Úgy gondoltam én is, ne butuljak má el még ennél is jobban.
Orsi: közöm semmi, de teljesen egyetértek Cat-tel. Fű alatt szurkolok
Virág+Ádámpocak
32+3
2005.11.25 11:17
jó ez a link a várandósság alatti szépségápolásról. Át is olvasom majd. Ugyanis nagy hírem van!
Most voltam dokinál, és már látszik egy kis foltocska. Vett vért, hogy megnézzük a hormonszintet. Két hét múlva kell mennem, gondolom ellenörizni, hogy van-e szívhang. Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen. Ugyanúgy, mint az elsönél.
Kérek drukkokat, ha lehet!

2005.11.25 12:41
, en is olyan, de olyan sarga vagyok!!! Mar en is szeretnem, de nalunk csak ha szopi mellett osszejon van ra esely (azaz nem sok), ugy tunik a fiatalember meg igenyt tart ra...
Neked akkor nem mondok semmit, csak 6.-an (pont mikulas?) gondolunk atok, biztos a legjbb dontest hozzatok majd, nyugi!!! 2005.11.25 14:45
drukk nektek Orsi, es nektek is Alena (hat igen, mi Botit meg nem is akartuk
) 2005.11.25 21:19
Zituska
ide is nagyon köszönöm a drukkokat meg a gratulációkat.
biztos emlékszel még talán a megint megjöttből, nagyon drukkolok, hogy klassz legyek a Mikulásotok
mi is akkor megyünk az első UH-ra
nem nagyon ismerem a történeted, de nagyon klassz, hogy ilyen hamar lesz kistesója Zétinek, emlékszem, mikor itt mindenki még nemrég azért izgult, hogy mikor születik meg, hát, most jön majd a kistesó. Gratula nektek!
így 

2005.11.25 21:54
), igy aztán még kevesebb időm van itthon netezni, bent meg gépem nincs
, már csak a magzatviz-mintavételt (az életkorom miatt) meg az eredmény kivárását kell túlélnünk, ez valszeg a 21. hét tájékán következik be, nehogy addig túl nyugodtak legyünk. A karácsonyi ünnepek jól fognak telni: 21-én lesz a mintavétel, utána 2-3 hétig kimélő életmód (egy örökmozgó 2éves mellett
), de hát ez van! Legközelebb csak januárban tudták volna megcsinálni, addig már nem akartunk semmiképpen sem várni, plusz még a 4 hét az eredményig, szóval ha bármi baj van - nem legyen - akkor az a lehető leghamarabb derüljön ki (már ha a 21. hét korainak nevezhető
). Az mindenesetre jó jel, hogy a tarkóredője rendben, az UH-n semmi rendellenesség nem látható, 12 hetes 4 naposan 66,8 mm a CRL-je. Nagyobb, mint Juci volt ennyi idősen, aztán meglátjuk, hogy ennek van/volt-e jelentősége (párom nagyon kisfiút szeretne
). Kicsi lányom tündéri, sűrűn mondogatja: "megnézzük pici babát"
, ilyenkor a - mindjobban gömbölyödő - pocakomat tudom neki mutatni, amit ő megsimiz
. A bölcsibe most úgy jár, hogy ebéd után anyukám hazahozza és itthon alszik, mert bent nem ment az alvás, aztán estére olyan fáradt volt, hogy azért nem tudott aludni.
2005.11.26 05:23
Sokat gondoltam Rád, hogy mi lehet Veletek!
Mondtam neki, hogy részemről engedély megadva!

2005.11.26 22:38
, sőt még 3 héttel ezelőttig is símán végigaludtam az éjszakát!
(bár ha ez nem lenne, akkor nem is várnám én annyira a pocakosság végét - olyan jóó!
)
Erre a hasfájástra kaptam az elején duphastont meg pipolphent!
2005.11.27 08:16
2005.11.27 19:52
jujj, de izgi, hajrá!!!
Nektek is.
2005.11.28 09:38

Már várom nagyon!
2005.11.28 13:23
Alena
2005.11.28 13:43
2005.11.28 15:47
2005.11.29 09:14
2005.11.30 19:37

2005.11.30 23:24
de jó, hogy itt vagy te is!
akkor nemsoká megláthatjátok Botit, de jó lesz!
Nem szedek semmilyen gyógyszert, illetve a szokásoson kívül, bromot és utrogestant. A hasam nekem is fájdogál, de csak ha sokáig nem ülök le, vagy nem fekszem le. Mondjuk úgy 2-3 óráig. Képzeljétek, ma elmentem előUH-ra, hátha látni már valamit, és van egy 8 mm-es petezsákunk! Erősítsetek meg, hogy ez nagyon jó, ugye? A doki szerint ez 4 hetes terhességnek felel meg, de hát mi még csak 3 hete voltunk az inszemináción. Jövő héten kedden lesz bmc-s UH. Remélem minden ok lesz.
a mi férjeink egy cégnél dolgoztak a SL.nél 

Múltkor szúrta ki a párom a képen a férjed. 
2005.12.01 09:09

2005.12.01 14:14
2005.12.01 15:04
Nagyon helyes nagylegény lett belőle, de Te is nagyon csini vagy.

2005.12.02 10:58
Most hatványozottan, ti. e kettőt egyszerre próbálom művelni

) jöttünk haza, mert Bercikénk nagyon besárgult, volt nagy aggódás, meg minden, de most már úgy tűnik, minden rendben. Tej annyi, hogy nem fér már a fagyasztóba (Virág, Shaloya ha neadj'isten tejproblémáitok lennének, az enyémre számíthattok!), pedig Berci is eszik sokat(elég rapszodikus, hol 2, hol 4-5 óránként kel, de remélem, előbb-utóbb beáll vmi rendszer).

2005.12.02 14:04
Jövő pénteken megyek ultrahangra, izgulok hogy minden rendben legyen.
Gratulálok Joci első szülinapjához! Nagyon helyes a fotó.
Megyünk kedden. Ezek szerint jöttök ti is, ugye? Olyan kíváncsi vagyok Botira, biztos nagyon nőtt.
Tali jó ötlet. Nekünk a kedd és péntek nem jó, a többi nap igen.
Nem kéne egy kicsit pihenned? 
Kérünk képeket Berciről, ha van új!
Köszi, hogy Ti is szorítotok! Jöttök pénteken a Mikulás partyra?
Gondolom, hogy neked nem annyira vicces, de jót röhögtem, ahogy elképzeltem a nálatok uralkodó zűrzavart. A múltkor Zéti is eltűntette a kulcscsomómat, és egész este azt kerestük. Végül a cipősszekrényben lett meg, gondosan a cipők mögé dugva.
Mennyivel előbb kezdett látszani a pocakod a második terhességnél?

2005.12.02 14:08

, de nekünk még 10 napot ki kell bírnunk, mert akkor jön haza Apa Spanyol o.-ból!

(és nagggyon guszti a torta...
)
2005.12.03 09:13

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|