Hát Csajok le a kalappal mindenki előtt! Hát Dóri cica nem sok mindenre hagy időt...
De azért igyekszek jönni!
Már napok óta írom ezt is... Most is egy kézzel...
Akartam dicsekedni, hogy péntek éjszaka elmaradt a balhé, de nem akartam elkiabálni, ezért inkább gondoltam várok még egy napot... Hát igen! Szombat éjszaka hajnali 1/2 4ig kellett Dórival sétálni a lakásban... Monnyuk egész nap nyügi volt, mondtam is a Páromnak, hogy kész vagyok teljesen, készüljön, hogy este dajkálnia kell, mert szinte semmi erőm nem maradt... Vasárnap alvás (több szopival, hétfőn sétika...) Ma??? Szerintetek??? Most már erre is toom a választ!
Szundi...
De engem úgy megzavar ezzel, hogy el sem tudok ilyenkor aludni... csak forgolódok az ágyban. Géphez persze nem jöhetek, mert Páromat zavarja a kopogás a billentyűzeten... Panni! Gratula az évfordulóhoz!
Mi is 4 éve vagyunk együtt a Párommal!
Csak azzal az eltéréssel, hogy az én Párocskám nem akar nősülni... Nem érkezett + a mail...
Köszönöm a segítséget! Megvettük az Infacol-t is, de Párom nem akarja beadni a lánynak, mert gusztustalannak tartja...
Jó. mi? Tényleg! Ha fáj a hasa akkor meg lehet nyugtatni? Dóri vmilyen hurcibálásra mindig megnyugszik... Nem lehet, hogy "trükközik"? Már a 2 átaludt éjszaka miatt bizonytalanodtam el... Ildi! Én nagyon kedvelem a dokimat! Nőci! De nem dolgozik főállásban a kórházban! Már csak magánban... De hozzám minden nap bejött a kórházba... Abszolútli "sima" szülés párti... Jövő héten megyek Hozzá, akkor rákérdezek erre a dologra... Engem is érdekelne... A cumi nem megy nálunk... Már gondoltam, hogy be kéne szerezni egy másik fajtát, hátha...
Vacak! Tök jó érzés lehet, hogy elindult! Én is úgy várom, hogy Dóri mikor produkál vmi újat!
Szegény Babócám!
Galóc! Hát a szopi kérdés engem is izgat! Bár mi még az elején vagyunk a dolgoknak... Eddig csak az autóban szopiztunk... Mókás, hogy a kistarcsai kórházban sincs szopizós szoba... Sőt! A pelenkázó (a gyerekortopédiánál) is csak a folyosóra van kidobva, ami mellesleg elég huzatos... Ez csak azért jutott eszembe, mert ott mesélte egy Anyuka, hogy Õk szopiztak a HÉV-en is aaz egyik sarokban és egy néni oda ült hozzájuk és Neki esett, hogy mit képzel...stb. Rémes! Bár Panninak nagyon igaza van... Tetszik! Ezzel a szöveggel fogom felvértezni magam baj esetére!
Bár most én is ezen gondolkozom, mert eddig mindig az Anyuékkal karácsonyoztam... Nagy vacsi meg minden! De idén nem toom hogy legyen, mert elég kicsi a lakás, sok ember... Jó csak a család, de a mostohafaterom fia előtt nem szívesen teszem ki... mindig is éreztem, hogy "úgy" néz rám...
Levelibéka! Gratula az esküvőhöz!!!!!
Hannablanka! Kezdek izgulni Érted/Értetek!
Angi! Jó gömbölyödést!
Eszter! Elkészültek a képek?
Lányok! Ti adtatok teát a Piciknek? Mindenhol azt mondják, hogy elég a tej...
Tettem be új képet a profilomba...
Fájdogál a pocim... Lehet megjön...
Pusza, Jutka

.