, és a legjobbakat kívánom. Néha azért benézegetek hozzátok! KépKép

Szép jó éjszakát!
Adri és Levi
19

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Kicsit sokan látogatjuk ezt az oldalt, így azt hiszem időbe telik, mire mindenkit megismerek
Én is nagyon remélek magamnak 2006-ra egy babát. Nálunk "csak" annyi a probléma, hogy PCO-m van, így semmi peteérésem nincs a progeszteronhiány miatt. Kapok Clostit, az első hónapban nem indult be, most lesz a második hónap, emeltebb adagban kapom majd. Nagyon reménykedem, hogy észhez térnek azok a lusta disznók, és elkezdenek éregetni. Tavaszi babát szerettem volna, de arról már lecsúsztam. De igazából mindegy mikor jön, csak jöjjön.
Ez a munkaviszonyos kérdés nagyon durva. Vagy csak én vagyok naiv. Nekem szerencsére határozatlan idejű a szerződésem. De nem úgy van, hogy határozott idejűvel sem rúghatnak ki terhesen. Csak a végén nem hosszabítják meg.
Hát nem egyszerű.

Mindenkinek sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++ at kívánok!

Vera
verus81

Adri akkor Levivel egy napon lesz a szulinapunk,mar ha akkor jon amikorra varjatokKép

Kép
monyoka

Brill!
Köszi, nagyon aranyos vagy!!!! Kép

Adri!
Örülök, hogy hallok Rólad! Kép Gratula a kis trónörököshöz!!! Kép

Kati!
Merre vagy??? Már olyan régóta várjuk az eredményt!!! Kép

Jó éjt!
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot és bízom benne, hogy befogadtok engem is. :-)
Leírnám a "problémámat":
2004. januárban hagytam abba a gyógyszer szedését és 2006. nyárra tervezzük, hogy elkezdünk a babával próbálkozni. Sokan azt mondják, hogy addigra biztosan kitisztul a szervezetem, valaki meg azt mondja, hogy nem kell olyan sokáig várni, mert sokszor az a legjobb, ha csak 3-4 hónapot vár valaki.
Nekem 3 hónapja állt be a menzeszem és dokibácsi azt mondta, hogy kezdek szépen tisztulni.

Nektek mi a véleményetek erről?

Köszi előre is!
puszedli_24

Szia Lányok!

Bocsi, amiért keveset vagyok mostanában, de azt sem tudom, hol áll a fejem! Kép
Viszont holnap lesz időm, úgyhogy nem menekültök Kép

Brill

Totyinak még nincs meg az eredménye Kép Várjuk! Kép
Itt az album cime!
www.babanet.hu/album/main.php?album=6127&p=5143414
Ha gondolod add meg a mailcimed, vagy dobj egy mailt (az én mailcimem a profilomban! Kép) és küldök neked a kuttyokrók képeket!

Még megyek tanulni!

Puszika: Szisz

szisszka

Szép Jó Reggelt mindenkinek!!!

Látom, én voltam az utolsó, de én vagyok az első is! Hát nem sikerült túl sokat aludnom...

Na, megyek összeszedem magam!

Szisz

szisszka

Jó reggelt!

Puszedli! Kép
Üdv közöttünk. Én úgy tudom, hogy a gyógyszer után 3-6 hónap múlva teljes erőbedobással lehet próbálkozni. Kép Az én dokim ezt mondta. Tehát jövő nyárra szerintem 120%-osan kitisztul a szervezeted! Kép Mielőbbi babásodást kívánok Neked. Kép

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Sziasutok!
Szép jó reggelt! Kép

Puszedli!
Üdv a klubban.
A gyógyszeres kérdéesedre csak akkor lesz válasz, ha megmondod, hogy milyet szedtél.
A csökkentett hormontartalmúaknál nem kell várni egy hónapot sem, csak azért ajánlott az 1. norm mensit megvárni, hogy tudják mikor lett a baba.
A gyógyszerek 24 órás felezési idejűek, úgyhogy a "tisztulás" bekövetkezik 48 óra múlva. Különben mensi sem lenne.

Nárcó

Kép
narco

Kati!Kép

Merre vagy már?Kép
Ugye jó híreket kaptál?
Légyszíves írd meg...

Mindenkinek szép napot ebben a hóesésben!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!
Csak gyorsan jelentem a lényeget:

DudduKép légyszi szinezd át a rózsaszín ruhácskát. Ugyanis két kis pasas igyekszik szétrugni az oldalamat Kép!
Neveket még nem tudunk, de rajta vagyunk a témán.
Pusza, majd még jövök!
Stella
20+0

Kép
stella9

Sziasztok!

Majcsi!
Tudom, hogy ilyenkor lehetetlen, de próbálj meg nem idegeskedni. Ahogy a Lányok írták, meg lehet ennek az oka, ami még egyáltalán nem jelent bajt.
Ne idegeskedj Kép rendben lesz minden du.

Vali!
Így ismeretlenül is nagyon gratulálok Kép

Tündi!
Igazad van, ha jár végkielégítés, azt nem szabad ott hagyni.

Junkó!
Köszi.
Mit és miért nem tudnak megnézni a véredből?!?!? Én ezt nem teljesen értem, a labor az labor, akár sztk akár másmilyen. Remélem azért rendeződik valahogy ez a dolog, és nem kell emiatt várni egy hónapot.
A férjed eredményeiért mennek a drukkok!!!!!!!

Korek!
Jujj, ez nem jött jókor (már ha jöhet egyáltalán jókor). Azért pihentetek, és a fontos tennivalókat is elintéztétek ugye Kép ?
Jobbulást a labádnak Kép

Timika!
Remélem én is Kép
Nagyszerű, hogy jó lett a cukoreredményed Kép
De jó lehet rendezgetni a babaszobát..... KépKépKép

Adri!
De jó, hogy jelentkeztél. Szóval kisfiú lesz, gratulálok Levihez Kép

Vera!
A nyár végi őszi babák is nagyon aranyosak ám KépKívánom, hogy mihamarabb beköltözzön Hozzád! Kép

Puszedli!
Üdv. közöttünk Kép !

dido

dido
dido

Stella!

Gratulálok a fiúkhoz Kép !

dido

dido
dido

Stella!

Nagy-nagy gratula a srácokhoz! Jól vagytok?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a válaszokat! Gracial-t szedtem és csak egy évig. Azért volt fontos, hogy megkérdezzem, mert állítólag a gyógyszer szedése után nem sokkal, marad a szervezetben egy olyan hormon, ami elősegíti a teherbeesést.
Lehet, hogy badarság.
Narco: nekem elég rossz lehetett ez a gyógyszer, mert még 3-4 hónappal az abbahagyás után is voltak zavarok a vérzésemben.

Szép napot Nektek!
puszedli_24

stella gratula a sracokhozKép

kati????nem tudok mar sokaig varni,mennem kene dolgozniKép

sziszka huha ennyit tanulszKép

narco nalad mizujs?

szio puszedli.Udv a csapatbanKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Az újaknak jár egyKép
Verus!
Nekem is PCO-t állapítottak meg...Szintén Closti.Ebben a ciklusban nem hatott, bár nem emeltük az adagot...Remélem Nálad minden jó lesz a köv ciklusban! Kép

Stella!
Grat a fiúkhoz!Fogadjunk, hogy tudtad már UH nélkül is!Jók lesznek a kék rucik!Kép

Szisz!
Hát nem kapkodják el Totyi eredményét!Nagyon izgulok már én is...Kép
Kööösziii!!! KépÉs ostomolj csak a képekkel!
brill-@freemail.hu

Kati!
??????

KépBrill

Kép
brill

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak tegnap nagyon későn értem haza!!!

Elnézést mindenkitől, hogy most csak a magam dolgairól írok, de nincs időm alaposan átolvasni mindent!!

Azt láttam, hogy vannak újak! Üdv nekik!Kép

Jan.24-ére kaptunk időpontot a Kaáliba, már nagyon várom!!!

Most elköszönök, megyek dolgozni!

Puszi Mindenkinek:
Csibe

Seszi: Írtam mailt! Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Itt vagyok LányokKép

Az ultrahangon még nem látszott semmi, a nődoki is csinált egy tesztet a vizeletből, azon már majdnem egyformán látszottak a csíkok.

20 mm-es! a méhnyálkahártya, a méhem a szokásosnál kicsit nagyobb. Még a petezsák sem látszik, csak az, hogy ki akar alakulni valaki. Bár szerinte ne nagyon éljem bele magam, mert akár még fel is szívódhat. Ezt tudom én is. Reggel megyek vérvételre, 13 órakor már lesz eredményKéputána a diabetológiára.
Szerinte maximum 4 hetes terhes vagyok. 2 hét múlva vissza kell mennem a nőgyógyászhoz, akkor már biztosat fog tudni mondani.

DudduKép
Szeretnék a narancssárga részben maradni a kérdőjeleimmel.

MINDENKINEK KÖSZI A DRUKKOKAT, AMIK TOVÁBBRA IS KELLENEK. ÉRTEM MÉG NEM IZGULTAK ENNYIEN EGYSZERRE.

PUSZI MINDENKINEK

Kati
Vendég

Sziasztok!

Kati
Gratulálok! Kép

Nagyon boldog vagyok, mert ÉL a babám! Kép Kép
Igaz pici még, de van szívhangja. Egy hete 8*3,7mm petezsák volt még csak. Ez mára 13*7mm lett, benne egy pici 3,3mm "nagy" dobogó szívű Bébivel. Azt írták a papírra, hogy 5-6 hetes terhesség. Szóval a múlt hét óta sokat nőtt Kép, viszont így biztos, hogy egy héttel később fogant, mint ahogy gondoltam, hiába 28 napos a ciklusom.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi
Fantasztikus hír, gratulálok mégegyszer! Jó látni az írásodon keresztül, hoyg ilyen boldog vagy! Kép

Kati
Nem fog felszívódni!

Tündi
Vendég

Majcsi!
Kép

Kati!
Kép Továbbra is megy a drukk!!! ++++++++++++ Kép

Este még jövök.
Zsu

Zsu
valér

Stella!
Gratula a kis trónörökösökhöz!!! Kép
Vigyázz Magatokra!

Zsu

Zsu
valér

Majcsi!

De jó hírekkel jöttél! Gratulálok a babához! Növeszd meg szép nagyra!

Kati!

Nálatok se lesz semmi baj! Két hét múlva már te is láthatod a dobogó szívű kicsi babádat!

Csibe!

Tök jó, hogy ilyen bizakodva tudsz előre nézni! Meg is lesz az eredménye, majd meglátod. Csak így tovább, január 24-e pedig mindjárt itt lesz ám!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Stella Kép
Gratulálok a két kisfickóhoz!!

Majcsi Kép
Hatalmas gratula Kép Kép Vigyázzatok magatokra ebben a csúszós, nyálkás időben!

Kati Kép
Ne izgulj, nem lesz baj, megérdemled már a kicsit Kép

Csibe Kép
Mindjárt itt a január!

Képzeljétek, Egerben nem hó, hanem eső esik!! Rettenetes Kép Hideg is van....

V.
reva

Stella
Gratulálok a tökösökhöz! Kép Nevek vannak már? Kép

Duddu
Ugye most már kapok babát. Kép Amúgy megfejtettem az UH leletet: 5hét+6nap a Bébi kora.

Majcsi

Majcsi
majcsi

MajcsiKép

Én is gratulálok nektekKép

A 20 mm-es méhnyálkahártya vastagnak számít ugye? Az már elég egy baba fogadásához?Kép
Vendég

Kati
Nekem a múlt héten 16mm volt. Szóval a 20 biztos, hogy elég.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Köszi Csajok a gratulát, majd továbbítom az embriológusnak, aki összehozta Õket nekünk Kép!

MajcsiKép
nagyon örülök, hogy láttátok a szívhangot és szépen fejlődik a babó!!!!
Ez tényleg szuper hír!

KatiKép
Egy hét múlva már biztos fog látszani!
Nyugi és extrakényeztetés Kép!

CsibeKép
Januárig minden gondot tegyetek félre és csak a feltöltődésre koncentráljatok!!!

Móni23Kép
Hol vagy? Mi van veled???????
Stella

Kép
stella9

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?