A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

A BOneco ultrahangos párásítonk bemondta az unalmast,vettünk egy újat mert nincs rá garancia és nem tudtuk,hogy mennyiért javítanák meg.
Ha valaki esetleg lát benne fantáziát akkor szívesen oda adom.

Jucus
20170114224602

Hello Lányok!

Emmának Boldog Névnapot Kívánunk.
Most meg miért írok mindent nagybetűvel, nemtom.
Ma beszéltem Votivval, lehet, hogy holnap már jön, ha lesz net.
Mi taknyosan, fogjövősen, de megvagyunk....fordítottam, meg tesztfordítottam, meg tanultam (tanulok), ezért nem kapcsolom inkább be soíor a gépet, és akkor nincs kísértés Kép
Megpróbálok némileg visszaolvasni.
Csók, Ada
ada007

Dóra,
Katababa gyönyörű és Prézlikutya nagyon helyes, ahogy ül és őrzi. Kép szuper kép! és azt tudja Anett, h mi megyünk, és biztosan nektek is örülni fog! holnap pontosítunk!

Most megyek Vincét altatni, aztán romizunk, mert 3 évesek lettünk Andrással. KépKépKép Az majdnem 1100 nap! Kép
cuppantás,
fic.
ficánka

Sziasztok!

Emmának sok boldog névnapot!

Babaképek gyönyörűek.
zanza

<font color="0000ff">Bogárka!
Köszi az infót! Kép

Férjem hazajött, aztán közölte, hogy elmegy ma este Sülysápra valami mosógépet elhozni. Ledőltünk egy 5 percet lustulni, erre alig bírtam felkelni, annyira görcsbe állt a hasam alja - de csak elment... Úgy 10-11 felé azért hazaér, azóta csak nagyon pici menziszerű fájásaim voltak, de teljesen rendszertelen.
Na jó, azért ne kezdjetek el nagyon drukkolni, teljesen kifárasztalak itt titeket. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Juc! A Chicco-t a Kismama újságban láttam, nem tudom elmondani, hogy milyen, a szókincsem az utóbbi időben igencsak viszafejlődött.

Viszont megvan a kockafaló vizilovunk. (a Zsancié és az enyém)
Grétinek is letudva a karácsonyi ajándék.

Dóra! Kata nagyon édi! A kutyus elég szomorkás, biztos nem ízlett neki a bébikaja.

KépKép
KépKép
lindicita

Moose,
ez a meses-dalos weboldal nagyon tetszik, kösziiiKépKépKép

Kisün,
igazad van, akkor éljen a holdnaptár, és advent 1. vasarnapjaKép

KépKép
fibi

Proone! Hajrá, nekem is így kezdődött! De én még simán aludtam vele, csak másnap délben fájt jobban és lett benne rendszer.

KépKép
KépKép
lindicita

Bonecot elvitték.

Juc
20170114224602

Juc! Te aztán igazi üzletasszony vagy! Ha valamink bedöglik, fordulhatok hozzád, azt is elpasszolod? Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

Ez nem üzlet,ingyen vitték el.
nem akartam egyszerűen kitenni a kuka mellé.
Az üzlet asszony nem én vagyok ebben a topikbanKép

Juc
20170114224602

Lányok!

Ezúton szeretnék engedélyt kérni tőletek, hogy akiknek tudom a telefonszámát, szombat délután kb. 5 percig alkalmatlankodjam vagy pedig egy "felettesem". Biztos ismeritek, vagy hallottatok már a Living Forever-ös termékekről, ezekről lenne szó. Kissé húzós az áruk, viszont a termékek 100%-ig természetesek.
Mi kipróbáltuk a berry nectart, és Rékánál bevált, azóta nincs semmi baja.
Nem kell vásárolni, nyugodtan küldjetek egy a sunnyeszba, nem lesz ebből harag.

alkalmatlankodózanza
zanza

Zanza! Forever Living Product. Az áruk pedig nem húzos! Hát milyen üzletasszony vagy te! Kép Tanulhatnál Jucustól Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, tanulok!Kép
zanza

Meg nem olvastam el az elozo ket napot, de azert addigis mindenkit jol kiosztok Kép

Lindi, ez mar haladas, de azert meg nem az igazi. Talan ha inkabb a Kanari-szigetekre mennetek, vagy Olaszorszagba (bar az most nem annyira meleg). Miert mindig ezt a szornyu helyet penzelitek?

Pocak, meg csak a film felenel tartok es azt ertem, hogy neked meg a mamadnak marhara tetszett, de hogy a lanykadnak... felfoghatatlan, ugyanis szerintunk teljesen osszevissza vagtak, egy csomo dolgot ugy kell kitalalni, hogy most mi tortenhetett, es mikor, szereploket felszavakbol kell megerteni, bar ez lehet, hogy csak az oskokori megviselt kopia es a hangmernok hianya miatt van... regi magyar filmnek mondjuk jo.

Nem ertem, miert lepodtok meg, ha egy anyatejes baba megbetegszik. Tokjo, hogy anyatejet eszik, de az meg nem eletbiztositas. Talan ha valami csiramentes laboratoriumban tartanatok... Micsoda baromsag.

Neet, most nagyot csalodtam benned. Nem ismersz fel egy mopszot? Egy beagle-nek a gazdaja!! Tejoeg! Mert hogy mondjuk nem vagod mind a 365 kutyafajtat, meg az FCI (Federation Cynologique Internationale, http://www.fci.be/) altal nem elismerteket, az meg csakcsak, de hogy egy ilyen nepszeru fajtat se... haaat. Javaslom, legkozelebb ne talalgass, mert ugyan eleg sokfele bulldog van (angol, francia, amerikai), de egy csomo mas nyomottpofaju is (rengetegfele masztiff, bordeauxi dog, boston terrier stb.). Ja, es ne mondd a nemet juhaszkutyara, hogy farkaskutya, mert farkaskutya valojaban nincs (van ir farkaskutya, csehszlovak farkaseb stb.), es dan dog sincs, csak nemet dog stb stb.

allatikekecmoose
moosejaw

Lindi!

Akkor adja ingyen Zanza?Kép
20170114224602

Átírtam a tanulj-at tanulhatnál-ra, visszaolvasva olyan bántó volt. Bocsi! Vagy így is az, és inkább töröljem az egészet? Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Na itten lennék megint!

Juc nagyon kacérkodtam én is a vizilóval, de rájöttem azt már a Lilla kinőtte. Tényleg milyen játékokat érdemes venni egy 16 hós gyereknek?
Figyú neked jó lenne mondjuk a hétfő délelőtt, vagy a szerda délután? Igaz szerda reggel oltást kap a Lilla, de ha alszik akkor lehet kupálni. Na mit gondolsz?

Moose!
Eddig nem ismerted az egyszervolt.hu oldalt? Lilla imádja főleg az animációk közt lévő Pinty és Ponty daltKép Az én lányom nem tv hanem számítógép függő lesz. Nem tudom mi a jobb.

Vicces csomóan párásítót akartok venni, nekem meg páraelszívó kell, mert majdem 70% a páratartalom a lakásban és az 50-60% lenne az optimális.

Advent
Ha jól tudom akkor úgy kell számolni, hogy a 24-e előtti 4 vasárnap kel gyertyát gyújtani. Mivel idén 24. szombat visszafelé számolva most vasárnap az első adventi vasárnap.

Zanza!
Az édesapám is ezzel foglalkozikKép
beetrix

Beet!

Hétfő délelőtt jónak tünik egyenlőre.Jösz vagy menjünk?

Juc
20170114224602

ÉS ha valaki szeretne otthon,ajándékba naptárat készíteni saját képekből akkor itt van egy remek,nagyon egyszerű programm hozzá:
http://zmamgmwspro07-f.tay.hp.com/activitycenter/us/en/customizable/calendar_var iety.jsp
20170114224602

Sziasztok lányok!

Emmát Istenke éltesse!

Bogárka
Petra és Doni csuda édesek.

Dora
nagyon jó csapat de nem haragszol, ha csak a gyermekedet dícsérgetem, hogy milyen szép . Mert a mellette ülő kutyus nem a jó fényképarcáról hírös. Kép

Köszönjük a jó kívánságokat, de sajnos a helyzet nem sokat változott.Kép
Tegnap voltunk dokinál. Mivel nem voltak lázasak a lányok, csak tüneti szereket kaptunk. Viszont jól rám ijesztettek, mert a doki néni közölte hogy ne parázzak de Boginak van egy kis szív zöreje.Kép
Tud erről valaki nekem írni?

Ja és Bogi ma állt fel először!Kép
Elina kicsit fáziskésésbe van.

Megpróbálok visszaolvasni, bár egyenlőre lehetetlennek tünikKép

Kókusz
kókuszdió

En visszaolvastam, de mar nem emlekszem mindenre.

Murrnak nagy-nagy gratula, erot, egeszseget stb. Kép Ez az Akos szuperjofej, mondjuk jobban is jar, ha ejjel hagyja aludni a mamit, mert nappal a batyoktol ugysem tud szegeny. Zanza, kerjel nekunk egy kepet!

Zs, en is kiabalos lettem, pedig meg csak egy lanykam van, nem is tudom, mit csinalnek ket fiuval, huh... meg azt sem tudom, hogy melyik a rosszabb, ha azt kiabalom, hogy "ulj le, ott ne ugralj, ulj mar le", vagy ha csendben, nyugodtan karomkodok egyet... de azt gondolom, hogy a kiabalas nem jo, ha jol emlekszem, anyam csak az ocsemmel kiabalt, aki a negyedik gyerek harom lany utan... anyosom viszont allandoan uvoltozik, es engem allatira zavart, amig naluk laktam, pedig velem nem uvoltozott, de az is szornyu, ha csak hallgatja az ember, hogy valaki massal kiabalnak, mint ahogy a nyuszi is sirni kezdett, mikor naluk voltunk es meghallotta, meg persze azt sem birja, ha apa meg anya kiabal egymassal. Dehat meg a kutyak sem birjak a kiabalast. Szoval szerintem nem kene kiabalnunk, de nem tudom, hogyan lehet meg gyorsan levezetni a feszultseget, es honnan lehet olyan onuralomra szert tenni, ami meggatolja ezt az azonnali automatikus kiabalast Kép
moosejaw

Ja, Dora, ezen a kepen nem is ebedel senki! eteted te rendesen ezeket az aprosagokat? Kép

Ja, es Fic, te meg ne legyel depi! furdo meg ilyesmik tokjo. Nigella falatozojat szoktad nezni? o aztan jo a roboralasban. tenyleg, eszel te eleg csokoladet? Kép

Jaja, es Rec! Ma mintha kevesebbszer toroltem/szippantottam volna orrot. De lehet, hogy mar erre sem emlekszem rendesen...
moosejaw

Jajaja, Emily Elizabet Kép es Zanza! ma vettem egy pluss Cliffordot, egesz kicsit (mert a nagyobbak tokdragak voltak es angolul karattyoltak, az meg minek), de asszem majd csak a Mikulas adja at a Nyuszinak Kép ugyis akar neki adni valami ajandekcsomagot, mert ma tul sokat vasaroltam a Kenguruban. de jovore akkoris a pagony mikulasat fogom kiprobalni.

Tenyleg, mi az a "pipis", amit olyan sokszor emlegettek?

Es senki mas nem kinlodik interdentalis fogkefevel? Ilyen szuperjo fogaitok vannak? Vagy megsem en vagyok a leglustabb es legnemtorodomebb?
moosejaw

<font color="0000ff">Jó reggelt!
Jelentem, 2:1.
Szépen végigaludtam az éjszakát, pedig este alig bírtammegmoccanni néha, annyira nyilallgatott a combomba, farizmomba - nagyon lent van a baba feje. No mindegy, legalább széééép laaaassssaaaaan tágítgat. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Zanza: FLP tényleg nagyon jó.... mi is használunk több dolgot is belőle. Szal csak bátorítani tudlak.

Kép
Kép
johanna1975

Bogárka: édesek a gyerkők.

Dóra: hogy milyen nagy már a lányod. Enyém egy törpi hozzátok képest. Kutya is helyes....

Tali nincs valamikor?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Moose: a lányom igazándiból a zenéjét szereti (mit tehetnék érted?)

Este ha lesz időm írok egy szüléstörténetet, most csak annyit, hogy ma 7 éve hogy hajnali 5.45-kor kibújt az én "pici" lányom a SZENT IMRÉbenKépKépKép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Szép napot Mindenkinek Kép !

Annyi minden kimaradt, hogy meg sem próbálok egyenlőre visszaolvasni.

Proone, nagyon drukkolok nektek Képtalán nem is baj ez a "lassan de biztosan" módszer, ahogy a bébicsek jön Kép

Pocak kedves! Kép ha Hirosimát is úgy bombázták volna, ahogy te engem az igért mélekkel, akkor ma senki nem tudná mi az az Enola Gay Kép

Ficánka: jó a netes ajcsirendelés is, ha van jó címed, de nem próbálkoztál sk. módszerrel még? persze baba mellet nem biztos, hogy egyszerű..
Én most épp egy pecsvörk takarót csinálok, de asszem nem a legkönnyebb mintát választottam.. legfeljebb jövő karácsonyra lesz kész Kép

pussz: Macs
macskanyu

Pipist már én is akartam kérdezni, mi az?

Moose,
bocs, abszolút nem vagyok kutyaszakértő, Marci az egyetlen kutyus az életemben. Kép Ez (ő) akkor most egy meninblek kutya a képen?

Recca,
kezdtem örülni, hogy a nagytakarítás nem hozott erdményt (szőrös, szuszogó izékbe nem botlottam.) , most viszont kész vagyok: nálunk is lebabáztak!!! Kép Kép Kép Kicsit nagyobbak, mint a tieid, de mégiscsak gyerekek. Viszont sokkal könnyebb elkapni őket.
neet
neet

Sziasztok!Kókusz:nem csodálom,hogy megilyedtél a szívzörej miatt!Minket igy engedtek ki a kórházból,mondván,hogy ki kell vizsgáltatni.<Ehhez csak annyi előzményt,hogy az első babánk állítólag 3 üregű szívvel született és 4 nap után....>Szóval iszonyatosan beparáztunk,de a házi orvosunk megnyugtatott,hogy nagyon sok embernél van ilyen.1 hónapos korában voltunk először EKG-n és szív UH-n,ami kimutatta,hogy a férjemet idézzem egy"HANGYAF..I"pici lyuk van rajta,ami meg is marad örökre,de szerencsére nem nő a gyerekkel együtt,tehát felnőttként is ekkora lesz.Akár még élsportoló is lehet ezzel.Azóta 3-szor voltunk újra és szerencsére minden oké,valóban nem nőtt!Na persze nem azt mondom,hogy nálatok is ilyen komoly a dolog,csak gondoltam elmesélem Neked.KépKivizsgálásra küldtek vele?

petergabi

Proone:
Tök jó hogy írod, hogy miket mondanak a vizsgálatoknál, legalább fel leszek már rá készülve, hogy ne higgyek senkinek és semmilyen műszernek majd Kép hanem csak várjak türelmesen Kép
rylie

Moose:Nagyon profi vagy kutyaügyben, ezt a szörnyűségetKép is felismered?Kép

petergabi

Pocak:isten éltesse a "kis"lányod!

petergabi

Sziasztok!

Moos, teljesen igazad van. Rosszul irtam, nem tobbeszamba kellett volna, hanem E/1. szemelyben.Kép En ettem, ok csak neztek.Kép De az meg tenyleg nem latszik.Kép
Lindi, inkabb az volt a baj, hogy nem kapott semmit. Bebikajat meg Kati sem kap, egyelore anyai nedun el.Kép

Fic, majd csongess be ertunk!

Moos, pipis = Auchan? A logojaban van egy madarka. (=pipi)

Pro, megvarja ez a koc a kiiras napjat!Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Gabi, csak nem egy bullterrier? Kép

Saját?
macskanyu

Johi, pont ma harom honapos Kata ( szerdan mertek: 6150g es 61 cm, ugyhogy tenyleg nagyKép )

Neet, igen o egy meninblek kutya.Kép

Huuu Petergabi, es meg erre a fajtara mondjak, hogy fenevad?Kép Edesek.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pétergabi,
melyik szörnyűségre gondolsz? A cumis vagy a másik? Kép

Dora,
na ugye. Ha a márkáját nem is ismerem fel, azért ez még megy. Kép
neet
neet

Még a végén kiderül, hogy mindenkinek van tutyája csak nekem nincs és jól irígykedhetek... Kép Kép
macskanyu

Moose,
most hogy mondod, biztosan nem eszem elég csokoládét! Kép azt meg nemtom, mi az a Nigella falatozója, hol van és mikor???

Zanza,
engem érdekel mégis, bár az egyik nagynéném "benne van", de vele valszleg ritkábban találkozom, mint Veled. de én csak és kizárólag Veled tárgyalok!!! KépKépKép

Pocak,
lánykádnak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!! KépKépKép

Macs,
igen, én is csinálok sk, üveget festek és sütiket készítek az adventi Praktikából. Kép pecsvörk tök jó, kézzel v. géppel varrod? én asszem kérek a Jézuskától egy varrógépet, és akkor tudok mindenféléket csinálni - talán, ha Vincenzó hagy. Kép nagy kedvet érzek hozzá. meg a kenyérsütéshez is, úgyhogy olyat is kérek. Kép

Petergabi,
ő egy stafford? bár igaz, kicsit hosszabb az orra, mégis inkább bull? a kőc gyönyörű!!!!!! és nekem a kép is nagyon tetszik, bár kicsit borzongatós Kép

Dóra,
oké, most kiteszem V-t, aztán majd szólok, ha ébred! Kép Anettnek szóljak, h jöttök, vagy legyünk +lepi?
cupp,
fic.
ficánka

Macs: visszatértél?Kép Gyere át vigyázni a kőcökre, addig én bombázlak mélekkelKép Egyébként már küldtemKép

Gabi: kösziKép Rohan az idő...

A sulis nagylányKép
Kép

A FIÚKKép
Kép

Mostanában így pancsizunk:
Kép

pocakpacni

Ja és Marci tegnap du 6-kor képes volt ilyet tenni:Kép
Kép
Negyed 8-ig aludt, majd este fél 11-ig kukorékoltKép

pocakpacni

Pocak,
nagyon szépek a gyerekek!!! Kép
neet
neet

Pocak,
gyerekeid még mindig csodaszépek!!! KépKépKép amin Marci elaludt, az egy pelenkázó? és Balu micsoda nagyfiú már! méretek?
fic
ficánka

Fic: igen pelenkázó, de lent a földönKép Baluméreteket nem tudok, majd jövő héten megyünk oltásra és utánaKép

pocakpacni

Neet, jajKépKépKépKép

Moose, akor jovo het?Kép

Pocak, kepekKép a furdos kulonosen tetszik.

Dora, PGabi, a kutyas kepek is joook!Kép a mopsz es a bullterko is az elso 10-ben van nalamKép
ha en tennek fel kepet a kutyainkrol, talalgathatnatok...KépKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
azért tegyél fel képet Te is, látni szeretném őket! Kép

Kutyák: nálam is nyerő a mopsz, a francia buli, a staff és az argentin dog. Ha egyszer kertesünk lesz majd sokára, akkor biztosan lakik majd benne kuty. Kép
ficánka

Ficánka: géppel varrom, de néha így is környékez a guta, mert csak darabonként érdemes varrni egy blokk darabjait is. Na de ha kész lesz Kép) csak sajna a 160x210 es méret készültéig sok tűt török még százon Kép
Üvegfestés is cool, az anyósomnak én is egy pohárkészletet festek karácsonyra Kép

Pocak, én vigyázok a kőcökre, csak nem H-Sz-P du, mert akkor english Kép

Recca azér' kíváncsi lennék a te tutyáidra is Kép

Szerintetek mi a "kis" pocak ismérvei? mindenki kicsinyelli a pocakom, pedig sztem, egy esővizes hordóra hasonlítok momentán a 34. hetemmel...
macskanyu

Fic, Macs Kép. este megteszem, de most - szokas szerint - nagy rohanasban, meg foleg kesesben vagyok.....

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moose!

Pipis=Auchan
Kispipis=Savoya Auchan alá Soma

HOl vetted pici Clifford?

EmilyE.Kép
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: