A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Kati!
Utólag is nagyon boldog névnapot kivánok!!!Kép

Lányok!
Nagyon szupi kis képek!!!Úgy sajnálom, hogy mégsem tudtam elmenni! Remélem nemsokára lesz újra, akkor már ott leszünk Domival, ha törik ha szakad, ha esik ha fúj...

Én is kipróbálom az ananászt, bár úgy néz ki nálunk a multivitamin nektár jön be.

Zsuzsa baba hajkoronája az valami fantasztikus!!!
Nálunk egyik gyerkőcnek sem volt még fele ennyi haja sem.

Nem tudom mi történt, de tegnap csak 2x adtam szopi után tápot és inkább többször cicire tettem és úgy néz ki elég volt Dominak. Sőt, amikor tápot adtam nrki a szopi után, nem akarta elfogadni, nagyon sírt, igy visszatettem cicire és elhallgatott,szopizott. Szóval úgy néz ki Õ döntötte el mit szeretne.
Dec.közepén lejár a hálós mérleg kölcsönzésünk, úgy gondoltam 1 hónapra digitálisat kölcsönzünk és ezen talán meg tudom mérni mennyit szopizik pontosan. Majd a fejésre is jobban ráállok, hátha el lehet hagyni a tápot.

Jó hétvégét mindenkinek
Judit és Domi 6+2
judy68

halihó,

MegjöttemKép
Dudukly,
olyan kár, hogy most nem taliztunk!

Megann,
én vettem hogy poénKépKépKép
Nem tudom ám pesten hol lehet s'oliver, én csak itt csabán szoktam menni.

Nemesek/Katim,
Brürhühühüüü, olyan kár, hogy pont mentetek márKép
nna, majd legközelebb!!!

Nos, Lillával nem volt ám könnyű tegnap, mert úgy megijedt a sok embertől, hogy nem is jutottunk át barátkozni a "hálószobába", pedig Lilla szeretett volna Kisnyúl mellé bújniKépKép de mire oda jutott, addigra már csak ezt látta
Kép
vissza is vonultunk könnyek között Kincső szobájába, és ott a lovagias Bubus nyújtott vigaszt a Pinklady makinakKépKép
Kép
Kép
(mekkora Lilla bubus mellettKépKépKépKép a buksijaKépKép)

HARIM!
ezt gondolta Lilla mikor felébredtKép
Kép

Bkriszta!!!
Nagyon-nagyon köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat, Lilla is csak ő néha titkoltaKépKép
Ivett remélem nem fázott meg!!!hogy egy szál pulcsiban volt lenn velünk mikor mentünk!?
Ivettnek mondd meg, hogy lehet, hogy csak a teteje marcipános a sütinekKép

NyúlnéKép
most akkor szerinted Lilla és Kisnyúl szakÍtottak? Lilla mégsem kerülhetett sÍrósan az udvarlója szeme elé, aztán mire elállt a sÍrás, elaludt a nyuszkók gyöngyeKéputánna Lilla ott várt a szobában, hátha Kisnyúl jön és kettesben lehetnek,de elillant suttyombanKép hát micsoda dolog ez?Igy aztán Lilla kisasszony megintcsak sÍrva fakadt és nem is akar beszélni az ügyrőlKépKép
aztán a csajok megbeszélték később a pasis dolgaikat:
Kép
Kép

Jucc,
köszi a kérdéstKép
22-re értünk hazaKép...párom MAMSZ gyűlésen volt és jól elhúzódott...
veletek is majdnem elkerültük egymást...
Kép
Kép
Zsó és Pinklady manó
zsofy

MegannKép,
a babakocsink teljesen ugyanaz, mint a Tietek, még a szine is...Kép!
És nekem is az a bajom vele, hogy marha nehéz...
Hál Istennek nem kell BKV-val járnom, de ezzel a kocsival megoldhatatlan is lenne!

A talis képek tényleg nagyon jók lettek...

Kati
Vendég

ZsofyKép,
nagyon-nagyon jók lettek a képeid...
Tök jót röhögtem a sztorinKépKépKép,
És hát a két rózsaszín lányzó egymás mellett... nagyon szupi képek!!!

JudyKép,
köszönöm Neked is...
Kati
Vendég

MeaKép,
Õrület a lányod haja (tudom, már múltkor is írtam, de mindig úgy kell nevetnem)!!!
Megmutattam a páromnak is, hát nem hitte el, hogy nem direkt így állítod be neki!
Amikor alszik, és égnek áll a haja, az a legjobbKép!
Ideje lesz lassan csattot nézned nekiKépKépKép!

Ha erre gondolok, minden lányos anyukát nagyon írigyelek. Én is úgy szerettem volna frizurákat csinálni a lányomnakKépKépKép. Na jó, nem elégedetlenkedem...
Kati
Vendég

Annyira jók a képekKépKép

Zsófy írtam este a címedre!
Nyúlné nagyon tetszett a szöveg amit írtál!

Jucc: tool.orabt@chello.hu

Mit szólnátok, ha időközönként pl. minden hónap vagy minden 2. hó x. napján tartanánk talit, ha megfelel a szerény hajlékunk én bevállalom, hogy itt legyen.
Egyébként szemérmes kislányom Bubussal ismerkedett, de később Lillára vetett szemet Bubus. Úgy tűnik az érett nőket kedveliKépKép
Nálunk nagy fúrás faragás van, ma vettünk hungarocelt, lambériát stb-t és férj az erkélyen alkot. Baromira jön a hideg be, így szigeteli a kinti falat.
Du 5-re megyünk Katalinnapra a szomszédba, jó messze kell utaznunk. Aztán 7-re meg jönnek a barátnőmék, szóval nálunk állandóan nagy a forgalom, de már nem is tudnék e nélkül létezni.

Legközelebb csinálok Nektek Mackósajtos pogit.

No húzok, mert ma vettem még két világító ablakdíszt és azt is fölrakom, meg majd nariba tűzdelek szegfűszeget és isteni illat lesz.
Imádom ezt az időszakot, olyan jó készülődni a Karácsonyra és főleg, hogy a "Kiscsomagunk" is közöttünk van.

Kriszta
Kincső 10+4

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Na jó, megyek az Auchanba...
Trisztánnak holnap tartjuk a névnapját (az enyémmel együtt) anyuéknál, és megigértem, hogy veszek a nevükben neki valami LegotKép.

Egyébként köszönöm az érdeklődéseteket, a talin mindenki olyan kedvesen érdeklődött nagyobbik fiam iránt.
Nagyon arik vagytokKépKépKép!!!
Vendég

Nekünk ilyen a téli kocsink,

Nyúlné,
Lilla meghÍvja Kisnyúl-igazi férfit egy körre a piros "sport"kocsijánKép
elengeded?Kép

Megann,
ilyen overálokat adok én Lillára
Kép
Kép
zsofy

Kati, Kriszta,
kösziKép

Én is jókat röhögök a storikonKép

Kriszta, nézem mindjárt a mailt!
zsofy

A képek nagyon tutik lettek a taliról, a két rózsaszín leányzó tündéri egymás mellett.

Kisnyúl, nem irigyellek, már most szétszednek a nők! Kép
Mi lesz itt pár év múlva?! Kép

Kriszta!
Én is pont ezen gondolkoztam, hogy lehetne rendszeresíteni a talikat! Kép
Szerintem lehetne minden alkalommal másnál, hogy ne csak a Ti lakásotokat "használjuk".
Én szívesen felajánlom a miénket, a következőt lehetne itt tartani. Gondolom a karácsony miatt majd csak jövőre.
De ha van kedvetek hozzá, én szívesen megszervezek egy januári baba-mama talit (persze a férjek is jöhetnek Kép)

A kenyérreceptet majd küldöm a mail címedre, oké?! Kép

Zsofy!
Sajnálom, hogy a tortából mi se ettünk, pedig nagyon szép volt, biztos nagyon finom is! Kép

Nálunk most minden fiú alszik, apát is beleértve Kép
Én meg itt lógok a neten, a helyett, hogy aludnék......

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jucc,
asszem akkor a te kekszes receptedre faj meg a fogunk! (karikakra szeletelt, csokis csikos keksz) A vagasi technikat ismerem, mitol lesz ilyen csikos. Az osszetevok is meg mennek nagyjabol, viszont a mennyisegekrol gozom sincs. Isteni volt!

Nyulne,
hol vannak a fotok rolam? Ennyire rosszul sikerultek volna? :/ Mondjuk szeretek neten incognitoban maradni, de hamar pozoltam is egy sort a fotok kedveert... Kép
A szoveg nekem is tetszett!
falina

KrisztaKép
Írtam választ!!!

Hari???
Merre jársz???
Kép
Kép
zsofy

Nyúlné!Nemesek!Kép

Köszönjük a dicséreteketKép
Valóban feláll Lívi haja mert forgó van enki meg már hosszú is a hajaKép

Megyünk párommal moziba, anyósom jön vigyázni Bubura(párom így nevezte elKép)

Majd holnap írokKép

Puszi

Mea
mea

Barbi,
nem haragszol,ha felteszem?
olyan szépek vagytokKép
Kép
zsofy

poén szerintem, hogy Leon mögött ott egy szivecskeKép

Nyúlné,
csajom is Hariéknál úúúúúúúgy betrottyolt, hogy még jó, hogy vittem váltásruhátKép
zsofy

Rokica!Kép

Gergőnek nagyon megtetszett Zsuzsa!KépKépKépKépKépKép Azóta is emlegeti.Este, mikor hazaértünk:Zsuzsa, Zsuzsa. Reggel, mikor felkelt, azt mondta: autó buli, délután pedig:Zsuzsa

TZsuzsa!Kép

Gyertek a legközelebbi talira, különben Zsuzsa lecsapja Julcsi kezéről Gergőt.Kép

Azért remélem, valaki Bubus kezére is pályázik.Kép Nagyon intelligens, kopaszodik, mint egy professzor, de jóképű, és kedves.Kép

Zsóf+Bubus(7+1)+Gergő(22hónap)

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsófi!
Nem emlékszel, Kincső kezdeményezettKép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Zsóf!
Nem látod micsoda csajozó őstehetség Bubus?
Kép
zsofy

Zsóf,
Gergő is igen jólsikerült Kép kishapsiKép!
de Lilla a fiatalabb pasikra bukikKép
ez tök poén, hogy Gergőnek bejött ZsuzsaKép
zsofy

Lányok, rosszabbak vagyunk mint a legvadabb elképzeléseimben szereplő kerítőnők...
Én már nem bírom követni, hogy akkor mos ki kiért is rajong, ki kinek udvarol stb....
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Te jó ég, rossz belegondolni, hogy ez majd komolyba is fog menniKépKépKépKép

Mea!

Még kérdezted talán tegnap hogy hány kilók vagyunk, 2 hete méreckedtünk akkor voltunk 5 kilók, gondolom akkor most olyan 5,2, max 5,3 kg.-ok lehetünkKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Ja Zsófy!Kép Tényleg sokkal nagyobbnak néz ki Lilla, pedig Bubus sem kicsi, 5700 g és kb. 60 cm.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Vérig vagyok sértve, hogy az én fiamra senki sem feni a fogát Kép De jobb is, mert úgyis elkergetem a csajokat, akik el akarják venni tőlem!!! Kép Kép Kép

Falina Kép Nem gondoltam volna, hogy ez az egyszerű süti így bejött Nektek, tessék:

Két csomag Albert kekszet összeragasztunk az alábbi krémmel:
3 evőkanál kakaót, 4 ek. lisztet, 15 dkg cukrot, 3 dl tej és 1,5 dl kávé keverékében sűrűre főzünk, majd forrón belekeverünk 25 dkg margarint. Alufóliába csomagoljuk, egy napig hűtőben tartjuk, majd ferdén szeleteljük.

Ennyi!

Tulajdonképpen nálunk is lehet a következő tali, lenne hely is bőven. Eddig inkább Balázs miatt nem ajánlottam ezt fel, de itthon mégiscsak jobban ellenne idegenek közt, mint ismeretlen helyen. Igenis szoknia kell a társaságot!

Na, éhes a kölök.

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Juj, de irigykedem, milyen jó napotok volt együtt! Legközelebb én is jövök! Remélem.
Zsóf, kicsit fáj a szivem, de még olyan fiatal Gergő, csak nem kötelezte le magát egy életre. Kiszúrtuk ám a képeken a szőke fürtjeit – bár elsőként Bubus tonzúrája tűnt fel, pedig nem tudtam, hogy ő az öcsike, csak később irta valaki.
Milyen jó képek! Az a sok baba! Kiváncsi lennék, ők mit gondoltam magukban.
Lili és Lilla tüneményesek együtt. Két rózsaszin kislányka. Zsuzsa hajasbaba fejecskéjét most nem dicsérem meg, mert Zsóf kicsit féltékennyé tett. Pedig helyes.
Jucc, láttam, olvastam a Kismamát, nagyon tetszett, a kép is, meg amiket mondtál, megható volt.
Heni, a Sudocrem nekünk is kezd hatni. Érdekes, hogy a doktornénik ezt nem tudják, és mindenféle erős hatúanyagú szert irnak fel.
Zsuzsa és Julcsi (2hét+17nap)
tzsuzsa

Kriszti!Kép

De igen, biztos Bubusnak sincs ellenére.KépKép Kincső nagyon csinos kislány!Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Falina!!!!!!!!
te jó ég,dehogy nincs kép rólatok,valahogy lehagytam,ezer bocsika,már fel is tettem az albumba!Kép)))))))))))kicsit homályosKép

Zyófy,kisnyúl mindenképpen megvárja Pinkladyt(naná,hogy megy egy kört a tűzpiros csodakocsivalKép)),mi csak attól féltünk,hogy már elmúlt a szerelem a kiscsaj részéről,meg azért a bolondját se járassák egy ilyen pasival,és legalább most láthatja mennyi jó csaj van még a környékenKép

"Hölgyeim,várniuk kell,de nem igérhetek semmit!
Kisnyúl"

Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jucc!

Gergőnek és nekem is nagyon ízlett a sütitek, úgyhogy köszi a receptet. Szerintem mi ettük meg a legnagyobb részét.KépKép

Tzsuzsa!Kép

Biztos nem egy életre szóló. Gergő már több kislánynak adott puszit.Kép Szájra is.Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Tök jó,hogy ti már talizni tudtatok!!!Kép
Nálunk kb.mostanra normalizálódott a helyzet múlt hét szerda óta,az első napok rémálom szerűek voltak...Kép

Mostanra úgy tűnik lehet,h.elég lesz a tejcsim..:KOPP-KOPP-KOPP....igazából ma este mérek először meztelen súlyt is egy hét után....nagyon izgi!Kép
Most Anyukám itt van velünk és segít,nélküle nem is tudom mi lenne velem!!!KépSokszor gondolok azokra,akiknek semmi segítségük nincs(Zsofy!!!!)

Sokat küzdünk a pocifájással...most majd az Espumi-t próbáljuk....ha vannak praktikák még szívesen venném az ötleteket....
Marci egyébként tündér,ha nem fáj a hasa aluszkál vagy nézelődik és mosolyog!!!KépKépKép
Ha viszont fáj neki,akkor olyan keservesen üvölt szegény,hogy sokszor én is vele sírok,mert annyira nem bírom látni,ahogy szenved szegénykém.:::KépKépKép Zsofy!!!annyiszor,de annyiszor eszembejutottatok Lillával,amikor te is írtad,hogy mindent megteszel és szegény csak sír-sír-sír.....azzal bíztatnak,hogy 1 hós kora után jobb lesz....

Na,megyek,mert ébredezik....enni kell!!!Kép
Sajnos semmit sem tudtam visszaolvasni,csak a mai oldalt futottam át!!!Nagyon irgyígykedem a talira,gondolom szuperül éreztétek magatokat!!!

Pár kérdés gyors:
- bele lehet tenni egy jövő hét szerdán 3 hetes babát napközben az autós hordozóba???
Kenguruba???

- hasfájás elleni trükkök...
- levegőzteteés,mennyire/mibe csomagoljam???

Pussz mindenkinek:

annamami és Marci(17 nap Kép )
annamami

Ja! és belül báránygyapjús bundizsák kéne,amibenlehet kinn altatni!
Tudtok?
Hol?
Mennyi???

Pussz: a.
annamami

Falina Kép nagyon köszönöm a jókívánságaidat!
Nagyon megleptél, és írtóra jól esett.
Hadd gratuláljak én is neked, hol találok képeket rólatok?

Puszi
noémi
Kép
Vendég

Nyulne,
koszi, hogy feltettel minket is, de azert a kommentar ram nezve enyhe tulzas! :D

Jucc,
en lestoppolnam akkor Balazst! Kép
Egyreszt ez a legkedvencebb fiu nevem, masreszt nagyon helyes sracod van! Azert sem mertem jelentkezni, mert en azt hittem, mar reg kihazasitottad. ;)
Igazabol meg hezitalok a naszon, mert sztem pisilni fognak utana a lanyok es nem akarom, hogy lanyom majd nagyot csalodjon a fiadban. Kép
falina

Noemi:

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=7765&page=2&image=177591 elvileg itt!

Remelem a lakhelyunkon is osszefutunk majd 1x-2x. En mondjuk tologatom a pincurom, te meg nagy pocakkal levegozol. Kép
falina

JuccKép,
csatlakozom!!! Alapítsunk "Megsértődött anyós klubot" - bár lehet, tényleg sejtik a kiscsajok, hogy tartaniuk kell tőlünk.

NyúlnéKép,
majd kiskrapekjaink mehetnek együtt csajozni, olyan jól kijöttek a talin...Kép
Vendég

zsofy

Lányők, az mit jelent,ha habos a kaki?

Kép
Kép
hari

Annamami,
Kép
már hiányoztál!gratulálok Marcihoz!!!
kenguruba ne tedd, de hordozóba szerintem nyugodtan!
hát, nálunk csak a 3.hónap hozott megváltást hasfájás térenKépde nagyon drukkolok, hogy nálatok ne Így legyen, hanem hamarabb szabaduljatok!!!
4hetes korától próbáld majd a gripe watert!
pussz és sok-sok drukkkkkkk!!!!
zsofy

Hari,
mikor habos? láttad mikor kakil, vagy úgy,hogy kibontottad és Így tűnt habosnak. Láttad mit gondolt reggel Lilla?LilirőlKép
Ne izgulj!!!a G.Watertől lehet, hogy kicsit hasmenést kapott. adj neki kevesebbet!
normális a szÍne?sárga? olyan szaga van, mint általában?
zsofy

Falina,nem beszélünk hülyeségeket!!!!!!nagyon is helyes lány vagy!még ilyet!

Nemesek,
én is meséltem páromnak,hogy milyen jó fej volt fiad,mindenáron meg akarta kacagtatni Kisnyulat,sikerült is neki!persze,hogy jó haverok lettek,a csajokon se fognak össze veszniKép de Pinkladyt nem adom!!!!!!!!Kép
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

sziasztokKép
először is a nagy hírKép: Eszti fél 10-től reggel 5-ig kibírta kaja nélkül és közben végig aludt!! elmaradt az éjféltől 3-ig tartó ordítás!! nem tudom mi történt, de én már úgy megszoktam, hogy max 4,5 órát bír ki, hogy fél4-től másfél órán át sasoltam, hogy mikor ébred már fel, mert már szétdurran a cicimKép és akkor egy kis mocorgásra úgy vettem, hogy felébredt, szopizott és aludt fél9-igKép
a péntek és a szombat apa estéje, lehet, hogy a hátam mögött összebeszéltek? no mindegy, nagyon örültem neki, mondjuk este fél10-ig ordítás volt, lehet, hogy zsúfolt volt a napunk.

Falina, mi is jó későn értünk oda a talira, mert aznap elaludtam (hajnali bömbi megtette hatásátKép) pedig apa kivételesen pontosan hazaért, ahogyan megbeszéltük (mindig késik..), én meg a kulcscsörgésre ébredtem fél 10-kor, és olyan volt, mintha még csak fél8 lett volna. így jártunkKép én egyébként készítettem rólatok képet, de nagyon életlen lettKép vagy a gép vacak, v el kellene már olvasni a használati utasítástKép
Zsuzsa és Lívike egyezősérója fantasztikus mg mindigKép
Lili és Lilla látszik, hgy jó kijönnek! két rózsaszín tündérkeKép

folyt köv, bömbi kezdődik...

KépKép
KépKép
and

And,
emlekszem persze, hogy te is keszitetel rolunk fotot, Nyulneval egyidoben pozoltam nektek. Aztan vartam ezerrel toletek a fotot, sehol semmi. Hatas: elkezdtem matol a fogyokurat, mert azt kezdtem gondolni, hogy mar bele sem fertem a kepbe. ;)
falina

Helga Uxi és mindenki aki tanácsot adott!

KÖSZI!!!!
Bocsi, de még csak most értem haza a suliból (inkább elmentem, mert az is kikapcsol legalább egy kicsit, bár eljöttem hamarabb).
Zsani reggel 5:15-kor 150-et betermelt majd üvegből is ennyit 10:15-kor délután 2x-re ugyan de 170-et (ja és reggel tudtam még fejni 100-at! Kép ).
Még a suliba is fejtem (kézzel) a WC-be (már a helyszín sem érdekel csak legyen) addig megkértem tegyék be a hűtőbe míg hazamegyek.

Anyu elment a patikába és Nutrilon Premium 1-et ajánlottak neki (egy házban lakunk-családi-csak alattunk) de szerencsére eddig nem kellett.

Bocsi, de nem írtam fel ki ajánlott fel tápit köszi, de már van.

A címem malvinka kukac citromail.hu.

Sír a cicitől, pedig szokott vegyesen (üvegből és ciciből is kapni ha suli van) de most csak sír (vagy öklendezik) ha felajánlom a cicit (persze az is lehet, hogy még nem éhes bár már kéne ennie).

Még 1x köszi a segítséget.

Viki
malvinka

Falina,
de belefértél,nézd meg!!!!!!!!!Kép)))))))))

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Davallia!

Andrisnak is megduzzadtak a nyaki nyirokcsomói, állítólag a BCG oltás mellékhatása.

Ayse

ayse

Lányok!

De jó nektek, hogy taliztatok! Nagyon édesek a babák és csinosak a mamák!

Annamami!

Szívből gratulálok Marci megszületéséhez és sok tejcsit kívánok! Nagyon édes baba! A párodról készült kép is nagyon tetszett!

Mi a csípőszűrésen voltunk a Budai Gyermekkórházban. Az ellátás profi volt, de a logisztika! Hiába mentünk időre, várni kellett egy min. 30 fokos váróban, ahol ezért egy ventillátor is be volt kapcsolva! Ideális egy pici babának. A doktornő kiszúrta, hogy kötött a csípője Andrisnak, ezért meg is UH-zták, amire szintén várni kellett ugyanebben a váróban. Ekkor már szopiidő volt, úgyhogy Andris ezerrel nyomta! A recepciós asszisztens azt mondta, hogy sehol sem lehet szoptatni. Ezért egy széket a fal felé fordítottam és megszoptattam Andrist. Még jó, hogy különösebben nem vagyok feszélyezve emiatt. Nem tudom, hogy erre mért nincs felkészülve egy ilyen hely. Egyébként semmi baj a csípőjével, de azért terpeszpelus + torna.

Benianyu/Mindenki!

Régebben volt a táblázatban egy mami (a nevét elfelejtettem), aki New Orleansban szült (volna) szept 1-én, pont, amikor a Kathrina hurrikán megérkezett. Nem tudjátok mi lett vele?

Lánykám am Cegléden van az unokatestvéreinél. Ott legalább végre ismét ő van a középpontban és mi is szusszanunk egyet.

Ayse

ayse

Annamami, üdv! hihetetlen, h már nemsokára 3 hetes Marci isKép hol marad a pocakfotó?KépKép

Dóri! én is nagyon sajnálom, hogy ilyen nagyon bosszantó dolog miatt nem tudtatok jönni!

Nyúlné: még mindig csodálkozom az altatós technikádon, nem semmiKép kínomban már kipróbáltam, de Eszti nem díjazta, szerencséreKép

BKriszta: komolyan le a kalappal az egész családod előtt, tök rendesek vagytok, hogy így megszerveztétek, meg készültetek, és a felajánlásod is nagyon nagyvonalú!!Kép

akartam írni, hogy Esztinek Bubust néztem ki, mert talán őt nem zavarja, hogy ha Esztinek magas lesz a homlokaKép (bocs) de azért küzdeni nem fogunk a férfiakért! hé lányos anyukák, hol marad az önbecsülésünk?Kép tessék a lányokért küzdeni!!Kép

Uxi: engem is érdekel mi újság szopi ügyben, és hogy van a herpeszed?Kép és hogy vagytok?Kép

Zsofy! a torta nagyon aranyos volt Tőled!! tényleg nem kóstoltuk meg, de én személy szerint a látványától is híztamKép

nem bírom végigírni amiket szeretnék, mert megint sírás van, apa meg alszik... legalábbis úgy csinál

KépKép
KépKép
and

And,Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Tzsuzsa!Kép

Már épp akartam érdeklődni h mi a helyzet nálatok, de megelőztél, örülök, hogy nálatok is sikergyanus a történetKép
Nekünk már hült helye a foltnak...Kép

Heni+Ajsa 4-1

Kép
hencsi

Kicsit hagytam megnyugodni aludt is 10 percet és evett ciciből 90-et.
Bocsi, hogy itt rinyáltam ki magam nektek de sokat segített.

Fasza most meg hőemelkedésem van megyek megpróbálok aludni.

Sziasztok Viki
malvinka

Lányok

Annyit regéltek Nyulné altatos tecnikájárol, valaki leirná nagy vonalakben miről is van szo???Kép

Nagyon helyesek a gyerkőcök és csinik a mamik, jövö7en a téliekkel mi is találkozunk elméletileg, de valszinűleg babával csak én megyek...Kép(illetve a többiek is, csak ők még nem tudják mutogatni...Kép)

H

Kép
hencsi

Hencsi,ha visszamész a nov.26Mea oldalra,ott And tett fel képeket a taliról,és pont rajta is vagyunk,ahogy altatok,Kisnyúl elmosódva,mivel a hónaaljánál fogva,nekem háttal föl-le emelgetem,mintegy súlyzót,és így egyszercsak elalszikKép,tiszta idióta!!!!de karizomra jó kis gyakorlatKép!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Zsófy, bocsi, hogy csak most válaszolok, de eddig nyügi volt finoman szólva. Szóval láttam ahogy kakilt, épp hogy el tudtam ugrani a habos fos (bocsi) előlKép
Már az ügyeletet is felhívtuk apával, mert 37.4 volt a hőmérsékleteKép Aztán felvilágosítottak, hogy az még csak nem is hőemelkedésKép Kicsit túl aggodalmasak vagyunk. A habos széklet meg a gripwater hozadéka, meg a gázokéKépMost úgy néz ki, hogy elaludt, bár ma már párszor nézett úgy ki, úgyhogy ki tudja. Persze lassan jön a fürdési idő, úgyhogy simán lehet hogy most aludni fog. Végül is egész nap nem aludt.
A Lilla-gondolatos kép nagyon jó!!!! Köszönjük. Lehet hogy attól aludt el, mert mutattam neki.

Képzeljétek csináltam vacsira káposztás tésztát, illetve csak a tésztát főztem most, mert a káposzta le volt fagyasztva. A kedvencem, de ugyebár csak apáé lesz, mert nem akarom puffasztani szegény Lili pociját, így is akkora néha, hogy félek kidurran. Főleg mikor kinyomjaKép

A képek nagyon jók! Kriszta, a rendszeres tali jó ötlet, nekem tetszik. És a pogi ötlete isKép

Kép
Kép
hari

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?