Én azt hittem, nem tudom miért, hogy Neked rövid ciklusaid vannak. De hát, ha 30 naposak szoktak lenni, akkor a 25. napi teszt még nagyon korai. Van aki csak a mensi elmaradása utáni 5. nap körül ajánlja a tesztelést. Az én doktornõm meg azt mondta, hogy ha majd nem jön meg, csak a késéstõl számított 10. napon teszteljek. (Hiába mondtam neki, hogy nekem eddig csak egyszer késett életemben, akkor aztán meg is mûtöttek dermoid cisztával, úgyhogy a késés nekem vagy nagyon jót, vagy nagyon rosszat jelent.)Szóval ez nem nagyon érdekelte, kitartott a mellett, hogy majd a 10. napon teszteljek. Ez azért szerintem túlzás, de a mensi elmaradását mindenképpen meg kell várni ahhoz, hogy a teszt a tényleges helyzetet mutassa.
Szóval még semmi nincs veszve.

Egyébként milyen az a háromnapos teszt???
Ildi
Nagyon sajnálom, együttérzek. A rákszûrés számomra a legutálatosabb dolgok egyike, de egyszer nálam is meg kellett ismételni mert nem sikerült. Nálam annyival volt rosszabb a helyzet, hogy ezt nem telefonon, hanem levélben közölték valami olyan szöveggel, hogy "Saját érdekében azonnal keresse fel orvosát, mert a rákszûrést meg kell ismételni." Gondolhatod, már minden eszembe jutott ...
Puszi: Zsuzsu

Az is baj, hogy delegacio-hegyek vannak a heten, es max csutortokon tudok elmenni megint uh-ra, hogy hogy hova lett a 18 mm-es tuszo. A 2 naponta akciokat azert tartjuk