A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jucus! A babaszobás viziló Adáé lett?
Ha legközelebb találzs egy ilyet, nekem is szólj légyszi. Köszi!

Pannikó tündéri!

KépKép
KépKép
lindicita

A Mikulas es stabja puszil mindenkit Kép Ugye jok voltatok? Kép Kép
Kép
moosejaw

Szia Lányok!

Boldog névnapot Emma!

Ma reggel mi is jól megnéztük magunknak a Tücsökzenét a művházban. Végül is nem rossz, de épp azt mondtam Manókának, hogy azért fél óráért nem tudom megéri -e ez a rengeteg felöltözés,utazás stb. Jucus neked mi a véleményed erről?

Azért én szeretem, hogy ennyi hó esettKép fehéren szebb a városKép

Na megyek adventi koszorút gyártani. Tudjátok, hogy vasárnap már meg kell gyújtani az első gyertyát?

Szép napot mindenkinek!
beetrix

Éljenek az új babák! Gratula az újdonsült Anyuciknak!!!!

Juc! nagyon édes az a kép a Pannáról. Ilyen kockáink már nekünk is vannakKép

Moose!
Olyan kár, hogy nem bkv-ztokKép Olyan jót játszana a csajom a rénszarvasos NyúllalKépTündéri!
beetrix

ja Vera!

Nagyon tetszett az a felvetésed, hogy meg kellene borotválni a Mikulást! Lelki szemeimmel elképzeltemKép))
beetrix

Sziasztok Lányok!

Élünk és virulunk végre, most már csak zapa dáthás, mi már teljesen jól vagyunk. Vincenzó arcán maradtak piros foltok, tegnap kaptunk rá kencét, és így az is bulgat. Oltást is kaptunk, így remélhetőleg egy időre vége a szuriknak, ha karira kapunk egy dudort a Jézuskától, akkor a BCG újraoltás mumusa is eltűnik. Egyébként Vince egy nyikkanás nélkül tűrte az oltást, csak biggyesztett.
Azért se voltam mostanság, mert kissé depi voltam, most jött ki rajtam az, hogy úgy szeretnék egy teljes napot vásárolgatással és barátnőkkel való fecserészéssel tölteni, nulla szoptatás, pelenkázás, "gyerekezés", és ezért meg volt nagy adag lelkiismeretfurdalásom, mert hogy közben meg nagyon szeretem a kisfiamat, és most úgy voltam, hogy egyedül akartam ezen túllendülni, és amikor volt kis időm, akkor karácsonyra vásárolgattam meg illatos kádfürdőt vettem és finomakat főztem és relaxáltam meg igyekeztem türelmes lenni ... remélem senkit nem bántottam meg, és meg tudtok érteni. Hát igen, ilyen is van, az örökké vidám és optimista ficcel is megtörténik a nyomiskodás.
A lényeg, hogy már túl vagyok rajta, ahogy a betegeskedésen is Vincenzóval, aki a tegnapi mérlegelés szerint 10,5 kg.
Továbbá pedig az a lényeg, hogy Emmának boldog névnapot, Panna pedig már nagyon nagy csajszi, és éljen Murr és Ákos és haHÓ Kép

Kérdés: Proone még 2:1?

Zsebi: kérek e-mailt!!!!
ficánka

Juc!
baszki, én is akarok!!!KépKép
olyan jól áll Pannának!!

Emmának boldogságos névnapot!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Beet!

Sajnos ez az öltöztetés-vetköztetés nekem is dráma,de azért mivel ma nem megyünk máshová Pannával,legalább levittem Ringatni.
Én is vacillálok mindig,de ma pl.a jobbik énem gyözőtt és öltöztettemKép

UTÁLOM A PAMPERS reklámot.Most is megszívatott.Tudjátok amiben sír a gyerek és szülök azt hiszik,hogy az övék,közben meg a szomszédé.Na én is rohanok ki a füriből,hogy miért sír P?És persze nem is sír hanem alszik.

BOLDOG EMMA napot!

Nyúl nagyon helyes!

Lindi!

Rendben,de most hallottam,hogy Corában is nagyon jó áron van.

Juc
20170114224602

Zsan!

Na ugye,hogy ugye?!Kép
20170114224602

Valaki esetleg napi kapcsolatban van Magyar Közlöny-el?
Valamit szeretnék megtudni és még nincs a Neten.

Köszi:Jucus
20170114224602

Sziasztok!Manóka:és még aki szeretne szavazni az Év kórházára:www.hazipatika.com Ezen belül,baloldalt a felsorolásnál található ez a rész.Sajnos mégjobban lecsúszott,már csak a 23.KépAmi a nem alvást illeti,nálunk sem működött a nappali alvás.Csak és kizárólag a babakocsiban volt hajlandó aludni,persze jó 20-25 perces ringatózás után.Egész télen kint sétáltunk,mert ott azonnal elaludt.Le is tudtuk fél év alatt az első koncsinkat/szinte atomjaira hullott/Ezek után próbálkoztunk a cumival és bevált!6 hónapos korától egyedül aludt az ágyában.KépEmmának boldog névnapot kívánok.

petergabi

Hú, Jucus, köszi. Meg is néztem a katalógust, nem is drága. Köszi!

Moose! Nagyon cuki a nyulad! Jártok arra a csiribirire? Hogy tetszik?

Csajok! December 14-én a Fővárosi Művházban nagyszabású Tücsök zene lesz. Mi tuti megyünk. 2 időpont van. 9 óra körül meg fél 11 körül.

KépKép
KépKép
lindicita

Beet,
a holdnaptar szerint is most vasarnap kell meggyujtani az elso gyertyat, erre a decemberi Kismamaban most olvasom, hogy dec 4-én. Akkor ki a hunyo?Kép

Fic,
ez mindenkivel elöfordul, természetes. Sztem olyan nincs is, hogy valaki mindig és allandoan optimista és vidam legyen. Kellenek a holtpontok, hogy utana ujra szepnek lassuk a vilagotKépKép

KépKép
fibi

Moose!
elfelejtettem, de Nyúl és haverjai nagyon helyesek! Én jó voltam, hozzám jöhetnek...Kép csak nehogy megijedjenek, ha épp üvöltök...Kép
Manó27!
neked is elfelejtetttem, de el kell, hogy mondjam, hogy egy firssen mosott, de nem vasalt zsombi-bádi(body) várja, h gazdája ismét bele bújjon.
Holnap maya???
Lindi!
Tükcsökzene rulez, de hogy jutok el oda???Kép a 9-es időpont nekem biztos, h nem jó!!

Juc!
kellett nekem azt a playskool cuccot megvenni...Kép

Apumnál vagyunk ma is, és képzeljétek: NINCS MIKRÓJA!!!!!!!! Nem tudok tejet melegíteni...Kép Viszont Igi akkorákat alszik, h csak lesek!!!
És kint, NAAAGY-NAAAAGY pelyhekben hull a hó!!!! Hurrá!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan! Mi is a későbbire megyünk. Jövő szerdán megkérdezem pontosan az időpontot.

Én még sose voltam a Mayába Kép Legyen már holnap egy tali!

KépKép
KépKép
lindicita

Zsan!

Én is azon az asztalon gondolkozom.Mit tud?

Lindi!

Te meg a legnagyobb hóesésben akarsz BKV-ni?
És mi ez a Tücsökzenének valami külön kiadása?Mert,hogy az van minden héten 2x is.

Zsan!

Művelődési Ház lenni Fehérvári úton.Eteléről ha jösz akkor balra fordulsz.Vagy a Rulez Kórház mellett a Bártfai utcán végig és ott Fehérvárira balra(ha lehetKép)

Juc
20170114224602

Lindi!

A Mayára értettem a BKV-t!
Nagy a hó,hodeg az idő,Jucuska fázik nem akaródzik kibújni.Legyen máskor Maya!

Juc
20170114224602

Igen, ez valami különkiadás, össznépi tücsökzene, külön belépőjeggyel.

A BKV-n nem esik a hó! Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi!
Köszi a bíztatást! Kép Igen, tényleg most sokkal de sokkal jobb. Csak azért volt roppant fura, mert már nagyon régen volt nekem ilyen. Bár a bakokra jellemző a letargia, melankólia, pesszimizmus, de engem már évek óta elkerült. Most meg sztem nem is bakságomból, hanem anyaságomból kifolyólag történt mindez. Persze hozzájárult a hideg, a "naptalanság" és a betegség is ... no mindegy is már, mert most KépKépKép tralalalala

Lindi!
Engem is érdekel a tücsökzene különkiadás, a fél 11 inkább, csak azon morfondírozok, hogy hogyan lehet oda eljutni alacsony padlójú bkv-val és egy kis sétával. Van 5let?

Lányok!
Csináljunk 5letparádét interneten beszerezhető karácsonyi ajeszokról - persze, csak ha van kedvetek! Én most kipróbálom a diszkontkonyvesboltot, tetszik, hogy ingyenes a kiszállítás Bp.-en és hogy olcsóbbak a könyvek, mint az üzletben. Igaz, hogy mazsolázni egy könyvesboltban az egyik legjobb dolog a világon, de azért így sem rossz. Kép
fic.
ficánka

Moose!
Nyúl csodahelyes! Kép
ficánka

Lindi!
ha ma v. holnap mentek cora, hívj fel lécci, mert lehet, h nekünk is kéne egy viziló, most zsirozom le a rengeteg rokonnal. Jó?
Juc!
tudod, h nekem nagyon teccik az az asztal...tud, zenélni,és levegőt fújni, és akkor sok sok dolog pörög, csörög, zörög...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Emma köszöni szépen a névnapi jókívánságokat!

Éljen Murr és Ákos!

A tücsökzene különkiadás valójában Kaláka koncert, ma mondták.

Holnap részemről Maya elvileg oké, de nem biztos, hogy 10-re oda tudunk érni.

Kép
Kép
manoka11

Aanyumékat küldöm el Szolnokon, ott minden olyan közel van, itt meg a világvégén. Majd üzenek, ha ott vannak.
Az a mozdonyos is jópofa.

KépKép
KépKép
lindicita

Fic!
Nekem már többször volt ilyen hangulatom, de gyorsan ki lehet lábalni belőle.
Tegnap pl. este 11-kor, amikor Emma még nem aludt, közöltem, hogy nem akarok több gyereket.

Moose!
Hozzánk is gyertekKép

Kép
Kép
manoka11

Manóka!
Az nem semmi, gyakran van ilyen, hogy késő este még nem alszik Emma? Volt valami baj? Nekem még csak most volt 1x, de most nagyon.
ficánka

Fic: Én is éppen akartam írni, hogy tél meg bezártság meg kevés napsütés sajnos ilyent eredményezhet, de örülök, hogy már csak múltidőben beszélsz rólaKépKépKép
Ja, ajándékokKép Adának köszönöm a következő linket, szerintem nagyon jó!! http://gportal.hu/portal/jatekarzenal/

Pussz: Pocak
pocakpacni

Hello Csajok!

Nagy nehezen visszaolvastam, bár elég zombi vagyok, Doni megint szörcsög, éjszaka 2x1 plusz 1x3 órát sikerült aludnunk Kép. Vsz. kedden fázhatott meg, mikor oltották, ugyanis a gyerekrendelő napokon belül költözik új helyre, mert ezt az épületet lebontják, és a fűtés már részben ki volt kapcsolva. Szal volt vagy 20 fok, gyerek meg 20 percig meztelen Kép
Vagy egyszerűen csak a foga...

Gigi!
Ajjaj! Nem ismersz Te még engem!!! Kép Meg a többiek sem, akik nem hiszik, hogy tudok kiabálni Kép Birka türelem??? Nekem??? Hú de jó lenne... Ehelyett "bika" indulat, ahogyatorkomonkifér ordítással...és aztán hirtelen lenyugvás és nagy-nagy bűntudat. Ez vagyok én...
Zsan!
Ismerős??? Kép

Manóka!
Emmának boldogságog névnapot!!! Kép Petra is felköszöntötte a babáját, sütött neki tortát is Kép

Fic!
Örülök, hogy itt vagy, és hogy minden oké, épp ma akartam írni, hogy hol van Fic! Kép
Vincsenzó súlyával meg ne ijesztgess, mert egy hét és lehagyja Petrát (aki múlthéten volt 10,66) Kép

Van ám nekem is mikus-rénszarvasos képem, de dec6-ra akartam tartogatni, de most már nem bírom nem megmutatni. Viszont profi képeslap készült belőle karácsonyra, de azt majd tényleg csak akkor kapjátok meg Kép

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Emmanak boldog nevnapotKép

Moose, Mikulas neni jobban van? mikor kuldi ertunk a renszarvas huzta szankojatKépKép

Ada, Pocak, ez a link nagyon jo!!!

Juc, Panniko edes!Kép de ezzel az erovel egy takaritogepet is a kezebe adhatnal, es akkor hany legyet utnel egycsapasra?!KépKépKép

Murreknak nagy gratulaKép

ja, ev korhaza szavazas. hat. a korhaz uj reszlege tenyleg popec meg minden. de jartatok a regi reszben? jaj. oruljetek, ha nemKépKép (bar sajna sok mas korhazban is hasonlo a helyzet...Kép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok,

Fic: sajnos ilyen már nekem is volt, bár én is hamar túl voltam rajta. Örülök, hogy minden rendben.

Pocak: jó ez a portál. csak a szemem kiesik a sok színtől amit használnak. reméljük le fog tisztulni ez még.

Gyerkőképek édesek, Nyúlról és Pannáról.

Mayázás engem is érdekelne, ha lehetne csatlakozni.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Fic miket hallok?!Kép Jobbulast, jobbkedvulest! Jol tetted, hogy lazitottal, ha tarsasagra vagysz gyere at, szolunk Anetteknak is!
Tegnap lattalak benneteket, amikor a dokinenihez mentetek, mi pont az utca tuloldalan mentunk.
Pro elvileg megy egyben.

Zsan, de legalabb van internete!Kép Egyik ismerosunknek nincs mikroja, de tok jol boldogul.Kép Mar en sem tudnam nelkule elkepzelni a haztartast...

Bogarka, szuper jo kep!KépKépKép Edesek a kocok!Kép
Jo hogy nem vartal vele!Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ezt meg azoknak akik szeretnek ügyeskedni, Bogárka képéről jutott eszembeKép http://www.galleriasoftware.com/

pocakpacni

Meg nem tudtam visszolvasni, talan este, ha nem alszom be a nyulammal... de azt mindenkeppen akartam irni, hogy:

- DMben elmeletileg van gyerekkontos papuccsal 1690ert, gyakorlatilag most voltam az egyikben es meg nem kaptak meg

- Kenguruban szereztem teli akcios naptarat, mostmar tudom, mikor melyik uzletben milyen akciojuk lesz marciusig. Ha erdekel valakit, szoljon es beszkennelem, atkuldom melen (eleg nagy, ide szerintem nem tudom olvashato minosegben feltenni).

- Fokusz konyvaruhazban vettem 999ert Halasz Judit DVDt. Ismeretlen ismeros. Ez egy film, de sok dal van benne, meg csak most fogom megnezni, es majd megkerem apat, vagja ossze a dalokat a lanykanak. Mar egy hete csak a megasztart nezzuk, nem hiszem, hogy ez valo ekkora gyerkocnek. (egyebkent egyezik az izlese/velemenye a zsurivel, azok jonnek be neki, akik tovabbjutottak Kép ) Szoval azt vettem eszre, hogy jobban szereti nezni is a zeneloket, nemcsak hallgatni, ugyhogy kerestem dvdket, de nem igazan van, Halasznak ez az egyetlen, tobbi mind csak cd, talan vhs (de azt evek ota nem hasznalunk), meg van meg Maszkabal Gryllus Vilmostol, meg asszem arra beujitok. Plane, mivel tegnap tanulmanyoztam az www.egyszervolt.hu oldalt, es ott talaltam tokjokat tole a dalok kozott, az "Aludni kene mar most" meg a "Skot". Ugyhogy mostmar azt is tudom, hogy:

"Az igazi ferfi dudan jatszik,
voros szakalla messzire latszik.
Az igazi ferfi mindig zord.
Az igazi ferfi szoknyat hord." Kép Kép
moosejaw

Dora: jövő héten, ha el tudunk jutni a tornára, akkor visszaszolgáltatom a könyvet! Jó volt, találtam benne néhány használható ötletet, de nagyrészt megvalósíthatatlan dolgok vannak benne így, hogy nekem Marci is vanKép

pocakpacni

Moose: én és lányom és anyum imádjuk ezt a filmet!!! Hol van ez a könyváruház???

pocakpacni

Ja, Lindi nem voltunk meg csiribirin, mert meg mindig taknyosak vagyunk. Pedig szivesen menne Mikulas mindenkihez, de:
- anyja nem tud/akar bkvzni es elfelejtett vezetni
- apja ugye dolgozik, ha megse, akkor viszont csak szaraz idoben vezet, mert lustasagbol meg mindig nem rakta fel a teligumit, es anelkul o hoban autoval sehova
- gyerekre nehany napja nem lehet raadni cipot, ugyhogy most meg setazni sem tudunk, mert ilyen hidegben szaz zokniban se viszem (tegnap megprobaltuk, de aaaaa...) marhaul befesziti a labfejet, mint egy balettos, amikor spiccel (vagyhogymondjak) es akarmit csinalok, nem sikerul rahuznom cipot. Tapasztalt anyukak, mit javasoltok? HELP!

Allatioff: hasznal valaki interdentalis fogkefet vagy olyan specko fogselymet, ami hidizek ala valo?
moosejaw

Pocak oke! Ha megy Fic, akkor megint rabiznam a postaskodast, ha nem, akkor megoldom.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Murr és családja GRATULÁLOK!!!!!

Emmának pedig boldog névnapot Kép

Neet,
én sem szeretem a régi bútorokat a lakásomban, de pl. régi tárgyakat igen. Máskülönben azt hiszem én lennék a legfurcsább ókorász Kép

Moose,
kismiki nagyon édes Kép

Beet,
azt hiszem, amíg D. ki nem békül a nagyszakállúakkal, addig nálunk a láthatatlan mikulás lesz a menő, borotválva azért tényleg ölég hülyén nézne ki Kép

Gabi,
a 23. nem is rossz hely, az első 10-ben nincs is bpesti kórház.

Fibi,
jó lap a kismama, de azért adventi kérdésekben szaktekintélynek nem nevezném Kép advent négy vasárnapja a szentestét megelőző négy vasárnap, és mivel ebben az évben 24-e szombatra esik, így ez a négy nov. 27., dec. 4., dec. 11., dec. 18.

Bogárka,
ARANYOSAAAAAAK!!!!! KépKép

v
kisün

Pocak,
köszi a linket, válaszolgatok, kiteregetek, aztán megnézem!!! igen, a kevés napsütés megagigagáááááááz nekem, gondoltam is, hogy legközelebb, ha érzem, h gond van, gyorsan szolizok egyet! KépKépKép most elmerültem a kádban, és csukott szemmel álmodoztam a jövő nyárról, a tengerről és a napsütésről Kép

Bogárka,
nem akartalak ijesztgetni, tudod, hogy Vincsenzó extrabig-kid Kép a kép csudaklassz, köszi!!! és boldog 5hósat Doninak! most eszembe jutott, ahogy megálltál 5 hónapja reggel a szobám ajtajában (...) Kép

Johi,
köszi, így már tudom, hogy nincs nagy gáz velem KépKépKép hogy van Fanni? már biztosan nagyon nagy csaj ő is! Kép képet kérek!!!

Dóra,
holnap 12-15 között valamikor menjünk át együtt Anettékhez egy kis dumcsira, hm?

Lindi,
mikor mentek legközelebb Tunéziába? Kép

Moose,
én sajna nem tudok segíteni, senem nemakaromfelvenniacipőmet senem hidizek ala valo micsodák ügyében. de minden másban igen! Kép
fic.
ficánka

Pocak, Dóra,
megyek tornára, rám számíthattok!

most kedden is elmentem, ez volt a bünti a nembabanetezésért. Kép

Aztamindenit, akkor hát most vasárnap már advent első vasárnapja lesz??????
ficánka

Fic!
Jaj, ne nosztalgiázz, mer mingyá' bőgök Kép Olyan szép volt az a nap Kép!

Moose!
Épp akartam én is kérdezni, hogy voltatok-e már csiribirin, mert mi voltunk hétfőn, és Petra nagyon-nagyon élvezte, és alig várja, hogy jövő hétfő legyen és megint menjünk, és állandóan kérdezgeti tőlem, hogy hogy volt ez meg az a dal, én meg a szita agyammal egy csomó mindent elfelejtettem...majd legközelebb jobban figyelünk..vagy diktafonnal megyünk...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pocak, VII. ker., Rakoczi ut 14-16. Tesom tegnap vette es csak harom darab volt osszesen. De meg is rendelheted: www.fokuszonline.hu
moosejaw

Fic, menjunk!Kép Anett tud rola?Kép
Nekem a delhez minel kozelebb eso idopont volna jo.
Es koszi a postaskodast!Kép

Igy ebedeltunk:
Kép
Persze a masodik fogasnal mar Kata nyugizett, a kutya meg egyre eroszakosabban vinnyogott, hogy neki is juttassak valamit...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bogárka! Nagyon édes a mikulás csaj és a kis rénszarvas.

Jucus! Erre a vizipacira rá is lehet ülni és akkor bébitaxi? Mert a Chicco-s bigyó az olyan.

Kisün! Jönnél velünk Tunéziába? Lehet, hogy megyünk oda télen, mert Kubát le kellett mondanunk, ugyanis Gréti még mindig igen aktívan szopizik, és egyre inkább ragaszkodik, szóval nem tudjuk itthon hagyni, és ezt most már apuci is belátta. Hallod Moose?!? Most már szeretsz?

KépKép
KépKép
lindicita

Moose: megrendeltem!!!!

Dora: mit ebédeltetek?Kép
és az nem is lenne jó megoldás, hogy torna után meglátogatunk???

pocakpacni

Dóra,
ő bulldog? Nagyon helyes! Kép Marci is így várja a leeső falatokat.

Bogárka,
ahhoz a képhez már nem is tudok mit hozzátenni. Éééééédes!!

Jucus,
ez libero reklám nem? Dream dream dream, dríííííím
Ringatós kifogást elfogadtam. Kép
neet
neet

Pacni, varunk, ha nem feltek az izgaga, de nagyon baratsagos mopszunktol!Kép Neet, hallod?Kép Mopsz!Kép
Mit bulldog, keremszepen!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora: inkább te féltsd a mi MarcinktólKépKép

pocakpacni

<font color="0000ff">Fic!
Igen, még mindig 2:1...

Ma megint voltam dokinál:
NST-n minden OK, méhtevékenységet nem néztünk. Doki utána megvizsgált, mikor mentem hozzá befelé, kijelentette, hogy még túl jól mozgok. Kép
Vizsgálatkor meg azt jelentette ki, hogy kemény a hasam, megtapogatta közvetlen a szeméremcsontom fölötti részt, mondta, hogy meg tudja fogni a baba fejét, de nem tudja kimozdítani onnan (gondolom ez azt jelenti, hogy le van jól szállva), aztán belső vizsgálat (kicsit fájt), 2 ujjnyi a méhszáj, jól fel van puhulva, feszes a magzatburok (ez nem tudom, mire jó vagy nem jó...), és olyat is mondott, hogy kitapintotta Babó kutacsát, nagyon jól van beilleszkedve.
Ez hihetetlen!!! Kutacsot kitapintani... Meg egyáltalán! Babónak van kutacsa? KépKépKép
Szóval az a szöveg, hogy bármikor beindulhat, ha mégsem, akkor szombat este NST a kórházban.
Aztán doki egy csomót beszélt arról, hogy nem szabad azért biztosnak venni, nem szabad siettetni, nem jó, ha egy éppen elkezdődő szülést kierőszakolok, mert akkor hosszú vaúdás válhat belőle, meg ilyesmik, amt szerintem inkább 2 hete kellett volna elmondania, nem most, amikor már úgyis feladtam, beletörődtem, hogy bármit jósolnak, jön akkor, amikor jönni akar. </font>

KépKépKépKép
proone

Lindi!

Ráülős.Chicco milyen?

Neet!

Ja,Libero.

Közalkalmazott testvéreim!

Tudtok róla,hogy a GYES-enGYED-en lévők,vagyis mi is kapunk 13.havit?2006.Jan,6. vagy 16. a kifizetés.

Juc
20170114224602

Proone!
Ha jól tudom a feszes burok is a szülés közeledtére utal. Kép Legalábbis mikor Petrával bementünk a kórházba az első vizsgáaltnál elhangzott, hogy "Nagyon feszes burok" ... rá 4 órára megvolt Petra Kép

Juc!
Éljen a 13. hónap!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?