Még nem vagyok teljesen "magamnál" Zsu férje okozta sokk miatt, azért néhány mondat...
Kné Ági!
Szép hivatásotok van!
Nálunk is "programozott" gyerek van...Csak hibás a progi...Remélem Nálatok gyors lesz a babásodás!
Kati!
Engedélyezted a táblába a zebrát, úgyhogy talán ezért sem haragszol majd!
Főleg azért, mert ha jól emlékszem Te nem kaptál még ilyesmit...
Juca!
Szerintem bárki szívesen fogadná közülünk a rókakomát!!!Egye fene, jöhet családostól is!
Erről megfeledkezve jól vagytok? Syrynx!
Munka közben be-be pillantani, az már lassan függőség!
Tudom magamról! Dudu!
Fellépésetek?Biztos jól sikerült!A gyerekekkel is tuti volt minden.Ha ennyire szeretnéd a tanítást csinálni, hát rajta!Felkérésben a siker után nem lesz hiány!
Nálunk pedig az, hogy nem volt peteérésem, csak a kisebbik gond...Már szerdán volt eredmény, csak nem akartam a jó híreket elrontani az írásommal...Apa andrológiai eredménye elég siralmas lett...Úgyhogy gyógyszerkúra.Csak azt nem tudom ép ésszel felfogni, hogy a 9 nappal elötte lévő "produkció" a tök jó volt az orvos szerint is."Megsürgetni azért lehet őket", de különben rendben voltak...A mennyiséggel most sincs baj..., de a minőség!...Mégsem úgy működik a dolog, hogy 72 nap kell az újratermelődéshez???--Nárcisz v vki, aki okos???--Pedig mi mindent ugyanúgy csináltunk...,még az 5 napos szünetet is tartottuk!
(Lassan az fog kiderülni, hogy fiú vagyok!
) Dec 21-én kell kontrollra mennie...Én nagyon bizakodom, hogy csak elcserélték, v vmit elnéztek...Képzeld el, hogy egy sima műanyag pohárba kellett produkálnia, se név, se szám rajta...Egészségügy 2005...Vicc...Na nem húzom fel ismét magamat ezen.Majd minden kiderül 3 hét múlva...
Móni!
Hétfőre megy a
Remélem, minden oké lesz!!! Junko!
Nálatok férj eredmény?Remélem, jobbak, mint nálunk!!!
Tündi!
Van már szövettan eredmény?Csináltak úgy tudom...?
Nárcisz,Katka???
Puszó mindenkinek
Brill

A kutyakakit is beszedetem Vele, ha az használ!