A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Köszi a kakis és sapis hozzászolásokatKép
Holnapra jo szorakozást kivánok minden résztvevőnek!

Heni

Kép
hencsi

Csilla,
NyúlMártonKép
na jó, csak MártonKép
rajtam is van még 8-10kilóKépde majd lemegy!még lesz időnk a kilókkal törődni,ha a manók nagyobbak lesznek, de ahogy én egy pár 1-2évest elnézek, annyit kell majd rohangálnunk utánnuk, hogy tuti még jobb formában leszük, mint újkorunkbanKép!
én is le voltam hervadva a kilóktól de a lányok megvÍgasztaltak!
szebb nem lettem, de jobbkedvű igenKép
TE nagyon csinos anyuka vagy,nem ugorhat le egyből, ami 9hónap alatt ugrott felKép Így is szép vagy nagyon, csak te még nem szoktad megKép
ne is halljak többet ilyet, csak olyat, hogy "én, Csilla, szépségesszép anyuka vagyok" ok?
zsofy

Nekem is mondjatok valamit amitől jobb kedvem lesz. Lili ma egyáltalán nem akar aludni, itt ordít, már mindent kipróbáltam!!!!

Kép
Kép
hari

GöndörzsófKép,
a végén Budaörsről fogok indulni, de ez sincs sokkal közelebb Budakalászhoz...
Ha gondolod, hogy valahogy megoldható írj privibenKép,
Kati
Vendég

Most fürödtünk, épp szopizik, aztán gondolom folytatja az üvöltéstKép Az egész nap nagyon rossz volt.Teljesen ki vagyok már. Remélem holnapra javul a helyzet.

Kép
Kép
hari

Nemesek, de jó, hogy otthon van már Trisztán. Ilyen szép névvel biztos minden betegséget legyőz majdKép
Lányok, látom nálatok is sok szenvedést okoz a hasfájás, úgyhogy megosztom veletek a varázsfegyvert, a gonosz pukimanó-űző mondókát. A mondókát a lábak ütemes felemelgetése kisériKépKép
Pukimanó csúnya rossz,KépKép
Julcsikámat ne kinozd.
Szállj el innen messzire,
Afrikának csücskibe.KépKép
Csillam, Nyúlné, nagyon dögösek az ifjúurak! Micsoda nemzedék nő majd fel!
Igaz, mi egyelőre a kicsit idősebbekre bukunk, de várunk, amig mindenki felnő.
Göndörzsóf, Gergő még mindig a szivünk csücske, de mi sajnos nem megyünk a talira. Előszőr nem akartam, mert már sokan voltatok és én csak kis ideje irogatok ide, aztán már majdnem mégis vettem a bátorságot, de közben kiderült, hogy Apa egy nappal később jön meg Párizsból, azaz ma éjszaka. Holnap délelőtt semmiképp sem hagyjuk magára, olyan rég látta pici lányát.
Zsuzsa és Julcsi (2hó+15nap)
tzsuzsa

jaj,én is izgulok a holnap miatt!Kisnyúl nem,lesz neki meglepi holnap a sok baba-mama láttán,kiváncsi leszek mit szól majd!

Csillam,miket beszélsz,nagyon édik vagytok és tényleg jó látni ilyen boldog családi fotótKépés nagyon helyes a csöpség!
Márton=Kisnyúl=Mucus=Király csávó=Fókabébi=Szegény sorsú Márton gyerek=Úristen,de megzabállak=SzerelmemKépKépKép

Zsófy,készítsd fel rendesen Pinkladyt,mert élete egyik legmeghatározóbb napja következik,a kiscsaj összepisili magát Kisnyúl láttán,persze mi már hátast eddig is dobtunk valahányszor megnéztük Pinklady fotóját,de holnap mi is felkötjük a nacinkat!Kép
addig is :RÓLAD ÁLMODOM MINDEN ÉJSZAKÁN,ELJÖSSZ HOZZÁM......láláláláááá!

Rajtam még mindig +5kiló van és az nem mozdulKép,nem is teszek elleneKép!
Nyúlné,Kisnyúl8+1

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbapapa,fejésben is hasonlítunk,azaz nemfejésben,Kisnyúl is mindent felzabál,örülök,ha összehozok 40milit nap végére!ki is vagyok,amikor pl.Megann azt írja,hogy aznap csak 200at fejt sajna,számomra ez lehetetlen,tök irígy vagyokKép de azért kétségbe nem esek(csak ritkánKép),Kisnyúl így is rendesen fejlődik.És legalább pár jégkockányi adagot lefagyasztok,ami jó lesz majd a főzelékekbe!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

NyúlnéKép,
nem Pinklady lesz az egyetlen, aki holnap összepisili magátKépKépKép.
Vendég

Persze, kellett nekem írnom mennyit sír Lili. Most aztán nem kell egyik pasinak semKép Pedig ő is csini ámKép Na mindegy, végül is még fiatal is hozzá. De lehet, hogy pont ezért sír, mert nem buknak rá a fiaitok.

Kép
Kép
hari

HariKép,
ha gyakrabban tennél fel képet LilirőlKép, talán több kérője akadna...Kép Így látatlanul....
Na mindegy majd holnap szemügyre vételezzük a kínálatotKép!
Kornél még nem döntöttKép!!!
Kati
Vendég

Kati, úgy könnyű! És hol marad a kockázat? Vagy a mai férfiak már csak a biztosra mennek?Kép

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Ma nem tudtam jönni beszélgetni és még visszaolvasni is csak futólag, de én is nagyon be vagyok sózva a holnapi buli miatt!!!!!!!!

Kati,
Jó, hogy Trisztán újra otthon van veletek! Kép

Zsuzsa,
Ez a pukimanóűző mondóka nagyon aranyos! Kép

Pusz
Benianyu és Dani 5+5

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

NyúlnéKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
lehet, hogy Kisnyúl kiábrándul,mert Lillának be nem áll a szájaKépbár Márton fiú láttán bizonyosan tátva marad nekiKép és akkor hátha mások is szóhoz jutnakKép
Lilla lehet nemcsak pisilKép basszus, ma annyi pelust elhasznált, mint máskor 3nap alatt, egész nap rotyogott, de nem hasmenése van, csak beosztottaKépKépKép na meg én zseni megittam tegnap vagy másfél liter rostosat...

Remélem jól eljutunk időben oda, meg,hogy reggel sikerül időben elindulnunk...

Hari,
mikor telcsiztem, a végére természetesen Lilla is felébredt, aludt ma 2xfél órát...ja, és még 15percet a játékába kapaszkodvaKépmost megfürdettem már és annyira szeretnék én is megfürdeni, ill.gyors letusolni,de Lilla csak nyávog és nyávog,mint a kismacska aki beszorult az alagútjába...

Lilla megtanult ujjat szopizniKépKépKép végreKép de még nem megy neki hangtalanul, viszont meg kell zabálniKépKépKépKép

Rokica!!!
te kérdezted, hogy ki mennyire szeret babázni, vagy ilyesmit?
éééén!!!imádok! állandóan csinál valamit Lilla, amitől úgy érzem, össze-vissza kell puszilnom, -de visszafogom magam legtöbbször, hagy gyakorolja amit épp kitaláltKép

most ki kell szÍvnom Lilla orrát...
zsofy

Na, most kaptok LilibőlKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Na, egyenlőre ennyi, a többit holnap élőben. De így azért már felismeritek majdKép

Kép
Kép
hari

Zsófy, ez várható volt, ha Lili fent van, akkor Lilla se aludjonKép De szólj Lillának, hogy az enyém már alszik. Legalább is most éppen. De nem akarom elkiabálniKép

Már én is nagyon várom a holnapot!! Kicsit félek is, hogy Lili hogy viseli magát, de gondolom nem csak az én leányom fog néha sírva fakadni.

Bár a fenti képek alapján olyan mintha Lili aludna mindig. Kivéve, mikor tisztába teszemKép

Kép
Kép
hari

Zsuzsa,
ez a mondóka nagyon jóóó! tökaranyosKép

Hari,
lehet, hogy Lilla és Lili holnap versenytordÍtanak? remélem nem.
zsofy

Hari,
Lili nagyon édes!!!!!!! Kép Kép Kép
Mi is szervezhetnénk egy randit! Kép Dani igazán illik hozzá korban. KépKépKép És persze rendkívül jóképű Kép (mondja a szerény anyuka)

benianyu

Na Hari, éppen erre gondoltamKép!
Így máris akad egy jelentkező.... KépKépKép
Vendég

Harim,
én is állandóan anno akkor fotóztam mikor aludt, mert mikorébren volt, sÍrt szegényKép
most -lehet megint 5 percre-elaludt...ja...kezdi...mégsem???...felsÍrt, most elhallgtott...nem tudom most végül hogy dönt, de szerintem fáradt lehet ő is már.
holnap talizunkKépKépKép

Jó éjt csajok!
most megpróbálok megtisztulniKép és aztán aludniKép
holnap taliiii!!!el sem hiszem, hogy mi Lillával ott tudunk lenni, csak ha már ott leszünkKép
zsofy

Hari,
nagyon-nagyon gyönyörű LiliKép elmentettem a képeitKéphogy mindÍg meg tudjuk Lillával nézniKép
zsofy

Benianyu, téma lezárva, Lili Danié, ha a fiatalok is benne vannakKép Én is szerény anyuka vagyok, és elfogulatlan is. Lili nagyon szép baba. Sokkkkkkal szebb, mint a fényképeken. Kivéve, mikor görcsöl a pocija, és grimaszol. De olyankor meg nagyon kis aranyos szegénykém. Olyan, mint aki felrobbanni készülKép

Na megyek, mert jön haza az uram és igaza lesz, ha azt mondja, hogy alvás helyett megint itt vagyok. Ma most aludt el Lili először 10 percnél többre és én már megint nem pihenek. Na majd éjszaka. Mert amúgy rájöttem, hogy Lili igazából tök jó gyerek, mert alszik 8-01-ig, aztán 4-kor kel újra kajálni, és végül 7-kor. Tehát szavam se lehetne, de én kb. éjfélkor fekszem és 10-11-ig szeretnék aludni, ezért tűnik úgy, hogy ő nem alszik. Kicsit el vagyunk tolódva egymástól alvásidőbenKép

Jó éjszakát mindenkinek, holnap találkozunk azzal aki ott lesz, aki nem annak meg csinálunk képeket!!

Kép
Kép
hari

Köszi Zsófy, holnap csinálunk közös képeket is!! Az uram külön kérte, mert lehet hogy ő nem lesz itthon mikor itt lesztek, de kért képet. Hát nem aranyos?

Kép
Kép
hari

Hari!

Leon még idősebb is m,int Lili, korban ok, de a képeket mér nem tudom megmutatni neki, mert alszik. Kép
Nekem tetszik a Lili, majd ajánlom a kedves ifjuúr figyelmébe.....KépKép
Holnap személyesen is szemrevételezhetik egymást.
És Leon szerintem is helyes fiúcska és csöppet sem vagyok elfogult a fiammal kapcsolatban KépKép

Most lett kész az egyik kenyér, baromi jó illat van tőle a lakásban...legszívesebben megkóstolnám, de nem lehet Kép
Férjem is meg akarta enni a tojássalit, de megvédtem tőle!!! Kép
Nem volt könnyű Kép

Na jó éjszakát, a holnapi viszontlátásig

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hari,
Menjél aludni! Kép Kép Kép Csak hülyülök, maradj inkább.

Dani is hasonlóan ébred, 1-4-7 körül, de én 10-1/2 11 körül lefekszem aludni, különben nem bírnám. Meg fent sem tudnék maradni 1-ig. Tegnap már 5 órát aludt elsőre. Kép Nagyon bírtam, csak már majdnem szétrobbant a cicim. Kép

benianyu

+sz a diós és kakaós csiga, megyek beájulok a kádba. Helyesek a srácok.
Most már szét kell nézni Kincsőnek is a "felhozatalban"
Balhés a csaj apa próbálja álomra bírni.
A holnapi viszontlátásig, sziasztok.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Dejó, már csak egyet kell aludni!!!!!!!!!!!!!!!
Én is izgatott vagyok! Kíváncsi vagyok, mennyire tudunk dumálni a kölköktől!

Dudukly Kép Köszönöm a tájékoztatást bogyó-ügyben! Én Balázzsal még Continuint szedtem, azzal nem volt gondom, semmi hatása nem volt a tejre.Na, ez megszűnt. Dokim azt mondta, ez a Cerasette ugyenezt tudja, ugyanaz a hatóanyaga, úgyhogy én is nekilátok, remélem, tényleg nem lesz gond. Ja, és még a Continuinból is maradt két csomag, arra is azt mondta, nyugodtan szedjem be, és gond nélkül folytathatom a Ceresette-vel utána.
Megjött a Kismamád? Kép

Tegnap jól kipanaszkodtam magam, hogy mennyire elromlott a kisbabám, vagy én rontok el valamit, erre a drágám egyhuzamban aludt 7 órát!!! Ilyet még nem csinált! Egy szót se szólok többet, bár lehet, hogy érdemes panaszkodni?... Egyébként nálunk is az a gond, hogy ő legkésőbb tízkor alszik, én viszont éjfélkor, de inkább egykor bújok ágyba. De egyszerűen kell az a néhány gyerekmentes óra.

Én is elkészültem a sütivel, remélem, jó lett!
Viszlát holnap!!!

Judit és Gergő, aki ma nyolc hetes!

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok......

sajna semmit sem tudtam visszaolvasni....Kép....mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat és gratulációkat...Kép
tejcsiért még mindig küzdök,bár ha jó a mérlegem,akkor tegnap 70-et szopizott marci vacsorára...????Kép?????
Szombaton lesz a pucéron mázsálás,akkor kiderül,hogy meghízta-e a heti 150 gr-ot.

Most rohanok tusolni,mert még alszik.
Egyébként annyira aranyos és nagyon kis ügyesen szopizik!KépIMÁDOM!Kép

Ezek tegnap készültek,amikor is két hetes volt! Első napjaink itthon:
KépKép
annamami

sziasztok!

most tudtam csak jönni. 6 hetes kontrollon is mindenok szerencsére. Kép Vikit apukája altatja, legalábis próbálja. Kép de legalább nem üvölt most. Kép
gyerekdokinál is voltunk, 2 hét alatt 4570-ről 5100 g lett a súlya. Kép Gyönyörűen fejlődik. Kép Kép

Közkincsé tenném, amit a dokink mondott, ő homeos orvos is, és nekem a szülés utáni depimre is nagyon bevált, amit tanácsolt.

A 2 hós oltással kapcsolatban mondta, hogy szerezzem be ezt a bogyót, ACT-HIB/DPT D30
oltás előtti este 2 golyó, oltás után 3 napig 1x2 golyó.

Nagyon szimpi ez a dokinő, meg ahogyan a babákkal is bánik, na meg a nagyfiammal! Kép

Dejó, holnap tali! Kép Kép Délelőtt folyamán Bodzával érkezünk. Kép

Dóri & Viki (holnap 6 hetes) & Gergő (7 éves)
Vendég

ez vadi friss képKépezzel szeretnénk felhívni a fiúk figyelmétKép rózsaszínben esélyünk sincs pinklady mellett, ezért inkább pirosban vagánykodunk! (a sapit csak hajléktalansapkának hívjukKép) (ja! holnap megyünk!Kép)
Kép

KépKép
KépKép
and

And,
tetszik nekem ez a kep, nagyon aranyosak vagytok rajta.
falina

Hari!Annamami!KépAnd!Kép

Nagyon édesek a babáitokKép
Meg lehet "zabálni" őketKép

Képzeljétek Lívi tegnap este1/2 9 óta alszik egyfolytában és még most is.
Most már hete így alszik éjjelKép
Nagyon örülünk nekiKépKépKép

Nem tudom mi van vele de napközben is sokat alszikKép
mindig játszik kb.1-1 1/2 órát hami utűn utána látom hogy ásít meg már nyávog egy picitKép és beteszem kiságyába és magától ealszik kis idő után.

De nem kiabálom el, hogy egy kis tündér 1 heteKépKépKép

Csak az öltözködést overálba ki nem állhatja!!!!Kép
Utálja szó szerint, vísit mikor beleteszem.
Meg sokat bukik és nem szereti hogy a feje felfelé va a kocsiban de ebben a hülye vastag ruhában hasra nem tudom őt tenni meg oldalra sem nagyonKép
Úgy hogy már félek előre a mai napi sétától isKép

Mea
mea

Itt megint integet Nektek Lívi, aki már 11 hetesKép

Kép

Te jó ég anya milyen a séróm!!!KépKépKép

Kép

Mea
mea

És játék közbenKép

Kép

Mea
mea

Tzsuzsa!Kép

Gergő biztos szomorú lesz.

Nemesek!Kép

Tegnap a férjem fölvitte az autót, már csak a hólánc leszerelése van hátra, ha leértünk a hóról. Remélem, eljutunk a talira.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Jó reggelt!

Viki ma persze este óta alszik, Kép ami persze jó, csak a tali miatt mondom, variálódik a szopi ideje.

Nemesek!

Boldog névnapot! Kép Kép Kép

Dóri & Viki ma 6 hetes !!!! Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Mea!

Nagyon vagányak a képek! Kép Nekem a vizes hajas tetszik nagyon! Kép

And!

Mindketten nagyon szépek vagytok a képen! Hogy odabújik hozzád Eszti. Kép
Vendég

Köszi DóriKép
Már 6 hetes Viki, hú de rohan az időKép

Nemesek!Kép
Én is boldog névnapot kívánokKép

Mea
mea

Nemesek!
Én is sok boldog névnapot kívánok!!! Kép Kép

Dani is ma előbb kelt, nálunk is vatiálódik a szopiidő. Azt hiszem úgy megyünk, hogy ahogy odaérünk, már kajál is.

Benianyu
5+6

benianyu

Kisnyúl még mindig alszik...........
most nézem a térképet,hát remélem odatalálokKép!
Mea,beszarás a séró,nagyon tetszikKép,mi Hókuszpók frizurát viselünkKépKépKép
And,Hari,Annamami!Babócák (és anyukákKép)nagyon rendben vannak!nem is értem miért elfogult egy anyuka....

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Boldog névnapot!!!!!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!Kép
KöszikeKép
Nekem egyébként a hókuszpók frizura jött be mindig aztán most már Livike haja isKépKépKép

Jó talit Nektek!!!Kép

Mea
mea

HariKép
Kitartás!Tényleg nagyon jó lesz majd a baba, csak idő kérdéseKép
De komolyan én sem hittem volnaKép
És lám Lívi is kisangyal egyelőreKépKépKép
Kb. 1 hete az, akkor volt ugye 10 hetesKép
Már nincs sok hátra Nektek se, hogy azzá váljonKép

Mea
mea

Remélem készülnek fotók a talin, már úgy várom, hogy lássam őket.
Remélem tesztek fel képeket Csajok!!!Kép

Mea
mea

Kuha!Kép

Írok mailtKép
Amúgy hogy vagytok?
Remélem Gergő is kisangyalkaKép

Mea
mea

Falina!Kép

Amúltkor írtad, hogy már csak minimális tejcsitek van szinte, hát most már nálunk is ez a helyzet de mindig cicire teszem és azt a kevéskét is úgy szívja olyan cukiKép
Meg jó érzés közben szemezni vele, meg hogy hozzám bújikKép
Meg most már tejcsit sem kapunk, és tápit kap jó nagy adagokat de érdekes állandóan azt hallom, hogy a tápis babák dagadtak, hát én nem úgy veszem észre itt a képeken sem, mert Kuha és a Te bébid sem dagi meg Lívi semKép
Úgy hogy ez hülyeség szerintemKép

Láttam már tök dagi tejcsis bébiket isKép

Mea
mea

Sziasztok! Jó szórakozást a talin, én is várom a képeket!

Kati! Boldog Névnapot!

Jucc! Még a párom és anyukám is megnézteKép! Aranyosak vagytok, szerintem jók lettek a képek. Gergőnek is örök emlék lesz, hogy már kiskorában újságban voltKép.
Viszont kissé csalódott vagyok, az újságosnál láttam, hogy termékminta is van. Előfizetőknek meg semmi.

Megann! Nézd meg a Csillám által ajánlott első linken, tök édi zsák-overall van. A bodyk is jó áron vannak.

Csillám, Zsófy! Az én párom is ilyeneket költ, mindig le akarom jegyzetelni, de sosincs cerka nálam, megismételni meg persze nem tudjaKép.

Benianyu! Csak azért csúszott át 20 perccel a 22-re Pálma születése, mert a dokinak előző nap nagy menete volt, és csak éjfélre ért beKép. Ha 11-re megérkezik, 21-re dátumozhatták volna a csajszitKép. De így volt jó, mert kiürült a szülészet és a tesóm meg a párom is bejöhettek, és az egész olyan nagyon jó voltKép.

Fogíny: Pálmáé is fehér, nyáladzik és rágja az egész kezecskéjét (ököl és alkarKép), de szerintem is később lesz ebből fogacska.

Legyen szép napotok!

D
dudukly
Isaszeg

Jó reggelt!

Lányok , tündériek a bébik!

Csilla!

Nagyon szép család vagytok, panaszra nem lehet okod.
A súlyfelesleg miatt meg ne aggódj szerintem.
A babádnak így is Te vagy a Tökéletes. És a férjednek is.
Rajtam is maradt bőven, ráadásul én eleve némi súlyfelesleggel indítottam.
(Most jövök rá, hogy milyen könnyen beszélek, aztán meg sírás mindig a vége, amikor nadrágot akarok venni magamnak. Mert hogy soha nem kapok. A férjem már nem is jön velem, mert tudja, hogy hazafelé csak sírok, és üres kézzel jövünk haza.)
Bár most vettem végre egy farmert, de nagyon gáz, le sem merem írni, hogy mekkora méretű.
Nem is nagyon fogok benne mutatkozni, majd jó lesz "játszós ruhának".

And!
Eszti tényleg nagyon édes, ahogy hozzád bújik!

Mea!

Lívike nagyon vagány kiscsaj, haláli a sérója. Ilyenkor sajnálom, hogy Gergőnek nincs ekkora haja, mert én is szívesen beállítanám így.

A taliról én is várom ám nagyon a képeket, sajnálom, hogy olyan messze lakunk, és nem tudunk elmenni. Pedig de jó is lenne!
Úgyhogy lányok, vígasztaljatok minket, akik itthon maradtak, sok-sok - sok képpel és élménybeszámolóval.

LEsz mit visszaolvasnom vasárnap este, mert ma délután elmegyünk anyuékhoz, ott most nincs net Kép

A tápszertől én is nagyon féltem, hogy majd jó kis dagi lesz Gergő, meg nagy feje lesz, de semmi. Szerencsére.
Azért is féltem annyira , mert egy barátunk kislálnya, aki most féléves, szintén az elejétől fogva kapott tápszeres pótlást, és 3 hónaposan olyan aránytalanul hatalmas volt a feje a testéhez képest, hogy borzasztó. Rossz volt nézni.
Még mindig nem az igazi, de szerintem majd szépen "hozzánő".

kuha és Gergő (11+6)

Kép
kuha

A fenébe...már megint nincs időm írni....

Zsófy!

Én is remélem hogy találkozunk jövőre...
Még az is lehet, hogy itt lesz nálunk babatali...bár már csak tavasz-nyár felé, mert nem szívesen mutogatnám a csodálatos lámpáinkat(villanykörteKépKép) a csodálatos holland tulipánültetvényemet(vadkender és egyéb gyomnövésnyek a kertben), és a mobilhotetl a kertben( lepattant lakókocsi amiben régen az őr lakott)KépKépKépKépKépKépKép

Zsófy!
Már én is az S Oliverre gondoltam, kaptunk is valakitől rucit onnan és nagyon imádom, csak nem tudom hol van Bp-en ilyen bolt..
Nem tudod????

Nyúlné...
Hajajajajajajajajajaj, helyesbítek megint nehogy azt hidd hogy agyament telhetetlen pi..a vagyokKépKépKépKép
Én úgy fejek 200-akat hogy 0-t szoptatok...nálunk fejés van csak és cumisüvegből kapja a manó...
200-at pedig este 9-től reggel 7-8 óráig tudok termelni...
Úgyhogy tápival pótolunk mi isKép

Van számodra egy képem, délután talán megtalálom...el ne tűnjKépKép)KépKépKép

És most megpróbálom összerakni a gyerkeket és elmenni a Corába egy kicsit szétnézni, meg venni valami főznivalót...

(Bevallom, sárgulok az irigységtől hogy nem lehetek veletek a talinKépKép, de sajnos még éjszakára is volt szállóvendégünk férjem ausztriai üzlettársa személyében...
Hiába, zajlik az élet...

Megann 10+2

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Megann!
mióta tápiztok és milyet esztek?
Nálunk is az lesz, még én is tudok fejni valamennyit.

Zozo (tél)
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?