A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Proone-nak és családjának óriási gratula!!!!Kép Ügyesek voltak!

És délelőtt olvastam a téli babásoknál, hogy Virnya is ma szül(t?) Reggel 8-kor az Ikea szobában voltak, tehát nem hogy a kórházban, hanem egyenesen a szülőszobán találkoztak?Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Proone!

Nagyon ügyesek voltatok Klárával,gratulálok!

Gabi!

Nem is tudok mit mondani,öszínte együttérzésem!

Ildi!

Közalkalmazottaknak jár GYES.GYed alatt is a 13.havi.Ez egy új törvény azaz rendelkezés.Erre az évre érvényes az tuti és januárban kell kifizetni.

ÉS ma csuda jó napunk volt:
kezdödött avval,hogy reggel elvitték a tegnap meghírdetett Veneziánkat

utána mentünk lakás nézőbe és valszeg tavasszal átköltözünk gey jobb lakásba(ez sem saját lesz)

Soma foci bajnokságon volt,3 meccset játszott és annyira helyes volt.....

ZSan!

TEscoban akciós a Hauser!!!!!!!!!!!!!!!

Juc
20170114224602

Proone,
GRATULÁLOK!!!! Klára, üdv ezen a világon! Kép Ez gyorsan ment Kép Majd várjuk a szüléstörténetet, de egyelőre ismerkedjetek egymással!!! Kép

Most csak ennyi, majd visszaolvasok Kép

v
kisün

Gabi, most meg vagyok am remulve. A lanyok is a Szent imreben szulettek? Nem rendult meg a bizalmad a korhazban? Egyebkent azt elfeledtem elobb, hogy egyeves koraig Nestle BEBA HA-t evett a csajom, azota BEBA 2+ megy. Nem is probaltunk masfajtakat. Tejtermekeket nagyon nyomja mar, de tejet meg csak par kortyos mennyisegben mertem adni.

Zs, koszi a kukasautokat. Azt is meg tudod mondani, hogy lehet nem tul mergezo aron beszerezni ezeket? Ja, es kepzeld, Brendonban is volt olcsobb pilotasapka (Zanza, apa szerint igy hivjak, nekem tokmindegy), polar 1690, de szerintem az vekony volt, es ma vettem egyet az intersparban 1200ert, kotott es meg sal is volt hozza (mondjuk ehhez minek?), es duplan van megszerkesztve, remelem jo lesz. Skype-on majd kereslek tovabb, de most masik gepnel ulok. Ja, mar nem vagyok rosszul, de meg marha faradekony (vagy ez mar csak a genetikailag kodolt lustasagom, nemtom).

Manoka, majus 12re vagyok kiirva. Mond ez a datum valamit? Kép AFP verszivasra holnap reggel kene mennem. Tenyleg, nem tudja valaki, hogy hajnali hanytol mukodik a bartfaiban a verszivo?

Gigi, tegnap mar nem szippantottam orrot! Meg hallani valamit, de ez mar hatalmas javulas. tobbit lelevelezzuk. Es van egy tippem is, hogy hogyan tudnad megoldani ezt az antagonisztikus elmondani-nemelmondani problemat Kép
moose

Gabi!
mikor olvastam soraidat, elkezdett futkosni a hátamon a hideg, de gondoltam happy end lesz, mert hát láttam a szép lányodat. Kép olyan szomorú lettem, mikor olvastam a végét! teljesen ki voltatok szolgáltatva, nem is értem, hogy lehet így bánni valakivel.
a szívkamra dologról homályos emlékeim vannak, de mintha úgy lenne ugye, hogy kifejlődik mindkét szívkamra, de csak születéskor válik ketté? még jó, hogy most már (remélem!) jobban nézik ezeket a csoda UH-kkal, igaz, nem tudom, h mi lett volna, ha Bálintkánál is időben észreveszik.

itt van egy szives cikk, ami jól végződött egy kisbabánál: http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=160523

tényleg, a lánykák is itt születtek a Szt. Imiben?

Moose, mikor én jártam oda, akkor reggel fél 8-tól 9-ig lehetett menni vérszívásra, de általában 7 után ott voltam és beálltam a sorba, és sztem ki is nyitották az ablakot.

ancsipancsi

MI? PROONE MIKOR ÍRT BE, HOGY MEGSZÜLETETT A LÁNYA????

én nem is láttam!!

nagyon sok szeretettel gratulálok, és várjuk a szüléstörténetet tényleg!

ancsipancsi

ja, most látom, hogy Hencsi írta be.

megy valaki látogatni? Moose, felugrasz hozzá? Kép

ancsipancsi

Lányok!

AKik elküldtétek az adataitokat azoknak továbbítom a többiekét is,mert a táblából nem lesz semmi szerintem.Nagyon kevesen küldtetek adatot.

Juc
20170114224602

Proone!!!! HATALMAS GRATULA! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT!Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Moose:ne rémülj meg,hanem kérdezz rá ha mész legközzelebb UH-ra.Pontos látszik ez,legalább ez.Egyébként a genetikai UH és a 4D UH maximálisan megnyugtatott minket.Mondtam még régebben,hogy orvosfüggő vagyok,annyira bíztam Bálint Sándorban,hogy mind a 3 gyermekünk nála,a szentimrében született.Nem gondolom,hogy itt történt valami.Habár az akkori UH-s doki?De a mostani,mármint aki a Bártfaiban dolgozik az szerintem szuper!/Sajna a nevét nem tudom/Szóval fel a fejjel!!!!!KépAncsi:Szerintem ez már méhen belül látszik,mert nálunk ezt is nézték sima UH-n.Nálunk az volt a gond"állítólag",hogy a kamra-pitvar közötti fal ki sem fejlődött,tehát az elhasznált és a friss oxigén összekeveredett.Épp ezért hihetetlen,hogy 4 napig nyoma sem volt ennek.Ezért sem jöhetett szóba semmi féle operáció,mivel nem is tudtunk róla!Kép

petergabi

Sok boldogságot, tejet és egészséget Klárinak, Proone-nak és Proone apunak!
SZüléssztorit majd várjuk ám! Minden részletével! Kép

Juc,
ez jó hír, épp tegnap hallottam valakitől, h nem jár a 13. havi, ezek szerint nem volt igaza. Éljen! Kép
neet
neet

Moose,
B aranyköpés a mai napra, csak neked...Kép
Odajön hozzám du, h szeretne egy KISTESTVÉRT (egy kisbabát, mert öcsi már nagy). Én mondom neki, h JÓ (lőjetek le!!!). Aztán megkérdezem tőle, h lányt vagy fiút akar e? Azt mondja, fiút. Megkérdezem,h mi a baj a lánnyal, a válasz: AZ, HOGY NEM FIÚ!!!! KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zanza, alternativakent felmerult az Unicum is. de mivel nyuszt szulinapomra kaptam, amely jeles esemenyt a masik neduvel unnepeltunk meg, igy emellett is dontottunkKép

Kisun, fel vele, vagyis: lassuk a medvetKépKép

Proone, KépKépKép gyors volt. gratula!

ILdi, gyogyulj meg hamar!

PGabi, erosek vagytok, h vegigcsinaltatok. meg hogy le tudod irni. reszvetemKép

Zsanci, a gyerekek meg tudjak mondani a tuti frankotKépKép aranyosKép

Moose, en is sorbanallok am idopontert hozzatokKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moose,
kukásautó most kb. 8ezer körül lehet, mert 2 éves modell. A tavalyi állatkertes playmobil 30 ezer volt, idén már "csak" 21-ért nyomják a pipisben. Innen gondolom, h ez is csökkent azóta. Ja, és sztem esélyes a kukásautó a tescóban, pipisben, corában és a metróban is. Sőt, én a savoyában lévő játékboltban is láttam, bár tudom, h az messze van nektek!
Gabi,
és ha sztetek nem az volt a baj, amit a dokik mondtak, akkor ti mire gondoltok? Mit mondtak más orvosok, akikkel beszéltetek??? És, amikor megszületett, amikor vele voltál, te semmit nem láttál? Vagy a nővérek semmit nem láttak "furcsának"? Ne haragudj, h kérdezgetlek, de olyan elszomoritó/dühitő, ami veletek történt!!! És csak érdekel, h volt e valami "előzmény". És szörnyű, amit mondasz, de valószinűleg igaz, h a dokik, bár rivalizálnak, utálják egymást, de ha baj van, falaznak egymásnak. Talán azért, mert ha egyszer ők kerülnek nehéz helyzetbe, akkor jó, ha mellettők is kiáll valaki...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Proone!

Gratulálok!KépKépKép Nagyon kíváncsi vagyok a történetre! Várom majd! Kép

Recca!

Köszi!
ildi76

Neet!

Magyar Közlöny 2005/148/s sZám záró és kiegészítő rendelkezéseknél van.Én még nem láttam saját szememmel,de beolvasta óvoda titkár aranyos Erzsike nekem a telefonba.SZóval van és jár bár még ők se nem értik pontosan,de tessék rugdalni bérszámfejtőt!
20170114224602

Nagy-nagy gratula Proone-nak és kicsi Klárának!!!

Moose!
Május 12 rulezKép Tyűha, akkor tavaly én is ilyenkor jártam AFP-n. És miért lett új felhasználóneved?

Elment a vendégsereg, Emma jó ajándékokat kapott, etetőszék (Ikeás), hinta, habtapi. És annyira édesen játszott vele a két ésfél éves unokatesója, zabálnivalóak voltak.

Kép
Kép
manoka11

proone,

hatalmas gratulaKép

zsanci,
nem lőlek leKépde csak azért nem mert jó anya vagy....és mert mivel mi is hármat akarunk támogatom a háromgyerekes anyukákatKépés b dumája állati jó,itt röhögünk apával rajta,fel kellett olvasnom nekiKép
Vendég

Éljen Proone, éljen Klári!

Gabi!
Nem találok szavakat!Kép

Juc!
Akkor legyen a szerda?

Most jól megkeresek mindenkit skype-on!
beetrix

Proonenak es Klaranak hatalmas gratula!Kép
Most ezek utan irjam le, hogy en meg lanyra tippeltem?Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

A kis Klára első fotojaKépKép

Kép
hencsi

Proone!

Gratula Neked, és Klára babának! Ügyesek voltatok! Kép Szüléssztorit én is várom. Kép

Gabi! nem találok szavakat.. Borzasztóan sajnálom... Futkosott a hátamon a hideg. Részvétem. Kép
mkatus

Gigi,
köszi!!!Kép de sebaj, majd megteszik a mókusok...mármint a lövést!!Kép
Proone,
leány édes!!! pedig én fiúra tippeltem!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Proone!
Hatalmas nagy gratula Neked és Klára babának!!! Kép Ügyesek voltatok!
És én is fiúra tippeltem, de tök, jó, hogy lány lett, mert szerintem nagyon klassz, ha az ember első gyerkőce lány!!! Kép
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gigi: ha még itt vagy, kész a listámKépKépKép hova küldjem???

Gabi: kb. a harmadik mondatot töröltem ki, mert nem tudom mit lehet erre írniKép Részvétem, de ezt sajnos csak az tudja átérezni, akivel megtörténikKép Nekem csak a szívem szorult össze és szorosabban öleltem meg a gyermekeimet, mert itt vannak velem!!!

Dora: én is lányra tippeltemKép

Pusz: Pocak
Skype name: II.Victor (a Zuramé)
Msn: manobaratkukacmsn.com

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

ProoneKép
GRATULA!!!!Klara baba gyonyoruuuuu!!!

Nem tudok tobbet ireni,mert gyerekem ehsegsztrajkol es meg mindig nem alszik.Mai kajaja 400ml tapszer,semmi mast es semmi tobbet nem fogad elKépKépKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Hoho, es mar egy szuper fotot is kaptunk! Hencsi, fel vagy veve Kép

Ancsi, csak akkor tudom meglatogatni Proonet, ha egyedul megyek bkv, es apa itthon vigyaz a nyulra, de ha elvisz autoval, akkor ugye a nyulat is visszuk es ok addig kitudjaholesmit csinalnak, amig en ott varok meg veradok, ugyhogy biztos hisztiizek lesznek mar es azonnal haza kell zuznunk, ha kesz vagyok. Ja, es csak a keresztnevet tudom.

Manoka, pentek este felfuggesztett a rendszer es nem birtam kivarni, amig visszakapom az accoount-om, ezert csinaltam addig masikat (szoval profilban e-mail cimet ne modosits, mert megjarod).
moose

Jó reggelt!

Proone,
égig érő gratula! KépKépKép én ugyan fiúra tippeltem az utolsó előtti pillanatban, de örülök, hogy lány lett. sok-sok tejecskét és csodás napokat kívánok! Kép

Gabi,
én is úgy vagyok ezzel, mint Pocak, hogy nem tudok mit írni, de nagyon sajnálom!

Moose,
én is vettem tegnap bocis köntöst, de gondoltam, h veszek egy nagyobbat is. nagyon jópofák! Kép
fic.
ficánka

Sziasztok,

Proone: nagy gratula. És még jól is szavaztam, ennek külön örülök. Kisleány édes nagyon, jó egészséget és sok sok tejet neked.

Pétergabi: jól elpityeredtem soraidon, ez borzalmas lehetett. Én tuti nem éltem volna túl ezt a borzalmat és az az emberi tahóság külön felháborít, amit írtál.

Ildi: köszi a mélt, válaszolok, amint lesz kicsi időcském.

Tali időpontja mikor lészen?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Proone! Nagy gratula tőlünk is, a szüléshez, meg a gyönyörű Klára babához Kép))

Moose neked is gratula ( csak most olvastam vissza Kép )jól tuccc titkot tartani Kép

Egyebekben meg szépséges napot mindenkinek Kép)

Mosttól már beleléptem a 35.hétbe, úgyhogy én is kezdek izgulni ekkicsikét...Kép

Neet: ti hol a csudában laktok, hogy szatyorszámra terem az egér???

Recca: állatkák nagyon jó fejek Kép már én is alig várom, hogy halakon kívül más is lehessen...

Ficánka: milyen az a bocis köntös? tudod engem minden tehenkés cuccos érdekel Kép
macskanyu

Macskaanyu,
ezt már sokan kérdeztétek, semmi különös, kertesház. A baj az, hogy lebabáztak a dögök, (ráadásul nem is sztimrések)innentől kezdve bárhol is lakhatnánk...

Babakötvény: mit szóltok? Majd pont emiatt szülünk még, nem? Kép Már látom, 20 év múlva micsoda viták lesznek a családokban: anyu, ha öcsinek van 200ezre, nekem mér nincs egy vasam se? Kérdi az idősb ded, ki rosszkor született... Másrészt meg: ha én most azért nem szülök, mert anyagi problémáim vannak, azok a problémák MOST vannak, és nem 18 év múlva. Mit érdekel, mi lesz 18 év múlva? Azt sem tudom, holnap mi lesz! Áh, baromság.
neet
neet

Sziasztok!

JohiKép
Igen,Minyu es Tunderke gyermekeivel keszult a fotoKép

MoosKép
Igen,ilyen ugyes Akosom en meg naggggyon buszke vagyok Ra!!!!

GabiKép
ReszvetemKépKépKépKép

Megint jo "bobeszedure" sikerult a hsz-om...

Pusz
MegmindigsztrajkoloAkos es KomasKriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Neet: tartsatok otthon óriáskígyót, az nagyon tuti a rágicsálók ellen Kép Kép csak amég boa-koma étkezik, addig bébicseket kell biztonságba helyezni...

Babakötvényről még nem sokat tudok, de ha Fülöpke kihúzza januárig, majd megírom, hogy mi is ez. Egyébként azt hallottam, hogy ezzel szeretnék a szülési kedvet növelni...nahiszen. Ha valaki ezért vállalja be a kőcöt...Nekem volt egy kolleganőm, aki a másodikat csak a szoc.pol miatt szülte... Hááát...
macskanyu

Babakötvény: igen, ma reggel hallottam róla én is, h 40e van rajta, és hogy a szülési kedvet hivatott növelni. csak az a kérdés, h az egyszeri anyasági támogatást meg elveszik, vagy ez azon felül jár. a véleményem az, hogy ez nem fogja növelni a szülési kedvet, de minden forint jól jön akkoriban, ezért aztán örülni kell neki. meg még az is, hogy közelegnek a választások ... Kép

Kriszta,
Ákosod tényleg nagyon ügyes! Kép úgyhogy lehetsz is büszke nagyonnagyonnagyon!

Oxi,
még nem is mondtam, hogy gratula a fogacskákhoz! Kép

Ma újabb darabka jött ki a fogamból, nemtom, h fog v. tömés, de ez már tényleg nagyon gááááááááz. Úgyhogy holnap lehet, hogy torna helyett fogdoki lesz. Kép Még meglátjuk, hogy tudom megoldani.

Macs,
bocis köntös nagyon jópofa, 92-98 méret, papucs hozzá 22-23. Mondjuk, nem olyan pont, mint a benne lévő képen, grrrrr Kép de azért helyes. Egyszerű fehér, a fej részen szemek és orr fekete és fehér filcből, és fülek narancssárga frottírból. És van hozzá igazi bocis papucs, és egy teljesen boci formájú dörzsike is. Kép

Moose,
a többi szett milyen?
fic
ficánka

Sziasztok!

Ada üzeni, hogy HOLNAP LESZ TORNA!!!

Proone: Gratula Klárababához!

KépKép
oxigen
Györköny

Zs, B aztan jofej. Szoval mar ilyen kiskorban megmutatkozik a ferfitermeszet Kép Egyebkent megint kene mennunk fodraszhoz, mert mar a nyuszi szemebe log a haja. Ujabban mar egy copfja is szokott lenni a feje tetejen, tetszik neki, egy csomot mutogatja, meg nezi a tukorben Kép de az anyja szerint praktikusabb, meg az eros, egeszseges haj erdekeben jobb, ha jol levagatjuk Kép szoval nemtod, hetvegen is dolgozik-e az ismerosod? mert most hetkoznap nem tudunk elmenni.

Ja, ma nem mentem verszivasra, mert marhara elaludtunk (ketszer vinnyogott az ebreszto, attol meg a gyerek, de aztan mindig tovabb huztuk a lobort). Holnap mar mindenkepp megyek, es asszem gyerek nelkul szervezem oda magam.

Mi ez a babakotveny? Hol olvastatok?
moose

Proon

Isten éltesse Klári babát, Proon mamit és Proon apát. Jó egészségetKépKépKép

Kókusz
kókuszdió

Ficánka: És hol lehet kapni? van róla neten kép vhol?

Moose: itt a link a babakötvényhez
http://www.mti.hu/cikk/104391/
macskanyu

Talaltam egy ilyet, ha valaki meg nem hallott rola: http://www.ma.hu/page/cikk/aa/0/135169/1 Esztergomban mar mukodik es ott egesz gavallerok.

Fic, mar irtam tegnap: zold bekas meg feher bocis a 92-98 es sarga kacsas meg feher macis a 116-122.
moose

pocak,
tudtam hogy akarok tőled még vmit kérdezniKép a címedet.....nekem már régKépkész a listám és azt hittem megvan a címed de tévedtem.szóval enyém gigi83kukacgalambpontnet és akkor arra küldöm amiről te küldödKép

gigi
Vendég

Jónapot!

Proone!Nagy nagy Gratula Klárihoz!

Mi meg babalátogatóba voltunk a hétvégén és tessék itt meg lebabásodnak:-)))

Jucus
képzeld egész hétvégén dekopácsoltam, most olyan boldog vagyok, mert nagyon tetszenek:-)

most el, mert a Zsombi kiabál...
manó27

Macskanyu, koszi. Kontost meg DMben vettuk, talan itt megtalalod: http://www.dm-drogeriemarkt.hu/indexnet.html
moose

Moose,
azt tudom, mert írtad is már korábban, meg láttam is a dm-ben a dobozt, csak arra voltam kíváncsi, hogy tényleg olyanok-e, mint a képen. merthogy a bocis köntös az töknemolyan, mint a képen! szóval ilyen értelemben milyen?
ficánka

Pontosabban http://www.dm-drogeriemarkt.hu/akc.html es a 4. oldal. Csak a kacsasat latod. De hulyeseget irnak, mert ket meret van, es a nagyobb 2599ft.

Juc, Zs, es tobbi ugyes beszerzo, ha lattok valahol Litaf Seat2Go testverfelallot babakocsihoz, akkor szoljatok! http://www.litaf.com/web/inner.asp?cat=gallery&catid=3 Azert tokjo, mert ezen ulni is tud a nagyobb teso, nemcsak allni. Faterrel akartam hozatni par hete Becsbol, de a Dohnalban azt mondtak neki, hogy mar nem gyartjak/forgalmazzak (akkor miert nem szedik le a honlapjukrol), itthon meg nem kapni, csak ha valaki eladja a sajatjat, de azt is rogton elviszik.
moose

Macs,
megnéztem a dm honlapját, csak a kacsás van rajta. ahogy leírtam, nem tudod elképzelni? de mondom, nem olyan, mint a dobozban található képen!
ficánka

Most olvasom, h Moose is írta, és tényleg elég bénák, mert rossz az infójuk. Na mindegy ...
ficánka

Ja Fic, most atneztem oket, a bekas, kacsas es macis tenyleg olyanok. A bocis csomagba viszont macis kontos kerult, csak a papucs es szivacs bocis. De meretileg stimmel. Most nem is tudom, visszavigyem-e. Lehet, hogy mar ugysem tudnak mire kicserelni, mert elfogyott (ugye biztosan vannak meg ilyen vad felvasarlok, mint en Kép ). Egyebkent 100% pamut, allitolag.
moose

Hallod Fic! Csak a bocisat rontottak el, tobbi okes! Neked bezzeg pont az kellett, mi? Kép
moose

Köszönöm Kép megnéztem és nagyon tecc Kép Kép

át is megyek ma a dm-be, hogy van-e és milyen Kép
macskanyu

Sziasztok!

Jaj, de jó! Akkor remélem én is kapok 13. havit! Holnap azért felhívom a bérszámfejtőt, hogy elég jól informált-e!Kép

Ficánka!

Írj majd a fogdokiról, hogy milyen lécci! Nekem is el kell mennem! Úgy néz ki elől lyukadt ki a fogam az ínyem alatt! Nagyon be vagyok tojva! Egy jó doki kéne, aki nem csúnyít el!Kép

ILdi
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?