A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

BrillKép
A párom Maca Vibe-t (gyógynövényboltok, DM) és Multi Macat (Forever Living, ezt is lehet kapni gyógyszertárban, de úgy marha drága, inkább kell keresni egy FLP-s ismerőst) szedett, ezzel nőtt neki valamennyit a szám. A morfológiára nem tudok mit mondani, mi ugye kupunktúrára járunk, de nálunk a 75-85%-nak rossz a morfologiája.
Szóval nálunk alig van pár százezer normális összesen.
Ha van 3-4 millió ép és egészséges, az már inszemhez jó lehet.
Mi is a Szabolcsba jártunk andrológiára, a dokinke nekünk is sokat késett mindig (K.R.), de amúgy szerintem jó orvos volt, ilyen műanyagpoharas akció egyszer sem volt.

wish

Köszi csajok! Valószínű szerdán (ha van időm, akkor korábban) írok. Ma délután a barátnőm jön el, vele beszélem meg a történteket! Kíváncsi vagyok, mit szól!?

Zsu

Zsu
valér

Nagyon kihalt ma ez a topic!Kép

Sehol senki? Úgy dumálnék valakivel...
Vendég

Kati!

Dumálj nekem. Bár dolgozok, meg a gyomrom is pörög, de majd szólok, ha kibuktamKép

Juca

tjuca

Én is itt vagyok még, bár legtöbbször csak olvasó módban. Épp nincs miről írjak mostanság. Zajlik a ciklikusság az életemben: megjön, érik, várok, megjön, érik, várok...
Viszont Kati neked nagyon nagyon gratulálok Kép
Niki

kancellárka

Juca!

Még nem igazán ért ide a róka, ezt Te is tapasztalhattad, de elég furán érzem magam. Soha nem voltam egy h.nyós, de eléggé kavarog a gyomrom.Kép BocsiKép

Kancellárka? Katka?

Hol vagytok? Tessék jeletkezni!!!KépKépKép

Kati
Vendég

NikiKép

Csak egy gondolattal előztél meg. Mire megjelent az üzim, már a tied is ott voltKép

Ha nem történik veled úgymond semmi, akkor is hozzá lehet szólni a másik nyűgéhez, bajához!Kép

Tessék többet írniKép
Vendég

Értettem, csak egyenlőre ismerkedem a többiek nyűgjével bajával Kép Meg most a sajátommal is Kép

kancellárka

Mi a nyűgöd?Kép Nem segíthetünk? Olyan jól ki tudjuk beszélni magunkból a gondokat. És olyan jól esik, mikor jön egy-két vígasztaló szó a többiektőlKép

Nos?Kép
Vendég

Kicsit kínos, de végülis a páromon kívül nem sikerült másnak elmondanom. Segíteni max együttérzéssel tudtok, bár nagyon jól tud az is jönni.
Helyzet a következő, elkezdtem szedni ugyebár az elevitet a nőgyogyi tanácsára, csak azt felejtette el közölni, hogy annak a vastartalma nagyvécézési nehézségeket okozhat, pláne akkor ha én alapból is küzködök ilyennel. No ez a kettő együtt kisebb gazdagságot okozott kipuffogóm Kép tájékán (aranyér). Hát nem szokványos 24 évesen ilyennel kínlódni de ez van. Mindennek tetejében ma még meg is jött, ami olyna szempontból jó, hogy nincs baba, amit a kencék és kúpók veszélyeztetnék, viszont iszonyatosan görcsölök.
De mindez kicsiny kis probléma azokhoz képest amiket sajna itt olvastam már. Úgyhogy nem vagyok elkenődve, gyógyulgatok és nincs veszve semmi babatémában Kép

kancellárka

Kati!

A róka előbb csak sündörrög, azt hiszem te ebben a fázisban járszKép Nekem a búvárkorszak van éppen, és én sem voltam hányós, sőt!!!!Kép

Juca

tjuca

Búvárkorszak! Ezt még nem hallottam, a porcelánkormányos buszt már igen Kép

kancellárka

NikiKép

Tamarin lekvár nagyon jó ilyen problémákra. Az aranyérrel nem vagy egyedül, az egyik barátnőmnek 22 éves kora óta problémája van vele, azóta szült, most még szarabb a helyzet...

Kapott beutalót, lehet én is elmegyek vele. Nekem is kezdődnek a gondjaimKépKépKép

Látod, már könnyebb neked is, nekem is. Írj nyugodtan ha nem érzed cikinek!Kép

Kati
Vendég

Zsu
Szóhoz sem jutok igazán a történteket olvasva. El sem tudom mondani, mennyire rémisztő a számomra az amin most keresztül mész. Nagyon sajnálom, hoyg így alakult! Te tudod, hogy van-e remény hoyg a párod visszataláljon hozzád, ehhez drukkolok nagyon, mivel szereted, nyilván szeretnéd visszakapni. De ha mégsem így lenne, talán korai erről írnom, de hidd el, hoyg minden rosszban van valami jó. Talán mégsem ő a te társad az életben... és én is állok rendelkezésedre, e-mail címem a profilmoban van. Kitartást, és azért is sok boldogságot kívánok, mert biztos, hoyg vár még rád az életben ez az érzés! Remélem, nem veszed tapintatlanságnak tőlem, ha mégis, akkor kérlek ne haragudj!

Niki
Szerintem nem muszály elevitet szedned ilyen probléma mellett, ha sima folsavat szedsz, az is elég lesz egyenlőre.

Valinak természetesen a szombat reggeli tesztje is + lett, már erősebb csíkkal, de most megy dokihoz, és utána már biztos zebraosztás lesz Kép

Brill
Köszi hogy hiányoltál! Még küzdök hogy a papírokat a kezembe kapjam végre, de remélem a héten ez meglesz. Közben megjött a menzim, úgyhogy ebben a ciklusban már nem lesz szuri, de ha szerencsém van - és mért ne lenne már? - akkor kari előtt még megkapom az első szurit Kép A dokim szerint egyébként lehet hogy elég lesz nekem a 3 hónapos kezelés, utána egy kis spontán próbálkozás, esetleg stimu clostival, talán egy kontroll lapar, de mindenzt majd a szakdoki eldönti. A szövettan egyébként igazolta a diagnózist: periferiális endometriozis, ha jól emlékszem.

Tündi
Vendég

Cikinek cikinek érzem, de itt a fórumon kevésbé. a párom jól képen röhögött mikor hazamentem a dokitól, hogy akkor gazdag vagyok, de azóta inkább sajnál.
Azt tudtam, hogy szülésnél nagy az esélye hogy kijöjjön, mondta is a doki,de hogy még előtte! Kaptam rá mindeféle gyógyírt, meg kamillateába kell csücsüljek Kép
Itt a cégnél volt kicsit ciki, múlt hét közepén már alig bírtam ülni, mire elmentem a dokihoz, péntekre kiírt, ma meg kérdezte a főnök, hogy na mi van, én meg megkértem inkább ne kérdezze, a lényeg, hogy tudok jönni és kész, erre ő szerencsére tiszteletben tartotta, de gyorsan hozzátette, hogy azért nagyon kíváncsi. Kép

kancellárka

Tündi! Köszi, a dokinéninek az volt a második dolga, hogy letiltson az elevitről, szerinte ezt egy kicsit túllihegik a nődokik. Hát persze hogy abbahagytam, a folsavra már gondoltam külön, de még nem jutottam el odáig, hogy akkor vegyek.
Téged egyébként nagyon csodállak a kitartásodért és a hozzáállásodért.

kancellárka

Hoppá, jó társaságban csak úgy repül az idő, én mára elköszönök. Mindenkinek további szép napot! Üdv: Niki

kancellárka

Niki!

Bár abszolult de nem értek hozzá, de én nem tartom annyira fontosnak, hogy már a baba érkezése elött vitalminokat szedjünk. VAgy valami miatt neked fontos (kell), hogy szedjed? Ha nem akkor sztem ne szedj semmit, csak próbálj egészségesen élni, normális kajákat enni. Gyümölcs (lé) minden mennyiségben egyébként is segít a problémán.

Tündi!

Épp írni akartam én is, hogy azért jelentkezz, mert hiányzol innen.
Három hónap! De jó lenne, az igazán nem sok.
Írj, ha van valami történés.

j.
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Valér!
narcisz@hotmail.com.
Írj! Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!

Junko!
csak, hogy megnyugodj, az én párom eredményei:
térfogat:4ml
szín:fehér
szag:jellegzetes
elfolyósodási idő:20 perc
consistentia: norm.
ph:8,2
spermiumszám:130M/ml
motilitás:83%
gyors:42%
lassú:17%
helyben:24%
nem mozgó:17%
bacterológia:steril (ami valóban azt jelenti, hogy nincs semmilyen fertőzése, v. bacilusa!)

Na erre mondta a doktornő, hogy ez nem jó, hanem NAGYON JÓ!!!
Úgyhogy ne aggódj!

Timika!Junko!
Jövő héten randi?

Ági!
Üdv a csapatban!
Én is tanító néni vagyok, nekem harmadikos osztályom van!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Brill!
Bevallom, hogy nekem is az jutott eszembe, ami Wish-nek, hogy biztosan jó dokinál jártok-e, de talán még várjatok kicsit. Addig is drukkolok.

Dido!
Köszi kérdésed, kellemes, de rutin fellépés volt turistáknak.
Jó volt olvasni a pozitív gondolataidat a feltöltődés után Kép

Junko!
Már épp rád akartam szólni, hogy mindenben csak a rosszat tudod látni?? Ne dumáld már be magadnak a legrosszabbat. De látom, a lányok azért megnyugtattak már egy kicsit! Kép

Nyuszmusz!
Naná, hogy elmondhatod, még egyszer gratula! Többen számoltak már itt be ilyen barna pöttyről, nem lehet, hogy alacsony a progid? Juca??
Alig tudsz visszaolvasni, de azt kiszúrtad, hogy kicsit nem jöttem? Nem vagy semmi Kép

Syrynx!
Így van ez! Nem szabadulsz tőlünk... hi-hi-hi... Kép

Majcsi!
Remélem, már nem izgulsz annyira! Kép Hogy vagy?

Monyó!
Végre jó hírek! És mostmár talán jó kezekben is van Apukád! Remélem, hamar rendbejön!
Mi újság a naplóddal? Írogatod?

Kivi!
Jó, hogy írtál! Kép

Kati!
Megmondom őszintén, hogy számomra megnyugtató rókacsalád közelségéről olvasni nálad. Kép Lehet, ha a helyedben leszek, nem fogok ennyire örülni neki. De felhatalmazlak, hogy akkor majd visszaírd nekem u.ezt. Kép

Móni!
Akkor drukkjaim célbaértek! És bizony pihenj csak! Az mit jelent, hogy jók az esélyek?
Remélem, most nem dolgozol sokat!

Wish!
Az esélyekről jutott eszembe, hogy inszemnél is válogatnak a kiskatonákból? Mármint, hogy a jobbakat helyezik be, ugyi?

Niki!
Furcsa, amit írsz, főleg, hogy nekem is hasonló problémáim vannak évek óta. Egyébként nálam erősen függ a lelkiállapotomtól is. Pl. mióta otthagytam a kizsigerelő m.helyemet, azóta sokkal jobb. És nekem az Elevit csak segített a dolgon. A Tamarin lekvárt én is ettem, nagyon sokat segít, elég naponta egy kanállal, viszont annyira rossz, hogy nekem állandóan vissza akart jönni, úgyhogy be kellett készítenem egy vödörnyi vizet is, hogy gyorsan utánaküldjem Kép
Én az Acitivia joghurtra esküszöm (napi 1), valamelyik csak segít... Kép

Egyébként a folsav azért fontos a fogantatás előtt 1 hónappal már! Mert csak úgy alakul ki egyes betegségek ellen a védekezés (pl. nyitott gerinc) De ez csak az én véleményem.

Tündi!
Ez a 3 hónap nagyon jól hangzik. Azért annyira ne éld még bele magad, de nagyon drukkolok, hogy ennyi elég legyen!
Megkaptam ám a leveled és válaszolok is hamarosan!

KorekRéka!
Mizú'??

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Kati
Én is ugyanezeket szedem. De az én babám előbb készült, bár nem a ciklus közepén. Kép 42. napon még csak petezsák látszott, az 50. napon már a baba is szívhanggal. Kép A jövő hét közepén megyek a dokihoz és vinnem kell a labor eredményeket. Ráadásul én a hét második felében már megint konferenciázok külföldön szóval ezért voltam ma vérvételen.

Móni
Ezek nagyon jó hírek. Remélem a folytatás is hasonló lesz. Kép

Vali Kép
Megy a drukk, a dokihoz. Biztos megerősíti a + tesztet.

Kancellárka
Nálam a vastartalmú készítmények pont ellenkező hatást érnek el. Régebben kellett vasat szednem, annak a tájkoztatóján mindkét véglet rajta volt. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Zsu!

Ha úgy érzed, írj nyugodtan: kerineandi@freemail.hu

Norwell

Kép
Kép
norwell

Csibe!
De jó, hogy benéztél! Hogy vagytok?
Beszéltetek már a Kaáli-val?

Zsu!
Gondolom, barátnőddel jól kidumáljátok magatokat!
Természetesen az én postafiókom is nyitva áll.
Biztos, hogy beszélned/írnod kell a gondjaidról, de talán ehhez már egy kicsit túl sokan vagyunk... Kép Sokat gondolok Rád! Kép

réka
Vendég

Duddu!
Nem vagy semmi, mindenkihez van egy mondatod. Mint egy tanító néni, akinek osztálya minden tagjához van egy kedves szava. Én néha nem tudom követni ki kicsoda. (illetve a nevek még csak beugranak, de az eseményeket követni, ahhoz idő kell)

Junko
lehet, hogy igazad van, korai még elevitet szedni, elég, ha már itt van a terhesség. De egy másik fórumon azt olvastam, hogy volt aki több hónapon át szedte télen is, és ennek köszönhetően (vagy ki tudja minek) de azon a télen egyáltalán nem volt megfázva. Én 3 hete kezdtem szedni és az első héten úgy éreztem tele vagyok energiával, munka után is friss voltam. (pedig a munka mennyisége nem csökkent). Persze ezt lehet hogy csak bebeszélem magamnak.
Kellemes estét mindenkinek!

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantásra van időm, de azért benéztem!

Móni, nagyon drukkolok hogy végre sikerüljön! Te injekciókat kaptál, hogy ilyen sok tüsződ lett? Ez már lombiknál szokásos mennyiség...
Nálunk holnap lesz inszem, nekem 3 tüszőm van, igaz "csak" Clostyt szedtem...

Lányok, lehet hogy csak nekem furcsa, de akinek valami "gondja" van, az miért nem osztja meg mindenkivel? Szerintem azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak bármi gond is van, és minél többen vagyunk, annál több tapasztalat, annál több lehetőség van arra, hogy valaki segítsen.
Én mindig szívesen írnám mindenkinek, hogy persze, itt az e-mail cimem, küldjed csak a problémádat, és szívesen segítek, de aztán úgy gondolom, hogy ha valakinek igazán segítségre van szüksége, akkor itt van egy tök jó kis társaság, aki összetart, akik segítenek egymásnak, akkor osszuk meg mindenkivel a bajunkat ugyanúgy mint az örömünket, és ne csak utalgassunk arra, hogy valami baj van.
Lehet, hogy ez furcsa hozzáállás, de én magamból kiindulva ha valami bajom lenne, és arra segítséget vagy vélemény várnék, akkor biztos hogy le is írnám itt a fórumban, és nem csak azt, hogy jaj lányok, nagy a baj, ne is kérdezzétek (aztán persze mindenkit érdekel hogy mi is a baj), vagy jaj, nagy a baj, ha küldtök e-mail cimet, akkor leírom hogy mi is van... Nekem ez igy furcsa.
Persze ezt nem kell megfogadni, de én így gondolom, és ezért leírtam. Már sokszor gondoltam hogy ezt megírom, de eddig nem tettem, de most hogy visszajöttem, megint láttam ilyesmi beírásokat, és már nem tudtam megállni.
Persze különbözőek vagyunk, ezért megértem a másik oldalt is, és remélem hogy senkit nem sértettem meg...

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok,

Nem igaz... Kép Gondoltam benézek és összeszedek 1-2 jó hírt... Erre tessék....

Zsu
Nem épp erre számítottam, sőt... Igazából egy + tesztet vártam Tőled de nagyon Kép Nagyon gyorsan. Szomorú, ami történt. Főleg amiatt érzem úgy, mert ahogy leírtad a férjed a tökéletes párod. Nehéz elfogadni az ilyen döntést. De gondold át és elképzelhető, hogy az a "hobbi" (ahogy Te nevezed) olyan jellegű, amit már Te sem tudsz tolerálni. Ezt Neked egyedül kell magadnak tudnod. Én sem írok olyaz, hogy írd meg priviben, de természetesen mindig megtalálsz. Vigyázz magadra nagyon és egy dolgot kérek: NE HAGYJ ITT MINKET. Írjál, sírjál. Az segít egyedül.

NyuszmuszKép
Hatalmas gratula a zebrácskához!

JucámKép
Rólad is hallani errefele???? Kép Túl jól sikerült Rókáék postázása, úgy látom Kép De mivel Te akartad... Kép
El fog múlni, ne aggódj. Mondjuk amikor nekem volt, én sem hittem el, hogy valaha is normális életet fogok még élni, de hamarabb eljött, mint gondoltam volna. Kép
És feltétlenül lessétek meg a kukit/nunit, eszméletlenül kíváncsi vagyok! Kép

SzisszkaKép
Merre vagy? Sok a meló? Hogy állsz a Karival? Kép

Bolondok háza van az utcákon, olyan vadul vezetnek meg mennek az emberek, hogy kb ha bezárkóznék itthonra, akkor lennék csak biztonságban, szóval:
NAGYON VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!!!

Puszi mindenkinek

Unique

KépKép
unique

SyryKép
Duddu tanulja a lurkók nevelését... Egész profi már a tanítónéniskedésben Kép

KépKép
unique

Sziasztok!

Tündi!
De jó, hogy írtál!Kép
Fél éves kezelés helyett mondtak három hónapos kúrát?Az nem olyan rossz!Ha már a probléma adott, legalább a kezelése legyen "gyors"!De jó lenne!Azért néha jelentkezz, mert ha nem is íja le senki, gondolunk Rád!

Niki!
Veled kapcsolatban meg arra gondoltam, hogy a hosszú írásszünet után egy zebrával lépsz be...Sajna nem egyszerű a gondod.A fájdalomrón nem is beszélve!Gyors gyógyulást Neked!

Dudu!
Remélem, hogy az orvos jó, mert a sógorom kereste "házon belül"(Õ a PIC-en osztvez.főorvos).A labor az lehet "rossz", meg Apa is... Kép, az orvos csak nem...Kép

Dorka!
Holnapra egy kalappal!Kép
Az írásodra reagálva én úgy gondolom, ha vkinek olyan jellegű problémája van, amit nem írna le nagy nyilvánosság elött (hisz Te is tudod, hogy bárki olvashatja),főleg olyan esetben, hogy Õt erősen, de közvetve érinti a dolog, de mégis szeretné magából kibeszélni, és erre kap is lehetőséget privátban, akkor miért kellene a fórumban kiteregetni?Aztán a lehetőségek közül Õ dönt, kit avat mélyebben a bizalmába...Persze, most kérdezhetnéd, akkor miért nem úgy írta rögtön???Nem vagyunk egyformák, ahogy Te is írtad és a szituációkra is sokféleképpen reagálunk...ki így, ki úgy...Lehet, hogy akkor érte el a tetőpontot a kétségbeesése, amikor a klaviatúrát ütögette...
Ez pedig az én véleményem volt és remélem, hogy nem sértettelek meg! Kép

Wish!
Köszi a "gyogyók" nevét, utánanézek majd...
A férjemnél is a morfológia lett nagyon rossz...Az első vizsgálatnál 80% volt megfelelő, a másodiknál pedig 3%.Kép Nagyon jól tájékozott vagy a témában (sajnos), Te hallottál már ilyet?Ez létezik?Ezért vagyok ennyire hitetlen az eredményben...9 napos eltéréssel ekkora különbség...Mindig megfogadom, hogy nem agyalok a következő vizsgálatig, de egyszerűen nem tudom ép ésszel felfogni a dolgot...Kép

Unique!
Rossz tapasztalat az utakon?Nincs semmi baj?Vigyázz magatokra!

Puszó mindenkinek
BrillKép

Kép
brill

Na jó!
Voltunk Salsát táncolniKép
Isteni voltKép
Ajánlom mindenkinek Kép

N

Kép
narco

Brill Kép
Nem voltatok közben szaunázni? Vagy egy hosszú autóvezetés szoros gatyóban?
Ilyesmi árthat, bár inkább a mozgékonyságnak, mint a morfologiának.

wish

Wish!
Köszi a választ!
Jót derültem a szaunán...,ha ismernéd a páromat, értenéd!!!KépÕ inkább kerüli a meleget, épp elég a melóhelyén (konyha) az elviselhetetlen klíma...Autózni voltunk 400 km-t 3 nappal a vizsgálat elött, bár nem szoros gatyóban...Ha ez volt a baj, soha nem ülök hosszútávra autóba!!!Agyalás marad...

Nárcisz!
Sokan táncolják, biztos nem véletlenül!Heti hány alkalom?Férjeddel együtt?

BrillKép

Kép
brill

Syry!
Majd belejössz, nekem is sokáig tartott, mire mindenkit megismertem. Sőt, ha néhány napra lemaradok, alig bírom követni, kivel mi van Kép
De jegyzetelek is, nem tagadom.

Unique!
Kép
Jó, hogy itt vagy!

Dorka!
Drukkolok nagyon az inszemhez! 3 tüsző éppen elég, nem?
Szerintem is témától és személytől is függ, hogy mit tudunk itt megosztani egymással. Abban viszont igazad van, hogy Zsu-n érződik, hogy világgá kürtölné fájdalmát, hátha attól könyebb, ezért ha már sok embernek e-mail-ben, akkor akár ide is megírhatná. Viszont...

..Zsu!
Ezt már inkább neked írom, hogy pont erre akartam korábban is utalni, hogy kicsit gondold végig, mire is van szükséged és azután írj, akinek csak gondolod!
A lényeg, hogy NEKED jobb legyen!

Jó éjt:
réka
Vendég

Réka!

Beszéltünk a Káalival itt Szegeden. Jan.24-ére kaptunk időpontot és egy listát, hogy mit kell addig megcsináltatni és mit kell vinni!
Addig pedig várunk, de természetesen próbálkozunk!Kép

Pusza:
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok Csajok!

Dorka, Brill!
Köszönöm a véleményeteket! Kép Persze Dorkának is igaza van, csak mesélek "nagy ködben", nem lehet tudni, hogy mi is a baj tulajdonképpen! Lehet, hogy úgy tűnik, csak sajnáltatni akarom magam... Pedig Dorka hidd el, nagyon szívesen leírnám most rögtön, de ez nem olyan egyszerű! Számomra nagyon kínos lenne, ha valaki (aki csak olvasómódban van velünk és ismer) elolvasná és aztán holnap a fejemhez vágná, akkor, amikor még arra sem vagyok lelkileg felkészülve, hogy szingli lettem... Megérted? Ha gondolod, Neked is leírom, biztos hidegzuhanyként fog Rád is hatni, de akkor majd megérted, miért vagyok ennyire titokzatos...

Gyűjtögettem a címeket, holnap du. talán lesz időm írni!
Addig is minden jót Nektek! Mennek a drukkok a zebrákért!!!!!!! ++++++++++++++++++ Kép

Zsu

Zsu
valér

Brill!
A férjem is jött. Így jó az egész. Iszonyatosan morbid, ahogy táncolKép, de én nagyon bíztatom. Az oktató külön kiemelte, hogy a fiúknak egyébként is nehezebb. Egyenlőre még csak külön-külön táncolunk. Hetente egyszer járunk. 9 hét, aztán kezdjük a következőt. Nagyon belefogtunk.

Junko!
Azért érdemes a terhesség előtt 3 hónappal folsavat szedni 300 ng-ot naponta, mert a bekövetkezett terhességnél már nem védi ki a velőcső záródási rendellenességeket, ha utánna kezded el szedni. Ez azért van, mert a petesejtnek már tartalmazni kell a fogantatás előtt a folsavat, mert a velőcső akkor zásódik, amikor a zygóta még vándorol, és nem ágyazódott be, azaz nem tudja felvenni a méhnyálkahártyából.
Na ez jó bonyolult volt, ha valamit nem értesz, akkor szólj.Kép

N

Kép
narco

Narco!
De jó, hogy leírtad ezt a folsav-dolgot!Kép
Én szedem az Elevitet, mert a doki azt mondta,hogy kell!
De azt már nem fejtette ki,hogy konkréten miért kell....

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsu/Valér!
Az én címem: zsazsoka73@freemail.hu
Ha esetleg leírod, bár nem akarom, hogy úgy tűnjön, egyszerű kíváncsiság...
Kívánom, hogy rendeződjön minden veletek!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Zsu-téma
Én is úgy vagyok vele, tele üldözési mániával, hogy itt a fórumon nem szívesen írom meg a nagyon privát dolgaimat. Még a férjem adatait is háromszor meggondoltam, hogy közszemlére tegyem-e. Sőt, elárulom nektek, hogy nem is december 4-én születtem, hanem 2-án az ellenség félrevezetése végett. Kép Kész most már itt vagyok elöttetek pőrén, leleplezve legféltettebb titkomat. Duddu javítasz?
Na de.
Zsu, idegenként-bár természetesen szívesen meghallgatnálak -nem érzem magam - hogy is mondjam - illetékesnek arra, hogy tanácsot adhatnék, vagy véleményt formálhatnék az elhangzottakról. Meghallagtni, meg csak úgy kialakult vélemény nélkül nem tudnálak. Így én csak azt tudom kívánni, hogy leginkább egyedül találd meg a neked legmegfelelöbb választást, mert úgy látom döntened kell.

Narco!
Igen tudom, hogy mire jó, mégis valahogy nem akarok még szedni. A dokik sem mondták hogy annyira fontos lenne.
Nem tudom.
Ez a salsa vicces lehet. Mi olasz tanfolyamra járunk a férjemmel, kicsit fárasztó,de nagyon fontosak az ilyen közös programok sztem.

Csibe, Timika!
Oké találkozzunk én benne vagyok, tűzzük ki a napot. Nekem csak a hétfő nem jó egyenlőre.
Azért a te férjednek tényleg igen jók az eredményei.

Brill!
Lehet ám a szakácskodás miatt nem olyan jók az eredmények. Én simán el tudom képzelni.
Egyébként mi kb, két hetente járunk fürdőbe, meg szaunába. Azt mondjátok fel kellene ezzel hagyni egy időre?

Nálunk egyébként morfológiát nem is néztek. Vajon miért nem?

Móni!
Sok sikert szorítok!!!

Dorka!
Neked is egy nagy kalappal!!! Jó hogy benéztél!

Dudu!
Magatokról nem írtál semmit. Mi újság?
Tanításnak lesz folytatása? Lenne hozzá még kedved? Gondolom igen, a sikeres péntek után.

Sysy!
Vigyázz ám a vezetéssel ezeken a havas-jeges útakon!Kép

NA eldugulok, mert interjúztatok ma, nem nagyon tudok majd jönni,de sok is voltam tegnap is.

j.
Vendég

Jó reggelt!
Ez jegyzetelés nélkül tényleg nem megy!

Mindenkinek köszike aki kicsiny problémámhoz hozzászólt, jelentem már a gyógyulás útjára léptem, mivel tegnap végig bírtam ülni a munkaidőt Kép

Duddu! Életmódommal nekem csak annyira tud összefüggni, hogy idegen helyen abszolút gondban szoktam lenni, de már két éve beköltöztünk az új lakásba és már egy éve itt dolgozom, már hozzászokott a szervezetem, egyértelműen az elevit volt ami új volt.

Majcsi! Hogy a vas volt-e vagy melyik vitamin azt nem tudom, de az én szervezetem amúgy is fordítva működik, pl. a kakaó is engem fordítva "hat" meg mint általában másokat.

Brill! Sajna a zebra most elkerült, de így annyira nem gond. Meg amúgy is úgy érzem egyszerre csak egy dolog sikerülhet, és erre a hónapra a férjem munkahelye volt az ami megoldódott, talán a következő a zebra lesz Kép

SzDorka! Nem vagyunk egyformák és ez nem is baj, én például nem éreztem magam úgy, hogy ki kell öntenem a bajomat, mert kicsit önzőnek tartottam volna, ha csak akkor írok ha valami baj van, de beismerem jó volt kiírni a dolgot, csak nem megy mindenkinek olyan könnyen.

Narco!
Ez a tánc tök jó lehet, én még régen jártam táncsuliba és iszonyat jókat mulattunk, sajnos a férjemet, csak az esküvő előtti kis házi tanulásra bírtam rávenni, de már az is haladás volt nála!

Nem tudom még kinek akartam írni de mindenkinek szép napot kívánok Kép
Niki

kancellárka

Sziasztok lányok!

Most csak egy gyors bekukk Kép
Csibe, Junko, nekem is jó a jövő hét - illetve a csütörtök nem jó és kedden csak olyan 18:30 körül érek oda bárhova, mert 17-18 óra között van a kismami torna.

Szép napot mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Csibe, Timika!
Szerda? A kedd nekem is időkorlátos.

j.
Vendég

A szerda részemről oké Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Dorka!
Nagyon drukkolok Nektek Kép !!!!!!!!!!!!!!!

Tündi!
A 3 hónap nem is olyan sok Kép, csak soknak tűnik. Persze tudom, hogy ugyanazt a 3 hónapot várakozással tölteni az azért más.
Nekem már ez a 6. hónap várakozással, és Veletek könnyebb, mint magamban lenne.
A lényeg, hogy hiányzol ám, és gyere amikor csak tudsz Kép .

Syry!
Remélem nem baj, hogy így szólítalak, de a hosszabbat nem nagyon tudom megjegyezni, és mindig visszakeresni sem megy.
Az elején én is így voltam, nem nagyon tudtam követni a dolgokat, és amikor azt hittem, hogy most már mindenkit megjegyeztem, "megismertem" akkor jöttek akik már régóta írtak a topikba, csak nem gyakran, és megint összekeveredtem.
Előbb-utóbb tisztán fogsz látni közöttünk Kép.

Nárcisz!
Hova jártok táncolni? Mi tavaly februárban íratkoztunk be tánciskolába, heti 2 alkalommal jártunk. De én nem voltam hozzászokva a mozgáshoz, és amikor jött a baba (mi még nem tudtunk persze róla) egyszer csak nem tudtam végig táncolni az órákat, kimelegedtem, kivörösödtem, kifáradtam, a férjem azt hitte beteg leszek, vagyok. Aztán kiderült, hogy valszeg a baba miatt nem bírtam már annyira a táncot, így abba hagytuk, de hiányzik. Most megint gondoltunk rá, hogy beírtakozunk, de remélem megint félbe kellene hagyni Kép, így inkább nem is megyünk.

Niki!
A mi családunkban is probléma ezafajta gazdagság, bár szerencsére nem én küzdök vele.
Lehet kapni korpa tablettát, ami nem gyógyszer, hanem kicsi korongok, azt kell megenni, sok folyadékkal és az lazít odabent a dolgokon, állítólag a rostok miatt.
Örülök, hogy azért már gyógyulgatsz Kép .

dido

dido
dido

Sziasztok!

Nárcisz,
Ez a tánctanfolyam nagyon jó lehet. Egyszer mi is beiratkoztunk, de pár óra után a férjem feladta, nem nagyon ment neki. Én szívesen járnék, de egyedül azért mégsem mehetekKép
A folsav témában szeretnék kérdezni tőled, én majdnem azóta szedem az elevitet, amióta próbálkozunk, abból nem lehet baj, hogy a szervezetem hozzászokik ennyi idő után?

Tündi,
Az a 3 hónap tényleg gyorsan el fog telni. Nagyon szurkolok neked, már annyira megérdemelnéd azt a babótKép

Dorka,
Nagyon drukkolok nekedKép

Réka,
Most 3 napig szabin vagyok, addig pihengetek. Csütörtökön már megyek dolgozni, de igyekszem nem túlzásba vinni a dolgot, most hogy ilyen nagy esélyeink vannakKép

Niki,
Örülök, hogy jobban vagyKép

Zsu,
Nagyon sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok nálatok, de remélem még helyre lehet hozni azért a dolgokat!! Ha gondolod én is szívesen meghallgatlak, a címem a profilomban van.

Lányok,
Köszönöm, hogy így drukkoltok nekem, így már mindenképpen sikerülnie kellKép

Móni

Kép
móni23

Zsu
Remélem nem haragudtál meg.
Azt akartam írni, hogy megértem, hogy priviben írod meg a csajoknak a problémádat.
És tényleg kívánom, hogy rendeződjenek a dolgok.
ÉS szó ami szó, bár kicsit fenntartásaim vannak ezzel az internetes kommunikációval (nem győzök csodálkozni magamon nap mint nap, hogy itt vagyok) jó néhányszor kaptam már nagyon kedves szavakat a lányoktól (HÁZ, tegnap stb.)
Szóval nem tudom mit akartam írni de minden rendben lesz.

junko
Vendég

Vali ma reggel volt UH-n, és 7mm petezsák látszott, és a szikhólyag is alakul, élő terhesség!!! Kép Ma 5+4 Kép Kapott utrogestant a biztonság kedvéért, és 2 hét múlva, amikor hazajönnek, ismét megy UH-ra. Egyébként a brutál cicifájáson kívül egyenlőre más tünete nincs, de megnyugtattam, hogy még lehet Kép Szülőknek ha kibírják, 3 hónapos kor után mondják el, de szerintem úgysem bírják tovább karácsonynál Kép
Köszöni szépen a drukkokat és gratulációkat! Kép

Réka
Azt hiszem, Valinak is kimarad a zebra-fázis a táblából Kép De lényeg, hoyg minden rendben velük, és végre ők is célba értek! Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Köszönjük a tudósítást!
Ez azt jelent, hogy tehetek neki babócát?
Tényleg, teljesen spontán volt?

És hogy vagy?
réka
Vendég

TündiKép

Hogy lehet itt nagy színes betűkkel írni?

Már annyiszor akartam kérdezni.

Valinak nagy- nagy gratula!Kép

Milyen műtétje volt Valinak a múltkor?

Kati
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?