Sziasztok!
Nem tudom nálatok mi a helyzet, de itt szakad a hó. Nekem persze nagyon tetszik, innen benntről tök jó nézni. Csak autóba ne kellejen ülni.
Csíkosodás: igazából én sem vagyok jó tanácsadó igy az első babák várásánál, de szerintem ez totál alkatfüggő. Vagy örökletes, vagy nem tudom hogy fogalmazzak. Annyi példát láttam már, hogy a krémek ellenére is előjöttek, és kenegetés nélkül se lett semmi. Mindenesetre szerintem a krémezés már csak azért is jó, mert lehet apával csináltatni, a babára koncentrálni közben, ...
Valaki kérdezte a szopipárnát:
www.szopiparna.hu Innen rendelni lehet azt hiszem. És is gondolkodom rajta, de meg nem szántam rá magam.
Olyan jó olvasni, hogy ki, mit, hol szerzett már be. Nagyon szép dolgokat vettetek.
Mi úgy gondoltuk, hogy januárban kezdünk majd neki, de most jött az újabb infó, hogy a 30. hét körül a mi kórházunkban előírás az ikres kismamát befektetni. Azért remélem még tolhatunk az időponton, ha nem lesz semmi gond, vagy legalábbis nem kell azért végig bent maradnom. Mindenesetre azért így mégis lassan hozzálátunk a vásárláshoz és a babák szobájához.
Andi
23+0