Még egy kérdés:
A ti babakocsitokra ülő pozícióban is rá lehet tenni a téliesítő zsákot?
Mert nekünk 2 Pierre Cardin babakocsink van, egy sima és egy sportkocsi. Mindkettőhöz van ilyen téliesíthető bigyó, de mindkettőre csak fekvő pozícióban lehet rátenni. Illetve rá lehet tenni ülve is, csak szegény gyerek elveszik alatta és nem lát ki alóla.
Ja, apukám mikor meghallotta, hogy fel akarunk buszozni Pestre, ilyen időben, annyira ellenezte a dolgot, hogy még azt is felajánlotta, hogy inkább felvisz minket autóval. Csakhát ez meg olyan ciki. Benzin+autópályamatrica, csak azért, hogy felvigyen aztán meg hazajöjjön. Ez már kicsit luxus.
De még majd megkérdezzük unokatesómat, mert ő Pesten dolgozik, rendőr, innen Gyöngyösről jár fel oda autóval majdnem minden nap, hátha pont aznap is megy dolgozni, és pl. pont délutánra megy. Nekik még autósülés is van az autójukban, mert 2 kisgyerekük van. Az meg pont jól jönne.
Na és a börze.
Nem voltunk sokáig, mert marha nagy tömeg volt. Vettünk egy rakat pelust meg popsitörlőt.
Kertészznacikat, sapit, meleg hálózsákot, csúszásgátlós plüss zoknit.
És Flames után szabadon
: Vettünk egy ilyen béllt kertésznacit:
Ezeket alig használtan vettük 600Ft-ért (sőt, a sötétkék még nem is volt használva):
Kisbodyk:
Meleg hálózsák:
Ezt az overállt pedig itthon vettem, tegnap, 2600Ft-ért (van ugyan még 3, de egyik se tökéletes, egyik kicsi, másik óriási, harmadik csak mellénnyel van):
És egy kis házicipőt:
Plussz még bónuszba két kép:
Így zártam be az előbb a srácot:
És így olvasgattak tegnap a fiúk:
Na most már pucolok, kiírtam magam egy hétre előre.
Babus

Nálunk most az a legújabb fejlemény e téren,hogy ha azt mondom, hogy "ne" vagy "nem", akkor Marci rávágja, hogy "de"...
Szóval remélem, ezt még nem tudatosan használja...
Ordít, befeszít, ki akar mászni, ellenkezik. Séta alatt már csomószor csak ül, beletörődve, lecsúszva a babakocsiban (persze miután kiüvöltözte magát). Biztos tök rossz érzés lehet úgy becsomagolva lenni, mikor meg állandóan mozogna. Úgyhogy én mostanában max. egyszer viszem ki, de azt sem mindig...

Itt pedig láthatjátok mennyire utálja az overállt a szánkos kép pedig tegnap készült kicsít rossz minőségbe mert telefonnal csínéltuk és már sőtétedet!!!