A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

szia BABCSI BABA
köszi jól elöbb leírtam noinak annyira várja rókakomátKép
és te hogy vagy megjött nem jött? most kicsit nem vagyok képben tesztelsz?Kép
gilingalang

jaj olvasom rühős megérkezet BABCSIKA fel a fejjel.lányok én ajánlanám a kineziologust hátha nektek is segit.nem egyet hallottam aki ez után lett terhes ha kell a cím szívesen adom próba cseresznye nekem bejött,azért nem semmi előre megmondani h terhes leszek és 1 hete h bent van a baba és ténmyleg ott van,
gilingalang

NoémiKép, MandaKép ügyesek legyetek, várunk titeket a jó hírekkel délután.

Lara nagyon sajnálom anyukádat, remélem minnél előbb feltudod dolgozni a hiányátKép

Giling ne félj, minden rendbe lesz a babóvalKép

Babcsi sajnálom,Kép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babcsibe Kép
Miért engedted be a nyomikosarast? Senki nem küldte hozzád! Nagyon sajnálom Kép

Noémi Kép
Remélem meg tudod oldani a vérvételt! Szerintem nem lesz vele gond Kép De különben meg mind1, mert már ott lapul a pocidban valaki Kép

Manda Kép
Gondolok ám rád, hogy minden jól alakuljon! Már biztosan ott vagy a BMC-ben!

AmicaKép Gili Kép
Remélem jól vagytok!

Kép
Kép
szilva069

GilingKép
Ez tök érdekes amit írsz a hónalj alatti fájdalomra. kb. egy hete akartam is írni nektek, hogy olyan érdekes, hogy a cicim a hónalj altt fájdogál és ez nem szokott lenni. Aztán rá pá napra felment a hőm 37.1-re és aznap nagyon görcsölgetett a hasam és aztán elkezdett lemenni a hőm. Tökre azt érzetem hogy terhes vagyok csak nem tapadt meg a baba. Túl sok minden van mostanában, a ház, költözés előőti állapotok, tanulás, vizsgák közelednek.

NoéKép
Azt kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben teljen a 9 hónap alatt. Rókakomát ha nem muszály ne kívándKép Attól még minden rendben lesz. A nővéremnek pl. semmilyen tünete nem volt végig a 9 hónap alattKép

BarbiKép
Köszi az együttérzéstKép Folyt. kövKép
Veled mi a helyzet?

EllaKép
Persze, hogy bekerülhetsz a táblába. Wish vezeti. Írd meg az adataidat, mikortól próbálkoztok, életkor, átl. ciklushossz, hanyadik cn.-on vagy, spontán vagy hogy próbálkoztok.

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok

Babcsi
SajnálomKép
Nekem is oldalt szokott érzékeny lenni a cicim.
(baba persze sehol) Valamikor meg semmit nem érzek.

Megpróbálom beszúrni a görbém.

KépKép

Ezt hogy csináltam?Kép
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!
Most rohanok!
Várnak a pockok, baromira elszaporodtakKép
Babcsi, Szilcsi, megvagyok, amúgy rosszul, de erre várunkKép

Nekem is fáj hónaljban...

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép
Bizony, bizony... Kép

Kép
Kép
szilva069

Kép
Kép

Ella írd meg azokat az adatokat, amik a táblában vannak és beleteszlek.

wish

Wish Kép
Már annyira utálok ott a tábla alján csücsülni Kép Nem tudnál tenni valamit?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Feljebb tehetlek, de azért az nem lenne ugynaz, mintha megint magadtól mászod meg.
De tudod mit, beírom a mait neked is első ciklusnapnak és akkor szépen menetelni fogsz felfelé, aztén legfelejebb "meglepődünk", hogy ez milyen rövid ciklus volt Kép

wish

Sziasztok!
Majd este benézekKép

Kép
Kép
Kép
amica

Noi, Gili
van már nyári topik, talán Potter Ágié lesz az első babaKép

Kép
Kép
Kép
amica

Wish Kép
Ááááááááááááááá nem komolyan írtam, csak olyan rossz nézni magamat mindig ott alul, főleg, hogy nem rég még ott voltam fennt Kép

Amica Kép
Én is tudom, hogy van nyári babás topic, már nézelődtem ott, mikor még volt jogosultságom. Éppen akkor nyitotta valaki.

Kép
Kép
szilva069

Szilva, mindjárt mindjárt jön a nyomicsajsz és jön a zebrádKépKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Lányok

Nekem például nem volt hányingerem egyszer sem, a mellem is hol feszült, hol nem. Ami viszont abszolult jellemző volt, hogy ha tüsszentettem, köhögtem, illetve az együttlétekkor éreztem a méhösszehúzodásokat és az igencsak fájt, de megnyugtatlak titeket elmúlik, csak az elején rossz.
A nemkívánósság és kívándósság is elmúlt. Kép

Ági
35+1

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Babcsi-babaKép
Sajnálom nagyonKép De még így is lehet a fa alatt meglepiKép

MandaKép
Már nagyon várom a híreidet!

NoémiKép
Tegnap óta csak Te jársz a fejemben, annyira örülök, hogy sikerült! És nagyon szorítok, hogy minden szupi legyen! Most már nem is lehet másképp! Remélem minél előbb tudsz jelentkezni, hogy mi volt a BMC-ben!

Nekem ma már jobban ment a szuri, most már nem is csípett, de azért a kezem még mindig remeg és enyhe gyomorgörcsöm van, mielőtt döfök! De azért döfökKép

Lányok egy kérdésem lenne:
Én egyébként is sokat szenvedek sajna székrekedéssel. Ez az Elevit meg egyébként is azt okoz. Egyébként érzem is a hatását. Eddig ittam szenna-teát, az szokott hatni, de amióta szedem az Elevitet, az sem hat. Gyógyszert nem merek bevenni, még a teától is tartok, de muszáj vmit tennem, mert megőrülök.
Mit javasoltok? Nektek nem volt ilyen problémátok?
mary78

Amica Kép
Drága vagy!

Mary Kép
Örülök, hogy minden ok a szúrással Kép
A tejet nem próbáltad még? Nekem bejön, és különben is jó, ha eszed a fehérjét, mert azt ugye tömöd magadba, nagyon fontos a szép vastag m.ny.h. miatt!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Minden reggel iszok egy bögre tejet, igaz, van benne egy picike kávé, de már igyekszem azt is elhagyni. Megpróbálom, hogy este is iszok egy pohárral lefekvés előttKép(a reggeli víz, lenmag, kefír, szenna tea melléKép)

Igen próbálok sok fehérjét enni, a kaukázusi kefír a kedvencem, azt mindennap iszok egy üveggel. És erőltetem magamba a gyümölcsöt is, pedig nem nagyon szeretem őket. Ja és eddig ittam kb. 2 pohár vizet egy nap, most azt is erőltetem magamba.

Hát igen egy csomó mindenre oda kell figyelni!

Jaj hol van már ez a Manda-bébiKép???
mary78

Mary Kép
Ügyi vagy, a legjobb úton haladsz a babó felé! Azért ihatnál többet is (tejet is + vizet is). A csirkehúsban is van sok fehérje!
Én is kíváncsi vagyok már Mandára, no és persze Noémire!

Kép
Kép
szilva069

Hellóka!
MaryKépNekem is volt az Elevittől székrekedésem,de akkor mindig reggel éhgyomorra vettem,most kicsit eszek előtte +11h körül néha du.veszem be,(vagy így nem szívodik fel annyira?)nekem ez bevált.proba szerencseKép

Adatok:2005.szept,26cn.,rendszertelen32-50,Kecskemét,21év

Most elköszönk este még benézek ha hazaértem a orvostól.Remélem biztató dolgokat mond.
Vendég

Sziasztok!

Babcsi

KépKép

Noémi,Gili
Kép

Nem voltam netközelben egy pár napig.Pótolok,amint tudok,mert nemigazán vagyok képbenKép

KépKép

KépKép
okr

Köszi EllaKép

Én egyébként reggeli után veszem be.
Tényleg többet fogok inni, az is biztosan segít egy picit!
mary78

Sziasztok Csajok!Kép
Megkésve, de megjöttem. Elmentem Sárkeresztesre az öcsémékhez babázni.
Képzeljétek ilyen gyorsan még sohasem végeztem a BMC-ben, 8-ra már meg is volt az UH. A mnyh. 6 mm., ez gondolom még kevés, remélem nőni fog még. Kedden kell visszamennem.

SzilvaKép
Mondtam a dokinak a rózsaszinezgetést, azt mondta, nem látott semmit, direkt megkérdeztem.

Kedden majd biztos eldől, hogy mikor lesz transzfer.

NoémiKép
Mivel 8-ra végeztem, ezért nem vártalak meg, bocsi. Mikor értél oda?
Mit mondott a doki?
Várom a híreidet! Majd legközelebb találkozunk!!!

Manda

manda

GilingKép
Ha gondolod add meg a kineziológus adatait, aztán majd meglátjuk, hogy szükség lesz-e rá.

manda

Sziasztok!
Sehol senki? Kép

Gyors bekukk csak, minnyá megyünk kártyázni a sÓgoromékhoz.Gyerekek már kint vannak, ketten vagyunk apával. Nyugalom és furcsa csönd...
Csak Korda Gyuri bá kiabál, hogy "all in!"

Betti
Legjobb csoki a lejárt szavidejű! Meg kell semmisíteni!Kép

MindenkiKépKép
Jó pihenést, itt a hétvége!
Tényleg, Tüncsi meg itt van minálunk!
Pussz!Kép
Vendég

Sziasztok
Megjöttem a dokimtól,rendesen lehervasztott az egész utat végig bőgtem.PCOS vmim van semmit nem tudok róla csak hallottam a nevét.Kaptam gyógyszert ami áll.segít helyre rakni a dolgokat nem tom mit?jan. végén talizunk aztán ha semmi változás akkor nekem petevezető átjárhatóságit,férjemnek+andrológiát csinálunk,azt mondta addig nem töm hormonokkal.
kb ennyi ,megnézem mit lehet erről a nyavajáról tudni.
Helló
Vendég

Noémi,

Annyira, de annyira örülök végre sikerült neked!!!! Kép))))
Kívánok neked 9 hónap problémamentes terhességet és gyönyörű egészséges kisbabát vagy kettőt Kép

Mi most kicsit leáltunk a babadologgal. Nagyon kiborított a legutóbbi sikertelenség. A munkahelyemen is nagy gázok vannak, 1 hete már nem is tudtalak olvasni se titeket....de érdemes volt idenézni ezért a jóhírért.

Fruzsina

fruzsina32

Fruzsi Kép neked is sikerülni fog. Kicsit kapcsolódj ki, én szeptemberben buktam ki nagyon, talán még soha ennyire. Október 4-e óta itthon vagyok. Ez lett az eredménye.
Nagyon várunk, ha tudsz jönni Kép nem baj, ha nem írsz mindenkinek, magadról tudósíts, az is elég.

Manda Kép mi későn értünk oda és sokat is kellett várni, 2 után jöttünk el, én Mikulásra megyek megint az első UH-ra. Semmit sem mondott az orvos, csak annyit, hogy utro továbbra is 3x1, én meg mosolyogtam, h most is minimum 3x2-t adok, néha 3x3-at, de nem baj, volt bőven utrom a múltkoriakból, tudom pótolni a hiányzókat Kép.
A mnyh-ra igyál nagyon sok vizet. Amennyit csak bírsz. Bár ez adottság kérdése is, mert én most alig ittam meg ettem az inszem alatt, és 10 mm volt az első UH-nál.

Ella Kép én nem ismerem a PCO.t de sokan igen, biztosan fogsz valakitől tanácsot kapni erre vonatkozóan. Kitartást. Időben vagytok, bár ezt én is utálom hallani.

Szilva Kép olyan jó volt hallani a hangod, bárcsak hozzád menne Pirike! nagyon drukkolok nektek!

Babcsi Kép ez nem igazság! Pirike jól eltévedt ez a szemét, igazán mehetett volna mondjuk Szilvához inkább. Nagyon kívánom, hogy a következő sikerüljön nektek!

Gili Kép tegnap este megtaláltam a topikot, de még nem merek oda írni. Kicsit még várok Kép
Nekem sincs tünetem egy pár napja, hacsak nem amit Ági Kép írt, érzem a pocakom rendesen, mintha meg akarna jönni, vagy mintha nyomna valami. De csak ha már elfáradok, sokat állok például. Melleimet egyáltalán nem.

Még jövök kicsit később.

Puszi
noémi
Vendég

Sziasztok Csajok!

Gyors bekukk. Tudjátok, a szokásos házépítés, suli stb....

Szilcsike?)
Na igen, nem túl jó a tábla alján csücsülni. Küldöm hozzád pirit ahogy nálam végzett!Kép

MaryKép
Az bizony jó lenne, ha karira ez lenne a meglepiKép
Nekem a joghurt + gyümi szokott bejonni!Kép

NoéKép
Sajna ez vanKép Érted viszont még mindig örömködök!!!Kép Majd igyekszem követni téged!Kép

Gyugyi, Manda, Okr, Ella, Fruzsi és mindenkiKép
SziókaKép

Mindenkinek jocakát és csíkos álmokatKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok! ill. Jó éjszakát
Látom ma nagyon laza volt a topik!
Na mindegy....mindenki elkezdte a hétvégi lazitást!Hurrá szakad a hó,Natit most hoztuk haza KépKépKépMegyek is.....csak bekukk...
Ella Nyugi ha a PCO a gond,és kaptál rá gyogyit....már zebrás is lehet a teszted ,pár hónapon belül!Fiam is úgy készült,hogy már 6-7 éve Én is PCO-s voltam!Szóval nyugika!Kép
Noi kedves-kismami
Vigyázz magadra és edd szorgalmassan,a csodabogyikat Képés fincsi vizet!KépMegnézted a Natinak a vitamint?Én nem igazodok ki a honlapon....nem is találomKép,de bizti tuti szupi....ha Te mondod!és a mindennapi vita. mennyi?Mikor hívhatlak fel matávon?Csörgess meg és otthonin felhívnálak!
Na pusza,szép álmokat!
KépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Szia Babcsika!
Szép álmokat!
kandi72
Budapest III. kerület

Babcsi Kép küldöm hozzád is a zebracsordát! Kép
Vendég

Mary Kép
Nekem is székrekedésem volt az elevittől. nekem az segített hogy reggel ittam vagy ettem valami nagyon rostosat. Gyümi, gyümilé.
Egyébként én csak a 12. hétig szedtem, akkor is csak két naponta egy szemet.
Utána ha változatosan táplálkozol, akkor teljesen felesleges. (sőt szerintem előtte is, de ezt mindenki maga tapasztalja ki). Most vasat szedek már folsavval és ettől nincsen. Rengeteg gyümölcsöt eszem, figyelek a megfelelő fehérje bevitelre.

Noémi Kép
Én valahol éreztem neked ezt a November hónapot. Már nyáron is ezt éreztem, de nem akartam mondani, mert akkor még olyan távolinak tűnt. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép el sem tudod hinni, mennyire örülök neked!
Én is nagyon örülök ám, olyan ismerős érzésem van, jövő nyáron szülünk, július végén, augusztus elején. A novembert az angyalkáktól kaptuk, biztosan azért, mert nem szerettünk volna skorpió babát és el is ment hamar. Kis lelkiismeretfurdalásom is van, de mostanra már van gyerekszobánk is Kép csak még nem rendeztük be Kép. Nektek megvan a lakás? Sikerült eladni Szolnokon a régit? Nemsokára szülsz, kérlek tudósíts majd, vagy kérj meg valakit, hogy küldjön hírt felőled. Nagyon drukkolok!

Puszi
Noémi
Vendég

Sziasztok! Még nagyon új vagyok és előre is bocsi,ha nagyon gyogyit kérdeznék!
Most próbálkozunk a második gyerkőccel és igazából annyi lenne a kérdésem,hogy a teszt a lehetséges fogamzástól követően hanyadik nap mutat valamit (+/-).Már 3 napja késik a mellem majd szét szakad de a teszt csak nem zebrásodik!Kép(

Előre is köszönöm a segítséget!
Timi
tima

Ne haragudjatok, hogy igy betorok a forumra! Csak egy mondat erejeig.

Noemi,
orulok a jo hirnek! Drukkolok en is eloszor a 12. hetig, elerve azt pedig a 40-ik! Kép

Falina az osziektol
falina

Kandi72
Köszi a biztatástKép
Lenne még egy pár kérdésem ha nem baj.
Elolvastam minden lehetséges infót róla,de 1pár dolog nem tiszta.
Mindenhol azt írják h.az LH+FSH értékek rosszak,de nekem azok jók ,progeszteron a rossz.?
Mielőtt elkezted szedni,csináltak cukivizsgálatot,áll.fontos,nekem nem mondta az orvos?
Én is Merckformint, kaptam napi1*1.
A Másik topicba is láttam h írsz csak ott már rég nem jelentkeztt snki,azért inkább itt kérdeztem meg.Köszönöm előre is.Kép
Szép nagy fiad van,2.baba?Bocsi,de nem tudom hogy hol tartotok most.

Jó éjszakát!
Vendég

Sziasztok!
Noi ....Nekem nem is írsz Kép Pedig kérdeztem...Kép
Nem tudok "a" és "c" köztit írni,rossz a klaviám....bbbbb van már!!!hurrá!!!
Ella Én is Mercformint szedek,de 3x1-et,és mióta szedem,nem kaptam hormont....pedig elötte csak az hozta meg a mensimet!Soha sem volt ciklusom!!!-és most már 2x volt. 62 és 42 nap,régebben meg 139...Nekem az Lh-Fsh 1:7-8,és petefészkeimben 15-15 ciszta!Volt nagyon sok vérvizsgálatom,sima vércukrom...pont határérték,az inzulint nem tudom....ajánlották az adimetet Nekem,és a dokim szerint ez jobb lesz Nekem....elvileg spontán Pé-t is produkálhatok....bár Én nem hinnám,de hormonok nélkül,nagyon jó!Fogytam is tőle....mert a folytonos hormonkezelésektől.... megindult a súlyom...felfeléKép!
Szeretnénk tesót,de már 3xpróbálkoztunk hormonkezeléssel (mindig azt mondogatva,hogy utolsó esély!)igaz ez a mercformin elött volt...
Ha jön a tesó,az csak magától jöhet,nem tudok több esélyt adni....
4x vetéltem, Nati hármas iker volt....2 tesóját elvetéltem....nem egypetéjüek lettek volna! Kép
Gyere a másik topikba,ha bármi kérdésed van,vagy írj mailt....mert a lányok itt már ezerszer hallottak mindent! Kép
na pusza mindenkinek!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi72Kép
Köszi szépen az infot,majd átnézek a másik topicba.Most megyek mert uszik a lakás.
Kellemes hétvégét mindenkinek.
Sziasztok.
Vendég

HALIHÓ!
KELLEMES HÉTVÉGÉT! Kép
Gratula az új zebrásoknak!!! Kép
Vigyázzatok magatokra!!!

Én csak olvasói üzemmódban vagyok...mit is írhatnék a 11 napon?! Kép A hőm 36,8...lassan majd lemegy. Ebben a hónapban és a következőben (ha kell Kép) adunk esélyt a babónak...aztán jöhet a lapar. Úgy döntöttem a téli szünetben csak nem műttetem meg magam. Ha muszáj, akkor inkább már suliidőben .Kép
Voltam a dokinál kenetvételen...hétfőn lesz eredmény. A hormonjaim eredménye meg még plusz egy hét múlva. Kép
Ennyi.
Igyekezennek a többiek is zebrásodni! Kép
Pussz

Kép
vizkriszisback

Kandi Kép én nem is láttam, hogy tegnap írtál!
Istenemre esküszöm, nem láttam. Pedig vártalak ám nagyon az esti baglyok közé. Örülök, hogy Nati már otthon van veletek. Gondolom mennyire hiányozhatott.
Most itthon vagyok, de a gyerekvitamint meg kell néznem, aztán majd csörgök rád.

Puszi
Noémi
Kép
Vendég

Ismét itt vagyok! Kép
Most tornáztam egy nagyot Norbi-ra. Kép
Gyorsan le akartam zuhizni...erre mindkét fürdő foglalt. Kép Ég az egész testem. Kép De jól esett.
Este menni kellene vhová...most vagyunk 20 hónaposak! Kép

........úgy hallom nyíílik a fürdőszoba ajtaja..... Kép mennem kell
Mindenkinek kellemes estét!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

VkriszKép
Boldog 20 hónapot!
Mi lassan 20 évesek leszünk!!!
Vendég

Gyugyi
Gratulálok a szép hosszú eggyüttléthez és még legalább 2x ennyit kívánok nektek.Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok, csak olvasgattalak Titeket és megláttam Ella2 kérdését.

Ella2!

A PCO sok kis cisztát jelent a petefészekben. Gyógyszerekkel biztosan helyre tudják hozni és látod, van olyan mami, akinek összejött így is a baba.
A ciszta egyébként fel tud szívódni, pláne ha kicsi.

Szerintem ne aggódj!
puszedli_24

MANDA
szívesen megadom bárkinek de nem itt a fórumon.ha kell valakinek egy jó KINEZIOLÓGUS szóljon nekem és mailbem elküldöm.oké?
gilingalang

jaj egyébként jó reggelt.bár úgy sincs senki
NOÉMI
nekem is fájdogál a hasam tegnap este is nagyon frászt kapok.hanyadik napon is vagy?írtad már?én 34
gilingalang

ÉS TI HOGY VAGYTOK TÖBBIEK? BABCSI TÜNCSI GYUGYI ÉS VALAHÁNY NÉV A TOPICBAN
gilingalang

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?